Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ByB
addikt
Elnézést a nem teljesen idevágó kérdésért: itthonról pannonosként hívok külföldön (Anglia és Belgium) szintén pannonost, akkor milyen tarifát fizetek én? Normál belföldit?
-
budesz
csendes tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni nem tudja valaki, hogy az iPhone 3G telefonból hogyan lehet simkártyára (vagy számítógépre) átmásolni a telefonszámokat?
Köszi -
bepe79
addikt
válasz Viktor0610 #9795 üzenetére
OK, thx! A mobiljaim, amik szoba johetnek, ha egyaltalan kimegyek: Nokia 8800 Arte, Samsung M110, es a tervbe vett Samsung B2100. Ha jol tudom, ez mind mukodik 1900 MHz-es halozaton, tehat akkor mindegyiknek siman kene mukodnie az USA-ban is?
Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
MODERÁTOR
-
picur220
veterán
válasz Mr.Csizmás #9790 üzenetére
a t-mobil oldalán nincs fönn??
-
bepe79
addikt
Sziasztok! Lenne egy kerdesem! Az itthoni 3/4 savos GSM mobilomat tudom hasznalni USA - Mexico teruleten es korzeteben?
Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
Mr.Csizmás
titán
válasz xabolcs #9791 üzenetére
Nem jó. Konkrét beállítások kellenének. Az előző telefonomnál is egy K550i-ből másoltam át ami a haveré volt, aki akko éppen a vendégem volt. De most se távol se közel SE telefon trémobillal....
Amúgy thx.
[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
xabolcs
őstag
válasz Mr.Csizmás #9790 üzenetére
szia remelem ez tud segiteni: [gyorsbeallito]
meg nem probaltam, es a telefonom is nokia ...
aláírás1: csocsó-vesztes vagyok, főleg a Bog és Bocha páros ellen, aláírás2: van mobilarénáskulcstartóm! :D
-
Mr.Csizmás
titán
Sziasztok!
Már teljesen ideg vagyok a trémobiltól! MMS beállításokat varázsolnék a SE W380i-re, de a 1430-on a csaj k...agyorsan hadarja (vagy én írok lassan), meg úgy emlékszem, hogy valami proxy is kell (WTF?)
Szóval szeretnék supportot kérni Tré-Mobile MMS beállítások SE telefonra témakörben. a weblapjukon lóf...sz sincs az MMS reklámokon és díjcsomagokon kívül.
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
aHuli
csendes tag
válasz Viktor0610 #1 üzenetére
Szia,
Segítséget szeretnék kérni E51-es mobilommal kapcsolatban. Szeretnék rá témát letölteni, de bármilyen oldalról töltöttem le témát, a mobilom azt mondja, hogy "Tanúsítványhiba. Lépjen kapcsolatba az alkalmazás forgalmazójával.". Illetve olyannal is találkoztam, hogy az xxx.sis telepítése nem támogatott.
Tudnál kérlek tanácsot adni?Előre is köszi.
-
pimpusz
csendes tag
Sziasztok!
Tudna valaki segiteni abban,hogy hol találok függetlenítő kódot a Nokia 5300-ás telefononhoz.
Előre is köszönöm ha valaki tud segíteni. -
Lapaj01
csendes tag
Igen, ez nem lenne rossz ötlet, csak sajna nincs ilyen ismerős a közelben
-
Lapaj01
csendes tag
Hali
Van egy Samsung D900i telefonom. Nem tudom mi történt, de tegnap óta egyszerűen nem tudom tölteni. Bedugom a töltőt, de nem történik semmi. Próbáltam máshova is, szintén sikertelenül. A kijelző biztos nem hibás, mert tutira nem tölti, szóval a probléma több, mint valószínűleg a töltővel van. Újat kéne vennem?
-
stop
aktív tag
válasz Viktor0610 #9780 üzenetére
Köszi,
Egy egyéves gyerek mellett nekem már semmi sem gyanús
"az együgyű lenézi társát, az okos pedig meghallgatja azt" P.K.11.12.
-
MODERÁTOR
-
stop
aktív tag
nokia 6070-es telon automatice bekapcsol a fülhallgató, ezáltal nem lehet benne semmit hallani, és nincs csatlakoztatva hozzá ilyen és soha nem is volt
hogyan tudom 'megcsinálni'?
a ki-be kapcs. nem segít.
kösz"az együgyű lenézi társát, az okos pedig meghallgatja azt" P.K.11.12.
-
tothm
őstag
válasz picur220 #9774 üzenetére
Értem, köszi! Sikerült rávarázsolnom, csak rámásoltam a karira, és megy!
[ez esetleg?][ Szerkesztve ]
-
fsztm174
csendes tag
Sziasztok!
Samsung SGH-x680 telefonhoz szeretnék autós tartót, de nem tudom, hogy hol keresem. Tud nekem valaki segíteni?
Előre is köszi. -
picur220
veterán
Am lenne kérdésem: Meg lehet azt oldani N79-en, hogy ha otthon van saját Wi-Fi-m akkor azon gépről elérhessem a telo fájlait (és esetleg viszont) ??? A helyi hord. funkció jó erre???
[ Szerkesztve ]
-
S W A T
senior tag
válasz V.Stryker #9772 üzenetére
Pont ezért maradok a nokiánál vagy az se-nél mert van magyar támogatás.
A polgármesteri hivatal is alátámasztotta Mónika létezését, üvegcsont betegségét és a gyűjtést. Esztergályos Cecília is segít, video: http://href.hu/x/9x9v Ha Te is segítenél: http://href.hu/x/9wol <<< "Peace, Love, Empathy" by Kurt Cobain >>>
-
tothm
őstag
Az igaz, hogy 3120 classicra nem lehet olyan javat telepítni ami nagyobb, mint 300kb?
-
Jym
tag
Még azt szeretném kérdezni,hogy valaki tud esetleg egy olyan oldalt,ahol az összes régebbi nokia modell fel van sorolva 1998-tól ?
privátban is jöhet
Jym
-
törölt tag
válasz samsungz400 #9767 üzenetére
ha fél óránként kérdezed sem fognak rá válaszolni gyorsabban
valószínűleg igen
de elég kevés embernek van ilyen telója, hátmég aki a fent említett kártyával használja -
samsungz400
csendes tag
sziasztok, az lg kp500 kezeli az 1gigás nokia micro sd memkarit?
-
Jym
tag
Üdv.
Adott egy Nokia 5210-es telefon ami Németből lett hozva ezért nincs rajta magyar nyelv.
Magyar nylevet hogyan tudok rá varázsolni?
Szoftverfrissítés?
Jym
-
tothm
őstag
Sziasztok! Tudtok olyan java-s zseblámpa alkalmazást ami a vakut kitudja használni?
-
samsungz400
csendes tag
sziasztok, az lg kp500 kezeli az 1gigás nokia micro sd memkarit?
-
S W A T
senior tag
A polgármesteri hivatal is alátámasztotta Mónika létezését, üvegcsont betegségét és a gyűjtést. Esztergályos Cecília is segít, video: http://href.hu/x/9x9v Ha Te is segítenél: http://href.hu/x/9wol <<< "Peace, Love, Empathy" by Kurt Cobain >>>
-
ALI_G
veterán
Barátnőm nokia telefonja rakoncátlankodik és most múlt 1 éves.
A garancia 12 hónapig valamilyen és 24 hónapig valami gyártói korlátozott garanciás. Ez utóbbi mit takar? -
tothm
őstag
válasz Viktor0610 #9759 üzenetére
Értem!
-
MODERÁTOR
-
tothm
őstag
Nokia 6300 és 3120 classic között mi a különbség?
-
oomen
csendes tag
Sziasztok!
Gondoltam irok ide hátha valaki tud infot adni nekem!
Ha utánvétellel átvernek azaz hibás terméket kapsz magánszemélytől azzal lehet kezdeni valamit hivatalosan vagy halott ügy?
köszi a válaszokat
-
S W A T
senior tag
Manapság minden teló ilyen szvsz.
-
dorato
csendes tag
Sziasztok!
Lehet valahol SAR érték szerint keresni telefonokat? Sehol nem találok ilyet, és így elég nehéz, mert mindenképpen alacsony SAR értékűt szeretnék. A telefonguru oldalán találtam egy 0,1-est (Samsung Z560), ami elég alacsony, de más szempontból nem vagyok vele megelégedve. Tudtok esetleg hasonló SAR értékű Nokia készüléket?
-
S W A T
senior tag
válasz V.Stryker #9749 üzenetére
Azért mert nem nagyon van.
-
-
V.Stryker
nagyúr
-
misirulez
senior tag
Sziasztok!
Tudtok nekem ajánlani Bp.-en olyan üzleteket (minél többet) ahol jó áron beszámítják az eladó (új) telefonomat.
Nem nagyon akarok szórakozni hirdetgetésekkel, inkább elvinném valahova ahol adnak érte pénzt és kész.
Persze előtte több bolttól is kérnék ajánlatot, aztán oda viszem ahol a legtöbbet adnak érte, persze tudom, hogy valszeg az az ár, is értéken aluli lehet, de hát ez van.
(Ha már itt tartunk mi az az ár, ami így beszámításnál jó lehet?
Egy w910i-ről van szó, bontatlan/független.)Üdv.:
Misi -
tolts.hu
őstag
Első hirdetés:
feladva: 2009-01-21
utolsó up: 2009-02-05Második hirdetés:
feladva: 2009-02-03
utolsó up: 2009-02-05 (egyébként már bizniszeltem vele, minden rendben ment, megbízhatóságát itt tesztelheted le)Ja és ajánlanám figyelmedbe a "Link" gombot, amikor írod a HSZ.t.
www.tolts.hu - elektromos járművek töltésárai
-
tweety08
csendes tag
Senkinek nincs ötlete?
-
plömplöm
őstag
jobbnapot
egy sgh-l310 zamzungot kellene backupoljak, mert odalett a kijelzője egy picit, ne is keressek ebben a pcstúdióban olyat mint a nokia pcsuite komplett backupja? ami tokkalvonóval elment mindent, aztán ezt vissza is lehetne majd tenni?
köszi
All systems gone! Prepare for downcount! 5....4....3....1! Off blast!
-
poora
csendes tag
Sziasztok!
Lama kérdésem lenne:
http://hardverapro.hu/apro/nokia_e51_38/hsz_1-50.html
http://hardverapro.hu/apro/elado_nokia_e51_kifogastalanul_nokia_garanciaval_kartyafuggetlenul/hsz_1-50.htmlaz elsore rarongyoltak paran, a masodikra(szerintem jobb ajanlatra) meg egyaltalan nem.
Én most szeretnék e51est venni, és furcsállom a fentieket.
Előre is köszönom a választ!
-
brossi80
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy rövid kérdésem, "valamennyire" telefonnal kapcsolatos :-) (és lehet, hogy hülyeség, szóval 1000x bocs)
Szóval a kérdés: A telefonokban levő stylus a sok ki be húzogatástól, mennyire válik lazává, (csak mert) nem szeretném elhagyni ( konkrétan SE P1i-ről lenne szó)Köszi előre is. :-)
-
tweety08
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Motorola V3-am, és még régebben találtam egy cikket, amiben le volt írva, hogy hogyan kell lecserélni a külső kijelzőn a logót tetszőleges szövegre. Ez akkor sikerült is, viszont most szeretném ezt a szöveget eltüntetni, de már nem tudom, hogy hogyan kell és az oldalt sem találom, ahol le volt írva.
Tudja esetleg valaki, hogy mi a megoldás?
Azt hiszem P2k tools-al csináltam...Előre is köszi!!!!
-
honyike
aktív tag
Hello!
Fekszik előttem egy Nokia 6630.as, és egy Nokia N70-es teló!
Az lenne a kérdés, hogy ha kicserélem a kameráikat, akkor lesz valami érezhető képjavulás a 6630-asnál?
Vagy nagyon gyorsan felejtsem el a tervem, mert felrobbantanám csak őket?
Köszi!
-
thelol
csendes tag
A Nemesis progit hogy kell használni? Feltelepítettem, de nem ismeri fel a telefonomat... (n95)
-
thelol
csendes tag
Sziasztok!
Én tavaly nyáron vettem a T-Mobile-nál n95-öst, és a legfrissebb firmwire ami felment rá, a 14.0.001-es... Hogy tudom rávenni, hogy a frissebb firmwire is felmenjen rá?
A telefon kódja, amit a nokia.hu kért: 0563295 -
S W A T
senior tag
Az összes SE ilyen?
Szvsz az összes normális telefon ilyen.... ezzzel spórol az akksi.
-
vp.isti
csendes tag
Üdv! Van egy Olaszból kapott Nokia 5300-ám, magyar nyelv nélkül. Ha ezt frissítem a Nokia magyar oldaláról akkor lesz rajta magyar nyelv? Thx, üdv!
Ez nem egy telefon, ez Nokia
-
Bomc
aktív tag
Hello!
Lenne egy kérdésem! SE k850i-m van és ha nem használom akkor full sötét lesz a kijelő, nincs benne valamilyen energiagazd. vagy akkukimélő amit ki lehetne kapcsolni mert engem ez nagyon zavar hogy olyan mintha ki lenne kapcsolva és az órát se mutatja. Az összes SE ilyen?
-
bt infó
tag
k800i vel?
[ Szerkesztve ]
A pecsét helye
-
bt infó
tag
a se 640i vel felvehető a beszélgetés??
A pecsét helye
-
taratatta
csendes tag
válasz Viktor0610 #9710 üzenetére
koszi a választ
Közben rájöttem hogy a memóriakártyán voltak a képek. Ez is vicces, mivel 4 GB memóriát vettem hozzá, de a nemrég olvastam a használati utasításban hogy MAX 2 GB fér bele. Érdekes, mivel így nem ismeri fel a kártyát, de a képeket megjeleníti...
-
MODERÁTOR
-
taratatta
csendes tag
Sziasztok,
Ma vásároltam egy új Lg Viewty telefont. Helyben ki is próbáltam, jó tüzetesen megnéztem, profi gyári fólia volt rajta, teljesen újnak tűnt.
Ma este egy nagy adag töltés után kezdtem próbálgatni, és találtam 12 db személyes képet rajta (nyaralásról), amin látszik hogy nem alapértelmezett. A képek szabadban készültek, tehát nem bolti próbálkozás. Egy másik boltban még régebb mikor ezt a típust néztem nem engedték hogy fotózzak vele, mert akkor már nem tudják újként eladni.
Csak elgondolkodtam hogy szóba hozzam-e ezt az eladóknak.
Amúgy 24 hónap garanciát adtak rá. Az eddigi beszélt perceket még nem találtam hol jelzi ki.
Köszi a választ előre is
taratatta
-
Suttyi
csendes tag
hellosztok valaki tudna segíteni?
van egy nokia 5200-am és nemtom a biztonsági kódját mert az 12345,00000 és az 55555 nemjó
az IMEI száma: [ talán jobb, ha kiszedem | yetike ]
ha valaki tud segíteni előre is köszi[ Módosította: 7 ]
-
troland26
őstag
sziasztok
SE telóm van és érdekelne , hogy smilek-at tudok-e varázsolni üzenetírás közben.
" " ezt meg még egy másikat tudok..csak kérdezném , hogy esetleg van-e még több is .... -
hossszú
őstag
válasz tucsike86 #9701 üzenetére
Történet.
Nokia 6500 slide telefonomon kiszakadt az USB csatlakozó, az adatkábellel együtt kijött a telóból.Bevittem a Nokia márkaszervizbe ahol a garit kapcsiból lehúzták, mondván mechanikai behatás érte a telefont.Na mindegy, mondja a szervizes, hogy garin kivűl meg tudja csinálni.Az volt a legnagyobb hiba, hogy rábólintottam.Szervizesnek úgy megsikerült javitani, hogy nem indult el a telo.További kettő hétig volt a Nokia márkaszervizben miután közölték megjavitották a telefont de sajnos az összes adat elveszett róla, majd 600 telefonszám veszett el.„A kutya az egyetlen a világon, aki jobban szeret téged saját magánál.” Darwin
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest