Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
entonee
csendes újonc
válasz icemad #41997 üzenetére
Csak egy kis 1gb kingston - ugy emlékszem - csak a költöztetés miatt, ezen vittem át a csengőhangokat, pár hátteret, true phone névjegyzék mentést és pár saját fotót a régebbi telóról. A belső 32 gb van megadva elsődleges tárhelynek. Viszont a Cpu monitor látja a prociban helyesen a klasztereket - MHz szerint a 4+4+2 és a változó frekiket is, ahogy dolgozik a proci.
[ Szerkesztve ]
-
-
entonee
csendes újonc
Sziasztok, adott egy Helio x20 + MaliT 880 hardver amiből nem tudok kihozni 42000- 50000 pontnál többet az Antutun - 6.2 azt hiszem. Készülék hiba, beállítási probléma, esetleg a hőtermelés miatt visszaveszi a teljesítményt? (max kicsit meleg a hátulja) Láttam videót ahol kétszer ennyi volt majdnem a teljesítménye ugyanennek a modellnek - direkt nem írok típust. Amit még furcsálok, hogy a cpu-z, illetve az aida is furán írja ki a proci teljesítményt, van amikor négyet is lát 2300-n menni - pedig azt látja, hogy 3 klaszter és ebben csak 2 db A72 mag van ami képes lenne így tekerni. Amúgy a telóval semmi probléma, nem akad, pörgős minden.
-
törölt tag
Sziasztok! Az alábbi kérdéssel fordulnék hozzátok. Adott egy Samsung Galaxy S3 mini telefon ami 4 éves. Hibátlan állapotban van semmi szervizes vagy egyéb probléma nem volt vele. Az lenne a kérdésem, hogy így 4 év után nem kellene-e kicserélnem az akkumulátort a telefonban? Az üzem idővel nincsen különösebb probléma, de természetesen nem olyan mint 4 évvel ezelőtt. Azért tettem fel mégis ezt a kérdést mert attól félek hogy mivel már 4 éves a telefonban lévő akkumulátor egyszer csak hirtelen fizikailag tönkremegy és kárt tesz a telefonban. Pl. felpúposodik az akkumulátor a telefonban, vagy szétfolyik az akkumulátorban lévő anyag esetleg felforrósodik az akkumulátor és kárt tesz a mobil belsejében...Véleményetek szerint bekövetkezhet egy ilyen 4 éves akkumulátornál egy ilyen hirtelen fizikai meghibásodás vagy nyugodtan használható még ez az akkumulátor a telefonban? Előre is köszi.
[ Szerkesztve ]
-
Bdanyy
addikt
Köszi szépen. Blitzwolfot ajánlották, rendeltem is, de írta az eladó hogy olyan rossz lett ez a széria, hogy inkább visszautalja az árát...
Bluetooth billentyűzetetre gondoltam, azoknak működnie kell (pl itt egy N70), enyém remélem csak a plusz touchpad miatt nem csatlakozik.
http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt
-
Bdanyy
addikt
Sziasztok!
Telefontöltőnek milyen microusb adatkábelt ajánlotok? Nem is gondoltam, hogy ez ennyire problémás lesz, de már a harmadik kábel szar, amit veszek (túl lassan tölt).
Illetve keresek s60v2-vel (pl nokia 6600, N70, N90) működő billentyűzetet, de ennyi év után fogalmam sincs, hogy mikhez tud kapcsolódni. Nokia SU-8W-hez találtam csak hivatalos sis-t, de úgy rémlik más billentyűzetekkel is működött régen a dolog, amivel próbáltam (asus transboard) sajnos nem működik.
[ Szerkesztve ]
http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt
-
kenguru99
senior tag
Sziasztok!
Külföldi utazáshoz lenne szükségem egy pre-paid sim kártyára. Semmilyen elvárásom nincsen vele kapcsolatban, csak annyi, hogy legkevesebb összegért a lehető legtovább aktív legyen. A magyar szolgáltatók között én nagy különbséget nem látok, kábé mindegy melyiket veszem. Szerintetek?
-
dik
őstag
Helló!
Ide is feltenném kis kérdésemet amire nem jöttünk rá. Nokiákról van szó vettem 2db(használt c2-01,6303c). Olyan gondom lenne valamiért benne maradtak nevek a hívás listában, de csak nevek. Ezeket nem engedi törölni az istenért sem. Akár mit próbáltam(menteni majd úgy törölni, gyári beáállítások visszaá., kedve sok mindent). Azt irkálja "érvénytelen memóriahely". Ezzel mit lehetne kezdni, hogy törlődjenek?
[ Szerkesztve ]
"A hülyékkel nem lehet mit kezdeni!"
-
dugynok
senior tag
válasz aprokaroka87 #41984 üzenetére
Lehet
-
dugynok
senior tag
válasz aprokaroka87 #41982 üzenetére
Tárcsázóba belépve és menügomb, majd hívásbeállítások/további beállítások?
-
aprokaroka87
nagyúr
Üdv!
Alcatel 1016g tipusú telefonban hol találom a kimenő hivószám kijelzés tiltást/engedélyezést/hálózati alapértelmezét a menüben,sehol nem találom.
-
BLUE TORNADO
senior tag
válasz quailstorm #41980 üzenetére
Persze. Elég szépen bírja. Megpróbálok egy új szoftvert telepíteni.
Az egész világon az alkoholizmust betegségként kezelik. Egyedül nálunk kérdezik meg: - Miért nem iszol? Beteg vagy?
-
quailstorm
nagyúr
-
BLUE TORNADO
senior tag
Üdv!
Van egy Sony Xperia M2 telefonom, és azt vetem észre, hogy nem akar tölteni. Nagyon de nagyon lassan tölt, még kikapcsolt állapotban is óránként 1 százalékot. Csináltam rajta egy gyári beállítások visszaállítását is, de ugyan az. Előzőgazdája szerint, az akku cserélve lett benne. Mit lehetne tenni? Vagy ez valami szoftveres hiba is okozhatja?Az egész világon az alkoholizmust betegségként kezelik. Egyedül nálunk kérdezik meg: - Miért nem iszol? Beteg vagy?
-
juuzer
addikt
Sziasztok!
Adott egy Samsung C3530-as telefon aminek az a baja, hogy nem tudom sehogy sem bekapcsolni. Fent hagytam egy éjszakát a töltőn de még így is semmi. Kb egy éve nem volt használva és a fiókban pihent. Lehet, hogy annyira lemerült az akksija, hogy már bekapcsolni se lehet?
Tudok még valamit tenni, hogy életre keltsem a telefont? :S
Előre is köszönöm a segítséget!
Vamos a la playa.
-
Doky586
nagyúr
Sziasztok. Honnan tudhatom meg hogy hány bites oprendszer van a telefonon/tableten..?
[kép] -
chester99
aktív tag
Sziasztok!
Htc one m9 telefonom van, zenéket szeretnék feltenni a pc-ről, összeköteve az adatkábellel, kiválasztva hogy fájátvitel számítógétről a telefonon, viszont a gép nem látja, érzékeli, hogy a telefont, de a sajátgépben nem látja, mi lehet a baj?
-
MrChris
nagyúr
Nokia 2700 telefonról szeretném lementeni a névjegyzéket, csak annyi a probléma, hogy tönkrement a kijelző, amúgy müxik. Ezt hogyan lehetne megcsinálni? PC suit nem tud rá csatlakozni, azt írja fájl átviteli módban van a teló állítsam át, de ugye képernyő nélkül ezt nem tudom, nem ismerem.
-
quailstorm
nagyúr
válasz Babetta-X #41970 üzenetére
Természetesen. Én olyankor le szoktam szedni mindent még a google cuccokból is, kivéve play store, play szolgáltatások. Mert ha utána felteszem rendesen playből akkor nem system lesz, nem lesz fenn kétszer (régi és új), és 4.x droidon ki lehet tenni SD-re. Annál frissebb nekem még nem volt sose.
-
Babetta-X
senior tag
válasz quailstorm #41964 üzenetére
Ez a knox dolog új nekem, simán a rootolas még menne szerintem. Ha ki van rootolva utána minden ilyen plusz alkalmazás törölhető lesz?
-
holyseat
csendes tag
Ertem koszonom. Gondolom akkor nekem jo lesz, mert a 1920 * 1080 -as IPS 15.6"-os monitorom szerintem szep es ez csak 141 ppi dpi.lv szerint
-
holyseat
csendes tag
Sziasztok
5.2"-os IPS kijelzon a HD (1280 x 720 ,282 PPI) elegendo?
-
quailstorm
nagyúr
válasz Babetta-X #41963 üzenetére
Innen nézve odin flash, már 2010-ben is hasonlóan kellett. De ahogy elnézem van Knox, nem tudom hardveres-e, resetelhető-e, de garancia onnantól kb végleg ugrik ha nem resetelhető.
4GB belső memóriás telóm van, szóval tudom milyen ez, mikor az erő elég lenne, de hely az nincs mert ezek az ökrök a systemre raktak mindent.
-
Babetta-X
senior tag
válasz quailstorm #41962 üzenetére
Az a baj, így meg nehezen használható az amúgy jó telefon. Ezt a 6os androidot nehéz rootolni? Root után simán törölhetőek lesznek a dolgok? Köszi a segítséget.
-
Babetta-X
senior tag
Sziasztok! Lenne egy remélem megoldható androidos kérdésem. Barátnőmnek egy Samsung Galaxy J5 -ös telefonja van, a legújabb androiddal. Az a probléma, hogy a belső memóriája a kevés letöltött program ellenére pikk pakk elfogy. Nézegettem a gyári alkalmazásokat és több is van ami száz mega körül fogyaszt, hogyan lehetne elérni, hogy ezeket le tudjam törölni? Esetleg ha bármi más ötletetek van azt is szívesen veszem. Köszönöm szépen előre is. A telefon még garis, ha nem veszne el az nem lenne hátrány
-
Jester01
veterán
válasz quailstorm #41958 üzenetére
Ja hogy kábel is kellene, ezt valahogy elfelejtettem, hiszen manapság minden usb
Akkor mindegy is, ha más baj nem lesz akkor így marad. Legfeljebb a helyi mobilos boltban még megkérdezem. Köszi!Jester
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz Jester01 #41957 üzenetére
Szerintem inkább írj köszönőlevelet a Samsungnak hogy kb 10 éven keresztűl nem volt vele ilyen gond.
Amúgy én is talállkoztam már ilyennel.
De az 2016.Juliusa volt.
Viszont lehet hogy ott ahhoz a dátumhoz valami "huncutság" társult mert hirtelen elnémult a hangszorója.Ha egyébként mükődik,akkor szerintem Beállitod pl 2016.01.03-ra,persze az idő és dátum automatikus frissitését kapcsold ki ha van benne.
-
quailstorm
nagyúr
-
Jester01
veterán
Van egy régi samsung u600 telefonom. Úgy tűnik a 2017-es évet már nem támogatja Egyelőre visszaállítottam 2006-ra.
Három kérdésem lenne:
1) Ez komoly? Mi oka lehet pont a 2017-nek?
2) Mit lehet vele kezdeni? Lehet valahol firmware frissítés hozzá? Gugli nem segített.
3) Lehet abból baj, hogy 2006-ra állítottam? Csak telefonálás meg sms kapcsán.Köszi
Jester
-
cuko
aktív tag
válasz quailstorm #41954 üzenetére
Így már értem, köszi a felvilágosítást - nem volt eddig szerencsém hivatalos gariztatással még, sose mélyedtem jobban bele.
Mindezek után, tudnál ajánlani megbízható budapesti szervizt a kijelzőcserére?
(használtam a keresőt de nem dobott semmit a közelmúltból kijelzőcserére/szervizre) -
quailstorm
nagyúr
Természetesen, ez mindig is így volt. Ha mégis sikerül átverni, akkor vagy összefosta magát az ügyfeles olyan agresszív voltál, vagy csak szerencséd volt.
Még szériahibás hőtágulástörött Z1 compactál is ment a plecsni hogy viszlát.Igen, ha náluk javítanád, akkor 1,5-szer annyiba kerülne mint a telefon. Szóval nem náluk javítanád.
A garanciát már a fólia felhelyezése előtt régen buktátok.
-
cuko
aktív tag
válasz quailstorm #41952 üzenetére
Akkor egy fizikai sérülés teljesen érvényteleníti a garanciát? Azért gondoltam volna, hogy ott kezdjünk, mert azt hittem, hogy ha nem is a garancia keretein belül, de náluk javíttatom a sérülést, akkor továbbra is él utána a gari. :\
A felelősségvállalásba beletartozik szerintem, hogy közli előtte, hogy ha van rajta bármilyen sérülés, akkor az lehet eszkalálódik a felhelyezési folyamattól - ha ez megtörtént volna, de rábólint a vevő mégis, akkor egyértelmű, hogy nincs neki semmi felelőssége.
-
quailstorm
nagyúr
Törött telefonra NINCS semmilyen jellegű garancia. Huawei annyit fog csinálni, hogy rányom egy plecsnit, hogy érvénytelen.
Boltost meg előre sajnálom, kénytelen lesz tanulni belőle, akárcsak én. Sajnos ez már egy ilyen világ, Korrektségnek se híre se hamva. Írathatod alá az összes ügyféllel hogy mik a feltételek, mire vállalsz felelősséget ésatöbbi. Meg hogy mennyi időre visszamenőleg... (nálam ott volt a baj anno)Én, aki már voltam a fasznak mindkét végén, ebből a rövid leírásból azt gondolom, hogy te vagy a helikopter, viszont sajnos nem lett bebiztosítva előre.
[ Szerkesztve ]
-
cuko
aktív tag
válasz quailstorm #41950 üzenetére
Aha, értem köszi a választ.
Nem voltam ott, csak azt tudom, amit a barátnőm mondott - valószínűleg az történhetett, amit írtál, hogy a tisztításkor fizikailag (tovább)sérült (rákérdeztem most, áttörölte előtte persze a srác).
Marad az asztalcsapkodás akkor. Illetve mivel még garanciás, első körben megnézetjük a szervizzel és kérünk egy véleményt / javítási ajánlatot. Utána visszamegyek vele a boltba és kifizettetem velük.
Elsősorban nem a "csak" $35-ról van szó, hanem a boltos felelősségvállalásáról és korrektségéről. Azért is írtam ide, hogy megtudjam, hogy vajon komolyabb baja van-e a kijelzőnek, vagy csak valami kisebb probléma is okozhatja, a Google-ezés alapján nem tudtam egyértelműen eldönteni - köszi a segítséget ebben.A végén a stílust nem teljesen értem, elég negatívnak/kritikusnak érződik. Volt rajta előtte is fólia is, illetve Nillkin tok - pont olyan szerencsétlenül esett (nem dobódott) egyet, hogy a kijelző fölötti üvegrész sérült fél centit. Ezért is akart a barátnőm ilyen drága/profi fóliát rá, hogy még jobban védve legyen a teló.
-
quailstorm
nagyúr
Mivel a kijelző előtte is sérült volt, ezért kizártnak találom a szalagkábelt. Ez a törött kijelző tünete egyébként is.
Igen, ezt bele akartam szerkeszteni, hogy az ilyet úgy kell kivédeni hogy problémás ügyfelet/feladatot nem vállalunk, én is buktam már, de ez van. Gondolom nem először tett fóliát törött telefonra, és most meglepetés érte.
Félre ne érts, nem akarom védeni a szervizest. De! Szervizes nem foglalkozik a telóddal, kijelzőt be nem kapcsol, valamint elég gerinctelennek kell lenni a sumákoláshoz. Plusz ha elejti, nyoma van.
Amilyen vékony a cucc, simán elég volt az elejtés a töréshez.
Azt mondod nem volt nyomkodás. Szerinted a koszra rakja a fóliát? Én javítottam olyan telót, amire amatőr rakta a fóliát tisztítás nélkül. Nem poros volt feltűnően, baktériumos. Az ott aláerjedt, és olyan büdös volt, hogy el se tudod képzelni.
Az az első, mikor átveszed, hogy alkoholos rongy és vakar vakar. Egy törött telefonnál elég egy rossz nyomás és már terjed tovább.
A heat guntól nem tudom terjedhet-e a nyomás, az is tud tágulásokat okozni.Az asztalverés része a te dolgod. Anyagáron 35$ körül megvan a telefon eleje, ha neked ennyit megér, akkor hajrá. Eső után köpönyeg, nem leejtés után kell venni a fóliát, és nem kell a telefont dobálni! Ha mégis, akkor meg viselni kell a következményeit, hogy nem tart örökké. Főleg a mai ultravékony kivitelek világában.
-
cuko
aktív tag
válasz quailstorm #41948 üzenetére
Igen, az üveg sérült volt, de nem a kijelzős része - a repedés nem haladt tovább, nem rányomkodós fólia volt, hanem mobile outfitteres (azt hittük, hogy) profibb téma. Elméletileg nyomkodás nem is történt, csak "lefújás"/lekezelés és szárítás.
A szervizes kolléga megkapta a telefont, láthatta a sérülést rajta, de nem szólt semmit, hanem ráapplikálta az anyagot, ami gondolom tönkretette a kijelzőt?
Nem gondolom, hogy így a vevő felelőssége lenne, mivel a eladó megkapta a telefont és elvállalta, hogy ráteszi a fóliát, amit nem tudott úgy rátenni, hogy ne tegye azt tönkre a folyamatban?De akkor ezek szerint nem csak valami elmozdulás, vagy könnyen javítható hibáról van szó. :S
[ Szerkesztve ]
-
quailstorm
nagyúr
Törött volt az üveg, felhelyezéskor jól megnyomkodták és eltörték azt mi más sérült volt. Ki kell cserélni a fél telefont, az elején kb mindent. És mivel már szétvert telefonnal érkeztetek, tényleg nem fair felelősségre vonni őket.
üdv.: egy amatőr szervizes, aki cserélt már ezt-azt telóban
szóval ne fórumos ugatásnak vedd[ Szerkesztve ]
-
cuko
aktív tag
Sziasztok,
Barátnőm telefonjával történt, szeretnék véleményeket kérni, mi baja lehet?:Ma este tetetett a telefonjára (Honor 8) clear-coat protection sima fóliát. a sarka egy picit már be volt repedve a telefonnak (<1cm), de nem érte el a kijelzőt, illetve probléma se volt vele (kb 3 hete ejtette el). Miután felhelyezték a fóliát, észrevette, hogy csíkos a kijelző az ikonok mentén függőlegesen. A fóliások szerint nem lehet ettől, viszont közvetlenül utána lett ilyen a telefon, előtte semmi ilyesmi problémája nem volt. Eleinte feloldás után pár másodperccel kezdődött a csíkozódás függőleges sávosan, majd egész képernyő szemcsés lett, azóta pedig már ugrál a kép, pixeles, és már nem telik el pár mp sem mire elkezdi. Ha lezárja pedig az addigi csíkok helye bevillan (mint a tv ha elromlik).
Csatoltam két képet róla (webkamerával készültek, elég gyenge minőségűek, de a lényeg látszik rajta).
Egészen ledöbbentett a szervizesek reakciója, sajnos nem voltam ott én: félórán keresztül telefonálgattak, majd közölték, hogy nem az ő hibájuk, nem tudnak semmit csinálni.
Mi lehet a probléma, mit tegyünk?
-
beg
veterán
válasz winhate #41943 üzenetére
Ne haragudj, hogy nem állt neked vigyázzba a fél fórum szilveszterkor, valamint az éjféli tűzijáték előtt nem rohant hozzád azonnal egy szervizes csapat.
Nem értem minek ereszkedsz le hozzánk halandókhoz.Forgasd prézlibe is, aztán forró olajban süsd ropogósra. Jó étvágyat és hasonló elvárásokkal teljes boldog új évet neked.
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
BLUE TORNADO
senior tag
válasz quailstorm #41939 üzenetére
Akkor használom, amíg bírja. Sajnálom eldobni, mert dolgozni hordani jó.
Az egész világon az alkoholizmust betegségként kezelik. Egyedül nálunk kérdezik meg: - Miért nem iszol? Beteg vagy?
-
winhate
őstag
Sziasztok
A mai nap sikeresen tojasfurdot kapott a telom.
Nagyon fontos lenne hogy szervizest talaljak a w995 -s telom kitakaritasahoz mielott nagyobb baja lenne.Legyszives segitsetek nem leszek hálátlan!
http://pouet.net/prod.php?which=5633
-
mefistofeles
addikt
válasz quailstorm #41939 üzenetére
Az a gáz, hogy ha rámegyek a fiók törlése opcióra (a telón) akkor magát a google fiókot akarja törölni nem pedig csak a telefonról tüntetné el......
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
quailstorm
nagyúr
válasz mefistofeles #41938 üzenetére
Droid 4 óta a beállítások, fiókok-nál lehet törölni a készülékről, régebben factory reset kellett. Nem értem mit nem találsz.
(#41937) BLUE TORNADO: olyanban már cseréltem kijelzőt, szvsz hardverhiba, van az adaptív fényerő szállt el. Ha van benne környezeti fényre reagáló automata fényerő, kapcsold ki. De valószínűleg kuka lesz, mert az a telefon javítást már nem ér meg.
-
mefistofeles
addikt
Skacok! vettünk a srácoknak karácsonyra két mobilt (android 5.0) és véletlenül a nejem a saját google fiókjával jelentkezett be rá. Adtunk hozzá új profilt de a régit hogy tudnánk a készülékről eltüntetni? A fiók törlése menüpont az egész google fiókot törölné mi pedig csak a telórol szeretnénk.
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
BLUE TORNADO
senior tag
Hi! Van egy Sony Xperia E1-em. A fényerő nagyon sötét rajta, viszont állítani nem lehet. Van, amikor kivilágosodik egy pillanat erejéig, de utána vissza sötétedik. Rosszabb esetben pedig vibrál a képernyő. Tud valaki segíteni??
-
mefistofeles
addikt
Üdv!
Egy kis Lumia 535-öm van és tökéletesen meg is lennék vele elégedve ha .... nagyobb frissítéseknél nem kutyulná, keverné össze a telefonkönyvemet. Lehet ezzel kezdeni valamit vagy ez egy "természetes" velejárója a windowsos frissítéseknek?
-
mokus1
addikt
Sziasztok!
Vettem egy új sony c4-es telefont. Hazahoztam feltelepítettem rá a saját dolgaimat. Majd mikor újraindult, gyakorlatilag 10-15 másodpercenként esett 1%-ot az akku. Most töltőre tettem.
Létezik, hogy formázni kell vagy valami? Esetleg gyárilag szar? -
Buster17
addikt
Hali!
Nem találtam beárazós topikot így hát itt teszem fel a kérdésemLenne pár telefon amit be kellene árazni
Nexus 5 32gb dobozzal tartozék nélkül. Nem csilli villi állapot
iphone 4s 1 éves csilli villi csak wc-ben landolt
iphone 4s 2 éves és elvileg lassú, a másik 4s gyorsabb (volt)
nokia lumia 520 függetlenítés óta nincs használatban ami kb 2 éve volt
iphone 5 hibátlan, de a sarkoknál vannak ütés nyomok.Mennyit érnének ezek így nagyjából?
-
Gyuszi83
tag
Sziasztok!
Van egy kártyafüggetlen Sony M4 Aqua telóm, és megint szórakozik a térerőm... Eddig beállítottam a telefont, hogy csak 2G-re csatlakozzon a telefon kézi beállítással és nem volt gond lassan már 2 hete, de most megint nem jó. Indítottam hívást és ki írja hogy nincs hálózat.
Tegnap visszaállítottam gyárira a telefont, ki vettem a sim kártyát megtisztogattam és most se 2G-re se 3G-re nem tud regisztrálni a telefon csak 4G-re.
Nem tudok se hívást indítani és fogadni se. A mobilnet az működik. Ugyan ez van telenor-os sim kártyával is.
Szerintetek mi lehet a gond ? Én sim kártya olvasójára gondolok, hogy hibás. -
AlyrArkhon
senior tag
1) regi keszuleken telefonszamok mentese kartyarol a keszulekre.
2) sim ki
3) uj sim be a regi keszulekbe adapterrel
4) telefonszamok masolasa a keszulekrol a kartyara
5) kartya ki a regibol, be az uj keszulekbe
6) szamok fel a felhobeRedmi Note8,11/Band4,8/watch3a/Xiaomi S10
-
Werrew
csendes tag
Sziasztok!
Az édesanyám leejtette a samsung a3 as telefonját. Mire hozzám került teljesen összefolyt a képernyő, semmit sem látni rajta. Az usb-n ugye töltésre csatlakozik nem tudom át állítani ... Le tudom valahogy menteni neki legalább a névjegyeit?
Válaszaitokat előre is köszönöm.
-
-
rii
nagyúr
sziasztok
Nokia E52-be egy LCD panel-csere mennyi lehet?
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
bluobluo75
őstag
válasz bluobluo75 #41904 üzenetére
erre valaki?
-
bandras54
aktív tag
Sziasztok!
Egy pár napja fagyogatnak a keresőim (Chrome, maxthon). Ma új jelenség, hirdetések ugrálnak fel a gyorsértesítésin és a kezdőképernyőn, alkalmazás közben is. Van vmi ötlet?
Köszi
-
MaciG
addikt
Szülők kaptam karácsonyra okostelefont, amibe micro sim kell, de nekik még a régi van. Az oké hogy kértek micro sim-et a szolgáltatótól, de hogy tudnám átmenteni a telefonszámokat az új telefonra? A régi készülék meg az a "hagyományos nem okos fajta"
BANZAII
-
natë
nagyúr
Sziasztok, a Honor 8 vagy az iPhone SE/6S kamerája jobb? Nappali fotóknál érdekelne a véleményetek.
-
bluobluo75
őstag
Sziasztok!
Ilyen telefonba keresek normális áron, itthoni boltból, akkut Samsung GT-E2530:
Milyet tudnátok ajánlani, és honnan?
Köszönöm! -
Dinter
addikt
Üdv.
Családban egy Honor 4c elromlott. Konkrétan nem tölt. Egyáltalán nem világít töltőre dugva. Akksijával nem volt baj korábban. Javítható házi keretek között?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali játékos kérdések órája
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- EA Sports WRC '23
- Építő/felújító topik
- Eredeti játékok OFF topik