-
GAMEPOD.hu
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoax
senior tag
válasz kromatika #22099 üzenetére
Nekem ebből valahogy az jön le, hogy a kijelződ 40 pines Led...
És ne akarj FHD felbontású kijelzőt beleépíteni, mert nem fog összejönni! Csak problémát vásárolnál pénzért...
Vegyél egy 15,6'-os LED kijelzőt ugyanilyen felbontással, és építsd bele.
Hogy a másik kérdésre is válaszoljak, igen, lehet, hogy tönkrement a jelenlegi kijelződ! Ahogy a fotóból látom, elég jól sikerült elhajtogatnod az aljzatot...[ Szerkesztve ]
Don't panic!
-
kromatika
veterán
Sziasztok ebben a kérdésben tudna nekem valaki segíteni?Köszi előre is.[link]
-
flusze
tag
válasz szabonagyur #22096 üzenetére
eBay-en vettem hibátlannak volt hírdetve, mármint működésre, szóval kipróbálni sehogyan sem tudtam volna. A licitem nem érte el azt a küszöböt amiért az eladó vinyóval együtt adta volna oda! MEMTEST 86 lefut oprendszer nélkül?
-
flusze
tag
Üdv.!
Vásároltam egy LG E500 V.APSCG Laptopot vinyó nem volt benne, ezért vettem bele egy Western Digital 320GB SATA 7200RPM vinyót.
XP SP3-at szerettem volna rá telepíteni, ráment nagy kínlódás árán, egyszer el is indult vele, de 5 perc után kifagyott, aztán már semmi, folyamatosan dobálta a kékhalált.
Megpróbáltam win 7-et is de ezt nem tudtam telepíteni, mert fájlokat hiányolt.
A vinyót ráraktam asztali gépre, ott telepítettem rá XP-t, meg 7-et is mindkettő hibátlanul felment, visszaraktam a Laptopba, és ott újra csak semmi, meg szokásos kifagyás!
A kékhalál képernyőn az újonnan hozzáadott hardver vagy merevlemez volt megjelölve hibaként!
Lehetséges, hogy ezzel a vinyóval használhatatlan a gép, vagy esetleg sok a 7200, mert a gyáriak csak 5400-asak?
Nálam megállt a tudomány nem tudom merre lépjek!
Örömömre szolgálna egy kis segítség!
Köszönöm előre is! -
margithid
veterán
Sziasztok!
Van egy lenovo G570 notebookom, B800-as celeron processzorral.
Kérdésem az lenne, hogy ezt a procit le lehetne-e cserélni valami erősebbre? Magyarán lehetséges processzorcsere ebben a gépben? -
Blaze71
őstag
válasz haxiboy #22087 üzenetére
Megnéztem a BIOS-t, de sajnos nincs ilyen lehetőség. Lehet, hogy le van butítva ez a lap egy N-es sorozathoz képest? A konfigurációban csak a HDD módot tudom beállítani, illetve az USB, Wi-Fi, Bepp és az Intel Virtual mód ki és bekapcsolása lehetséges. Rejtett menü esetleg, mint a Gigabyte asztali lapjaiban nincsen véletlenül?
DualBios, DualCore, DualChannel, mindenem Dual, csak az Everestem Trial. :D
-
Blaze71
őstag
Sziasztok!
Van egy Lenovo laptopom, amiben az eredeti procit kicseréltük Core I7-re. Egyszer már megtettük ezt egy másik laptoppal is, de azt sajnos a lányom leverte, így kuka... Viszont az látta mind a 8 magot, ez pedig csak 4-et lát. Van rá valami mód, hogy előcsalogassam a másik 4-et is?
DualBios, DualCore, DualChannel, mindenem Dual, csak az Everestem Trial. :D
-
[DE2JAY]
senior tag
Üdv! A főnökömnek kéne egy lapos 200k a vége, a Vkari nem annyira releváns, de van egy kamerája ami 50p-be vesz fel, ez lenne az ami még talán lényeg lenne, én jobban örülnék egy minőségibb gépnek ami kibír egy 5-6 évet legalább így HP üzleti kategóriára gondolkodtam első sorban, de ha van valakinek jobb ötlete
Gangsters on the Boardwalk - Díjnyertes játékunk a Google play-en - [sᴧᴍsᴜɴɢ Galaxy s10e]
-
Wlac
Ármester
válasz HoaryFox #21975 üzenetére
Végül nem volt elég a kapacitása, így most próbálkozok egy 8 gigás USB-vel, azonban gondban vagyok. Windows 7 USB/DVD Toollal csináltam egy bootolható USB-t. Újraindítom a gépet, a boot menüben kiválasztom, hogy az USB-ről induljon, majd egy pillanattal később a következő üzenetet kapom:
Disk error
Press any key to restartBármit nyomok, elindítja az XP-t. A gép egy Lenovo G550, a telepíteni kívánt rendszer pedig egy Windows 7 64bit. Amikor megpróbáltam először létrehozni a telepítő USB-t, akkor azt írta, hogy nem sikerült bootolhatóvá tennie, azonban a bootsec.exe Windows 7 USB/DVD Tools mappájába másolásával ez megoldódott.
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
atika88
senior tag
Sziasztok!
HP pavilion dv6-3307 notebook konkrétan egyik pillanatról a másikra elfelejti hogy van benne HDD. Nem tudja felpörgetni, se olvasni, nem tud bootolni róla, ha mégis bejönne a Windows kék halál pár perc másodperc után és megint nem látja sem a biosz sem a gép hdd-t. Nem mindig csinálja ezt....nincs rá statisztika mikor lesz jó vagy rossz éppen
Winyó tuti jó, mert tettem bele teljesen másik típust. Memóriák jók.... Tesztelt darabok. És nem dob hibát se a winyó se a modulok.
BIOS frissítés már megtörtént.Kérdem én... Hol a hiba akkor? Javítható?
Köszönöm a segítséget!
-
daninet
veterán
Sziasztok!
Mi okozhatja, hogy 3 indításból egynél nem indulnak el az USB 2.0 portok a gépen? Már az elején nem villan fel a bill, az egér nem kap áramot stb. Kikapcsolom, bekapcsolom és jó. Tehát főleg hideg indítás. Déli híddal lenne gond?Asus N53SV
[ Szerkesztve ]
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
Klemice
senior tag
Sziasztok, a lenovo flex 2 14 colos szériával van valakinek tapasztalata? Előre is köszi!
-
kromatika
veterán
sziasztok van egy Lenovo Think pad notim amiben a kijelzőn függölegesen végig fut egy vékony csik.Mutatom:[link] [link] a notiban két vga van.Hd grafics 4600,és GeForce GT 730M 1GB.A noti külső kijelzőre köntve hibátlan képet vetit ki,és gpu z ,valamint aida rendszer stabilitás teszt alat is hibátlan a kép.Nem változik.Csak a noti saját kijelzőjén van ez a hiba.és ott sem változik semilyen terhelésnél.Szeretném kérdezni hogy akkor ez kijelző hiba ugye?nem kell félnem gpu hibától?köszönöm előre is a segítséget.
[ Szerkesztve ]
-
bugmenot1
tag
neteztem a gépen, egyszer kikapcsolt minden jel nélkül, kb 45-50 fokos lehetett. visszakapcsoltam, boot közben is leállt, utána biosban is.. kihúztam a töltőt, a töltés led világított tovább kivettem-visszaraktam az akkut, most működik.. mi volt ez?
-
Gerzsi
tag
Sziasztok !
Acer 5738ZG laptopom van Intel T4300 processzorral.
Szeretnék procit cserélni benne egy nagyobbra.
Melyik a legnagyobb proci amivel működhet? -
hoax
senior tag
válasz Mantin #22067 üzenetére
Egyszerű! Szedd ki az ODD-t ami benne van, és nézd meg milyen csatlakozóval van szerelve. Sata vagy atapi...? Aztán mérd meg az ODD vastagságát. Ha 12mm vastag, akkor normál, ha 9mm akkor slim. Azt hiszem ebből már ki lehet mazsolázni, hogy melyik lesz jó neked...
[ Szerkesztve ]
Don't panic!
-
Mantin
aktív tag
Üdv!
Szeretném kicserélni a laptopban lévő DVD-írót a HDD-re, csak nem tudom hol lehetne Optibay keretet venni, az azonos nevű webshop oldalán már hónapok óta szünetel a rendelés és a GTA 5-nek kellene 65 GB (ami a 120 GB-os SSD-re nehezen férne rá..)
Esetleg tudtok valami megbízható forrást ilyen termékhez?
Köszi!
GTX 1060 - Ryzen 3 1200@3,85Ghz - Corsair 3200mhz - ASRock AB350M Pro 4 - Cooler Master Masterbox Lite 5 RGB
-
Sicilian
addikt
Sziasztok !
Lenne egy olyan kérdésem, hogy az mitől lehet, ha a laptop aksiról megy nem tud a netere felcsatlakozni ?
Mikor rádugom a tápot, hasít a net, semmi gond. Lehúzom róla a tápot, új lapot már nem tudok megnyitni és utána már a hálózathoz se tudok rácsatlakozni...
Visszadugom a tápot, megint megy minden rendesen. Tud csatlakozni. HELP !nothing is true everything is permitted..
-
marilllyo
veterán
válasz sixkiller96 #22057 üzenetére
Annyi, hogy ha úgy vetted, hogy volt rajta win akkor a szervizben hajlamosak egy javítás után gyalulni az általad feltelepített rendszert és visszarakni a gyárit.PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
sixkiller96
csendes tag
Sziasztok,tudom hogy hülye kérdés lesz de árt a garancianak az ha nem eredeti az op rendszer a gépen?
-
haxiboy
veterán
Üdv. Nemrég vásároltam egy Asus X550JK-t (i5-4200H + GTX850M).
A gép tökéletesen működik, de sajnos hd HDMI-n keresztül használom (kép+hang), akkor előfordul hogy a hang "érdekes", konkrétan sokkal magasabb hangszínnel és sebességgel szól, és ez igaz mindenre tehát nem csak film lejátszás közben hanem játékokban stb. Van amikor elég hogy kihúzom a hdmi kábelt majd vissza és megjavul, de van hogy ezt 5x el kell játszani. Ismerős valakinek ez a hiba?Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)
-
marilllyo
veterán
Sziasztok!
Itt is feltenném a kérdést...Talán...hátha..
Van egy 8 hónapos Lenovo y50-70-es notim win 8.1-et telepítettem rá. Mindeddig tökéletes volt ám az elmúlt másfél hónapban napi 1x dob egy kékhalált. Driver_power_state failure címmel. Nézegettem a dump fileokat ott az ntoskernel.exe-re hivatkozik. Okosabb nem lettem szóval google-ztam kicsit és többen memóriahibára gyanakodtak. Lefuttattam a win 8.1-be épített memóriadiagnosztikai programot és elsőre azt jelezte, hogy memóriahiba van. 2 egység 4 GB-s modul van benne. Teljesen egyformák. Külön külön letesztelve a program nem észlelt hibát, illetve utána visszapakoltam eredeti állapotába...majd többször is lefuttatva szintén nem jelzett problémát.A hiba eddig csak szimpla netezés(chrome) közben jelentkezett. A GPU-ra sem gyanakszom mivel netezés alatt nem kapcsol be. A hibát nem tudom reprodukálni. Egyszer csak bedobja.
Rengeteget játszom a géppel. Főként memóriaigényes játékokkal. Van benne kb. 600 órányi BF4, BFH multim, de végigvittem rajta a Crysis 2-3, FC4...stb..stb. Soha egyetlen egy játék alatt sem crash-elt. De még csak megmagyarázhatatlan programhibám sem volt. Csak netezés alatt.
Minden driver friss. A hiba megjelenése óta nagyjából minden driverből jött frissebb verzió, szóval felfrissítettem de a hiba megmaradt.
Feltöltöttem IDE két dump file-t. A legújabbat és egy régebbit. Hátha valaki lát benne valamit.Köszönöm szépen!
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
szabonagyur
félisten
válasz Aldo Novares #22046 üzenetére
Aida, Hwinfo és társai, de az is lehet nem fog mutatni semmit.
-
Aldo Novares
aktív tag
válasz szabonagyur #22043 üzenetére
Milyen progival tudok nezni ?
-
peq
aktív tag
Sziasztok!
Fu-Si esprimo v5515 laptopomat szeretném amennyire csak lehetséges felturbózni. Vettem külső hangkártyát, ramokat, jobb procit, és megakadt a szemem a wifi kártya melletti pci ex 1.0-ás csatin ami jelenleg üresen áll. Miket pakolhatok bele?
-
szabonagyur
félisten
válasz Aldo Novares #22041 üzenetére
Az, hogy mit veszel (akarsz) észre teljesen más dolog. Na meg az is más, hogy a Lol meg a MW3 is más, ha még igaz a Lol-nak inkább egy szálon kell erős CPU, ott meg elég gyenge vagy a 380M-el. Sajna el kell fogadni ennyit tud.
Amúgy ha biztosra akarsz menni nézni kell játékok közben a hőfokot, meg CPU kihasználtságot stb.
[ Szerkesztve ]
-
Aldo Novares
aktív tag
válasz szabonagyur #22040 üzenetére
Köszi
Most teszteltem rajt a CoD MW 3 -at , teljesen alapra huztam a grafikát , 1366x768 on és tartós FPS-et érzékeltem ,nem laggoltam
-
szabonagyur
félisten
válasz Aldo Novares #22038 üzenetére
x64 drivert hasznalj
amire te gondolsz 32bit az a szinmelyseg lesz ehhez semmi koze. -
Aldo Novares
aktív tag
válasz szabonagyur #22037 üzenetére
Oké köszi,
Még annyi h most 64 bites a Win7, de a vga 32 bitet tud akkor nem kell 32 bites Win7 a gépre ?
-
szabonagyur
félisten
válasz Aldo Novares #22035 üzenetére
Ennyit tud a VGA meg a gép, ne várj többet, első generációs Intel HD még elléggé béna volt. Lehet a CPU is túlmelegszik néha és visszavesz, nem épp hideg.
-
GrooveHero
addikt
Sziasztok.
Lenne itt egy ilyen gép. [link]
Tudnátok ajánlani valakit, vagy egy helyet, ahol viszonylag olcsón megcsinálnák. Holnap pölö jó is lenne Pesten valahol.
Köszi előre is
[ Szerkesztve ]
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
Aldo Novares
aktív tag
válasz szabonagyur #22034 üzenetére
Tehát egy i3-380M 2.53 ghz proci, 4 gb ram, GMA 5700 HD. Nem azt várom h max grafikán fusson csak nem értem miért van ez az FPS ingadozás.
-
szabonagyur
félisten
válasz Aldo Novares #22033 üzenetére
Ezek tök jó képek csak az nem derült ki, hogy milyen a hardvered... Intel HD VGAtól ne várj sokkal többet, ha meg van dedikált lehet nem vált át és az a baj...
Az Élményindex meg teljesen random pontoz, volt P4-em ami CPU-ra többet kapott, mint a 2 magos gépem.
-
Aldo Novares
aktív tag
Sziasztok
Olyan gondban vagyok,feltettem a League of Legendset , játszottam vele, és azt vettem észre hogy high grafon is ugyanannyi az FPS -em mint teljesen alap beállításokon.
Ez az fps kb. 15-25 között mozog. Ez mitől lehet ? Teljesen levettem a grafikát és akkor is fps laggom volt és nem ment 25 fölé sehol sem. A régebbi laptopom gyengébb értékelést kapott , mégis simán ment rajta 30 fps el alacsony és közepes beállításokkal. A laptopon 64 bites Win7 van de a vga ha jol tudom csak 16 vagy 32 bitet tud. érdemes lenne 32 bites Win7 et rátenni ? -
Tim82
félisten
válasz flashpointer #22028 üzenetére
Nem ártana újrapasztázni.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
mazsi70
senior tag
Nyilván akinek a szenzorméret a fontos, az fullframet vesz. (igazából az apsc létét nem tudom értelmezni)
-
flashpointer
őstag
hi, egy lenovo t410 i5 procival, de a hőmérsékletek kissé magasnak tűnnek.
Idle 50 fok kb 3800-as fordulatszámon, míg terhelve (~50% processzorhasználat, többel nem néztem) 70 fok fölötti úgy hogy 4500-ra is felmegy a venti.
Thinkpadnál ez normális, vagy a hűtésnek nem ártana már egy új paszta?
Elvileg még nem volt szétszedve -
Kbali
nagyúr
válasz mazsi70 #22026 üzenetére
Ha kinézted a pontos típust, akkor tudunk válaszolni, merthogy egyes gyártók már nem támogatják a win7-et sem, úgy kell vadászni driverekre.
Amúgy ez a topikod, ha még a konkrét gép sincs meg.[ Szerkesztve ]
-
mazsi70
senior tag
Sziasztok !
Szeretnék venni egy új laptopot hdd+ssd combóban .
Ha ,már van ssd (8GB) rá lehet rakni a win7-et ?
Válaszokat előre is köszönöm !Nyilván akinek a szenzorméret a fontos, az fullframet vesz. (igazából az apsc létét nem tudom értelmezni)
-
Impressa
őstag
válasz Sub-ZeRo #22023 üzenetére
Reggelt neked is.
HQ márkájú invertert. Folyamatosan 300 W-ot tud leadni. Eddig még nem volt vele probléma. Mondjuk én a kávéfőzőgépek miatt használok ilyet. Azt nem mondom , ez a legbiztoságosabb inverter - mert van drágább is ugyanekkora teljesítménnyel - de teszi a dolgát rendesen.
[ Szerkesztve ]
Kávégépek szervizelése. :) Jura, Melitta, Saeco stb. 705077032
-
HIJ
őstag
válasz anonym1s #22022 üzenetére
Aham. Nalam teljesen elmegy a hang, tehat bekapcsolas utan 2-3 perccel hiaba csinalok barmit barmivel, ami hangot kene adnia, suket... Jelenleg teljesen szuz win 8.1 van rajta, mert azt remeltem valami osszeakad a windowsban,de ezek szerint valami hardveres a hiba...
-
-
anonym1s
őstag
Hali.
Ugyanez a baja az en gepemnek is. Ket napja erdeklodtem a hiba utan itt. Kaptam ra valaszokat, de nem oldotta meg semmi. Hideg inditas utan minden oke, 3-4 percig, aztan elmegy a hang mintha nemitanam, de azonnal visszajon ha leallitom es ujrainditom a lejatszast.
Egy hete kutatok megoldas utan de semmi pozitiv eredmeny. Kulfoldi forumokon is eleg sok ilyen hibarol szolo leirast talaltam, de ott javasolt megoldasok sem hoztak eredmenyt. Mindegyikben conexant hang chip van, az enyemben is, es gyanitom a tiedben is az van. -
kukamatyi
tag
sziasztok!
Keresztlányomnak van egy AsusX201E subnotija,Azt vette észre,hogy a neten nézett videóknál kissé akadozik a lejátszás,illetve ha hddről néz filmet,néha kifehéredik a kép és csak a körvonalak látszódnak,de a következő pillanatban már jó a kép ismét.
Van valami teszt amit illik rajta végig futtatni,vagy 100%,hogy kezdődő vga hiba...esetleg próbáljuk takarÍtani,pasztázni?előre is köszi a segÍtséget!
üdv:kuka
PÉNZT ér a véleményed(1-6 euro/kérdőív):------ http://www.marketagent.com/f.asp?RefUID=290279-----15 eurónál ingyenes kiutalás....
-
szabonagyur
félisten
válasz sixkiller96 #22019 üzenetére
Szia
Ne kezd mindenhol ezt a hülyeséget. Dell témában is megírtam, hogy írd meg mit akarsz a gépen csinálni. CAD-ben is lehet egészen sok mindent csinálni, van amihez végtelen géperőforrást is lehetne használni.
-
sixkiller96
csendes tag
Sziasztok,valaki meg tudna mondani hogy az autocad nevű programnak milyen a gepigenye?
-
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy dell Inspiron 1521 laposom.
Eddig szépen működött..........tegnap leállítottam,reggel már így fogadott:-bekapcs felvillan a pover gomb a wifi..(venti sem pörög)kb 4-5mp és leáll
ennyi......mi lehet a hunyó?
töltést felveszi(kb 2 mp),ugyanazt csinálja akksiról és hálóról isU.i.:bocs,hogy ide is írok de nagyon fontos lenne
tökjó.2009-ben kizárt csaló tag után kaptam 1 feketét:(
-
Aldo Novares
aktív tag
válasz szabonagyur #22015 üzenetére
Remek, beis gyorsult a kicsike
-
szabonagyur
félisten
válasz Aldo Novares #22014 üzenetére
Mehetnek akár.
-
Aldo Novares
aktív tag
Sziasztok
Most 2 GB 1333 mhz Kingston van a laposba , de szeretnrm boviteni es van egy Samsung 2gb 1333mhz es ramom , leteszteltem oket, 0 hiba , mehetnek egyutt ? 2x2 be ?
-
kossuth1
csendes tag
válasz voyager4.4 #22009 üzenetére
jó ez mondjuk nem gyakori jelenség, 2x fordult elő fél év alatt..de az ,h nem kapcsol ki a nagy gombra nem hiszem, h a ram miatt lenne
-
HIJ
őstag
Sziasztok!
Találkozott már valaki olyan hibával, hogy indításnál van hang, aztán egyszer csak (kb 1-2 perc múlva) volt-nincs? Most újrahúztam a windows -t, de ugyan az a jelenség... -
nagyúr
válasz Aldo Novares #22008 üzenetére
MSE vagy AVG free. Mondjuk én az MSE + MBAM kombóra szavazok. Linux alá meg nem kell.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Aldo Novares
aktív tag
Sziasztok
Valami normális és ingyenes virusirto -t szeretnék tenni a laposomra. Tudnátok ajánlani ?
-
kossuth1
csendes tag
válasz voyager4.4 #22005 üzenetére
Eredeti. egyszer bootoláskor fagyott ki, amikor új ramot kapott, meg egyszer, amikor felébresztettem alvóból
-
nagyúr
válasz voyager4.4 #22005 üzenetére
Én igwn. És elég neki ha alvóba rakod a gépet, majd fél, egy hónap után újraindítanád és kifagy az egész.
Valószínűleg nem komálja a 7 a lapomat, vagy valami. Hardveres és szoftveres hiba nincs."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
kossuth1
csendes tag
Hali!
Mit lehet tenni, amikor egy beépített akkumulátoros notin lefagy a win és nem reagál a bekapcsoló gomb hosszan nyomására (azon kívül, h megvárom, amíg lemerül) ?
Tapasztalt már valaki ilyet?
-
bugmenot1
tag
Amikor torrentet töltök le wifi-n, vagy másolok az ssd-re, ciripel a gép.. mi ez? wifi kártya hiba?
(#21999) jahatpersze
ubuntu live cd-vel próbáltad?
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Impressa #22000 üzenetére
Szia!
Igen? Nem értek ilyenekhez az akkut meg a gépet nem akarom túlnyomni energiával...
Kösz!"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
Új hozzászólás Aktív témák
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Politika
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Gitáros topic
- REpont és hulladékgazdálkodás
- A Telekom is beszáll a használtpiacba
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- ASUS Zenbook 14X UM5401QA-L7208W használt garanciás notebook
- ROG Strix G713QE 17.3" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Akció! Dell Latitude E6230 laptop (12,5/i5-G3/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E5430 laptop (14/i5-G3/4GB/320HDD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla