Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Medix
csendes újonc
Üdvözlet.
Lassan agyf@szt kapok, segítsen valaki pls.
Adott két ezer éves telefon, egy Samsung Xcover 2, meg egy ZTE Kis 2 Max.
Mindkettőbe került 1-1 sd kártya, a készülék fel is ismeri, sőt, ki is van választva - elméletileg - alapértelmezettnek, mégsem enged telepíteni rá semmit, a telepítés helyhiány miatt megszakad (A telefonmemória valóban tele van).
Van valakinek ötlete? -
válasz Abrion #44498 üzenetére
Ez ugyanaz mint a smart 4 mini?
Mert akkor 2 hangszóró van benne. Egy a kijelző felett (híváshoz) , egy pedig a hátlapon a kamera mellett (ez adja a rendszer hangokat, hívás, SMS, film és játék, stb.).
Szerintem az utóbbi döglött meg nálad.Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Abrion
senior tag
Hali
vodafone 785: ébresztő nem add hangot, hívás sem add, de beszélgetni tudok a hívóval. bedugtam egy fülhallgatót. ott van hang. azt hittem egy hangszóró van benne, de ezek szerint kettő hol van a rossz csipogó? tudna valaki ebben segíteni? talán csak kontakt hiba és egy szét szerelés elég a megjavitásra
-
core i7
addikt
sziasztok mobil sim helye sérült nem érzékeli simmet van valami megoldás javítható vagy kuka?
-
moma
őstag
BKV futárban nem lehet valahogy megcseréni a start és a cél címet? zavaró átírni...
we all deserve a bit of luck.
-
ot93
senior tag
-
GabeE3e
tag
Sziasztok 70-100 ezer forintig szerintetek melyik telefon éri meg legjobban?
Kettő között gondolkodtam eddig,de lehet tudtok egy még jobb megoldást.
Tehát: Xiaomi POCOPHONE F1 64GB
a másik pedig Huawei P20 Lite 64GB
Az előbbi jobb hardveresen, viszont az utóbbinak jobb a fényképezője, ami nálam talán fontosabb is egy kicsivel a processzor sebességnél.
Tapasztalatokat szívesen meghallgatnék, az érintett telefonokról.
-
ot93
senior tag
Üdv,
adott egy őskori telefon, sony ericsson k300i, amit kb. 10 év után be kéne kapcsolni, mert egy kép kéne róla, ami anno nem lett lementve
na most az akkuja már lemerült ugyebár, a töltőkábelje pont két hete lett kidobva, mert mondom úgysem kell az már semmire... ja....
Mi lenne ha egy sima 1s drón akkut rákötnék? Milvelhogy azt írja az eredeti akku, hogy 3,6 li-polymer.. na most a drón akkuk is lipo és 3,6V (töltve 4,2V). Ebből talán nem lehet gond, nem?
vagy van még itthon egy w200i meg egy k550i, azok akkuit rádrótozva? mert azokhoz van usb kábel, így azokat még tudom tölteni. Igazából csak addig kéne, míg infrán átküldöm mondjuk a k550-re, onnan meg gépre. Feltéve ha működik még
vagy vegyek új akkut bele csak ezért? meg töltőt?Amúgy a w200i nyolc év állás után 3 perc töltés után már életre kelt... a k550i-t majd még most próbálom
[ Szerkesztve ]
CRF300L
-
Apollo17hu
őstag
Sziasztok! Hasznalt mar vki softphone-t? A gyakorlatban ez mit jelent? Miben mas, mint a normal telefonkapcsolat?
-
GuineaPigMan
tag
válasz icemad #44486 üzenetére
Köszönöm a tanácsot, akkor felrakom oda is, viszont ha nem probléma itt is itt hagynám, hátha. A szolgáltató Telenor. A térerő minden esetben maximális volt. Most beraktam 3G kapcsolatba, hogy úgy előjön-e ez a hiba.
Samsung Galaxy S23FE, MSI Modern 15, Series S, PS5, Galaxy Watch 5, Galaxy Buds 2
-
válasz GuineaPigMan #44485 üzenetére
Szerintem a p20 topikban hamarabb tudnak segíteni. Ez telefon specifikus problémának tűnik. Melyik szolgáltató? Van rendes térerő? Ha csak a 2g/3g van kiválasztva, akkor is csinálja?
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
GuineaPigMan
tag
Sziasztok!
A körülbelül fél éves Huawei P20 telefonom egy érdekes hibát produkált az elmúlt napokban. Mégpedig naponta egyszer megbolondul a mobilinternet. Nincs időponthoz kötve, néha délután, néha délelőtt, de átlagban naponta egyszer előjön. A hiba pedig, pontosítva fel-le csatlakozik a mobilinterneten, bal fent villódzik másodpercenként a 4G felirat, és mivel ennyi idő alatt nem tud létre hozni kapcsolatot, ilyenkor nem megy az internet. Ha kikapcsolom a mobilnetet, aztán vissza ugyanúgy folytatja. Újraindítás segít rajta, sőt mai nap rájöttem, hogy ha repülő üzemmódba rakom, majd vissza is helyreáll a mobilnet. Leginkább az a zavaró, hogy van amikor több óráig nem nyúlok hozzá, és akkor hülyül meg magától, és ilyenkor nem kapok meg semmilyen üzenetet, vagy értesítés, mivel le van kapcsolódva az internetről.
Találkozott már valaki ilyen gonddal, vagy sajnos egyedi esetnek nézek elébe? Nagyon hálás lennék, ha valaki tudna segíteni.Samsung Galaxy S23FE, MSI Modern 15, Series S, PS5, Galaxy Watch 5, Galaxy Buds 2
-
KovyZoly
tag
Sziasztok
Pénteken vásároltam egy Honor 10 lite készüléket.
Olyan problémám van vele, hogy bármit csinálok, nem tudok semmit telepíteni a Play Áruházból. Folyamatosan 910es hibakódot ír. A minden alatt gyorsítótártörlés, adattörlés, google fiók újrarakása, több újraindításokban mutatkozik meg. Az Emui friss, már csak a teljes visszaállítást nem próbáltam.
Mit kellene csinálnom, hogy működjön?
Előre is köszönöm!
Üdv -
-
rétisün
veterán
válasz quailstorm #44481 üzenetére
a telefon/SIM tulajdonosa kórházban fekszik, nem fog tudni bemenni a szolgáltatóhoz. különben már régen nem lenne ez gond, bevinné, elintézné.
[ Szerkesztve ]
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
quailstorm
nagyúr
válasz rétisün #44480 üzenetére
A telefonnak az ég egy adta világon semmi köze a PUK kódhoz még mindig.
Vigyétek be a SIM-et a szerződéssel és a SIM tulajdonosával a szolgáltatóhoz.Felejtsd el hogy milyen telefonja van. Vertu constellation-je is lehetne ha nem tudja PUK kódot, nem fog belépni.
[ Szerkesztve ]
-
rétisün
veterán
ha nincs meg a PUK-kód, IMEI alapján a szolgáltató vagy a gyártó 'fel tudja oldani' a telefont? egy régi Nokia 1680cmég mindig, a Nokia oldalán nem találtam ilyesmit.....
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
chatran
őstag
válasz quailstorm #44474 üzenetére
Ha már 3310, úgy tudom a 3g már valamivel jobb lett, átvariálható menü, meg jobb gombok. Kapható ez nálunk valahol?
-
grigo
őstag
válasz Pityu. #44473 üzenetére
Inkább pára meg eső meg ilyenek. Meg ez tetszik neki. Nem olyan nagyon idős csak ez tetszett neki. Leesett többször megázott és nagyon bejön neki aztán úgy vagyok vele ha ez tetszik ilyet kap akkor is ha nem ezzel bont falat.
https://www.flickr.com/photos/120343053@N04/
-
Pityu.
nagyúr
válasz quailstorm #44474 üzenetére
Na akkor melyik az az egyszerű telefon ami jó nekik?
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
Aureal
senior tag
válasz quailstorm #44426 üzenetére
Végül egyszerűbb lett a megoldás mint gondoltuk a könyvjelzők kinyerésére!
Az Opera Miniben van egy olyan rész, hogy android könyvjelzők. Csontig behúzza maga alá a gyári böngi linkjeit és így egy kalap alatt menthető... Problem solved és rootolni sem kellett! -
grigo
őstag
Sziasztok. Kérhetnék tippet tőletek hagyományos telefonra?
Szülőnek kellene hagyományos értelemben vett telefon, jó lenne IP67 szabvány, minél nagyobb üzemidő és üzembiztosság, megbízhatóság. Az öreget ritkán lehet rávenni telefoncserére, 5-6 évnél korábban esélytelen.
Catepillar szerűségekben gondolkodom, ha már nagyon modernkedni akarok akkor talán a kamera lenne az egyetlen aminek látnám értelmét, de ezekben a telefonokban úgy gondolom nem esély van ilyenre.Szóval mit ajánlanátok?
https://www.flickr.com/photos/120343053@N04/
-
-
rétisün
veterán
válasz Hosssszu #44465 üzenetére
sajnos egyáltalán nem biztos, hogy megvan még a sim kártya nagyobb része, elvégre egy kb. 10 éves telefonról beszélünk.
de a lényeg, hogy a reset itt már nem megoldás, csak a puk kód?
[ Szerkesztve ]
-
Hosssszu
őstag
válasz rétisün #44464 üzenetére
A SIM kártya nagyobbik részén rajta van a puk kód, illetve ha telenoros a kártya akkor talán a mytelenor oldalon is meg lehet nézni a puk kódot.
A többi szolgáltatónak nem ismerem az online felületét.Egyébként tízszer nem érdemes elrontani a puk kódot, mert utána kuka a SIM kártya.
-
rétisün
veterán
válasz quailstorm #44462 üzenetére
kösz, ez lesz az!
viszont ha nem oldja meg a puk-kódot, mit lehet tenni? kórházban van a gazdája, elfelejtette a pin-kódot, és ez lett az eredménye. mit lehet ilyenkor csinálni?
-
quailstorm
nagyúr
-
rétisün
veterán
sziasztok,
bocs, ha nem itt kéne kérdeznem, de.....felismeri valaki ezt a telefont, milyen Nokia? kb. 10-11 éves, ennyit tudok róla. illetve ha azt is tudná valaki, hogy lehet resetelni, megköszönném, de a pontos típus lenne fontos.
kösz!
-
válasz Aureal #44457 üzenetére
Az hát!
"zsé szenter"
Amikor otthon vagyok pár napot, kiszoktam menni. Néha egész jó cuccok vannak. Itt Hollandiában meg megszoktam, hogy mindenre alkudni kell... Mondjuk régebben jobb volt. Most már túl sok a kínai cucc, meg drágán is adják.Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
-
chatran
őstag
válasz quailstorm #44454 üzenetére
Köszi, azt hiszem igazad van. Ez lesz a bal oldali.
-
quailstorm
nagyúr
válasz chatran #44453 üzenetére
Valszleg az nem Nokia, csak egy kínai kamu.
-
chatran
őstag
Sziasztok,
Nem tudok rájönni, hogy mi lehet a különbség a két új 3310 telefon között.
Először azt hittem, hogy az egyik a 3G-s változat, de a neten nincs ilyen brutális méretkülönbség az összehasonlító videókban.
A jobb oldali elvileg a Nokia 3310 2017, aminek ilyen a doboza.
De akkor melyik típus lehet a bal oldali nagy fekete? -
kutga
nagyúr
Hölgyek/Urak!
T4 torx csavarhúzót merre kapok?
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
BlackDevil
aktív tag
Sziasztok.
Samsung galaxy s6 edge telefonom az autóban volt töltőn. Pár percre be ugrottam egy boltba és mire visszamentem már se kép se hang. A töltést nem veszi, legalábbis nem jelzi a led. Nem bírom bekapcsolni a telefont. Nem reagál egyik billentyűkombinációra sem. Az adataimat jó lenne le menteni róla. Tudna valaki segíteni?»OΛKΞN« √ ツ Toborzás: https://goo.gl/bO5GhH <--- Star Citizen ---> https://goo.gl/ptspnT ¤ Steam ---> shorturl.at/NSVW1 | Social Club ---> http://goo.gl/nPIu51 | Hackthat: http://goo.gl/kAJnpV
-
INMOTEP
őstag
válasz INMOTEP #44446 üzenetére
Nagyon hálás lennék ha valaki tudna segíteni ,már sok mindennel próbálkoztam de lehet én csinálom rosszul 2 napja szenvedek ezzel a régi Iphone 3g telóval és nem birok túl lépni az 1015 ös hibakódon .Állandóan recovery módba teszi magát restore után .Állitólag Ipad firmware volt rajta ....
[ Szerkesztve ]
-
Mika1227
őstag
Jól jönne egy kis tanács. Ma odaadtam a leányomnak a telefont (Meizu Po 6 Plus), hogy játszon vele aztán sikeresen zárolta! Telefon zárolva felirat jön meg kéri a Flyme fiók jelszavát de én nem emlékszem, hogy mi az de még arra se, hogy állítottam-e be egyáltalán ilyet! Mit csináljak?
A Mikulásnak teljesen igaza van, hogy évente csak egyszer megy az emberek közé!!! Még az is sok!!!
-
petike26
csendes tag
Sziasztok!
P8 lite-omnak berepedt az üvege, és arra gondoltam hogy vennék bele ebay-ről egy másik komplett kijelzőt, valami olcsó utángyártottat amit csak át kell cserélni és kész, nekem annyit még megérne. Azt szeretném kérdezni hogy tudnátok linkkel ajánlani valamit?
Esetleg csak az üveg csere az nagyon macera?
Köszönöm szépen! -
INMOTEP
őstag
Üdvözletem , kis segítségre szorulnék szoftveres témában .Iphone szakiktól kérdezném régi Iphone 3G -t sikerült úgy tartalom törlésre nyomni hogy cydia volt rajta ....... .És jelenleg nem tudom visszaállítani .1015 ös hibát dob és recoveri módban ragadt .4.2.1 ios volt rajta . Itunes -pedig mint irtam 1015 ös hibát ir ...Valaki letudná irni lepésről lépésre hogy mit kell tenni ilyenkor ? régen tudtam de már nem emlékszem szinte semmire .... A Lényeg hogy tiszta Cydia mentes rendszert szeretnék rá telepiteni
[ Szerkesztve ]
-
Aureal
senior tag
válasz quailstorm #44443 üzenetére
"Ezek nem kezdőnek vannak szánva."
Ezt elfogadom, de mindenki elkezdi vhonnan, csak lehet másak a körülmények...
Viszont ha pár szóban ki lennének ezek egészítve és (nem célzásnak szánva!) sokan nem a "használd a googlet" kiegészítésre gondolnának csak, az is más lenne. -
quailstorm
nagyúr
válasz Aureal #44442 üzenetére
Ezek nem kezdőnek vannak szánva.
Ha a szakterminust el akarod sajátítani, ahhoz keress olyan telefont, ami népszerűbb volt, meg általános leírásokat.Rengeteg munka lenne mindent megírni kezdők számára...
Drivert azt spec nem néztem, de tuti lehet ásni valahonnan azt is.
Oprendszer is kérdéses, még Android 2.x időkből való Qualcommok nekem XP-t vagy Win7-et szeretnek max driverügyileg...De amúgy ja, netet kinyomod, linkeket copypaste, aztán kész.
Azért sincs már leírás, mert 3 másodpercenként változik minden. Nekem még van a gyűjteményben kézikönyves androidos teló.
Az más kérdés hogy a telefonon jelenleg lévő OS újabb és tök más[ Szerkesztve ]
-
Aureal
senior tag
válasz quailstorm #44440 üzenetére
Amúgy azon az XDA fórumon linkelt Motorola driver is sajnos holt link már az elején, ezért is tartok tőle, hogy ezt a telát jobb ma már nem piszkálni ilyen módon, főleg amatőrként. Az olyan szlengek meg mint OTA survival stb. főleg semmit nem mondanak nekem (pláne nem unokahugomnak akié most a teló). Ez is a baj az ilyen leírásokkal, egyrészt full angol, másrészt full szleng, harmadrészt nincs elmagyarázva mialatt mit értenek. Pl. a másik oldalon is írják hogy ezt meg azt a fájlt rakfuk fel... Mire? A telefonra vagy a pc-re? Szerintem már itt kezdődnek a félreértések, amivel zátonyra fut sokaknál a téma. Nem szabatosak kellőképp a leírások vagy eleve azt feltételezik, hogy mindenki 100 telefont rootolt már és kisujjába van. Ez amúgy jellemző is a mai Android okostelákra. Régen még regénnyi gépkönyv volt egy telefonhoz, ma már semmi csak online help és azt gondolják egy 50-es mami is majd mindent elsőre ért a cuccon, holott még a netet se biztos hogy el tudja vele érni vagy hogy beállítsa. Tesómhoz pont így vágtak decemberben a T-mobilosok egy 80 ezres Samsungot, hogy nem üzemelték be neki és itthon kezdte szerencsétlen egyesével beírogatni a régi cuccáról a névjegyzéket betűről betűre...
[ Szerkesztve ]
-
Aureal
senior tag
válasz quailstorm #44440 üzenetére
Akkor mégis félreérthető voltam. Szóval nem mai friss támogatást várok, hanem ha kipróbálom a rootot és beszarik, akkor már a tela fórumán sincs amber aki segítene benne mit hogy kínlódjak tovább, de azt hiszem az lesz a biztos ha copy+pastezünk a könyvjelző url-ekkel, mert amúgy a telefon már eleve nem sok mindenre használható, lévén a browser elavult, meg se nyit bármilyen oldalt, Opera böngiből se megy rá semmi mai, csak benne "ragadt" így még pár adat amit mindenképp ki kéne nyernünk a használójának mielőtt elajándékozza...
Amúgy ja, nehezen piszkálható készülék: [link][ Szerkesztve ]
-
quailstorm
nagyúr
válasz Aureal #44437 üzenetére
Ha megnézed, az AT&T ICS OTA-nál szerepel először a factory reset. Hogy EU modellnél ilyen van-e az jó kérdés, de neked tuti nem At&T van.
Itt még nincs factory reset...Amúgy meg 2011-es telefonhoz ne várj 2013-nál újabb cuccokat.
-
quailstorm
nagyúr
válasz Aureal #44437 üzenetére
Akkor keress jobban támogatottat.
A legtöbb csak iszonyat balfék volt az ADB-vel és az általános számítógéphasználattal, de nyilván én semmiért nem vállalok felelősséget, nem volt ilyen telefonom.A 2019-es kísérletezésről meg annyit, hogy 2012 óta olyan sokat nem változott a rendszer a telefonodon, de ha valami OTA-s nem rootolható verziód van, azt meg tudod ellenőrizni.
Én is látom, hogy több helyen factory resethez kötik az ADB-t, de ilyet még életemben nem láttam.[ Szerkesztve ]
-
Aureal
senior tag
válasz quailstorm #44434 üzenetére
Csak kevésbé értek angolul, de vmi olyasmit hámoztam ki a kommentekből, hogy elég sokaknak nem működik az ott leírt mára már több éves módszer. Szóval ezzel 2019-ben kisérletezni félek nem sok támogatásról biztosított szerintem, hogy szinte senki nem használja már ezt a telefont. Tehát vmi tutibb módszer kellene.
A másik hogy ott is csak mint ha kérdésként hangzana el hogy a root folyamat nem gyalulja-e az adatokat. Vagy nem jól fordítom? (Persze ha belefagy a folyamatba és már csak a hard reset marad, az sovány vigasz.)[ Szerkesztve ]
-
-
quailstorm
nagyúr
-
Aureal
senior tag
válasz quailstorm #44428 üzenetére
Motorola MB865 ha ez segít.
-
-
kutga
nagyúr
Hölgyek/Urak!
Származhat valami baj abból ha nagyobb áramerősségű töltővel töltök egy telefont?
A gyári 5V/1A, a másik 5V/2A.
Jól gondolom hogy a teló a nagyobbikkal is 1A-t fog felvenni?
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
Aureal
senior tag
válasz quailstorm #44426 üzenetére
Ja, hát lehet megnyitogatni egyenként vagy 200 weboldalt, aztán egy hétig elszórakozunk.
Amúgy minden rootolási leírás ott kezdi, hogy mentsd az adatokat, szóval...
A másik, hogy a tela weboldalán ajánlják az Astro file managert applikációk backupjához, de az a gyárilag telepítettekre nem érvényes, csak a letöltöttekre. Rápróbáltam egy másik fájlkezelőt is, azzal engedett mindent backupolni, a gyári browser progiját is, de félek hogy ez csak az appot backupolja és az adatait nem. Az ilyen apk fájlt amit lement (alkalmazásonkánt külön amúgy, tehát nem zippeli meg stb) pc-n vajon hogy lehetne ellenőrizni? -
Aureal
senior tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnénk. Családtag régi telóján 4.0.4-es android van, gyári browserében pedig egy rakás könyvjelző amit szeretnénk kinyerni, de nincs export lehetőség. A rendszer nem roorolt és a belső memóriához (amiben feltehetőleg ezek tárolódnak) fájlkezelővel nem lehet hozzáférni. A rootolás félek legyalulna minden adatot, így nem tudom egyáltalán van-e valami lehetőségünk vagy marad a papír ceruza a webcímek felírásához?
Köszi![ Szerkesztve ]
-
-
KisApám
addikt
Telefonomra 2 db BlueTooth eszközt (hangszórót) szeretnék csatlakoztatni EGYSZERRE.
Melyik programmal, hogyan tudnám megcsinálni?Köszönöm!
̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
Adamis
őstag
Sziasztok! Gyors kérdés: ha andoidos telefon kijelzője betörött és a belső telefonkönyvet szeretnénk lementeni, mit lehet tenni. Nem google-szinkron, nem sim-kártya, belső hely. Köszi!
-
zhata
senior tag
Meg tudnátok mondani, hogy a Google sms-hez való hozzáférés tiltása óta melyik szoftverrel tudok hívást blokkolni androidon? A Google Playen találhatók közül egyik sem működik.
-
renegat1
tag
Sziasztok. Talán sikerrel járok itt. Kérnék egy Nokia 3120c-1c telefonhoz firmware-t. A gazdája nagyon ragaszkodik hozzá. Csak a Nokia logóig jutok vele és tovább nem megy. Előre is köszönöm.
-
mad1
veterán
hihi,
reg volt bekapcsolva egy htc okostelo..bekapcsoltuk,de google driveot akar csak frisiteni,tovabb em enged addig.mit lehet tenni?
play aruhazat nem ismeri?
mert ez a telo akkor volt utoljara neten amikor meg nem play volt.[ Szerkesztve ]
Ne szemetelj ! = Steam
-
akos86
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy navon t503 v2 (MT6580) telefon amit flastoolal leformáztam elveszett az nvram, reflash után nincs bluetooth és wifi semm, az imi számot sikerült helyretenni van e erre valami megoldás?
[ Szerkesztve ]
3dfx, gone but never forgotten...
-
-
Sátán44
addikt
válasz icemad #44405 üzenetére
Köszönöm a segítséget! Sikerült hajnali 3-ra megcsinálni Nagyon sokat kínlódtam vele, de lementettem a névjegyzéket. Youtube videón megnéztem hogyan helyezkednek el az értesítő sáv ikonjai. A wifimről levettem a titkosítást, így próbáltam eltalálni a hálózatomat. Kb. 30 perc alatt sikerült rácsatlakoznom. Router infójában láttam, hogy kapott IP-t. Messenger, meg viber üzenetek értesítései is megerősítettek benne, hogy jó úton haladok. Flashlight volt a kiinduló pontom, ráragasztottam egy kis rágó darabkát a kijelzőre Innentől 3 órán keresztül próbálkoztam megtalálni a screen monitoring ikont, majd rábökni a TV-mre, végül sikerült és megjelent a telefon képe a Tv-n. Persze ezután gond nélkül ment a mentés.
Kis bohóccal is lehet nagy cirkuszt csinálni... :-)
-
Anakin007
aktív tag
Sziasztok!
Motorola Moto Z2 Play, (oreo 8.0) telóm van egyetlen apró problémával: stby-ban ha megmozdul, folyton bekapcsol az óra, igaz, 2-3 mp-re csak, de zavar. Írták vhol a sima Z-nél, hogy Moto alkalmazás -> Moto Display és azon belül, de ott már mindent kikapcsoltam ami szóba jöhet ill. Moto actions alatt az 'Approach for moto Display' is kikapcsolva, bár ez a legyintésre kapcsolná csak be. Valami ötlet? Köszi előre is!
Ha Isten létezne, hinnék benne.
-
AlyrArkhon
senior tag
válasz Sátán44 #44404 üzenetére
Airdroid? Én biztos ezzel próbálkoznék, 'csak' számítógép kell hozzá. Feltenni a gépről is lehet play-en, elinditani gondolom adb-ből lehet ha nem találod el az ikont vakon, onnantól meg a böngészőben látsz mindent.
(Ha volt korábban használva, van reg, akkor simán böngészőben belépve a web.airdoid,com-on)[ Szerkesztve ]
Redmi Note8,11/Band4,8/watch3a/Xiaomi S10
-
-
Sátán44
addikt
válasz icemad #44407 üzenetére
Félreértettem a TV-t TeamViewr-re gondoltam, ezért értetlenkedtem. Ahogy írod valóban megoldható, viszont így is macerás. Mivel ehhez kell, hogy a wifire rácsatlakozzak (titkosítást leveszem a wifiről), utána aktiválnom kell a screen mirroring funkciót. Ha vakon mindez sikerül megeszem a kalapom
-
.Sziszi.
csendes tag
válasz pube111 #44373 üzenetére
Jutottál valamire a szervizzel? Netán kiadták a telót és így használod, értesítések nélkül?
Én hazahoztam ismét a telót, hogy kész. Illetve kiadták, hogy nem csináltak vele semmit, mert jó.
Összefoglalva a lényeg...
Frissült a 7-es android 8-ra. Appos problémák, gyors merülés lépett fel. Több hét után meguntam és a garancia lejárata előtt beadtam márkaszervizbe, alaplapot és akkut cseréltek, kalibrálást és friss szoftvert kapott. Ahogy elhoztam SIM kártya gond jelentkezett, illetve továbbra is appos problémák, gyors merülés. Visszavittem a szervizbe, ahol nem tudtak mit kezdeni vele, elküldték a pesti központba. Ők nem találtak benne hibát, mindössze ellenőrizték a beállításokat, kalibrálták és friss szoftvert tettek rá, visszaküldték a helyi szerviznek. Ők kiadták a saját és a központi szervizes javítási lappal. A boltban betették a SIM kártyáimat, amiket látszólag jól is kezelt a telefon. 5 perc múlva ismét zároltnak hozta az egyiket, miközben a térerőt mutatta. Szerviz javaslatára kicseréltettem mindkét SIM kártyát újra, de a zároltság akkor is maradt. Visszavittem a szervizbe, csináltak róla képernyőképet és visszaküldték a központba. Mondván a hiba továbbra is fennáll, fotózva, galéria mappában megtalálható.Alaplap csere óta van a SIM probléma, egyik zárolt. A kártyákat másik telefon kezeli, illetve másik telefon kártyáival szintén nem jó a telefon. Ehhez képest senki sem ismeri el a telefon hibáját, megoldás sincs rá.
-
-
válasz Sátán44 #44404 üzenetére
Ha volt google szinkron, akkor ott.
Ha nem, akkor az már nehezebb, de nem megoldhatatlan. Keress olyan tv-t ami támogatja a vezetéknélküli képátvitelt, és ahhoz csatlakozz. Na ezt lesz nehéz vakon csinálni. Ha sikerült, akkor látod a telefon képét. Névjegyzéket ments felhőbe, vagy exportáld SD kártyára. Sok sikert!Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Sátán44
addikt
Sziasztok!
Samsung S6 edge+ telefonnak be van törve a kijelzője (teljesen sötét), viszont az érintés működik. Nagy szerencsémre sikerült vakon eltalálnom az adatátvitelt így a belső tárhelyen lévő adatokat kimentettem. Most szeretném a névjegyzékeket is lementeni. Lenne ötlete valakinek, ezt hogy oldhatnám meg?
-
hulk111
csendes tag
Sziasztok!
Érdekelne, hogy mi az oka annak, hogy, amikor redmi 4x-en elindítom a kamerát az LCD-n tök jó a kép, de miután lefotózom a képet elmosódik az egész.
Megbízhatóság: https://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_4/keres.php?type=-&stext=hulk111&submit= üdv.hulk111
-
flash-
veterán
Sziasztok
Reggeben talan samsungon volt olyan funkció hogy ha a kijelzőt olvastuk akkor nem kapcsolt ki.
Ez vmi appal megoldható??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bitcoin topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Bittorrent topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest