-
GAMEPOD.hu
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
GrooveHero
addikt
Sziasztok.
Lenne itt egy ilyen gép. [link]
Tudnátok ajánlani valakit, vagy egy helyet, ahol viszonylag olcsón megcsinálnák. Holnap pölö jó is lenne Pesten valahol.
Köszi előre is
[ Szerkesztve ]
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
-
GrooveHero
addikt
válasz GrooveHero #17811 üzenetére
Proci 73°C körül, VGA olyan 53°C körül 3:39 perces stress test, hűtőventi maxon, semmi különös.
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
GrooveHero
addikt
válasz Dell XPS #17810 üzenetére
3D Mark nem volt, driver csere..hm mire gondolsz? Az nvidia driverre? Stress test...majd mindjárt csinálok valamit everest-tel izéé AIDA-val
vagy még egy vinnyóc, de nem tudom ér e annyit ez a maszat kis játék
-
GrooveHero
addikt
válasz Dell XPS #17808 üzenetére
Mivel sem a procit, sem a vga-t nem nagyon terheli ez a kis 10 megás játék, és a hűtés is fullon megy, sztem olyan 50°C körül. De sztem az már a vga-nak sok. Ma is volt egy kék halál, bár az win alatt volt, semmi különöset nem csináltam, de a vga 49°C volt, azt tippeltem, hogy az már sok neki. Nem tudom
-
GrooveHero
addikt
Sziasztok. Dobtam be a HP-s topikba egy kérdést, remélem azért ti is tudtok segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Sorozatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- VoIP - mélyvíz (Asterisk és társai)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- eBay
- További aktív témák...
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- ASUS Zenbook 14X UM5401QA-L7208W használt garanciás notebook
- ROG Strix G713QE 17.3" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar