Hirdetés
- PlayStation 5
- EAFC 25
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- Nintendo Switch
- Nintendo Switch 2
- Diablo IV
- EA Sports WRC '23
Új hozzászólás Aktív témák
-
phanzetomox
őstag
válasz
bangageorge #19897 üzenetére
Biztos EA-tól vetted ? Nem valami más oldaltól ? Nem tudom mi lehet a hiba, még nem vásároltam ott, de ez elég érdekes, érdemes lenne irni a supportnak, nagyon segitőkészek ilyen téren (tényleg).
Egyébként nem értem mért nem tőlem vettél pontot, biztos láttad hogy hirdetem, (szinte minden magyar tudja már
)
Olcsóbban is adom, biztos hogy megkapod a pontokat, kedves kiszolgálás, blablaOnset : Simán lehetne phanze tower
Amúgy is sokszor használom, még t3-on is az ütőkártyám
-
-
OnSeT
őstag
Sanszos hogy jövőhetén jön egy patch az új pvp mapokkal.
Kiírták a végleges szavazást, az 5 legtöbb szavazatot kapó map kerül be a ranked map poolba. Szavazni hétfőig lehet.
Map lista:
Fyre Winterspecial 1v1, Glandur, Rayombe, Steel Arena, Nyasad (Wasteland Layout), Murexa, Aztec 1 vs1, Uro 2 vs 2, Tairayver
Szavazás : itt
-
bangageorge
csendes tag
sziasztok..tegnap este vásároltam 10 euróért 6000 bf pontot. de van egy kis bökkenő.. már vásárlásnál kidobott ilyet NU 2010.. EZT MÉG TÚLÉLTEM VOLNA.. de utána az EA a bankomtól vagyis a számlámról negyed óránként von le 220 ft-ot.ja. és persze pontom sehol.. kérem aki már járt így vagy tud segíteni az írjon.. köszi.
-
fantom922
aktív tag
Nem tudom mit vitáztok... Egyikőtök sem tudja bizonyítani amit mond csak a szátok jár. Vagy igazat mondott vagy nem. Egyébként attól mert cheater még lehet nagyon jó játékos. Fogadjunk, hogy kedvenc együtteseitek tagjai között is van drogos. Picit gondolkozzatok már
Mint az öregasszonyok pletykáltok
És worldpeace
-
Cr4Zy
tag
válasz
Volgafan #19888 üzenetére
Én azért hiszek neki, mert korábban is ismertem és tudom, hogy könnyedén elvert engem, még fire t1-el is, amivel egyébként hátrányban is van a shadow t1 ellen. És azért sem tartom csalónak, mert tudom, hogy a legjobb rangja shadow-nature-rel volt, s emiatt kifejezetten sok replay-t néztem tőle, hogy tanulhassak belőle. Tudom, hülyén hangzik, hogy nem vitték el a kártyáit és mégis meghackelték az accját, de pont emiatt az előzetes ismeretség miatt hiszek neki. És ha gondolod replayeket is szívesen küldök tőle ennek a bizonyítására.
-
phanzetomox
őstag
Pve-ben csalt, akkor meg azért érdemli meg
De a pve csalástól már csak egy hajszál választ el a pvp-től... akkora kamu a srác hogy na.
Egyértelmű hogy azért nyomta ezt a szöveget mert kisebb gáz ha valaki pve-ben csal mintha pvp-ben. Ez a meg lett hackelve meg nagyon gáz sztem... persze meghackelik, ahelyett hogy lelopná mindenét, még feltesz valami cheatet aztán el kezd pvp-t tolni, hisz kicsit se gyanús ha épp lép fel az eredeti tulajdonos a játék meg kiirja hogy ő már be van jelentkezve...Annyira meg nem nagy játékos hogy bárkinek is szúrja annyira a szemét hogy szándékosan bannoltatni akarja...
-
-
Cr4Zy
tag
válasz
Volgafan #19886 üzenetére
Nah, most beszélgetek vele. Azt mondta, hogy ő tegnap nem is volt online, hanem valószínűleg meghackelték az acc-ját...
De a rangjával kapcsolatban azt mondta, valszeg azért vették el teljesen, mert meg lett hackelve, hanem mert pve-ben tényleg csalt. Azért ahhoz, hogy ingame egy ilyet bevalljon, még ha a barátlistáján is vagyok, elég nagy bátorság kell szerintem.De ha nem hiszed, írj rá ingame és kérdezd meg miért vesztette el a rangját, szerintem segítőkészen válaszolni fog.
-
Cr4Zy
tag
-
pachito
őstag
válasz
Volgafan #19881 üzenetére
En ott voltam tegnap este mikor irta chaten, hogy cheatelt...azt irta, hogy mielott leverte volna az utolso orbjat, megidezett egy surge of lightot es egy ensnaringet mikor nem is volt mar semmi megjatszott squadja, es ezutan `veletlenul` kidobta szegeny gyereket a jatek desync-kel...remelem mindenet elvettek ennek a szemetladanak, KI NEM ALLHATOM az ilyen aljas, gerinctelen huzasokat.
-
Volgafan
senior tag
Van 1 jó hírem!!!Merda Papa megszopatta a cheater Yabroot.....kicsit vissza is esett...cheater noob...
-
Volgafan
senior tag
Nekem se szülinap,se névnapom nincs,de azért thx!!!
Onset kerülj elő!! -
OnSeT
őstag
Találkoztam ma az 1v1 lista élén lévő player-rel. ^^
Sage verés: OnSet vs StreetKings [link]
A meccs végére én is bezöldültem.
-
OnSeT
őstag
válasz
phanzetomox #19876 üzenetére
márc. 23-27. USA-ban előbb , bár a 2 éves kb. egy hetet csúszott ^^
(#19875) Predatorkill vagy te szúrtad el a linkelést xD
#19873) Cr4Zy am az augusztusi bejelentésük is ilyen szépen hangzott, aztán kellett fél év mire lett belőle vmi. de mint tudjuk jó munkához idő kell, lassúhoz meg még több xD
-
Cr4Zy
tag
Új staff tagok is vannak mától a hivatalos fórumon, mivel az elmúlt pár héten elment néhány közülük, ezt közölte Rhiordd, a community manager. Emellett pedig írt még egy meglehetősen biztató mondatot is, ami magyarul kb. így hangozna:
Előttünk áll egy izgalmas és erőteljes ütemterv, amelybe fantasztikus új játékfejlesztések és funkciók kerülnek bele, szóval tartsátok nyitva a szemeiteket hírekért, eseményekért és emellett még néhány klassz új cucc is fog jönni... Talán tudjátok, hogy a BattleForge 3. évfordulója már nincs messze!
Németül annyi különbséget írt le, hogy ez az elkövetkezendő időszakra azt ígéri, hogy sok minden lesz, de hogy unalom nem, az tuti. Kulcsszó: 3 éves Battleforge jubileum!
Akit érdekel, itt találhatja meg az eredeti hozzászólást.
Egyébként csatlakoznék az előttem szólóhoz, boldog születésnapot Gyuri!
-
Richie1984
tag
TeamSpeak 3:
address: 84.21.11.243:10087
room: Criminal Assassins / Battleforge (a vége felé található)
password: bf1234 (minden szobához)engem PGC néven találtok meg fent.
Használjátok bátran egészséggel. Egyszerűbb mint SKYPE al szenvedni.
Beállítások a TS3 hoz a szoba description jében található.Üdv.: XjamesfoxX
Ui.: teljesen ingyenes az egész.
-
OnSeT
őstag
válasz
Predatorkill #19860 üzenetére
Az egy másik cup.
Sikánál nincs lap tiltás. ^^
(#19855) Gyuri27 Már a stonekin is láma szín? Pedig abban sok a zöld.
-
Cr4Zy
tag
válasz
Predatorkill #19862 üzenetére
Tudtommal nincs semmi sem tiltva, de ha sicka online van, akkor mindjárt megkérdem tőle
Szerk.: Sztem Yabroo versenyével kevered, ahol nincs frost sem
Szerk.2.: sicka nincs fent...
-
Predatorkill
tag
Shooter felrakott pár videót néhány hájg ellen:
Shooterasd vs cDKILLrOy
Shooterasd vs ChristianIII
Shooterasd vs MatosFogyasszátok egészséggel!
ui.:régebbi vidik..
-
Gyuri27
félisten
válasz
Predatorkill #19860 üzenetére
Akkor lesz silver+nasti+shatter.
-
HangFalx
csendes tag
Próbálok én is egy szerencsét, persze a frost/fire deckemmel
-
Cr4Zy
tag
válasz
Gyuri27 #19855 üzenetére
Úgy döntöttem én leszek ott a legnagyobb noob és a visszapörgetős paklival benevezek!
Amúgyis beszélgettem manapság thesickaleonnal, totál normális és jó fej, csak hát a játékstílusa nem épp olyan aranyos az instant t2-vel és cannon tower-hegyekkelSzerk.: Jah és az első fordulóra 5 nap lesz, azt maguk a játékosok döntik majd el, hogy mikor oldják meg a csoportkörben lévő meccseiket, ha jól tudom.
(#19857) Gyuri27: nem, ő burroweres és tornyos low, a razorshard bent sincs a paklijában, mert saját bevallása szerint nem tudja használni!
Amúgy meg már annyit kérdezősködtem tőle a stonekinről, hogy gyakorlatilag minden színre tudom mit hoz, még mielőtt lehozná.
-
OnSeT
őstag
PVP Ultimate Tournament (1v1), itt lehet jelentkezni (még van 7 szabad hely) : [link]
Díjak:
2637 bfp
viridya promo
gravity (b) x1
homesoil
ice guardian x4
motivate
giant slayer
scythe fiends x3
curse well x2
mindweaver
ward of the north x2
ice shield tower x3
Fireworn (r)
Disenchant (p)
Nightguard (g)
Corsair (g) x2
Bloodhorn (r)Közvetítés:
http://www.livestream.com/hirooo
http://www.livestream.com/bafo_tvHa estig meglesz a 48 résztvevő start holnap.
-
Richie1984
tag
Valaki 2v2 re jönne velem? Pure nature deck em van azt tanulgatom. Akit érdekel dobjon egy PM et.
-
-
pachito
őstag
válasz
Volgafan #19843 üzenetére
Pedig 99.9%, hogy nerfelni fogjak, forumon is nagyon akarjak, es en se lennek ellene a dolognak, megmondom oszinten.
Ha unalmas is, ne abbol alljon mar az rpve, hogy spirit ship es token bezsebel...ha meg requestelnek mikor belepek, kirugnak mondvan azzal, hogy `noob deck, no spirit ship`...na ilyenkor huznam at az illetot a monitoron kb...
-
Volgafan
senior tag
válasz
kovsol #19840 üzenetére
Harvi azon lapok kevese,amin se nerf,se buff nem volt..
Gyuri:mutass már olyan lapot,ami szted nem op?tudom nature nem az,de azon kívűl?Miért baj,az,hogy csak megy és lő?RPVE-t mindenki tokenért tolja,nem azért mert szereti...ezért kapják be,hogy nerfelték a wheelt is(tudom op lap..)
-
Gyuri27
félisten
válasz
Richie1984 #19839 üzenetére
A ship full op. Semmi tudás nem kell hozzá.
-
kovsol
titán
valakinek lenne esetleg egy eladó harvestere (nem promo) jó áron ?
régen vágyok már egy ilyen lapra, nem tudom mennyire lett nerfelve az idők során, most mennyire használható, rPvE re szánom főleg, azt szoktam tolni leginkább. Vagy pedig most mennyi a reális ára? Nehogy túl drágára csapjak le
-
Richie1984
tag
válasz
Gyuri27 #19835 üzenetére
4. orb lila akkor grimvine elég földi unit nak és shipek air nek. Nem értem miért mondják h nem kell skill hozzá.... gyakorlatilag bármilyen t4 es egységekhez nem kell skill mert ha használnád is a skilljét ami van ugysincs rá energy általában mert a Regrowh meg a Coldsnap elviszi... na mind1 a lényeg hogy 2 frostot nem építenék egy grinderért, mert lényegi változást nem hozna szerintem a deckbe és 1 kék el még mindig ott a gemeye ami paralizál és 1/4 annyiba kerül csak és az se fér be.
-
Volgafan
senior tag
válasz
Predatorkill #19824 üzenetére
Fel tudom neked youtubra tenni..
-
Cr4Zy
tag
válasz
misixd3 #19833 üzenetére
A "teljesen egy elemű", azaz pure pakli azért jó, mert ha netán valamelyik orbodat bontanák, garantáltan csak egy orbbal esel vissza, míg ha pl. a Te esetedben már t2-őn vagy és a frost orbot bontják, akkor igazából azonnal mindenedet kiütötték.
A paklidhoz visszatérve:
Én alapjaiban megváltoztatnám azt, mert túl sok a t3-as XL egységed, s kivenném a paklidból a nature orbot, hogy ne legyen tricolor, mivel t3-on egy veled egyszintű ellenféllel úgyis egymás cuccait fogjátok bontani folyamatosan, és ahogy korábban írtam, ez ilyen kártya-összeállítás mellett elég nagy kockázatot jelent.Ahogy látom a lost tetszett meg frost kezdővel. Erre egy átlagos pakli hasonlóan néz ki:
T1: ice guardian, frost mage, master archers, lightblade (én a lila aff-ját szeretem jobban, de mindkettő használható), ice barrier, home soil, glacier shell /+ esetleg glyph of frost, de lostben ritka/
T2: darkelf assassins, nightcrawler, lyrish knight, lost reaver (a piros jobb, bár ezt is vitatja pár ember), coldsnap, aura of corruption, lifeweaving, nasty surprise, kobold trick /+ ha gondolod, akkor stormsinger (bármelyik aff), vagy gravity surge (mivel mindkét aff használható, de a kék jobb)/
T3: silverwind lancers, lost grigori (azt hiszem a lila jobb, de használható mindkettő) /+ még használható lapok ide: soulshatter, ashbone pyro, lost vigil, meg akár még a tremor meg a ward of the north is/ -
Gyuri27
félisten
válasz
Richie1984 #19834 üzenetére
-
misixd3
csendes tag
Hali
Úgy tudom, hogy ti profi játékosok vagytok.Azt szeretném tudni, hogy a jelenlegi paklim mennyire jó, ha komolyabb játékosok ellen akarok pvpzni, kell e valamit változtatni.
T1:Ice guardian , frost mage , master archers , northguards , defense tower , ice barrier , wardens sigil , gliph of frost, home soil , glacier shell
T2: stormsinger, lost shade , lirysh knight, lost launcher , coldsnap
T3: silverwind lancers , lost grigori , mo , deepcoil worm (+ a t1es surge of light)Szóval jó ez a pakli, vagy semmirese megyek vele? És még azt is szeretném tudni, hogy mivel jobb, miér jó a tejlesen egy elemű pakli
-
Gyuri27
félisten
válasz
Richie1984 #19830 üzenetére
T3 thonbark (+shaman), coldsnap + kék stonewarrior képessége.
-
Gyuri27
félisten
válasz
Richie1984 #19826 üzenetére
Nézz utána a grindernek. A colossus se rossz, meg a grimwine se.
De a grinder az drinder marad. -
Richie1984
tag
Amugy 3 orbon így is gyengének érzem a paklit, de nem nagyon tudok oda megoldást ezért szeretnék amii t, mert 4. orbnál berohan a gép full sereggel anélkül h 1 mm et előre léptem volna és esélytelen bevédeni, bár a mostani Map of the Week en van rá esély.
-
Richie1984
tag
válasz
phanzetomox #19828 üzenetére
Nem megmagyaráztam neki csak elmondtam a véleményem úgy, hogy közben kifejtettem mit miért.
Remélem nem bántottam meg amit mondtam csak puszta véleménynyilvánítás.
Mellesleg én se ma kezdtem csak 1 évet kihagytam és nemrég tértem vissza.
-
phanzetomox
őstag
válasz
Richie1984 #19825 üzenetére
2x
-
phanzetomox
őstag
válasz
Richie1984 #19825 üzenetére
Szerintem a Gyurinak nem kell megmagyarázni mit miért hogyan kell, azért ő se ma kezdte
-
Richie1984
tag
válasz
Gyuri27 #19821 üzenetére
2 som azért kel mert 30 secenként tudod nyomni felváltva és rBG n igencsak hamar lehet full 4orbos sereget kinyomni amik a 3 WoG miatt még erősebbek és heal+cc re is marad elég energy. Mint írtam a 9es BG ből maradt 8,5 percem 1 személyesben. Deck levelem is csak 81 szóval nem hiszem h ezzel a deckel probléma lenne.
-
Richie1984
tag
válasz
Gyuri27 #19821 üzenetére
felesleges zöld zöld kék kék ... zöld kék zöld zöld el lehet WoG SoM és ha akarom 4 orbra ott a gemeye(zöld) a sárkány meg a grimvine meg a colossus mellé de nincs arra sem szükség. 3 orbra meg ott a Mo+swamp+thornbark. Amugy a kéket csak az agressor+stone tempest miatt keverem bele meg persze a coldsnap se jön rosszul(pure zöld ben Spikeroot+Living Tower és creeping paralysis. 3 lap difi van csak
-
gergomester
tag
tudna nekem segíteni vki? van egy 45perces videóm, és azt fel akarom tölteni vhova. hova tudnám azt felrakni? előre is köszi
-
phanzetomox
őstag
válasz
Richie1984 #19819 üzenetére
Mikor 900-as tomehoz adták örültem ha elment 250-ért, és volt olyan pillanat hogy volt belőle vagy 40 nekem xDD Most meg ...
-
Gyuri27
félisten
válasz
Volt az olcsóbban is.
Amúgy amii mou előtt is volt élet. Nekem sincs mégis élek. Sokat segit pve-ben, de el lehet lenni nélküle.2 som felesleges. Én azt mondom told nat-nat-frost-frost-l. Elején ww+roots-hurrikán.
T2 ha van viridya, do, som.
T3-ra kb minden jó. T4 grinder, sárkány, heal +maelstorm. -
Richie1984
tag
válasz
A mostani deckemmel pure nature vagy zöld-kék-zöld-zöld az 1 személyes 9 es rBG n 8,5 perc marad annyira sima tehát nem tudom amii nak lenne e értelme
. Viszont ha 2- vagy 4- személyest tolok az szinte sose jön össze manapság, pedig a 2 SoM meg a 3 Wheels el is buffolom a party t. Esetleg akit érdekel és lát napközben az írjon rám bátran szívesen megyek bárkivel rBG zni.
-
Richie1984
tag
Én egy Amii monumentet szeretnék még csak hát mivel ingyen játszódok kb szó szerint minden értékes lapom el kéne adni h legyen... de akkor meg nem lenne mit uppolni.
Régen csak 2k bfp körül volt most meg megfizethetetlen pedig 2k t össze tudnék hozni rá...
-
ldave
félisten
Most települ a játék, megadjak valakit referrernek?
-
fantom922
aktív tag
válasz
LoLHunCsirke #19806 üzenetére
Igen kevés játszik naturral, mert nehéz szín, és tudni kell vele tolni. Drágák az egységek ugyanis, jól meg kell gondolni mit hívsz le. Szóval le a kalappal a pure naturosok előtt
Te Predi kiket vertünk mi? Valami radiátort
Ott is egyik natur volt nem?
-
phanzetomox
őstag
válasz
Predatorkill #19814 üzenetére
Én annó még linekiller ellen mentem 30 perces 1v1-t
és végül ő nyert mert több pontja volt kicsivel
Az komoly meccs volt
-
Predatorkill
tag
válasz
phanzetomox #19812 üzenetére
abamáék elleni legtöbb meccsen nagyon közelítettünk a 30 perc felé... egyszer 28,5 perc alatt vertük meg öket
-
válasz
phanzetomox #19812 üzenetére
Én azért elszoktam pötyögni valakikkel limitig, mert jól érzem magam,valamikor kimegyek vacsorát csinálni közben gyorsba ha nagyon úgyvan
-
phanzetomox
őstag
válasz
ricshard444 #19811 üzenetére
Na még csak az kéne
aztán ha épp közbe jön valami dolgom a meccs közben akkor mit csinálok, lelépek ? néha már igy is soknak találom a 20-30 perceket, alig van értelme igy a pontszámlálásnak.
-
válasz
Predatorkill #19810 üzenetére
Jogos
Csak szeretném ha lenne 40 perc
-
Predatorkill
tag
válasz
ricshard444 #19809 üzenetére
pvp max 30 perc.
-
-
ldave
félisten
#1 hsz.-ből nem derül ki számomra, szóval ehhez elég egy EA Origin-es account vagy kell külön létrehozni BattleForge-ost?
1 játék átlagban mennyi idő? 30-60 perc? -
válasz
LoLHunCsirke #19806 üzenetére
Hát igen, havi 30 meccset tolok kb, abból 2-3 játszik pure nature-el
-
LoLHunCsirke
tag
válasz
ricshard444 #19805 üzenetére
Som és az ep miatt a legtöbb játékos úgy is lámának tartja.. az már más kérdés hogy alig játszanak vele 1v1 rankeden...
-
válasz
Richie1984 #19803 üzenetére
Nekem is majdnem így nézett ki a pure nature deckem amikor azzal pvpztem, ami biztos: aki tud vele játszani az bennelehet lámulás nélkül a topban
-
ÖregGondar
csendes tag
Ennyire jó árat ? A Crystal Fiend ( zöld )et 10 pontért sikerült elcsípnem
Jó üzlet , nem ?
-
Richie1984
tag
Sziasztok.
Végre sikerült a pure nature PvP Deck em:T1: Windweavers, Swiftclaw, Dryad(blue), Shaman, Werebeasts(ez még kiesik amint lessz t3 Fanthom Lord), Hurricane, Ensnaring Roots, Surge of Light
T2: Burrower, Deep One, Ghostspears, Spirit Hunters(Purp), Parasyte Swarm, Mauler, Energy Parasyte, Shrine of Memory, Curse of Oink, Creeping Paralysis
T3:Mo, Swamp Drake, és idejön a Fanthom Lord még később
Most Bg zgetek még mert kell 110 battle token h meglegyenek az uppok. A deck most 64 es. Minden lap alá természetesen nem lessz meg a többi, de lehetőségeimhez mérten azt hiszem kihoztam a maximumot.
-
HangFalx
csendes tag
válasz
Gyuri27 #19801 üzenetére
Semmit se értem a kút előnnyel, mert az ellenek szinte a meccs elejétől som pörgetett, nekem meg egy percet a funace.... ráadásul nekem t3-on upp se volt
De amúgy is kérdésem az volt hogy mit tehettem volna motk-kal? Hiába lett volna nekem 10-el több wellem a motk-ot nem bírtam volna leszedni akkor se.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nők, nőügyek (18+)
- One mobilszolgáltatások
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- gerner1
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Asztrofotózás
- További aktív témák...
- B W PS PX8 jó áron eladó
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest