Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
se4ever2
aktív tag
Nem igazán tetszik a monoblue színű W200,nincs valami normális színben?
-
rhen
senior tag
Miért van az, h a zenetelefonoknál nem írnak oda olyan zenehallgatás szempontjából fontos paramétereket a specifikációba, mint a frekvenciaválasz, teljesítmény, D/A minőség?
Így minden telefon paraméterei nagyon hasonlóak, de a fent említett paraméterek is érdekesek lehetnek zenetelefon esetében.Tudtok netán olyan oldalt, ahol hozzá lehetne férni ilyen információkhoz?
-
se4ever2
aktív tag
válasz Viktor0610 #8986 üzenetére
Hogy érted hogy mostanában?
-
se4ever2
aktív tag
válasz Viktor0610 #8986 üzenetére
Hogy érted hogy mostanában?
-
-
ImI87
őstag
Hello!
Meg tudnátok mondani, hogy egy Nokia 6120 Classic telefonon hol lehet beállítani, hogy a Bluetooth-on érkező fájlokat hova tegye?
Mert a saját memória betelt, és nem enged fogadni semmit. Pedig van benne egy 2 gigás kártya, és sehol nem találtam olyen opciót, hogy arra mentse.
-
Ricardo
titán
Az nem lehet hogy lementették az adatokat, szoftvert frissítettek, és rossz adatokat raktak vissza? Ilyenkor csak a kapcsolatokat mentik a többi megy a levesbe. Igaz ezt normális helyeken közlik az ügyféllel.
tehát szerintem gyalulták a telefon szoftverét, újrahúzták, és más telefonkönyvét másolták vissza. -
Oly
őstag
Sziasztok!
Anyósom beadta redszercsati cserére a Samsung E-250-esét egy szervízbe.
2 hétig miden nap azt mondták neki, hogy "Holnap kész lesz."
Tegnap előtt megunta a hitegetést és kiosztotta őket, hogy ez nem mehet így tovább.
Olyan anyósos stílusban...
Erre tegnap megkapta a készüléket, megjavítva.Hazaérve feltűnt neki, hogy hiánoznak a képek a készülékből.
Felhívott, hogy miért lehet ez.
Közöltem vele, hogy egy szoftverfrissítés áldozata lehetett a fotóalbuma.
Pár perc múlva hívott, hogy az eltűnt képek mellett viszont a telefonkönyvben általa nem ismert számok vannak.
Mondtam neki erre, hogy biztosan elcserélték a telefont.
Ő viszont állítja, hogy külsőleg nézve biztos, hogy az az ő készüléke, mert van rajta egy általa okozott sérülés.
Ekkor arra gyanakodtam, hogy csak a belsejét cserélték el az időközben kinyomozott (a telefonszámok alapján) másik tulaj készülékével.
Elmondásuk szerint 2 hónapja várnak arra az E250-esre.Jött a beazonosítás IMEI alapján.
Ekkor lepődtem meg.
A készülék hátuljn, a dobozán, a garjegyén szereplő számok megegyeznek a készülékből, a *#06# hatására előbújó számsorral...Hogy lehet ez?
SonyEricsson T20 - T68 - T610 - K700 - W800 - K750 - K800 - C702 - P1 - MOTO Defy - Galaxy S Advance - Galaxy S4 - Lumia 820 - Honor 7 - iPhone 5S
-
MODERÁTOR
-
se4ever2
aktív tag
Valaki meg tudná nekem mondani,hogy a Pannonál a SE W200i csak kékbe van?!
-
nobika1993
csendes tag
sziasztok nekem egy samsung sgh f300-am van és szofvertkellene frissitenirajta és nem tom mien progikell hozzá ????
ha valaki tudsegiteni akkor irjon az e-mail cimemrenobika1993@citromail.hu
-
csabika16
csendes tag
Hello,azt szeretném kérdezni egy nem magyar nyelvü telefon menüjét csak magyar szoftverrel tudom magyarosítani?
-
Kloden
senior tag
válasz Ace Ventura #8977 üzenetére
Valami olyasmit kell keresned hogy Nemzeti karakterek kikapcsolása. Sajnos pontosan nem tudom, mert nem Nokiám van SE-nél így szerepel.
"Ön fél a haláltól?" "Az élettől félek."
-
Ace Ventura
addikt
Sziasztok.
Nokia 6234 vodás telóm van.
Miért nem tudok ékezetes sms-t irni?Azaz, hogy tudok, de kb 100 karaktert 3 üzenetnek küld el, amit nyilván annak is számláz.Mit kell átállitani, hogy normálisan menjen az ékezetes sms-küldés?Üres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
sto1911
veterán
Samu telohoz milyen progit ajanlanatok, amivel sms-t textkent le tudok menteni pc-re? A gyari progival nem sikerult.
-
Kloden
senior tag
válasz REPTILE666 #8973 üzenetére
itt előbb választ találsz szerintem
-
Kloden
senior tag
-
REPTILE666
csendes tag
Heló nemrég vettem pontosbban szombaton vettem meg a SONY ERICSSSON P1i met, azóta megpróbáltam rá leszedni egy divx playert de nem volt jó, meg ha cstlakzom wifi hálózathoz akkor hogy tudok netezni vele mert azt nem találom mindig a szolgáltató szerveréhez akar scatlakozni,ha tudnátok nekem segíteni azt megköszönném mert sehol nem találok hozzá normális divx lejátszó progit és kóteros vagyok nem lenne rossz rajta filmeket nézni.
u.i.: SONYERICSSON P1 forever
-
kosztrub
csendes tag
Sziasztok!
Szükségem lenne egy olyan mobilra, aminek nagyon erős az akkumulátora. Beszélgetésre használom leginkább. Most Nokia 6300 van, de naponta töltenem kell. Bluetooth legyen benne és 1,3 vagy 2 megapixeles kamera, színes,mp3-as. Ennyi az igényem. Ha valaki tud strapa bíró erős aksis telefont, ilyen paraméterekkel, akkor írja meg a típusát. Köszönöm -
korg_ns2556
csendes tag
Kérdés: Samsung SGH-i640 opprendszere Microsoft Windows Mobile 6.0 Standard
viszont nem éríntőképernyős, ha telepítek rá IGO-t és Bluetooth-on hozzákőtök GPS-vevőt akkor lehet-e használni?A fizika és saját korlátaim átlépésvel, valamint egy csehszlovák gyurmakéssel létrehoztam egy mágneses északi monopólust.
-
korg_ns2556
csendes tag
válasz matt868 #8940 üzenetére
Próbáld Total Commander Ultima Prime 3.1-esel
beépitett alkalmazás van benne motorollákhoz is és simensekhez is
simán csak rádugod és bárhova bele tudsz túrni (a softjába is)A fizika és saját korlátaim átlépésvel, valamint egy csehszlovák gyurmakéssel létrehoztam egy mágneses északi monopólust.
-
Kloden
senior tag
2000Ft-os T-s, teszkós teló specifikációja:
- bla
- bla
- 600Ft lebeszélhetőséggel
- 1590Ft egyszeri SIM használati díj - ez mit akar jelenteni??"Ön fél a haláltól?" "Az élettől félek."
-
őstag
válasz Viktor0610 #8966 üzenetére
Én is köszönöm
-
SpZ
senior tag
válasz Viktor0610 #8966 üzenetére
THX a házigazdának
akk meglépem a szám előfizetéssé variálását és gazdagodok egy Nokia 6120 classical is
-
MODERÁTOR
SpZ:
Igen, megoldható, és igen, kapható a 6120 Pannon előfiztetéssel.
(Ja, itt szinte semmilyen, mobillal kapcsolatos kérdés nem off! )dave93:
Az akkumulátor alatt, a készülék hátoldalán fogod találni a matricát (példa), azt csak fődarabcserénél módosítják (erről a garanciapapíron tájékoztatnak), illetve egyéb, illegális beavatkozás esetén.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
SpZ
senior tag
hello sry az offért
az lenne kérdésem h a pannonál, kártyás csomagból a szám megőrzésével lehet -e, számlás előfiztést csinálni? vagy igényelni ilyesmit?ill sztetek Nokia 6120 van most előfizetésben a pannonál?
-
őstag
válasz Viktor0610 #8963 üzenetére
Köszönöm, és ha nem egyezik meg a két szám akkor nem lehet hogy cserélve lett az akksi? Nagy probléma ha nem egyezik meg a 2 szám?
-
MODERÁTOR
-
őstag
Sziasztok!
Aproneten találtam egy telefont olcsón. Még a héten találkozok az eladóval. Mivel ugye aproneten nincsenek értékelések, visszajelzések, a telefon pedig ár alatt van ötleteket kérnék hogyan tudok egy telót mondjuk 10-15perc alatt maximálisan "letesztelni" hogy ne érjen meglepetés, nehogy átb***anak
Ami nekem eddig eszembe jutott:
-alaposan körbenézni kopások, repedések után kutatni
- telefonálni vele min 5 percet
-belerakni a saját SIM kártyámat
-SMS-t írni
-bluetoothon illetve infrán át fájlokat küldeni
-fotózni, videozni
-valami zenét hallgatni rajta
Ezek mellé kérnék még ötleteket, nem akarom hogy átverjenek! Mondom, gyanúsan olcsó, állítólag kell a pénz. Előre is köszönöm! -
mrlujoak
veterán
válasz <>jana<> #8960 üzenetére
Még mindig azt javaslom, próbálj ki egy másik kártyát - legjobb, ha ott, ahol ezt vetted - és próbáld ki, azt olvassa-e.
Cseréltesd mindenképp azt a karit, ha a másikkal meg gond nélkül megy!mrlujoak
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
mrlujoak
veterán
válasz <>jana<> #8956 üzenetére
Próbálkozz egy másik M2-val, ami ugyanolyan kapacitású, mert amit vettél simán vinnie kell.
Több mint valószínű a kártya lesz a ludas. Ugye nem Kingston?amigo20:
Igen, megéri, ha új Walkman telefont szeretnél.mrlujoak
[ Szerkesztve ]
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
bubuka71
aktív tag
Hali . A streaming videót hogy lehet felvenni ?
-
amigo20
csendes tag
Sziasztok!
Szerintetek megéri a T- mobile-nál SE W580i-t venni? Most Dominó csomagban 23970 Ft.
-
<>jana<>
senior tag
egy kis segítséget kérnék. vettem egy w760I SE telefont,csak egy 128 as kártyát kaptam hozzá amivel tökéletesen működik.vettem hozzá egy 2gigás M2est ezt a kártyát nemlátja a telefon csak akkor ha szűz tisztára van formázva,írni eggyáltalán nemtud rá. kártyaolvasóban másoltam zenét rá azt csak akkor látni ha adat módban van csatlakoztatva a telefon a számítógépre. olvasni úgy tudja lassan de tudja. a telefont elindítva megint csak nemlátja a telefon. leszedtem a m2 formater progit a sony oldaláról ,az a kártyát eggyáltalán nemtudja formázni ilyen hibaüzeneteket kapok[link] [link]
visszaakartam vinni a kártyát,de a kártyaolvasó tökéletesen írja olvassa a telefon se lehet rossz mert a 128 as kártya műxik rendesen. a telefon 4 gigás kártyákat is kezeli. van valakinek valamilyen 5lete mi lehet a gond? -
MLM
csendes tag
válasz Zoli bácsi #8953 üzenetére
Köszönöm a gyors választ, akkor rákérdezek, hogy mikor, miért és hol cserélték. MLM
-
ToBeY
nagyúr
Keresek olyan oldalt, ahol be lehet pipálni mely funkciók fontosak nekem, és kidobja melyik teló tudja azt.
-
prüszü
csendes tag
miért nem indulnak el a játékok a d900i -n?
mindig azt írja, hogy nem támogatott fájltípus, ugyanez van a témáknál is -
MLM
csendes tag
Sziasztok!
Újonc vagyok a fórumban, olyan kérdésem lenne, hogy meg merjek e venni olyan használt telefont, amiben már cseréltek alaplapot? (Samsung g600 lenne 30ért, garanciális).
Köszi a segítséget: MLM -
N/A
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudja valaki, hogy a Samsung WEP500-as headset kompatibilis-e a Samsung D880-as telefonnal? Korábban, a D900-asomhoz minden gond nélkül tudtam párosítani, de a D880-assal az istennek se sikerül. A 880-as bluetooth-ja más eszközt megtalál, a headset-et meg bármely más bluetooth-os telefon megtalálja, a csak az én 880-asom nem. Létezik? Dobhatom ki a 13.000 HUF-os headset-et?
Köszönöm a válaszokat. -
Kötelező
senior tag
üdv!
Tudnátok segiteni hogyan lehet LG KG800-ra játékot rakni vagy honnan lehet letölteni rá? Légyszi segitsetek. Köszi
:(
-
Kraptor
őstag
Sziasztok!
Valaki tudna segíteni Nokia 6500 Classic email beállításokkal. Valami oknál fogva nem tudom letölteni az emaileket a pop3 szerverről. Az egészbe az a poén, hogy küldeni tudok de letölteni nem, hibát ad, hogy rossz felhasz vagy jelszó, de nem az. Valakinek volt már ilyen problémája? Enternet a pop3 szolgáltató saját domain alias-al. Nokia E51 és Sony K800i-vel nem voltak ilyen godnok, csak 6500 classicnál.
-
student
őstag
melyik mobil most a legjobb xvid lejátszásra? (konvertálás nélkül)
omnia? meg még? -
VINIKOR
senior tag
Nokia E51-nek létezik olyan újabb verziója amiben autofókuszos kamera van?
Autofokusz nélkül elég gyenge képeket készit.Van még az E51-hez hasonló tudásu mobil amiben jó kamera van?
-
SpZ
senior tag
Hello
mobilvásárlás előtt állok és köv a kérdésem
zenehalgatásra, képnézegetésre
Nokia 6300 vagy 6120 classic? -
matt868
csendes tag
hali!
remélem ki tud majd valaki segíteni...
lecserélném motorola u6 telómat, de előtte szeretném leszedni róla a cuccaimat, és ehhez szükségem lenne vmi driverre, mert az xp csak úgy, adatkábelen(miniusb) keresztül nem tudja kezelni.
ha vki tud vmit adni, kérem küldje el a matthew868@freemail.hu címre
előre is köszi!
üdv! -
Foolti
tag
THX a válaszokért
Foolti
-
Foolti
tag
válasz Viktor0610 #8936 üzenetére
olcsóbb megoldást keresek a telócserénél akkor valszeg maradok a MMC kari vásárlásánál
Foolti
-
MODERÁTOR
-
Foolti
tag
Sziasztok! Remélem jó helyre írok
Olyan gondom lenne, hogy a telefonomba MMC memóriakari kellene, de azt nem egyszerű manapság beszerezni. Létezik olyan konverter ami mondjuk microSD karit alakít át MMC foglalatba? olyat már láttam ami CF to SD/MMC, de az előbbi változatra még utalást sem láttam.
előre is köszi a válaszokat!
Foolti
-
iNfAntRy
senior tag
Ha egy telefon puk kódót kér,de az nincs meg(talán valahol a padláson ) akkor lehet valamit azon kivül tenni, hogy beviszem egy pannonos boltba?
Galaxy Tab 4, Galaxy S20FE
-
MODERÁTOR
-
jaja1981
addikt
Sziasztok!
A telón van net (wap), de én szeretnék a telefonon keresztül a PC-n netezni.
Van egy DKU-5 kábelem (tudom nem túl jó), és Nokia PC suit-om.
Meg tudom ezt oldani valahogyan?
Nem számít a sebesség, csak legyen.
Köszi.
Vagy, ha így nem megy, akkor hogyan.
Nem akarok előfizetni mobil netre, mert csak néha kell, a telón meg ingyenes. -
gooool
őstag
Helló!
Van egy kis gondom:
Pár nappal ezelőtt vettem egy ezüst Viewty-t a T-mobile-nál,előfizuval.Nagyon meg vok vele elégedve,csak egy dolog zavar nagyon:
Ha hívok valakit akkor annak kijelzi az én számom vagy nevem a telója,de viszont engem hívhat bárki,mindig ismeretlen hívót jelez ki.
Hogy tudnám ezt orvosolni? Mert kicsit idegesít.
Kösz a választ!Üdv, Balázs
-
Isti088
csendes tag
Üdv! Van egy LG Shine-om és karcos a kijelző meg a hátlap. Ezt egy telefonos boltba tudják orvosolni, polírozással? Thx
-
MODERÁTOR
válasz K.E.N.N.Y. #8925 üzenetére
Az adásvételi megírásán kívül nincs semmilyen kötelezettséged, sem a szolgáltató, sem a vevő felé.
Xiaomi 13T
-
K.E.N.N.Y.
csendes tag
Üdv
Engem az érdekelne hogy ha el akarok adni egy előfizus telót (a sim-et továbbra is használnám) akkor van valami kötelezettségem a szolgáltató felé?A vevővel meg gondolom írok egy adásvételit hogy a teló letiltása esetén a minden kár engem terhel.
Vagy nem ez a módszer?
Köszi (még nagyon kezdő vagyok)Csak tud segíteni valaki...
-
Sh4rKy
senior tag
Hello kedves mindenki
Jelenleg egy HTC Charmer (MDA Compact II) büszke tulajdonosa vagyok, de szeretném lecserélni a telefonomat, lehetőleg iPhone-ra, de ez még koránt sem biztos.
Az után szeretnék érdeklődni, hogy esetlegesen hogyan tudnám lementeni az összes SMS-t és kapcsolatot az iPhone-ra?
Esetleg gépre hogyan tudnám felmásolni az SMS-eket?
Fontos lenne számomra, ugyanis nekem fontosak ezek az üzenetek nagyrészt.
Ha két win-mobile eszközről lenne szó nem lenne probléma, mert PIM Backup Manager megoldja gond nélkül az ilyet, de iPhone-on nem tudom, hogy ezek hogyan működnek.
Választ előre is köszönöm.Az is lehet hogy minden kincsem csak egy másodperc töredéke...
-
legenda
válasz jndno88 #8912 üzenetére
vegyél bele normális karit, azt kezelni fogja rendesen!
például ilyeneket!
mellesleg az n95 kevésbé válogat ilyen téren!
ha beviszed a nokia szervizébe, ott elédrakják a gyártó leírását, miszerint maximum 2 gb-os karit támogat, jobb esetben megmutatják, hogy 2 gb-os karival remekül megy, és viszlát...[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
-
jndno88
csendes tag
Sziasztok.
Fontos kérdésem lenne. Van egy Nokia 6120 Classic telóm. Pannon előfizus. pár hete vettem bele egy 4 gigás kingston memkarit. ugye elvileg nokia szerint 2gigáig bővíthető. 2 hétig semmi baja nem volt, simán vitte a 4-es microSDHC-t. aztán pár hete eltűnnek róla a cuccok, meg néha nem látja a karit. kari ki-be, aztán újra megy. később megint tűnnek el a dolgok. csináltam formázást,meg szoftverfrissítést, de nem oldotta meg a problémát. mi lehet vele?
előre is kössz a választ. -
tomy_cz
senior tag
Bocsi
[ Szerkesztve ]
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=tomy_cz
-
tomy_cz
senior tag
Sziasztok!
Nem tudom jó helye va-e itt a kérdésemnek, de megkérdem:
Nem tudja valaki hogyan lehetséges telefonbeszélgetésről felvételt készíteni? Valami szoft esetleg?
A "mikrofonos odatartós" megoldáson kívül,
A telóm Moto V8.http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=tomy_cz
-
Szplöttyy
senior tag
Sziasztok!
Légszives segítsetek, már a hajamat tépem!
Van nekem egy vodás W200i-m, amire szereném felrakni a gyári szoft-ot... Nézegettem leírásokat Xs++ 3.2 vel elvileg mennie kéne "Your phone NOT supported" üzivel elszáll.
Far manager, jdflasherel szintén vmi széphosszú "put in error" vagy valami hasonló... Én vagyok a béna? Kéremszépen valaki magyarázza el részletesen! Sürgős lenne Előre is köszönöm.Smoke & Torque
-
CyDoN
senior tag
üdv,
Egy gyors kérdésem lenne,,,kérdeztem már okosokat Nokia márkaboltba is, de ott is tanácstalanság volt
Gondoltam majd itt kapok válaszokat!
Egyszerű a kérdés:
Nokia 7900 prizmára tudok rakni Crystal burkolatot ???
Nem lehet kapni Nokia 7900 Crystal Prismat,,,,gondoltam veszek csak egy burkolatot, és ráteszem egy sima 7900-ra
Sikerülhet??
Előre is köszike
(_._)
-
mrlujoak
veterán
Igen.
A HPM-75 fémbetéteket kapott, a kábele erősebb lett (hajlékonyabb), valamelyest tuningoltak a hangzásán.Ezt a tesztet ajánlom a figyelmedbe.
mrlujoak
-
maathe
senior tag
Üdv.
Van vmi különbség a SE HPM-70 és a HPM-75-ös füles között? -
Zoli bácsi
őstag
Gondoltam, hátha valakit érdekel a dolog. A speedshopnál [link] még három napig ingyenes a kiszállítás.
-
Kloden
senior tag
válasz werszomjas #8901 üzenetére
Eddig amilyen telókkal csak találkoztam, mindegyik felismerte ha a kártya főkönyvtárába (kvázi csak úgy a kártyára ömlesztve) másoltam a fileokat, nem számít hogy mp3 vagy jpg, felismeri minden gond nélkül, ha pl zenéttallózol a telefonnal, látni fogod. AZ más kérdés hogy nem épp egy szép megoldás így.
Egyébként meg egyszer beteszed a telefonba, majd kiveszed, és látod milyen mappákat készít magának, oda aztán szépen rendezgetve töltögetheted a cuccokat.Viktor0610: köszönöm!
-
werszomjas
addikt
Nah, megkockáztatom hogy a Samsung telefonok hasonlóan dolgoznak, így nem szűkítem a kört a d900i-re
tehát 1 kérdésem lenne.
Adott egy Samsung D900i, vettem bele egy microSD kartyát, de még nem volt benne.
a kérdés: ha beleteszem milyen mappákat fog a telefon rajta létrehozni??
fog-e egyáltalán??
zenéknek, képeknek, videoknak.azert kérdezem mert még a behelyezés előtt szeretnék a kártyára másolni 1 db mp3-at meg 1 képet.
és szeretném ha látná majd a telefon ezt a 2 filet, ha beletesszük a kártyát.
ehhez kéne a segítség, hogy simán csak a kártyára másoljam, vagy már msot mappázzam be?
köszi a segitseget ha esetleg valaki tudja a választ
üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen GPS-t vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- Autós topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Path of Exile 2
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.