Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
brown26
tag
Nekem mindkét helyen akadozik... nektek is?
-
pohár
félisten
először azt se tudtam, hogy mi az a sok hó, de aztán jött az A-Wing
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Dexter-2000
őstag
igazából lesz értelme a PC-nek ha ps4-en lehet majd egér/billentyűzettel tolni?
Szép napot!
-
Laraxior
titán
Pedig a bf4 lesz az utolsó szerintem...
*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
sixpak
nagyúr
NFS 27...de szar.
Cris99: jaja..
[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
SkyS1gn
félisten
Má megin egy NFS.... ez már olyan mint a cod...
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
v!ct0y
veterán
Kit érdekel a bf?
BATTLEFRONT -
SkyS1gn
félisten
-
Dexter-2000
őstag
tolhatnák már a bf4 et a sok "szar" helyett
Szép napot!
-
Exorsized
tag
válasz kriszpontaz #1583 üzenetére
asd itt is megy viszonylag szép minőségben
[ Szerkesztve ]
XONE : MrExoQt
-
goldnarmz
aktív tag
X-box One-on tolták?
-
GERIlla83
tag
Kemény ez a zombis téma
Olyan hülye vagy, hogy ha te lennél Zorro "Y"-t rajzolnál a falra!
-
sixpak
nagyúr
Zombieeeeeees!!!!!!
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
Gyula84
veterán
Azt hitem eltolják a bf4et az elején
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
SkyS1gn
félisten
Nálam ez jó minőség, meg megy is!
Trololo az elején
(#1581) G4ula84 A 3nak a teaser stylusa volt meg a zene is 3-ból volt
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
Be se jön telón.... csessze meg ^^
-
Laraxior
titán
Sokat pofáznak még?
-
SkyS1gn
félisten
-
SkyS1gn
félisten
[ Szerkesztve ]
-
SkyS1gn
félisten
Hohohó mit találtam.
Be kell lépni csak BF-eseknek lesz,
3 DAYS OF GAMING LIVE FROM E3"Follow us June 11-13 as we live stream the full Battlefield 4™ booth experience straight from the E3 show floor. See the new "Siege of Shanghai" multiplayer map in action, get developer interviews and fan reactions, and see the all-new Spectator mode in action. This live stream is open to anyone with a registered Origin ID account."
Szóval Siege of Shanghai lesz az E3-on kipróbálható map (amúgy az alpha leaknek is siege volt a neve), meg a spectator mód megerősítve!
BATTLEFIELD 4™ SECOND ASSAULT
4 FAN-FAVORITE MAPS
REDESIGNED IN FROSTBITE 3"PREPARE 4 NEXT-GEN
GET SECOND ASSAULT FIRST ON XBOX ONEBattlefield 4™ Second Assault will be available post launch first for Xbox One consumers. This Premium expansion pack will feature four of the most fan-favorite maps from Battlefield 3, redesigned to take advantage of our advanced Frostbite 3 engine and enhanced to include new multiplayer features from Battlefield 4.
Battlefield 4 is available for pre-order for Xbox One now."
Csak boxra? Remélem nem!
A sok gyökér úgyis ilyen metrot fog megszavazni meg canals tdm... sok retardált!
[ Szerkesztve ]
-
Góliát
őstag
Kicsit élethűbbnek tetszik.
Becsület-Tisztesség-Szeretet
-
M3oH
addikt
Remelem a multi video is ilyen hamar kikerul, ilyen minosegben
-
pohár
félisten
backspace a sarokban, remélem inlay BattleLog lesz, mint a Steam/Originnél
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
SkyS1gn
félisten
válasz @rglaaf #1558 üzenetére
Jóvan bazár te megint csak a legrosszabb részére gondolsz a franchisenak (tdm)...
What's the worst thing that could happen at an E3 Media Briefing? (Dynamic Silence)
[ Szerkesztve ]
-
SkyS1gn
félisten
válasz SkyS1gn #1549 üzenetére
Nemtom mi a szar lesz 10kor, de az biztos hogy széplesz
Pár megjegyzés:
-csávó hogyan mutatja ahogy csúszik a jet a vízbe, nagyon akarja mutatni x)
-amikor a bombát elereszti az enemy közé azt a robbanást másodszorra látom és kurva félelmetes Multiban jólenne viszontlátni.Hajó van, víz van, hozzácsapnak még 1-2 jáművet és meg is van a tengeri harc multiban!
-
gali777
őstag
Attól, hogy macrozik nem lesz halhatatlan. Én ugyanúgy megölöm a macrost is, sztem ritka az olyan gyerek akit nem tudok megölni így vagy úgy. Plusz én inkább cqlarge-on tolom, ott meg jöhet a macrojával a tank/heli/jet ellen, úgyse tud mit kezdeni. Ez a macro inkább csak a tdm huszároknak szívás.
-
bul07
nagyúr
válasz gali777 #1542 üzenetére
Akkor modj jobb megoldást ha a másik csapatban van macrós(és ne azt hogy sok szerver van menj máshova)
Ha feljön egy macrós másik egér bedug és macroval hátha le lehet vadászni( #1541 ) aAron_
lehet érvényesülni tuti de milyen áron
Miért idegesítsem fel magam azon hogy minddig leszed, így legalább egyenllő esélyekket teremtek
Amúgy is csak szórakozzásból játszok, képes vagyok három négy pályán keresztül csak mortarral nyomni vadászni az egy helyban lévő távcsöveseketDe mindegy is mert még nem szántam rá magamat a rendelésre, még egy madzagos egér legyen, a G400 vezetékétől is majd meg őrülök, sokszor kedvem lenne kitépni belőlle , bánom hogy tönkrement a Microsoft SideWinder X8 egerem és nem tudták már cserélni
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
SkyS1gn
félisten
-
v!ct0y
veterán
-
bul07
nagyúr
válasz Laraxior #1519 üzenetére
Vegyél egy macro-s egeret és egyből te leszel a TDM-ek királya
Én tervezem hogy vesszek mert egyre bosszantóbb a hátrány a macro-val szemben
bf4-ben meg kezdetektől fogva jelen leszBf3 fórumábol egy hozzászólás a lényeg a hozzászólásba linkelt videó
http://mobilarena.hu/tema/battlefield_3_5/hsz_4285-4285.html
(telefonról így megy)(bár pont neked linkelték )
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
M3oH
addikt
Szep lesz az tuti. Epicherok leszunk megint Multi jobban erdekel, mint a single, remelem hamar feldobjak youtubera jo minosegben.
-
sensejke
aktív tag
A shotisok örülhetnek lesz saiga.....
ID: sensejkehun / steam: http://steamcommunity.com/id/Eeeyore
-
albert8
veterán
válasz SkyS1gn #1532 üzenetére
Fantasztikus máris bejelentették az első DLC-t hozzá. Se az xbox, se a játék semmi sem jelent még meg de DLC már van, szerintem nagyon pofátlanok. Egyébként tetszett a gameplay, szép volt meg minden, de elég könnyen végigfutott rajta...
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
SkyS1gn
félisten
Nem volt semmi, multi majd 10kor jön.
(#1533) aAron_ Na hajó meg víz már van a tengeri csatákhoz!
[ Szerkesztve ]
-
aAron_
őstag
EZ A VÍZ
What is your ikigai?
-
albert8
veterán
Most is van valami:[link]
lol besültek EA sucked nem indul a videóNa végre...
[ Szerkesztve ]
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
M^xx
aktív tag
válasz Laraxior #1527 üzenetére
Crysis 1- ben is valós épületeket, helyszíneket másoltak le. Minőségileg lehet alázza a Frostbite 2-t de lehet a 3mat is.
Free ts3 szerver IP:battlezone.hu
-
Laraxior
titán
válasz SkyS1gn #1523 üzenetére
Egyébként asszem a BF3-ban is rengeteg a valós helyszín nem? Pl a Grand Bazaar, Seine Crossing, asszem talán a Noshar Canals is létezik valami nagyobb kikötőben biztosan. Wake Islandról megint nagyon sokat tudunk, sajnos elég véres harcok voltak ott, rengeteg katona esett el az USMC-nél
Szerintem a Métro is létezik, ha nem is ilyen leroggyant állapotban*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
Bjørgersson
félisten
válasz Laraxior #1521 üzenetére
A Great Wall is egészen szar pálya szerintem, lehet a China Rising DLC-ben lesz benne.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
SkyS1gn
félisten
válasz Laraxior #1521 üzenetére
"The maps are based on real world locations and haven’t been confirmed yet although you can check out their names below."
"There are also rumoured DLC maps for the game."
Kiemeltem a lényeget Remélem világos így.
"It has also been revealed that the next-gen consoles will be limited to 720p resolution, and run at 60 fps."
Ez meg megint nem igaz mert megerősítették legalábbis PS4 esetében (és akkor xbox is) hogy 1080p és 60FPS lesz.
[ Szerkesztve ]
-
SkyS1gn
félisten
-
Laraxior
titán
válasz SkyS1gn #1517 üzenetére
Azért elég sok helyen említik az általam is említett két mapot...
Mondjuk ha annyira fel lesznek turbózva, mint a mostani Karkand mapok, akkor tökmindegy, mert ezekre sem nagyon lehet ráismerniTiananmen
Diaoyu Island
Shanghai Bund (Gondolom ez valami városi bas*ás lesz )
XizhimenThere are also rumoured DLC maps for the game.
Wake Island (már megint? Nebassz már...)
Dalian Plant (pozitív )
Daqing Oilfields (szintén pozitív)
Great Wall (WTF? )[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
válasz Laraxior #1516 üzenetére
A Daliant Plant is kurva jó volt, a másikat már annyira nem szerettem.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Laraxior
titán
válasz SkyS1gn #1517 üzenetére
Igazából nem tudom mi lesz velem a BF4ben, de remélem valami IFV azért lesz benne, azzal még viszonylag élvezet nekem is a game. Sajnos a tankot nem érzem igazán, sem a gyengepontjait, sem az erősségét, helikopterhez két ember kell, jetezéshez megint béna vagyok, az accuracym is eléggé alacsony, tehát lőni sem igazán tudok
Na sebaj, eddig elég sok játékban megtaláltam a nekem valót. Majd kerítek valami noob cuccot, CoDMW2-ben is bírtam az AA-12 & G18 akimbo kombóval
Mintha az egyik képen itt is az lett volna írva az egyik pisztoly fölé, hogy single... lehet, hogy lesz majd olyan amit lehet dual-ban használni? két Glock18 és lehet menni...*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
SkyS1gn
félisten
válasz Laraxior #1514 üzenetére
Támogatod, támogatom, támogatjuk, aztán mi lesz majd ha konzerdobozzal vonulsz vissza ammoér? devil kölök egyel több okot kapna az any...sra
(#1516) Laraxior Nincs infó róla hogy lesznek BF2-es mapok, de kitudja.
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz Bjørgersson #1515 üzenetére
Dalian Plant asszem lesz, az kedvenc map volt, meg a Daqing Oilfields is jó volna...de már úgysincsen sok hátra...
remélem azért nem megy el a netem, mert veri a jeget mint az atom*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
Bjørgersson
félisten
-
Laraxior
titán
Tehát ma 10 óra...
Azért a linkelt képeknél nem lenne gyenge ha a 100emeletest teljesen a földig lehetne rombolni
A BF2-es ammo újratöltést én is támogatom, bár ez már úgyis eldőlt a fejlesztőknél
Ha jól emlékszem lesznek megint BF2-es mapok is*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
SkyS1gn
félisten
válasz Dexter-2000 #1510 üzenetére
Ha érdekelne a többi:
Microsoft: június 10., 18:30
Electronic Arts: június 10., 22:00
Ubisoft: június 11., 00:00
Sony: június 11., 03:00
Nintendo: június 11., 16:00(#1512) Def26 Igen, sajnos... hasonlóan a konzolokkal is.
[ Szerkesztve ]
-
SkyS1gn
félisten
Ezért tart ott a cod ahol tart.. mint egy gyorsétterem...
Én az ízletes falatokat jobban csípem!
(#1508) Dexter-2000 10kor lesz
(#1503) gali777 Úgyse tudnak róla hogy létezett
(#1505) Def26 Viszont sokkal jobb dolgokat lehetett csinálni, helivel backflip stb, jetek is reálisabb sebességűek voltak.
[ Szerkesztve ]
-
goldnarmz
aktív tag
válasz Dexter-2000 #1506 üzenetére
Nem "kellene" visszaolvasni? Tudod, mi az a PDT?
Aha, látom már. Volt jobb dolgod is. Jó...
[ Szerkesztve ]
-
Dexter-2000
őstag
Szép napot!
-
gali777
őstag
Na most ezt nem értem, sztem ott pont, hogy könnyebb volt. Minden sebzett rendesen ahogy azt kell, nem úgy mint a 3-ban, hogy egy tár rocket pod egy infantry, 2 tv minimum egy tank, és ezeket se adja be nagyrészt. A 2-ben ha eltaláltál valakit/valamit tv-vel ott nem volt disable meg miegymás Ha lebombáztál valakit ott se volt kérdés, a 3-ban meg pátyolgatják itt az embereket, nem halnak semmitől meg disable meg mittudomén
El vannak itt kapatva az emberek A legtöbb kis 10 éves BF3 huszár sírna ha BF2-vel kéne nyomnia
Pedig de jó is volt az[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- OTP Bank topic
- NieR: Automata - Túl a 9 millión
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Milyen TV-t vegyek?
- Windows 11
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elemlámpa, zseblámpa
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve