Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
nagyúr
Másik mondatnak az elsőhöz semmi köze.
Valóban nem enged a droid alapból, rendesen bele kell nyúlni a működésébe hogy távolról emlékeztessen egy normális OS-re, de sajnos nincs más. Ahogy elnézem a BB OS-nek is lehet állítani a kopjafát, más reális alternatíva meg égen földön nincs.
Naszóval, app datáját, ami a belső, emulált SD-n lenne, azt kilinkelheted foldermounttal, GLtoSD-vel.
A rendes datát meg SDEXT-re lehet kitenni.Jó persze ez nem kényelmes, meg ha kiveszed az SD-t menet közben gáz van, de legalább működik.
-
anonymus89
addikt
Sziasztok!
Valaki frissített már Pestigion firmware honlapról letölthető fw-vel sd kártyán keresztül telefont?
Elkezdi csinálni majd a végén "set_metadata_recursive: some changes failed
Update.zip is not correct" - ez írja így nem sikerül a frissítés sem mert azt írja folytassam a frissítést.Vírust kapott egy Multiphone 5505 duo készülék hívtam a prestigio ügyfélszolgálatot mondták próbáljam meg a firmware updatettel hátha segít.
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
MaciG
addikt
üdv.
Az volna kérdésem, hogy ha egy telefonnak nem a belső tárhelyét használom, hanem az sd kártyát ami benne van, az okoz-e jelentős lassulást, vagy jár-e valamiféle hátrányokkal?
Azért kérdezem, mert találkoztam már több olyan mobiltelefon teszttel itt az oldalon, aminél azért (is) le lett húzva egy adott telefon, mert kevés belső memóriával rendelkezik, de bővíthető, és ma már egy ilyen sd kártya nem nagy tétel, főleg a telefon árához viszonyítva.BANZAII
-
dragonfx
veterán
hi!
6"os fhd mobilból a c5 ultrán és a mate7en kívül mi van még?
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
laslo93
csendes tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne felétek, hogy htc desire 610-es okostelefonomnak látszólagosan az üveg része betört, semmilyen színes foltot és plusz sérülést nem látok rajta, ami az lcd panelt érintené, viszont felülről az első repedéstől lefele már nem működik az érintő kijelző. Ilyenkor elég csak egy üveget cserélni vagy az lcd panellal együtt érdemes? Pontosítva a kérdésem: a kijelző vagy a panel felelős az érintéshez?
A szolgáltatómnál horribilis áron cserélnek és magam ( vagy esetleg az alkatrész megvételével egy mobil szaküzletben) szeretném megjavítani a készüléket.
Előre is köszönöm! -
Krista
csendes tag
Sziasztok!
Valaki tudna telefonokat ajánlani? Maximum 40-50e Ft-ig kéne elmenni , anyukámnak lenne.
Nyilván nem használt telefonban gondolkozok. -
sider24
tag
válasz Viktor0610 #40288 üzenetére
hupsz
-
MODERÁTOR
-
Bozek
nagyúr
válasz BLUE TORNADO #40278 üzenetére
Elvileg igen, de azért én tesztelném előtte.
-
sider24
tag
Sziasztok. Volna egy kis problèmàm a telefonommal.
Egy Samsung Galaxy S3 LTE telefonom van. Ès az a hibàja hogy mikor kamerázni szeretnènk akkor ki ir egy olyan hibat ... "Figyelmeztetès": kamera hiba.
Mi lehet a problèma vele? Már pròbáltam "hard resettelni" az sem segit de èszre vettem soknak van ugyan ez a hiba. -
BLUE TORNADO
senior tag
A lesz sógoromnak van egy Samsung Galaxy Ace telefonja. 70-es függő. Ha benne van a memóriakártya, ha nincs bekapcsolás után 1-2 perc múlva folyamatosan újraindul. Próbáltam a Hard Resetet, Factory Resetet, de semmore nem reagált. Mit lehetne vele kezdeni, hogy megszűnjön?
Az egész világon az alkoholizmust betegségként kezelik. Egyedül nálunk kérdezik meg: - Miért nem iszol? Beteg vagy?
-
barca4ever
tag
Bozek: Mert ott nem volt valami nagy mozgás mostanság
És olvastam ezt is azt is mindenhol mást írtak ezért kérdeztem rá inkább
de köszönöm a gyors Választ
Igen erről én is hallottam hogy a max bővíthetőség mondhatni formalitás de én jártam már meg így hogy az Omnia II-nél hiába volt feltüntetve a max 32gb 16gb-os kártyánál nem ismert fel nagyobbatBLUE TORNADO:
Köszönöm neked is de 64gb nyugodtan használhatom így bár jó tudni hogy nincsenek gondjai ezekkel[ Szerkesztve ]
Ne azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erőd legyőzni a nehézségeket. (Bruce Lee)
-
BLUE TORNADO
senior tag
Ja bocs. Most olvasom az utolsó soraidat. Nekem 64 GB-ig bővíthető a Sony Z Ultrám, de akkor elvine egy 128 gigásat is? Vagy előtte szerezzek be egyet, hogy mit szól hozzá, mielőtt megvenném?
Az egész világon az alkoholizmust betegségként kezelik. Egyedül nálunk kérdezik meg: - Miért nem iszol? Beteg vagy?
-
BLUE TORNADO
senior tag
-
pocokxx
Közösségépítő
Sziasztok!
Adott egy Discovery V8 teló, ami eddig egy Vodás és egy T-mobilos kártyával volt használva. Látszólag egyik napról a másikra a T-mobilos nem hajlandó hívást fogadni és indítani, semelyik slotban, sem egyedül, sem dualban, viszont másik telefonba rakva hibátlanul üzemel. Mi lehet a gond? (A Vodás megy mindkét slotban.)
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
kutga
nagyúr
válasz tothtomi123 #40274 üzenetére
Csak és kizárólag a legális (vagyis a szolgáltatón keresztül intézett) függetlenítés lehet téma a fórumon. Minden más tiltott.
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
tothtomi123
csendes tag
Sziasztok.
Olyan kérdésem lenne, hogy adott egy T-s függő iphone5c és külföldi tartózkodás miatt szeretném R-Simmel függetleniteni. Olvasgattam róla, ebay-en nézegettem is párat, tudnátok valamit ajánlani h melyikkel lehetséges ez? -ios 9-
Előre is köszönöm
..lehet az a baj hogy Baja nem Dubaj..
-
Bozek
nagyúr
válasz barca4ever #40269 üzenetére
Miért nem itt kérdezed: [link]?
(#40271) BLUE TORNADO: Biztos a Mobilaréna tudja jobban, véletlenül se a Microsoft.
Maximum memory card size: 64 GB
Egyébként felesleges leírni a maximum méretet egy tesztben, mert amikor az készül, még nem feltétlenül elérhető nagyobb (itt mondjuk nem erről van szó). A Z1 Compact white paper-jében a Sony leírja a 64 GB-ot, én viszont egy 128-assal használom gond nélkül.
-
Ice&Lime
veterán
válasz BLUE TORNADO #40270 üzenetére
Egy im-a870s.
-
BLUE TORNADO
senior tag
válasz barca4ever #40269 üzenetére
32 GB-is ldhet maximum. Most olvastam a mobilaréna tesztjélt
-
barca4ever
tag
Sziasztok!
Meddig lehet bővíteni a Lumia1320-at ? mert azt olvastam hogy 32gb-ig több helyen .
vagy nem lenne gond egy 64gb-s kártya neki ?előre is köszönöm!
Ne azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erőd legyőzni a nehézségeket. (Bruce Lee)
-
Ice&Lime
veterán
válasz BLUE TORNADO #40267 üzenetére
Hat ez nem hangzik tul jol. Az elso mondatod alapjan akkor csak a kis hangszoro csere johet szoba? Hazilag esetleg?
A masodik mondatod alapjan egy suritett levegos befujas a hangszoroba segithet? -
BLUE TORNADO
senior tag
-
Ice&Lime
veterán
Sziasztok
Femhazas telefon 1 meterrol leeset a padlora, azota a handszoroja kicsit berecseg, azelott semmi ilyesmi nem volt. Mi tortenhetett benne?
-
barca4ever
tag
sziasztok!
szeretnék segítséget kérni!
Van egy Lumia 1320-am (Win.p.:10-el)és a kérdésem hogy meddig lehet bővíteni ? csak 32gb-ig vagy vinné a 64gb-t is ?
előre is köszönöm a segítségetNe azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erőd legyőzni a nehézségeket. (Bruce Lee)
-
laci1114
csendes tag
Sziasztok!
A segitségeteket szeretném kérni van egy Alcatel POP D1 mobilom boot logónál megáll jönne a rom csere csak az a gond hogy nincs a recoveryben instal zip from sd card kellene recoveryt cserélnem csak azt meg a bekapcsolás nélkül nem tudom megcsinálni ha valaki tudna esetleg segiteni meg köszöném. -
kpal
nagyúr
Mi meríti jobban az aksit ,vezetékes füles vagy BT-s füles ? Hangminőségben észrevehető nagyon a BT-s rosszabbul szól ?
Azért kérdem mert nem akarnám minden telómon gallyra vágni a jack csatlakozót az állandó ki-be dugdosással ..[ Szerkesztve ]
-
csababarca
őstag
Adott egy 4.4.2es android telefon (LG Optimus G), Gmail alkalmazásban két fiók van.
Az egyiket szeretném eltávolítani, mert nem az enyém, hanem azé akinek kölcsönadtam pár hétre.
Hogyan tudom ezt megtenni?
Sehol nem találom ezt az opciót, bementem a beállításokba, fiókok kezelése, de nem ad ki ilyen lehetőséget.iPhone 8 64GB, MacBook Air, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0
-
geckowize
őstag
Sziasztok,
LG Optimus G E975-ös telómmal van probléma, mégpedig az, hogy a kijelzo felső részén nem érzékel értintést. Nem garis már sajnos, LG szervizben azt mondták a sok ütődés miatt van ez és előlapcserére szorul, ami 28.000 Ft mindennel együtt. Fagyallo kollégánál néztem és egy kijelző+érintőpanel: 25.000 Ft, ami nem sokkal kevesebb, főleg úgy, hogy maga a telefon 30-40 között megy most használtan...
Mit tudok csinálni, nincs valami megbízhatóbb gsm bolt, ahol olcsóbban tudnák ezt megjavítani? Vagy mivel az eredeti kijelző + érintőpanel ennyi, nem is fogom tudni olcsóbban megúszni?
-
ablack
senior tag
válasz focvis #40254 üzenetére
Ha kell a gyári garancia akkor ezt találtam:
Megveszed a Telenornál feltöltőkártyásan 198ezer Ft + a hivatalos függetlenítés azt hiszem 8ezer Ft náluk. Bár erre azért kérdezz rá. Így 206 ezer Ft.[ Szerkesztve ]
-
veterán
Sziasztok!
A feleségemnek keresünk egy Samsung S6 edge (gold) telefont, konkrétan ilyent.
Hol vegyük meg, ha az alábbi feltételeknek is teljesülnie KELL:
- 27% ÁFA-s számla,
- bankkártyával kell kifizetni
- független telefonÉs persze minél jobb áron legyen.
Köszönöm a segítséget!
-
FRENK1988
veterán
Sziasztok
Anyosom elejetette a telefonjat es igy nem mukodik a kozelsegerzekelo es igy telefonalas utan nem tudja megszakitani a hivast.
Hogyan lehetne ezt javitani?Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
adrienn72
újonc
válasz quailstorm #40242 üzenetére
nagyon köszönöm!
igen, budapesten kerestem! bocsi a részleges infoért![ Szerkesztve ]
-
BLUE TORNADO
senior tag
válasz Viktor0610 #40200 üzenetére
Ezért jó a gyárilag független telók
-
Cvbn
csendes újonc
Sziasztok!
Olyan gondom lenne hogy a telefonomra (LG Optimus F6) rátettem a frissebb android rendszert (KIT KAT) de nagyon akadozik. Szeretném visszarakni a régebbi rendszert csak nem tudom hogy lehetsége.
előre is köszi a válaszokat -
aprokaroka87
nagyúr
válasz Viktor0610 #40246 üzenetére
nem az enyém a a telefon
az app store internetet kér,illetve ha van is valami hibával leáll
Mondjuk ilyen idióta rendszert is régen láttam
vannak weboldalak ahonnan töltöttem már le..majd bluetooth-on átküldtem,de 3/4-e gombos telefonra van inkább
-
MODERÁTOR
válasz aprokaroka87 #40245 üzenetére
Egy tesztet találtam, ott a képen látszik egy "Apps Store".
Onnan nem lehet?(Én vennék egy belépő szintű Androidos kütyüt. )
Xiaomi 13T
-
aprokaroka87
nagyúr
Üdv
Alcatel ot3040 tribute tipusú telefonra hol lehetne letölteni játékokat?
azt tudom hogy .vxp a fájlkiterjesztés,de rengeteg alkalmazás nem az érintős verzióra van optimalizálva.
-
zombinyul
addikt
válasz w.miki #40243 üzenetére
Erdekes, nekem sincs nagy kezem, megis az esetek 99%-ban aterem a G4-em 5,5"-os kijelzojet. Es ott latszik hogy megszokas kerdese, hogy anno az OT-995-osomet nehezebben ertem at mint most ezt, pedig azota nem nott a kezem. A 735-os Lumiam is nehezkesebb (jo, nyilvan a kisebb kava sokat szamit). Parom akinek plane apro keze van, siman ateri az 5,2"-os P8-asat.
Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
w.miki
veterán
válasz quailstorm #40242 üzenetére
annyira nem lehet törpe kezed, mert az én művész kezeimmel a 4.3-ast már nem érem át, fogásváltás nélkül.
Mármint a jobb alsó sarokból, a bal felsőbe nem tudok egyből átnyúlni.Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
quailstorm
nagyúr
válasz w.miki #40239 üzenetére
Most hirtelen nem értem amúgy ezt a méret dolgot. Én valószínűleg a 4,5collal értem el a határaimat, de termetem erősen törpe kategóriás.
Egy BlackBerry Z10 nem hiszem hogy nagyNekem csak két dolog számít, le tudjak ülni telefonnal a zsebben, valamint átérjem egy kézzel, fogásváltás nélkül. Ha az én baba kezeimmel ez 4,5colig megy, akkor annyira nem kéne aggódni.
Ettől eltekintve engem is rettentően zavar, hogy nem tudnék mit venni. Galaxy S mini szériája egy vicc, egyre nagyobbak. Sony Z compact még okés lenne, bár az is dagad.
Aztán kereshetnék valami kínait ha van még egyáltalán.Ami meg tetszik az régi.
-
w.miki
veterán
válasz quailstorm #40234 üzenetére
A szintén 4.3"-as S4 mini egy picit kisebb...
De nekem is nagy az is.
Nem értem miért nem lehet 4" alatti normális droidos telót csinálni.
Defy2 2GB RAM-mal....
lehet kéne rá csinálnunk kickstarter projectet.[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
adrienn72
újonc
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.
Kinából rendeltem a fiamnak egy Blackview telefont, és a második napon betörte a kijelzőjét....
Sajnos mivel nem itthon lett vásárolva a telefon , nem találtam olyan szervizt aki vállalná a javítását.
Tud esetleg valaki segiteni nekem, hogy hol tudnám megjavíttatni ?
Előre is nagyon köszönöm! -
Ulius80
tag
válasz quailstorm #40234 üzenetére
Megnézem ezt a két telót,hogy milyenek.
Köszönöm!"A Jurassic Parkban NEM a T-rex üldözte a dzsippet. Chuck Norris üldözte a T-rexet, és a dzsippet!!"
-
Ulius80
tag
válasz quailstorm #40232 üzenetére
Köszönöm szépen!
A méret miatt lenne,ugye az 3,5" ,jelenleg 4,5"-t használok,és nagy.
Akkor nézek valami mást.
Mégegyszer köszi!"A Jurassic Parkban NEM a T-rex üldözte a dzsippet. Chuck Norris üldözte a T-rexet, és a dzsippet!!"
-
Ulius80
tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne,hogy érdemes még Iphon 4-et venni?
Telefonálásra,smsre,internetezésre lenne,semmi játék.
Válaszaitokat előre is köszönöm!"A Jurassic Parkban NEM a T-rex üldözte a dzsippet. Chuck Norris üldözte a T-rexet, és a dzsippet!!"
-
kutga
nagyúr
válasz Viktor0610 #40229 üzenetére
Ne rosszalkodj.
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
MODERÁTOR
-
caffein
csendes újonc
Kellemes estét mindenkinek!
Legyetek kedvesek segítsetek már nekem!
Iphone 4s 16GB telefon,független,egyébként Telenor,nem tudok sms üzenetet küldeni,azt írja,hogy nincs kézbesítve,egy piros felkiáltó jelet rak a szöveg mellé.
Nekem tudnak küldeni,hívni tudok,hívni tudnak,kizárólag az sms küldésével van a gond.
Köszönöm előre is,hátha valakinek van ötlete. -
törölt tag
Köszi, köszi bébibogyók. Amúgy komolyra fordítva a szót valóban köszi, ez is segítség. Nem mindig tudhatom ha jó topikra kerestem rá mikor kérdésem van, de most már ezeket is elmentem.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
törölt tag
Sziasztok. Mi a véleményetek az Asus ZenFone telefonokról? A legodamondóbban és örvendenék minél több véleménynek. Jelentem ez nem vélemény kutatás, hanem vásárolni szeretnék új telefont. Köszi.
-
w.miki
veterán
Nokia 5000-be milyen hangszóró való?
Melyik telefonnal kompatibilis a beszédhangszórója?
Keresgéltem neten, de egyik oldal ezt írta, másik azt...Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
agarkutya80
újonc
válasz Viktor0610 #40219 üzenetére
Nem tudom hogy célt érnék e vele, de majd látjuk holnap mi alakul.köszi a tanácsot
-
MODERÁTOR
válasz agarkutya80 #40218 üzenetére
Írásban megkeresni a szolgáltatót. Szerintem ez a legjobb lehetőség.
Xiaomi 13T
-
agarkutya80
újonc
válasz Viktor0610 #40217 üzenetére
Telekomnál vásároltam havidíjas előfizetésre, első naptól lefagyott, akku lhamar lemerült aztán akku hibát irt a készülék és onnantól folyamatosan minden bekapcsolásnál kiírta és magától kikapcsolt.nem tudták azonnal cserélni nem volt készleten ez volt ma elvileg holnap hoznak, próbáltam kérni a tipuscserét nem mentek bele mert csak erre a típusra csetélhetik.mint utólag kiderült mivel nem tudták cserélni azonnal így elálhattam volna a vételtől csak ugye az ilyen dolgokat általában elfelejtik közölni.lényeg hogy én nem ragaszkodnák innentől ehez a típushoz ez a g4c egy rakás ..... szóval ezzel kapcsolatosan hogy járt e már így valaki, valami tapasztalat hogy ilyen esetben mit lehet tenni
-
MODERÁTOR
válasz agarkutya80 #40216 üzenetére
Öööööö, mi a kérdés?
Csak mert ez elég sok mindentől függ.
Leginkább attól, hogy hol vetted, illetve mi a baja.Xiaomi 13T
-
agarkutya80
újonc
Üdv
Az lenne a kérdésem, hogy új telefon vásárlásánál járt e már úgy valaki hogy 3 napon belül tönkremet vagyis 3 napos cseregaranciával kapcsolatosan van e valakinek valamilyen tapasztalata?
[ Szerkesztve ]
-
Zeki
nagyúr
Ismerős most hívott, hogy van a feleségének egy LG G2 telója, pofára esett, kijelző kampeca.
Hol javítanak ilyet és kb mennyiért, illetve (a fontosabb) a telóban lévő adatokat hogy lehet kinyerni (telefonszámok, fényképek)?
Mert ugye most hiába kötik össze, a kijelző nem érzékel, és sajnos gmail szinkronizálás sincs. -
zombinyul
addikt
válasz Kloden #40205 üzenetére
Annyira nagyon sajnos en sem ertek hozza, eddig ket Huaweinel alkalmaztam a dolgot (Y200, P6), azok bekapcsoltak tole rendesen. Biztos lehet valami fozott rommal, vagy gyari frissito programmal alkotni, de mivel en nem vagyok egy mokolgatos emberke, ilyesmihez erdemben hozzaszolni en nem tudok.
-
Kloden
senior tag
válasz zombinyul #40198 üzenetére
Szia, köszi kipróbáltam, előjön egy menü (android system recovery), ahol update-okat lehet végrehajtani, illetve wipe-olni... ez utóbbit választottam, de újraindítás után ugyan úgy nem indul a rendszer.
Van még valami más megoldás?... mittudomén bootoljon USB-ről vagy letölteni valahonnan a jelly bean-t és azt rátölteni?..."Ön fél a haláltól?" "Az élettől félek."
-
Bozek
nagyúr
válasz crazylover #40201 üzenetére
Csak ugyanazt tudom válaszolni, mint másnak: [link]
Már akkor is leírtam, hogy a függetlenítés bűncselekmény és két évig terjedő szabadságvesztés jár érte.
-
zombinyul
addikt
Szerintem ezt a stilust ne eroltesd itt a forumon, plane ne ON-ba, mert nem lesz hosszu eletu a regisztraciod.
-
Doky586
nagyúr
Vannak helyek ahol ingyen leadható - mint elektronikai hulladék..
Több segítséget törvénysértésre e fórumon ne várj..[ Szerkesztve ]
-
crazylover
csendes tag
válasz Viktor0610 #40200 üzenetére
Ez nem láz,csak van egy teló ami még annyi sem ér hogy fizessek a függetlenítésért,de azért jó lenne munkás telónak.
Amúgy meg tudom mi a legális és nem a szent válasz érdekel ATYÁM, ámen.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Horgász topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- MIUI / HyperOS topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.