Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
HellGreg
őstag
Az a baj hogy a windows phone-ról nem bírom szinkronizálni a kontaktokat. Se google-ba se outlookba. beállítom hogy szinkronizálja őket, meg is csinálom, erre belépek webről és nincs ott semmi.
Találtam valami appot ami a WP-ről elküldi az összes kontaktot mailben szövegesen (ömlesztve) de hogy azzal mit kell csinálni arról megint nincs világos leírás sehol. Egyszerűen érthetetlen. Ennyi idő alatt már 20x átírhattam volna kézzel őketAmúgy a szóban forgó telefon egy Lumia 532 gusztustalan primitív csúnya és buta szerencsétlenség és alig vannak benne lehetőségek. Egyenként hajlandó pl a kontaktokból file-t csinálni de együtt az összesről nem. Ha kijelölöd az összes kontaktot, akkor egy opció jelenik meg. Kijelölés törlése.
-
HellGreg
őstag
Én már egy csomó mindent próbáltam. Beleértve hogy volt 2 progi ami a windows phoneról emailben elküldte nekem a szöveges formában a contactokat, csak aztán androiddal nem tudtam semmit kezdeni velük. A kontaktjaimat szinkronizáltam a google fiókkal is, aztán ugyanezt megtettem androidról de nem történt semmi. Az fasza hogy minden reggel kiírja hogy hány perc alatt érek be a munkahelyemre, de hogy egy ilyen kurva egyszerű dolgot ennyi utánajárással sem sikerül megcsinálnom, az egy kissé felb.sz.
-
HellGreg
őstag
Sziasztok
Meg tudnátok mondani, hogyan lehet windows phone-ról átvinni a névjegyeket androidra?
Köszi!
-
HellGreg
őstag
Sziasztok, ma készülök venni egy Iphone 3GS-t vagy Iphone 4-et (attól függ, melyik lesz az üzletben), az lenne a kérdésem, hogy hogyan kell formázni az akksit. Egyből fel kell rakni 16 órás töltésre, vagy először le kell meríteni és utána felrakni? Köszi!
-
HellGreg
őstag
van egy gond. lehet hogy primitív kérdés, de egy samsung z170-es telefonhoz töltöttem le freeware játékot, átraktam a telefonra mind .jad, mind .jar formátumban, s mindkettőre azt írja hogy a formátum nem támogatott. hogy lehet erre a telefonra játékot rakni???
-
HellGreg
őstag
Sziasztok!
van egy gond. lehet hogy primitív kérdés, de egy samsung z170-es telefonhoz töltöttem le freeware játékot, átraktam a telefonra mind .jad, mind .jar formátumban, s mindkettőre azt írja hogy a formátum nem támogatott. hogy lehet erre a telefonra játékot rakni???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Facebook és Messenger
- Építő/felújító topik
- PlayStation 5
- Lexus, Toyota topik
- Házimozi belépő szinten
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Norton védelmi programok (NAV & NIS & N360)
- World of Tanks - MMO
- Éjszakai műszak
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest