Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
válasz Csokibácsi #31299 üzenetére
Hol vetted? Szolgáltatónál? Mert ez nagyon úgy néz ki, hogy letiltották a telefont.
-
Csokibácsi
tag
Sziasztok!
Ezt a hibaüzit irja ki a telóm ( Sony Xperia P )
a telefon nincs engedélyezve mm #6
Ötlet mitől lehet?
Tegnap még simán jó volt most meg semmi.......
Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv!intel c2d e8300,cm hyper tx2,his 4850 iceq4,2*2gb geil black dragon 800mhz cl5 ,gigabyte ep35-ds3,thermaltake tr2-550w,samsung 320gb,samsung 2053bw
-
fuximaxi
senior tag
válasz func93 #31290 üzenetére
Mobiltelefon beárazós topic, szerintem itt hamarabb tudnak neked segíteni. Van egy két ármester.
kelemen93: hívd fel a samsung supporttot, vagy a telemaxot és elmondják érdemes e bevinned.
[ Szerkesztve ]
Ha segítséget szeretnél kérni, akkor azt ne privátban tedd. Valószínűleg mások is tudnak segíteni illetve nem csak neked lehet szükséged az információra.
-
Rivaul
addikt
válasz kelemen93 #31293 üzenetére
Nem hiszem hogy elég lesz. Pixelhibára minden cégnek meg van a saját bevett szokása. Bizonyos szám alatt nem tekintik hibának mivel a gyártási technológiába "elvileg" belefér. Az hogy téged zavar a recsegő hátlap meg még annyira se fogja őket érdekelni. Ha kedvesek hoznak ki egy másik hátlapot ami 3 leszedés után ugyan azt fogja produkálni. Gondolom alap kialakítási/minőségi hiba. Ezeknél jobbat kell sajna találnod.
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
kelemen93
tag
Üdv!
Gariztatással kapcsolatban szeretnék megtudni pár dolgot. 3 hete vásároltam egy új készüléket (Telenornál) és még csak ma vettem észre, hogy van egy kis kijelzőhiba konkrétabban egy kis fehér pixel pöttyöcske' ami elég zavaró fekete képernyőnél :S A másik ok amiért be szeretném adni, hogy a hátlap eléggé recseg' gyengéd szorítás hatására is ami számomra nagyon zavaró. Az lenne tehát a kérdésem, hogy e két problémára érvényes.e a garancia?
ui: egyébként egy Y200ról van szó.
[ Szerkesztve ]
Zárd be a hideget mert bejön az ablak!
-
Rivaul
addikt
-
func93
senior tag
Üdv!
Üzleti tanácsot kérnék. Adott egy karcmentes HTC Desire telefon. Beszámítanák egy karcmentes Samsung Omnia 7 8GB telefonba + 10k dobnom kell rá. Megéri-e?
"Nem lehet összekötni a pontokat a jövőt fürkészve, az összefüggések csak utólag visszanézve látszanak." - Steve Jobs
-
fuximaxi
senior tag
válasz ludsimon #31287 üzenetére
Melyik okos telefont vegyem? topikban kellene feltenni a kérdést.
"- platform lényegében mindegy. Annyiban fontos, hogy olyan programok is menjenek rajta amit nem enged feltelepíteni gyárilag, csak feltörve" -sicc Ezt nagyon gyorsan felejtsd el. Warez téma tilos. Nem mellesleg rengeteg ingyenesen használható navigáció van. Szóval inkább ebbe az irányba indulj el. Androidra offline megoldások is vannak ingyenesen (gondolom más platformra is vannak, csak azokat én nem ismerem), bár az online navigációk manapság szerintem jobbak, csak kell hozzá egy mobilinternet szolgáltatás is.
rover45: Lehet, hogy valamelyik feltelepített app csinálja. Egy gyári visszaállítás után szépen egyesével kell felpakolgatni őket, és megnézni melyiknél jelentkezik a probléma. Sajnos nagyon mást nem tudsz csinálni. Esetleg egy frissítés még segíthet (persze csak ha van hozzá)
[ Szerkesztve ]
Ha segítséget szeretnél kérni, akkor azt ne privátban tedd. Valószínűleg mások is tudnak segíteni illetve nem csak neked lehet szükséged az információra.
-
ludsimon
veterán
Üdv!
Segítséget kérnék, ilyen telefont keresünk:
- függetlenül, vagy T-nél ha valami akciós csomagban az aranykártyás kedvezménnyel összevonhatóság is van az érdekel.
- új
- gps-es
- wifi, internet legyen rajta
- platform lényegében mindegy. Annyiban fontos, hogy olyan programok is menjenek rajta amit nem enged feltelepíteni gyárilag, csak feltörve.
- érintősLényegében navigálásra használnánk, szóval szivargyújtós töltési lehetőség gondolom már minden mai telefonban alap kiegészítő opció.
Ennyi lenne, és a pénz határ mivel fogalmam sincs mi mennyibe kerül mostanában így a legolcsóbb ilyen telefont keresem!
Köszi a segítséget!
[ Szerkesztve ]
undefined
-
fuximaxi
senior tag
válasz rover45 #31279 üzenetére
Ha kikapcsolt és töltőre dugod akkor egy nagy aksi ikon jelenik meg a képernyőn.
Valami hasonlót kell látnod, ha kikapcsolt állapotban töltőre nyomod:
[ Szerkesztve ]
-
rover45
őstag
Sziasztok, kicsit vicces a problémám Nemrég vettem használtan egy Samsung Galaxy Y Pro DuoS telefont.
Gyárilag Android 2.3.6 van rajta, tudtommal nincs rootolva sem, szóval teljesen gyári.
Átlag hétköznapokon a telefon az alábbi "utat" járja be: ébredés az ágyban, munkahelyen az asztalon, munka után otthon az asztalon. Ilyenkor hétfő-péntek viszonylatban minden rendben vele.
Hétvégén, mikor sokat van a zsebemben, kabátzsebben, teszem ide-oda, kimegyek, bejövök, autózok ... bármennyire is viccesen hangzik, mikor többet van mozgásban akkor fél óránként lefagy/kikapcsol.
Ezt azért nem tudom eldönteni, mert a feloldó gomb nyomkodására nem változik meg semmi, a kijelző marad kikapcsolva, a gombok világítása sem csinál semmit. Ilyenkor hátlap le, akksi ki, akksi vissza bekapcsolom és megy tovább.
2-3 hét használat után szűrtem ezt le, mindig csak hétvégenként csinálja ezt velem :sMihez kezdjek vele? A kézenfekvő az lenne, ha a hétvégéket is otthon nyugiban tölteném
El tudom azt dönteni valahogy, hogy kikapcsol-e, vagy csak lefagy? -
Rivaul
addikt
válasz dragonfx #31274 üzenetére
A frissítést csak letölti s utána kezdi el. Ha megszakad akkor max nem teszi fel. Amúgy a "legrosszabb" esetben is gépre kötve felhelyezhető az új rendszer.
A számok nem a gépen vannak korlátozva?Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
dragonfx
veterán
sziasztok
barátnőmnek van egy SE mini pro.ja 2.34es android van rajta állandóan dobálja fel az ajánlást hogy 4.02re frissitse.wifi.n keresztül szeretné megcsinálni az a kérdésem ha netán a frissités közben megszakad a kapcsolat akkor mi történik?ujra ketzdi vagy a telefont kidobhatja akár?ja és a másik kérdés hogy a memoria kártyáján van 350mb hely és mégis valami irásvédettség hiba miatt bizonyos random elven kiválasztott zeneszámokat nem másolja fel rá.miért?
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
atesss
addikt
Üdv !
Egy barátomnak keresnék egy minőségi, megbízható, USB aljzatos hálózati adaptert.
Egy LG KU990-hez kellene, aminek ugye egyedi csatlakozója van - így tehát a gyári USB kábelét dugná be a töltőbe. (Esetleg jól jönne más töltésére is - ezért is van előnyben az USB aljzatos töltő.)
A gyári töltő eltűnt/tönkrement nem tudom.
Eddig két olcsó, kínai töltőt vettek, mindkettő hamar beszart.
De PC-ről tökéletesen tölt a telefon az USB kábelével.
Mit tudtok ajánlani, ami egy minőségi, megbízható darab ?
(Mindegy ha kicsit drágább, ha csak 1x kell megvenni, és utána hosszú távon megbízható darab lesz, megéri.) -
etriga
csendes tag
sziasztok!
van egy gyári független x2-es nokiám amit 2éve használok t-mobile-os feltöltös simmel eddig probléma nélkül de tegnap lemerültem és kikapcsolt,töltöre rakás után bekapcsoltam de azt irja ki hogy "a sim kártya regisztrácioja sikertelen" ill. ha be akarok lépni az smsekhez azt irja hogy "az üzenettárolo memoria nem áll készen"...
ez tök jo mivel nem lehet elérni és én sem tudok sehogy se kommunikálni senkivel pedig pénz is van rajta..
ez miért lehet?
a segitséget köszönöm! -
Bozek
nagyúr
válasz kemkriszt98 #31269 üzenetére
Ezt már a következő hozzászólásban linkelt topic-ba írd, ott talán tudnak segíteni: (#31260) kaller1
-
kemkriszt98
tag
Akadt egy kis probléma végigcsináltam amit a fent belinkelt oldalon olvastam de miután bootolt fekete képernyő és semmi, ezután ezen az oldalon leírtak alapján megpróbáltam unrootolni ,sikerült is de most mind fagy le. http://galaxys2root.com/galaxy-s2-unroot/how-to-unrootunbrick-your-galaxy-s2-i9100-ics/
"Tigris, tigris, csóvafény éjszakáknak erdején, mily kéz adta teneked szörnyü és szép termeted?" -William Blake-
-
Rivaul
addikt
válasz kemkriszt98 #31267 üzenetére
Ha használod a válasz gombot akkor visszanézhető hol kezdődött a beszélgetés s könnyebben kommunikálnak veled
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
kemkriszt98
tag
ok kösz
"Tigris, tigris, csóvafény éjszakáknak erdején, mily kéz adta teneked szörnyü és szép termeted?" -William Blake-
-
Bozek
nagyúr
válasz kemkriszt98 #31265 üzenetére
Ja, oks. Arról már meg is feledkeztem. Ez kell Neked: CF-Root-SGS2_XX_OXA_LPH-v5.2-CWM5.zip
A leírás ide vonatkozó része:
"Listen closely, for I will say zis only once!
Go to Settings -> About phone -> Kernel Version. Note the string present there:
2.6.35.7-I9100XXKG1-CL349526
What matters most (KG1) in this case, is in bold. Try to find the matching file under downloads:
CF-Root-SGS2_XX_OXA_KG1-v4.1-CWM4.zip
The XX and OXA identifiers are not that important."Nálad az XX helyén BV lenne, de ezek a leírás szerint nem fontosak, hogy megegyezzenek.
-
kemkriszt98
tag
Bocs csak fent már leírtam s gondoltam h minek még egyszer I9100BVLPH
-
Bozek
nagyúr
válasz kemkriszt98 #31263 üzenetére
Vagy leírod a kernelverziót és akkor meg tudom mondani vagy tartsd meg magadnak és akkor nem tudunk segíteni...
-
kemkriszt98
tag
Ez esetben vissza is tértünk az eredeti kérdéshez miszerint a verziónak melyik része kell?
-
Bozek
nagyúr
válasz kemkriszt98 #31258 üzenetére
A magyar leírás kicsit hülyén néz ki, ezért jobb lett volna elsőre is az XDA-s topic-ot linkelni. Mégiscsak a kernel verzió kell, ugyanott megtalálod, ahol a build számot.
(#31260) kaller1: Bocs. Mindjárt megvagyunk.
[ Szerkesztve ]
-
kaller1
veterán
válasz kemkriszt98 #31258 üzenetére
Mindenkinek jobb lennem ha átfáradnál a problémával a készülék topikjába.
.::> <::.
-
generic
senior tag
Eladnám most ZTE Skate telefonomat, mert van rá egy jó ajánlat. Kérdés, hogy mit tudnék venni kb 30-35k értékben ami ennél többet tud?
-
kemkriszt98
tag
IMM76D.BVLPH na akkor ennek melyik része fontos? és az előbbi linknél ha bereggelek akkor ezt adja de itt ilyesmit nem találok.
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=14283383#post14283383"Tigris, tigris, csóvafény éjszakáknak erdején, mily kéz adta teneked szörnyü és szép termeted?" -William Blake-
-
Bozek
nagyúr
válasz kemkriszt98 #31256 üzenetére
Beállítások - A telefonról. Ott meg elvileg fent van a Buildszám is, ami a ROM verziója. Ezek általában típustól függetlenül ugyanott találhatóak meg a telefonban.
-
kemkriszt98
tag
Ja, és sgs2-nél azt hol lehet megnézni hogy melyik kell?(amit nem lehet elolvasni az csak a letöltő link ahonnan válogatni lehet)
-
Bozek
nagyúr
válasz kemkriszt98 #31253 üzenetére
ROM verzióról írnak, nem kernel-ről. Bár a linkelt szöveg több, mint felét nem lehet elolvasni, mert "You are not allowed to view links. Register or Login".
-
kemkriszt98
tag
Itt azt írja hogy töltsem le a kernelverziómnak megfelelőt de akkor most melyiket töltsem le? http://pdafanclub.com/forum/index.php?topic=3421.0
-
polonic
félisten
válasz meroly #31242 üzenetére
Épp ezaz. Teljesen értetlenül állok a történtek előtt.
Meg az is furcsa, hogy ha nem vagyok elérhető, akkor kapnom kéne sms-t, hogy xy keresett. De egyik esetben sem kaptam. Számkijelzés természetesen van azon vezetékes számon.Nagyon remélem, hogy nem a telefonnal van valami.
-
-
HuMarc
veterán
válasz kemkriszt98 #31235 üzenetére
Rootoláshoz kell kernelcsere? Az nem csak ROM-cseréhez kell?
-
wolfman
veterán
válasz #40993792 #31232 üzenetére
Mi az a google?
Szted mivel kezdtem? Rengeteg olyan oldal amin csak kérdeznek de válasz nem jön vagy használhatatlanok, aztán vannak megoldás félék, de összeségében nem jó. Van aki leírta hogy kell összemókolni, de még talán a telefont is el lehet úgy vele cseszni stb. Találtam szoftvert Symbian S60-ra, de E72-re pont nem jó!„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
kemkriszt98
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy hogyan kell eldönteni hogy milyen kernel kell a telómhoz?
A neten két féle választ is kaptam az egyik szerint ha a jelenlegi verzióm I9100BVLPH akkor csak a BVL számít míg a másik szerint csak az LPH.Meg szeretném rootolni a telóm de ezen fennakadtam."Tigris, tigris, csóvafény éjszakáknak erdején, mily kéz adta teneked szörnyü és szép termeted?" -William Blake-
-
oba
addikt
Hi!
Egy symbianos nokiánál (c5-00) meg lehet valahogy nézni, hogy hálózat független e vagy sem? Nincs másféle simkártyám, hogy leellenőrizzem. Valami kóddal vagy ilyesmivel nem deríthető ki?
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
wolfman
veterán
Sziasztok!
Garmin program van Nokia E72 telefonra?
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
mouzrr
őstag
válasz ssppiikkee #31221 üzenetére
Nem tudom kb. 2 hete tettem fel 2.3.4-et az ICSről vissza.
Nem tudom mióta. -
soo277
őstag
(#31214)??
thxBT: wersoo#21211
-
Rivaul
addikt
válasz edward007 #31217 üzenetére
Írd le légy szíves érthetőbben amit szeretnél mert: "gép amivel párosítani akarom kicsi maga sp2 van"... Ebből nem tudjuk mit szeretnél csinálni pontosan s mihez is kéne neked program.
-
>Deego..
senior tag
Jelenleg Galaxy S II rendelkezem, ha felraknám az innen letölthető 4.1.2 Frimware-t akkor is működne a szolgáltatóm?
" Agyalok és cselekszem, de nincs az az isten hogy feladom és lefekszem " ...
-
mouzrr
őstag
válasz ssppiikkee #31219 üzenetére
Nincs semmi ilyesmi, a gsam battery monitor szerint a billentyűzet használja a legtöbbet az akkumulátorból, és használja akár órákig a gyorsulásmérőt
-
edward007
csendes tag
valaki segítene?van egy nokia lumia 610 telom s a gép amivel párosítani akarom kicsi maga sp2 van rajta tud valaki olyan szoftvert?
-
mouzrr
őstag
válasz ssppiikkee #31205 üzenetére
Már azóta használom, de ez is használja a gyorsulásmérőt és eléggé merít.
-
edward007
csendes tag
válasz Viktor0610 #1 üzenetére
Szia
Olyan gondom lvan hogy van egy nokia lumia 610 telefonom de sajna a gépem kicsit gyenge sp2 van rá telepítve hol találok olyan szoftvert ?s nem tudom szinkronizálni a gépet meg a telot -
soo277
őstag
Sziasztok
Szeretném megkérdezni,létezik valamilyen GPS samsung galaxy y ra ami megy NET nélkül is?BT: wersoo#21211
-
modern
aktív tag
Üdv.
Tudnátok vmi olyan programot a nokia asha 302 mobilomra ami olyan mint pl a viber vagy a skype h ingyen tudok beszélni bárkivel (akinek van)?
Mert van viber a telefonon de vmiért nem tudok hívni senkit csak üzenetet küldeni :/Erre van vmi jó kis program?
Mobilon hamarabb elérsz: 30/563-1783
-
Bozek
nagyúr
válasz MasterMark #31211 üzenetére
Jah, azt nem vettem észre. Arra valószínűleg nincs, mivel egy letűnt kor gyermeke.
-
Bozek
nagyúr
válasz MasterMark #31208 üzenetére
De van, a Mou.
(#31209) fuximaxi: Ha érdemben nem tudsz válaszolni, akkor szerintem inkább ne is szólj hozzá. Na meg amúgy is OFF volt, amit írtál...
[ Szerkesztve ]
-
fuximaxi
senior tag
válasz MasterMark #31208 üzenetére
-
MasterMark
titán
Üdv
Van valamilyen Pou átirat WindowsMobile 6.1-re?Switch Tax
-
mouzrr
őstag
-
fuximaxi
senior tag
válasz Vasinger! #31200 üzenetére
Azért, mert az APN nincs jól beállítva. Itt megtalálod, hogyan lehet beállítani.
Látom, hogy közben megoldódott.
[ Szerkesztve ]
-
mouzrr
őstag
Hali. A 2.3.4 rootolt optimus black telefonomon az LG billentyűzet eszméletlen módon zabálja az akkumulátort, ugyanis használja a gyorsulásmérőt. De minek? Mit tehetek ellene? Más billentyűzetnél is volt ilyen. Az appok közül ez merít a legjobban
-
sammi
csendes tag
Szépestét!
kérdésem az lenne, hogy androidos telora van olyan app ami korlàtozza a kimenő hivàsaimat egy előre beàllított perc elérésekor?
köszi elöre is!
u.i.: Nyomorék dijcsomagban vagyok és a tmobile nem tudja korlàtozni ebben a dijcsomagban....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest