Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kristof_94
nagyúr
Sziasztok!
Reménykedem benne, hogy valaki tud segíteni! Szóval adott egy Nokia N8 telefon, ami kb. 3 hete behalt. Kikapcsolt és nem tudtam bekapcsolni sokadjára sem. Az elmúlt években előfordult ilyen, de volt, hogy egy délután múlva esetleg másnap vagy 2-3 nap múlva ismét bekapcsolt. Viszont egy ideig jó volt a múltkori esetig. Alapból nem lenne gond, de én hülye utoljára tavaly szeptemberbe csináltam a képekről mentést a gépre...
Elvittem a mobil szervizbe egy ismerősömhöz, aki azt mondta, hogy sajnos nem lehet megjavítani. Elvileg alaplap problémája van és ugye azon van minden. Viszont említett nekem valami flash kiolvasást, hogy vmi chipből olvassák ki a dolgokat, de drágán.
Tudna nekem valaki tanácsot adni?
Tudom nagy bolond voltam, de nagyon fontosak a rajta lévő képek...
Köszönöm előre is! -
Hosssszu
őstag
-
flash-
veterán
üdv
xiaomi redmi 6 pro 4gb telefonnak milyen a kamerája? valaki tesztfotókat tudna mutatni?
eléggé felkeltette a figyelmem ez a telefon, android 8.1, gsmarena battery testjén is jó helyen szerepel
[link]
mondjuk nem tudom ez mennyire lehet valós?
jó ár-érték arányú telónak tünik -
wolfman
veterán
válasz Hosssszu #44093 üzenetére
Akkor ha jól gondolom, ennek a proginak is van egy saját szervere vagy hasonló, ami most beszart vagy letiltották. Remélem nem marad így, mert egyetlen értelmes applikáció, amivel lehet háttérben futtatni youtube-ot.
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
wolfman
veterán
Sziasztok!
Használ itt valaki NewPipe-ot androidon? Pár napja nekem nem működik a videók lejátszása. Volt már ilyen korábban, de akkor egy fél napot, most már lassan egy hete nem működik. Ennyi volt?„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
quailstorm
nagyúr
válasz Lasersailing #44090 üzenetére
Ebbe még kell a stick...
Stickeset meg lehet CFW-vel bármi tud ami USB-s.Egyébként a hőterhelést akkuzást leszámítva visszavonom, hogy a MiFi-s a droid miatt rosszabb lenne, mert ez is droidos
[ Szerkesztve ]
-
Lasersailing
senior tag
válasz quailstorm #44086 üzenetére
Köszönöm válaszodat!
A mobilnetes routerektől annó valaki eltántorított, hogy nagyon drága. Találtam egy ilyet, ez jó lehet?
(ennyit még rááldoznék, de ha megbízható csak 40 e körül van, azt már sokallom...
44089 AlyrArkhon:
Köszönöm Neked is!
Közben megnézem ezt a megoldást is, hátha. Péntekre meg kellene oldanom így vagy úgy (ha fentit kell vennem, akkor már kézben a router...)
-
AlyrArkhon
senior tag
válasz Lasersailing #44085 üzenetére
Tipp: tegyel fel vmi utemezo progit, amiben lehet ilyet allitani, ami időről- időre bekapcsolja a megosztást, igy kivédve azt, hogy esetleges restart, áramszünet, frissites, stb levágja.
Redmi Note8,11/Band4,8/watch3a/Xiaomi S10
-
FatMonster
tag
Sziasztok, egy Redmi 5A-n aktiváltam a fejlesztői menüt. Nem állítottam benne át semmit, de azóta számítógépre csatlakoztatva nem csinál semmit lényegében. 1-2 másodpercig tölti, majd úgy csinál, mintha lehúznám a kábelt. A telefon sem ajánlja fel az átviteli módokat, a Windows sem ír ki semmit.
Ezek után bekapcsoltam az usb hibakeresés módot, de nem változtatott semmin. A fejlesztői menü usb átvitel választójában bármit választok, újabb 1-2 másodpercig tölti, de mindig marad MTP a kapcsolat típusa.
A telefon amúgy nem piszkált, teljesen gyári.A hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
Pityu.
nagyúr
Ebben esetleg vaslaki tud segíteni:
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
quailstorm
nagyúr
válasz Lasersailing #44085 üzenetére
A droid nem RTOS, ilyen feladatokra üzembiztosan nem alkalmazható.
Időnként újra kéne indítani a készüléket és automatizáltan újra osztani a wifit. Tasker talán segíthet.Egyébként meg lehet kapni mobilnet modemes routert, és itt nem a MiFi-re gondolok, mert azok is droid alapú fosok, hanem asztali, akár dual WAN-os 4G+kábelesre.
-
Lasersailing
senior tag
Sziasztok,
Előre elnézést, ha nem jó helyen kérdezek, ha van jobb helye kérdésemnek, kérlek írjátok meg!
Van egy másodlagos SIM kártyám, amit a régi mobilomba betettem. Ez a sim kártya csak adatforgalomra használható. A telefont arra használnám, hogy egy wifi-s termosztátot vezéreljek vele 600km-ről. Ami fontos, hogy ha 3-4-5 hónapig nem vagyok a közelben akkor is üzembiztosan működjön. Elvileg minden működik, kivéve a biztonságosat... 1 hónapig nagyjából látom a wifi termosztátot távolról, majd eltűnik. Amikor a telefonhoz odamegyek mindig azt látom, hogy a wifi megosztás ki van kapcsolva.
Mi lehet az oka, hogy a wifi megosztása időnként kikapcsol?
telefon: Sony Xperia L (töltőre van dugva értelemszerűen)
Van esetleg valakinek tuti tippje, hogyan lehetne megoldani hogy ne kapcsoljon ki a wifi megosztás?
Vagy biztos megoldást csak egy sim kártyás router jelenthet?Köszi előre is!
-
v-peti
csendes tag
válasz quailstorm #44079 üzenetére
Rendben, értem, köszi a választ.
-
v-peti
csendes tag
Sziasztok,
Lenne egy olyan kérdésem, hogy vásárolnék 1 telefont; samsung galaxy s9 bontatlan, telekomos. Az illető akitől vásárolnám a telekomtol hozza ki részlet fizetésre és adna róla letiltás elleni garanciát. A kérdés az lenne, hogy ha én függetleníttetném a telefont (neten találtam függetlenitős oldalt ahol meg kell adnom a telefon imei számát és ez alapján tudnám függetlenite némi pénz fejében a készüléket), és ha közben az illető mégsem fizeti a részletet és letiltják a telefont, akkor ez kihatással van-e a készülékemre? Hiszen mielőtt letiltották volna függetlenitettem. A függetlenitésre azért van szükség mert 20-as a kártyám, telenoros vagyok és egyébként is jobban szeretnék független telefont. Utánnaolvastam és elvileg a függetlenités miatt nem veszitem el a gyártói garanciát.
Előre is köszi a válaszokat
-
Apucy01
őstag
Nem tudom ide való e a kérdés de megpróbálom hátha.
Esetleg nem tudja valaki hogy a DIGI mikor indul mint mobil szolgáltató? ezt azért kérdezem mert ott szeretnék készüléket vásárolni már persze ha lesz digi mobil.
Csak simán Tolvaj KOBOLD!! :D
-
Tybee21
senior tag
Nem tudom ide való-e a kérdés...
Messenger, mióta frissült a mobilon, nem lehet üzenetjelző hangnak a némát választani. Erre valakinek megoldása, hogy mobilon csak villogjon a led és ne csipogjon?A pénzért az ember bármire képes, még akár dolgozni is!!! <<<<<<<<<|>>>>>>>>> " - Félig vegetáriánus vagyok. Sohasem eszem húst, miközben alszok! " =)
-
The IT guy
tag
Sziasztok!
A tegnapi nap folyamán vásároltam egy használt, de szép állapotú iPhone 6S-t
Sajnos azt vettem észre, hogy olykor pattog a kijelző, és néha önálló életre kel: megnyitogat appokat tök random módon, néha meg sem tudom nyitni, valamint feloldáskor elkezdi bevinni a touch idhoz tartozó kódot, amivel ki-ki zárogat 1-1 percekre...
Tapasztaltatok ilyesmit?
Ha megnyomom a lezárógombot, akkor általában megoldja a problémát, de aztán újfent jelentkezik... -
quailstorm
nagyúr
válasz Enigma1945 #44070 üzenetére
A telefon topicjában több szerencsével jársz, mint egy általános topicban. Én a G2-ről annyit tudok hogy kell benne beszédhangszórót cserélni és kész.
Meg valószínűleg 4.4-ről könnyebb lett volna neked valami custom ROM-ot felrakni.
-
Enigma1945
őstag
válasz quailstorm #44069 üzenetére
Most elkezdtem csinálni ezzel. Remélem újat tölt le.
Valami 5.0.1 a legújabb rá. Épp nem rég vettem az exemnek is 13-ért, azon alapból ez volt, valamiért ezen 4.4.2 van, és ráadásul a mobil magától nem is engedi frissíteni.
Megnéztem amit mutattál, de az angolom nem jó sajnos, egyszer már rontottam el telefont, ezt nem akarom.
Ha ez nem válik be, akkor kérhetném valaki segítségét? Mit, hogyan kell? Köszi![ Szerkesztve ]
Komolytalan emberek kíméljenek!!
-
quailstorm
nagyúr
válasz Enigma1945 #44068 üzenetére
Itt nézelődnék meg a téma összefoglalóban.
És nem hivatalos gyári megoldást keresnék. -
Enigma1945
őstag
sziasztok!
vásároltam egy LG G2 Mobilt LG-D802
T-mobile szoftver van rajta android 4.4.2
Nem tudom frissíteni, mert azt írja, a legújabb van rajta.
De tudom ennél van frissebb is.
hogyan tudom frissíteni az androidot?
kezdő vagyok, nem értek az ilyesmihez.
Köszönöm a segítséget!Komolytalan emberek kíméljenek!!
-
Ryder62
őstag
Sziasztok,
A helyzetmegosztás funkció bekapcsolva mennyi adatforgalmat generál?
-
Fiddy
tag
Sziasztok. Lenne egy nokia 8 típusú telefonom és a kijelzőn ha egy kép sokáig marad akkor az látszódik a háttérben halványan. Ezt garanciába tudják javítani? Sajnos napról napra egyre rosszabb
Minden, aminek értelme van, kínlódással jár.
-
CSB29
aktív tag
válasz quailstorm #44064 üzenetére
Köszöntem!
-
CSB29
aktív tag
Sziasztok!
Telefoncserén gondolkodok, de teljesen amatőr vagyok. El kellene adnom a régit, van olyan topik, ahol segítenek beárazni? Köszi!
-
sunavlys
senior tag
Hol lehet a leggyorsabban/legkönnyebben online Sim-kártyát vásárolni?
Nem akarok sorakozni ügyfélszolgálaton.
Kösz.ZTE v967s, Redmi 4A, Huawei_p9_lite_2017, Redmi Note 11 Pro
-
anonymus89
addikt
Fejlemény letöltöttem az lg flashtool 2014-et majd a lg firmware oldalról kdz file-t aztán select type: 3GQCT majd Phone mode: DIAG start és az extracting firmware-nél megáll hol 24 %-nál hol 32%-nál sajnos.
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
anonymus89
addikt
Sziasztok!
Életre lehet valahogy kelteni egy LG e440-t ha csak az Lg logó jön be aztán egyfolytában újra indul?
Annyi még hozzátartozik, hogy az Lg logó sokszor pixeles szét van hullva.
Download módba bekapcsol a telefon de recovery menu nem jön be sajnos.Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
promagus00
tag
Sziasztok!
Használ valaki jelenleg Samsung Dexet?
Milyenek a tapasztalatok vele?[ Szerkesztve ]
Villanyszerelés, és minden más: https://nemmukodik.hu/
-
válasz quailstorm #44054 üzenetére
Köszi. Megpróbáljuk.
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
Sziasztok!
Nagyim telefonjába szeretnék aksit rendelni de nem tudom a típusszámot és egyszerűen sehol sem találok róla képet a neten. Itthon nagyon elterjedt kis telefon volt. Sajnos most ne mtudok róla képet készíteni...
Kb így néz ki de nincs lekerekítve hanem abszolút szögletes a formája.
Tudnátok segíteni?
KösziAddig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
Bozek
nagyúr
válasz quailstorm #44046 üzenetére
De, ha kikapcsolja és törli a Beállítások alkalmazás adatait, akkor is el fog tűnni.
-
quailstorm
nagyúr
válasz prime_adam #44049 üzenetére
El lehet benne állítani olyan dolgokat, amitől elég viccesen fog kinézni a teló, pl a képernyőfedvények, frissítések megjelenítése, mutató helye...
Kölök kezébe adod nem lesz benne köszönet.Mást nem tudok elképzelni, olyannál, aki egy picit is tudja mit akar, nem gond.
-
prime_adam
aktív tag
válasz quailstorm #44048 üzenetére
Rendben, köszi. Azért kérdeztem rá mégegyszer, mert furcsa miért kellemetlen sokaknak magában a menü jelenléte.
-
quailstorm
nagyúr
válasz prime_adam #44047 üzenetére
Igen, ezt írtam le.
-
prime_adam
aktív tag
válasz quailstorm #44046 üzenetére
Tehát a csúszka elhúzásával kvázi visszaállítom az eredeti állapotba, leszámítva a menü jelenlétét? Ha igen, akkor az számomra nem tűnik nagy problémának
-
quailstorm
nagyúr
válasz prime_adam #44045 üzenetére
A menüpont el nem fog tűnni reset nélkül, de egy developer setting se lesz aktív, ha elhúzod a csúszkát.
-
prime_adam
aktív tag
Helló!
Egy gyors kérdés. Régebbi Samu mobilon aktiválnom kellett a developer módot, mert az egyik alkalmazás (nevezzük nevén: peel remote) letörölhetetlen volt és másodpercenként hirdetéseket jelenített meg.Most viszont már nem kell a developer mód. Elég ha a beállításoknál a fejlesztőeszközök csúszkával kikapcsolom, vagy a settings-nél az adatokat resetelnem kell (legalábbis neten még ezt írták)? A lényeg, hogy a biztonság megmaradjon.
-
Piftuka
veterán
Sziasztok!
A "NOKIA Asha 308" telefonomat tegnap véletlenül kint felejtettem a kerti asztalon. Nagy eső volt; beázott.
Kiszárítottam, amennyire csak lehetett; tudnak engem hívni, hallom is a másik fél szavait, viszont fordítva már nem működik.
Meghibásodott (?) a mikrofonja...
Van esély rá, hogy ismét működőképes lesz? Esetleg van valami "házi praktika" ilyen esetekre? (Azon kívül, hogy hajszárítóval szárítsam ki.)
Ha csak szerviz tudja javítani, akkor milyen költsége van egy ilyen javításnak?
Esetleg a telefon innentől kezdve használhatatlan?
Köszi előre is a segítséget!
Üdv: Piftuka
"Aquila non captat muscas."
-
ph2012
senior tag
válasz quailstorm #44040 üzenetére
A Galaxy S Playernek nem Samsung Galaxy S WiFi 3.6 volt a hivatalos neve? Én is valami kicsi kijelzőre emlékszem.
Használtan, jó állapotban mennyiért lehetne venni?
-
ph2012
senior tag
Létezik 5 zollos tablet?
Köszi.
-
ph2012
senior tag
válasz quailstorm #44037 üzenetére
Magyar bolti ár kellene. Köszi.
-
quailstorm
nagyúr
-
ph2012
senior tag
Samsung S5660 Galaxy Gio telefonba mennyibe kerül egy új aksi?
Köszi.
-
Croft-21
őstag
Sziasztok!
Szeretném eladni Nokia Lumia 735 típusú telefonomat. Eladás előtt csak annyi a teendőm, hogy a gyári beállításokat visszaállítom? Illetve a telefonon lévő rengeteg kép ezáltal azok is törlődnek a visszaállítással, vagy azokat manuálisan kell törölni? -
topjoyy
tag
Sziasztok!
Nem rég írtam ide, de megint problémám akadt.
Van egy Doogee T6-os készülékem és azzal a problémával fordulnék hozzátok, hogy nem kapcsol be. Illetve bekapcsol de csak 1 mp-ig a logó megjelenik és kikapcsol. 3 éves a készülék. Próbáltam ki-be csatlakoztatni az akksit, de nem jártam sikerrel. Találtam egy webáruházba 5 rugóért akksit hozzá, de nem szeretnék kidobni az ablakon ennyi pénzt míg meg nem bizonyosodom arról, hogy valóban megjavulna egy új akksitól.
Mit tudtok javasolni?
-
quailstorm
nagyúr
válasz ph2012 #44031 üzenetére
Technikai oldalról azért, mert system app. Egyébként meg mert nem akarják hogy töröld, vagy mert reklám, vagy mert szükséges a rendszerhez.
Ha ennyire herélni akarsz akkor rootolni kell és gyomlálni, vagy főzött ROM után nézni.(#44030) pekbalint: nem betöltés mit jelent? kidob, error, elindul de kifagy? Én számítógépről tolnék neki egy ROM újratelepítést de elsőre ötletem nincs.
[ Szerkesztve ]
-
ph2012
senior tag
Hadd kérdezzem, hogy az androidos telefonról miért nem lehet törölni minden olyan appot amit nem akarok használni? Én csak a naptárt, órát, jegyzetet tartanám meg és mindent törölnék.
Köszi.
-
pekbalint
újonc
sziasztok!
Egy kérdéssel fordulnék hozzátok.
Előjáróban xiaomi note 5 készülékem már kétszer volt szervizben, amit tegnap kaptam vissza (első alkalommal a kijelző megvilágítása szűnt meg, majd második alkalommal a sim kártyákat nem ismerte fel a telefon).Az újabb probléma néhány program futtatásakor jelentkezett. Letöltöttem a play áruházból a Google Play Játékok appot, majd ezt követően a Need for speed no limits, valamint Mortal kombat x játékokat, a telepítést követően egyik játékot sem tudta betölteni a telefonom. (A telefonom újra indításával is próbálkoztam, de így sem lett jobb a helyzet.)
Ezután letöltöttem és feltelepítettem az Asphalt 9: Legends - 2018’s játékot, amit sikeresen futtatott a telefonom.
Megjegyzem korábban mielőtt még nem vittem szervizbe a telefonomat és persze jó volt, akkor gond nélkül tudtam játszani a Mortal kombattal és a Need for speeddel is.
Végül rendszer-visszaállítást csináltam, de a problémát, akkor sem tudtam orvosolni.Kérlek benneteket, hogy legyetek szívesek leírni, hogy most ez esetben mit tehetek?
Köszönöm előre is a válaszokat. -
[CS]Blade2
addikt
Betörtem a Samsung E1050-esem kijelzője előtti plexit. Nézegettem, hogy mik vannak a piacon, ha esetleg a későbbiekben zavarna a repedt kijelző, és csak számomra ismeretlen márkákat találtam, valamint Nokiát.
A Samsung teljesen kiszállt a gombos piacról?
Az tetszett ebben a 1050-esben, hogy 68g és 1,5" alatti a kijelző, míg az akku relatíve nagy, így 2-3 hetet is elvolt töltés nélkül.
Sok Nokia dual sim-es, az ilyeneket kerülném. Meg a 2" feletti kijelzőket, és a kamerásokat, valamint ezeket a 90-100g-os monstrumokat.
Milyen márkák jöhetnének szóba? Így, hogy nem ismerem őket, nekem mindegyik kínainak tűnik, attól meg gyanakvással tölt el, hogy a megadott 1000mAh vajon nem-e olyan adat, mint a 100W-os LED lámpa és társai. -
Ochocinco46
aktív tag
Üdv,
Van olyan normális kamera app ami minden mikrofont használ? Nexus 5x-emen meghalt az alsó, és nincs időm megjavíttatni addig, amíg kellene videózásra.
A gyári app sajnos csak az alsót használja. Telefonálni lehet vele headsettel, vagy kihangosítva, az nem probléma rövid távon.
köszi -
Pityu.
nagyúr
válasz Pingvinpötty #44019 üzenetére
Na örülök,hogy sikerült a dolog
Közbe nézegettem a hátlapokat egy lenne jó árban de az csak rendelésre hoznák
csak most nézem a többi felsorolást még ezt is nézd meg itt is vannak cuccok
Vagy talán még a vaterán is vannak cuccok#CsabaSteel
Nincs mit
[ Szerkesztve ]
-
todie
tag
Üdv! Azt szeretném kérdezni, hogy xiaomi redmi s2-nel mitől lehet, hogy vodafone előfizetéskent csak 3g-s mobilnet van?
Preferált hálózat 4g-re állítva, teló is tudja a b20-as lte-t, megsem megy, csak 3g-n.
-
Pingvinpötty
csendes tag
Esetleg van valakinek ötlete honnan tudnék normális áron Huawei Honor 6x(L21) Akufedelet(hátlapot) és oldalsó gombsor szalagkábelt és gombot rendelni?
Aranyszínű hátlapot már találttam 1600FT-ért
[ Szerkesztve ]
-
Bagoly01
senior tag
Redmi 5A. Frisített a telefon Miui 9.6.2.0-ra. Azóta nincs sim kártya. Volt gyári visszaállítás,
az sem segített. Nem érzékeli a sim kártyát, nem volt mókolva a telefon sima Ota frissítés volt csak. A frissítés előtt nem volt ilyen probléma.[ Szerkesztve ]
-
tevfik
tag
Üdv!
A segítségeteket kérem.
A tegnapi naptól fogva, a Nokia 3 -as készüléken bejövő hívás esetén nem ugrik fel a " gyári " telefonos felület amin el lehet utasítani a hívást vagy fogadni, hívó fél neve, száma stb.
Egyszerűen megjelenik a főképernyő és mint egy értesítés jelenik meg és csörög. Dupla koppintásra jelenik meg csak a fent már korábban írt felület.
Lezárt üzemmódban is ezt csinálja szintén.
Értesítési beállításoknál minden megvan engedve és minden beállítás magas-ra van állítva.
Köszönöm előre is!
-
quailstorm
nagyúr
válasz CsabaSteel #44013 üzenetére
Amúgy a privát alapján annyit vakkantanék, hogy a "pill ránézek" az "több napig mérek és megértem mi mit jelent", valójában.
De nekem ezzel lett meg két random kikapcsolásig merítő (SoundCloud és Play Services).
Persze ha az akku szar, akkor nincs mit tenni.[ Szerkesztve ]
-
Pityu.
nagyúr
válasz CsabaSteel #44013 üzenetére
Már miért ne lehetne cserélni?Egy kis ambíció kell meg ügyesség hozzá. [link]
[ Szerkesztve ]
-
CsabaSteel
aktív tag
-
quailstorm
nagyúr
válasz CsabaSteel #44011 üzenetére
WakeLock detector és Ampere kell (diagnózishoz), ha nem google szolgáltatás miatt van a gond, akkor akkucsere.
[ Szerkesztve ]
-
CsabaSteel
aktív tag
Sziasztok! Van egy régi Asus zenfone 5 telefonom és gyorsan merül az akksija. 1 napot se bír ki. Appokat probàltam, hogy az akksijàt kimèljem de nem igazán teszik a dolgot. Valami ötlet? Tanàcstalan vagyok.
Csé
-
maglew
aktív tag
Sziasztok! Ismét egy töltős kérdés.
2 éve vásároltam egy Philips autós töltőt, hozzá való kábellel. [link]
Teljesen jól üzemelt a szivargyújtóra csatlakoztatva, a telefonomat 730mA-el töltötte.
Sajnos 2 év alatt a töltőkábele tönkrement, kukázni kellett.Otthon volt Samsung gyári kábelem, valamint UGreen kábelem, mely hálózatra dugva 730mA-el töltött, de szivargyújtóba csatlakoztatva csak 320mA-t tudtam kihozni belőle.
Vásároltam még A-Data gyorstöltésre alkalmas kábelt is, ez szintén hálózati töltőt tudja a 730mA-t, de autós töltőn csak 320-mA-t tudtam áttolni vele.
Létezik hogy a Philips töltő valahogyan felismeri hogy nem a saját kábelét használom, emiatt felezi a töltést?
Vagy mi lehet a gond? -
Pityu.
nagyúr
válasz Pingvinpötty #44006 üzenetére
Nem tudom angolba mennyire vagy benne,de olvastam olyat ha valami gond van meg lehet próbálni a stock rom telepítését,itt elméletileg vannak leírások meg rom ok
-
Pityu.
nagyúr
Néztem két videót a lock screen lenne a gond igaz kódolva?Mert ezekben csak a factory restet mondják,de mondjuk még ott lenne a google fiók dolog is ha bejutnál a telóba ha egy google fiókkal be van jelentkezve akkor ugye az is gáz. [link] , [link] meg ugye ez az amit mondtam
-
Pityu.
nagyúr
Nincs mit,bár nem sokat tudtam segíteni.
-
Pityu.
nagyúr
válasz Pingvinpötty #44004 üzenetére
Nem vagyok ilyen téren nagy mókolós,de nem tudom nem e lehetne rá másik romot tenni nekem xiaomi redmi note 5 van a topikunkban csak úgy nyomatják ezt a romolást én viszont nem vagyok otthon benne de lehet éppen ez segíthetne.
-
Pingvinpötty
csendes tag
válasz Pityu. #43979 üzenetére
Üdv. Hát nem tudom Próbálkozok. Rendőrségen voltam a telefon nem lopott tehát ilyen gond nincs vele az eladót nem sikerült viszont elérnem azóta ki van kapcsolva. A telefonról:
Hangerő fel bekapcs gombra csak az eRecovery-t tudom elérni ami hibával leáll. Mit lehetne kezdeni a telefonnal ? Már összeraktam de egy alaplap csere elég húzós lenne. Érzékel minden része működik kamera stb. Így van egy telefonom amin óránként próbálkozhatnék a jelkóddal. Gondolom külföldről származó a telefon német email-ek tömkelege pittyeg rajta. De nem jutok vele semmire. A rendőrség válasza az ügyben az volt hogy ez polgári peres út szerződés szegés nem rájuk tartozik. Mivel azt kaptam amit hirdetett az illető csak nem a leírt állapotban. Esetleg van vmi mód a telefon életrekeltésére? -
ph2012
senior tag
Sziasztok!
A Nokia 150 vagy a Nokia 216 hagyományos telefon memóriakártyáról tud kezelni txt szöveges fájlokat?
Köszi
-
Pityu.
nagyúr
válasz total90 #44000 üzenetére
A samsung galaxy j5 2017 dual sim ben így van 2 sim meg egy micro sd kártya 50EFt ért már lehet venni vagy kicsit jobban körbenézve még olcsóbban is kicsivel de ugyan úgy garanciával vagy egyel jobb samsung galaxy j6 az utódja a j5 nek olyan 60EFt körül már van.
-
quailstorm
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- TCL LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kuponkunyeráló
- Autós topik
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest