-
GAMEPOD.hu
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Impressa
őstag
Kávégépek szervizelése. :) Jura, Melitta, Saeco stb. 705077032
-
kerkess
csendes tag
válasz Dell XPS #6092 üzenetére
Nem tudom valamit nagyon el irhatam mert én most sem panaszként írtam mindössze csak arra szeretelek volna megkérni hogy ha tudsz segits benne.De semmiképp nem panasz ként vagy utasitva.
remélem nincs harag emiattA PROGRAM az, ami az adatokat hibaüzenetekké konvertálja...Én végeztem a feladat oroszlánrészét: üvöltöttem!
-
kerkess
csendes tag
válasz Dell XPS #6090 üzenetére
Dell xps Fentebb van egy FSC próbléma azt hiszem talán te tudnál segíteni a próbléma megfejtésében,megtennéd hogy ránézel?
Ezt megkérésnek szántam,semmiképp nem utasitásnak lehet rosszul fogalmaztam de a szándékom ez volt.
A PROGRAM az, ami az adatokat hibaüzenetekké konvertálja...Én végeztem a feladat oroszlánrészét: üvöltöttem!
-
joey0235
aktív tag
Sziasztok!
Tegnap vettem egy amilo pi 2530-at windows xp van rajta de cam drivert nem találok hozzá,valaki tudna segíteni találni hozzá?... No sacrifice, No victory ...
-
kerkess
csendes tag
válasz eastone1 #6086 üzenetére
Szerintem kizárható a virus inkább kontaktos próblémának hangzik,ilyen alaplapos szaga van inkább a dolognak az elhangzotak alapján de nylván a kötelezö köröket érdemes lefutni hátha kisebb a baj.
drukolokA PROGRAM az, ami az adatokat hibaüzenetekké konvertálja...Én végeztem a feladat oroszlánrészét: üvöltöttem!
-
kerkess
csendes tag
válasz Dell XPS #6083 üzenetére
Ez a következö Hdd sentinel de elég ha kikapod és ha biosban nem tapasztalsz próblémát akárhogy forgatod akkor megusztad egy hdd vel, memoria ritkán megy tönkre de szerintem vedd ki egyesével vissza és úgy próbáld meg.Hátha de ehhez egy kis szerencse is kell a leirtak alapján
Dell xps Fentebb van egy FSC próbléma azt hiszem talán te tudnál segíteni a próbléma megfejtésében,megtennéd hogy ránézel?
[ Szerkesztve ]
A PROGRAM az, ami az adatokat hibaüzenetekké konvertálja...Én végeztem a feladat oroszlánrészét: üvöltöttem!
-
eastone1
senior tag
válasz kerkess #6082 üzenetére
A memóriát, gondolom memtesztel, a hdd-t hogyan tudom.
Mikor sikerült elindítanom ráeresztettem az aida stressz tesztjét, de nem fagyott ki csak mikor megmozdítottam. A memóriamodulok gyanúsan melegek.Dell XPS: Pedig nyár végéig igazán bírhatta volna. Francba.
[ Szerkesztve ]
-
kerkess
csendes tag
-
eastone1
senior tag
sziasztok!
Úgy látszik ez az f5sl képes újból és újból meglepni. Most az a heppje, hogy ha megmozdítom akár egy picit is, kifagy a képernyő, vagy kékhalállal leáll a rendszer. A DVD meghajtót boot-oláskor folyamatosan kerregteti, ezért kivettem. Van, hogy indításkor a boot képernyő sem jön be, ventilátor működik, helyzetjelző világít. Ha az alaplap függőleges helyzetben van, közben lesem a ventit ugyan ez a helyzet, nem indul még a boot képernyő sem. Csak vizszintesen hajlandó és úgy is mozdításra leáll.
Hol a hiba?
köszönöm. -
wrox
őstag
válasz Dell XPS #6078 üzenetére
Szia.
Akkor valami nem stimmel, mert most meg jó. Átnéztem a kábeleket, és a CCFL nem kapott áramot az invertertől ezért volt halvány. Meg volt törve a kábel. Megforrasztottam, most már megy rendesen teljes fényerőn. (Egy plug n play telepítés kellett az új kijelzőnek). A felbontás is rendben van 1280*800 most.
Szerencsére megoldódott, köszönöm a segítséget. -
Dell XPS
veterán
Szia,
Szerintem nem rontottál el semmit, nem kompatibilis a két laptop kijelzője, az inverter más.
HP 550:
Méret: 15,4 (13,1 "x8.2")
Felbontás: WXGA (1280x800)
Típus: fényes / matt
Háttérvilágítás: CCFL 1Acer TravelMate 4500:
Méret: 15 (12 "x9")
Felbontás: XGA (1024x768)
Típus: fényes / matt
Háttérvilágítás: CCFL 1Üdv, Dell XPS
-
wrox
őstag
Sziasztok.
Ideküldtek, gondoltam itt is megpróbálom, hátha tud valaki segíteni.
Van egy HP550 notim.
Sajnos betört a kijelző.
Viszont van egy alaplaphibás Acer Travelmate 4500 notim is.
Az Acer kijelzőjét beletettem a HP, csak sajnos nagyon iciripiciri a fényerő. Én rontottam el valamit, vagy csak simán nem kompatibilis?[ Szerkesztve ]
-
Impressa
őstag
válasz s3toraph #6072 üzenetére
Szia!
A Win 7 topic-ban lenne érdemes feltenned a kérdésedet, mert ez szoftveres gond, nem hardveres. Ccleanerrel kellene törölnöd a böngészési előzményeket, lehet azzal helyreáll az oldal elérése is.[ Szerkesztve ]
-
s3toraph
senior tag
Sziasztok!
Adott egy Samsung RV508-as noti, win7 x86 ult. oprendszerrel. Augusztusban feltelepítettem, most visszaálltam az akkori biztonsági mentésre (image, paragon backup). A problémám nagyon fura: minden működik ahogy kell, egy dolgot kivéve, az ncore.cc nevezetű oldal nem jön be egyik böngészőben sem. Erre valakinek ötlet? (Remélem ezt még nem szabályellenes ilyen formában megkérdezni.)
Más weboldalakat amiket próbáltam, szépen behoz. A gépen a védelem a win tűzfala, gyári beállításokkal, nem piszkáltam, plusz avira a vírusirtó, szintén gyári beállításokkal, naprakészre frissítve.Üdv
Régi rendszerben: 59 + / 0 - | A legújabb rendszerben (2020.02.28-ig összegyűlt): 162 + / 0 -
-
kerkess
csendes tag
Sziasztok
Fsc vel kapcsolatos próblémém még mindig megoldásra vár[link]Annyival böviteném ki hogy hdd 100/97,illetve a gép típusa c1020 olyan mintha a boot képernyö vánszorogna mindig felismeri a hdd-t odd-t de nagyon lassan....bios elemet cseréltem nem az a gond
-
aleister
veterán
válasz stracker06 #6065 üzenetére
Köszi az ötletet!
Még annyit áruljatok el kérlek, hogy itt is érdemes a dual channel-re hajtani? Vagy simán rakhatok bele 1 modult is?Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
havast
aktív tag
Sziasztok!
Valaki tudna nekem dropboxba vagy valahova feltölteni, vagy linkelni egy működő Win7 64-bites Veriface-t Lenovo Y580-hoz?
Nem használnék 3rd party programot, ha nem muszáj.
Köszi előre is! -
-
ZS3NI
őstag
Sziasztok!
van egy Toshiba L500 1EQ notebookom, viszonylag ritkán volt használva eddig. Most szükség lenne rá, újrahúztam egy friss 64bites Win7-et rá de BORZASZTÓ lassú. Mitől lehet ez? Teljesen szűz rendszer de érezni hogy nagyon "akad". HD videóról álmodni sem merek. Nemhinném, hogy ez normális, ennyire nem lehet gyenge gép. T4300 van benne 2GB rammal.
Mi okozhat efféle problémát?
Üdv,
IDDQD ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
Ruszki
senior tag
válasz aleister #6060 üzenetére
Üdv!
Igen jól sejted de azon belül van DDRI,DDRII,DDRIII.
A te notidba DDRII-es ram kell!
Itt nézegess.Üdv,Ruszki!
Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.
-
aleister
veterán
Sziasztok!
Fujitsu Siemens Amilo L7320 GW-hez szeretnék ram bővítést. Árgépen keresgéltem. Jól sejtem, hogy a notikba SO-DIMM foglalatú ramok mennek?
Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
albi31
aktív tag
válasz Dell XPS #6050 üzenetére
fizikailag belemegy,de a megfelelő órajelen nem tudja hajtani,és állandó hibákat dob!
(#6057) Imperius : én szétszedném,mert lehet hogy a kijelző csatlakozó lett "leültetve",vagyis az alaplapról lehúznám,30 másodperc wait,és vissza,majd próba,ramokkal ugyan így!
[ Szerkesztve ]
-
Imperius
csendes tag
Sziasztok! remélem jó topicba írok
olyan problémám lenne, hogy egy HP pavilion billentyűzetébe valami bele esett, majd kikapcsolt állapotban finoman meglett rázva fejjel lefelé, annak reményében, hogy kiesik ( szemtanúja voltam, tényleg finom volt)....
Nos, azóta a kijelző nem kapcsol be, a gép tökéletesen bebootol, bejelentkezési hang is van, de a kijelző nem csinál semmit
Ötletetek van a dologra? :/ -
-
Impressa
őstag
válasz Nixon18 #6053 üzenetére
Hogy a viharba ne lehetne 100%-os a kihasználtsága. Én folyamatosan ezzel küzdöttem, és meguntam. Kapott SSD-t és ennyi.
Ami nagyon tudja enni a HDD-t pl. vírusirtó ellenőrzést végez, vagy win update indul el stb...
Az SSD adat elérése sokkal gyorsabb a 4k szegmensben is ( de ezt már gondolom tudod ) És igen a másik lapos csere érett lett....[ Szerkesztve ]
-
Nixon18
senior tag
Még egy laptop, még egy HDD, e szerencsére kisebb probléma miatt fordulok hozzátok
Létezik, hogy a folyamatos írás miatt az 5400-as HDD kihasználtsága 100% és emiatt akad a film, illetve nem válaszolnak a programok?
Szerk.: Ha már megkérdeztem ezt az egyértelmű dolgot. Megkérdeznék még egyet: az SSD segítene? Az tud egyszerre több helyről adatokat írni/olvasni?
[ Szerkesztve ]
-
stracker06
aktív tag
válasz Dell XPS #6027 üzenetére
Csak 1 kis "friss" tapasztalat a winchesterekről:
Van egy ismerősöm akinek az elmúlt talán 1 évben 3 külső winchestere purcant ki, most a negyediket használja, teljesen rendeltetésszerűen, de már az is gyengélkedik.
Az is eléggé érdekes, hogy a tél végén a közvetlen ismeretségi körömben (sajnos magamat is beleértve ) 3db 500 gb-s, 2,5 "-es Seagate vinyó küszködött komolyabb problémákkal, egymástól teljesen függetlenül, de egy időben. A legöregebb 1,5 éves volt.(Az enyém egyébként teljesen halottnak látszott, egy informatikus le is mondott róla, megoldásnak a kukát javasolta. Azonban szerencsére egy hozzáértő jó ismerős valahogyan életet lehelt bele, azóta működget külső vinyóként, 70% körüli kondícióval.)
SFm™
-
kerkess
csendes tag
válasz Dell XPS #6050 üzenetére
Akkor ha jól értem mehet bele az 533mhz fsb is ???vagy lemaradtam.
én meg 1k ért vettem a Vaterán állitolag rá tapostak meg le h....ták ,utána le esett a 7.röl tettem belle egy lcd t egy invertert és megy,végre egyszer nekem van szerencsém[ Szerkesztve ]
-
Dell XPS
veterán
Így már értem.. Ez viszont érdekes lesz, mert én emlékeztem a chipset-re ( 855GM/GME), és mindben ment az 533MHz FSB-és processzor.
Szerencsés vagy, én nemrég telepítettem újra egy hasonlót és nem bírta ki..
Üdv, Dell XPS
-
kerkess
csendes tag
Eladóóóóóóó
Van ez medion ban is gondolom mert a medion 3 dugos szalagkábel kelett bele meg a zsanér is stimelt plusz a beszerelt inverter is medion ráadásul az inverteren az állapotjelzö ledek is ugyan olyanok ....
[ Szerkesztve ]
-
Impressa
őstag
válasz Dell XPS #6042 üzenetére
Köszönöm ... jellemzően nem egy gyakori hiba.
Gondolom KillHates kolléga jó eséllyel gatyába tudja rázni a lapját, de az biztos nem lesz egyszerű menet.(#6043) Nixon18 nem így került hozzád, hanem van rá esélyed, hogy a HDD alaplapi tápáramköre okozza a hibát, és emiatt nagyjából fél évig húzza a lemezed.
[ Szerkesztve ]
-
Krisztina87
tag
Az lenne a kérdésem, hogy BIOS-ból lehet e ellenőrizni egy notebooknak a kijelző állapotát?
Itt arra gondolok, hogy elmegyek egy boltba venni egy notebookot, és ha engedik ott helyben kipróbálni (de nincs rajta rendszer, freeDOS csak), akkor lehet e BIOS-ból olyat előhozni, hogy a képernyő legyen teljesen fehér, és onnan már látható is, hogy van e hibás pont benne.
-
-
kerkess
csendes tag
Igen nem láttam hogy ez 533 as szóval összefoglalva nekem Pentium M proci kell aminek 400 as az fsb je ha jól gondolom ezenkívül csak a mhz ami tetszöleges illetve amilyet találok..van még valami amit nézek?
Ha az fsb stimmel akkor elvileg csak bele pattintom és megy is?[ Szerkesztve ]
-
Impressa
őstag
-
Dell XPS
veterán
válasz Nixon18 #6029 üzenetére
Alaposan "leredukálta" magát, így nehéz lesz kitalálni, hogy mi lehet a háttérben..(vagy az új elárulja.)
Mod: pont ezt akartam még kérdezni: garanciális még?
(#6031) Rivaul Miért jártál volna, mindketten a memória próbára vártunk..
(#6032) kerkess Milyen processzorra gondoltál?
[ Szerkesztve ]
Üdv, Dell XPS
-
kerkess
csendes tag
Kedves hozzá értök
Szerintetek ebbe[link] a gépbe tudok min 2.0 ghz-s cpu tenni bios frissitése nélkül?A PROGRAM az, ami az adatokat hibaüzenetekké konvertálja...Én végeztem a feladat oroszlánrészét: üvöltöttem!
-
Rivaul
addikt
válasz Bosko900114 #6024 üzenetére
Akkor csak nem jártam annyira rossz úton. Megnyugtató
WolfheartGRNem fogod tudni letiltani a billt. Egy két műanyagot kell csak álltalában lepattintani s 2 kis csavart kiszedni. Keress rá youtube-n keyboard removing vagy hasonló címszó alatt.
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
Egon
nagyúr
Erre valaki?
"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
-
Dell XPS
veterán
-
WolfheartGR
őstag
Nem használom a sajátját. Egy Coolermaster quickfire rapid van rákötve azt püfölöm.
Virust akkor megkergetem rajta, ártani nem árthat, de kétlem, hogy ez lenne a problem.
A koszosodás már inkább gyanús, de mint mondtam nem merem egyenlőre szétkapni. A fólia alá meg csak úgy látok be úgyis szvsz.
Hm. Esetleg valahol nem tudom deaktiválni a saját billentyűzetét?[ Szerkesztve ]
"Mindegy, hányszor adsz enni a farkasnak, mindig visszavágyik az erdőbe..."
-
Dell XPS
veterán
válasz Bosko900114 #6017 üzenetére
Igen, az látszott a teszten, hogy most csak a 2GB-os modult használod, de ellenőrizni kellene "csak" a régi 512MB-os modulokkal is (ha még megvannak..). És egy másik slot-ban is, "csak" a 2GB-os memória modult, mert lehet azzal is probléma. Szóval egy slot ellenőrzés mindenképpen a leírt módon, ill. kizárni a nagyobb modul hibáját teljesen.
Üdv, Dell XPS
-
Rivaul
addikt
válasz Bosko900114 #6017 üzenetére
Akkor én ezt sajnos így passzolnám. Talán az mesterek tudnak segíteni.
WolfheartGREgy reg tisztítás és vírus ellenőrzés nem ártana. láttam már ilyesmitől is hasonlót. Esetleg nem beragadnak a billek? Koszos stb? Annál a laposnál spec nem tudom de nem nagy kunszt általánosságba kiszedni a billt.
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
WolfheartGR
őstag
Tiszteletem!
Adott egy HP Pavilion dv4-2410us laptop, aminek a billentyűjzete random időközönként önállósítja magát.
Értem ezalatt, hogy megg nem nyomottt gombokat vesz be (pl: ctrl+t). Akkor is csinálja, ha külső billt dugok rá. Ugye a notié nincs lekötve. Szétszedni lekötni nem nagyon merem, asztali gépekben vagyok inkább spíler.
A kérdés az, hogy találkozott valaki esetleg ilyen jelenséggel, illetve hogy lehet orvosolni?[ Szerkesztve ]
"Mindegy, hányszor adsz enni a farkasnak, mindig visszavágyik az erdőbe..."
-
Bosko900114
csendes tag
válasz Dell XPS #6012 üzenetére
Mikor megvettem a 2 gigás memoriát akkor kivettem az egyik 512 est és beraktam a 2 gigásat. Így ment ez 3 hónapig. Mikor elkezdte a kékhalálozást akkor kicseréltem az 512 es modult a másikra. Ugyanazt csinálta mint a csere előtt. Majd kivettem az 512 es modult és csak a 2gb maradt benne.
A gyári memória 667 es ezért én is 667 est vettem.
A gyári support 4Gb ig támogatja a memo bővítést.
[ Szerkesztve ]
-
Nixon18
senior tag
Hello!
Adott egy Lenovo G575, amibe ki kellett cserélni a gyári (talán Hitachi) HDD kb fél éve (de lehet, hogy van 1 is már), mert leesett a kondíciója. Most egy 500 GB-os WD Blue volt benne, aminek szintén leesett a kondíciója 9%-ra. Létezik, hogy a laptop okozza hibát? (vagy csak kétszer is mellényúltunk a HDD vásárlásnál? ) -
kerkess
csendes tag
Helló
Egy kis segitségre lenne szükségem.
Vásároltam egy Maxdata pro 7000x gépet törött lcd vel ,az lcd ki cseréltem a gép elindul majd bevillan a maxdata felirat kb 1 másodpercre majd csak a hátérvilágitás megy,külsö monitoron nem tudom tesztelni szerintetek az lcd lehet rossz?A PROGRAM az, ami az adatokat hibaüzenetekké konvertálja...Én végeztem a feladat oroszlánrészét: üvöltöttem!
-
Rivaul
addikt
válasz Bosko900114 #6009 üzenetére
Értem. Én is arra lennék kíváncsi mint DellXPS, a régi memókra. Még mindig a tuning/hardverváltozásra panaszkodik. Úgy néztem ilyen akkor is előfordul ha túl nagy a beletett memória egyéni mérete (2gb) ezért ahol több memót használ ott nem túl boldog...
-
Dell XPS
veterán
válasz Bosko900114 #6010 üzenetére
Köszi a tesztet! A régi memória modulokkal is "kifagy" a laptop?
Üdv, Dell XPS
-
Bosko900114
csendes tag
válasz Dell XPS #6008 üzenetére
Hali!
A GPU hőmérsékletet nem tudom megnézni. 3D Furmark futtatása közben csináltam printsceen-t:
Sztem a jobb felső sarokban található panelen a GMCH1 érték lehet a videokártya hőmérséklete.
Utána kékhalál:
Probléma-aláírás:
Problémaesemény neve: BlueScreen
Operációs rendszer verziója: 6.1.7601.2.1.0.256.1
Területibeállítás-azonosító: 1038További információk a problémáról:
BCCode: a
BCP1: 0084A8A3
BCP2: 000000FF
BCP3: 00000000
BCP4: 82926616
OS Version: 6_1_7601
Service Pack: 1_0
Product: 256_1A probléma leírását segítő fájlok:
C:\Windows\Minidump\070113-16645-01.dmp
C:\Users\Bosko\AppData\Local\Temp\WER-27970-0.sysdata.xmlOlvassa el online adatvédelmi nyilatkozatunkat:
http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x040eHa nem érhető el az online adatvédelmi nyilatkozat, olvassa el az offline változatot:
C:\Windows\system32\hu-HU\erofflps.txtDe nem tudtam lefotózni!
[ Szerkesztve ]
-
Bosko900114
csendes tag
Hali!
BIOS reset kész, szindróma ugyanaz: Facebook Farmwille2 kékhalállal újraindult.
Probléma-aláírás:
Problémaesemény neve: BlueScreen
Operációs rendszer verziója: 6.1.7601.2.1.0.256.1
Területibeállítás-azonosító: 1038További információk a problémáról:
BCCode: 7f
BCP1: 0000000D
BCP2: 00000000
BCP3: 00000000
BCP4: 00000000
OS Version: 6_1_7601
Service Pack: 1_0
Product: 256_1A probléma leírását segítő fájlok:
C:\Windows\Minidump\070113-17113-01.dmp
C:\Users\Bosko\AppData\Local\Temp\WER-47720-0.sysdata.xmlOlvassa el online adatvédelmi nyilatkozatunkat:
http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x040eHa nem érhető el az online adatvédelmi nyilatkozat, olvassa el az offline változatot:
C:\Windows\system32\hu-HU\erofflps.txt -
Dell XPS
veterán
válasz Bosko900114 #6001 üzenetére
Szia,
Ellenőrizd le légy szíves a GPU hőmérsékletét. - Mikor volt karbantartás a gépnél?
Üdv, Dell XPS
-
Rivaul
addikt
válasz Bosko900114 #6005 üzenetére
Nem húztad valahogy azt a gépet mostanság? Vagy tettél bele új alkatrészt, bővítetted? A hibák leírásában ez mindig közös pont. Ha nem történt változás a gépben akkor elsőre egy bios resetet csinálj. Ezután ha még mindig fennáll a probléma akkor vga driver frissítés. Ha valaki nem mond okosabbat akkor meg egy szép új windows.
-
Rivaul
addikt
válasz Bosko900114 #6001 üzenetére
Elsőre így hirtelen. Amikor bs-el meghal akkor a kódot leírhatnád s úgy pontosabban be lehet azonosítani mire is panaszkodik. Ezen kívül hőfokokat nézz mert kicsit erősebb alkalmazásnál hal ahogy olvasom.
-
Bosko900114
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Acer Travelmate 5720 típusú laptopom. A problámám az lenne hogy az utóbbi 1 hónapban random időközönként kékhalálozik főleg a netes flash játékok közben ( pl: Facebook farmville 2 ). De van egy másik ugyanigy flash alapú játék: ( Bigfarm ) ennél nem csinálja ezt. Ha eredeti filmet nézek DVD minőségben akkor is vagy kifagy és csak a bekapcsoló gombal tudom leállítani vagy kékhalállal újraindul és különböző hibakódokat ir ki. Viszont hogy ha csak xvid tehát gyengébb minőségű filmet nézek akkor nem csinálja ezt. Ezért nem értem. Ha valaki tud akkor segítsen vagy adjon legalább ötletet. Os: Win7 Ultimate 32bit
Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Gyúrósok ide!
- Az elfelejtett kiberfegyver
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Hardcore pizza és kenyér topik
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad 1 15AMN7 - 15,6"FHD - Ryzen 5 7520U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - 1+ év garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 6th gen., I7-8650U, 16GB RAM, 256GB, FHD IPS, 2 év garancia, számla!
- Zenbook Pro 17 27% 17.3" FHD IPS Ryzen 7 6800H 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Latitude 5440 27% 14" FHD IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- X13 Gen2i 27% 13.3" FHD+ IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest