-
GAMEPOD.hu
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
tserrof77
őstag
válasz szabonagyur #41848 üzenetére
Hát, ez is egy érdekes tervezésű gép. A rossebb tudja hány helyen meghajtott LVDS kábele önpusztító ennek is (lásd utódja, az 555x széria) Ennyit az Inspiron szériáról. Már a Dell se a régi
Két informatikus beszélget: Neked milyen hosszú volt az eddigi legjobb kapcsolatod? Válasz: 8Mbites DSL 2 év hűségnyilatkozattal :)) Laptopszerviz (is)
-
tserrof77
őstag
válasz szabonagyur #41845 üzenetére
Benne van a pakliban, hogy döglődik ugyanis ebben wifi+BT kombó van. NEm jellemző, de egy 4-5-6 éves gépnél már láttam ilyet. Annyi, hogy az alkatrész whitelist-es, azaz csak dellest vegyél bele.
Két informatikus beszélget: Neked milyen hosszú volt az eddigi legjobb kapcsolatod? Válasz: 8Mbites DSL 2 év hűségnyilatkozattal :)) Laptopszerviz (is)
-
Mantin
aktív tag
válasz szabonagyur #24264 üzenetére
akkor lehet az a baj..
Jó ez az automatikus, kikapcsolhatatlan update, kivéve ha mégse xdGTX 1060 - Ryzen 3 1200@3,85Ghz - Corsair 3200mhz - ASRock AB350M Pro 4 - Cooler Master Masterbox Lite 5 RGB
-
Mantin
aktív tag
válasz szabonagyur #24262 üzenetére
Ment a gép tökéletesen win7-tel, win10 óta ilyen :/
Dell inspiron 3542 a gépGTX 1060 - Ryzen 3 1200@3,85Ghz - Corsair 3200mhz - ASRock AB350M Pro 4 - Cooler Master Masterbox Lite 5 RGB
-
Sinter 008
csendes tag
válasz szabonagyur #24233 üzenetére
Bios atnezve,minden engedelyezve..
-
RunnyJuggler
aktív tag
válasz szabonagyur #24228 üzenetére
Van rajta két csavar, amit eddig nem igazán sikerült meglazítani, de szerintem azzal ki tudom szedni a "HDD tok"-ból. Köszi, akkor szétszedem, és lecsekkolom. Esetleg valami tipp, hogy hol érdemes keretet venni, amivel be tudom rakni a meghajtó helyére?
-
linkaska
csendes tag
válasz szabonagyur #24224 üzenetére
Minden téma azért erős, mert feltettem a közösbe és a saját témájába
Akkor gondolom nem lehet rajta javitai sehogy :/ -
mickemoto
őstag
válasz szabonagyur #23902 üzenetére
Sejtettem hogy nem lesz egyszerű, de akkor megpróbálom.
Köszönöm. -
codmester
tag
válasz szabonagyur #23888 üzenetére
Nem vitatkozni akkarok!
Használok mellette egy ASUS EEEPC-t
INTEL ATOM 2X1,6GHZ ,1GB RAM azzon a win7 START megy/döcög -
P1eTr0
aktív tag
válasz szabonagyur #23784 üzenetére
Szia!
Akkor lehet, hogy szólni kéne, hogy majd mi felrakjuk a hozzá adott operációs rendszert. Ezért néztem furcsán, mert eddig - ennél a boltnál - ez nem így működött. Attól meg herótom van, ha a felhasználónév a Windows-ban "felhasználó" vagy 'user" .
Köszi, majd a boltban rákérdezek.
Üdv.,
P1eTr0Normális vagyok. Megmondták a hangok is.
-
k-adi
nagyúr
válasz szabonagyur #23777 üzenetére
Ah értem, okés! Köszi
-
lj510126
tag
válasz szabonagyur #23745 üzenetére
A megadott product kwy alapján a Windows azt momdta, hogy forduljal a készülék gyártójához, forgalmazójához.
A gyártó cég (Samsung) pedig azt mondta, hogy ők csak a saját driber file-kat tudjál adni, a Windows operációs rendszer pótlását kérjem a Windowstól.Ezzel a kör bezárult, megoldás - azaz Windows 7 Home Premium telepítő lemez - pedig semmi!
Esetleg újabb ötlet?
-
lj510126
tag
válasz szabonagyur #23743 üzenetére
Köszi most vakóban bejött az oldal.
Viszont tuti biztos, sokszor leellenőrzött kódot nem fogadja el!"Error
We encountered a problem with the validation request. Please assure your product key is for a product supported by this site and was entered correctly, then try your request again."Ez az oldal nem sima Windows 7-et takar, nekem poedig Windows 7 Home Premium kódom van.
-
lj510126
tag
válasz szabonagyur #23741 üzenetére
Ez a link sajnos nem nagyon akar működni!
"502 - Web server received an invalid response while acting as a gateway or proxy server."
-
lj510126
tag
válasz szabonagyur #23739 üzenetére
Elnézést, valóban Windows 7 Home Premium telepítőlemezt szeretnék készíteni a rendelkezésemre álló Home Premium kulcs alapján!
Tehát honnan tudom letölteni a szükséges Home Premium file-okat, illetve a kulcs segítségével elkészítenmi a telepítő lemezt?
Köszönet előre is az útbaigazításért!
-
Weaver
senior tag
válasz szabonagyur #23721 üzenetére
szia! köszi a gyors választ! meg is oldódott!
-
HoaryFox
őstag
válasz szabonagyur #23712 üzenetére
Oké, én csak a személyes véleményeimet, tapasztalataimat írtam le, nem kell természetesen készpénznek venni, a hibázás joga fenntartva
"A wikipedia nem tudományos lexikon, hanem egy multiplayer módú notepad." by Pikari
-
khorvat
senior tag
válasz szabonagyur #23700 üzenetére
1. Elindul a progi beállítom mit szeretnék, kérem az ISO verziót, de a letöltés nem indul el, majd próbálkozok még, addig is találtam egy 8.1 64bit DVD-t ezzel nekik kezdek.
2. Megvan a generic kulcs sima és Pro verzióhoz is elteszem őket későbbre is, most a simát kell használnom úgy gondolom.Köszi az eddigi gyors segítségeket, írok majd mire jutottam a laptoppal.
-
Logicman86
tag
válasz szabonagyur #23695 üzenetére
Kevés lenne hozzá a hűtés?
Lehetőleg törekedj a feltett kérdésekre válaszolni...
-
icp1970
senior tag
válasz szabonagyur #23690 üzenetére
Köszönöm a választ.Csak Win8.1 lesz rajta.Akkor az uefi -nek nincs semmi előnye,marad a legachy
-
khorvat
senior tag
válasz szabonagyur #23685 üzenetére
Köszönöm, erre nem is mertem gondolni hogy HW alapon is beégetik, akkor próbálok is egy tiszta telepítést és ha kéri a kulcsot átugrom.
-
CsMarc
tag
válasz szabonagyur #23672 üzenetére
Dell Latitude E5530
Semmit nem ír ki csak elindul egy karika pontokból, mintha be akarna tölteni valamit, de nem tudja csak villog. A fekete képernyőn és ezen kívül semmi.[ Szerkesztve ]
-
SunMount3r
nagyúr
válasz szabonagyur #23665 üzenetére
A gépem már lazán Win7 korabeli inkább, és azon a honlapon 2013-as-nak vannak feltüntetve a driver-ek (ez kamu lenne? ). De emlékszem évekkel ezelőtt mikor kerestem az Intel honlapján is találtam frissebbeket, mint az alap Win7-esek...
HDD Sentinel szerint minden rendben.
-
bakter24
őstag
válasz szabonagyur #23663 üzenetére
Köszi, sajnos sejtettem, hogy nem megoldható, de mivel sokféle működő "trükk" kering mindenféléről (CPU magfeloldás, átnevetett/lebutított GPU hekkelés másik BIOS-al) így elmerengtem rajta.
Köszi az infókat
"Negyvenkettő - mondta Bölcs Elme végtelen méltósággal és hidegvérrel."
-
SunMount3r
nagyúr
válasz szabonagyur #23661 üzenetére
Mint mondtam a chipset drivert onnan már felraktam (eddig jónak tűnik, ill. úgy tűnt, hogy hivatalos Intel driver), fizetni nem kell a letöltésért...
Pentium Dula Core T4300, 2.1GHz, 4GB RAM, alaplapi Realtek HD audio. Legfőképpen zenelejátszás alatt (Jriver), nem túl gyakran, de azért zavaró. Filmeknél annyira nem tapasztalni (de előfordul, ritkán). A Latency Checker-ben véletlenszerűen, össze vissza jönnek a magas, piros oszlopok, mondjuk a zöldekhez viszonyítva úgy 25%-os gyakorisággal, szóval van valami akadás a rendszerben...
(Egyébként ez hogyan gondolja egy olyan mega gyártó mint az intel, hogy az 5 éves termékeket már nem támogatja?! Az oké, ha nincs hozzá 2015-ös driver (nem is kell), de legalább az eddigieket elérhetővé kéne tennie a saját honlapjának letöltőközpontjában... Milyen már ez azért?! Más 100%-os, hivatalos letöltési forrás meg nincs...)
[ Szerkesztve ]
-
bakter24
őstag
válasz szabonagyur #23659 üzenetére
Ok, nyilván, ha simán BIOSban tudnám álltani, nem lenne kérdésem, a lényeg, hogy valami custom BIOS lehet megoldás (ha létezik ilyen megoldás egyáltalán) vagy hardveresen van az ilyen tiltva? Tehát fizikailag be van vezetékelve a lapon vajon az int. Intel VGA a portokhoz, vagy nincs, csak a Radeon?
Ezért írtam, hogy elméleti és gyakorlati eset is érdekel, pusztán szakmai kiváncsiságból is...
Keresgéltem infókat ilyesmiről, de nem jártam sikerrel külföldi oldalakon sem.
"Negyvenkettő - mondta Bölcs Elme végtelen méltósággal és hidegvérrel."
-
SunMount3r
nagyúr
válasz szabonagyur #23655 üzenetére
Erre:[link] -a problémára keresem a megoldást. És egyelőre a driver frissítés tűnik a leg célra vezetőnek...
Amúgy a Chipset driver-t már felraktam arról az oldalról...
Hogyhogy hülyeségeket ír ki, mire gondolsz? Jobb forrást/megoldást tudnál esetleg?
-
B.B.Bali
csendes tag
válasz szabonagyur #22478 üzenetére
Nem értem akkor ... a drivert 1 éve minimum használom... eddig nem volt vele gond ....
-
B.B.Bali
csendes tag
válasz szabonagyur #22478 üzenetére
Hali.
Nem értem akkor , mert w7 64 bites drivert szedtem le , és ráadásul 2 éve ezt használom :/ -
ZTE_luky
aktív tag
válasz szabonagyur #22463 üzenetére
Szia, ezt nem csak neekd írom, ahnem mindazoknak akik segítettek nekem!
Beszéltem a Fix-Direktel, ők továbbítottak az Asus szervízhet, beszéltem ott egy emberrel, és azt mondta hogy nem lehet merevlemez nélkül küldeni a laptopot, mert a merevlemez kivétele garanciavesztéssel jár. Ez hogy lehet? amikor van a laptop alján egy kis szerelőnyílás is, egy csavarral le lehet venni, és könnyedén ki lehet szerelni a hdd-t?
Most mit csináljak? biztos hogy az én laptopom esetében is garivesztéssel ár? lehet hogy azt hitte hogy olyan a laptopom amin van ilyen garancia szalag vagy mi és át kell azt szakítani ahhoz hogy ki tudjam venni a hdd-t?
-
ZTE_luky
aktív tag
válasz szabonagyur #22458 üzenetére
ÉS az aus eu repair-oldalon ahol be kel írni szériaszámot vásárlás időpontot stb.. oda írjam le a hiba/probléma leírásához zárójelbe? hogy a hddre szükségem van, a fedlap pedig lejött és még nem raktam vissza vagy mi?
-
ZTE_luky
aktív tag
válasz szabonagyur #22435 üzenetére
oké nagyon szépen köszi a sok segítséget, akkor a fedlapot nem kell magyarázni, nem hívnak fel miatta vagy nem kérdezgetnek róla, mert akkor nem kell kitalálni valamit? mert sztem ha megmondom az igazat, azt gogy caddyre ragasztottam, biztos nem nézik jó szemmel hogy szétszedtem a gépet. mondjam azt hogy letöretem?
-
ZTE_luky
aktív tag
válasz szabonagyur #22433 üzenetére
hát nem tudom, kellett vna..
köszi szépen a segítséget, akkor küldhetem úgy szervízbe hogy a fedlapot nem rakom vissza? mit mondjak mi történt vele?
ui.: a másik topicból: és kb mennyi idő egy iylen? elvileg van valami háztól házig szervíz vagy mi, tehát lejönnek ide érte meg vissza is hozzák díjmentesen? és kb meddig tart egy ilyen pár nap, pár hét esetleg hónapok?
ÉS akkor 100% hogy nem lehet valami azzal az uefi-vel mert még rááldoznék pár napot midnent kipróbálnék csak ne kelljen szervíz mert elég fontos nekem most a gép..
Köszi a választ!
[ Szerkesztve ]
-
ZTE_luky
aktív tag
válasz szabonagyur #22427 üzenetére
nemtudom, hát de a caddy hogy lehet hibás ha amikor kicseréltem az ssd-t a hddre a hdd ment a caddybe és biosba bootot cd re állítottam bebotolt rendesen indult a windows minden működött mint azelőtt. tehát működött a caddyvel.
akkor kezdődött a probléma amikor újraindítottam és pendriveról telepíteni akartam a windows-t. nem találtam a biosba a boot menüpont alatt a pendrive-ot és ott próbálgattam ezt azt. azért gyanakodok arra hogy az az uefi-t vagy mit kapcsoltam be és ott rontottam el valamit tehát a meghibásodásnak biztos a biosnak vanköze mert ott nyúlkáltam, sztem a caddynek semmi baja
-
ZTE_luky
aktív tag
válasz szabonagyur #22418 üzenetére
Masik kerdesedre nem is valaszoltam: ebayrol, es azok a kis fulek nem passzoltak a lyukakba. Csak ragasztani lehetett.
Amugy mi az a fast boot amit irtatok, lehet azt nyomtam be az milyen ha megnyomom ugyan ezek a tunetek igyvkselkedik arra a gep? Lehet az a problema?
-
ZTE_luky
aktív tag
válasz szabonagyur #22418 üzenetére
Na most mindent visszaraktam eredetibe, csak a hdd-t raktam be az eredeti helyen es ugysn az.. bekapcsol felvillan sz osszes led, meg a bill vilagitas aztan csak a venti megy
-
ZTE_luky
aktív tag
válasz szabonagyur #22416 üzenetére
Ez az elromlas elott mindketto volt kek logo is.. azonbsn most semmi nem latszil a kepernyon.. nem szt meg nem probaltam, rakjam vissza teljesen eredetire, tehat a hdd is eredeti helyre?
-
ZTE_luky
aktív tag
válasz szabonagyur #22414 üzenetére
Lehet atraktam ufi re de azt se tudom mi az azelott win8.1 volt. Hogy tudnsm helRehozni?
-
Sztenly
tag
-
Dell XPS
veterán
válasz szabonagyur #22231 üzenetére
Hát ennél jóval szélesebb a spektrum ami beletehető és kapható is a piacon.
pl: Ivy Bridge mobil platform teljes kínálata 35W -os TDP -ig.
Egy i7-3612QM vagy i7-3632QM teljesen jó választás, de egy i5-3230M is előrelépés mindenképpen.Még a 45W -os i7 -es proci is megy benne (Sandy Bridge is), de már nagyon feszegeti a megfelelő hűtés határait, így nem javasolt szvsz.
Üdv, Dell XPS
-
kromatika
veterán
válasz szabonagyur #22227 üzenetére
Számla nincs.HP Probbok 6470b.de a hp oldalán a waranty chek nél is ezt irja.akkor most mi a helyzet garis még.mi az a care csomag.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz szabonagyur #22218 üzenetére
Minden notebook olyan, ha bekapcsolod Fastboot-ot és nem GPT-s boot elérés van neki megadva, akkor fekete képernyőt vagy csak egy villogó kurzort "mutat"
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
nagyúr
válasz szabonagyur #22216 üzenetére
Na igen! De gyaníthatóan nem szállt el a gép, csupán GPT-ben és Fastboot-ban van a BIOS, amitől ilyenkor kakukk a gép.
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
nagyúr
válasz szabonagyur #22213 üzenetére
Mert az nem opció, ha egy gyári funkciót bekapcsol az ember a gépén akkor a ne működjön. Meg különben is ő gyorsan akart bútolni!
-
Tibroo
aktív tag
válasz szabonagyur #22190 üzenetére
Szia, tudom én is,hogy agy nagy kalap sz....r,de már találtam rá vevőt csak rendszer nélkül nem tudok túl adni rajta
Mindent meg lehet oldani,csak igazán kell akarni.......!!!!
-
Siffredi
senior tag
válasz szabonagyur #22163 üzenetére
Köszönöm! Ez alapján már menni fog!
-
Siffredi
senior tag
válasz szabonagyur #22155 üzenetére
Köszönöm mindkettőtöknek!
Megpróbálom megnézni valamilyen progival, attól tartok, hogy a lenovo-s topic-ok nem pörögnek annyira...
Üdv!
-
Siffredi
senior tag
válasz szabonagyur #22152 üzenetére
Aham, eddig világos. És hogy tudom kideríteni, hogy van-e msata-s hely a gépemben? Mert feleslegesen nem vennék akkor msata-s ssd-t, ha nem tudom beletenni a laptopba...
Köszi! -
flusze
tag
válasz szabonagyur #22098 üzenetére
Memtest86 no errors!
Csináltam boot pendrive-ot win7 64 bit, amiről írok gép röhögve indult vele, az a szeméttelep meg fel sem ismeri, azt írja nem olvasható a lemez!
Mit próbáljak meg még? A live OS-t nem igazán értem, mi is az!
És még valami, ha memtestet 86-ot pendrive-ra rakom fel akkor amit foglal az elveszik örökre?[ Szerkesztve ]
-
flusze
tag
válasz szabonagyur #22096 üzenetére
eBay-en vettem hibátlannak volt hírdetve, mármint működésre, szóval kipróbálni sehogyan sem tudtam volna. A licitem nem érte el azt a küszöböt amiért az eladó vinyóval együtt adta volna oda! MEMTEST 86 lefut oprendszer nélkül?
-
Aldo Novares
aktív tag
válasz szabonagyur #22043 üzenetére
Milyen progival tudok nezni ?
-
Aldo Novares
aktív tag
válasz szabonagyur #22040 üzenetére
Köszi
Most teszteltem rajt a CoD MW 3 -at , teljesen alapra huztam a grafikát , 1366x768 on és tartós FPS-et érzékeltem ,nem laggoltam
-
Aldo Novares
aktív tag
válasz szabonagyur #22037 üzenetére
Oké köszi,
Még annyi h most 64 bites a Win7, de a vga 32 bitet tud akkor nem kell 32 bites Win7 a gépre ?
-
Aldo Novares
aktív tag
válasz szabonagyur #22034 üzenetére
Tehát egy i3-380M 2.53 ghz proci, 4 gb ram, GMA 5700 HD. Nem azt várom h max grafikán fusson csak nem értem miért van ez az FPS ingadozás.
-
Aldo Novares
aktív tag
válasz szabonagyur #22015 üzenetére
Remek, beis gyorsult a kicsike
-
depe95
tag
válasz szabonagyur #21993 üzenetére
Az se látta, de közben sikerült megoldani, szerintem rosszul dugtam vissza, pár kivétel után egyszer csak felismerte.
-
MrRL19
senior tag
válasz szabonagyur #21972 üzenetére
igen az lesz az (t420s-be találtam azért kérdem , h lehet e kapni ilyet ?! és minden thinkpadhet jó ?!)
Na, viselkedj rendesen, kaszáld a dohányt, tudd, hol a helyed és ki tudja? Talán egy nap majd kinyitják a könyvet és beírják a neved. Befogadnak a családba. Beavatott leszel. Na gyere, emeld a poharad! ///M P O W E R
-
Gudjohnsen
csendes tag
válasz szabonagyur #21952 üzenetére
Pont az IT-n ajánlották ezt a módszert...
Ha nem tudok máshonnan lapit szerezni privát célra mit csináljak.....
Igen valszeg kirúgnak ilyenért ugyanmár
De ezzel nem segítettél semmit[ Szerkesztve ]
-
Gudjohnsen
csendes tag
válasz szabonagyur #21949 üzenetére
USB nincs tiltva. az az egy ami nem Mindenért beriaszthat a vírusirtó ha rádugok egy külső vinyot. Azt megy a jelentés...
[ Szerkesztve ]
-
nimfas
addikt
válasz szabonagyur #21937 üzenetére
Win8 simán felment... majd leszedek egy win7-et tartalékba, megfogadva a tanácsodat.
Én még nem váltottam 8-ra, sok program, játék kiakad tőle -
nimfas
addikt
válasz szabonagyur #21935 üzenetére
Ez a tartalma.... annyi, hogy benne vannak a januári frissítések:
Forrasok (MSDN):
hu_windows_8.1_enterprise_with_update_x64_dvd_6050505.iso
hu_windows_8.1_with_update_x64_dvd_6051488.iso -
nimfas
addikt
válasz szabonagyur #21931 üzenetére
AIO volt... asztali gépre azzal telepítettem, arra simán felment. home-tól prof-ig 32 és 64 bites.
Most leszedtem egy Microsoft Windows 8.1 64-bit (v6.3.9600) AIO verziót, most gyártom a boot pendrive-ot hozzá, remélem az csont nélkül felmegy
(#21933) zsofika11 : köszi, de nem hinném, hogy az befolyásolna bármit, akkor már kiírja, hogy ha arról akarok boot-olni nyomjak "space"-t, egyébként indulna a winyóról, csak nem indul... megy körbe-körbe
[ Szerkesztve ]
-
INTELligent
senior tag
válasz szabonagyur #21926 üzenetére
Köszönöm a kimerítő választ!
Blog: https://path2phd.substack.com/ || https://500px.com/photofan96 || Strava: https://bit.ly/2QzLnok
-
nimfas
addikt
válasz szabonagyur #21929 üzenetére
-
nimfas
addikt
válasz szabonagyur #21923 üzenetére
UEFI lehetőség nincs a BOOT menüben.... vagy ha van nem találom :S
Merre kéne lennie egyáltalán?? -
Tamás008
tag
válasz szabonagyur #21865 üzenetére
A gyári tápegység ami kipurcant az pont ilyen volt:
[link]
7 évet élt.
Akkor megpróbálkozhatok a nem gyári Asus táppal?Minden paraméter(Volt, Amper, Watt, csatlakozó) egyezik az olcsóbbikon csak a gyártó nem Asus.
[ Szerkesztve ]
-
Tamás008
tag
válasz szabonagyur #21863 üzenetére
Hasonló teljesítményű és paraméterű de nem gyári Asus tápegység jó lehet a laptophoz?
Ez nem gyári Asus de jóval olcsóbb:
[link]
Menne vele? (Ilyen paraméterekkel bír a halott gyári is.)Kösz.
-
thomeef
őstag
válasz szabonagyur #21845 üzenetére
Mert még friss a dolog és 120 km-re van tőlem Gondoltam hátha megoldható gariztatás nélkül...
"A férfi abban különbözik a fiútól, hogy egy nagyságrenddel drágábbak a játékai."
-
Wlac
Ármester
válasz szabonagyur #21829 üzenetére
Kösz, akkor marad így. Szimplán nem ér már annyit a gép, hogy még azt az extra pénzt is ráköltsem.
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
bdani94
tag
válasz szabonagyur #21722 üzenetére
hát 4gb ram van a gépbe...viszont ebböl csak 2 lát a Win is meg a Bios is...és ez nem elég mert kurva lassan bootol be a windows is..szal igazábol ötlettelen vagyok
Kütyük: Matebook d15 Samsung Galaxy S23 Galaxy Tab S8
-
bdani94
tag
válasz szabonagyur #21624 üzenetére
na most kicsit hülyének érzem magam Hol lehet és tudom ezt megnézni? illetve átállitani ?
Kütyük: Matebook d15 Samsung Galaxy S23 Galaxy Tab S8
-
Yummy
tag
válasz szabonagyur #21677 üzenetére
Köszi szépen a választ, akkor nem mentem le a dolgokat.
Viszont lenne még egy kérdésem mindenkihez.
Egy Packard Bell EN TK85-ös laptopra szeretném rátenni a win 8.1et de nem igazán találok hozzá sehol drivereket. A PB oldalán csak win7 32/64-es driverek vannak, win 8hoz semmi. Lehet, hogy nem is működik a 8al? Vagy a win 7-es driverekkel is működik? Amiket neten találtam vagy 18óra mire letölt pár megát, vagy ilyen driveres programok.
Valakinek van ilyesmiről infója, vagy ilyen gépre tett már win 8at?
Ha bárki bármit tud segíthetne, előre is köszönöm[ Szerkesztve ]
-
@matthew@
őstag
válasz szabonagyur #21680 üzenetére
Ott mindent hibátlannak ír, nem hinném, hogy azzal lenne a baj, mert mindig csak az alvó állapotnál van ez a probléma, amúgy meg ha használom süvít a gép
Matthew 24:42
-
@matthew@
őstag
válasz szabonagyur #21674 üzenetére
Azt gondolom HDSentinel-ben, azon belül melyiket/milyet?
-
@matthew@
őstag
válasz szabonagyur #21668 üzenetére
Jaaa vágom akkor mindjárt leszedem
Szerk.: [link] itt van a kép, nem ismerem a progit, úgyh nem tudom melyik rész a lényeg/miről kéne képet mutatnom.
[ Szerkesztve ]
-
@matthew@
őstag
-
@matthew@
őstag
válasz szabonagyur #21663 üzenetére
Néztem de sajnos nincs ott Intel HD-hoz tartozó frissítés
-
@matthew@
őstag
válasz szabonagyur #21661 üzenetére
Ops, sry nem írtam le a lényeget
Acer laptop, és igen van benne Intel HD is (i5-3230M, nVidia 710 2GB, Intel HD, 4GB RAM, SSD). Win 7 64bit van fent.
Olvasgattam neten és én is ezt láttam, hogy valószínűleg driver probléma. Le tudom törölni valahogy amit a WU leszedett?[ Szerkesztve ]
-
anonymus89
addikt
válasz szabonagyur #21651 üzenetére
Basszuskulcs azt lehet nem néztem... (alaplap lapkakészlet, alaplap spd)
Köszi![ Szerkesztve ]
Alza+ tagság 20% kedvezménnyel https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=xAdVXTXkykpX
-
Gabbo
aktív tag
válasz szabonagyur #21648 üzenetére
Fent van minden driver, viszont egyes programoknál mégsem vált! Jobb egérgomb, futtatás grafikus processzorral nevű menüpontban tudok átváltani.
Nem fogok senkivel levelezgetni! Ha kell amit árulok, cserélek HÍVJ!!!
-
Wyll
őstag
válasz szabonagyur #21644 üzenetére
SSD-t ígyis úgyis tennék a másikba is, szóval nem ez a fő szempont
Meg az i5 bár tényleg kevesebbet fogyaszt, de ott az akksi is csak feleakkora...Nagyon vacillálok, nem tudom eldöteni, hogy melyik legyen, de köszi a véleményt!
HD3000-hez nem igazán jó a driver-ellátottság?[ Szerkesztve ]
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Wyll
-
sewente
tag
válasz szabonagyur #21638 üzenetére
Voltam a boltban és azt mondták jelentsem be a hibát az ASUS honlapján és garanciálisan megcsinálják. Futár felveszi, elviszi szervíz, aztán futár vissza... 2 hét és megcsinálják.
Csak hát elég gáz hogy a zsír új laptopot egyből a szervízbe kell küldeni... -
The.Bali
aktív tag
válasz szabonagyur #21627 üzenetére
Tehát akkor maradhat együtt az SSD kártya és a HDD.
Fura, hogy a HP sehol nem írja még a gyári oldalán sem ezt az m.2 SATA portot.Köszi az infót!
-
MrRL19
senior tag
válasz szabonagyur #21620 üzenetére
na igen a t430 az még jobb lenne remélem ki fogok majd vmit
de most meg elégszem t500 . . .
[ Szerkesztve ]
Na, viselkedj rendesen, kaszáld a dohányt, tudd, hol a helyed és ki tudja? Talán egy nap majd kinyitják a könyvet és beírják a neved. Befogadnak a családba. Beavatott leszel. Na gyere, emeld a poharad! ///M P O W E R
-
MrRL19
senior tag
válasz szabonagyur #21618 üzenetére
köszi a válaszokat a ki szemelt lapos egyébként t420
(itthon faternak az van ami még anno az enyém volt , de most már vissza sírom lenovo t420s i7 )
-
ZeroZero
csendes tag
válasz szabonagyur #21592 üzenetére
Nekem működik a link, de feltöltöm akokr ide PH-ra is, viszont a kép alapján valami kis adapter mehet a winyó és az alaplap közé, honnan tudnék ilyet szerezni
-
ozzzy21
csendes tag
-
adika4444
addikt
válasz szabonagyur #21566 üzenetére
Értem, köszi!
Közben etettem kicsit a gépet, és most 38%-on van és 2:40-et bír. Úhogy tényleg nem sokat számít, mert bár a kapacitás teljesen feltöltve lentebb zuhant kissé, a gyakorlatban ez szerencsére nem nagyon ütötte fel a fejét.üdv, adika4444
-
adika4444
addikt
válasz szabonagyur #21564 üzenetére
Köszi, akkor ez ezek szerint nem sokat számít, mert annyit bír nekem is mint korábban. Köszi!
Egyébként ha már itt tartunk, amit Aida kiír az mennyire vehető pontosnak?
Ilyesmire gondolok, mint üzemidő, az érzékelők tulajdonságai.üdv, adika4444
-
Motar
tag
válasz szabonagyur #21543 üzenetére
Ezt nem is értem!
Ki ad az asus egy laptopot, amibe olyan VGAt rak amit nem támogat?
És mi az hogy 2 vga? Nyilván az i3ba van grafikus processzor, de hát az összesben van! Akkor az összes i procis gépben, amiben van vga kártya abban 2van. Ettől nem kellene hibának adódnia szerintem.Attól hogy mindig a szexre gondolok, már szexmániás vagyok?
-
Motar
tag
válasz szabonagyur #21540 üzenetére
Amúgy win7 64 és próbáltam a legújabbat feltenni az ati oldaláról +2 legfrissebbet az asus oldaláról, de egyik se ment fel.
Attól hogy mindig a szexre gondolok, már szexmániás vagyok?
-
whited
addikt
válasz szabonagyur #21504 üzenetére
igen, a memória miatt sajna
Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
adika4444
addikt
válasz szabonagyur #21521 üzenetére
Sziasztok!
A Fujitsu-val megoldódott a probléma, végül DVD-vel telepítettem. Mindenkinek köszi az ötleteket, a probléma is meglett, a driver nélkül a Win nem ismerte fel az USB portokat.
viszont van egy másik kérdésem:
Acer TravelMate B115M hol szellőzik?
Mert hogy passzív, és az alján nincsen semmiféle rés vagy akármi, ami mutatná, hogy ott áramlik a levegő, így nincs ötletem, hogy hol tud szellőzni.
És ezzel el is érkeztem a második kérdésemhez. Ezt a gépet majd nyáron kivihetem az udvarra, vagy bele tud menni a por, és maradjon a házon belül?
Akinek van ötlete, annak köszi előre is!üdv, adika4444
-
AtHoS
nagyúr
válasz szabonagyur #21483 üzenetére
Jaja valahogy így lehetett az árazása szerintem is.
2 magos 2957u proci és wd5000lpcx-24c6ht0 adja a lassúságot
Közel 5 óra alatt sikeresen lefutott a tweak.com-os winrepair (win store rendberakása vitte el nagy részét), majd raktam rá egy hard disk sentinel-t, ahol a winyón max teljesítményre húztam az energiamenedzsmentet és beállítottam, hogy minden rendszer indításnál aktiválja.
Chrome-ra applikáltam WOT, ghostery és adguard filtert + MBAE
Meglepően pattogós lett így a böngészés. Panaszkodtak, hogy chrome kilépeget, így visszapakoltam modern felületről asztalra (gondolom ez volt inkább a probléma, hogy pl. kép asztalon nyílt meg, míg a chrome a háttérbe került a modern felületével)
Bekapcsolást követően kb. egy perc múlva már idle-be kapcsol minden, így azért már a körülményekhez képest használható a gép, bár a hardveres kötöttségek ugye erősen bekorlátozzák.
Egyelőre így marad, már vissza is pattintottam a tulajának. Köszi a gyors helpet, tájékoztatást mindenkinek
Megyek nézni az F1-et, mivel reggel ismét sikeresen lemaradtam róla
read-only mode on the forum
-
kirusz1
őstag
válasz szabonagyur #21517 üzenetére
Aida se látja a wifit.akkor elromolhatott?elméletileg volt benne.köszi a segitséget
-
kirusz1
őstag
válasz szabonagyur #21514 üzenetére
Válaszoltam"be van kapcsolva" irtam hogy nem hiányol semmit drive-ileg nincs szét nyilva semmi az eszközkezelőben.a háló kártyáknál van:network connection(vezetékes driver),bluetooth eszköz driver de wlan driver nincs
-
kirusz1
őstag
válasz szabonagyur #21512 üzenetére
bekapcsoltam.viszont a biosban a systerm configurationnál a built-in device optionsba nincs olyan hogy wifi ki/be kapcsolás csak lan,bluetooth,disk drive van.lehet hogy nincs is benne wifi?létezhet
-
hoax
senior tag
válasz szabonagyur #21504 üzenetére
Miért lenne problémás a driver kérdés? A Lenovo support oldalon ott van minden Win7-hez is...
Don't panic!
-
akoska23
aktív tag
válasz szabonagyur #21494 üzenetére
Sajnos azt nem tudom kipróbálni még 2 hétig nem vagyok otthon itt meg se kábelem se megjelenítőm.... Nekem mondod hogy fura......én néztem a legnagyobbat mikor a polcról levett gép egész délelőtt ment hiba nélkül aztán win update újraindítás a kép meg ugrik egyet oldalra.Majd leestem a székről meglepetésemben........ Azon gondolkodom rakok rá ey win8.1 et hátha megjavul de lehet hagyom a fenébe majd otthon elviszem egy hozzáértőhöz mert azt legalább tudom hogy nem hardver hiba.
Még azon gondolkodtam mi lehet az a gyártó oldalán a géphez való letöltések között hogy : "javítás a Windows 7 -hez"[ Szerkesztve ]
A 23-as szám a nevem melett nem az életkorom jelöli, nincs titkolnivalóm, ezért nem változtatom 2006-óta a nicknevem sehol
-
akoska23
aktív tag
válasz szabonagyur #21491 üzenetére
Igy hoztam el a gépet win7-el sp1 nélkül.Nem windowsos driver van rajta egy régebbi Inteles de a driver hibát kizárnám egész héten a másik géppel szenvedtem ami ugyanezt csinálta (ezért vittem vissza) azon volt: legfrissebb Inteles,HP oldaláról leszedett Inteles,régebbi Intel driver de a hiba megmaradt.Egyedül csak a win saját driverjével ment rendesen de az nem tud akkora felbontást ami kellene.
A szervizes/boltos meg biztos fogja a feját hogy nincs is semmi baja a másik gépnek csak programhiba volt
A 23-as szám a nevem melett nem az életkorom jelöli, nincs titkolnivalóm, ezért nem változtatom 2006-óta a nicknevem sehol
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- ASUS Zenbook 14X UM5401QA-L7208W használt garanciás notebook
- ROG Strix G713QE 17.3" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar