Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemma
addikt
Sziasztok!
Ilyen ősi Sony Z5-öshöz hol keressek töltőt? Ismerős elvesztette sajátját -
Alex4
csendes tag
köszi!! ---> #8089
-
ragazzo
őstag
Szia!
Sajna elég szar a doboz, így ha egyszer kiveszed, akkor nomálisan már nem lehet visszarakni. A vízbeejtéstől nem hinném hogy baja lenne a csatlakozónak. Az utolsóra pedig, tegyél bele kisebb kártyát, mert szerintem annyit nem nagyon bír kezelni rendesen a telefon. Lehet hogy látja, de csak szenved vele. Szerintem a fele elég lenne.
Linux hogyanok kezdőknek közérthetően http://linuxhogyanok.blogspot.com
-
plus44
veterán
Üdv!!
Az lenne a kérdésem hogy egy Nokia 5310-esem van és nem riaszt mikor elmulasztott hívásom/üzenetem van vagy mikor merülőben a teló. Miért lehet ez vagy hogy lehet ezt beállítani. Nagyon fontos lenne!!
(UI: tudom hogy van külön topicja de ott nem válaszoltak)
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
Alex4
csendes tag
sziasztok!olyan problémám lenne ,h a telómba beleteszem a simkártyát és vmi kódot kér és sehogyan sem tudok belépni...de a telót meg külföldön vettem használtan és semmiféle simet nem fogad el....mit lehet ilyenkor csinálni???a teló nokia 6230i és itt az imei:359394001830664
lécci segítsen vki.....
-
D27
aktív tag
Sziasztok!
1. (MPS-70) Azt szeretném megtudni, hogy az MPS-70-nek mi a tárolási módja a kis műanyag dobozában?
Mert a kis dobozba csak belegyűrkélni tudom a "madzagjait", és a végén a csatlakozónak a része is belehajtva van. Nem hiszem, hogy ennek ez lenne a módja, hisz ott ha túlhajlik, elszakadhat bármi, és bajok lehetnek a hangszóróval. Valakinek valami ötlet?
Elsősorban a tulajoktól kérdezem!2. (MPS-70) A kistestvérem a csatlakozó végét véletlen beletette egy kicsi vízben (kb. 5mm mély, virágcserépben lévő víz). Azonnal kivettem, letöröltem, megfújkáltam. Utána kifogástalanul működött. Lehet-e a jövőben baja? Vagy már nem?
3. (W200) A W200 azt csinálta, hogy betettem a 4 gigás memót, (mindig is az volt benne) és nem jelezte hogy bent van, szóval a fájl kezelőben azt írta h a Memory Stick nincs behelyezve.
Utána ment a fájlkezelőben, de a walkmanbe nem. Frissítettem szoftot, mintha misem történt volna, simán bekapcsolt, és úgy maradt, nem észlelte. Amit a frissítés előtt sokszor csináltam (aksi kibe), csináltam egy olyat, és jó lett. Oka mi lehet?Minden egyes választ előre is nagyon nagyon szépen köszönök, és azt is, hogy néhányan elolvasták ezt a "litániát".
[ Szerkesztve ]
-
S W A T
senior tag
válasz Ferrarer #8083 üzenetére
Sehol nem ajálják őket,,,,,,
Nekem eszembe se jutna olyat rakni a telómba.
A polgármesteri hivatal is alátámasztotta Mónika létezését, üvegcsont betegségét és a gyűjtést. Esztergályos Cecília is segít, video: http://href.hu/x/9x9v Ha Te is segítenél: http://href.hu/x/9wol <<< "Peace, Love, Empathy" by Kurt Cobain >>>
-
Ferrarer
tag
Hi
Azt szeretném megkérdezni h az utángyártott akksik mennyire megbízhatóak?
Pl: könnyen szétrobban-e, mennyire tartják a kapacitásukat, hányszor lehet tölteni?
Előre is thx -
Small+
csendes tag
Sziasztok!
A gondom az, hogy van egy Siemens ST60-asom, amit annyira szeretek, hogy még mindig másodtelefonként használok. Sajnos egyszer tönkre ment, most pedig megpróbáltam "életet lehelni bele", gondoltam csakazért is rádugom a töltőre, és láss csodát, sikerült is, a teló hibátlanul működik. Amikor bekapcsolom hibátlan, kéri a pin-kódot, de ezután jön a bökkenő! Bármit szeretnék csinálni, a teló egyfolytában ezt írja ki: Telefonkód letiltva! Ez mit jelenthet, valamint hogy tudok ezen segíteni?
Előre is köszönöm válaszaitokat!
-
atesss
addikt
Nem kell új, mert drága.
Így 1 perc alatt 74k-ért találtam meg a legolcsóbban [link] .
Ami egyáltalán nem olcsó, igazából 40-50k körül lenne jó, kérdés van-e ennyiért.
De Symbian is ok, lehasznált ,sérült N95, N82, vagy nemtudom így hirtelen miben van még GPS, ami régebbi készülék, mert valamivel olcsóbb kategóriában csak mostanában jelent meg.Mod: bekapcsolt GPS-el, 2G hálózaton meddig bírja pl. egy N82 akksija ?
Kijelző persze kikapcsolva, és időnként küld információt (mondjuk 2-3 percenként), de annak nemtudom mekkora a plusz fogyasztása.[ Szerkesztve ]
-
atesss
addikt
Melyik beépített GPS-es okostelefont kaphatnám meg a legolcsóbban használtan, és kb. mennyiért?
Nyomkövetési célra kellene, tehát ilyen kamerahibás, WLAN hibás, stb. készülék is jó lenne, kérdés ez mennyivel csökkenti az árat, mert gondolom könnyen javítható.
De kivülről, esztétikailag sérült darab is teljesen ok, csak a lényeg müködjön benne, és azért ne essen szét. -
medvegy
aktív tag
sziasztok,
nővéremnek szeretnék telefont venni. Az lenne a kérdésem, hogy ti melyik mobilshop-ot ajánlanátok, ugyanis eddig még sosem vásároltunk ilyen helyen. Érdekelne, hogy szerintetek, melyik a legjobb hely, az árat, gari feltételekt stb figyelembe véve... thxFOTÓIM: facebook.com/otvos.aerial/ & instagram.com/sandor_otvos/
-
S W A T
senior tag
válasz Viktor0610 #8073 üzenetére
de mobil méretbe nem tudja átszabmi.
176*220-at képtelen voltam neki elmagyarázni.
[ Szerkesztve ]
A polgármesteri hivatal is alátámasztotta Mónika létezését, üvegcsont betegségét és a gyűjtést. Esztergályos Cecília is segít, video: http://href.hu/x/9x9v Ha Te is segítenél: http://href.hu/x/9wol <<< "Peace, Love, Empathy" by Kurt Cobain >>>
-
MODERÁTOR
-
S W A T
senior tag
Nincs valami program amivel szerkeszthetek hátteret a mobilra
-
Pajoz
őstag
válasz Viktor0610 #8070 üzenetére
Képek nélkül használom az opera minit,így nem láttam a for nokia mobiles feliratot.
Sorry és thx! -
MODERÁTOR
-
Sziasztok!
Tud valaki segíteni? Van egy Sagem My-v-55-ös telóm, de elfelejtettem a telefonkódot, így csak az eredeti simmel hajlandó működni. Nincs hozzá valami master kód, amivel ki lehet iktatni?
Vagy meg lehet ettől szabadulni valahogy? Írtam a Sagemnak is de nem válaszoltak. Sőt ez a teló nincs is már fenn a honlapjukon se...<< Tananyagok: informatikaora.hu >> Lego technic 42139 eladó
-
maathe
senior tag
pfff...
mert most van 1 bolti garis K850i és nem tudom hogy megvegyem-e.
Szerintem ha frissítem akkor eltűnik a magyar nyelv és az nem lenne a legjobb :/ -
MODERÁTOR
-
maathe
senior tag
Ha frissítek egy SE-t SEUS-al akkor elveszik a gari? Csak azért kérdem mert ezt mondták az egyik gsm shopba.
-
Opa
tag
Sziasztok!
Előfordulhat olyan, hogy egy független telefon csak a pannonos vagy t-mobilos sim -mel működjön, de vodafonnal nem???
Mert beraktam a zsír új voda sim-kártyát és hálózati zár felirat jelenik meg.
Vagy esetleg mivel új előfizetésem van, az kavarhat be?
Nincs aktiválva a Sim-kártyám?Előre is köszi!
-
plus44
veterán
Üdv mindneki!!
Jelenleg egy 5310-esem van és 2. telónak keresnék valamit. Várnám az ötleteket. Típus: Nokia, Samu, LG, Motorola. És léyeg színes kijelző. onnan már nem lényeg.
Előre is thx mindenkinek!!
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
Pajoz
őstag
válasz katarózsa #8056 üzenetére
Szia!
Talán nem a brandnek megfelelő kódot választottad.
Ezeket a magyar nyelvű kódokat találtam.Próbáld végig őket.N73 - RM-133 Standart Edition
0529799 : RM-133 CUST.TRX HUNGARY (Met Red)
0529780 : RM-133 CUST.TRX HUNGARY (Deep Plum)
N73 RM-133 EURO Music Edition
0539289 Hungary -
katarózsa
csendes tag
Sziasztok Nokia N73-as telefonomra szeretném a magyar nyelvet rárakni, de sajnos a produkt kód átirásakor mindig azt írja ki produkt kód error tudna valaki segiteni?
-
D27
aktív tag
Sziasztok!
Van egy MPS-70-em, és a W580al csak az egyik része szól.
De az az érdekes, hogy ugye úgy van, hogy egyik hangszóró a telóval van összekötve, és a másik abból kapja a jelet. És nekem a 2. szól.:S
Mi lehet a baj?
A W200al tökéletesen megy! -
alex89
senior tag
válasz villamania #8049 üzenetére
6234-es,de nem xvid lesz a videóból csak a videót xvid kodekkel tömöríti be 3gp-be...amúgy jól látod imtoo 3gp video converterrel csinálom . Egyébként más formátumba is csinálhatod 3g2,mp4... de nekem az előbbi leállításokkal lett a legjobb
''A bolygó működése során kritikus hiba lépett fel. Az ember.exe file súlyosan sérült. A rendszer leáll. Próbáljon meg egy újabb evolúciót.''
-
Helyes
csendes tag
Helló! Gép összeomlás után vagyok és fálj visszaállításhoz kéne nekem h a samsung pc studio hova menti a pc-re átrakot telszámokat? nagyon fontos mert pont most cseréltem telót és még nemraktam fel az újra és kb 300 szám volt. Nem exportáltam a programból. csak benne volt. Előre is köszönöm.
-
gizda
senior tag
válasz villamania #8045 üzenetére
a hang az olykor nekem is el szokott csúszni a képtől de nem vészesen és asszem csak akkor ha gyenge minőségbe konvertálok im too 3gp converterrel nekem sonym van
gizda felhasználónak 18 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon ! wasqda@gmail.com
-
alex89
senior tag
nokiámra ezekkel a beállításokkal szoktam konvertálni:
[ Szerkesztve ]
''A bolygó működése során kritikus hiba lépett fel. Az ember.exe file súlyosan sérült. A rendszer leáll. Próbáljon meg egy újabb evolúciót.''
-
Male
nagyúr
Remélem jó helyen kérdezem:
Ha 24 órával a küldés után egy "Érvényesség lejárt" üzenettel jön vissza az SMS egy számról, akkor azzal mik lehetnek? Csak ki van kapcsolva, letiltva, megszűnt, stb...
-
villamania
csendes tag
Ja és ugyanezek a videók gépen gond nélkül mentek...
-
villamania
csendes tag
Nokia 6131 és valamelyik xpressmusic mobilra próbálkoztam felrakni videót, mp4-ben is, 3gp-ben is, többféle kodekkel, többféle felbontásban és bitrate-tel, de a hang mindig csúszott a képtől és a kép néha "szaggatott".
Akkor ez csak nokiával van így vagy csak én vagyok fajbéna? -
gizda
senior tag
válasz villamania #8043 üzenetére
hát annak jó kicsi a kijelzője filmezésre a videó mérete 176×144 legyen és 128kbit/s elég is de mért akadna ezt nem értem
[ Szerkesztve ]
gizda felhasználónak 18 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon ! wasqda@gmail.com
-
villamania
csendes tag
válasz villamania #8031 üzenetére
Légyszi válaszoljatok az én mobilon filmnézős kérdésemre is...
W350i -
Jhericho
tag
filmet szeetnék nézni a motorolámon (v3xx) mien paraméterekkel konvertáljak hogy éles legyen a kép és le tudja játszani?
Windows lefordítva apacsra: Sápadtarcú várni homokóra.
-
spyduck
nagyúr
Játék is jó lenne
-
spyduck
nagyúr
Sziasztok!
Most Samsung U600-hoz kéne téma de ezt most tényleg nem találom, köszi
-
spyduck
nagyúr
Sziasztok!
Nokia 6300-hoz hol lehet témákat letölteni? -
villamania
csendes tag
Üdv!
Sony Ericsson W350i telót vennék de előtte szeretném tudni h videólejátszásban hogy muzsikál...
Eddig (olcsóbb) telók terén nem túl jók a tapasztalataim... Mondjuk egy megfelelő méretre és minőségre konvertált filmet le tudna játszani akadás nélkül, "élvezhetően"?Lécci segítsetek
Köszi
-
jozsizsuzsi
csendes tag
nagyon szépen köszönöm a segitséget mindenkinek .
-
sto1911
veterán
Hello!
A SE K200i pannonos pakkjaban van headset?
-
tolts.hu
őstag
válasz runner 125 #8018 üzenetére
Igen, én is pontosan erre gondoltam...
- Írok a modiknak.www.tolts.hu - elektromos járművek töltésárai
-
runner 125
nagyúr
válasz tolts.hu #8015 üzenetére
Szvsz ez a tipikus lopott teló szöveg..
Nálam alap h így nem veszek,de sztem is necces..
Ah AMD Power is írta talán számla ellenében."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Lager
tag
Sziasztok!
T-mobilenál hol tudom csekkolni, hogy mennyi adatforgalmat használtam el? Be lehet e állítani valahol, hogy ne tudjak tovább netezni ha túlléptem a 2Gb-ot? Köszi.
-
tolts.hu
őstag
"Doboza és garanciapapírja nincs meg, költözéskor elveszett.
De márkaszervízben adnak hozzá új gar.papírt!"Ez igaz
www.tolts.hu - elektromos járművek töltésárai
-
piggy2
tag
Hi! Tudja valaki hol van Pécsen SE márkaszervíz?
Köszi.
streccs strucc cucc
-
AMD Power
titán
válasz jozsizsuzsi #8000 üzenetére
Sandisk 2GB vinnie kell.
-
alex89
senior tag
válasz jozsizsuzsi #8000 üzenetére
a specifikációi alapján viszi a 2gb-s kártyát is ,ami az analóg órát illeti szerintem ha gyárilag nincs benne akkor felejtős (másik téma használatával megoldható lenne a dolog,de ugye a samsungokra nemigazán vannak témák...)
-
jozsizsuzsi
csendes tag
sziasztok fentebb kédezem tudnátok-e segiteni..legyetek szivesek...köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
spyduck
nagyúr
Sziasztok!
Mondjatok már egy olyan programot ami ingyenes vagy akár 30 napos de egy mp3 zenerészletből szeretnék csengőhangot csinálni.
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest