-
GAMEPOD.hu
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
bugmenot1
tag
sziasztok
az normális, hogy amikor cmd+tab-al (alt+tab) kilépek a játékból, egy másodperc alatt lemegy a hőmérséklet 75-80 fokról 55-60-ra? i3 2310m, hd3000 igp, osx van rajta...
-
-
adika4444
addikt
Hali!
Acer weboldalán van B115-höz ilyen launch manager meg ilyen furcsa akármik, ezeket van értelme felrakni? Mert jelenleg nincs meg, és remekül megvagyok nélkülük, de ha felrakom lehet valami előnye?
üdv, adika4444
-
Yummy
tag
válasz szabonagyur #21677 üzenetére
Köszi szépen a választ, akkor nem mentem le a dolgokat.
Viszont lenne még egy kérdésem mindenkihez.
Egy Packard Bell EN TK85-ös laptopra szeretném rátenni a win 8.1et de nem igazán találok hozzá sehol drivereket. A PB oldalán csak win7 32/64-es driverek vannak, win 8hoz semmi. Lehet, hogy nem is működik a 8al? Vagy a win 7-es driverekkel is működik? Amiket neten találtam vagy 18óra mire letölt pár megát, vagy ilyen driveres programok.
Valakinek van ilyesmiről infója, vagy ilyen gépre tett már win 8at?
Ha bárki bármit tud segíthetne, előre is köszönöm[ Szerkesztve ]
-
cynric
tag
Sziasztok!
Van egy MSI GX610 notim, amit ha bekapcsolok, nem történik sok minden. A full fekete képernyő egy fokkal megvilágosodik, üres fekete kép fogad továbbra is. Ha újból megnyomom a bekapcsoló gombot, rögtön kikapcsol. CD olvasó kinyitódik ha kérem, akkumulátorról működik, töltő is oké. A folyamatjelző led bekapcsolásnál kb. 2-szer villan, aztán soha többet. Nem csipog. Amióta ez van, szétszedtem, összeraktam a gépet, semmi változás. Kötöttem rá monitort (hdmi), nem érzékelt jelet.
Bármi ötlet? Mi szarhatott be? VGA/alaplap? Javítható?
Válaszotokat előre is köszönöm!
7lövetű konyhakés
-
@matthew@
őstag
válasz szabonagyur #21680 üzenetére
Ott mindent hibátlannak ír, nem hinném, hogy azzal lenne a baj, mert mindig csak az alvó állapotnál van ez a probléma, amúgy meg ha használom süvít a gép
Matthew 24:42
-
Tim82
félisten
válasz kromatika #21673 üzenetére
Elvileg működHET, de inkább kérdezz utána a linkelt topikban.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
@matthew@
őstag
válasz szabonagyur #21674 üzenetére
Azt gondolom HDSentinel-ben, azon belül melyiket/milyet?
-
Tim82
félisten
válasz gycs02 #21672 üzenetére
Szerintem nyugodtan hagyd benne az akkut és használd úgy. Az átlag laptopakku élettartam 2-3 év, utána drasztikusan lecsökken az üzemidő, de ez gyakran akkor is előfordul, ha kiveszed és tárolod.
Ha csak ennyi a használat, akkor meg szünetmentes helyett tök jó, hogy bent van.
Nem vagyok képben a Fujitsu energiamenedzsment szoftveres lehetőségekkel, de ha van valami olyan beállítás, amivel be lehet lőni, hogy maximum meddig töltsd fel, azt jó, ha belövöd.
Amire gondolok: nekem Thinkpad-jeim voltak/vannak, azt szoktam belőni, hogy akkor kezdjen el tölteni, ha 50% alá csökken az akku töltöttsége és 86%-os töltöttségig töltse fel. Az ok az, hogy ha állandóan 90-100% közé tölt vissza az akku, az picit csökkenti az élettartamot és akkor melegszik is töltés közben legjobban az akku. De ez is inkább csak nüansznyi dolog.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Yummy
tag
Sziasztok remélem valaki tud segíteni.
Váltanék win7ről win 8.1re és ezzel kapcsolatban lenne egy kérdésem. Ha 2 partícióm van, C meg a D és ugye mindig a Ca rendszer nálam a D-n pedig több száz gigányi adat, kép stb van. Ugye Win7 újratelepítésnél elég ha csak a C-t formázom és újrarakom ,a D-n maradnak a dolgok. Ez hogy működik a 8.1nél? Ott is megmarad a 2 partíció és elég csak a C-t újratennem? Vagy itt teljesen máshogy megy?
Aki tudja segíthetne -
kromatika
veterán
Esetleg tudna nekem is segíteni valaki?
-
@matthew@
őstag
válasz szabonagyur #21668 üzenetére
Jaaa vágom akkor mindjárt leszedem
Szerk.: [link] itt van a kép, nem ismerem a progit, úgyh nem tudom melyik rész a lényeg/miről kéne képet mutatnom.
[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
válasz gycs02 #21669 üzenetére
Ne merítsd le teljesen soha, az ugyanis nem tesz jót neki.
Ha él benned bármilyen emlékmorzsa olyasmiről, hogy "formázni" kellene az akkut, azt meg nyugodtan felejtsd el.
-
gycs02
tag
Sziasztok!
Beszereztem egy Fuji A544-t, ami megfelelően kiszolgálja az igényeimet (köszönet a "milyen notebook .... csapatának"). Mivel ez az első új notebookom, így az akkuval kapcsolatban sem vagyok nagyon képben, van valami teendőm azzal kapcsolatban, hogy az akku minél tovább megőrizze a teljesítményét?
Ami fontos lehet, igazából asztali kiegészítéseként használom (+ritkán seed), tehát nem nagyon van szükség az akkura.
Van itt három variáció: érdemes feltölteni, kivenni, s úgy használni csak hálózatról vagy használjam akkuról és ha szükséges töltsem vagy legyen rádugva folyamatosan?
Köszi gycs[ Szerkesztve ]
-
kromatika
veterán
Sziasztok adott egy HP Elite Book 6930p noti.Amin biost szeretnék frissíteni,de a kis öcsi szerencsésen bios jelszót alátott be anno.Természetesen nem emlékszik rá A bios frissítés előtt pedig a hp bios frissítő programja kéri a jelszót.Hogyan tudnám ki olvasni mi a jelszó,vagy hogyan tudnám alap helyzetbe állítani a iost,hogy utána frissíteni tudjak?Köszönöm a választ előre is.
[ Szerkesztve ]
-
@matthew@
őstag
-
@matthew@
őstag
válasz szabonagyur #21663 üzenetére
Néztem de sajnos nincs ott Intel HD-hoz tartozó frissítés
-
szabonagyur
félisten
válasz @matthew@ #21662 üzenetére
A WU által leszedett ugyanúgy törölhető mint bármi más szoftver. Annyi, hogy ezt meg is tudod nézni a WU előzmények között, hogy tényleg ott van e az Intel HD driver. Ha így van akkor én a helyedben kivenném egy kis időre az automatikus telepítést, leszedném ezt a drivert, fel a régit (gyártó oldaláról vagy ami működött), majd ha ez meg van mielőtt visszakapcsolod az automatikus WU-t egy manuális keresés. Ekkora ha minden igaz fel fogja dobni az Intek drivert, arra jobb gomb és elrejtés, Innentől többet nem fogja felrakni, csak ha feloldod.
-
@matthew@
őstag
válasz szabonagyur #21661 üzenetére
Ops, sry nem írtam le a lényeget
Acer laptop, és igen van benne Intel HD is (i5-3230M, nVidia 710 2GB, Intel HD, 4GB RAM, SSD). Win 7 64bit van fent.
Olvasgattam neten és én is ezt láttam, hogy valószínűleg driver probléma. Le tudom törölni valahogy amit a WU leszedett?[ Szerkesztve ]
-
@matthew@
őstag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy a laptopom, amikor magától alvó üzemmódba teszi magát és én ebből szeretném felébreszteni, akkor blue screen fogad és lehet az egészet erőszakosan újraindítani, ez mitől lehet?Matthew 24:42
-
akoska23
aktív tag
válasz köszörü #21658 üzenetére
Én csak azért nem szedem szét mert nincs mivel helyettesítenem a dolgokat. A memória nem került át a másik gépből csak kaptam még 2GB gratis memóriát ajándékba...... Viszont azt kipróbálom hogyha az kiszedek egyet akkor ugrál-e de erre holnap reggelig várni kell mert hiába indítom ujra nem csinálja csak több órás állás után.
A 23-as szám a nevem melett nem az életkorom jelöli, nincs titkolnivalóm, ezért nem változtatom 2006-óta a nicknevem sehol
-
köszörü
tag
válasz akoska23 #21657 üzenetére
hát igen mi it csak tippelgetünk hogy mi okozhatja a hibát
én már atomjaira szedtem volna
ha jol gondolom nem csak az ssd hanem a memoria is átkerült a gépbe
mert az okozhat ilyen kép zavarokat mivel a HD3000 onnan szedi a ramot ?A lehetetlent megoldom a csodára kicsit várni kell !(TEL:06702860681)
-
akoska23
aktív tag
válasz adika4444 #21656 üzenetére
Mindkét válaszra reagálva: Igen csak az SSD ami mindkét gépben volt és azt én is kizárnám. Már win 8.1 van a gépen 1 hete és tegnap kezdte el az ugrálást produkálni érdekességképpen a Biosban nem csinálja. Alig van valami program a gépen utólag csak a firefox ,utorrent lett telepítve más semmi.(és pár progi a HP oldaláról az ujjlenyomathoz,touchpadhoz,gyorsgombokhoz)
Már minden drivert kipróbáltam: 1: amivel a boltban adták a 32 bites windowsal( felírtam az eszközkezelőben mindent róla mielőtt cseréltem a wint és azt kapta megint)
2: A HP saját oldaláról a géphez valót.
3: Az intel oldaláról az Intel HD 3000-hez valót
4:IQ Driver Boosterrel leszedettet
5:Intel Driver Update-el leszedettet
Ebben a sorrendben próbálgattam minddel jó volt 1-2 napig.
A felbontás az ajánlott 1366x768Bekapcsolás után az első fél órában csinálja (videó nézésnél akkor sem) és utána sem ameddig újra nem indítom
[ Szerkesztve ]
A 23-as szám a nevem melett nem az életkorom jelöli, nincs titkolnivalóm, ezért nem változtatom 2006-óta a nicknevem sehol
-
köszörü
tag
válasz akoska23 #21654 üzenetére
heló én ugy látom hogy egyetlen alkatrész van ami mindkét gépben bene járt az (SSD)
én kizárnám ez nem fizikai probléma
van az általad használt programok között olyan ami ezeket a hibákat előidézi
vagy maga a win 7 amit te telepitetél felA lehetetlent megoldom a csodára kicsit várni kell !(TEL:06702860681)
-
akoska23
aktív tag
Sziasztok! Most már teljesen tanácstalan vagyok. A sztori röviden hogy ne keljen sokat utána olvasni: Vettem egy Elitebook 8460p notit másodkézből egy számtech üzletben külföldön. Rendesen működött de nem magyar win7 volt rajta ezért lecseréltem egy magyar service pack nélküli win7 re. Egy ideig ment rendesen (1-2 nap) majd mikor települtek a frissítések elkezdett ugrálni a kép oldalra és néha szétesett mint a videókártyáknál mikor meghal a GPU. Visszavittem az üzletbe a tulaj szó nélkül kicserélte egy másik ugyanilyen modellre én kértem tőle az ssd-m had maradjon meg azt kicserélte a gépben erre rögtön elkezdett ugrálni a gép mikor a saját windowsom betöltötte.Rögtön mondta látom ez egy teljesen másik gép driver probléma lesz dobnak nekem fel egy új wint és akkor minden ok! Meg is történt a gépet hazavittem pár napig ment hiba nélkül. Ekkor észrevettem hogy 32bites a win én 6gb ramot használok gondoltam ez nem olyan jó nekem és mivel többen javasoltátok hogy service pack nélküli wint már ne telepítsek mert valóban okozhat hibát mikor a frissítések lejönnek ,volt egy win8.1 em ezért ezt kapta a gép.Ment is normálisan vagy 3 napot a frissítéseket kikapcsoltam de a 3 nap után ugyanúgy elkezdett ugrani a kép bekapcsolás után 10 percig csinálja kb percenként 1-2 szer. Az Intel updatje segítségével megkapta a legfrissebb Intel drivereket akkor megint jó volt erre ma reggel bekapcsoláskor elkezd ugrálni a kép.A legfurcsább hogy teljes képernyős videó lejátszásakor nem csinálja. Ugyan mit lehetne csinálni? Esetleg van itt aki foglakozik javítással diagnosztikával és megnézné a masinát? Jövő hétvégén már az országban leszek akkor lenne aktuális.Így eladni sem tudom/akarom mert ameddig nem tudom mi a baja senkit nem szeretnék megkárosítani......
A gép: i5 2520M vPro, 2+4GB DDR3 RAM,160GB SSD
-
anonymus89
addikt
válasz szabonagyur #21651 üzenetére
Basszuskulcs azt lehet nem néztem... (alaplap lapkakészlet, alaplap spd)
Köszi![ Szerkesztve ]
Alza+ tagság 20% kedvezménnyel https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=xAdVXTXkykpX
-
Mustármag
őstag
Sziasztok
Nokia Booklet G3-hoz hol találok drivereket?(biztonságos és megbízható forrásból.)
Mert a nokia oldalán(ami Microsoft-on van) nem találtam meg -
szabonagyur
félisten
válasz anonymus89 #21650 üzenetére
Itt is megtalálod: [link]
Aida pedig az Alap/Alaplap fülön belül az Alaplap fizikai információk részen.
-
anonymus89
addikt
Sziasztok!
Aida hol mutatja meg, hogy az Acer Aspire 5315-be mennyi ram foglalat van? - csak onnan gondolom, hogy 2 mert tudja a dual channel memory-t de ezen kívül mást nem találtam.
[ Szerkesztve ]
Alza+ tagság 20% kedvezménnyel https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=xAdVXTXkykpX
-
Gabbo
aktív tag
válasz szabonagyur #21648 üzenetére
Fent van minden driver, viszont egyes programoknál mégsem vált! Jobb egérgomb, futtatás grafikus processzorral nevű menüpontban tudok átváltani.
Nem fogok senkivel levelezgetni! Ha kell amit árulok, cserélek HÍVJ!!!
-
Gabbo
aktív tag
Sziasztok!
Biztos láma kérdés, de hogy tudom beállítani egy dedikált vga-s notinál, hogy ne az intel vga-t használja, hanem a dedikáltat?
Windows 8.1 64bit a rendszer, van egy Intel HD 4000 és egy Geforce GT 525M. Nem lehet az intelt teljesen kilőni?
Előre is köszönöm!
Nem fogok senkivel levelezgetni! Ha kell amit árulok, cserélek HÍVJ!!!
-
szabonagyur
félisten
E7440-em van szóval nem a levegőbe beszélek, munkahelyen egész nap elvagyok töltő nélkül, tehát bírja hidd el
Lehet az akksi számadatokban fele akkora, de az az i7 nem épp energiatakarékos, ott szerintem egy tökéletes akksival a 2 óra filmezés ha meg van.Ahogy írtam Win10 esetén jön a problémás rész, ott a Sandy gépekhez már csak a beépített driver lesz, ami vagy jó vagy nem, míg a Hasswell teljes értékű támogatást fog kapni.
Én biztosan a E7440-et választanám, hiszen msata port, 2 év gari, újabb is, van hely még egy HDD-nek, nagyon könnyű gép. Ehhez már nem kell nyúlnod, max újratelepíted és kész.
-
Wyll
őstag
válasz szabonagyur #21644 üzenetére
SSD-t ígyis úgyis tennék a másikba is, szóval nem ez a fő szempont
Meg az i5 bár tényleg kevesebbet fogyaszt, de ott az akksi is csak feleakkora...Nagyon vacillálok, nem tudom eldöteni, hogy melyik legyen, de köszi a véleményt!
HD3000-hez nem igazán jó a driver-ellátottság?[ Szerkesztve ]
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Wyll
-
szabonagyur
félisten
Szia
Ha csak a 2 procit nézzük egyértelműen a i7 hiszen az 4 meg 8 szálas, míg a i5 az U-s, 2 mag 4 szálas.
DE mivel lényegében általános dolgokra akarod használni az i5 bőven elég neked, nekem is ilyenem van és tökéletes mindenre, a néha PS-hez is elég az i5.HD4400 amúgy sokkal erősebb a HD3000-től és nem tudom mennyire számít neked de ha Win10re szánod magad a HD4400-hoz biztos lesz normális driver.
Amúgy meg a garancia is a i5-s gép mellett szól, meg ha számít az U-val az akksi idő is elég jó.Ja meg a lényeg, az i5-nél van SSD is, az dob igazán az átlag dolgokon nem a sok mag.
[ Szerkesztve ]
-
Wyll
őstag
Sziasztok!
Meg tudnátok mondani, hogy melyik az erősebb mobil processzor?
Nem az, hogy melyiknek magasabb a frekije, hanem használat közben melyiket fogom gyorsabbnak érezni? (Általános felhasználásra kell gondolni, Firefox, néha Photoshop.)Core i7-2760QM (sandy bridge) több mag és szál, duplaannyi cache, de régebbi
vagy
Core i5-4300U (haswell) kis fogyasztás, újabb gpuÉs még, hogy a haswell hd4400-a mennyivel jobb a sandy hd3000-esénél?
Eközött a két gép között vacillálok most nagyon, és ezért kérdezem..
Előre is köszi a segítséget![ Szerkesztve ]
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Wyll
-
Habsteve
tag
Sziasztok! Van egy ASUS X52F-SX240D notim. Érdeklődnék hogy SSD-t belelehet-e rakni HDD helyére és hogy az gyorsítana-e a rendszeren?
-
szabonagyur
félisten
válasz sewente #21639 üzenetére
Ezt már ott elcseszted, hogy ha ez tényleg hibás dolog simán elállhatnál a vásárlástól, nem mondhatnak semmit. Új laptopot nem szervizzel kéne kezdeni, főleg nem úgy, hogy 2 hétig nincs gép. 2 hét pont annyi idő amennyi idő alatt még előjöhetett volna más hiba és elállhatnál ha esetleg a bevilágítás nem zavarna annyira.
-
sewente
tag
válasz szabonagyur #21638 üzenetére
Voltam a boltban és azt mondták jelentsem be a hibát az ASUS honlapján és garanciálisan megcsinálják. Futár felveszi, elviszi szervíz, aztán futár vissza... 2 hét és megcsinálják.
Csak hát elég gáz hogy a zsír új laptopot egyből a szervízbe kell küldeni... -
szabonagyur
félisten
válasz sewente #21631 üzenetére
Kérdezz rá Asus témában, ott most elég sokan használják ezt a típust megmondják mi az általános tapasztalat. De 3 dolgot ne felejts el:
1. Asus N550 fogyóban van, tehát lehet már ez nem lesz helyette
2. Nincs garancia, hogy a következő géped nem ilyen lesz vagy akár rosszabb
3. A boltnak 30 napja van a pénzed vissza adnia, nem kötelező de ez a maximum. -
Dzsabba
aktív tag
Sziasztok.
Van nálam egy FS Amilo PI 2540-es laptop és pontosan ugyanez a baja van amit a linkelt videóban láttok.
Szerintetek egy egyszerű forrasztás elég neki vagy cserélni kell az egész aljzatot?
A segítséget előre is köszönöm. -
sewente
tag
Sziasztok!
Tegnap kaptam kézhez az új ASUS N550JK CN059D laptopomat.
Jobb felső sarokban tapasztalok egy kicsit intenzívebb bevilágítást, bár csak teljesen fekete képnél zavaró.
Olvastam hogy az IPS LED monitoroknál ez gyakori jelenség.Érdemes visszavinni boltba? Tudnak vele mit kezdeni? Esetleg ha cserélik, az új is ilyen lesz? vagy csak szokjam meg?
Köszi
-
klarkzone
tag
Sziasztok ismét a kijelző vibrálással fordulok a fórumozókhoz, a notebook pontos típusa: AcerTravelMate 6463WLMI YT link a fehér villanás egy pillanatra látszik a videón. Teljesen magától csinálja, én vagy zárlatra gondolok, ami abból fakadhat, hogy többször szét volt szedve a CMOS elem csere miatt (ropira), vagy hardveres problémára.
-
szabonagyur
félisten
válasz The.Bali #21628 üzenetére
Írja azt: 5. oldal körül
-
The.Bali
aktív tag
válasz szabonagyur #21627 üzenetére
Tehát akkor maradhat együtt az SSD kártya és a HDD.
Fura, hogy a HP sehol nem írja még a gyári oldalán sem ezt az m.2 SATA portot.Köszi az infót!
-
The.Bali
aktív tag
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy az olyan notebookokba, melyekbe van m.2 Sata SSD foglalat, milyen SSD-t lehet szerelni? Ezek az m.2 Sata SSD-k ilyen kártyák? 240-250GB-os kártya érdekelne. Néztem videókat a HP ProBook 430 G2 gépről szétszedve, nem láttam hogy hol van benne ez az m.2 SATA hely.
Ilyenkor maradhat benne a gyári HDD is és pluszba belekerül még egy SSD kártya is? Windows 8.1 képes települni mindenféle driver telepítgetés nélkül is az ilyen SSD kártyákra?
-
tserrof77
őstag
válasz albert8 #21623 üzenetére
BIOS-ban látszik (tudom, hülye kérdés) Eszközkezelőben is? Mert lehet, hogy a partíciót törölted? Vagy "csak" formáztad?
Két informatikus beszélget: Neked milyen hosszú volt az eddigi legjobb kapcsolatod? Válasz: 8Mbites DSL 2 év hűségnyilatkozattal :)) Laptopszerviz (is)
-
albert8
veterán
Helló!
Olyan problémám lenne, hogy leformáztam a merevlemezeket és felraktam a rendszer az ssd-re a hdd-t meg sajna nm ismeri fel. Valami driver kellene vagy mi lehet a probléma?Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
MrRL19
senior tag
válasz szabonagyur #21620 üzenetére
na igen a t430 az még jobb lenne remélem ki fogok majd vmit
de most meg elégszem t500 . . .
[ Szerkesztve ]
Na, viselkedj rendesen, kaszáld a dohányt, tudd, hol a helyed és ki tudja? Talán egy nap majd kinyitják a könyvet és beírják a neved. Befogadnak a családba. Beavatott leszel. Na gyere, emeld a poharad! ///M P O W E R
-
MrRL19
senior tag
válasz szabonagyur #21618 üzenetére
köszi a válaszokat a ki szemelt lapos egyébként t420
(itthon faternak az van ami még anno az enyém volt , de most már vissza sírom lenovo t420s i7 )
Na, viselkedj rendesen, kaszáld a dohányt, tudd, hol a helyed és ki tudja? Talán egy nap majd kinyitják a könyvet és beírják a neved. Befogadnak a családba. Beavatott leszel. Na gyere, emeld a poharad! ///M P O W E R
-
MrRL19
senior tag
nekem az a lényeg , menjen , egyébként majd a jövőben cserélem vmi újabb thinkpadre (max fél éve múlva)
100k fél év múlva mik lesznek a választékok nagyjából ?!Na, viselkedj rendesen, kaszáld a dohányt, tudd, hol a helyed és ki tudja? Talán egy nap majd kinyitják a könyvet és beírják a neved. Befogadnak a családba. Beavatott leszel. Na gyere, emeld a poharad! ///M P O W E R
-
Tim82
félisten
válasz MrRL19 #21615 üzenetére
Kijelzőtől függ., mindkettőt szerelték legalább két, de inkább többféle panellel...
HDMI a T410-en sem lesz, de ott legalább a DisplayPort már hangot is át tud vinni.
-
MrRL19
senior tag
helló
melyiknek van nagyobb fényereje ?!
t500 vs t410
érdemes lecserélni t500-at 410-re? (HDMI miatt lenne a csere )
-
szabonagyur
félisten
válasz bwin.party #21611 üzenetére
2. dolog beállításokban állítsd át a betű méretet.
-
bwin.party
aktív tag
Sziasztok!
Februárban vásároltam egy Lenovo Y50 notebook-ot. Azt szeretném megkérdezni, hogy ha például a Facebook-on beszélgetek valakivel és smiley-t ír vagy én neki azt miért nem látom a notebook-on? Asztali számítógépen ez a jelenség nem fordul elő csak itt produkálja. A másik kérdésem az, hogy két videókártya is van a notebookban, miért történik az, hogy a cmd elindítása után nagyon kicsiben látom az ablakot?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Üdv. bwin.party
-
Tim82
félisten
válasz csokad #21609 üzenetére
Igen, ugyanolyan SATA csatlakozói vannak, mint a desktop vinyóknak.
-
csokad
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy gyors, amatőr kérdésem.
Van egy HP ProBook 4515s-em. Van arra mód, hogy miután szétszedtem, a merevlemezét rá tudjam kötni az asztali gépemre, sata, vagy hasonló csatlakozók segítségével?
(A notebook alaplap hibás, működésképtelen)
Előre is köszi!
-
Dell XPS
veterán
Okozhatja rendszersérülés is, de lehet hardver hiba is. Nézzetek rá a merevlemezre egy teszt erejéig (HD Sentinel).
(#21604) freestyée: i7 -es procival egyáltalán nem meglepő hőmérséklet, de terheléssel ellenőrizve többet látunk. Mondjuk ha még nem volt pasztázva, akkor azonnal el lehet kezdeni, mert a gyári igen gyalázatos szokott lenni.
[ Szerkesztve ]
Üdv, Dell XPS
-
WaterWawe
őstag
Üdv!
Van egy Ideapad Y580-as gépem. A probléma annyi lenne hogy ha csak az asztalon megnyitok valamit, netezek vagy ilyesmi, már 55-60 fokos a proci és teker a venti benne ezerrel. Ennek így kell lennie, vagy tudok valamit tenni ellene? Esetleg újrapasztázás? Bocsi még laikus vagyok a témában, eddig csak asztali gépem volt. -
sid87
senior tag
Hello!
Egy ismerősöm filmet nézett, közben kék halál lett. Bekapcsolni utána meg harmadjára tudta. Maga a win betöltése is lassú. Mi lehet ez?
iPhone 12 Pro Max (Telenor) | Apple Watch S6 | iPad Pro 10.5 | MacBook Air M1 16Gb | Pana Lumix LX100II | burgerem.blog.hu
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Sorozatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- VoIP - mélyvíz (Asterisk és társai)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- eBay
- További aktív témák...
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- ASUS Zenbook 14X UM5401QA-L7208W használt garanciás notebook
- ROG Strix G713QE 17.3" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar