Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
flash-
veterán
attól hogy a GPRS,EDGE,GSM módok mind 2g,attól még van különbség abban ahogy ezek a módok merítik a telefont ugye?
azért lenne jó,hogy csak gsm módban a telefonom GPRS en menjen,mert kevésbé merülne erre akartam kitérni,de a GPRS-t legalábbis ahol most vagyok csak t-mobilnál tudom elérni.telenornál csak gsm módban is EDGE-módon van a telefonom.[ Szerkesztve ]
-
meroly
veterán
válasz flash- #30797 üzenetére
Tudtommal csak a vodánál nincs GPRS, ők nem is foglalkoztak anno vele, egyből EDGE-re fejlesztettek.
Másrészt az EDGE a GSM egyik adatátviteli kapcsolata, a HSDPA/UMTS/3G már más frekvenciatartományt és kódolást (dekódolót) is igényel, így nagyon leegyszerűsítve, ha csak GSM/GPRS/EDGE van akkor egy kütyü dolgozik a telefonban, ha már van 3G/UMTS/HSDPA akkor kettő. Ergo az első kérdésre a válasz igen, jobban merülhet a telefon.Impossible is nothing
-
-
imi290
aktív tag
válasz flash- #30794 üzenetére
Telefon beállításától függ.Ha csak a hálózatmódnál ott van hogy 3G és GSM mód,de te mind a kettőt használod jobban meríti az akkumulátort.De ha csak a GSM mód van kiválasztva értelem szerűen nem fog csatlakozni a 3G-re ami máris nem terheli az akkumulátort.De ez nem a hálózattól függ.
-
flash-
veterán
válasz kaller1 #30793 üzenetére
szóval akkor szerinted budapesten 13 kerületben váci úton westendnél t-mobile esetén nem érhető el az EDGE mód csak a gprs mód és a hsdpa.hmm ezt nem tudtam
vagy pedig telenornál nincsen GPRS mód.az a két dolog lehetséges,viszont ha nincs akkor ergo jobban merül a telenor.
nemde?[ Szerkesztve ]
-
flash-
veterán
válasz kaller1 #30791 üzenetére
telenoros kártya esetén csak gsm módnál edge módot ír ki az android.
na de bonyolódik a helyzet,ha az ember ugyanabba a telefonba egy t-mobilos kártyát rak,mert ebben az esetben csak gsm mód beállitásnál gprs módot ír ki,ami még kevesebbet fogyaszt tudtommal..
tehát azok a telefonok amelyekben t-mobilos kártya van azok kevésbé merülnek.[ Szerkesztve ]
-
-
flash-
veterán
egy mobil umts módban jobban fogyaszt mint edge módban azt ugye gondolnám,nade miaz hogy nincs gsm mode csak edge mód,umts és hsdp
eddig azt hittem hogy ha az androidos telefonomon a mobilhálózatoknál a hálózati módnak gsm/wcdma(automatikust)t adok meg akkor ha ha rolót lehúzván nem aktiv a mobil internet kapcsolat ikon(nem világit zölden,ergo a mobil adatok nincsennek bekapcsolva)akkor gsm módban van...
de nem,mert ha bemegyek a névjegy-állapot részbe akkor ott látszik hogy hsdpa módban van ilyenkor a tlefon.
ha a hálózati módnál a csak gsm-et választom ki,a mobil adatokat pedig kikapcsolom,akkor pedig edge módban van a telefon.(ez se gsm mód tudomásom szerint)
vagy edge módban is keveset (annyit mint elvileg gsm módba ha lenne igazából olyan) fogyaszt?[ Szerkesztve ]
-
Revoltek
aktív tag
Hali! Beszereztem egy Blackberry bold 9000-t és az lenne a problémám, hogy nem tudok wifi kapcsolattal böngészni csak ugye a sima adatkapcsolattal. Magyar nyelvű a menüm, ennek megfelelően magyar nyelvű leírást adjon valaki légyszi, hogy lehetne megoldani a böngészést.
Köszi! -
Matu
csendes tag
Köszi a segítségeteket
-
fuximaxi
senior tag
Nem tudom, hogy mennyire lehet használni csak bill.-ről, soha nem próbáltam.
Az S3-ról a Zsolt_72 által linkelt topicban, vagy a készülék topicjában több információt kapsz. Nem mellesleg én a megjelenés óta használom, és eddig meg vagyok vele elégedve. A cseréjén is csak azért gondolkoztam el, mert már valami újra vágyom
Ha segítséget szeretnél kérni, akkor azt ne privátban tedd. Valószínűleg mások is tudnak segíteni illetve nem csak neked lehet szükséged az információra.
-
Matu
csendes tag
válasz fuximaxi #30784 üzenetére
"ha 5 percen belül eszedbe jut még valami a hozzászólásod után, akkor használd a (Szerkesztés) gombot, ezzel szerkeszteni tudod az aktuális hozzászólásodat."
Ja bocsi
Az a gondom hogy venni szeretnék már egy új telót csak ezt így nem tudom eladni meg addig is jó lenne ezt használni Akkor ezt billentyűzetről nem lehet használni (Netezni stb.)? Nincsenek ilyen kombinációk pl.: Amivel feltudnám oldani a képernyő zárat?Samsung galaxy s3-on gondolkodok csak nem tudom még rengeteget olvasgatok telók után a neten és nagyon nehéz mert annyi jó teló van! Mi a véleményed az S3-ról?
-
fuximaxi
senior tag
Használd a szerkesztés gombot!
Olvasd el az alapelveket!
A kérdésedre válaszolva: ami tönkre mehet, az idővel tönkre is megy. Elektronikai termékről lévén szó, az hatványozottan igaz. Nem kell feltétlenül semmilyen egyéb kiváltó ok, csak az idő és a használat. Persze ha víz vagy por kerül a készülékbe az felgyorsítja ezt a folyamatot.
[ Szerkesztve ]
Ha segítséget szeretnél kérni, akkor azt ne privátban tedd. Valószínűleg mások is tudnak segíteni illetve nem csak neked lehet szükséged az információra.
-
Matu
csendes tag
Billentyűzetről nem lehet így használni a telót??
Fel tudom oldani a képernyő zárat billentyűzettel? -
Matu
csendes tag
ááá frissítettem de csak nem jó
mennyibe kerül egy új panel? -
fuximaxi
senior tag
válasz Woo Woo #30779 üzenetére
Ezt most komolyan megkérdezted, úgy, hogy linkelted az oldalt.
Ott van az oldal alján a részvételi feltételek link
[ Szerkesztve ]
-
fuximaxi
senior tag
válasz generic #30775 üzenetére
Rendben, legyen igazatok, bár telefon szervizes pályafutásom alatt eddig a vége mindig érintő csere lett.
HuMarc: Valóban, csak semmi szükség nem volt rá.
[ Szerkesztve ]
-
fuximaxi
senior tag
Hidd el, hogy felesleges, de próbáld csak meg. Max elveszik az összes adat a telóról.
És használjátok a szerkesztés gombot, nem véletlenül van!
[ Szerkesztve ]
-
generic
senior tag
-
Matu
csendes tag
Hali Mindenkinek!
Nekem az lenne a problémám hogy van egy x10 mini prom és teljesen megzavarodott nem vesz be semmit az érintős kijelző meg mindenhova belép meg mindenkit felhív
De mivel nem veszi be az érintést így nem tudom frissíteni!
Megoldható a szoftver törlés vagy frissítés érintés nélkül? Nagyon fontos lenne! -
domesz
aktív tag
Zsolt_72: köszi kerestem de valamiért nem találtam ezt
[ Szerkesztve ]
domesz felhasználónak 121 pozitív értékelése van a fórumon!
-
sgsm
tag
válasz Solange0818 #30739 üzenetére
Nehogy küldj bármit is,ezek keresnek verebeket(és tudjuk amíg sz@r van veréb is) aki utal neki 25e és felszívódnak.Képzeld el havonta 4 veréb utal neki. Keresett 100e csak úgy habokra ,annyit csinál hogy hirdeti magát ,itt -ott kamu címekkel.
Pár kollegával felhívtuk hogy személyesen átvennénk,mindenkinek össze vissza kamuzott és persze mindenkinek más helyet mondott. -
kaller1
veterán
válasz quailstorm #30748 üzenetére
Ne is mond, az SE A2 rendszere a legjobb volt a zártak közül, nagy kár hogy kukázva lett.
.::> <::.
-
quailstorm
nagyúr
válasz kaller1 #30747 üzenetére
De még csak nem is 2.3
Mindegy, ilyet akkor se vennék, ha jól lenne hirdetve. Czápám van (S5350), az is félig sikerült csak, pedig nagyon szeretném ha normális java lenne jack dugóval... Esetleg fájlba menthető témabeállítások.
Bírom a samsungot. Régen a suliban az ment, hogy Sanyi, de tök jó témád van, küldd már át. Legyen az Nokia vagy Sony Ericsson, IrDA vagy Bluetooth.
2 czápa közt hogy menne? Sanyi muti mán a témabeállításokat meg küldd már át az elemeit... Hurrá, éljen a technikai fejlődés. -
quailstorm
nagyúr
válasz dragonfx #30743 üzenetére
A 2 telefont normálisan össze se lehet hasonlítani, mert teljesen már az architektúra. Leginkább az FPU hiánya miatt lehetetlen érdemi összehasonlítást végezni. És bele kell törődnöd, hogy minim 4-szer, de inkább 6-7szer gyorsabb csupán droid alatt az MSM8255 mint az MSM7227, nem is beszélve a hardveres előnyökről, mint Thumb2, neon, Float. A GPU is kb 2x erősebb, lehet 2,5-szer, bár azért az adreno 205 eléggé gyenge. Viszont még mindig nem jön ki rajta, meg jó a kompatibilitása is.
-
Bozek
nagyúr
válasz dragonfx #30743 üzenetére
Csak az X10 mini pro ARMv6-os, a mini pro pedig ARMv7-es, szóval más az utasításkészlet. A grafikus magban meg annyi a különbség, hogy az előbbi Adreno 200-ast, míg az utóbbi Adreno 205-öst használ.
Részlet a Qualcomm oldaláról az Adreno 205-ről: "More than twice the graphics performance of the Adreno 200 GPU". És elvileg a mini pro-nál valami "enhanced" verzió van a SoC-ban. Hogy ez miben jobb, mint a sima, azt azonban nem tudom.
[ Szerkesztve ]
-
legenda
csak óvatosan az ilyenekkel, bárhol is legyen így hirdetve, feleslegesen kidobott pénz lenne...
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
dragonfx
veterán
válasz kaller1 #30742 üzenetére
x10 mini pro
mini prokét egymást leváltó qwerty.s telo.SE mühelyéből.
ebnyém 1280
barátnőm mini pro.ja 5600ennyi nem lehet a2 telo között.
enyémen 730on megy a proci övébe 1gigán.ha jol tudom nem dual core.a ram több az övébe azt tudom nem tudoma grafikus magba mi a különbség köztük.de ugyanugy 2 gigás sd van benne neki is.
nehogy már 4x jobb legyen aza telo."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
kaller1
veterán
Bár tele van vele, ez a hirdetési oldal...
Tényleg? Ugyan hol van az a sok ilyen apró?
.::> <::.
-
Solange0818
csendes tag
Üdv! Lehet hogy em jó helyen járok,de megkérdezem, hátha
Olyan kérdésem lenne, hogy valaki hallot már olyan hirdetésről, hogy márkás telefonokat hirdet egy emberke,pl iPhone 4S,Galaxy3, Note 2...és úgy hirdeti hogy akár részletre is...irtam neki, mert úgye telefon szám nincs..és azt válaszota hogy a részlet úgy megy, hogy utalok neki 25ezret,majd küldi a telefont, és utána havonta küldőm a többit. Jól gondolom hogy kamu az egész? Bár tele van vele, ez a hirdetési oldal...gondolom csak jeletenék ha kamu....köszönöm a válaszokat
„cogito ergo sum” Gondolkodom,tehát vagyok! :)
-
quailstorm
nagyúr
válasz sixpack89 #30733 üzenetére
Bontottat felejtsd el, jártam már úgy hogy kifolyt...
5,5k-ért van a vaterán, de a következő a kérdés, vállalod a garanciát magadnak és be is szereled?
(#30734): de azóta változott az antutu pontrendszer, tudom anno még JellyBeanen is 5ezer fölé ment, de gondolom nem az antutu 3 pontjaival méred össze...
Magában a programban keress rá a telefonodra és eredményeire.[ Szerkesztve ]
-
dragonfx
veterán
válasz quailstorm #30732 üzenetére
x10 mini pro 730on 1266, bekapcsolt wifivel 1248
600mhz.en alapon 770"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
sixpack89
tag
Sziasztok!
LG optimus p350 telóm van,és tegnap kiesett a zsebemből,elvittem vodafone-ba,mert 70-es vagyok.
És eltört a kijelző,8 ezerért tudnának rendelni nekem,de az sok,nem tudtok valami olcsó oldalt ahol bontott kijelzőt árulnak? -
dragonfx
veterán
válasz quailstorm #30730 üzenetére
2.37 cyanogen
ram 192
cpu integer 253
cpu float 181
2d 277
3d 198
database 165x10 mini pro @729mhz
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
dragonfx
veterán
válasz quailstorm #30728 üzenetére
de nézem másik x10 5000-5500at kap.miért? nekem 2 gigás van benne
[ Szerkesztve ]
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
quailstorm
nagyúr
válasz dragonfx #30726 üzenetére
A dalvik az a virtuális számítógép, amiben valamelyik balfaszcsoport szerint jó dolgozni mobilon. Az egész android dalvikban fut, csak hogy a valós tizede lehessen a teljesítmény.
Az az AnTuTu pont nagyon kevés a hardverhez képest, de egyébként felejtsd el, mert szar. A pontszám jobban függ az SD-től meg a képernyőmérettől mint a hardvertől... -
dragonfx
veterán
válasz quailstorm #30725 üzenetére
antutu 1266 és akkor ez mit jelent 2 csillag?
mi az a dalvik?
[ Szerkesztve ]
-
quailstorm
nagyúr
válasz dragonfx #30724 üzenetére
RGbench MM dalviktól független c++-ban írt benchmark.
Linpack ugyanaz dalvikban.
Android alkalmazások topic -
Bdanyy
addikt
Sziasztok!
HTC Desire S-en van egy Transfer My Stuff nevű app gyárilag, ami lementi másik telóról a névjegyzéket bluetoothon keresztül. Ehhez hasonló létezik Xperia Tipora? Köszi előre is.
http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt
-
Aureal
senior tag
válasz quailstorm #30716 üzenetére
Kösz, közben megoldottam.
Kellett a K770-hez is a Sony Ericsson PC Suite 6.0, az benyalta a windows címjegyzékébe a neveket, amiből CTRL All + COPY után egy saját mappába ki tudta másolni egyenként az összes névbejegyzést, majd a PC Suite utána szinkronizálta a Nokiával. Egyszerűbb megoldást nem találtam. Viszont ráment a fél délutánom mire kiötlöttem. -
keke69
őstag
Sziasztok!
Honnan lehet megállapítani hogy a telefon független-e a nélkül hogy kártyákat próbálgatnék bele?
THX
Soha ne vitatkozz idiótákkal,mert lesűllyedsz az Ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
-
quailstorm
nagyúr
válasz Aureal #30715 üzenetére
Van, csak keresnem kéne, de én anno úgy csináltam hogy kijelölés, összes kijelölése, és küldés. A másik telefon automata fogadásban volt. Így egyenként átment.
1) Transfer your VCF file to your PC in my case from now happily shelved SE
2) Connect to your Device and go to memory\Others\
2) create a folder called contacts and move your vcf file there
3) disconnect usb cable
4) goto contacts, options, copy from mass memory
5) done.[ Szerkesztve ]
-
Aureal
senior tag
Az a probléma, hogy a Nokia Suit is csak úgy importál, hogy a legelső bejegyzést veszi figyelembe a VCF fájlból. Esetleg valami olyan megoldás kéne, ami szétdarabolná nevek szerint ezt a fájlt és úgy hátha képes lenne többet egyszerre importálni és nem egyenként. (?)
-
Melack
veterán
válasz Aureal #30712 üzenetére
Ha az SE-ben ki tudod menteni a telefonszámokat VCF-be, akkor utána az már könnyen áttehető a Nokiára. Tudom, plusz pár lépés, de más ötletem nincs. Nokia esetében még a Nokia Suite is jó megoldás, oda behúzod, majd szinkronizálod a dolgokat.
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
Aureal
senior tag
Sziasztok!
Apám vett egy Nokia C5 symbianos telefont és régi SonyEricsson k770-es telájáról szeretnénk átteni a névjegyzéket rá. Kékfogon át is megy, az "összes kapcsolat küldése" opcióval a 770-ről, de sajnos a bejövő sms-ek közzé és ha kiválasztom a Nokián hogy vegye fel a névjegyzékbe, csak az első telefonkönyv bejegyzést veszi át. Ezek szerint a Nokia nem lenne teljesen kompatibilis az ilyen csoportos VCF névjegy fájlokkal?
Milyen megoldást tudtok még rá?
Kösz! -
gabee97
tag
Sziasztok!
Remélem tudtok segíteni.
Van egy Sony Xperia J telefonom.Tegnap vettem bele egy Kingston 16 GB-os MicrosdHc memókártyát.
Az lenne a kérdésem hogy hogyan tudnám ráhelyezni a játékaimat?Mert amikor rámegyek az alkalmazásokra akkor az áthelyezésnél csak külső tárhelyet ír ahova áthelyezhetem ami 2 Gb-os és pár alkalmazásnál belső tárhelyet is ír ami asszem 800 MB-os.App 2 SD nevű alkalmazás is az SD kártyát 2 GB-osnak észleli.De beállításokban a Tárolón észleli a memókártyát de csak összesítést mutat hogy mi van rajta.Total Commander fájlkezelőn is próbáltam ráhelyezgetni pár alkalmazást,gépről is próbáltam de semmi sikerrel.
Tudnátok segíteni? -
dragonfx
veterán
x10mini pro.hoz lenne pár kérdésem
tudtok olyan progit mint sámítógéphez a pc mark ami a proci erejét méri?
kiváncsi lennék rá mondjuk egy S3hoz képest hol van vagy van neten valami compare list?ha bepipálom hogy overclock a cyanogne beállitásokba csak akkor emeli fel a felette levő max órajelre a telot vagy egyébként is?tud valaki olyna progi ami a proci mhz.et naplozza?kivi lennékmikor megy 730on.
az undervolt mire jo? akkor csökkenti ha a telo idle.be van és visszaveszi az orajelet is vagy alapbol visszaveszi és már 600on befagy?"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Attila xy
tag
Üdv!
Vennék egy 8 gigás sd kártyát a mostani kettes helyett a nokia e 52-es készülékbe.
Az érdekelne hogyan oldható meg a telepített alkalmazások illetve egyéb adatok átmentése az új kártyára? -
fuximaxi
senior tag
Neked is ajánlanám figyelmedbe a 'Melyik okostelefont vegyem?' topicot
kelemen93: MOBILTELEFON / TARTOZÉK beárazás
[ Szerkesztve ]
-
N!go
csendes tag
Sziasztok!
A helyzet az, hogy "meghalt" az E51-em. Szeretnék egy androidos mobilt.
Ár/érték arányban melyik készülékek nyerők most?
Köszi! -
kelemen93
tag
Üdv!
Azt szeretném kérdezni h mennyit ér egy Samsung S5350 Shark típusú készülék?(régi teló beárazós topicot nem találtam, ha van akk egy link pls)
Előre is köszönöm!Zárd be a hideget mert bejön az ablak!
-
Pc Laca
tag
Hali
Véleményeket szeretnék kérni BB9780-ról
Thx
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.