Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
klepto
addikt
válasz icemad #45640 üzenetére
Köszönöm, megvan!
A Messenger alkalmazás szelfi módjában vannak ezek az effektek. Mivel nem a galéria van beállítva alapértelmezett fényképnézegetőként, hanem a Google fotók, ezért ott ömlesztve voltak a képek, nem mappánként. A galériában viszont Messenger név alatt volt elmentve, és ott azonnal meg is találtam. Eszembe nem jutott volna ott keresni, úgyhogy tényleg köszönömHa magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
klepto
addikt
válasz #40993792 #45635 üzenetére
Köszönöm mindkettőtöknek a tippet, de sajnos nem tálalom
Sem a Galaxy Store, sem a Play előzményekben nincs ilyen általam letöltött program.
Feltöltök még egy jellegzetes motívumot a programból, hátha valaki látta már, és tudja a névét
Azon gondolkozom, hogy lehetett-e előre telepített, idő korlátos demó program?Ha magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
klepto
addikt
Sziasztok!
Nemrég vettem egy Samsung A7 (2018) telefont, és a múlt héten szórakozgatás közben találtam olyan fotó retusáló programot, ami teljesen eltorzítja az arcot; akár még zombit is csinál a fotóalanyból.
Természetesen a lányom meglátta az öccséről íj módon készült fotókat, és egyből kérte, hogy róla is készítsek. Igen ám, de sehol nem találtam ezt a módot, csak az AR-emojit, ami csak rajzokat ad a képhez, de nem torzítja el a fotóalanyt.
Milyen mód lehetett ez, és merre keressem a telefonban?
Természetesen feltettem a kérdésem a telefon saját topikjában, de ott nem kaptam választ, eléggé halottnak tűnik a topik.
Példaként feltöltök egy képet a fiamról
A hozzáértő segítséget előre is köszönömHa magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
klepto
addikt
Siker; tényleg kábelhiba volt
Ha magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
klepto
addikt
Le van töltve a gépházba egy Telefon menü, ami elvileg Android/iPhone csatolására való, és az fel is ismeri a telefont, de nem talál rajta lementhető fájlt.
Akkor ez tényleg kábelhiba lehet, vagy telefonbeállítási hiba?Ha magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
klepto
addikt
Sziasztok!
Hogy tudom az adataimat, elsősorban a képeket, videókat lementeni eredeti méretben USB-n keresztül Xiaomi A2 Lite telefonról?
Gépre dugva csak tölt, a számítógép nem látja USB meghajtóként, még rákeresve sem.Ha magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
klepto
addikt
válasz quailstorm #39279 üzenetére
Körülmények összjátéka; véletlenül rálépett a párom.
Egy telefonos boltban kaptam rá 12.000.-Ft körüli árajánlatot, de nem tudom, hogy megéri-e, pláne úgy, hogy az utóbbi időben sűrűn kezdett fagyogatni is a telefon.
Eddig abban maradtunk, hogy talán új telefon lenne jobb; és nem Andoridos, hanem WP vonalon.
Olcsóságban a MS 435 az egyik kiszemelt, illetve picit többért az 535. Ez utóbbira hajlunk, és valszeg csere lesz, megkapja az én 625-ös Nokiámat, én meg elevickélek ezzel az 535-el (remélem nem lesz rossz csere)
Vagy inkább csináltassam meg a ZTE-t? Megéri szerinted?Ha magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
klepto
addikt
Sziasztok!
Valaki tudna támpontot adni, hogy mibe kerül egy kijelző, pontosabban a kijelző előtti plexicsere manapság egy ZTE Blade Q telefonnál?
Ha a konkrét típussal kapcsolatban nem is, akkor is egy támpont jó lenne, hogy nagyjából ez mekkora összeget tesz ki, és érdemes-e egyáltalán utána járni.
A segítségeteket előre is köszönömHa magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
klepto
addikt
válasz klepto #15987 üzenetére
Valaki tudna segíteni, és válaszolni erre a kérdésre?
Köszönöm előre isHa magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
klepto
addikt
Sziasztok!
Általában egy Windows-os vírusirtó felismeri a netről letöltött Symbianos programokban megbújó vírusokat, amik a pc-re ártalmatlanok, de a telefonokat tönkretehetik?
Ha nem, tudnátok ajánlani valami speciális vírusirtót, ami ingyenes, és a Symbianos alkalmazásokra lett kifejlesztve?
Szeretnék telefonra témákat, játékokat, és egyéb szoftvereket feltölteni, de félek, hogy bekapok egy vírust, mert egy telefoncserén már túl vagyok, ami azután hülyült meg, hogy netről leszedett témát telepítettem rá...Ha magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
klepto
addikt
-
klepto
addikt
Sziasztok!
Van egy Vodafone Live menüs Samsung X660-as telefonom, amiből véletlenül ki lett törölve egy számomra fontos kép.
Az lenne a kérdésem, hogy létezik-e rá olyan program, vagy kód, amivel az ilyen kitörölt állományok visszahozhatók?
Ez egy régi készülék, és a képeket a telefon a saját memóriájába tárolja, nem bővíthető.
A válaszokat előre is köszönöm;Klepto
Ha magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
klepto
addikt
Sziasztok!
Valaki fel tudná sorolni, vagy tudna egy linket adni, ahol fel van sorolva az összes olyan Nokia, amelyik képes N-Gage játékokat futtatni?
Ezekbe a telefonokba belemegy az eredeti N-Gage játékkártya is, vagy csak az N-Gage letöltő portálon vásárolt, és a telefonra letöltött játékokat futtatják?Ha magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
klepto
addikt
Sziasztok!
Valaki megtenné nekem, hogy összefoglalóan felsorolja az összes olyan telefon típusszámát, amelyik képes N-Gage játékokat futtatni?
Ezekbe a telefonokba belemegy az eredeti N-Gage játékkártya is, vagy csak az N-Gage letöltő portálon vásárolt, és a telefonra letöltött játékokat futtatják?
Az N-Gage játékokon kívül ezek a telefonok képesek futtatni mezei, a netről ingyenesen letölthető JAVA játékokat is?
A válaszokat, segítségeteket előre is köszönömHa magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest