Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cr4Zy
tag
Nah, csak hogy megmutassam, mennyire durva is 1v1-ben a shadow-nature-ből a voidvisszapörgetős taktika, belinkelem hogyan kell elverni Tyderianek-et, aki jelenleg a top 7., de a legjobb 2.-nak, vagy 3.-nak vallja magát. Beszélgettem vele egy sort, és folyamatosan csak szidni tudott, hogy milyen noob vagyok. Érdekes volt, hogy mennyire kikelt magából miután megvertem.
Jah és akkor még a végén mégis én aláztam meg, mert közöltem vele a tényt, hogy touchpadról játszottam ellene, és nem normálisan, egérrel!Nah, akkor itt is lenne a meccs repéhez a link.
Egyébként utána komolyra fordította a figurát és mondta, hogy játszunk még egyet, akkor már a rankeden is használt pakliját tette be. Igazából a t2-jét már nem láttam, úgyhogy erről csak annyit tudok mondani, hogy fire t1-el indul... De az azért valamit csak jelent, hogy mikor először meglátta a (Bane) rangomat, akkor azonnal annyira lenézett, hogy úgy gondolta, simán megver engem egy olyan paklival, amit csak tesztelni akart, ezért nem is nagyon mikrózott ellenem...
Véleményeket kérnék a meccsről, mert érdekelne, hogy miket rontottam el benne, illetve hogy Tyd miket rontott el (attól eltekintve, hogy nem a furnace-t és a soul splicert próbálta először leverni, hanem egy wellre utazott).
IGN: TBPeti
Új hozzászólás Aktív témák
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest