Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
LEFTHORSE1
őstag
Három mobilon is kipróbáltam de mindegyiken a Google keresési eredményei az Opera Mini-ben, az ékezetes betük helyett kérdőjelek és külömböző szimbólumok jelennek meg, az oldalak rendben vannak csak a keresési eredményekkel van gond, valaki észlelte ezt pl. most is, mert eddig ilyennel még nem találkoztam?
Cseberből vederbe
-
LEFTHORSE1
őstag
Tudok olyan mobilokat felsorolni amelyekben van fokuszálás a videó felvevés előtt és makró videókat is tud késziteni? Eddig a K750, W800, W810, K800, K810-ben volt makró videó, ennél újabb modellekre vagyok kiváncsi és az autófokuszos Nokiák videója is érdekel
Cseberből vederbe
-
LEFTHORSE1
őstag
-
LEFTHORSE1
őstag
Én nem mondanám hogy elavult, inkább régi és jó, föleg fényképezni meg zenét hallgatni. És ha értessz a szoftverkedéshez a kamerából nagyon jó minőséget lehet csepegtetni (lásd Pixel forumtárs). Csak egy baj van régi kamera modullal ujonnan nincs, ezért külön kell beszerezd és bele kell operálni. Zenehangzásban még egy új SE sem veri, egyáltalán... Nekem elhiheted
Cseberből vederbe
-
LEFTHORSE1
őstag
válasz eszement24 #5442 üzenetére
Alapállapotban feloldott billentyüzárral, dugd be a fülest és utána nyomd hosszan a # gombot
Cseberből vederbe
-
-
LEFTHORSE1
őstag
Elkészült a saját mobil telefon koncepciom! Létezik külön topik?
Cseberből vederbe
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Politika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mikrotik routerek
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Filmvilág