Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
[CS]Blade2
addikt
Lenovo Vibe A2020a40
Nem csörög, majd egy kicsit két ujjal összenyomom a tetején, és akkor egy darabig igen.
Volt mobil szervizes ismerősöm szétszedte, az érintkezőnél valami erre a célra készült célszerszámmal letisztogatta. Egy darabig relatíve jó volt, de újra csinálja.
Mondta, hogy megpróbálhatnánk egy cserét, mert valami membrános akármi van a hangszórójában.
Nem találok ebay-en ali-n hozzá alkatrészt: [link] Aszem ez lenne, de ez egyik sem A2020.Lehet, hogy külföldön más típusként van? Esetleg egyezik az alkatrész valamelyik más típusszámúval?
Vagy egyszerűen már nincs hozzá, kuka az egész telefon? -
[CS]Blade2
addikt
válasz [CS]Blade2 #44977 üzenetére
Megoldódott magától a dolog. Reggel bekapcsoltam, és elindult.
-
[CS]Blade2
addikt
válasz Viktor0610 #44976 üzenetére
Töltöttem le odin-t, meg valami gyári rendszert hozzá és samsung drivert-t, de nem ismeri fel. Ismeretlen eszköz az eszközleíró hiányzik.
Pedig be van töltve odin-ba ami kell, a telefon meg bent van odin mode-ban. Ha látnák egymást, akkor sínen lennék. -
[CS]Blade2
addikt
Samsung Galaxy A5. Az előbb még semmi baja nem volt, egyszer csak elkezdte azt csinálni, hogy bejön a Samsung felirat pár másodperc után elsötétül rezeg egy kicsit majd egy hosszabbat, és újra a Samsung felirat.
Kivettem az SD kártyát és a SIM kártyát, töröltem a gyorsítótárat és megpróbáltam a factory resetet is, de semmi.
Hogy lehetne helyreállítani?
-
[CS]Blade2
addikt
Betörtem a Samsung E1050-esem kijelzője előtti plexit. Nézegettem, hogy mik vannak a piacon, ha esetleg a későbbiekben zavarna a repedt kijelző, és csak számomra ismeretlen márkákat találtam, valamint Nokiát.
A Samsung teljesen kiszállt a gombos piacról?
Az tetszett ebben a 1050-esben, hogy 68g és 1,5" alatti a kijelző, míg az akku relatíve nagy, így 2-3 hetet is elvolt töltés nélkül.
Sok Nokia dual sim-es, az ilyeneket kerülném. Meg a 2" feletti kijelzőket, és a kamerásokat, valamint ezeket a 90-100g-os monstrumokat.
Milyen márkák jöhetnének szóba? Így, hogy nem ismerem őket, nekem mindegyik kínainak tűnik, attól meg gyanakvással tölt el, hogy a megadott 1000mAh vajon nem-e olyan adat, mint a 100W-os LED lámpa és társai. -
-
[CS]Blade2
addikt
Nokia 301 és Vodafone esetén hogy tudom kikapcsolni a telefonon a netet? Nem próbáltam felmenni, de van valami Vodafone WAP 1 beállítva. A Vodafone-os felületre nem tudok belépni, úgyhogy a telefonon nem lehet, akkor valami vodás sms kód kellene a tiltáshoz.
-
[CS]Blade2
addikt
Gyors válasz kellene. Kolléga Iphone 3-asában (lehet, hogy nem sima 3-as) kellene kitörölni az összes telefonszámot, de nem találom ezt a lehetőséget.
Van bent 380 név, és van egy + jel, ahol új névjegyet lehet hozzá adni. Egy névjegyre rámenve a szerkesztésnél egyesével lehet törölni. Az a lényeg, hogy használt telefon, és bent maradt névjegy, az előző tulaj nem törölte. Ide beimportáltam véletlenül a sim kártyáján levő 170-et, így lett 380. A sim kártyán még mindig rajta van a 170, de már sim nélkül is 380 van, így az másolva lett. (nem kérdezett semmit a telefon a beállítások/email és névjegyzék?/sim számok importálásánál. Azt hittem, hogy legalább rákérdez, hogy biztos, hogy mindent át akarok importálni.
Szóval ki kellene törölni a 380-at, és beimportálni a 170-et, vagy bekapcsolni, hogy a simkártyán levőket mutassa a négyjegyzékben. -
[CS]Blade2
addikt
Áthelyeztem mindet a memóriakártyára, így 0/20 és 17/200 lett, pedig csak 8 üzenet van. Áthelyeztem a saját mappába, hogy a beérkezőknél ne legyen semmi, és ekkor még villogott, de így teljesen üres beérkezőkkel egy kikapcs-bekapcs segített. A számláló továbbra is 9-el többet lát, de az mind1.
-
[CS]Blade2
addikt
Muterom Samsung E250-re kapott képeket mostanában, és tegnap is küldtek neki egyet, megnyitotta, de valamiért azóta az állapotjelző soron ottmaradt az új üzenetet jelző icon, és folyamatosan villog. Lementettem a képeket, kitöröltem az üzeneteket amiben kép volt, de nem tűnt el. Minden beérkezőt, elküldöttet megnyitogattam egyesével, de b**** eltűnni.
-
[CS]Blade2
addikt
válasz kaller1 #20128 üzenetére
Én így is gondoltam, de látom a topicban (rákeresve a töltés, töltő, stb. szavakra) is mindenki mást mond, más fórumokon sincs egyetértés, szóval inkább megkérdeztem.
Gondolom az lehet az igazság, hogy 3-4 óra után lekapcsol a töltő, így hiába hagyják fent 16 órát, nem tesz vele se jót, se rosszat. -
[CS]Blade2
addikt
Vodafonnál azt mondták, hogy az első töltés 16 óra legyen, itt pedig egész mást mond a csávó a videóban: [link] Egy nokia 7320-at vettem, ma jött meg, úgy néz ki, hogy még ma le is merül, így nem tudom mennyit töltsem. A videó hitelesebbnek tűnik, mint a csaj a vodafonnál.
Van aki nem csak így hallotta, hanem biztosra tudja?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XPEnology
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- EAFC 25
- Gaming notebook topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Parfüm topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Horgász topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest