Hirdetés
- Nintendo Switch
- Diablo IV
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- EA Sports WRC '23
- EAFC 25
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- PlayStation 5
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
BladeHero
tag
Hát jó, akkor elmondom, tegnap mikor játszottatok ellenem pontosabban a tesóm ellen akkor minden egységet egybe vittetek, és nagyon defenzivek voltatok, nem a counterét hoztátok az ellenfélnek stb..Az, hogy egyszer-kétszer megvernek egy színnel, nem jelenti, hogy már az a szín láma.Én is tudnám mondani a frostra, mert én az ellen vagyok a leggyengébb és a frostosok war eagle +skyelf templar kombóval simán megvernek.Most én is mondhatom nem kel hozzá ész mert le teszik a 2 lapot.De nem mondom, mert nagyjából azért átérzem, hogy a frostnak sem lehet könnyű.Ha a tegnapi meccsen annyira jók voltatok fire-el akkor próbálgassatok néha fire-el menni nem mondom, hogy mindig csak néha-néha próbáljátok ki még ha olyan unalmas is,és akkor rájöttök, hogy ez nem éppen így van, hogy az a szín csak unalom és pár kattintás, ahogy egyik szín sem ilyen...
-
G4ga
őstag
Sebaj, pont ezek miatt valtottam. neki latok fire lamulni.
Senkit nem bantani akarok, tiszteletem Onsetnek, Bladenek, mikinek es azoknak akiknek a videojat itt nezegetni szoktam amit a fire muvelnek.
de az elmult par meccsunkbe egyszeruen rohej volt amit firerel muveltek ellenunk.
Instant t2. barmijen tamadasunkat Erup, lava , wildfire azt meg is haltunk.
csapatarsa meg akarmivel besetalt azt szetcsapot minket. elkezdtunk vedekezni, es a fire megint az alabbi kombokat nyomta.
lehet hogy nem ertek meg annyira a jatekhoz es en nem tudom meg kivedeni, de siman hoztuk a meccset a fent emlitett komboval.
egysesek mit elveznek ebbe? mert full monoton es unalmas...
A tippekert -
Cr4Zy
tag
válasz
ricshard444 #17197 üzenetére
Milyen színnel érdekelne?
Mert ha jól emlékszem, hogy nature-fire vagy, de minden színnel van ellene megoldás, csak tudni kell őket használni. Alább felsorolok minden színhez pár counterelést rá, power-re való tekintet nélkül. A leglényegesebb dolog viszont mind közül az, hogy a rallying banner-t minél előbb üsd ki, mert enélkül elég simán verhető a fire. Jah és sose legyen egy helyen több egységed a fire ellen, mindig húzd szét őket, mert különben jön az eruption!pure fire: egyértelmű, counterelni őket oszt cső
pure shadow: shadow mage (M-knockback), vagy nightcrawler (esetleg phoenix)
pure nature: ghostspears + spirit hunters + ensnaring roots, oink helyes használata + parasite (tapasztalataim alapján nagyon hatásos lap pure fire ellen, mivel heal híján van); ha rave-elt firedancer-t kell kiszedni, akkor ajánlatos átgondolni a parasite swarm-ot.
pure frost: white rangers, war eagle, (esetleg mountaineer) + coldsnap
lost: nightcrawler + coldsnap (coldsnap és kis sebzés után phoenix is jöhet)
stonekin: aggressor/stone tempest, esetleg stone shards és a pure nature-nél felsorolt egységek + bármilyen cc
bandit: commandos, skyfire drake, rageclaws + ravage, illetve nightcrawler + lava field
twighlight: skyfire drake, rageclaws + ravage + pure nature-nél felsoroltak, lava field
frost-fire: skyfire drake, rageclaws + ravage + coldsnap, lava field (esetleg mountaineer)
shadow-nature: nightcrawler + a pure nature-nél felsoroltak
Szerk.: A mountaineer-hez semmi közöm, így afelől, hogy az mennyire hatásos nincs semmi információm, de M-knockback, szóval elvileg működnie kell. Jah és ahol van shadow orb, ott lehet szarrá buffolni a saját egységeket, de gyakorlatilag bármelyiket. Emellett véletlenül kihagytam, de a nightguard is mehet minden shadow t1-es paklihoz, mert t2-ig és 150 powerig bármit átvesz (asszem harvi kivételével bármilyen t2 unitot elkap)
-
Mitkell csinálni fire ellen...? Wildfire +erruption+mine + rushol+enforcer azt csá.
Miértelme? Low skill-esek is eljáccanak azzal a paklival teljesen durván -
fecotom
csendes tag
azt szeretném kérdezni melyik erősebb a amazon vagy dryad.
-
-
fecotom
csendes tag
gyűjtögetem a nature lapokat.
-
Murder3
addikt
válasz
BladeHero #17186 üzenetére
nem mondom h ne tegye, csak egyzserűen én nem szeretem azt mikor olyan előnyt használ eggyik másik játékos ami imba erre-arra nézve...
ezért undorodom már az nc darkelfektől is mert telég azt a 2 lapot használni meg mellé olyan lapot amit mindneki használ oszt annyi, ennek mi értelem?
izglams?nem unalmas,do userek,reaver,lost és hasonlók szintúgy.látok yt-n obesitys bandit videót azt bűn banditnak nevezni mi van ott banditból?
Windhunter meg a commandos ettől lesz bandit deck hogy amúgy nc meg darkelfeket használnak alapnak?
vagy lost h ott a reaver....millió példát tudnék még.
egy oylan játékba aminek az a varázsa, hogy különböző kombinációkra lehet építeni és nem sc2 féle mert attól több kombináció van benne, mindig ugyan azokkal mennek. -
BladeHero
tag
válasz
Murder3 #17184 üzenetére
De ha megteheti miért ne tegye meg?Ezt a lámulást mindig úgy veszed/itek mintha ez bűn lenne.Ha meg arra célzol, hogy ehhez semmi ész sem kell, akkor tévedsz.Szerintem mindegyik színhez kel tudás még a losthoz is.De nem is azért mondom mert pont a fire-t védem csak úgy összességébe.Én sem bántásból mondtam
Gyuriba:Lesz még a másik 2 vereségéből is videó?Lehet ezt mondtad, de nekem még ne csak tesómnak.
-
Volgafan
senior tag
Nah itt a megoldás!!!Megnézése KÖTELEZŐ!!!!!
-
Volgafan
senior tag
Ne nézzétek meg,csinálhatom újra...vége lemaradt...
-
Volgafan
senior tag
Derib alázása!!!!Lesz még 2!!!!Aztán jött a szokásos:1000bf,ha lelép stb....
-
Zotya21
senior tag
a másodikba meg megin 2 well hátrányba votlál végig meg hagytad hogy körbefusson és felhuzkodjon szinte mindenhova egy wellt
ezen kivült meg amikor azért az egy szem wellért harcoltatok hogy leszedd már rég t2 őn votlál cde t1 es cuccokat hoztál azért erősebb a lyrish az ice guardiannál ha leraksz egy barirert mellé hiába xl counteres
jah meg ugye amikor ő már t3 mon volt akor lehet jobblett volna visszavenni a well kinzásából és megpróbálni felmenni t3 ra nekedis
de az első szépvolt
-
G4ga
őstag
Sziasztok!
Napi hejzet jelentes...
ket elemezni valo vidi.
Az elso a napi 1 db ranked meccsem. Ez most sikeresen zarult. nyertem.
Frost ellen. elindultunk kozepen szetcsapot, majd megtamadott, levertem, majd kozepen kis csata, kozbe huztam ket kutat es egy orbot es feladta. Azert jol jon a velemeny miert buktam el eloszor kozepenEzzel immaron 4 pottyos bronz pajzs vagyok es javitottam a win ration, 16:8 ra
a masodik rep pedig unranked. Vegyes orbos ellennel. Egyszeruen nem tudok mit kezdeni a vegyes orbossakkal. Ha van fire bepanikolok es szetkapnak. A lord Ciganyrol meg mar nem is beszelek. Savazzatok mit rontottam el.Hja és itt is hadd gratulaljak LostKnightnek, Mikinek es Hangnak amiert Map of the Weeken abszolvaltuk a 7. hejet
Mara ennyi, folyt kov holnap.
Szerk: Megint vegig olvastam a hszem mielott elkuldtem es megint nem linkeltem a videokat...
nagy vagyok : a repek -
Murder3
addikt
-
-
fecotom
csendes tag
csak ultra rare lapot majd nehezen tudok szerezni
-
fecotom
csendes tag
már megvan a fele nature ritka lapjaim
-
fecotom
csendes tag
a nature-ba az uncomon-ba melyik a legjóbb lap
-
fantom922
aktív tag
válasz
Volgafan #17146 üzenetére
Szép rushokat csinált. Azt nem néztem, hogy a vidi mikori. Még Lost előtti?
1-et nem értettem. Fire íjászokkal jött Mega az ellen lehozott Dread-et és elkezdte mindenféle buff nélkül ütögetni őket. Ez a sadós hülye
Már vártam, hogy oh íjászoknak annyi 1 nasty elvisz 3 íjászt... és nem. Mikor máe mindegy volt használta először a nastyt. Firének nincs healje.
Másik. Nightguardot otthagyta íjásznak, az meg persze leölte. A helyett, hogy messzebb vitte volna.
Harmadik. Lehozott íjászokat és rögtön benyomta a speckóját. Először okés. De mikor már harmadjára szopatták azzal, hogy elhúzták az egységeket akkor ne nyomja már be rögtön
Am. grat. MegaMan-nak
-
alpihun
senior tag
válasz
tibi206 #17150 üzenetére
ÁÁÁÁÁ ezer bocsíííí.Tényleg,te vagy az akinek elmondtam volt hogy kell repeket nézni, és matmata a teleshoppos.
Csak ugyanaz az avatarotok és mindketten mostanában tűntetek fel, nekem pedig az emberekre emlékező memóriám hiányos.
tibi: Mégeccer bocs hogy összetévesztetelek mással.
matmata : Szégyellheted magad, hogy pont olyan avatart választottál, majd aszt hiszed más a balhét elviszi az illegális oroszpiacod után teeee.
-
-Blöki-
csendes tag
Eladó 8000bfp 5000ft-ért.
-Blöki-
-
BladeHero
tag
válasz
LoLHunCsirke #17133 üzenetére
Igen én is ezt szoktam csinálni mikor el olvasom a hozzászólását.
Murder:jó volt vidi.Amit OnSet kirakott az oldalára azt is megnéztem.Az is tetszett, különösen azért mert a t3-as harc nagyon nagy volt.
-
alpihun
senior tag
válasz
Volgafan #17146 üzenetére
Ja, jól tud, csak kiváncsi voltam, hogy magyar vagy mi hogy mondod.
Murder: Okok, akkó még ennyivel többet tudok, kösz, hogy kijavítottad a kijavításod, és akkó így már bocs hogy belédköttem.
Tibi206 : ezekre az ilyenolyan akciós ultrarare lap vevős csak most csak neked reklámaidra célzok.
-
Murder3
addikt
válasz
alpihun #17144 üzenetére
squad az azt jelenti hogy csapat/osztag a unit meg egység.
az az egység ami egy darab az unit, ami több darab az meg squad, ugyanis a squad több unitból tevődik össze.
a méret az midegy pl m méretűbe is van squad egység.(scythe fiends például)
mert a játék a squadoknak is külön kezeli 1 egységként a tagjait és közbe egy squadként is kezeli az egészet mint egy egység lenne.
pl az életpontok tekintetébe egy egységként kezeli az összeset mégis szétosztható az éleponja az egységek db számára, vagyis mindne tagnak van egy saját életpontja de a sebzés is ilyen ha squad tagjai meghalank a dph is csökken, de nem ugyan annyi a dph ha sqaud egységnek van x mennyiségű támadópontja vagy egy sima "unit"-nak.
a dps-re is ez igaz.a végére kellett vmi ami meghosszabítja h feltudjam tölteni.
amúgy alkotott zeném -
alpihun
senior tag
válasz
Murder3 #17120 üzenetére
Lól,Azért tanultam belőle,viszont örvendek, hogy idézőjelbe tetted a tökéletest.
Ugyanis a Következő mondatodban 2x is elkövetted ugyanazt a hibát."Viszont a Squad egységeknél jön ki a különbség, ugyanis a squad egység bizonyos mennyiségű egységből tevődik össze, pl egy íjász csapat 6 egységből."
Olyan, hogy squad egység nincs se bf-en, se máshol. Az S a small azaz kicsi egységeknek a rövidítése.A squad magyarul egységet, osztagot, rajt azaz ugyanazt jelenti mint az unit.
Nemhiába ah-n a csoportosítások is így vannak: spells, buildings,squads.Na csak ennyit.Egyébként jó a vidid, élvezem mennyi hülyeséget összehordasz.
Ám mi a végén az a 3 perces "izé"? -
-
fantom922
aktív tag
válasz
fecotom #17139 üzenetére
Persze, hogy lehet. Tedd be marketplace-be játékon belül. Mindig nézd az árfolyamokat, hogy az adott lap hol mozog éppen. Ahhoz képest lődd be az árat. Értelem szerűen, ha gyorsan eladnád akkor a minimumra tedd, ha türelmes vagy rakd a max közelébe.
Vagy eladod őket direkt trade-el egy játékosnak, ezt is játékon belül. Csak vigyázz ne verjenek át. Nézd mindig előtte market-ban mennyit ér a lap.
Nem tom érted-e
Ui.: helyesírásra figyelj, nyelvtan órán úgyszintén
-
Zotya21
senior tag
válasz
ricshard444 #17138 üzenetére
még else indítottam a bf et
-
-
fecotom
csendes tag
lehet olyat csinálni hogy a nature lapokat gyűjtöm és erősitem és a töbit eladóm?
-
-
Volgafan
senior tag
Megamen visszatért...........
-
Zotya21
senior tag
pedig lehet nekem nem opera minim van hanem rendes symbianos
anyi a különbség hogy ez gyorsabb
de énis betok vele linkelni bármitde ittvan ni hadd lássáák
Ide nézzzzz -
Volgafan
senior tag
válasz
fantom922 #17126 üzenetére
Sztem meg szándékosan csinálja...Ha visszaolvasol kb 100szor irták már neki AH használatát stb....nem tudom itt lehet-e olyat,hogy ignore,de ha lehet és valaki leírná,hogy hogyan,azt megköszönném!!!!Olyanokat is leír emberünk,amit kezdő nem tehet meg,másszor,meg inkább hagyjuk...Annyit nevetek Murder kommentjein...kár,hogy ilyen ritkán csinálsz!!!!!
-
fantom922
aktív tag
Szerintem fecotom nagyon fiatal, és nem akar ő rosszat csak a fiatalok sok butaságot kérdeznek
Egyébként szép meccs volt jól lenyomtátok őket...
-
Murder3
addikt
ÉS VÉGRE EZ A NAP IS ELJÖTT
Feltudtam rakni a 5. kommetáros vidimet amit az [oMdS]csapat játszott
[oMdS] Vs Naturemaniac & JTtheburning
oMdS az a Murdeer és Onset párost takarja
-
-
G4ga
őstag
Köszönöm az indoklás. Ijj szempontbol egyetertek veled. Ha nincs sok ellenfel akit tamadjon teny hogy nem regeneralodik, ugyanakkor pont amit irtal h a long range miatt nehez olyan pontott talani ahol nem tamadhatna. Ill. logikusan nem piknikezni hivom le
Ha mar ott van akkor tamadjon, igy akar egy xl lény is ellen hatasoss lehet, hisz abba van mit sebbzeni. Ha kombozom home soillal akkor a hasonloan mint a pyro többet gyogyul?Es egy igazi csemeg... Toljuk Ricsivel rendesen a PvPt gyakoroljuk az a 2v2. Volt par meccsunk, de kiemelnem az elsot. Random tarsak ellen nyomattuk. Mindketten magasabb szinten voltak de sikerult vegul megnyernunk a meccset...
Lejárt az ido és pont kulonbseggel jobbak voltunk.
Az ellen mar jott mindennel harvi, grigori, Corsair 100X kijatszott VoidStorm, de nem tudtak minket 30 perc alatt kinyirni. Akinek van kedve es vegig porgeti a repet és elemzi mit hogyan kellet volna azt nagyon megköszönjük.Most azatan izzott a Glacier es kobold Trick...
Ill. megvolt elso ket Ranked 2v2 meccsunk. Ahogy vartuk ket tök kezdo csapat ellen jatszottunk. Igazabol az Amii ritual erejet megtapasztalhattuk. Masodik jatekban a ficko felment 4 orbra. Lord C, Colussus, Jorne, Grimvine komboval tamadta a monum. és megkell hagyni bevedte az orbot rendesen. Tetszik. Avval persze tisztaba vagyunk hogy a nagyoknal mar nem lehet erre epiteni, hisz addig tudom eldol a meccs.
A gyors hejzet jelentes utan kivanok mindenkinek szep estett!
-
Cr4Zy
tag
A zöld minden másodpercben 25-öt regenerálódik, míg a lila minden második másodpercben (a kiadott sebzéstől függően) támadás közben 45 és 67,5 között regenerálódik. Ez azt jelenti, hogy a lila erősebb, miközben van mit támadnia, viszont ha nincs, vagy csak 1 célpontot tud lőni (pl. egy nagyobb pályán, mint a Nadai) akkor a zöld a jobb.
Ez annyit jelent, hogyha egy földi és több légi egységgel támadnak (vigil ellen megesik), akkor a zöld erősebb, illetve úgy pontosítanék, hogy tovább húzza. De ha csak élettöltésre hívod vissza a vigilt, akkor a zöld pont emiatt a folyamatos gyógyulás miatt sokkal gyorsabban regenerálódik, mint a lila társa.Szerk.: persze azt hozzá kell tenni, hogy az 50 m-ért hatótáv olyan hatalmas, hogy nincs sok pálya, ahol ne tudna folyamatosan támadni...
(#17121) fecotom: Keresd meg saját magad a választ a kérdésedre! Tippem szerint valahol a 16500. hsz környékén fogod megtalálni, de egyszerűbb lenne, ha a kereső funkciót is használnád.
U.i.: Egy moderátor már tényleg elférne ide, mert amit manapság itt leművelnek páran kiábrándító. Komolyan mondom, szívesen segítek a kezdőknek/gyengébbeknek, de azért ami itt történik már túl sok nekem is...
-
fecotom
csendes tag
mikor lesz verseny?
-
Murder3
addikt
Na Gyuri ugye-ugye milyen hasznos is az én "tökéletes elemzéseim kitárgyalás"
elűzi a hülyéket
Amúgy nekem az a bizonyos újabb kommetátoros vidimmel már elég régóta elvagyok neki kéne állnom újratenni, mert a yt kibaszott vele
meg van egy onset elleni meccs is még a versenyről az is elég régóta porosodik már -
fecotom
csendes tag
sylvan gate,deepcoil worm,grove spirit,hurricane,lifstream,mana wing,parasite,razorleaf,shrine of memory,wheel of gifts van valakinek
-
Volgafan
senior tag
Azthiszem kezd teljesen tönkremenni a fórum..nem hittem volna,hogy visszasírjuk,mikor murderrel,ovival,Yryougival,stb vitáztunk melyik lap op,melyik nem
-
G4ga
őstag
válasz
alpihun #17113 üzenetére
hmmm... kiprobaltam a vigilt...
epulet ugyan az volt.
6 frost ijjaszt kuldten ra. zold affosat 19 masodperc allatt kapta le a 6ijjasz mig a lila affos 23 masodperc allat olte meg a 6ijjaszt. utana az epulet mellet felgyogyult.
a sebbzes utani regeneracio ebben az esetben erosebbnek bizonyult.
de javitsatom ki ha tevedek.
a reavert koszi. -
Darkzbane
tag
válasz
BladeHero #17110 üzenetére
Olcsó/ kevés számú egységeket küldesz így nem power hatékonyan counterel. Pl giantslayer
Kikényszeríted hogy fogyjon el a 4 Voidstorm Charge és utána vezetsz nagyobb támadást.
Rallying banner raksz a bázisához közel és Voidstrom után onnan indítod a támadást amíg nem töltődik újra a Voidstorm neki.2v2 ben Shrine of War vagy Shrine of Greed de akár Shrine of Memoryval kiűrítheted a voidodat így Voidstorm rád semmit sem sebez )
-
BladeHero
tag
Szerintetek a Voidstorm ellen, hogy védekezzek pure fire deckel?Mert, már nagyon idegesítő, hogy ma is megvertek vele kétszer is.Előre is kösz.
-
G4ga
őstag
válasz
Matmata020 #17102 üzenetére
komolyan szukseg van erre?
ember... ez a jatek foruma.
ilyen szellemes megfogalmazassal inkabb az aprott szemeteld tele ne pedig a jatek forumat...
kezd tenyleg sok lenni az .... itt. -
fecotom
csendes tag
válasz
ricshard444 #17107 üzenetére
észre vetem
-
-
Zotya21
senior tag
válasz
Matmata020 #17102 üzenetére
OMG xDDDDD
Ezért már érdemes volt felkelni
Vki irhatna oli nak már
fecotom majd megkérdem a mamámat rá ér e
-
Matmata020
csendes tag
válasz
ricshard444 #17101 üzenetére
Tudom hoyg megaláztak pvp-be.Nincs jó paklid?Netán nincs egyetlen ultraRARE szörnyed? Tokenekből se jut durva upgradere?Ha szeretnél jobb lenni mint voltál írj privátba és olcsón juthatsz további ultraRare szörnyekhez és bfp pontokhoz!
-
válasz
Matmata020 #17095 üzenetére
Lool, nagyon komoly duma
Nem figyel rád senki? Nem tudsz kártyát eladni? Írj privátot és mondok egy két tippet, csak ma csak neked
(Nehogy írj
)
Új hozzászólás Aktív témák
- B W PS PX8 jó áron eladó
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest