Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrlujoak
veterán
válasz LEFTHORSE1 #8754 üzenetére
Még a K550i ilyen, az is - és az általad felsoroltak mindegyike - 3gp formátumba rögzít.
Nem is találkoztam még olyan SE modellel, ami mp4 formátumba történő rögzítésnél engedné a rögzítés előtti fókuszálást.mrlujoak
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
nygma
addikt
válasz LEFTHORSE1 #7210 üzenetére
Elhiszem,de 50k-ért inkább valami jobbat szeretnék
-
nygma
addikt
válasz LEFTHORSE1 #7188 üzenetére
K750i kicsit már elavult...
-
eszementpda
csendes tag
válasz LEFTHORSE1 #5444 üzenetére
Miert nem enged be ha pdarol vagyok?Emiatt regizhettem masikat.
Attol tartok nem ertjuk egymast.Az altalad felvazolt megoldassal nem fog csorogni a telefon ha hivnak csak rezegni.Nekem az a gondom hogy ha a headsetet bedugom es mondjuk zenet hallgatok kozben pedig hivnak akkor a headseten es a telefon hangszorojan egyszerre hallom a csorgest ahelyett hogy csak a headsetben csorogne.Szerintem ez nem normalis erre szeretnek valami megoldast talalni. -
ercé
csendes tag
válasz LEFTHORSE1 #5328 üzenetére
igazság szerint nem a külső hangszóróra gondoltam hanem mikor fülessel hallgatja ember
-
Eva83
csendes tag
válasz LEFTHORSE1 #5090 üzenetére
Hát lehet, hogy az lenne a legnőisebb teló, de én most csak cserélni akarok. Kp-t nem igazán akarok rászánni. Mostmár csak az a kérdés, hogy N70 vagy 6300?
Köszi! Gondolkodom az ajánlatodon! (6300)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Horgász topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- MIUI / HyperOS topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.