Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
-
meroly
veterán
válasz BLUE TORNADO #40598 üzenetére
Nem tudom, csak rákerestem. A leírás szerint igen.
Impossible is nothing
-
MODERÁTOR
-
Doky586
nagyúr
válasz Viktor0610 #40601 üzenetére
Gondolom bemennek, ott a szolgáltató közli hogy ezen emberrel sose volt semmilyen szerződésük... így aztán tartozása sincs
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
Doky586
nagyúr
válasz Viktor0610 #40605 üzenetére
arra próbáltam célozni hogy az összes honi szolgáltatóhoz be kell(ene) menned...
(abban is hazudhat hol vette, aztán feketén függetlenítette, majd nem fizeti)[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Doky586 #40606 üzenetére
Tőlem aztán hazudhat.
Max. nem veszem meg tőle.De. Értem. Csak nem érdekelne annyira. Eleve nem venném meg számla nélkül. A számlán jó eséllyel rajta van a bolt/szolgáltató pecsétje. Ezután már be lehet menni a megfelelő helyre. Ha meg hazudgál, akkor nincs bolt.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
Doky586
nagyúr
válasz Viktor0610 #40607 üzenetére
látom nem érted a problémát...
-
olimant
csendes tag
Köszönöm a válaszokat! Előző telefonnál volt számla és garancia papír is, az egyetlen mákom az volt, hogy a rendőr hölgy elég magabiztos volt, és egy beszélgetés után, úgy ráijesztett az illetőre, hogy egyben befizette.
-
MODERÁTOR
-
Preason
csendes újonc
Sziasztok !
Egy s.o.s problémám akadt :/
Lenne egy alcatel one touch pop c1 (4015x) telefonom és boot loopos lett (Csak a logoig jutt el ) Custom recovery van rajta és probáltam factory / wipe case-t csinálni semmit nem reagált , raktam fel rá másik rom-ot (cwm) -ben csak a logó változott meg ugyan ugy boot loopos a telefont ezen már csak a gyári szoftver vissza álitása segit ,nos igen fel mentem az alcatel gyári magyar oldalára és letöltöttem egy bizonyos softver upgrade programot az alcatelhez nos igen itt lenne a baj mert amikor kiválasztom a modelt fel dugom usb re a telót elindul a program és hiba üzenet a programnál ( Hiba az internet csatlakozásnál ujabb alkalmazás frissítés elérhető) ezt a softver upgrade nevű programban írja és nincs is új program és nem tudok semmit se csinálni . Ezért hozzátok fordulok segítségért hátha vannak itt alcatelesek akik megtudták oldani a szoftver frissítést
Előre is Köszi u
Űdv -
Preason
csendes újonc
válasz BLUE TORNADO #40612 üzenetére
Download modba nem tom tenni
-
nokia párti
őstag
Valakinek van valami ötlete, hogy lehetne Samsung G800-on szoftverfrissítést csinálni "házilag"?
-
quailstorm
nagyúr
válasz nokia párti #40614 üzenetére
ránézésre multiloaderrel, USB-n
van két firmwarem hozzá, hogy honnan van, szvsz mobile-mania
de lehet tsar3000tsar3000 oldalon nézz szét, ha kellek, szólj
leírásom konkrét ahhoz nincs, de ugyanaz mint S5230, az meg logoutomban is van -
nokia párti
őstag
válasz quailstorm #40615 üzenetére
Köszi a segítséget, de egy telefonra gondolunk? Erről lenne szó: [link]
-
quailstorm
nagyúr
válasz nokia párti #40616 üzenetére
Tőlem akár lehet kecske alakú is. Én csak a loadert látom meg a fájlokat innen.
Sőt, még G800L-hez is van FW-m.
[ Szerkesztve ]
-
nokia párti
őstag
válasz quailstorm #40617 üzenetére
Sikerült megoldanom a problémát, sőt sikerült java appokat telepíteni rá, jéééééééj. Ami 7-8 éve nem sikerült most igen.(régi BlackUI-ra lehetetlen volt akkor, nekem legalábbis) Arra esetleg van valami tipped, hogy lehet eltűntetni a hülye tré-mobil logót be-ki kapcsolásnál, és visszarakni az eredeti Samsung félét? Remélem nem warez a kérdésem.
[ Szerkesztve ]
-
quailstorm
nagyúr
válasz nokia párti #40618 üzenetére
SWIFT platform tehát patchelhető. 4PDA-n kéne szétnézni, mit alkottak. De lehet a TK Fileexplorer is megtalálja PC Suite módban. Én S5230 alatt patchet használtam rá.
(BlackUI Java-ra TAT mód kellett meg szenvedés, meg nem ment semmi.)
elsőre semmit se találtam és nagyon zavaró hogy az S5 is G800[ Szerkesztve ]
-
Saltwater
aktív tag
Sziasztok!
Hiába kerestem a fórumon , nem találtam megoldást.
SonyEricsson Elm "hagyományos" mobilról szeretnék átköltöztetni adatokat (telefonszámok, sms) szintén "hagyományos" nyomógombos Samsung készülékre. Van ötlet hogy milyen szoftvert használjak?
Köszönöm.https://hdd-adatmentes.hu
-
ACAB95
tag
Üdv
Tegnap eladtam egy bontatlan kínai okosórát. A tulaj ma azzal keresett fel, hogy nem lehet bekapcsolni. Még azt megtudtam tőle, hogy valamilyen más telefonhoz való töltővel kezdte el feltölteni. A kérdésem az lenne, hogy szerintek a nem hozzá való töltő tehette tönkre? Vagy adjam vissza a pénzét?"Ami nem öl meg, az megerősít."
-
Saltwater
aktív tag
válasz quailstorm #40621 üzenetére
MyPhoneExplorerrel már kimentettem a dolgokat, de sajnos nem támogatja a Samsung nyomógombos készülékeket, hogy visszatöltsem a kimentett adatokat.
Köszönöm azért hogy próbálsz segíteni.
Más ötlet?https://hdd-adatmentes.hu
-
nokia párti
őstag
válasz quailstorm #40619 üzenetére
Egy atombombát könnyebb összerakni.
-
Doky586
nagyúr
válasz Doky586 #40594 üzenetére
Kár hogy nem tudott eddig senki válaszolni hogy milyen frekin megy a telefon..?
Melyik programmal deríthető ez ki?Pl a telefonom esetén:
2G GSM: 850 / 900 / 1800 / 1900 MHz
3G: 850 / 900 / 1900 / 2100 MHz
4G LTE: band 1(2100), 3(1800), 7(2600), 8(900), 20(800)Még országon belül sem egyértelmű mikor melyik sávon van csatlakozva...
-
quailstorm
nagyúr
válasz ACAB95 #40622 üzenetére
Ha szabványos a töltő és 1A-nál nem nagyobbat kapott akkor nem kéne semminek se történni. Láttam már csodákat, ESD, szétbarmolt foglalat, de a microUSB pineket nem szokták cserélgetni, töltők elég univerzálisak.
(#40623) Saltwater : kiexportálod vcf-be és megpróbálod megetetni a Samsunggal, vagy ráküldöd az egészet Bluetoothon, jó lesz. Ha elég új (2008-as legalább).
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Hali talán ide beillik a kérdésem a playen már sajnos vannak olyan játékok is amik ugyan futnak net nélkül is de a reklám csíkja megmarad, ha ilyen appot futtatok úgy hogy nincs netem, és fekete a reklám, helye azzal ártok a teló kijelzőnek? köszi a válaszokat
-
Saltwater
aktív tag
válasz quailstorm #40626 üzenetére
Köszönöm, de szeretném az sms üzeneteket is átvinni. Arra is van ötleted?
https://hdd-adatmentes.hu
-
törölt tag
válasz quailstorm #40628 üzenetére
Köszi a választ.
Amúgy automata fényerőn van .
-
Telomanikus
senior tag
Sziasztok,
nem ide, de nem találtam jobb topicot.
Tudtok olyan boltot Bp-n, ahol fel lehet próbálni a Fitbit okoskarpántot?[ Szerkesztve ]
-
Bozek
nagyúr
válasz Telomanikus #40634 üzenetére
Mi értelme van az okoskarkötőnek? Esetleg a FitBit Charge HR, aminek talán valami van, de az meg 50 ezerbe kerül...
-
addikt
Sziasztok
Egy Sony Ericsson W910i-ről kiválasztom, hogy speciális/összes kapcsolat küldése/bluetooth-on keresztül. A Nokia Lumia 520-on elfogadom, azt írja egy névjegy érkezett és valóban csak az első érkezett meg. A sony szerint a kapcsolatok küldése sikeres. Szerintetek mi lehet a hiba? Bluetooth mindkettőn bekapcsolva, már párosítva is vannak.
[ Szerkesztve ]
Ryzen 7 5700G, 32 GB, RX6750XT, Windows 11
-
Over567
aktív tag
Sziasztok szétszakad a lumia 640-em töltője szeretnék ugyan ilyen origit venni? Valami ötlet hogy honnan tudnám? Microsoft AC20. Sehol nem találok semmit. Köszi.
Xbox Tag: TheStevie / Origin: SirHedge / Uplay: Sir_Hedge / Steam: Sir_Hedge
-
cintula187
addikt
Sziasztok!
Új telekomos készüléknél jelentkezik az alábbi hiba (galaxy grand prime). Többen jelezték, hogy egyből sípolással hangpostára megy a rá indított hívás. Hangposta szolgáltatás nem aktív és nem is beszélnek épp rajta. Mi lehet ez? SIM kártya hiba?
Peasant Blinding©™ Ez az állítás hamis.
-
kutga
nagyúr
válasz cintula187 #40642 üzenetére
Kollégámnak ugyanilyen telefonja van, telekomos, otthon rendszeresen eldobta a 4G hálózatot, mintha be se lenne kapcsolva. 3G alatt nem jelentkezik.
Let the Zone take me if I am.
-
cintula187
addikt
válasz cintula187 #40644 üzenetére
Vagy tökmindegy hogy a mobil internet kapcsolat ki van kapcsolva ha 4g hálózaton van enélkül is csinálja ezt a gebaszt?
Peasant Blinding©™ Ez az állítás hamis.
-
kutga
nagyúr
válasz cintula187 #40645 üzenetére
A 4G-n úgy tudom csak internetezni lehet, telefonáláskor visszakapcsol 3G-re. Tégy vele egy próbát, hátha. Előző munkahelyemen nekem is ezt csinálta a Galaxy A3, Voda hálózatán.
Let the Zone take me if I am.
-
mrfire
őstag
Sziasztok!
Van rá módszer, hogy feloldjuk a mobilokban a 30 perces maximum felvételi időt? Már napok óta keresgélek, de nem sikerült áthidalnom a problémát.
Addig jutottam, hogy formáztam exFAT-be az SD kártyát, így fel tudna venni 4GB-nál nagyobb videókat, (Eddig 28 percnél érte el a 4GB-os határt.) de szoftveresen tiltja a telefon az ennél nagyobb felvételt elvileg, tehát hiába alkalmas a fájlrendszer.
Amiket leszedtem appokat az Open Camera és a Snap Camera. A Snap Camerában be lehet állítani, hogy a fájlméret akár mekkora lehet, az Open Camerában pedig, hogy a felvételi idő lehet akármennyi, mindkettő elakad 4GB-nál és 30 perc körül.
Utánjárásom alapján az EU-s szabályok szerint, egy telefon nem vehet fel 30 percnél hosszabb felvételt, mert onnantól rámenne valami plusz adó, amit a kamerákra tesznek.
Esetleg valami tipp, hogy hogy lehetne mégis megoldani a dolgot?
-
ledgeri
nagyúr
Üdv!
Régi, symbianos mobilok, ha az akkujuk bírja egyébként hogyan halnak?
5530-ason pár feltőltési ciklus óta néha a hívásokkor nem kapcsolja be a kijelzőjét... elveszítem?// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Kutya topik
- Apple notebookok
- Milyen monitort vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Házimozi belépő szinten
- BMW topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest