Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doky586
nagyúr
válasz tknof1871 #40695 üzenetére
Annyit hallottam hogy itt MO-n egy nemzetiségi nő az áldozatnak közelébe férkőzött (talán takarítást, szemételhordást vállalt) ehhez mindkettejük adataira szükség volt valami szerződésben; ezen adatok birtokában és egy hamisított személyi igazolvánnyal bement a telefontársaság ugyfélszolgálatára, a leendő áldozatnak adta ki magát, azt mondta elhagyta a telefonját és emiatt adjanak új sim kártyát neki. A telefontársaság 'megette' az átverést. Innentől a személyiségtolvajé lett a banki sms landolóhelye is. még 1-2 hasonló és gyors lépés és pár millkától megfosztotta áldozatát..
ui: se a bank se a telefontársaság felelőssége nem volt megállapítható, így a vesztes az áldozat maradt..
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
tknof1871
őstag
válasz Viktor0610 #40696 üzenetére
A butatelefonok védettek? Mert akkor a Nokia 130-at csak SMS-es belépésekhez megtartanám.
Windows 10 Home 64 bites operációs rendszer; LG G4 6.0 Android verzió
-
tknof1871
őstag
Üdv! Vhol olvastam, hogy bűnözők képesek ellopni az sms kódot ami kell, hogy bejelentkeznek az áldozatuk e-bakjába. (Nem találom a forrást). Az sms kódnak a nyomát is törlik. Az áldozat nem is tud róla, hogy beléptek az e-bankjába. Tehát ehhez az áldozat telefonját meg kell fertőzni kártékony kóddal.
Ez a módszer létezik?
-
neetrox
csendes tag
Sziasztok,
Lehet hogy nagyon rossz helyen kopogtatok a kérdéssel.
T nél amit árulnak Honor 7 ténylegesen Dual Sim és kártyafüggetlen?Köszi
n2o
-
Bozek
nagyúr
válasz E.Kaufmann #40688 üzenetére
Ha tudod bizonyítani, hogy nem a Te telefonod, akkor nem. Ismerőst is megkeresték már a rendőrök, mert bűncselekménynél használták az ő nevén levő telefont, de nem csukták le. Azóta már két másik tulajdonosa is volt annak a telefonnak.
-
Doky586
nagyúr
válasz E.Kaufmann #40690 üzenetére
"volt Google fiók rajta (...) ha megint online lenne..."
Hát erre dupla nulla az esély..
Gondolom a sim kártyát már deaktiváltattad, ha valaki 'megtalálta' bolond lenne a sajátját beletenni mielőtt hard resetet nem nyom, azzal meg úgyis törlődik a fiók. A 'megtaláló' pedig aligha fogja a saját wifijére felküldeni (jelszómegadás?) a telót.. -
E.Kaufmann
veterán
Bejelentettem a shopnak, ahonnan vettük, hogy az érintett készülék oda, mi a teendő. Közeben kiderült, csak volt Google fiók rajta, de a szervíz oldalon beállítottam a távoli törlést, ha megint online lenne, de az elmúlt napokban nem volt online a gugli szerint és pozíciót se tudott írni.
Le az elipszilonos jével, éljen a "j" !!!
-
kutga
nagyúr
válasz E.Kaufmann #40688 üzenetére
Nem tudom miért gondoltam rögtön lopásra.
Párszor találtam már elhagyott telefont erre-arra, azokat mindig visszavittem, talán nem kell a legrosszabbtól tartani. Igaz annak idején könnyebb dolgom volt, se képernyőzár, se semmi.
MOD
akos86
Ha értesz hozzá húzd újra a szoftvert.[ Szerkesztve ]
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
E.Kaufmann
veterán
válasz Doky586 #40684 üzenetére
Egy kolléga túl jól húsvétolt és oda lett a telója, vesz egy újat.
De, ha valaki megtalálja a telót és illegális dolgot tesz és az IMEI-t hozzánk köti a teló, abból nem lehet baj? Ezért szeretném tiltani magát a telefont, amennyire lehet, de nem történt bűncselekmény.[ Szerkesztve ]
-
akos86
aktív tag
Üdv urak! Adott egy Navon okostelefon amelyen az érintőpanel sajnos nem ott érzékel ahol megérintem, hanem pont az ellentétes oldalon.Van e rá mód hogy szoftveresen megoldható legyen a probléma, vagy marad a csere? A tulaj elmondása szerint mtk droidtool programmal sikerül elszurnia a telefont.
üdv Á!
3dfx, gone but never forgotten...
-
quailstorm
nagyúr
-
tknof1871
őstag
Üdv! Nokia 130, Bluetooth 3.0. Fejhallgató wireless, Bluetooth 4.1. Telefonnal nem lehet párosítani, nem találja. Van megoldás?
-
Doky586
nagyúr
válasz E.Kaufmann #40683 üzenetére
Valakire ki kell szabni a büntetést (önfeljelentés)...
Ha pedig nem bűnügy történt, hanem mint 'szolgáltatást' akarod a letiltást igénybe venni, azért is fizetni kell. Persze olcsóbban kijönnél ha vennél egy új készüléket...[ Szerkesztve ]
-
kutga
nagyúr
válasz E.Kaufmann #40681 üzenetére
Jó kérdés. Első körben írásban feljelentést tennék a rendőrségen, amibe mindenképpen belefoglalnám a telefon IMEI számát. Aztán próbálkoznék a szolgáltatónál minden olyan papírral, ami tanúsítja hogy a tiéd a készülék, hátha, bár van rá esély hogy tesznek rá, mivel nem ott vetted.
[ Szerkesztve ]
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
E.Kaufmann
veterán
Elveszett független webshopos, EU garis telefont (Samsung Galaxy A3) le lehet valahogy tiltani? Androidos, de a gazdája szerint nem volt fiók hozzárendelve, csak telefonálásra használta. A SIM már tiltásra került.
[ Szerkesztve ]
-
geckowize
őstag
Sziasztok,
Nővérem beejtette véletlenül vízbe az LG Leonját, de egyből kivette, majd kikapcsolta, szétszedte, áttörölgette, de szerintem nem várt eleget, mert azóta pár perc alatt kikapcsol bekapcsolás után, még töltőn is. Az akksi gondolom kuka, de a telefon is szervizelésre szorul akkor?
-
G@ben
addikt
válasz Viktor0610 #40676 üzenetére
Újraindítás után is megmaradt. Viszont az új rendszer telepítéséhez csak jövő héten kezdek hozzá, amikor is már nem leszek 32bites gép közelében, ezért volt fontos.
Köszi!Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!
-
MODERÁTOR
-
G@ben
addikt
Nagyon hülye kérdés, de mindenképp biztosra akarok menni:
Elvileg rootoltam a telefonom, és a kérdés, hogy ha megjelent a Superuser nevű program, illetve a Root checker is access granted-et mutat, akkor sikerült a root? Csak mert a saját gépemen hónapokig próbáltam mindenféle programmal (Win 7 64bit) és nem ment sehogy, szülőknél meg most Win 7 32bit alatt viszonylag könnyen megcsinálta. Ha ez tuti siker, akkor ok, de ha még nem 100%, akkor holnapig még van egy kis időm ezen a gépen csinálni, aztán vagy 2 hónapig megint nem lesz elérhető.Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!
-
kutga
nagyúr
válasz Viktor0610 #40664 üzenetére
Azért kíváncsi vagyok mitől mehetett tönkre. Azt hittem ezek örök darabok.
-
G@ben
addikt
-
MODERÁTOR
-
G@ben
addikt
válasz Viktor0610 #40669 üzenetére
Mindenképp tuti módszer kéne, mert semmiképp sem veszhetnek el az sms-ek!
Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!
-
MODERÁTOR
-
G@ben
addikt
Adott egy Nokia 5310, amiben a telefonon van egy csomó sms, amit le szeretnék menteni akár az új, Windowsos telefonra, akár gépre, de a sim kártya ebben és az új telefonban nem kompatibilis, valamint a régi sim már nem is él. Mi a legegyszerűbb és legbiztosabb módja a lementésnek?
Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!
-
kutga
nagyúr
válasz Kin Tan Te #40665 üzenetére
Valamiért a W10 frissítés nem lett olyan problémamentes mint anno a 8.1
-
kutga
nagyúr
válasz Viktor0610 #40664 üzenetére
Igen, jobbat nem tudok.
-
-
MODERÁTOR
-
kutga
nagyúr
válasz Kin Tan Te #40660 üzenetére
Szvsz többet segítenek az 535 topikban.
MOD
Van egy kb hat éves voda sim kártyám, nemrég vágták nano méretűre egy voda üzletben, jó pár hónapig gond nélkül ment, tegnap egyszer csak a telefonban látszólag megadta magát.P8 Lite készülék, próbáltam mindkét slotban, másik telefonban, ugyanaz a hiba, 'nincs sim kártya' hibaüzenet, a pin kód kérésig sem jut el.
Vodát hívtam, náluk minden rendben, mi történhetett?
Két hete van meg ez a teló, eddig minden gond nélkül működött, végig a telefonban. Persze hétvégén újat se tudok kérni.
[ Szerkesztve ]
-
zombinyul
addikt
válasz Viktor0610 #40639 üzenetére
Nagyon nem mind1 a kábel. Tönkrement a tabletom, meg a G4-em kábele is, kellett vennem gyáriakat, mert pl. egy Nokia kábel nem töltötte megfelelően. Hektikus volt az akksi is, minden. Mondták a szeevizbe is, hogy sok múlik a kábelen (is). Mióta gyári cuccokkal töltöm őket, sokkal jobban és egyenletesebben bírják.
cintula187: csamcsung betegség, az S7 edge topicba is sokan panaszkodnak pontosan ugyanerre.
[ Szerkesztve ]
Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
waldorff
csendes tag
válasz Viktor0610 #40659 üzenetére
6 darabot, mostmár 7-et. volt közte Sony-tól Elephone-ig mindenféle, és még régi samsung is ami kábellel egyben van.
-
Kin Tan Te
tag
Tiszteletem a tagoknak!
Nem tudom, megfelelő fórum topikot választottam-e. Win 10 mobil rendszerrel kapcsolatban kérném a hozzáértők tanácsát.
Lumia535-re telepítettem a win10 frissítést és azóta a kamerák nem működnek.
Nem segít sem soft reset, sem a beállítások áttúrása. Mindenhol engedélyezve van a kamera használat minden appnak. 8.1 alatt sosem volt hasonló jelenség.
0xA00F4246(0xE8010001) hibakóddal elszáll. Az elemlámpa üzemmód sem működik. Semmi értelmezhető segítséget nem találtam win support fórumokon.
Bárkinek ötlet?Köszönöm.
-
MODERÁTOR
-
waldorff
csendes tag
Hello!
Az mitől lehet hogy egy mobil a pc usb-jéről tölt rendesen meg adatkapcsolat is van, de bármilyen(6 db ot próbáltam, legalább ugyanennyi kábellel, sőt olyat is ami töltő és kábel egyben) fali töltőről látszólag tölt, de mégsem?
-
csipszikutya
senior tag
válasz csipszikutya #40656 üzenetére
Na most nézem, hogy ezt a másik azonnali fórumba akartam irni, csak 2kor már nehéz.
Elnézést, törölhető mind a kettő! -
csipszikutya
senior tag
Sziasztok!
Harcolok a t-home internetével. 1 hete lett megemeltetve a 10 megás 30-asra, mert több lett itthon az internet függő gép. A problémám azzal van, hogy nem továbbra sem tudunk pl. 2 külön gépen youtuben 720p-ben videót nézni, mert megállnak tölteni. Ha netán időm úgy engedi és netán játszani támad kedvem, nem tudok ha valaki más is használja a netet (yt, hirek, facebook) mert laggolok tőle, kb 400-1200 ping között.
Minden készülék, lapotopok, telefonok, tab wi-fin keresztül kapcsolódik, de van, hogy valamelyiket le is dobja a router, ha már 4 készüléknél több van fent a wi-fin (utolsó ótvar, dasjifohgDÉf t-home fehér router).
A routertöl kb, 1 méterre van a gép, nem kell a jelnek 15 méteres falon átmenni, hogy gyengitené vagy mittudom én már.
A másik bajom, hogy ugyan csak 20 megás, de szintén t-home internetünk volt 2 évig Debrecenbe az albérletbe és 3 embert kiszolgált, tisztességesen. Pedig 3an használtuk rendesen, letöltések, yt, lol, twitch de senki nem panaszkodott, hogy lassú lenne az internete. Most itthon mo. határán Sátoraljaújhelyben pedig a 30 megás net rosszabb lenne? Vagy, hogy van ez akkor? Ugyan azért a pénzért az aglomerációban élők jobb internetet kapnak és meg szopjam a ..... mert megprobálok vidéken élni?
Természetesen a helyi t-home üzletben azt sem tudják, hogy hol vannak, ügyfélszolgálat sem tud mit mondani, 3 routert kiprobáltam a mai nap folyamán de semmi változás.
Amikor csináltam a tesztet ugyan azzal a géppel csináltam, más gép nem volt fent a wi-fin. Mit tudok kezdeni? Valaki valamit?!Köszi
-
mrfire
őstag
Igen, de nekem ez a minőség teljesen megfelelő, sőt, jobb volt, mint amit a sportkamerával rögzítettem. A fényképezőgépeknél ugyanúgy olvastam, hogy nem jellemző, hogy 30 percnél többet felvennének a 100 ezer alattiak. A kamerával meg fényképezni nem tudnék, pedig arra is kéne (a sportkamera képei elég rondák voltak). A mobillal tudnék akár 4K-s videót felvenni és jó képeket is készíteni, azon van esély rá, hogy valami appal meg tudjam kerülni a korlátozást, ami a fényképezőn nem lenne lehetséges.
(#40653) Bozek
Köszi. Utána nézek a Sonyknak, ha a Z sorozata nem ütközik ilyen gondokba, akkor még jó is lehet.Persze mindezeken felül még mindig ott ez a túlmelegedés kérdés szóval lehet mégsem mobil lesz, de megnézek minden lehetőséget.
[ Szerkesztve ]
-
mrfire
őstag
Köszi. Közben sikerült az Open Camera appal készítenem egy 37 perces videót a G3-on is, de most még mindig elakadt a fájlméret miatt Nem tudom mire föl ez a 4GB fájlméret korlát, ha egyszer exFat az SD kártya... Ha ezt nem tudom kikerülni, akkor szintén nem jutok semmire sajnos. És akkor még igen, ott a túlmelegedés kérdése is.
[ Szerkesztve ]
-
ledgeri
nagyúr
Üdv!
Régi, symbianos mobilok, ha az akkujuk bírja egyébként hogyan halnak?
5530-ason pár feltőltési ciklus óta néha a hívásokkor nem kapcsolja be a kijelzőjét... elveszítem?// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
mrfire
őstag
Sziasztok!
Van rá módszer, hogy feloldjuk a mobilokban a 30 perces maximum felvételi időt? Már napok óta keresgélek, de nem sikerült áthidalnom a problémát.
Addig jutottam, hogy formáztam exFAT-be az SD kártyát, így fel tudna venni 4GB-nál nagyobb videókat, (Eddig 28 percnél érte el a 4GB-os határt.) de szoftveresen tiltja a telefon az ennél nagyobb felvételt elvileg, tehát hiába alkalmas a fájlrendszer.
Amiket leszedtem appokat az Open Camera és a Snap Camera. A Snap Camerában be lehet állítani, hogy a fájlméret akár mekkora lehet, az Open Camerában pedig, hogy a felvételi idő lehet akármennyi, mindkettő elakad 4GB-nál és 30 perc körül.
Utánjárásom alapján az EU-s szabályok szerint, egy telefon nem vehet fel 30 percnél hosszabb felvételt, mert onnantól rámenne valami plusz adó, amit a kamerákra tesznek.
Esetleg valami tipp, hogy hogy lehetne mégis megoldani a dolgot?
-
kutga
nagyúr
válasz cintula187 #40645 üzenetére
A 4G-n úgy tudom csak internetezni lehet, telefonáláskor visszakapcsol 3G-re. Tégy vele egy próbát, hátha. Előző munkahelyemen nekem is ezt csinálta a Galaxy A3, Voda hálózatán.
-
cintula187
addikt
válasz cintula187 #40644 üzenetére
Vagy tökmindegy hogy a mobil internet kapcsolat ki van kapcsolva ha 4g hálózaton van enélkül is csinálja ezt a gebaszt?
Peasant Blinding©™ Ez az állítás hamis.
-
kutga
nagyúr
válasz cintula187 #40642 üzenetére
Kollégámnak ugyanilyen telefonja van, telekomos, otthon rendszeresen eldobta a 4G hálózatot, mintha be se lenne kapcsolva. 3G alatt nem jelentkezik.
-
cintula187
addikt
Sziasztok!
Új telekomos készüléknél jelentkezik az alábbi hiba (galaxy grand prime). Többen jelezték, hogy egyből sípolással hangpostára megy a rá indított hívás. Hangposta szolgáltatás nem aktív és nem is beszélnek épp rajta. Mi lehet ez? SIM kártya hiba?
Peasant Blinding©™ Ez az állítás hamis.
-
Over567
aktív tag
Sziasztok szétszakad a lumia 640-em töltője szeretnék ugyan ilyen origit venni? Valami ötlet hogy honnan tudnám? Microsoft AC20. Sehol nem találok semmit. Köszi.
Xbox Tag: TheStevie / Origin: SirHedge / Uplay: Sir_Hedge / Steam: Sir_Hedge
-
addikt
Sziasztok
Egy Sony Ericsson W910i-ről kiválasztom, hogy speciális/összes kapcsolat küldése/bluetooth-on keresztül. A Nokia Lumia 520-on elfogadom, azt írja egy névjegy érkezett és valóban csak az első érkezett meg. A sony szerint a kapcsolatok küldése sikeres. Szerintetek mi lehet a hiba? Bluetooth mindkettőn bekapcsolva, már párosítva is vannak.
[ Szerkesztve ]
Ryzen 7 5700G, 32 GB, RX6750XT, Windows 11
-
Bozek
nagyúr
válasz Telomanikus #40634 üzenetére
Mi értelme van az okoskarkötőnek? Esetleg a FitBit Charge HR, aminek talán valami van, de az meg 50 ezerbe kerül...
-
Telomanikus
senior tag
Sziasztok,
nem ide, de nem találtam jobb topicot.
Tudtok olyan boltot Bp-n, ahol fel lehet próbálni a Fitbit okoskarpántot?[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz quailstorm #40628 üzenetére
Köszi a választ.
Amúgy automata fényerőn van .
-
Saltwater
aktív tag
válasz quailstorm #40626 üzenetére
Köszönöm, de szeretném az sms üzeneteket is átvinni. Arra is van ötleted?
https://hdd-adatmentes.hu
-
törölt tag
Hali talán ide beillik a kérdésem a playen már sajnos vannak olyan játékok is amik ugyan futnak net nélkül is de a reklám csíkja megmarad, ha ilyen appot futtatok úgy hogy nincs netem, és fekete a reklám, helye azzal ártok a teló kijelzőnek? köszi a válaszokat
-
quailstorm
nagyúr
válasz ACAB95 #40622 üzenetére
Ha szabványos a töltő és 1A-nál nem nagyobbat kapott akkor nem kéne semminek se történni. Láttam már csodákat, ESD, szétbarmolt foglalat, de a microUSB pineket nem szokták cserélgetni, töltők elég univerzálisak.
(#40623) Saltwater : kiexportálod vcf-be és megpróbálod megetetni a Samsunggal, vagy ráküldöd az egészet Bluetoothon, jó lesz. Ha elég új (2008-as legalább).
[ Szerkesztve ]
-
Doky586
nagyúr
válasz Doky586 #40594 üzenetére
Kár hogy nem tudott eddig senki válaszolni hogy milyen frekin megy a telefon..?
Melyik programmal deríthető ez ki?Pl a telefonom esetén:
2G GSM: 850 / 900 / 1800 / 1900 MHz
3G: 850 / 900 / 1900 / 2100 MHz
4G LTE: band 1(2100), 3(1800), 7(2600), 8(900), 20(800)Még országon belül sem egyértelmű mikor melyik sávon van csatlakozva...
-
nokia párti
őstag
válasz quailstorm #40619 üzenetére
Egy atombombát könnyebb összerakni.
-
Saltwater
aktív tag
válasz quailstorm #40621 üzenetére
MyPhoneExplorerrel már kimentettem a dolgokat, de sajnos nem támogatja a Samsung nyomógombos készülékeket, hogy visszatöltsem a kimentett adatokat.
Köszönöm azért hogy próbálsz segíteni.
Más ötlet?https://hdd-adatmentes.hu
-
ACAB95
tag
Üdv
Tegnap eladtam egy bontatlan kínai okosórát. A tulaj ma azzal keresett fel, hogy nem lehet bekapcsolni. Még azt megtudtam tőle, hogy valamilyen más telefonhoz való töltővel kezdte el feltölteni. A kérdésem az lenne, hogy szerintek a nem hozzá való töltő tehette tönkre? Vagy adjam vissza a pénzét?"Ami nem öl meg, az megerősít."
-
Saltwater
aktív tag
Sziasztok!
Hiába kerestem a fórumon , nem találtam megoldást.
SonyEricsson Elm "hagyományos" mobilról szeretnék átköltöztetni adatokat (telefonszámok, sms) szintén "hagyományos" nyomógombos Samsung készülékre. Van ötlet hogy milyen szoftvert használjak?
Köszönöm.https://hdd-adatmentes.hu
-
quailstorm
nagyúr
válasz nokia párti #40618 üzenetére
SWIFT platform tehát patchelhető. 4PDA-n kéne szétnézni, mit alkottak. De lehet a TK Fileexplorer is megtalálja PC Suite módban. Én S5230 alatt patchet használtam rá.
(BlackUI Java-ra TAT mód kellett meg szenvedés, meg nem ment semmi.)
elsőre semmit se találtam és nagyon zavaró hogy az S5 is G800[ Szerkesztve ]
-
nokia párti
őstag
válasz quailstorm #40617 üzenetére
Sikerült megoldanom a problémát, sőt sikerült java appokat telepíteni rá, jéééééééj. Ami 7-8 éve nem sikerült most igen.(régi BlackUI-ra lehetetlen volt akkor, nekem legalábbis) Arra esetleg van valami tipped, hogy lehet eltűntetni a hülye tré-mobil logót be-ki kapcsolásnál, és visszarakni az eredeti Samsung félét? Remélem nem warez a kérdésem.
[ Szerkesztve ]
-
quailstorm
nagyúr
válasz nokia párti #40616 üzenetére
Tőlem akár lehet kecske alakú is. Én csak a loadert látom meg a fájlokat innen.
Sőt, még G800L-hez is van FW-m.
[ Szerkesztve ]
-
nokia párti
őstag
válasz quailstorm #40615 üzenetére
Köszi a segítséget, de egy telefonra gondolunk? Erről lenne szó: [link]
-
quailstorm
nagyúr
válasz nokia párti #40614 üzenetére
ránézésre multiloaderrel, USB-n
van két firmwarem hozzá, hogy honnan van, szvsz mobile-mania
de lehet tsar3000tsar3000 oldalon nézz szét, ha kellek, szólj
leírásom konkrét ahhoz nincs, de ugyanaz mint S5230, az meg logoutomban is van -
nokia párti
őstag
Valakinek van valami ötlete, hogy lehetne Samsung G800-on szoftverfrissítést csinálni "házilag"?
-
Preason
csendes újonc
válasz BLUE TORNADO #40612 üzenetére
Download modba nem tom tenni
-
Preason
csendes újonc
Sziasztok !
Egy s.o.s problémám akadt :/
Lenne egy alcatel one touch pop c1 (4015x) telefonom és boot loopos lett (Csak a logoig jutt el ) Custom recovery van rajta és probáltam factory / wipe case-t csinálni semmit nem reagált , raktam fel rá másik rom-ot (cwm) -ben csak a logó változott meg ugyan ugy boot loopos a telefont ezen már csak a gyári szoftver vissza álitása segit ,nos igen fel mentem az alcatel gyári magyar oldalára és letöltöttem egy bizonyos softver upgrade programot az alcatelhez nos igen itt lenne a baj mert amikor kiválasztom a modelt fel dugom usb re a telót elindul a program és hiba üzenet a programnál ( Hiba az internet csatlakozásnál ujabb alkalmazás frissítés elérhető) ezt a softver upgrade nevű programban írja és nincs is új program és nem tudok semmit se csinálni . Ezért hozzátok fordulok segítségért hátha vannak itt alcatelesek akik megtudták oldani a szoftver frissítést
Előre is Köszi u
Űdv -
MODERÁTOR
-
olimant
csendes tag
Köszönöm a válaszokat! Előző telefonnál volt számla és garancia papír is, az egyetlen mákom az volt, hogy a rendőr hölgy elég magabiztos volt, és egy beszélgetés után, úgy ráijesztett az illetőre, hogy egyben befizette.
-
Doky586
nagyúr
válasz Viktor0610 #40607 üzenetére
látom nem érted a problémát...
-
MODERÁTOR
válasz Doky586 #40606 üzenetére
Tőlem aztán hazudhat.
Max. nem veszem meg tőle.De. Értem. Csak nem érdekelne annyira. Eleve nem venném meg számla nélkül. A számlán jó eséllyel rajta van a bolt/szolgáltató pecsétje. Ezután már be lehet menni a megfelelő helyre. Ha meg hazudgál, akkor nincs bolt.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
Doky586
nagyúr
válasz Viktor0610 #40605 üzenetére
arra próbáltam célozni hogy az összes honi szolgáltatóhoz be kell(ene) menned...
(abban is hazudhat hol vette, aztán feketén függetlenítette, majd nem fizeti)[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
Doky586
nagyúr
válasz Viktor0610 #40601 üzenetére
Gondolom bemennek, ott a szolgáltató közli hogy ezen emberrel sose volt semmilyen szerződésük... így aztán tartozása sincs
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
meroly
veterán
válasz BLUE TORNADO #40598 üzenetére
Nem tudom, csak rákerestem. A leírás szerint igen.
Impossible is nothing
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali játékos kérdések órája
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja