Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
w.miki
veterán
válasz thompson22 #40350 üzenetére
Újra kell tenni az SW-t.
érdemes a telefonodnak megfelelő topikban kérdezni, vagy az xda fórumán.Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
w.miki
veterán
válasz thompson22 #40352 üzenetére
ami a telefonod típusa
[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
MODERÁTOR
válasz thompson22 #40352 üzenetére
Mivel telefontípust nem írtál, nekünk kellene kitalálni, neked milyen készüléked van?
Látom, az új topik nyitás (ráadásul duplán és rossz névvel?) már megy, akkor a keresőt is bemutatnám: [link]
Xiaomi 13T
-
thompson22
csendes tag
válasz Viktor0610 #40355 üzenetére
igen a típust elfelejtettem ki írni : Samsung Galaxy Y S5360
igen duplán, mert az elsőbe elrontottam a link-et, de nem tudom hogyan kell törölni.
rossz névvel?
szóval itt a mobilaréna fórumon akkor jó helyen járok nem? -
MODERÁTOR
válasz thompson22 #40356 üzenetére
A topikot Galaxy Young névvel nyitottad, neked meg Galaxy Y-od van.
Ez a te topikod.
Xiaomi 13T
-
thompson22
csendes tag
válasz Viktor0610 #40357 üzenetére
azt hittem a Y, az a young rövidítése.
köszi! -
Gyuszi83
tag
Sziasztok.
Van egy Xperia tx mobilom és a kereten 1-2 helyen le van pattogva a festék. Lehet azt javítani vagy javíttatni ?
Esetleg házilag ?[ Szerkesztve ]
-
kpal
nagyúr
Mai Samsung Telefonokba ,amik 50e Ft-tól fele vannak azokba van FM Transmitter ?
-
w.miki
veterán
-
w.miki
veterán
FM tuner = ezzel veszi a rádió jeleket a telefon
FM transmitter = ezzel szórja a rádió jeleket a telefon, így autórádióval is hallgathatod a memkártyán lévő zenéidetOlcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
Acuka
újonc
Sziasztok! Csak remélni tudom, hogy megfelelő topicba írok, mert új vagyok. Segítséget szertnék kérni, mivel minél többet tájékozódom, annál tanácstalanabb vagyok.
2 telefonom van, 2 különböző szolgáltatónál, de mindkettővel nagyon rossz a vétel. (Szlovákiában)
Egyik szolgáltatónál sem tudják megmondani, milyen készüléket vegyek, hogy javítsak a helyzeten . /Egyébként mindkét telefonom régi, nem okostelefon, cserére vár. /A legfontosabb szempont, hogy jó legyen a vétel.
Nem akarok túl drága telefont max. 200 euróig. Igazából szinte tényleg csak telefonálásra használom, de azért a GPS nem ártana és jó lenne, ha a fényképező sem lenne túl gagyi. Nem használom játékra, sem netezésre a telefont, tehát ez nem fontos szempont.
Ami a méretét illeti, nem szeretném, ha nagyon kicsi volna volna, mert közelre nem látok túl jól és a pici számok, betűk már gondot okoznak. (A túl nagy méret is zavrna, mert azt nem tudom normálisan megfogni telefonálás közben. )Azt már végképp nem tudom, merjek-e dual simes telefont venni, mert halvány lila dunsztom sincs, hogy ilyen árfekvésben van-e olyan mobil, ami az elsődleges szempontomnak megfelel. / tehát jó vétel/
Arra szeretném megkérni a hozzáértőket, hogy adjanak tanácsot. Nagyon szépen köszönöm előre is!
-
tknof1871
őstag
Üdv! Láttam egy videót, az okostelefonba mobil modemet dugtak. (1 SIM kártyás okostelefonról volt szó.) Az a pendrive méretű dolog, amibe SIM kártyát kell tenni. Ebben az esetben 2.-at, mert 1. SIM már az okostelefonban volt.
Így olyan lesz az okostelefon, mintha DUAL SIM-es lenne és a 2. SIM kártya száma felhívható és lehet normálisan beszélgetni? A 2. SIM kártyával felhívhatok másokat? Vagy a 2. SIM csak internetkapcsolatra használható?
Windows 10 Home 64 bites operációs rendszer; LG G4 6.0 Android verzió
-
Hosssszu
őstag
válasz tknof1871 #40373 üzenetére
Általában a mobilnet stick-ek nem alkalmasak hanghívásra, maximum sms mehet rajta.
Szóval szerintem nem lehet így dualsimessé varázsolni egy készüléket, de a tőlem okosabak majd megerősítenek, vagy megcáfolnak. Lehet hogy a telefon OTG-keresztül csak tápot adott a moblnet stick-nek. -
v2roli
újonc
Sziasztok!
Kínai telefont szeretnék venni. Tudnátok segíteni, van valakinek tapasztalata, valamilyen véleménye a következő készülékekkel kapcsolatban? Ki melyiket javasolná? Köszönöm
- Ulefone be touch 3
- Elephone p8000
- Umi iron pro
- Xiaomi redmi note 2 -
Zeki
nagyúr
válasz v2roli #40377 üzenetére
Dual simes androidos telók topikja
inkább ott kérdezz! -
MODERÁTOR
-
Zeki
nagyúr
válasz Viktor0610 #40379 üzenetére
Igen, Xiaomi. A többi csak C brand.
-
AMD Power
titán
Sziasztok!
Nem rég kaptam egy Allview W1i telefont. De van egy olyan bajom vele ,hogy 3G nincs net. Semmilyen kártyával. Mitől lehet ez? Wifin van, de se az én se a párom kártyájával nincs mobilnet. Pedig irja is térerő mellett hogy H stb....
-
anonymus89
addikt
válasz BLUE TORNADO #40349 üzenetére
Ha ismételten újraflasheled a romot akkor megint minden a gyári állapotban lesz. Olyan nincs, hogy valami beállítást úgy hagyna.
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
BLUE TORNADO
senior tag
válasz anonymus89 #40383 üzenetére
Már megoldottam hard resettel
Az egész világon az alkoholizmust betegségként kezelik. Egyedül nálunk kérdezik meg: - Miért nem iszol? Beteg vagy?
-
anonymus89
addikt
válasz BLUE TORNADO #40384 üzenetére
Ok
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
kerlac
őstag
Sziasztok!
Lenovo A7000 készülékemmel van egy nagy problémám:
lényegében mindegy a típus, a lényeg, hogy a 8gb belső memória, hiába nem oda telepítek és telepítenék újabb programokat, hanem a 32gb-os kártyára, nem enged semmit felrakni, mondván tele a belső hely.Mindent átállítottam, hogy a kártyát használja, de már a programokat sem hajlandó frissíteni....
Hiába tettem bele nagy micro-sd kártyát, ha minden progiból akar a telefonba is telepíteni... mit tegyek?
köszönöm
-
Ramoskaa
senior tag
Sziasztok! Banggood.com oldalról rendeltem decemberbe doggee valencia 2 y100 pro készüléket. Érintőpanel hibás a készülék. (néha lezárás feloldás után reagál csak illetve van amikor magától érzékel ,úgy ,hogy nem is nyomom). Írtam nekik, először azt mondták ,hogy vigyem szervizbe és álljak a költségeket. Győrbe nem volt alkatrész hozzá. Ezért a dooggee.hu -nak írtam, akik azt mondták ,hogy 26.000, mert egybe van a képernyővel. Írtam nekik vissza ,hogy ennyi lenne azt mondták nem állják, küldjem vissza SHENZEN-be, és ha megérkezett Euból újra küldik. A következő a problémám: Miután videóztam nekik a próblémámat és csatoltam, utána a telefon picit megsérült az oldalán egy ponton , nem befolyásolja a működését, nem vészes. De attól félek ,ha visszaküldöm belefognak kötni ,h emiatt lett hibás a készülék.
Az oldalon a garanciánál ezeket találom:
All warrantees begin from the date the product is received. If a product develops a fault during the warranty and the fault is due to a quality issue rather than your own breakage or misuse, we will accept a return. However here are situations you are unlikely to be covered for.
a) The user voids the warranty if they
- Flash the firmware of a device
- Opens the body in an attempt to fix, otherwise
- Modify remove or swap parts of a product
- Uses the device in a way that it is not intended for
- Continues to use once the fault occurs and causes more damage
- Fail to contact us when the problem first occurs
b) Warrantees do not cover cases of damage to products from accidental breakage, misuse, or general wear and tear.
c) Returns without prior discussion and authorization will not be accepted.
d) If your product is covered by warranty and a repair is impossible and we can’t offer a replacement due to stock or an outdated model,we will credit you what you originally paid so that you can choose to purchase another item.
e) Intimate apparel and intimate toys cannot be returned due to health regulations.
f) If items are lost during return shipping. We recommend that you send your return via Registered Air Mail.Előre is köszönöm
Ha elolvastad az üzenetem, kérlek vedd a fáradságot és válaszolj!
-
FRENK1988
veterán
Sziasztok
Motorola Moto G2 2015 vagy Microsoft Lumia 640-et erdemesebb megvenni
FerkooNem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
attila199207
tag
Sziasztok, a telefonom bedöglött ma kell új telefont vennem szerencsére amúgy is terveztem, cserélek (lumia 930). Két lehetőség van az egyik a Note 4 másik az S6. Árban 82 és 95 ezer lenne új előfizetéssel. Gyorsan átbogarásztam a teszteket. De továbbra sem tudok dönteni. Lényeg hogy gyors legyen.
Szerintetek?
Felhasználás:
Egyetemista vagyok szóval elsődlegesen PDF olvasás facebook internet,játszani nem szoktam -
sztikac
őstag
válasz attila199207 #40392 üzenetére
Okostelefon vásárlásával kapcsolatban hamarabb kapsz itt segítséget: Melyik okostelefont vegyem?
A leírt felhasználásra bőven elég mind a kettő, szerintem nyugodtan megveheted azt amelyik kinézetre jobban tetszik -
stumpjumper
csendes tag
Sziasztok! A Huwaei P8 Lite telefonom nem tud csatlakozni a wifi hálózatra, többet is próbáltam, azokra se csatlakozott. Próbálkozzak egy gyári beállítások visszaállításával? Vagy vigyem inkább vissza?
-
zombinyul
addikt
válasz attila199207 #40392 üzenetére
G4. Szerintem jobb mindkettonel, ha erdekel irok PM-et miert. De ha nagyon Samu kell, nem szoltam.
stumpjumper: erdemes megprobalni, ha szervizbe adod ugyis bukod az adataid. Egyebkent 90% hogy HW hiba.
Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
ReSeTer
senior tag
Helló!
Vettem egy nokia telefont a supergamer.hu-ról. A kérdésem az lenne, hogy az elállás jogával tudok élni, ha már kipróbáltam a telefont, tehát felbontottam a csomagolását?
"A visszajuttatott terméknek minden esetben sértetlen állapotban, felbontatlan csomagolásban kell lennie"
Ezt írják a szállítás és garancia menüben az elállás címszó alatt.
-
Bozek
nagyúr
válasz ReSeTer #40397 üzenetére
A jogszabály szerint ezt nem köthetik ki, hogy csak bontatlan terméket lehet visszaküldeni. Az elállás éppen azért lett kitalálva, hogy ha rendelsz valamit, de az nem a Te igényeidnek megfelelő, akkor vissza tudd küldeni, hiszen az üzletben nem tudod kipróbálni előtte.
-
--HARDCORE--
senior tag
Üdv!
Tud valaki SMD LED-eket Nokia 6310 és 6510hez? Előbbibe olyan kék lenne ami a 6510be van vagy esetleg valami fényesebb fehér, utóbbiba meg piros, mert az előlapja is piros.. De félek már nem igen foglalkoznak pont ilyen LEDek gyártásával...Üdv.: Zsolt ___> ReVolution!
-
--HARDCORE--
senior tag
Ugyanitt szoftvercserélést is igényelne 3db 6510es! Ha tud valaki megoldást, örülnék! Köszi!
Üdv.: Zsolt ___> ReVolution!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Overwatch 2
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ukrajnai háború
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hardcore café
- Call of Duty: Black Ops 6