Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Croft-21
őstag
Sziasztok!
Szeretném eladni Nokia Lumia 735 típusú telefonomat. Eladás előtt csak annyi a teendőm, hogy a gyári beállításokat visszaállítom? Illetve a telefonon lévő rengeteg kép ezáltal azok is törlődnek a visszaállítással, vagy azokat manuálisan kell törölni? -
Croft-21
őstag
Sztem is csak WAP-ot tud. Amúgy volt bent ügyfélszolgálaton apám, mert vett hozzá egy Telekomos kártyát, amivel lehetne netezni, de azt mondták bent, hogy ők nem értenek buta telefonhoz, csak okostelefon beállításhoz. Szóval nem tudtak segíteni... az már más kérdés, hogy nem értettek hozzá.
-
Croft-21
őstag
Neten ezt írják a 2G-ről: SMS küldésen, telefonáláson kívül, valamint játékok letöltésén kívül másra nem alkalmas. Apám se tud vele netezni, ahogy írtam.
Igaz Tescoban vette, tehát nem állították be neki vásárláskor, csak megvette kártyafüggetlenül. Gondolta majd én beállítom, hát nem tudtam én se. Amikor próbálna egy oldalt betölteni, mindig az van kiírva, hogy: sikertelen hívás.[ Szerkesztve ]
-
Croft-21
őstag
Bár már a 43627-re se kaptam választ, de hátha erre igen.
Jól tudom, hogy 2G-vel nem lehet internetezni? Apámnak van egy Maxcom MM136 típusú mobilja, de nem tud vele netezni. Pedig a használati útmutató szerint lehet, de sztem a 2G miatt nem lehet. -
Croft-21
őstag
Sziasztok. Maxcom MM136 típusú nyomógombos telefonnal lehet internetezni?
-
Croft-21
őstag
válasz quailstorm #43396 üzenetére
Értem, de Én sajna nem tudom megnézni/beállítani, ahogy írtam apámé a telefon, aki tőlem 60 km-re van. Telefonba neki elmagyarázni nem egyszerű. Majd be fog menni a héten egy szervizbe, hátha tudnak neki ott segíteni. Azért köszi a segítséget.
-
Croft-21
őstag
válasz quailstorm #43390 üzenetére
Köszi, ez a leírás amit belinkeltél telekomos, neki vodafoneos net van. Csak nem tudja használni.
-
Croft-21
őstag
Hali! Az lenne a kérdésem, hogy egy Maxcom mm136 típusú telefonnal lehet netezni? Leírása alapján lehet, de apám hiába próbálja rajta beállítani a netet, amikor próbálna behozni egy weboldalt, mindig azt írja ki, hogy "sikertelen hívás". Lehet ezzel a telefonnal egyáltalán netezni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest