Új hozzászólás Aktív témák

  • csipszikutya

    senior tag

    Sziasztok!

    Harcolok a t-home internetével. 1 hete lett megemeltetve a 10 megás 30-asra, mert több lett itthon az internet függő gép. A problémám azzal van, hogy nem továbbra sem tudunk pl. 2 külön gépen youtuben 720p-ben videót nézni, mert megállnak tölteni. Ha netán időm úgy engedi és netán játszani támad kedvem, nem tudok ha valaki más is használja a netet (yt, hirek, facebook) mert laggolok tőle, kb 400-1200 ping között.
    Minden készülék, lapotopok, telefonok, tab wi-fin keresztül kapcsolódik, de van, hogy valamelyiket le is dobja a router, ha már 4 készüléknél több van fent a wi-fin (utolsó ótvar, dasjifohgDÉf t-home fehér router).
    A routertöl kb, 1 méterre van a gép, nem kell a jelnek 15 méteres falon átmenni, hogy gyengitené vagy mittudom én már.
    A másik bajom, hogy ugyan csak 20 megás, de szintén t-home internetünk volt 2 évig Debrecenbe az albérletbe és 3 embert kiszolgált, tisztességesen. Pedig 3an használtuk rendesen, letöltések, yt, lol, twitch de senki nem panaszkodott, hogy lassú lenne az internete. Most itthon mo. határán Sátoraljaújhelyben pedig a 30 megás net rosszabb lenne? Vagy, hogy van ez akkor? Ugyan azért a pénzért az aglomerációban élők jobb internetet kapnak és meg szopjam a ..... mert megprobálok vidéken élni?
    Természetesen a helyi t-home üzletben azt sem tudják, hogy hol vannak, ügyfélszolgálat sem tud mit mondani, 3 routert kiprobáltam a mai nap folyamán de semmi változás.
    Amikor csináltam a tesztet ugyan azzal a géppel csináltam, más gép nem volt fent a wi-fin. Mit tudok kezdeni? Valaki valamit?!

    Köszi

Új hozzászólás Aktív témák