Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
-
looser
addikt
Sziasztok! Milyen (freeware) szoftvert ajánlotok egy Sharp GX15 készülékhez, hogy adatokat lehessen mozgatni őközte és egy wxp-s pc között? Rendelkezik egy hozzá készült usb-s adatkábellel!
Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
30z.Samu
félisten
-
netboy
senior tag
Nem tudtok olyan softvareről amit a telóra telepítve bluetoth-os webcammá varázsolja a tellt?
-
Winner_hun
titán
válasz Viktor0610 #8494 üzenetére
Eddig csak egy telefonnal jött ez elő (bár hogy milyennel azt nem tudom, nem tartom számon, nem nekem nem jó)
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
MODERÁTOR
válasz Winner_hun #8492 üzenetére
Akkor továbbra sem használok ilyesmit.
Köszönöm az infót.Xiaomi 13T
-
Winner_hun
titán
-
MODERÁTOR
válasz Winner_hun #8488 üzenetére
Ki-bekapcsolás a kártya kivétele/betétele megoldja a problémát?
Xiaomi 13T
-
_ak_
addikt
Én is több fórumba olvastam ezt. előfordul az ilyesmi,a magyarázatra már nem, h miért.
[B]Klemens[/B: zöld kagyló + 3 + * ezeket kell lenyomva tartani és közben bekapcsolni a telót, nem szokott elsőre sikerülni, érdemes párszor megpróbálni, ismét megjegyzem minden beállítás kép program telószám elveszik.
[ Szerkesztve ]
Let's begin, de gozaimasu!
-
copin
őstag
Igen, van hogy ledobja a hálózatot ez miatt.
-
Winner_hun
titán
Az lehet a TurboSIM hibája hogy a telefon működik napokon keresztül, egyik reggel meg _csak_ segélyhívást engedélyez a telefon?
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Klemens
őstag
A kódok próbálva. A gyári kód már meg lett változtatva, de nem tudni mire.
Keresgéltem 3500c hard reset után, de én nem találtam eredményt.copin: Hát...lehet, hogy én vagyok a vak, de nem igazán látok megoldást a linkedben.
Viktor0610: Köszi, ezt eddig nem tudtuk.
A teló nem enged semmit, bármit akarunk vele csinálni kéri a biztonsági kódot.
A biztonsági kódhoz meg csak számokat lehet írni #-et meg *-ot nem ,így az ilyen kódok kiestek.
[ Szerkesztve ]
"A tegnap már történelem, a holnap még rejtelem, de a ma...adomány!"
-
MODERÁTOR
-
copin
őstag
válasz Klemens #8483 üzenetére
Szerintem ott a megoldás a végén.
Legyen feedback.
-
-
Klemens
őstag
Sziasztok!
Van egy problémám.
Van egy ismerősömnek egy Nokia 3500c-je, de kéri a teló a biztonsági kódot, mert addig nyomogatta a telót még eljutott idáig, persze a biztonsági kódot azt nem tudja senki.
Mit lehet tenni ilyenkor?
Ha a telót rárakja USB-re akkor persze a PC nem látja.
Ha esetleg olyan a dolog, akkor priviben is szívesen fogadom az ötleteket.
Előre is köszi!"A tegnap már történelem, a holnap még rejtelem, de a ma...adomány!"
-
_ak_
addikt
Sziasztok!
A kezembe kaptam egy kinyitható symbianos nokia telót (nem tudom melyik típus), h kapcsoljam ki az előlapi kijelző található 3 érintő gombot, mert az illetőnek mindig sikerül bekapcsolnia a zene lejátszót, amikor nem szeretné. Ha ki lehet kapcsolni merre keressem?
Let's begin, de gozaimasu!
-
MixY
tag
Hello!
Fel szeretném rakni a Nokia 6110 Navigatoromra a Garmin Mobile XT-t, mindent ezen leírás alapján csináltam, fel is tudtam rakni, de rámegyek a telón a progira és azt írja ki hogy nincs elegendő hely a futtatásra, mikor mem.kártyára raktam fel és van még 285mb szabad hely, és csak 8mb kell neki.
Tudtok ezügyben segíteni?
Köszi: MixY -
válasz Zoli bácsi #8479 üzenetére
Igen, köszi!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Hol tudok venni microUSB kábelt elfogadható áron? A Nokia a röhejes 8k-s árért adja, ezután a legolsóbb amit találtam 3k, de ez is rohadt sok tekintve azt, hogy egy normál USB kábel 1k körül van, és csak a csatlakozó mérete más.
Szóval nyugodjak bele a 3k-s árba, vagy van olcsóbb is?Érdekelne még 3,5 - 2,5 jack átalakító is (szintén mobilhoz), ilyet meg 1k-ért láttam a legolcsóbban, de egyrészt ronda, másrészt ez is soknak tűnik nekem. Ebbe is törődjek bele?
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
LEFTHORSE1
őstag
-
-
copin
őstag
Most nekem van kínom.
Mezei obex-es szinkronizáció nem akar lefutni. Próbáltam már, hogy csak a naptárt olvassa be, de semmi. A végén hibaüzenettel (nem lényeges, nincs kód) véget ér. My bluetooth places 3.0 csinál ilyet. Az mondjuk igaz, hogy már 4 éves a progi, de eddig semmi baj nem volt vele. -
- = Zk = -
félisten
hali all
vkinek vmi szervíz tapasztalat 6280/88 téren?...
aszittem a kijelző a halott,de ugynézki nem!
szitu:...szétnyit,bekapcsol pin be.minden ok.összecsukom csattan egyet(feelingesen )
aztán képernyö elsötétül...és telo elszáll!lehetséges ez átvezető fólia?....ha lassan csukom össze akkor jó...a hirtelen csattogos modszert nem kedveli?...hm
szétszedtem megbirizgáltam az átvezető fóliát és semmi!
hmm...!köszi köszi
[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
30z.Samu
félisten
Sziasztok!
Van nekem egy SE headset fülesem, aminek meghalt a jobb fülese. Pontosabban a csatlakozónál eltört belül egy kis kábel, és emiatt nem szól. De pontosan ugyanez volt a baja a másik fülesemnek is, mitől van ez? Ha olyan telót vennék, aminek oldalt van a csatlakozója akkor nem törne el? Most egy K750-em van.
Üdv!
Samu
Sic Parvis Magna
-
S W A T
senior tag
A 2 éves gyári nokia garancia jár a vodás nokiák mellé csomó helyen olvastam hogy eladó használt nokiákat 2 éves gyári garival hirdetnek.
akkor ugrik a játék. Menteni persze szoktam de nem hiszem hogy ezz lehetne menteni de annyi...:S
Vagy nem frissíted.... rengeteg ember azt se tudja hogy frissíthető a telefon szoftver és mégis jól megvannak azzal ami épp van a telójukon.
[ Szerkesztve ]
A polgármesteri hivatal is alátámasztotta Mónika létezését, üvegcsont betegségét és a gyűjtést. Esztergályos Cecília is segít, video: http://href.hu/x/9x9v Ha Te is segítenél: http://href.hu/x/9wol <<< "Peace, Love, Empathy" by Kurt Cobain >>>
-
babati
aktív tag
üdv. van egy se k850i telóm és az a gond, hogy a giroszkóp még nincs benne úgymond aktiválva, a galériánál és a menübe se. nem találtam olyan menüpontot amivel be lehetne kapcsolni, gondolom valamiféle program kell hozzá. ha vki tudna segíteni hálás lennék érte. előre is kössz. babati
-
hejnekem
csendes tag
Hali
Tudtok valamilyen korrekt, jó gsm boltot? (Origogsm-en kívül)
-
JohnyBlue
addikt
üdv mindenkinek,
problémám az lenne, hogy egy SE w810 as telcsi névjegyzékét szeretném áttolni egy NOKIA 2600 as telcsire. Ezt mivel és , hogy tehetem meg?
https://ipollo.com/?ref=johnyblue
-
ragazzo
őstag
Minden frissítés előtt érdemes egy teljes mentést elvégezni. Csak hogy ne érjen csalódás. Általában a frissítések alkalmával az addig feltelepített dolgok felülíródnak. Persze ez lehet típus függő is.
Linux hogyanok kezdőknek közérthetően http://linuxhogyanok.blogspot.com
-
Végzet
csendes tag
Sziasztok!
Mivel nem találtam jobb topicot a kérdésemre,ezért itt teszem fel! Tehát: egy telefon vételen gondolkozok és találtam egy boltot, ahol egész olcsó az adott készülék. A bolt neve: PraktikumGSM. Azt szeretném kérdezni,hogy van-e valamilyen tapasztalat erről a boltról? Érdemes itt vásárolni? Rendesek az eladók vagy nem ajánljátok őket? Vagy ha nem ismeritek a boltot,akkor tudnátok ajánlani egy jó,egész olcsó,rendes boltot (nem webáruházat)?
A válaszokat előre is köszönöm!
-
plus44
veterán
Üdv!!
Azt kérdezném hogyha frissíteni szeretném a nokia 5310-emet (gyári PC-dal nem átírással) akkor a már előtte megvásárolt játkok eltűnnek??
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
mobilboy
csendes tag
Hello.
Azt szeretném megtudni hogy AD-56
[link]
átalakító jó az én 5200 nokiámhoz?mert azt tom hogy hogy 3,5re alakít de kompatibilis-e vele a telóm?Előre is kössz: Ádám
Segítettem. A hozzászólásaid öt percig módosíthatod.
[ Módosította: Viktor0610 ]
Ha leejtesz egy vajas kenyeret a földre és annak esélye hogy a vajas felére érkezik le egyenesen arányos a szőnyeg értékével.
-
copin
őstag
válasz Gaaabeeesz #8459 üzenetére
[link] Ha nem jó, akkor szólj be.
Pár kulcsszó a keresőnek: jar, jad, jadmaker, Samsung, java.
[ Szerkesztve ]
-
Gaaabeeesz
senior tag
üdv.
valaki tudna adni egy linket olyan átalakító progiról,amivel lehet samura is alkalmazásoakt telepíteni?jart kellene átalakítani olyan fájllá,amit a samsung (G800) is kezel
Üdv, Gabesz
-
veterán
köszi srácok!!
F3-al végülis megnyitottam ennyi elég is volt
pacsiiiiii
3njoy the Lif3
-
mrlujoak
veterán
válasz hejnekem #8456 üzenetére
Már többször vásároltam tőlük telefont, a 2 éves gyári gari tényleg az, mindig eredeti készüléket kaptam, bontatlan gyári csomagolásban, minden tartozékkal, korrekt árral.
Csak ajánlani tudom.
mrlujoak
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
hejnekem
csendes tag
Tudtok valami jó boltot mondani, ami megbízható és jó áron adja a telefonokat? Többet is mondhattok többet is
-
sandor01
csendes tag
Igazán sokat segítettél. Most már csak egy jó helyet kell találnom ahol megvehetem.
De ez nem lesz gond. Remélem beválik a telefon. Remélem nem fogom megbánni, de valóban egy jó készüléknek tartottam régebben is és rég szerettem volna ilyet csak nem jött el az ideje, de úgylátszik, talán most.Mégegyszer köszönöm a segítséget.
Szia.
söndör
-
DeSanto
őstag
Sziasztok.
Kérdésem az lenne mert mobil témában igazán el vagyok maradva hogy szeretnék cserélni telefont de nem tudom milyen legyen.
Gondolkoztam Nokia és Sony Ericsson modellekben.Kb 60-70Ft-om lenne rá és gyári független érdekelne vagy esetleg ebben a kategóriában használt is.
Milyet lenne érdemes venni?
K850i és Nokia E65 volt az elképzelésem.
Strapabíró kellene és hogy térerő mindenhol legyen mert sokat vagyok városon kívül.Köszönöm a válaszokat!
-
alex89
senior tag
válasz sandor01 #8449 üzenetére
Ha kevésbé fontos a kamera akkor szerintem 6233 (nekem is volt egy ilyenem) ,nagyon strapabíró mobil, ha megfelelően vannak beállítva az eq akkor kihangosítva valóban verhetetlen .Az u600 ahogy én hallottam nem éppen egy bevált készülék ,a k550-el alapvetően nincs semmi gond de egy kategóriával a többi készülék alatt van...A k800-at tartom még a másik ésszerű választásnak ,de valóban kicsit jobban kell rá vigyázni.A 6233 mellett szól még,hogy sehol nincs festve tehát nem fenyeget a kopás veszélye sem. valamint az sem árt neki különösebben ha éppen bringával tekersz és menet közben kipottyan a zsebedből az aszfaltra (ez sajna személyes tapasztalat)
''A bolygó működése során kritikus hiba lépett fel. Az ember.exe file súlyosan sérült. A rendszer leáll. Próbáljon meg egy újabb evolúciót.''
-
mrlujoak
veterán
válasz tucsike86 #8450 üzenetére
A Notepad-es tippet köszi én is, bár nekem nem volt ilyen gondom - SE telefonokat használok, és azok mindig tudták kezelni... - viszont így plusz egy alternatíva, ha valakinek nincs 5lete. Na, ma is tanultunk valamit
mrlujoak
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
tucsike86
tag
Próbáld meg infrán vagy BT-n keresztül küldeni, mert akkor úgy érzékeli a teló, mintha akkor érkezne (pl egy másik mobiltelefonról), és alapból importálni fogja. Ha filemanagerrel töltöd fel, azzal nem érsz semmit.
Tipp: Oxygen Phone Manager talán tud vele valamit kezdeni (nokiákhoz készült eddigi legjobb manager szoftver), de nem tudom, hogy mikor frissítették utoljára, nagyon régen volt már nokia telóm)Jah nem mellékesen elmondanám, hogy a vcardot megnyithatod pl notepad-el is, mivel - ha csak jpg-t nem tartalmaz, mert azt nyilván nem fogod látni ) sima txt állományként van felépítve. Szal ha csak a telefonszám név stb érdekel belőle, akkor simán nyisd meg notepaddel, vagy Total Commanderben f3-al, és lám..
[ Szerkesztve ]
-
sandor01
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy nagy kérésem.
Van pár mobiltelefon amiközül egyet szeretnék megvenni.:
S. E. K800i
S. E. K550
Samsung U600
Nokia 6233Ezek közül szeretnék venni egyet. Ti melyiket vennétek.
Fontos az , hogy strapa bírósága és nem mellékes az , hogy milyen szépen szól a hangszórója (amiben a nokia szerintem a nyerő). A K800i sebezhető, talán kiküszöbölheő ha vigyázok rá , viszont jó kamerája van Az U600 nagyon szép, de van egy E250-m amiben az nem tetszik , hogy az sms hang nem változtatható, csak a gyáriak használhatóak. Nem tudom az U600-ban ez így van? A K550 egy jó kis telefonnak gondolom , persze a gombjai szokást igényelnek ahogy hallottam, de hasznos dolgok vannak benne. Pl. a vakú(mobilfény) lámpaként is használható ( U600-ban is). Tudom apróság, de kellemes tud lenni adott helyzetekben.Legyetek szívesek, segítsetek ebben. Én nagyon hajlok a SE. K550i illetve a nokia 6233-hoz.
Nagyjából ezekre gondolom , hogy jobban bírják a strapát és szerintem minden igényemet kielégítik.Kíváncsian várom a véleményeteket, tapasztalaitokat.
Előre is köszönöm.
Szép napot mindeinek!
söndör
-
mrlujoak
veterán
De, van, csak azt nem használod. Outlook. Amugy az a Nokia PC Suite mennyire friss verzió? Próbáld meg leszedni a legfrissebbet, és azzal hátha.
Esetleg egy másik gépen kellene megpróbálni - oké, nagy a szám, mert ha valami nem megy a PC-men, akkor ki tudom próbálni a laptopomon - hátha a gépeden van valami, ami miatt a PC Suite emiatt leáll...mrlujoak
-
mrlujoak
veterán
-
veterán
válasz mrlujoak #8444 üzenetére
Pc-re kaptam e-mailbe, de hiába töltöm át a nokia 6300 telómra, azt írja ha meg akarom nyitni, hogy nem támogatott file tipus
A file managerrel küldtem át a mobilomra, de csak a teló memóriájába ,vagy a mem karira tudom küldeni és onnan nem tudja megnyitni
[ Szerkesztve ]
3njoy the Lif3
-
mrlujoak
veterán
Magával a telefonnal nem tudod megnyitni?
Ha Sony Ericsson lenne - bár akkor nem okozna gondot az ilyen típusú fájl fogadása - akkor tudnám mondani a SE PC Suite, vagy a My Phone Explorert. Ezekkel ki lehetne próbálni.
Ha a telefon nem tud vele mit kezdeni - nem tudja az e-mailből futtatni - akkor küldd át a mailt a pc-re, onnan nyerd ki a *.vcf fájlt, és azt küldd át a telefonra. Ekkor kell valamit kezdenie vele, mert lényegében ez ilyenkor egy beérkező névjegy. Fel kellene ajánlania, hogy felveszed-e a telefonkönyvbe a kapcsolatot, vagy kapcsolatokat.mod:
Most olvasom ismét a problémádról szóló hozzászólásod.
Azt az e-mailt a telefora kaptad, vagy a PC-dre?
Ha a telefonra, akkor a fentebb leírtaknak megfelelően járj el, ha PC-re, akkor pedig vagy a mailt küldd át a mobilra, vagy szintén a fentiekhez kapcsolódva az e-mailből csak a *.vcf fájlt küldd a telefonra.mrlujoak
[ Szerkesztve ]
-
copin
őstag
A one 3GP Converter Video Converter 3gp. Perhaps one of the best free programs for encoding video into a format 3gp. One of the biggest pluses A one 3gp Converter that NENUZHNO toy with the settings, as we know in such programs, until "something" out, you need a hundred times try all options. Here is quite simple.
1. Starting the program A one 3gp Converter.
2. Hit by plyusik right, select the file.
3. More Output Directory specify the folder where the file save recoded.
4. Choose the program A one 3gp Converter in the Output Setting -> Select Output Type type type of video and audio.
5. Under Select Profile choose expansion and video codec, which will shrink the video.
6. Hit start. For the 6233 perfect Output Setting -> Select Output Type -> 3gp + AAC Select Profile -> Mpeg4 QVGA 320 * 240 Normal Stereo!!! For 6230i Output Setting -> Select Output Type -> 3gp + AMR Select Profile -> Mpeg4 QCIF 176 * 144 Normal Stereo!!! For your phone that will be optimally view a description of the model.Én amikor ilyet csináltam, kipróbáltam, hogy meddig játsza le a képet/hangot.
Régen csináltam ilyet, már nem igazán értem ezt a konvertálós dolgot (ami felül azt pláne ), főleg mobilra, ahol mindenre figyelni kell, hogy jó is legyen, lejátsza, de ne is foglaljon sok helyet.[ Szerkesztve ]
-
ruan
tag
Sziasztok!
Azon agyalok, hogy a nokia6234-esemre, nagyon hasonló a népszerű 6233-as hoz,
szeretnék videókat felrakni, és itt kezdődik...
milyen bitráta, felbontás?
hang frekv. bitráta, ami optimális a telefonhoz??
formátumból az mp4 a nyerő, ha jól tudom
Neten nem nagyon találtam válaszokat, eddig...-= StarIICraft =- Hell, it's about time!
-
jooker82
nagyúr
A samsung J700 ba a micro sd memkártya jár v a micro sdhc? v mindkettő jó bele?nem tudom mi a különbség a 2 közt
http://blankmedia.atw.hu/
egyébként innen rendelem.Melyk legyen?
helpLG G2 32 GB 4.4 AOS
-
copin
őstag
válasz Incognito #8437 üzenetére
Ha a yahoo answersből indulok ki, akkor van egy, vagy több hibás téma a mobilodon. Töröld ki amit mostanában raktál rá (ha egyáltalán volt ilyen a napokban, de akár az összes általad telepítettet is leszedheted, ha nagyon bizonytalan lennél) és indítsd újra a mobilt. Ha ez sem segít, akkor formázd a memóriát a *#7370# kóddal.
Ha még ez se jó, akkor van egy utad a szervízbe.[ Szerkesztve ]
-
Incognito
senior tag
Erre tud nekem valamit mondani:
A telefon olyan file-okat hozott létre a memóriába amit nem tudok törölni. Tud valaki olyan progit amivel ezeket is tudom likvidálni. Szoftvert frissítettem, de nem segített...
-
tototos
őstag
Hello mindenkinek.
Lehet kicsit hülye kérdésnek fog hangzani de barátokkal vitatkozunk rajta és nem tudunk dűlőre jutni. Mi a különbség a 3g és a hsdpa között?
-
mrlujoak
veterán
-
veterán
Hi all!
VCF kiterjesztésű file-t kaptam e-mailbe, a nokia pc suite akarta megnyitni, de valami hibát észlelt és leállt...
Ez egyáltalán, ilyen mobilos jellegű file? Van valkinek 5lete mivel tudnám megnyitni ?
THX!
3njoy the Lif3
-
Viceroy1
csendes tag
Sziasztok!
Azzal a kérdéssel fordulok hozzátok, hogy sajnos úgy alakultak a dolgok hogy a párommal sokszor csak telefonon tudom tartani a kapcsolatot a héten és a múlt havi 61 ezres után most egy 54 ezreset sikerült összehozni. Na most az a helyzet, hogy az előző havi hagyján, de ebben a hónapban csak én hivtam mobilon (plusz azóta áttértünk netes telefonra) csak SMS van. Én kártyás vagyok és épp a mai nap volt két hete hogy töltöttem rá 5000 forintot. Igaz, hogy én beállítottam az SMS Te+ Ént és a Friends díjcsomagot, de igy is van még 500 Ft a kártyán. Hogy lehet, hogy neki ennyivel több? Egyébként ő előfizetős, mindketten azonos szolgáltatóval.
Lehetséges, hogy a telefonja is okozhatja ezt? Értem ez alatt hogy az ékezetes vagy speciális karaktereket többnek számolja és nagyobbak az SMSek?Mondjuk egy ideje ő is ékezet nélkül ír, a szolgáltató válltig állítja hogy 600 feletti SMSt küldött kb 3 nap alatt... Válaszotokat előre is kösz!Mod: Nokia 2760-as készüléke van ha ez segít
[ Szerkesztve ]
Thus quoth the raven: nevermore!
-
Daemon09
őstag
Szisztok!
Frissített már valaki N70-en sw-t? Kell valamit a telefonon nyomni valamilyen gombot frissítés közben? -
mrlujoak
veterán
válasz Laraxior #8425 üzenetére
"mellesleg ha felveszem a telefont újraindul..."
A beérkező hívást veszed fel, és ekkor indul újra a telefon, vagy az asztalról veszed fel, és ekkor indul újra?
Ha az első a helytálló, akkor SEUS>> mindenképp szoftverfrissítés.
Ha az utóbbi, akkor próbálkozhatsz a frissítéssel, de legvalószínűbb a hardveres, érintkezési hiba.Látom, a válasz előtt frissíthettem volna az oldalt, már előttem is ott a megoldás...
mrlujoak
[ Szerkesztve ]
-
copin
őstag
jooker82 [link]
Laraxior Az RSS-nél töröld az oldalakat, vagy nézd meg, hátha frissült a tartalom, bár gondolom ki akarod kapcsolni a szolgáltatást. Nem tudom, hogy visszajönnek-e törlés után, ilyet is olvastam. Az újraindulások miatt szvsz frissíteni kéne, ha érvényes még a garancia, akkor... Lehet hogy hardveres, gondolom nem írtam újat. Talán itt többet tudnak.
-
MODERÁTOR
-
Laraxior
titán
nem tudja valaki hogy a sony ericsson k800i-mben felül megjelent egy kis RSS felirat kipipálva,ezt hogyan lehet eltüntetni? mellesleg ha felveszem a telefont újraindul...
*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
jooker82
nagyúr
Sziasztok sürgős lenne: Samsung j700 ra keresek témákat,egy linket szeretnék kérni ahonnn le lehet tölteni,
És meddig bővithető a telo?
nagyon kösziLG G2 32 GB 4.4 AOS
-
Ginew
aktív tag
hali ismét!
egy független samsung f250es telóban miket kell beállitani hogy menjen az mms, t-mobile módra? milyen hálozati beállitások kellhetnek? csakmert ez a készülék nincs a tmobilenál, igy gondolom beállitást sem tudnak rá leküldeni... nem előfizós a kártya -
copin
őstag
Új szoftverrel, új szolgáltatások, alkalmazások és jobb kezelhetőséget érhetsz el. Fejből ennyi maradt meg bennem.
A szoft ver. megnézése már jobb.
Első csapás:
Kapcsold ki a mobilod.
Második csapás:
Vedd ki az akkut és keress a fehér címkén egy 7 számjegyű kódot. Pl.: 0520001
Végső megoldás:
Itt pötyögd be a kódot és ha egy kis szerencséd van, akkor indíthatod a progit (Nokia Software Update?).
-
Senorito
csendes tag
már megjavult
-
Senorito
csendes tag
Sziasztok!
Van egy olyan érdekes progbémám,h a Nokia 5200-am az eggyik pillanatban még elfogadta a biztonsági kodomat 5 percre rá peddig már nem,vagy 20x beírtam újra inditottam és semmi...valami javaslat? -
copin
őstag
Érdemes lehet, hiszen:
What are the benefits of updating my Nokia device firmware?The benefits of updating the Nokia device firmware include getting new features, applications, and performance improvements to your device.
Egy kis barangolás gumicsizma gyártó oldalán, sok problémára nyújt megoldást.
[ Szerkesztve ]
-
oilver1
tag
Sziasztok!
Valakinek valamilyen tipp: CID53-as SeK550-re hogyan, mivel lehet visszarakni a CID52-es védelmet? Próbálkoztam gdfs-el, de sajna pont a cid53 miatt nem csinál semmit Valami progi vagy valami? És hogy hol lehet beszerezni?Az alkohol nem válasz, de legalább a kérdéseket elfelejted!
-
nygma
addikt
Üdv.
Minap jutottam hozzá egy Nokia N95 8GB-hoz...
Azt hogy tudom megnézni,hogy milyen szoftver van a telefonon?
Érdemes ezeket frissíteni?
Gyári kártyafüggetlen készülékről van szó, 2 hónapos...
[ Szerkesztve ]
-
oilver1
tag
Sziasztok!!! Lenne egy kérdésem: van egy k550i, függelten. Állandóan lefagyott, így frissítettem rajta egy szoftvert, és toltam rá egy w610 szoftvert, ám ugyanúgy lefagy. Két napig megy, aztán kifagy egy kicsit, aztán megint megy két napig... Kifagyásnál akksit ki kell venni, aztán újraindítani. Van ötlet?
[ Szerkesztve ]
Az alkohol nem válasz, de legalább a kérdéseket elfelejted!
-
Atti1112
aktív tag
Sziasztok ! Keresek szétcsúszós (slide,liftes stb.) mobilt, ami tudja azt, hogyha nemfogadott hívásom volt, akkor 2 percenként csippant egyet, amig meg nem nézem a telefont. Samsung, Nokia és Motorola típusok érdekelnek 30.000-ig bezárólag. Tud valaki ilyet ? Eddig a Motorola V3 volt ilyen ,ami tudta ezt. Miért nem alap ez, a mai telefonoknál ??? Akinek meg nem kéne a csipogás, menüből kikapcsolja és kész. SMS-nél meg mindegyik tudja csipogtatni. A bejövő nem fogadott szerintem fontosabb ,mint az SMS.Ötleteket kérek
[ Szerkesztve ]
Segítsetek, ha tudtok ! Köszi !
-
máyköl
veterán
Sziasztok! Elromlott a V630-as telefonom. Szerintem hangszóróhibás. Zenét tudok rajta hallgatni, de csak úgy tudok vele telefonálni ha kihangosítom, mert normálon nem hallok semmit. Mennyibe kerülne megcsinálni?
Előre is köszönöm a segítséget... -
M6454
tag
Hello!
A kérdésem a következő:
Samsung U900 és I900-as telóknál, hogy lehet ellenőrizni, hogy valabon újak e(0 perces stb, lehez ezeket az adatokat módosítani?)? Van erre valami billentyűparancs?
Köszi
-
mergal
aktív tag
Sziasztok! Vettem a nagyszüleimnek telefont mert a régi már megadta magát. Az egyik egy Nokia 1208 teljesen alap telo. Viszont mégis kifogott rajtam: Áttetem a simet minden ok is meg is van de amikor hívása van nem jelez ki nevet csak számot. Névjegyzékben minden ok meg ha Ő hív akkor is...
Ez miért van mit kell állítani mert az a hatalmas menü meg leírás nem oldotta meg a kérdést.
-
se4ever2
aktív tag
Sziasztok!Meg tudnátok nekem mondani,hogy hogyan kell Bluetoothon játékot telepíteni Samsung telókra(ha bt-n átküldtem)??(M610,U600)Átküldöm és berakja mindkettőnél az egyéb fájlokba Innen hogyan tovább?És milyen kiterjesztés kell?(rar,jar)Segítsetek!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest