-
GAMEPOD.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
janihunk
senior tag
Win8 on megy valakinek? Nálam exe hiba.
Battlefield 3 Origin/Battlelog: janiHUNK464 , Need For Speed World: BRIAN66
-
catar
csendes tag
válasz SkyS1gn #2491 üzenetére
Ez most melyik kérdésemre az igen?
Egyébként milyen gép kell neki, mert attól is félek, hogy egyáltalán vinné-e, mert egy HD 5770 van a gépemben 4 GB ram és egy 2 magos 3 GHZ-es proci! A BF3 magas és közepes beállítások mellett vígan megy.
Nem, nincs kedvem kölcsön adni senkinek!
-
SkyS1gn
félisten
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
Gordon32
tag
Most ha nem kaptam levelet akk nem is kaptam meg a hozzáférést? Mert én letöltöttem azt a 4gigát de semmit nem tudok csinálni
OFF:Már napok óta nem tudok rendesen játszani a BF3-al a betlogban nem is tudok pipálgatni választani semmi vki tudja mit tehetnél ??
ON
Üdv! Gordon
-
catar
csendes tag
Üdv.
Kaptam én is emailt még tegnap a BF4 Alpha tesztre. Kérdésem az lenne, hogy mivel nem nagyon érdekel a dolog - ilyen fázisában és időm sincs rá most egyáltalán, hogy kötelezően ki kell-e próbálni, tehát muszáj vele egy kicsit játszani vagy nincs ilyen megkötés?
Bocs a noob kérdésért de még nem vettem ilyenben részt és a levélből sem derül ki igazán, hogy mit várnak el!
Ha mégis 1-2 nap egy kicsit beszorítanám a játékot, akkor a fórumra a hibákat is jelezni kell?Köszönöm a válaszotokat és jó játékot kívánok!
-
sittes79
addikt
válasz Laraxior #2487 üzenetére
Dehogynem én BF3-nál nyomtam fel tárhelyekre ide meg tolod a linket és kész, nem kell faszbúkra tenni..
(#2489) catar: Azt hiszem naplózni is kell a bug-okat, van egy progi ami fut a háttérben és neked el kell
küldened DICE-nak a reportot, szóval Te most egy játéktesztelő lettél grat![ Szerkesztve ]
-
Gordon32
tag
Valaki tud vmit kezdeni a BF4-el? Mert nálam nem tölt be semmit
Üdv! Gordon
-
SkyS1gn
félisten
válasz Laraxior #2480 üzenetére
Csak ha tényleg az van amit mondasz az E3-as map azt látom, de ezekszerint semmi grafika sincs. Nagy objetumok.
"This build is focused on different things. Part of the reason why the level is white, for example, is so players focus less on graphics and more on gameplay."
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
Na megyek még egy kört, megpróbálom a helikoptert elvinni, márhogy az attack helit, mert a csapatszállítót már sikerült. Tankkal már mentem, esetleg még az a Boat foglalkoztat
aztán majd legközelebb a béta.(#2479) bmatty: Shanghai. Az E3as map.
[ Szerkesztve ]
*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
bmatty
tag
Melyik mapot vagy mapokat lehet kiprobalni?
Steam id: Mathias, Battlelog/Origin id: Mathias_hun
-
siriq
őstag
Veletlenul valaki el akarna ajandekozni a bf 4 alpha kulcsot, akkor szoljon mar nekem legyen szives. A csapatunk aktivan tudna keszulni bf4-s kupakra. Nalunk ez fontos szempont. Elore is koszi! [link]
Meg mindig nincs 1000 oras BF3 nev, kozben mar masok is erdeklodnek utana... Mar bevallottan nincs 1000 ora neki... Varjunk Dec 31-ig a Mantle-a.
-
SkyS1gn
félisten
Van akinek win8-a van? Nemlehet megbuherálni hogy menjen rajta?
-
Erdei88
veterán
Lehet még valahol Alpha kulcsot szerezni? Kicsit lemaradtam
-
stoon
addikt
kicsit irigy vagyok! nálam semmi!
steam, origin uplay: artika78 -- Az élők, csak wickendező holtak!!!
-
Laraxior
titán
válasz SkyS1gn #2466 üzenetére
Sajna ez az alpha eléggé le van butítva grafikailag. Szinte csak a körvonalak vannak meg De azért eléggé ígéretes mondjuk a tank füstje..végre rendesen oldalról jön ahogy kell, az IR flare a helinél, és amikor átülsz a Chopperben a lövőállásba... jó lesz ez
-
Laraxior
titán
20x-os scope a mesterlövész puskára
-
Laraxior
titán
válasz Bjørgersson #2458 üzenetére
-
Delta×
senior tag
-
-
Delta×
senior tag
Amúgy ezeket a pre alpha sorsolásokat csak BF3-al rendelkező accocon sorsolták ki ?
Rúgkapálva, és ordítva jöttem a világra, miközben valaki másnak a vére borított. Nem gond, ha így is múlok el
-
Laraxior
titán
~4.5GB aszittem több lesz
-
Delta×
senior tag
válasz Gyula84 #2451 üzenetére
mondtam neki hogy ennyit semmilyen értelemben sem ér erre floodolva válaszolt idegesaen majd uccso levél : mind 1 mert egy külföldi úgyis adna érte 50 eurót x)
Mondom jolvan kisfiam nem duzzogni kellRúgkapálva, és ordítva jöttem a világra, miközben valaki másnak a vére borított. Nem gond, ha így is múlok el
-
Gyula84
veterán
valaki adhatna kölcsön egy accuntot
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
Laraxior
titán
mailba azt írják, hogy 6tól éjfélig játszható az alpha
-
Delta×
senior tag
Kaptam választ a Pre Alpha kulcs-ra
"account, 20ezer ftra gondoltam"
valakit érdekel esetleg ?
Rúgkapálva, és ordítva jöttem a világra, miközben valaki másnak a vére borított. Nem gond, ha így is múlok el
-
Dinter
addikt
Az e3 nem csak 1 napig tart?
-
Honzi
senior tag
-
SkyS1gn
félisten
Akkor ha odaírom hogy zsiráfot árulok akkor tényleg zsiráfot árulok és nem sarimacskát?
(#2433) EczkE Próbáltam steammel énis, és mégis levették a hirdetésem, pedig csak a játékokat írtam semmi accountot!
(#2422) EczkE Neszójjábe!
[ Szerkesztve ]
-
-
EczkE
veterán
Chris, tessék, kulcs! [link]
Asszem mindenféleképpen!
-
Laraxior
titán
Azt írja 17:00tól elérhető...azért elég gáz, hogy nem lehet előtte letölteni, ki tudja mekkora a game, biztos van vagy 6-8GB...
-
Def26
félisten
Rakétalövőkről van már infó? Konkrétan az érdekel, hogy irányított rakétákat visszahozzák e.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Delta×
senior tag
Ez a commander mód tableten, van valami infó arról hogy milyen minimális tudást igényel ?
-
SkyS1gn
félisten
-
aAron_
őstag
vegyes beállításokkal, full hd-ban. van olyan eset amikor ~45 fps-em van, de a vga csak ~75-80% körül megy.
(#2414) Cris99: bunnyhop már bf3-ban sincs, kiszedték. sokkal idegesítőbb az a "bug", hogy ha átugrassz valami fölött utána teleportálsz egyet. gyakran ezért nem tudom leszedni az ellent
jó avatar
[ Szerkesztve ]
What is your ikigai?
-
-
SkyS1gn
félisten
Remélem ez a dolog hogy kell egy kis idő mire eléred a fullspeedet sprinteléskor megakadályozza a bunnihoppolós meg elugrálós köcsögöket!
-
-
Laraxior
titán
válasz kriszpontaz #2401 üzenetére
Megoldom nyugi. Meg ma meglesz holnap meg itt a gtx680.... lesz min tesztelni
-
prokxy
veterán
válasz gali777 #2399 üzenetére
Ne fordítsd ki a szavaimat....úgy írtam, h ha az ellen így is bőven sokkal erősebb, de még jön hozzá két 100-as sasos, na akkor baserape-ben minek maradjak szívni? Főleg, h nálunk kb mi voltunk sasosok haverral, a többi mind kezdő. Megtörtént dolgokat mondok...
500 óra után fel tudom mérni, h van esély győzni vagy nincs. 2 ember ki tud törni, de nem lesz hosszú életű az elfoglalt zászló. Van millió szerver, szórakozni vettem a játékot nem szopni.Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
Neoteric
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Robotporszívók
- ASUS routerek
- Spórolós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ubuntu Linux
- Az én érdekes, öszvér videokártyám...….
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest