-
GAMEPOD.hu
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Impressa
őstag
válasz bandi0000 #7493 üzenetére
Hali!
Lenovo saját oldaláról is le tudod szedni a drivereket. Az eszközkezelőben a hálózati kártyák között ott van wifi adater egy sárga háromszög ikonnal egyetemben?Kávégépek szervizelése. :) Jura, Melitta, Saeco stb. 705077032
-
Lacuss20
senior tag
Tárgytalan xD
[ Szerkesztve ]
Élj úgy ahogy szeretnél, ne úgy ahogy mások elvárják.
-
bandi0000
nagyúr
hali
erről az oldalról leszedtem a lenovo B580 hoz a wireless drivert de nem tudom hogy kellene működésre bírnom vagy bekapcsolni vagy hasonló? valami ötlet?Xbox One: bandymnc
-
Dell XPS
veterán
válasz Ice&Lime #7490 üzenetére
Hát..én megnéztem több helyen is, de inkább SATA/IDE HDD/ODD adapterek vannak többségében, szóval jobban szét kell nézni ez ügyben. Pasztára visszatérve; jobb hűvösebb helyen tárolni mindenképpen, ha hosszabb távra tervezel vagy így alakult, bár ez függ a pasztától is - van amelyik a levegőn sem szárad ki.
Üdv, Dell XPS
-
Ice&Lime
veterán
válasz Dell XPS #7487 üzenetére
értem, köszi, ezek a kábelek ugye olyan 3000 körül mozognak.
lehet ilyeneket kapni bárhol egy számtek boltban vagy azért elég különleges és kicsit nehezebb beszerezni?kösz a pasztával kapcsolatban is az infot, majd fogom figyelni tényleg az állagát is, de akkor gondolom nem árt meg neki mondjuk a huzamosabb 30 fokban tárolás, nem azért "romlik" meg, hanem az idő elteltével csak...
-
bandi0000
nagyúr
Na itt a laptop amit írtam előbb, most win8 at szeretnék telepíteni rá, de ahogy partícionálnék létre akartam hozni eg yúj partíciót és ezt írja: Nem sikerült új partíciót létrehozni. [Hiba:0x861abfe0]
A laptop: Lenovo B580
Xbox One: bandymnc
-
Dell XPS
veterán
válasz Ice&Lime #7479 üzenetére
Nekem tűnt korrektebb megoldásnak mint az USB-és, de mivel nem adatátvitelről van szó, végül is mindegy. Én inkább a tápellátással bíró külső eszközöket preferálom, de attól ez is lehet ugyanolyan jó, ki kell próbálni. Amennyiben a paszta állaga megfelelő még, akkor nyugodtan használhatod, ha már besűrűsödött (akár egy kicsit is), akkor már nincs megfelelő hőelvezető képessége. (dobható!)
Üdv, Dell XPS
-
Impressa
őstag
Szia!
Alaposan nézd át újra a lapot, mert lehetnek még csavarok, amik tartják. A HDD felőli oldalról kell megemelned az alaplap, hogy kijöjjön. Ez a videó a segítségedre lehet.Kávégépek szervizelése. :) Jura, Melitta, Saeco stb. 705077032
-
tvamos
nagyúr
Sziasztok!
Fiamnak van egy eeePC-je, (1201n,) amimmocsok modon melegszik, es kikapcsolgat. Gondoltam szerkapom, es ujrapasztazom. De nem sikerul szerszedni. Latom az alaplapot, de ugy latom, a pasztazashoz ki kell venni. (Es ez nem sikerul. Nagyon feszigetni meg nem akarom.) Help! Please!"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
rgeorge
addikt
válasz akoska23 #7473 üzenetére
Az eszközkezelőben vagy AIDA-val nézd meg, hogy van-e WWAN eszköz a notebookban. Az eszközkezelőben a modemek között kell lennie.
Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
bandi0000
nagyúr
Hali
Kérdés hogy van egy Lenovo B860-as noti, és vadi új, rátettem a win7 64 bitet és megkerestem a drivereket hozzá ( lan,wifi,VGA,hang) fel is dobtam de újraindítás után kékhalált kaptam, de még ezelött a win telepítésnél egyszerűen nem tudtam megosztani az 500 gigás vinyót csak ki tudtam belőle szedni egy 200 gigás partíciót a rendszernek de a többi eltűnt, aztán a kékhalál után már egyáltalán nem tudtam szétosztani, nem tudom pontosan mit írt, ma lesz itt nálam megint, de hogy nem lehet telepíteni a lemezekre a windowst mert valami már partícionálást használ vagy micsoda... ezek az én ügyetlenségemből vannak vagy van valami vele?Xbox One: bandymnc
-
Ice&Lime
veterán
egy hőpaszta meddig áll el? van egy pasztám kb két éves, de nincs rá írva szavatosság, vagy van ennek bármi jelentősége?
-
-
Ice&Lime
veterán
Milyen kábel kell akkor, ha a laptopból kivettem az optikai meghajtót és usb-vel szeretném külsőként használni?
-
rgeorge
addikt
válasz akoska23 #7470 üzenetére
WWAN kártya van benne? A SIM hely akkor is benne van, ha csak előkészítve van a WWAN, mert a SIM helyét előre ki kell alakítani.
Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
NEMO1968
őstag
-
akoska23
aktív tag
Sziasztok. Most került hozzám egy dell d620 gép és van benne Sim kártyahely. Hogy tudnám én ezt működére bírni? Az eszközkezelő szerint minden eszköz fel van ismerve. Van egy külföldi O2 internet stick-em telepítéskor választhatok hogy mit akarok telepíteni és én természetesen a Integrated 3G-t választottam fel is ment a program de nem látja a Sim kártyát.... el vagyok veszve.....
Köszönöm. Ákos
A 23-as szám a nevem melett nem az életkorom jelöli, nincs titkolnivalóm, ezért nem változtatom 2006-óta a nicknevem sehol
-
Kbali
nagyúr
válasz online1986 #7461 üzenetére
Most tényleg: nem mindegy? Az élményindex amúgy csak az integrált kártyát nézi, kivéve, ha indításkor biosban letiltod az integráltat, mert akkor csak a dedikált fog futni, azt méri a Win.
-
Dell XPS
veterán
válasz TriX2010 #7466 üzenetére
A javasolt topic-ban tapasztalatból tudnak segíteni Neked, mert különben valóban igen nehéz. Általában a felső kategóriás 17'-es laptopok tartalmaznak ilyen lehetőséget (szinte minden márka jelen van..), de van 15'-ös is, viszont árban ez megmutatkozik, főleg új laptop vásárlásánál. Gondolom az ODD-HDD nem opció, ezért is emelted ki!?
- Milyen keret áll rendelkezésre? Itt pl. van egy Acer, ha szimpatikus: [link]Üdv, Dell XPS
-
-
TriX2010
tag
Üdv
Jóféle Notebookot keresek, viszont az egyik elég fontos kritérium az lenne, hogy legyen benne 2 HDD hely. Viszont ilyesmit ugye specifikációkban nemigen írnak... Honnan tudnék ilyesmiről informálódni?
Esetleg konkrét típus is jöhet... (i5, esetleg AMD felsőbb kategória mint A10.., min. 4GB ram, min. 500 HDD, dedikált VGA, USB3, HDMI)
mint Aspire 551G, 571G ...Köszönöm
\"Életem legnagyobb üzlete lenne, ha embereket vennék, annyiért amennyit érnek és eladnám őket annyiért, amennyire tartják magukat\" NE használj AdBlock-ot a prohardver oldalain!
-
Adoka120
tag
válasz Dell XPS #7454 üzenetére
Nagyon szepen koszonom ez volt a kerdes!
Szeretem azt hinni hogy valami meg marad a halál után.. De az is lehet, hogy ez olyan mint a kikapcsoló gomb. Csak egy kattintás, és már itt sem vagy. Lehet, hogy ezért nem akartam soha ki-be kapcsolo gombot tenni, az apple-eszközre ,,Steve Jobs"
-
tomek017
tag
Sziasztok!
Adott egy Asus F55A noti.
Live Update telepítő a végéhez érve azt írja, hogy "Ez a program csak Asus notikat támogat"
Próbáltam korábbi verziót felrakni, ugyanez a hiba.
Win7 64 bit van fent, az Asus oldaláról töltöttem a programot, a megfelelő rendszert kiválasztva.Mi lehet a gond?
Köszi a választ.
"Aki hülye haljon meg!... mondta az aranyhal és kifeküdt a partra napozni." (tomek017 felhasználónak 24 pozitív és 1 negativ értékelése van a fórumon! - http://phmegbizhatosag.atw.hu/ )
-
online1986
tag
Sziasztok érdeklődnék mért van windows 8 élmény index 2db vga értékelés pontja egyforma.
Driver probléma lehet?Gondolom a gyengébb vga (HD4000)az internet stb.. szolgál.
Az erősebb vga 8750M játékra van.Graphics: 6,8
Gaming Graphics 6,8Samsung 370R5V-S01HU
Vga Intel HD4000+ATI8750m
Előre is köszi.
-
aveos
tag
Sziasztok!
Most vettem egy laptopot (HP compag CQ58),(AMD E1), Win 8 volt rajta, kivettem a HDD-t és leformáztam.
Egyáltalán nem tudtam és nem tudok win 7 -et rárakni, nem tudok rá semmilyen operációs rendszer se telepíteni. UEFI bios van és hiába állítom be a DVD írót bootolni semmi!Tud valaki valamilyen megoldást?
[ Szerkesztve ]
06302081105
-
Adoka120
tag
válasz Dell XPS #7444 üzenetére
Mar van rola masolat es nem lenne ra szugsegem a torlom a biztonsagit mi tortenhet? semmit nem torolne le ami megvan ugye?
Szeretem azt hinni hogy valami meg marad a halál után.. De az is lehet, hogy ez olyan mint a kikapcsoló gomb. Csak egy kattintás, és már itt sem vagy. Lehet, hogy ezért nem akartam soha ki-be kapcsolo gombot tenni, az apple-eszközre ,,Steve Jobs"
-
Dzsabba
aktív tag
Sziasztok.
Van nálam egy [Samsung R40-es] laptop.
Olyan baja van,hogy ha beakarom kapcsolni,akkor a két led világít a cd vagy kettőt pördül és nincs kép.
Viszont ha a memóriát óvatosan megnyomkodom vagy csak úgy a laptop alsó részét erősebben megnyomkodom,akkor bekapcsol és úgy viselkedik mintha semmi baja nem lenne.
Szerintetek mi lehet a baja? Jó magam videó kártya hibára tippelek.A segítséget előre is köszönöm.
-
albi31
aktív tag
mondom,hogy ne nézz Nvidia-t,se 7000-s se 8000-s Quadro-t!..mert nálam vagy valaki másnál fog kikötni,és azt fogjuk mondani,hogy vagy megy 2 hónapot vagy 2 évet,de ezt senki nem fogja tudni megmondani!
ott írtam feljebb,hogy én mit vennék!
ATI VGA: HD 2300 HD 2600 HD 3650..és itt kb vége is van.
..sőt,van itt nagyon olcsón,csak kérdezd meg,hogy ATI VGA-s-e?
[ Szerkesztve ]
-
Adoka120
tag
Persze ez függ a ram és a processzor teljesítményétől is!
-
Adoka120
tag
nvidia játék tesztek Link picit lejebb kell menned és a intel 4500m tesztek : Link
Nvidiában erősebb a grafikus processzor és több a vramja, én azt ajánlanám!Szeretem azt hinni hogy valami meg marad a halál után.. De az is lehet, hogy ez olyan mint a kikapcsoló gomb. Csak egy kattintás, és már itt sem vagy. Lehet, hogy ezért nem akartam soha ki-be kapcsolo gombot tenni, az apple-eszközre ,,Steve Jobs"
-
Dell XPS
veterán
válasz XtremLor #7434 üzenetére
Amikor szétszedik, akkor meglepetésszerüen ott van a gumiszerű ragacs, és mivel nincs kéznél és visssza is kellene szerelni, akkor a biztonság kedvéért bekenik pasztával is. Egyéb esetben nem tudok róla, hogy kellene, főleg ha nincs kiszáradva és felfekszik rendesen. A rézlapos megoldással sokkal jobb hőmérsékleti tarományokat jeleztek már több esetben is (tükrös felület!), ugyhogy vállalom a kihívást.
[ Szerkesztve ]
Üdv, Dell XPS
-
Adoka120
tag
Helló!
Mi a pontos típusa?
Intel® GMA 4500M vagy MHD ?
interneten találsz róla videót ahol valaki az MDH-n pl cod mw2-őt játszik, nem egy bitang jó kártya de ilyen alap játékokat el viszi![ Szerkesztve ]
-
-
Loner
tag
Szép napot!
Tudom, hogy nem gamer adotságokkal rendelkezik, de van valami teljesitménye egy Intel® GMA 4500 vga-nak?
Azért mert nem volt panasz, nem jelenti azt,hogy minden rendben volt az ejtöernyővel!
-
XtremLor
őstag
Udv
Adott egy fujitsu lifebook e8410, a gpu-n gyarilag paszta, vagy thermal pad van?
volt rajta ez is az is ugy nez ki, igy jo lenne tudni mit rakjak ra"Legen...Wait for it...Dary"
-
Adoka120
tag
Sziasztok!
Lehet hülyének néztek emiatt a kérdés miatt de mit jelent a biztonsági mentés laptopon?
Acer emashines gépről van szó alap progikról 1-2 ügyfél dolgaival és D-meghajtón már nincs hely emiatt ha törlöm történhet valami?Szeretem azt hinni hogy valami meg marad a halál után.. De az is lehet, hogy ez olyan mint a kikapcsoló gomb. Csak egy kattintás, és már itt sem vagy. Lehet, hogy ezért nem akartam soha ki-be kapcsolo gombot tenni, az apple-eszközre ,,Steve Jobs"
-
TheProb
veterán
Sziasztok!
A leírásomban szereplő notim van és a BIOS beállítási lehetőségei rettentő puritának, kb abban ér véget a dolog, hogy idő,boot sorrend, jelsző állítás. Megszerettem volna esetleg nézni, hogy van-e egyeltalán lehetőség oc-ra, van pl. kikapcsolni az intel HT-t, de semmi ilyen nincs. A kérdésem az, hogy ez nem is változtatható, ergo véglegesen le van korlátozva vagy van rá vmi mód hogy "advanced" beállításokat is lehessen csinálni?
u.i.: Benchmark alatt a gpu hőmérséklete volt hogy felment 92fokra! is, ez csak szerintem magas?
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
törölt tag
Üdv! kis tanácsot szeretnék kérni! vettem egy eee pc 701-hez utángyártott 6600 mAh-s aksit 1,5 hónap múlva megjött, 60%-os volt a tölöttsége, beraktam a gépbe, lemerítettem 10%-igmajd majd 1 napig töltötem...az első merítéssel még sokáig bírta 15-20 percenként merült 10%-ot...az teljes feltöltés után már alig 5-10 perc/10%... a méretezett kapacitása kb 44000 mWh ebből most 840 mWh-t ír ki 4 program is és elhasználódásra 98%-ot, nagy az esély hogy az aksit amit vettem szar lehet? amúgy a tesztet 900MHz cpu sebességen wifivel együtt mértem... csak ez a dolog azért érdekes mert a gyári 4400mAh-s aksi kb 3 órát bír egyhuzamban ...ez meg jóesetben 1-1,5 órát és 50%-kal nagyobb... sok féle kalibrálási és formázási leírást találtam... de eddig egyik se jött be, a battlfm.exe az asus aksi frissítő nem megy... moost kipróbálok egy verziót...csutkára lemeríttem majd 20 óra töltőn...azt még egyszer és elméletben jónak kell lennie vagy nem....valami tanács?
-
Dell XPS
veterán
-
bedohazi
aktív tag
válasz Thunderzolee #7421 üzenetére
Fater vitte be egy ceghez ahol volt valami ismerose, es azt mondtak hogy kivettek az alaplapot is, kifujattak, de pasztazas nem volt. Aztan nem tudok ennel tobbet hogy mit csinaltak, mit fujtak ki es mit nem. Alig javult valamit, lehet mas baja van.
-
-
malisonX
aktív tag
Sziasztok!
Találtam a szekrényemben elfekvőben egy 2011.01.17 gyártási dátummal ellátott IBM T20-as laptop sorozathoz való utángyártott akkupackot. Tévedésből küldték Kínából, tehát egy pillanatig sem volt számítógépben. Az lenne a kérdésem, hogy a kora miatt kevesebbért érdemes-e kínálni? Vagy a teljesítményében nem látszik meg, hogy már "öreg" ? Köszönöm! -
veterán
válasz bedohazi #7419 üzenetére
Ez a kitisztítás ez miből állt?
Szét is szedték? Biztos is, vagy csak mondták?
Ha már szétszedték, mindenképpen kellett volna rá másik paszta, hiszen megbontották a hűtést. Ha meg nem bontották meg, hogyan fértek a hűtést akadályozó porcicákhoz?Bár jobban megnézve, akár úgy is kiszedhették a ventilátort, h a hűtést nem bontották meg?
[ Szerkesztve ]
Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
bedohazi
aktív tag
Udv,
Van egy toshiba setellite l650-es notim, mar kb 2 es fel eves, es nagyon melegedett az utobbi idoben, de nem emlekszek mar hogy amikor vettem akkor is ilyen volt-e. Most vittem el eloszor kitisztitattni, de ujrapasztazas nem volt, csak kifujtak a port. Ennek ellenere, mint ha semmi javulas nem lenne, bekapcsolom es egy kicsi netezestol is mar tul meleg szerintem, sot ha nem csinalok semmit akkor is. i3-380m proci es hd5650 vga van benne. Ha egy orat filmet nezek es facebookozok akkor mar a notitol 15 centire is meleg az aztal teteje.
Van egy lenovo b590 es is amiben pentium 2020m es nvidia 610m van, de az szinte hideget fuj ki netezes kozben is, szoval nagyon nagy a kulonbseg a ketto kozt. Mindekettore most volt ujratelepitve a windows 7.
Mitol lehet, hogy a toshiba ennyivel melegebb? Valami otlet?
Gondoltam arra hogy a lenovoban a prociban levo integralt vga mukodik es az miatt hidegebb, vagy csak siman sokkal jobban meg van oldva a hutes, esetleg valami allitas biosban vagy ati catalyst-ban?Egy ujrapasztazas segitene? Fogalmam nincs mit tehetnek.
Koszi -
Impressa
őstag
válasz Dell XPS #7415 üzenetére
Ahogy mondod.
Köszönöm kérdésed, azóta is tökéletesen működik.( kopp-kopp)
Hála neked. Én nem biztos, hogy ennyit mertem volna nyüstölni. Abban bíztam, hogy a mindennapi használat során, ez automatice helyreáll.[ Szerkesztve ]
Kávégépek szervizelése. :) Jura, Melitta, Saeco stb. 705077032
-
Impressa
őstag
válasz Czmorek #7412 üzenetére
Ezen sem a bios reset, sem pedig a bios update nem fog segíteni. Abban reménykedhetsz, hogy most benne hagyod az akkut, és mindennap, mikor bekapcsolod, egyszer csak engedélyezni fogja a töltést. Esetleg a töltőcsatit sokszor ki-be dugod pár másodpercre ( nálam ez segített elindítani a töltést ) Dell Mester jóvoltából.
* töltést jelző
[ Szerkesztve ]
Kávégépek szervizelése. :) Jura, Melitta, Saeco stb. 705077032
-
Czmorek
aktív tag
Helló!
Én balga elfejetettem rendszeresen után tölteni a netbook akkuját, és teljesen lemerült.
Most 0%-on van, nem töltődik. A gép megy, ha kihúzom ,akkor le is áll a gép.
Helyre lehet hozni valahogy?
Ez kb. 4-5órás akku volt. -
Dell XPS
veterán
válasz tasiadam #7404 üzenetére
Nem csodálkozom, hiszen a szervizcsomagokkal, frissítésekkel, meg egyéb nélkülönözhetetlen programokkal, igencsak megnőtt az XP erőforrásigénye is. Ellenőrizni kellene CPU-Z-vel, hogy milyen chipset van a gépezetben, ill. processzor. (Intel 855PM?) Egy ilyen összeállítással tudnál "netezni" a laptopon, nem túlzott elvárással, mert egy mag kevés; CPU: ~2.0GHz, RAM: 1.5-2.0 GB, HDD: X GB 7200RPM
Kérdés: érdemes ilyen ráfordítást eszközölni?
Üdv, Dell XPS
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz jbauer05 #7403 üzenetére
Nekem is volt már hasonló gondom a microsoft saját progijával. Azóta csak így telepítek win-t. Egy próbát megér.
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
Dell XPS
veterán
válasz jbauer05 #7403 üzenetére
Valóban érdekes a story, főleg, hogy az előtt felismerte az ODD-t, de látom alaposan körbejártad a kérdésd. Meg kellene próbálni kivenni az ODD-t, majd vissza (ki-be), illetve egy egy SM-busz resettel is lehetne kisérletezni. Én nem találkoztam az USB-HDD boot hibáival, de olvasok én is közben..
Üdv, Dell XPS
-
tasiadam
veterán
Üdv.
Lenne egy Gericom ego 1560 laptop, 1 magos intel proci 512 ram ám brutál lassú. XP sírva fut el rajta. Hogyan tudnék gyorsítani rajta? Vinchestert hogyan tudnám gyorsítani? (tudtommal nem satás az öreglány) Milyen praktikákkal tudnám még feszegetni? Húzni nem tudom és értelmetlen ugyebár. Netezésre van a gép de a google keresés is 5 perc. Aki tudna segíteni valamit írjon üzenetet vagy válaszoljon itt rá, de az üzenetet hamarabb észreveszem.Még mindig másodrangú állampolgár
-
jbauer05
tag
válasz Dell XPS #7402 üzenetére
A DVD olvasó elég érdekes sztori. Egyszer kitakartam takarítani de ráhagytam, mindent visszacsavaroztam, bekapcsoltam a gépet és a dvd olvasót nem ismerte fel. Áramot kap, néha úgy tesz mintha beolvasna valamit, de egyszerűen nem ismeri fel. Persze megjegyzem, hogy nem csúszott meg a kezem és nem nyúltam oda ahova nem kellet volna de mégis ez történt. A bios se ismeri fel.
A usbről való telepítésnél a Microsoft segédprogramját használtam a bootolható pendrive elkészítéséhez. Két másik gépen megnéztem a pendrivevot, és ott bebootoltak a róla. Sőt, még egy másik pendrivera is elkészítettem a booltolható telepítést, ami másik kettő gépen működött, de a Fujitsun nem. Kipróbáltam, minden usb slotott a laptopon, de win7-nél és win8-nál is azt írja ki, hogy Operating System Not Found.
[ Szerkesztve ]
-
Dell XPS
veterán
válasz zsolt19900 #7399 üzenetére
Próbálj bele egy 1GB-os memória modult a 256MB-és mellé és úgy nézd meg. Az már kezdene megfelelni az általad felvetett igényeknek (határeset.), de még processzor is kellene hozzá sajnos. Vásárláskor nagyon fontos lenne a próba (minden esetben.), mert nagyon "válogatós" a típus!
Üdv, Dell XPS
Új hozzászólás Aktív témák
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen széket vegyek?
- Google Pixel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Politika
- Scuf Envision Pro kontroller teszt
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Gyönyörű! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/256 FHD IPS HUN
- Lenovo Thinkpad T470, 14" FHD IPS, i5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1
- Lenovo Thinkpad T470, 14"HD, i5-6200U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év gara
- Lenovo Thinkpad T460, 14"HD/FHD, i5-6200U CPU, 8GB RAM, 256GB SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év garanc
- ÚJ Bontatlan MacBook Pro 14 M3 Pro 11CPU/14GPU 18GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
- Macbook Pro 14" M1 Pro 8C CPU/14C GPU/16GB/512GB Silver DE
- HP USB-C dock G5 L61609-001
- Asus vivobook S15 Intel i7 1165g7 -16gb ddr4 512 ssd-iris xe graphic windows 11 home
- Dell XPS 13 9310 Prémium notebook (i5-11.gen, 4267 MHz DDR4 memóriával)