Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
oilver1
tag
Sziasztok!!! Lenne egy kérdésem: van egy k550i, függelten. Állandóan lefagyott, így frissítettem rajta egy szoftvert, és toltam rá egy w610 szoftvert, ám ugyanúgy lefagy. Két napig megy, aztán kifagy egy kicsit, aztán megint megy két napig... Van ötlet?
Az alkohol nem válasz, de legalább a kérdéseket elfelejted!
-
máyköl
veterán
válasz bolondember #8397 üzenetére
Van a nyugatinál a "leila gsm". Nagyon korrekt. Asszem szervíz és bolt is. ÉS még olcsó is.
-
copin
őstag
Azt inkább ne, mert még rondább lehet az oldószertől. Ezeket amúgyis közelről nézi az ember, szóval az ilyen marások szinte kiszúrják az ember szemét. Arra se lehet számítani, hogy keveset használsz, mert kipárlik és később amúgyis leszakad. A másik, hogy az áramkőrt is elérheti és ha ezt észreveszik és akkor oda a garancia.
qwk Esetleg...
[ Szerkesztve ]
-
máyköl
veterán
válasz bolondember #8392 üzenetére
Nem tudod a kis pöcköt visszaragasztani?
-
nygma
addikt
válasz bolondember #8392 üzenetére
Telefon bizományiban (nem hivatalos SE márkabolt,mert ott mindent aranyárban mérnek) is lehet kapni vagy rendelésre hoznak gyári SE előlapot,ami maximum 5k...
-
bolondember
MODERÁTOR
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
qwk
csendes tag
Sziasztok!
Meg tudná mondani valaki, hogy amikor a Sony Ericsson PC Suite -tal csinálok egy mentést, akkor azt milyen fájlba és hova menti el?
-
- = Zk = -
félisten
válasz papirhajo #8384 üzenetére
ugytudom csak ha a SIM-et belerakod,akkor derül ki!
aztán lehet tévedek" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz Studiossrác #8343 üzenetére
Kingston Micro SD(2GB),Mini SD átalakitóval simán mükszik a teló...
1,8GB amit ltisztán át...!eddig no gond!" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
copin
őstag
válasz benjoepapa #8385 üzenetére
-
benjoepapa
csendes tag
Hali! Olyan kérdésem lenne, hogy Sam U600-ra hogyan kell a .jar kiterjesztésű JAVA dolgokat telepíteni? Előre is köszi.
mikbence
-
papirhajo
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Nem tudtok olyan kódot amivel egy nokia (6280)-ról meg lehet tudni, hogy kártyafüggetlen-e? Szeretnék venni, de egyelőre csak t-mo-s kártyám van.
-
FireFoxer
tag
bocs ,hogy ide írok, de sajnos az illetékes topik majdhogynem halott:S
légyszi hozzáértőek megtudjátok mondani melyik a jobb telefon; Nokia 6650 vagy N81 ?bakfitty...
-
(Kolombusz)
veterán
Írt a Nokia, azt mondták, vigyem be a szervízbe és megnézik, ha nem külső hatásoktól (leejtés, stb) kopott, akkor elvileg kicserélik a burkolatot.
-
Muton
addikt
hello!
létezik még a mai telefonokban mobiltárca?Muton#2316 - $z@r a drop >_<
-
D27
aktív tag
Sziasztok!
A K550i mode miben más mint a K550, a sima?
-
maru
aktív tag
válasz (Kolombusz) #8371 üzenetére
Az egyik ismerősnek van egy N73-sa, totál ramaty állapotban volt. Joystick hibával beadta szervizbe és új burkolattal kapta vissza. Tehát ez valószínű csak a szervizen múlik.
De az is lehet, hogy csak eltörték a szervizben az előlapját.[ Szerkesztve ]
-
2T
tag
Ne rakj mellé kulcsot, aprót, akkor nem kopik, nekem 2 év után is csak az esetleges esések miatt fordulnak elő sérülések. 6280-nál pl
Csak a kontúr maradt, a szénatom alapú csontbőr falak egy keserédes savanyú sógömb alatt
-
runner 125
nagyúr
Nem egyedi eset,sok LG/Samsung "krómkerete" 3-4 hónap utána hányás szerű lesz.
Ha egy vminek nagyon jó háza van,az az N560 Enyém lassan 3éves lesz,de no karc/kopás"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
(Kolombusz)
veterán
válasz Viktor0610 #8370 üzenetére
Akkor dögöljenek meg, hogy egy 100k-s telefont nem hordhatok a zsebemben, mert olyan szar festés van rajta, hogy kopni kezd fél év után, 1 év után meg már teljesen ocsmány.
-
MODERÁTOR
válasz (Kolombusz) #8369 üzenetére
A kopás miatti burkolatcsere nem garanciális probléma.
Xiaomi 13T
-
(Kolombusz)
veterán
Srácok, ha a Nokiához bemegyek, hogy a 2009. júniusáig garis N80-amról úgy kopik a festék, hogy mostmár hányadék kinézetű az egykor 100 ezer forintos telefonom, akkor elhajtanak, vagy kicserélik a burkolatot?
-
D27
aktív tag
60-70
maru: AF-el egész jó képeket csinál, meg vagyok most elégedve vele, igazábl az a lényeg hogy ne a telóval legyen gond, hanem hogy ilyen mindnek a kamerája.
A sípolást elírtam, nem sípol, csak mintha kicsit bedugulna a fülem, de lehet hogy megszoktam a W580 profi egyedi akusztikájának hangzását, sz.al kényes lett a fülem.
[ Szerkesztve ]
-
D27
aktív tag
Automatikus fókusszal: kép
-
alex89
senior tag
rossz fényviszonyok mellett ne várj tőle csodát.. bár jó volna látni ,hogy mennyire rosszak azok a képek esetleg link?
kb ilyennek kéne lennie :[link]
p.s.:A második kérdésedre is csak akkor tudna valaki válaszolni ha meghallgatja ,hogy milyen,de elméletileg nem kéne neki semmilyen sípoló,búgó hangot adnia
[ Szerkesztve ]
''A bolygó működése során kritikus hiba lépett fel. Az ember.exe file súlyosan sérült. A rendszer leáll. Próbáljon meg egy újabb evolúciót.''
-
D27
aktív tag
1. N95-nek, meg minden Nokiának elég stabil a csúszkája, nem lesz vele gondod.
2. Tudsz, a bejövőbe menti ha küldenek, és ha felteszel akkor meg ahova tetted. Ott megnyitod a telepítőt, és ugyan úgy megy mint a 3650-en pl.
3. Igen, felmennek. De ezért abból se mind. A gagyibb programok nem.
Mint pl ilyen iránytű hogy egy kör meg egy pálca. Az ilyen gagyik nem. Meg azért szerintem a Symbian 6.1-es programok nem nagyon mennek.[ Szerkesztve ]
-
tothm
őstag
Sziasztok! Ma megtapiztam az n95-öt és eléggé tetszik, de lenne 1-2 kérdésem!:
- A csúszkája, mennyire gyakran/gyorsan megy tönkre, átlagos használat mellett?
- Erre a symbianra is olyan könnyen tudok telepíteni, mint pl. egy 3650-re, tehát csak kártyára másolni, onnan telepíteni, és ready?
- A GPS-hez kell internet elérhetőség?
Előre is köszönöm! Húzz az iphone felé a szívem, de azért a tudás az tudás...
MOD: Egy 7.0.-ás symbian progi is fel megy rá, vagy csak egy 9.2.-es?[ Szerkesztve ]
-
D27
aktív tag
#8354-re léci v.ki nagyin fontos!
-
MODERÁTOR
-
bubuka71
aktív tag
hali ! a legújabb google maps nem megy a telómon . azt írja ki hogy túl sok memóriát használ az alkalmazás . mit lehet ilyenkor tenni ?
-
D27
aktív tag
Sziasztok!
Megvettem ismerős fél éves K550-ét, 5k-ért, dobozzal, papírokkal, 1.5 év garival, fülhallgatóval, usb-vel, töltővel.
2 gondom lenne:
1. Kamera 2 megapixelen, és finom képminőségen van, mégis ha estefele feloltott lámpával a szobába fotózok, sima, rossz, VGA minőségnek tűnik
Mi lehet a gond? Gyárilag ilyen? Vagy valami beállítást kell beállítani?
Kérlek segítsetek!2. Ha elindítok egy zenét, mintha a fülem dugulna be, úgy szól. Mintha sípolna
Mi lehet a baj? Gyárilag ilyen? Vagy valami jó equalizert tudna valaki mondani?Értek a szoftver cseréhez, az akuszitka cseréhez, de nem vagyok hajlandó feladni a 1,5 év garit most, mivel ezt használtan vettem, bármi baja lehet. Camdriver és Acoustic driver cserélést ne javasoljatok pls
Köszönöm előre is
-
V.Stryker
nagyúr
Valaki segítsen!!!!! Adott egy U700 és valamiért nem tölthető az aksija...néha hülyéskedett szoftveresen...hívott a párom és tök süket, stb,de megoldódott...viszont most meg nem lehet feltölteni,mert nem veszi a töltést. Az aksi és a töltő jó. Mit lehetne vele csinálni????? szoft csere itthon hogy lehet?
-
-
N4r4ncs
aktív tag
Nokián (6233 )hogy vagy mivel lehet teljes formázást végrehajtani?
Mátyással együtt az igazság is meghalt
-
- = Zk = -
félisten
a kérdés meglett válaszolva,álltalad
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Murderer69
őstag
hy all lenne egy hatalmas bibim ma újra kellett raknom a garmin xt-t és nagynehezen sikerült is de nincsen térkép csak a nagy zöld semmi amúgy meg minden müxik látja a belső gps-t is meg minden de nincs térkép
https://www.flickr.com/photos/118057417@N08/
-
alex89
senior tag
válasz Viktor0610 #8348 üzenetére
Csak azért kérdeztem így konkrétan rá mert 6288-ba keresett kártyát és valamilyen oknál fogva úgy emlékeztem ,hogy abba is micro sd kell ... szóval minden ok, 6288-ba kell neki az a mini sd
[ Szerkesztve ]
''A bolygó működése során kritikus hiba lépett fel. Az ember.exe file súlyosan sérült. A rendszer leáll. Próbáljon meg egy újabb evolúciót.''
-
MODERÁTOR
-
alex89
senior tag
válasz - = Zk = - #8346 üzenetére
nokiáknál nem szokott előfordulni inkompatibilitási probléma... szóval nyugodtan mehet bele a 2gb-s Kingston (nekem is ilyen van a nokiámban)
ui.: mibe kell neked az a mini sd
-
- = Zk = -
félisten
nameg picit gondba vok
mini sd nemnagyon van...ha van drága,és nem Nokia.hát vagy marad a micro sdből átalakitott mini sd vagy más márka....pl Kingston!
nemtom de én vhogy ragaszkodom h nokia legyen!....." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
telóboltba egyelőre nemtudtam probálni.nemnagyon van minisd-ben...max átalakitott és nem nokia!mind1...
de a srác szerint is birja a 2gigát..de mindenképp szólok a tesztelésről" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
04
tag
válasz Viktor0610 #8341 üzenetére
Köszike!
-
Studiossrác
aktív tag
válasz - = Zk = - #8342 üzenetére
Úgy a tuti . Majd írjál már ide vagy pedig 1 privit, hogy vitte-e a 2 gigásat. Mostmár eléggé kiváncsi vagyok erre
-
- = Zk = -
félisten
válasz Studiossrác #8333 üzenetére
sztem beviszem egy teló boltba és ott kipróbáltatom.feleslegesen nem veszek 2gigásat" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
04
tag
Hali!
Abban kérnék segítséget, hogy van egy Nokia telefonom és mivel van hozzá navigációs szoftver, kellene nekem egy gps hozzá, de nem tudom milyet érdemes? Tudtok ebben nekem segíteni?
Köszönöm előre is!
-
Hosssszu
őstag
válasz Viktor0610 #8338 üzenetére
Viktor0610; Timocicu köszönöm szépen a válaszokat!
-
MODERÁTOR
válasz Hosssszu #8334 üzenetére
Egyelőre nincs mód a WAP SMS-ben törénő megrendelésére/lemondására -kivétel a Mobil Internet Napijegy [link].
A 1220 vagy a 1741 felhívásával is törölhető a szolgáltatás. Feltöltőkártyás szám esetén én utóbbit javasolnám, nincs szükség semmilyen kód beütésére, csak a megfelelő menüpontot kiválasztva az automata segítségével törölheted a szolgáltatást.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
Hosssszu
őstag
Sziasztok!
Valaki meg tudná nekem mondani, hogy pannonnál hogyan lehet sms kóddal kikapcsolni a wapot?
Unokahúgom összewapolt 5000Ft-ot és le kellene neki kapcsolni!
Gondolom interneten a "my pannon" oldalon le lehet ezt mondani, de az most egy picit bonyolult lenne....
De viszont a pannon oldalán meg nem találtam sms kódos megoldást!
Valaki, aki tudja az leírná az sms kódot? Már ha egyáltalán van ilyen!
Bocsi a fogalmazatlanságért, de egy picit álmos vagyok még.... -
Studiossrác
aktív tag
válasz - = Zk = - #8332 üzenetére
Tévedtem, ezek szerint mehet bele 2 gigás kártya. Amúgy ezt, hogy oldották meg? Szoftveres frissítéssel vagy a kiadás pillanatában egész egyszerűen nem volt még divat a 2 gigás kártya? Gyanítom a szoftveres frissítést
-
- = Zk = -
félisten
válasz Studiossrác #8325 üzenetére
kali:hmm..elgondolkodtató.
[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
lakisoft
veterán
Sziasztok! egy gyors kérdés: Motorola V3-at mennyiért lehet elpasszolni szerintetek?
- Árad -
-
legenda
válasz Studiossrác #8325 üzenetére
régi a teszt! simán kezeli a 2 gb karit is; Nokia 2 GB MiniSD Card MU-36 - Compatibility -> Nokia 6288
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Studiossrác
aktív tag
válasz - = Zk = - #8319 üzenetére
http://www.tesztpad.hu/nokia6288.html
Eszerint 1 gigát képes kezelni -
Rizzo
aktív tag
Sziasztok
Van egy lassan 3 éves SE K700i. A telefon az elmúlt hónapokban azt a tünetet produkálja, hogy lemerül. Ez önmagában nem lenne meglepő, de úgy teszi, hogy a kijelzőn alig hiányzik pár csík. Így teljesen kiszámíthatatlanná vált a telefon. A kérdésem az, hogy ez akkucserével megoldodik, vagy a telefon is lehet hibás? Szeretem ezt a telefont, egy akksicsere belefér, de ha más gondja van, jobban megéri nekem már egy új telefon.
Clear Eyes, Full Heart, Can't Lose!
-
S. Szabi
őstag
A Sony Ericsson W960-ra hogyan kell felrakni a TomTom 6-ot?
Ugye az van a leírásban, hogy felmásoljuk a memóriakártyára, aztán magától elindul a telepítő.
Namost: ez nálam úgy van, hogy megkérdezi telepítse-e, aztán kiírja, hogy már telepítve van!Mit lehet ilyenkor tenni?
Előre is kössz!
-
klepto
addikt
Sziasztok!
Valaki fel tudná sorolni, vagy tudna egy linket adni, ahol fel van sorolva az összes olyan Nokia, amelyik képes N-Gage játékokat futtatni?
Ezekbe a telefonokba belemegy az eredeti N-Gage játékkártya is, vagy csak az N-Gage letöltő portálon vásárolt, és a telefonra letöltött játékokat futtatják?Ha magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
- = Zk = -
félisten
Uraim! =>alex89,-NOKIA-,Studiossrác
köszönömdemost akk hogyis van? 2G vagy csak 1G?
[ Szerkesztve ]
-
alex89
senior tag
válasz - = Zk = - #8314 üzenetére
a 2gb-t tuti viszi, a 4gb már necces csak mellesleg jegyzem meg,hogy ne adj 2gb-s kártyáért 1,5-2k-nál többet
-
Studiossrác
aktív tag
1gb-ra képes a telefon
-
tolts.hu
őstag
én úgy tudom 2gb. Talán 4.
www.tolts.hu - elektromos járművek töltésárai
-
- = Zk = -
félisten
nagyurak?
a nokia 6288 mekkora memkarival képes megbarátkozni,hiba mentesen?" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
viztelen
tag
Üdv.
Egy olyan kérdésem lenne,hogy Nokia 3110-re (vagy akármilyen S40-es készülékre) meg lehet azt oldani valahogy, hogy egy nagy analóg órát mutasson gombnyomásra , vagy az legyen a háttérkép (mint a képernyővédő)?
Édesapámnak kellene, mert nem látja a jobb felső sarokban az időt, és mivel egy idő után kikapcsol a kijelző, sok időbe telik , mire visszajön a képernyővédő analóg óra...
Remélem érthetően írtam
Szóval tudtok valami megoldást?
További szép napot[ Szerkesztve ]
-
REDeath
őstag
lol ha virtual dubbal megcináltam előte 320*240esre, akkor megy teljes kijelzőn, ha egyből a nokia progival nyomatom akkor meg ha telón fullscreenbe rakom nemlesz fullscreen, yupii.... kezdhetem elölről a hülye konvertálgatást
Kodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak
-
REDeath
őstag
am egy ilyen 3,5-ös jack végződésű nokia csatlakozó menyibe kerülhet? mer kaptam hozá egy headsetet inygen bnőméktől, őis táborba találta, ami southparkhoz tökéletes de zenéhez elég tré (bár van mp3 lejáccóm deaz csak 256 megás, aztán hátha a teló is szól olyan jól az mp3 fülesével)
Kodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak
-
alex89
senior tag
válasz REDeath #8306 üzenetére
A Smartmovie egy remek kis program, én sokat használtam.(van belőle magyar verzió is) ,ja és le kell tölteni hozzá a saját konvertáló programját is!
-NOKIA-: azt nem mondtam ,hogy találni is fogsz ,csak azt ,hogy ez a legolcsóbb[ Szerkesztve ]
-
-
REDeath
őstag
van valami jó avi (xvid) lejátszó nokia e50-re?
200 megás southpark részekt akarok nézni, amiket virtualdubbal 50 megás 320*240-es részekké alakítok.
Vagy azis jó ha valami jól átrakja 3gp-be, de az számomra elég ijesztő, nokia multimedia izé elég buta, quicktime prom nincs és nemis tudom az milyet csinál,szóval aki hasonló kaliberű telefonon nézett már ilyen 20 perces videókat, kérem adjon tanácsot hogy a legjobb összehozni.ui: na csináltam egyet nokia proogival de az nemtud 320*240-et csak picivel nagyobbat (pedig a kijelzőre kéne optimalizálni, na mndegy... nem értem de ezvan), lényeg hogy ezzel ilyen 20 megás lett, és egész nézhető, bár erősebb telefon szerintem jobban elboldogulna vele. van olyan ameliyk direkt 320*240-re konvetál? vagy az nem hátrány ha ilyen 352*288 körül van?
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
sztorno.megoldódótt
[ Szerkesztve ]
-
tolts.hu
őstag
Egy érdekes kérdés:
Szerintetek melyik jelenleg a legolcsóbb WLAN -os mobiltelefon?
E60? E61? 9300i? Vagy nem Nokiában?www.tolts.hu - elektromos járművek töltésárai
-
HellGreg
őstag
van egy gond. lehet hogy primitív kérdés, de egy samsung z170-es telefonhoz töltöttem le freeware játékot, átraktam a telefonra mind .jad, mind .jar formátumban, s mindkettőre azt írja hogy a formátum nem támogatott. hogy lehet erre a telefonra játékot rakni???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest