Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teodor52
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék vásárolni egy régebbi típusú telefont ez egy motorola Pebl U6 lenne, de sajnos nincs benne magyar menü.
Van valami megoldás arra hogy magyar menü legyen?
-
flash-
veterán
milyen kábelt ajánlanátok a töltőhöz?
valami minőségi megbízható kéne.. -
Bozek
nagyúr
válasz Balint981220 #42293 üzenetére
Bár a kérdésre válasszal nem tudok szolgálni, de azt legalább megírhatnád, hogy milyen telefonról van szó. Gondoltam a videóból kiderül, de tévedtem.
-
Balint981220
csendes tag
Sziasztok!
A képernyőmnél a ragasztás kezd elválni. Rakok fel egy videót, hogy érthető legyen, miről is beszélek pontosan. Valaki tudna esetleg segíteni javításban? Kb mennyivel számoljak?
Köszi!
A videó itt megtekinthető: https://goo.gl/ENyEfY -
beg
veterán
válasz #73820095 #42290 üzenetére
Hogyne. Párával, vízzel kifejezetten fém barát
Az autók is szerették régen, ha közel hajoltál hallottad ahogy csámcsog a rozsda.[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
beg
veterán
Én nem kockáztatnék. Olyan helyre is mehetett a vízből amit most még nem látsz, és a beindult oxidáció csak pár nap/hét múlva fejti ki áldásos hatását a csatlakozókon.
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
g@bo
nagyúr
üdv urak
tegnap klotyóba ejtettem a samsung a3 2016 om, szépen élével ahogy illik.
sima viz volt benne...de, kikaptam ugyan azonnal, viz sokáig nem érte és függőlegesen landolt /alul lepte meg a viz/, a kijelző szép lassan halványodott, majd égett a hátlapi pilács, kikapcsolni nem tudtam a rohad fix szerelés miatt.... azóta szárad rizsben....
aohgy nézem, egy ultrahangos pucolás 6000 egy kijelző csere pl. 38000 alaplap se kispálya.
egy új masina 69000. nem vennék újat ha nem muszáj, de a kijelző cserénél már necces a játék /+szerviz ktg/ hogy megéri e. lehet megúszom egy pucolással, lehet alapból halott, v alaplap.
a smart clinic céget lestem, lehet van olcsóbb jobb. nem tudom.
tipp? kuka, va rizikózzak?
-
azaleericks
tag
válasz quailstorm #42286 üzenetére
Köszönöm a gyors választ.
-
quailstorm
nagyúr
válasz azaleericks #42285 üzenetére
-
azaleericks
tag
Sziasztok.
WiFi-ről jut eszembe. Melóhelyen nem adták ki a jelszót, csak beírták és elmentették. Van lehetőség arra, hogy valahogyan megnézzem milyen jelszó lett elmentve ? Android 6.0.1
-
Vasinger!
nagyúr
Sziasztok!
Adott egy Huawei Ascend Y6, elvileg a legfrissebb szoftverrel. Olyan problémám akadt, hogy bár el van mente a Wifi hálózat a beállításokban, nem akar csatlakozni hozzá automatikusan, csak ha én manuálisan rámegyek.
A beállításokban elvileg be van kapcsolva, hogy alvó módban is legyen aktív a Wifi, más ehhez tartozó beállítást nem találtam.
Bárkinek van valami tippje, hogy mi lehet a baj?
[ Szerkesztve ]
-
C. s.
addikt
válasz quailstorm #42282 üzenetére
Igen, a másik SIM-re is elmentettem, és javasoltam, hogy írja ki füzetbe, de ez a lehetőség nem mozgatta meg a fantáziáját. Gyakorlatilag sosem szokta kikapcsolni a mobilját, még új korában sem, szóval ez nem gond. Azért elrakta biztos helyre a szétgörbített gemkapcsot.
-
C. s.
addikt
válasz quailstorm #42279 üzenetére
Apu is hálásan köszöni a segítségedet! Semmi baja a telefonnak! Szinte hihetetlen, de miután bekapcsoltam, hibátlanul működik! Már át is raktuk a számokat a SIM-re.Köszönöm szépen ismét, és nagyon kellemes hétvégét kívánunk!
-
C. s.
addikt
válasz quailstorm #42279 üzenetére
Köszi szépen, akkor a gemkapocs lesz.
-
C. s.
addikt
válasz quailstorm #42277 üzenetére
Köszönöm szépen, meg fogjuk próbálni. Jól gondolom, hogy a rövidre záráshoz elég, ha pl. egy gemkapocs két végét hozzáérintem a 2 lábhoz?
Azt lehet tudni, hogy R306-nak melyik lábát kell földelni? Bár egyszerűbbnek tűnik számomra a földelés. (Legalábbis úgy, ahogyan elképzeltem. Aztán majd megmondod, mennyire vagyok rossz nyomon.)
-
quailstorm
nagyúr
Többrétegű a nyák és nem olyan a gomb mint gondoltam, de mindegy, jókat linkeltél.
Szóval én a kapcsoló két lábát földnek és rögzítéserősítésnek hittem, de nem az. Az a két lába. ezen jelölve van úgy hogy értsed
a piros a földelés, a másik oldala meg az R306-ba van kötve
maga a kapcsoló ezt rövidre zárja és egy rugó tolja ki a gombot
Szóval vagy a két lábat kell rövidre zárni, vagy az R306 megfelelő lábát kell földre kötni.
[ Szerkesztve ]
-
C. s.
addikt
válasz quailstorm #42274 üzenetére
És ezt elfelejtettem belinkelni, itt több kép is van.
[ Szerkesztve ]
-
C. s.
addikt
válasz quailstorm #42274 üzenetére
Bocsi. Lefényképeztem egészben, ha most sem látszik a lényeg, légyszi írd meg, mi az.
A bekapcsológombja régóta hiányzik. Apunak sajnos nincs multimétere.
kép, képEzeket a műszaki rajzokat találtam. Ha lesz majd időd, megnéznéd? Remélem, van közte használható is.
[link], [link], [link], [link][ Szerkesztve ]
-
C. s.
addikt
válasz quailstorm #42263 üzenetére
Nem tudjuk, hogyan kell rövidre zárni. Segítenél? Azóta szét lett csavarozva, lefényképeztem, hátha kell a kép, hogy be tudd jelölni vagy valahogy elmagyarázd. Az ott a háttérben nem WC-papír, hanem konyhai papírtörlő.
[ Szerkesztve ]
-
JoceeHunt
őstag
Üdv,
Tudna nekem valaki segíteni?
iPhone 6-ról van szó, telefonálás közben régebben mindig elsötétült a képernyő (mint a zárolás), amikor elvettem a fülemtől akkor mindig visszaoldott.
Valahogy nem megy ez a funkció. Ez menüben kapcsolható dolog? Mert sehol nem találom.
Kicsit idegesítő, hogy mindig nyomkodom az arcommal a gombokatKöszi!
joceehunt felhasználónak 60 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=joceehunt
-
C. s.
addikt
válasz quailstorm #42270 üzenetére
Köszi szépen, majd megbeszélem vele.
-
C. s.
addikt
válasz quailstorm #42268 üzenetére
És van még rá hébe-hóba kapacitásod? Nem ingyen várnánk el. (Ha egyáltalán sikerül majd bekapcsolni...)
Bár apu fogja eldönteni, hogy érdekelné-e egyáltalán egy ilyen lehetőség.[ Szerkesztve ]
-
C. s.
addikt
válasz quailstorm #42265 üzenetére
Köszi szépen!
Az egy csöppet borsos ár. Megpróbáljuk bekapcsolni valahogy, aztán majd látjuk.
Szervizben dolgozol? Úgy rémlik, Te is szegedi vagy.(#42266) Doky586:
"ha vastag a pénztárcád"
Csak a bokám vastag.
[ Szerkesztve ]
-
quailstorm
nagyúr
Olyan 100 000-tól 300 000Ft-on át a csillagos égig valószínűleg bevállalná egy adatmentő cég. De ahhoz le kell forrasztani, találni olyan vezérlőt, kiszedni a spéci fájlrendszerből majd kiolvasni a spécin elkódolt file-ból.
Tekintve, hogy nem látom a készüléket, annyi tudok mondani, hogy a józan ész keretei közt meg kéne oldani a bekapcsolást.
-
C. s.
addikt
válasz quailstorm #42263 üzenetére
A SIM-en semmi nem volt sajnos.
A rövidre záráshoz mennyire kell szétszedni a készüléket? Ő már csavarozni akarja. Úgy kell?
Abban reménykedtünk, hogy létezik valami olvasó eszköz, olyasmi, ami a memóriáját le tudja olvasni, mint ahogy a kártyaolvasó az SD-t. Szóval semmi?
-
quailstorm
nagyúr
Én se tudok újat mondani, gyaníthatóan kuka. Nekem van 3100-am is és DKU-5 kábelem is, ha nagyon akarja az ember fel lehet vinni PC-re az adatokat Nokia Suite-tal, csak ahhoz üzemképes teló kellene...
Bízz benne, hogy a SIM-en voltak a számok aztán ennyi.Akkor a bekapcsológombot kell valahogy rövidre zárni, hogy meg lehessen próbálni a bekapcsolást egyáltalán. Azon kívül semmi.
[ Szerkesztve ]
-
C. s.
addikt
válasz Doky586 #42261 üzenetére
Pont ezért nem fizetett ő sem. Nekem az évek alatt 2 telefonom is vízbe esett, és egy kis szárítgatás után mindkettő rendben működött tovább. Szóval még reménykedünk.
Van másik telefonja, csak annak másabb egy kicsivel a menüje, és nem szereti, de most muszáj, szóval használja, csak dohog egyfolytában miatta...
Mondtam Neki én is, hogy átállítom, hogy a SIM-en tárolja a számokat, de nem engedte, mert azon kevesebb adat fér el. A sajátomat csakis úgy használom. (Megtanultam )
A papíralapú tárolás nem az erőssége. Ennyi idősen már nem fog megváltozni.Azt mondta, hogy a rendőrség ki tudná olvasni, de sajnos nem vállának szervizelést. Mondtam, hogy raboljon bankot, akkor ingyen megcsinálják. De nem akarja.
Szóval még mindig várjuk a hasznos ötleteket (úgy értem, ami a kialakult helyzetben még segíthet, mert a múltat nem tudjuk megváltoztatni).
-
Doky586
nagyúr
Szerintem felesleges 5eFt-ot adnia azért hogy a szemébe mondják hogy 'ennek már annyi'..
Ha a SIM-en voltak a számok akkor jó eséllyel másik telefonban előjönnek. Venni kell új telefont.
Egyébként pedig még mindig a papír-ra írt szöveg a legmegbízhatóbb adattároló. -
C. s.
addikt
Sziasztok!
Apukám telefonja vízbe esett, ahol kb. 5 másodperc és negyed óra közötti időt töltött el. Szárítgatta, de mivel a bekapcsológombja régóta rossz, így nem tudja ellenőrizni, hogy egyáltalán működik-e még. Ma elvitte a szervizbe, ahol azt mondták, hogy 5000 Ft-ért megnézik, hogy működik-e még egyáltalán. Ezt az összeget túlzásnak érzi blindre a kis nyugdíjából. Egy Nokia 3100-ról van szó. Van valami ötletetek, hogy legalább a telefonszámokat hogyan lehetne kinyerni belőle? Elvileg valamivel biztosan kiolvasható, csak hát nem is tudom hol, mi, merre... Erősen ragaszkodik ehhez a telefonhoz azért is, mert már elég jól kiigazodik benne, nehezen tanulná meg egy másik használatát. De legjobban a telefonszámokat sajnálja.
-
Monya78
veterán
Köszönöm a válaszokat...
Sajna nem úszom meg gyári reset nélkül
-
beg
veterán
válasz Monya78 #42256 üzenetére
Amikor lement a titkosítás ez a szövegecske volt látható:
[link]Csak factory resettel lehet kikapcsolni a titkosítást, ezáltal a képernyőzárat is.
[ Szerkesztve ]
-
Monya78
veterán
Képernyőzárat ki szeretnem venni a telefonból: a Nincs és a csúsztatás be van szürkülve és az alábbi szöveg jelenik meg:
"rendszergazda által letiltva, titkosítási szabályzat vagy hozzáférési jogok tárhelye"
Googléztam rendesen:
- Hitelesítő adatok törlése: megtörtént, hiba maradt- Sok hibás zárfeloldás, után a email-ra levél érkezik, ott megváltoztathatom a képernyő zárat:
Többször is elmentem 15-17db hibás zárig, levelet egyszer sem kaptam, csak a félperces letiltásokat...Esetleg van egy harmadik tipp?
Köszönöm!!!
-
kenwood
veterán
válasz AlyrArkhon #42251 üzenetére
Ennek nagyon orulok ...
[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
Lacuss20
senior tag
Üdv Doogee X9 pro rol valakinek komoly tapasztalat alapján vélemény?
Élj úgy ahogy szeretnél, ne úgy ahogy mások elvárják.
-
TAKÍÍ
tag
Most vettünk egy Samsung Galaxy A5 2017-et. (a legújabbat)
Na most ha telefonálunk vele messengeren keresztül, akkor akadozik a hang.
Tehát én gép előtt vagyok belépve facre ő pedig az új mobilon messenger-ben és hanghívást indítunk és szaggatva hallja a hangom. Az alap hibalehetőségeket kizártuk:
1) ha ő is felmegy a saját gépére és onnan hív akkor a fülhallgatója rendben nem ott a hiba. Ha telefont kihangosítja akkor is szaggat.
2) Én mikrofonom is jó, mert mobil nélkül jól hallja a hangom.
3) Net wifi is elég jó gyors. mert az ős régi f@s 3 éves Samuval is működött a dolog nem szaggatott.Most megvettük a az új telót és nem tudom mi lehet a baj. Egyébként a telefon gyors meg pöpec, csak ez a probléma van, ami szerintem szoftveres gond. Tapasztalt más is ilyet?
Vagy nem a messengeren próbáljon hívni? Vagy valami beállítást kéne átállítani??? PLS help..[ Szerkesztve ]
-
Turantyu
csendes újonc
Sziasztok. ROM frissítés közben áramszünetet kaptam. Telefon tégla lett semmire sem reagál. Hogyan tudnám felkelteni? Lenovo K30-W. Előre is köszönöm
-
oba
addikt
válasz azaleericks #42238 üzenetére
Nemtom mennyibe kerül mostanában egy S6, de ahelyett én inkább egy Oneplus3 -at vennék. Meg az összes többi helyett is.
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
kenwood
veterán
válasz azaleericks #42244 üzenetére
Nagyon jo keszulek az s6.
egyedul az akksi, ami nagyon hitvany benne.
2550mah.Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
kutga
nagyúr
válasz azaleericks #42244 üzenetére
Azzal sem jársz rosszul szvsz.
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
kutga
nagyúr
válasz azaleericks #42241 üzenetére
Huaweit az oprendszer miatt nem vennék, elég agresszíven zárja be a háttérben az alkalmazásokat ami addig nem baj, amíg az üzenetküldőket, vagy épp az időjárás előrejelzést nem lövi ki.
Nem tudom hol veszed, de én hétvégén hoztam el a Vodától egy S7-et ajándék vezeték nélküli töltővel, elég pofás darab.
[ Szerkesztve ]
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
glacious
addikt
válasz azaleericks #42241 üzenetére
Bár saját tapasztalatom nincs, az egy középkategóriás készülék, kamerában, és a teljesítményben bőven elmarad, de üzemidőben emiatt jobb.
[ Szerkesztve ]
-
glacious
addikt
S6, ha nem kell bővíthető tárhely.
-
Doky586
nagyúr
Majd küldök egy hatlapú kockát amit ha eldobsz a felső oldalán látni fogod a választás sorszámát..
-
azaleericks
tag
Sziasztok.
Készülékváltás előtt állok. 4 telefont néztem ki, de nem igazán tudok dönteni.
Samsung Galaxy S6, Huawei P9 Lite, Nexus 5X vagy HTC M9. Tudnátok ebben segíteni, hogy melyikkel járnék a legjobban ? Előre is köszönöm !
[ Szerkesztve ]
-
-
kenwood
veterán
válasz Doky586 #42232 üzenetére
Az a baj ezzel, hogy a dect kagylot nem tudod zsebre rakni.
Ha nem egyhelyben ulve dolgozol, akkor oda kell menni a dokkolohoz,illetve a csorgest sem hallod,ha nem vagy a kozelben.[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
törölt tag
Tudtok Pesten olyan szaküzletet, ahol felteszik a telefonomra a legújabb Androidot?
-
Doky586
nagyúr
-
Brandynew
őstag
Sziasztok,
Létezik arra valami megoldás, hogy a munkahelyemen lévő vezetékes telefont a mobilomon használjam? Pl. valami kütyü, amibe bedugom a telefonkábelt és kiküldi pl. Bluetooth-on a mobilomra.
Kényelmesebb és mobilisabb lenne
-
kenwood
veterán
Ha az egyik mailrol 5-10 secen belul,a masikrol meg 3 perc utan jon a mail appban a push notfication (ugyanaz a felado) ,az mindig a mailszerver hibaja, vagy szamit maga a szoftver is ?
Vannak jobban,es rosszabbul teljesito telefonok?
(Facebook Messengernel mindig instant a notification,elvarnam a mailtol is)[ Szerkesztve ]
-
xlaxix
tag
Sziasztok!
Őszintén szólva nem tudom, hogy jó helyen teszem-e fel a kérdésem. Telefon vásárlás előtt állok, de a kérdéseim inkább a telefonok hardverérnek elemzésére hegyezném ki.
Elkezdtem két telefont összehasonlítani így elméleti szinten. Nem tudom mennyire hülyeség ez.
Egyik egy régi csúcskategóriás telefon, Xperia Z3 Compact, a másik pedig egy viszonylag új telefon Huawei P9 Lite.Xperia Z3 Compact:
Grafikusprocesszor:
Adreno 330
- 28 nm
- 32 pipeline
- 450 Mhz
- DirectX 9.3
- Shared Memory (erre nagyon kíváncsi lennék, hogy ez alatt mit kell pontosan érteni, aki tudja kérem írja le )Processzor:
2,5 GHz-es négymagos Krait 400Huawei P9 Lite
Grafikusprocesszor:
Mali-T830 MP2
- 16 nm
- 2 pipeline
- 600 Mhz
- DirectX 11
- Sharod Memory nincsProcesszor:
64-bites, 4 x 2,0 GHz Cortex-A53 + 4 x 1,7 GHz Cortex-A53Szóval csak elméleti szinten boncolgatom a témát, úgy hogy részletesen egyik architektúrát sem ismerem, csak a nyers adatokat.
Annyit tudok, hogy a pipeline-ok az utasítások párhuzamosításáért felelősek, ezzel gyorsítva a végrehajtást. Ennek tudatában a 32 pipeline-al rendelkező Adreno 330 jobbnak bizonyul, míg a 2 pipeline-al rendelkező Mali-T830 MP2.
A P9 Lite-nak 8 magos processzora van, erről nem tudok mit írni. Nem tudom mennyire használhatja ki a rendszer a magokat.
Antutu-n rákerestem az Z3 Compact-ra, most 49600 az átlag a jelenlegi verzión.Nem tudom, hogy reális-e az összehasonlítás ezen adatokat alapján.
Megjegyzem, hogy azért írom most ezt, mert telefon vásárlás előtt állok és nem tudok dönteni, hogy milyen telefont vegyek. Ár-érték arányban a legjobbat keresem. A használt telefonoktól kicsit félek, viszont a hardvere és az anyag, amiből készült jó minőségűnek tűnik, ezért hajlok nagyon felé.
Viszont leginkább az érdekelne, hogy az összehasonlításomnak volt-e értelme?
Egy használt Z3 Compact a mostani középkategóriás telefonoknál jobban teljesít-e?
Megéri-e egy Z3C-t beszerezni 2017-ben, ha nem szeretnék 50-60 ezenél többet költeni és ár-érték arányban is a legjobbat akarom?Bocsi a hosszú posztért és előre is köszi a válaszokért!
-
SirKero
őstag
válasz quailstorm #42221 üzenetére
Köszi de valami csoda folytán elkezdte tölteni Nem vettem le a töltőről és kb ( nem mértem csak saccolom ) 3-4 óra mulva amikor el akartam pakolni mégegyszer megnyomtam a bekapcsoló gombot és láss csodát megjelent az aksi jel hogy töltődik. Azóta feltöltött 100%-ra most már csak arra vagyok kíváncsi ezt meddig tartja meg.
Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
SirKero
őstag
válasz quailstorm #42219 üzenetére
Akkor paszz Drágább lenne egy aksit venni bele mint amennyit maga a készülék ér ( pedig vadonat újonnan lett eltéve )
Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
SirKero
őstag
válasz dugynok #42216 üzenetére
(#42217) quailstorm Köszi megpróbálom akkor maxra tölteni hátha akkor jó lesz. Ha töltőn van akkor sem kéne bekapcsolnia ha rossz az aksi.
[ Szerkesztve ]
-
SirKero
őstag
Üdv.
Hirtelen kellene egy telefon ideiglenesen ezért elővettem a szekrényből egy Alcatel 1010X telefont.
Az aksija 0%-volt ezért nem is kapcsolt be. Elkezdtem tölteni most 1,77V-nál jár de még mindig nem lehet bekapcsolni. Létezik,hogy teljesen fel kell tölteni 3,7V-ig és sim kártya is kell a bekapcsoláshoz vagy csak egyszerűen álló helyzetben tönkre ment?Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
vadasz70
aktív tag
Sziasztok! Tud valaki mobil telefonhoz adás vételi szerződést formanyomtatványt honnan lehet letölteni? Köszönöm
-
vadorzó
tag
Sziasztok,
Az mitől lehet, hogy ha a telefonomat töltőre rakom, kb. mintha megbolondulna? (Zopo 980+)
Ha a menüt akarom behívni, a naptár ugrik fel, a képernyőzárra a kamera, stb.
(Töltőről levéve nem tapasztalom ezt.)You can't see California without Marlon Brando's eyes
-
laskr99
addikt
Sziasztok!
Ide irányítottak a keresek egy topikot topikból. Az lenne a kérdésem,hogy tablethez honnan tudnék alkatrészt rendelni? N7 tabletemnek eltört a kerete és a hátlap.
-
oba
addikt
válasz HawerKing #42204 üzenetére
A google szerint a mobilos firefox -hoz tartozó process. Töröld le, töltsd fel a telefont teljesen, majd indítsd újra, és elvileg megszabadulsz tőle.
szerk.:
Pontosítok: ez egy háttér folyamat, amit más app is ugyanúgy használhat ha valamit frissítget a háttérben, akár facebook is pl. Tehát valamilyen appod túl sokat mászkál a netre a háttérben ezen a folyamaton keresztül.[ Szerkesztve ]
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
HawerKing
őstag
sziasztok tudna nekem valaki segiteni abban hogy mi az az MDNSD ?
A telefonomban ha megnezem mik azok amik legjobban meritik a telefont akkor ez az mdnsd nevu valami fogyasza a legtobbet, meg tobbet mint a kijelzo es az android rendszer. Mi lehet ez????
▂▃▅▇ Nothing Phone 1 - 11T - Tab S2 - Tab S3 ▇▅▃▂
-
Teodor52
senior tag
válasz quailstorm #42202 üzenetére
Köszönöm!
-
Teodor52
senior tag
UI:
Még egy kérdés:
Hallomásból szerzett információk alapján nem szabad dual simes telót venni mert előbb bezavarodhat az agya,ez igaz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Villanyszerelés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Háztartási gépek
- TCL LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Path of Exile 2
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest