Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
fuximaxi
senior tag
válasz TheBomberman #29497 üzenetére
Dobj fel egy SystemPanel-t vagy valami hasonló dolgot amivel meg tudod nézni, hogy mi az ami eszi az aksit ész nélkül.
p0rn: Szerintem senki se verje a mellét azért, mert valamiben kiváló teljesítményt nyújt. Egy páran megveregetik a vállát, hogy szép volt, ő meg szerényen köszönje meg és lépjen tovább, és igyekezzen fejlődni olyan dolgokban amihez nem ért.
[ Szerkesztve ]
Ha segítséget szeretnél kérni, akkor azt ne privátban tedd. Valószínűleg mások is tudnak segíteni illetve nem csak neked lehet szükséged az információra.
-
UnConnecteD
senior tag
megoldva
[ Szerkesztve ]
-
p0rn
tag
válasz TheBomberman #29497 üzenetére
Eredeti gyári aksi? Max 1 napot bír amúgy wifi és 3g és gps nélkül wifivel és 3g vel elképzelhető a fél nap . Attól még hogy te úgy látod hogy semmi nem használja a netet attól még sajnos a rendszer a háttérben használja főleg gyári rom esetén. Nézd meg wifi kikapcs és 2g re átnyomod a beállításokban meg gps-t is ki nézd meg úgy meddig bírja
Megbízhatóságom: http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic/keres.php?stext=p0rn&submit=
-
TheBomberman
tag
Sziasztok!
Sony Ericsson Xperia Mini Pro (SK17i) készülékem rendkívül gyorsan - különösebb használat nélkül - fél nap alatt lemerül, teljesen új akksival! WiFi, adatkapcsolat be van kapcsolva, de semmilyen app nem húzza le az akksit, alig van használva, így nem indokolt a pár órás üzemidő! Gyári 2.3.4 alap ROM .62-es, vadiúj akku! Mi lehet a probléma?
Köszönöm,
Gabesz(╯°□°)╯︵ ┻━┻
-
p0rn
tag
válasz kiskaktusz #29495 üzenetére
sorry
Megbízhatóságom: http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic/keres.php?stext=p0rn&submit=
-
kiskaktusz
addikt
Jó, akkor be is lehet fejezni, nem kell ebbe a topicba az android-iOS vita, köszi! És még mielőtt a kollégát is bevonnád, mert hogy "nem is te kezdted", ő topiclakó és segít az idetévedőknek, úgyhogy akár el is lehet felejteni a témát.
"Don't try to understand women... ...women understand women and they hate each other."
-
quailstorm
nagyúr
Én akkor kaptam röhögőgörcsöt mikor kiderült hogy Az iPhone 2G hardvere van az iPod nano touchban, meg a tárcsás újabb iPodokban. Csakazért hogy olyan smooth legyen a felület. Namondom, ezek nem bíznak a véletlenre semmit, de azért a Sony NWZse laggolt (meg a Walkam 2 mondjuk W610-en). Hogy is van ez? Sztem enyhe túlzás. Bár kétségtelen hogy ezzel megoldották a minőségi hangzást is a DSP-vel. Szóval végeredményben jól döntöttek, és tartották magukat a célhoz, miszerint minél kevesebb HW variációt használjanak, hogy tarthassák az optimalizálás színvonalát.
-
p0rn
tag
válasz fuximaxi #29492 üzenetére
hát ez nem csak ott van így hanem mindenhol tudod: az erősebb kutya b*szik de én úgy gondolom hogy van is mire igy nagyoskodniuk mert amit nyújtanak az kiváló szerintem
-
fuximaxi
senior tag
Nem kapok. Egyszerűen csak hányingert, hogy egy amerikai cég mindent megtehet Amerikában és a még a há...yás formáját is meghatározhatja, ha úgy van kedve.
Ha segítséget szeretnél kérni, akkor azt ne privátban tedd. Valószínűleg mások is tudnak segíteni illetve nem csak neked lehet szükséged az információra.
-
-
fuximaxi
senior tag
Tiszában vagyok vele, de azért anno nagyon sok telefon vágott haza a kies, és a legrosszabb az volt mikor Samuék közölték, hogy:
gari[ Szerkesztve ]
-
fuximaxi
senior tag
Igen jobban jár(na) a kies-sel, de kevésbé biztonságos, mint telefonról csinálni. Bár sokat javítottak rajta, de akkor is jobb a teló és egy factory reset. A teló csak a változásokat rakja fel, ettől függetlenül semmivel sem rosszabb, mint ha az egészet raknád újra. Programozás technikai részeltekbe ne menjünk bele, de a frissítések nagyon régóta így működnek sok-sok platformon és többnyire jók.
k850: Mind a három itthoni szolgáltatónál megjelent már a 4.0.x verzió, szóval tudnia kéne frissíteni.
Markgx10: Ahol az android verziót meg tudod nézni ott kell lennie a szoftver frissítés funkciónak is.
Nálam így néz ki:[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Markgx10 #29480 üzenetére
A beállítások, telefonról, valami ilyen jelegű menüpontban találod a frissítési beállítást, információt.
Ha nem szolgáltató független ill. hivatalosan a szolgáltatói szoftvert szeretnéd, akkor lehet, hogy a T-Mobile még nem adott ki hozzá frissítést.
Különböző trükközéssel fel lehet tenni a gyári ICS, de ehhez már nem árt egy kis szakértelem is.
Talán itt többet tudnak segíteni: Samsung Galaxy Note-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
-
fuximaxi
senior tag
válasz Markgx10 #29477 üzenetére
Igen az, de jobban jársz ha telefonon keresztül próbálod előbb.
atkaforce: Kérdezz ebben a topicban, talán több tapasztalattal rendelkező emberek vannak az adott témában.
[ Szerkesztve ]
-
Markgx10
őstag
Megnéztem a Samsung Honlapon, ez a Kies 2.0 szoftver lenne?
-
fuximaxi
senior tag
válasz atkaforce #29472 üzenetére
Hát én ezeket már most elfelejteném a helyedben. Jobban jársz ha olyan készüléket veszel amit itthon is forgalmaznak.
Nekem a leírt paraméterek alapján az első a szimpatikusabb. Mennyibe kerülnek ezek a készülékek? Biztosan van itthon valami vállalható alternatíva.
Markgx10: Beállítások/eszköz névjegye/szoftver frissítés - legalábbis a galaxy s3-on így van
[ Szerkesztve ]
-
Markgx10
őstag
Sziasztok!
A kérdésem a következő lenne. Vásároltam egy Samsung Galaxy Note típusú készüléket a t-mobile-nál. Tegnap jött meg, minden szép és jó, mindössze annyi, hogy ezen gyárilag még a 2.3-as Android van, viszont olvastam, hogy van Note-ra már 4.0-s Android. Kerestem szoftverfrissítés funkciót, de érdekes módon nem találtam, akinek van ilyen az meg tudná mondani, hogy lehetne frissíteni, vagy ez majd valamikor magától megy végbe?
Előre is nagyon szépen köszönöm, ha valaki válaszol -
atkaforce
csendes tag
válasz meroly #29471 üzenetére
Sziasztok,
köszi szépen. Tulajdonképpen arról lenne szó, kínai gyártótól szeretnék telefont venni és az alábbiak között vacilálok:
Newman N1:
Display Size 4.3 Inch
Type IPS, capacitive touch screen
Resolution 960 x 540 pixels QHD screen
Screen Color 260K Color
1GB RAM (DDR2)
Dual-Core prociHDC Galaxy S3
Screen Size: :4.7'FWVGA
Display reulotion: 480*854
Color Support: 1600k
512MB RAM (DDR3)
Dual-Core proci
Antutu: 5779Melyik a jobb, a nagyobb memória, vagy a színmélység.
üdv
-
meroly
veterán
válasz atkaforce #29469 üzenetére
Én is csak személyes tapasztalatot tudok mondani. Régebben összehasonlítva két nokiát nem nagyon volt észrevehető a különbség ha csak a színek számát nézem. Most nyilván mások már a kijelzők, akár ugyanolyan színmélységnél is nagy eltérések vannak.
Ha mondasz konkrétat, lehet többet tudunk.Impossible is nothing
-
fuximaxi
senior tag
válasz atkaforce #29469 üzenetére
Besétálsz egy bemutatót terembe (pl. szolgáltató vagy speedshop) és megnyomkodsz egy pár készüléket és megnézed, hogy neked melyik az amelyik a leginkább megfelelő. Mivel az emberek látása eltérő így hiába mondom azt, hogy szerintem ennek vagy annak van jobb képe. Általánosan persze egy i5 vagy s3 kijelzője nyilván jobb, mint egy x10 mini-é, de ettől függetlenül nem tudom milyen színmélységű kijelző lenne neked jobb. Illetve a színhűség szerintem sokkal érdekesebb dolog, mint a színmélység. A fehér a Sony kijelzőin sokkal jobb, mint másokon a fekete pedig a Samsung amoled kijelzőin. 100 szónak is egy a vége. A személyes tapasztalat a legfontosabb.
-
atkaforce
csendes tag
Sziasztok,
arra a kérdésre szeretnék választ kapni, hogy mennyire látszódik a fenti színmélység különbség egy telefonkijelzőn. Kérdésem lényege, hogy 1,6M szín megjelenítésére képes kijelzőjű készüléket érdemes venni vagy bőven elég a 260e szín. Függ-e képernyőmérettől, illetve felbontástól hogy mennyire látszódik a különbség.
Ha láma a kérdés bocs, de nem találtam erről a témáról neten semmi érdemlegeset.
köszi
üdv -
fefe2500
csendes tag
Sziasztok! Azzal a problémával fordulok hozzátok,hogy az Xperia X8 típusú mobiltelefonom kikapcsolt állapotba volt kb 3 hónapig. Az újraindítás után a Market alkalmazás Google jelszómat kérte-de ezt én elfelejtettem.A lényeg hogy, valamiylen formában lehetséges-e a Google fiók cserélés a telefonon! Előre is köszönöm!
Úgy győzheted le a halált,ha ebben az életben olyant alkotsz amivel örőkké emlékeznek rád! :)
-
meroly
veterán
válasz kiskaktusz #29463 üzenetére
Ne, ne, ne, ne, ez nem az a hely.... itt barátibb a hangulat
Impossible is nothing
-
oliver186
csendes tag
Helló!
Van egy samsung galaxy spica telefonom, és android 2.2.3 van rajta
De nekem akadozik néha, meg nem a leggyorsabb , ha ráteszek egy android 2.1 op rendszert akkor gyorsabb lesz, nem szaggatna? Vagy tegyek rá 2.3-at? És honnan tudnám leszedni hozzá a dolgokat?
előre is köszönöm a választ!
Üdv: oliver186 -
quailstorm
nagyúr
válasz fuximaxi #29457 üzenetére
Amit találtam az nem működött, tovább meg nem piszkálnám a kérdést, így is nullára brickeltem a telót. Akku ki, sim/sd ki, Emergency download mode-ban kellett visszahozni. Hiába csináltam tutorial alapján a fastboot romtelepítést, failed lett a vége. Maradok a fastbootból felrakom a recovery-t, abból a ROM-ot nál.
-
W1
senior tag
Sziasztok!
Adott egy Blackberry 8900, kijelző törött. Néztem eBay-en hozzá másik kijelzőt, de tanácstalan vagyok. Több fajta van, 002/004/111/112, ez mit jelent? Honnan tudhatom, hogy melyik kell? -
fuximaxi
senior tag
válasz quailstorm #29456 üzenetére
Igen, én is erre céloztam. Sajnos nincs gyárilag. Ha jól emlékeszem valahol youtubeon láttam olyasmit anno, hogy valami rommal, vagy hackelt megoldással felpakolt alkalmazással lehet kalibrálni, de te is megtudod keresni, ha nagyon fontos.
-
táltoska
csendes tag
válasz meroly #29451 üzenetére
Köszönöm, megnézem. Egyébként egy tájékoztatóban (Mobilaréna) azt írták róla, hogy nagy hibája a készüléknek, hogy a bejövő hívásoknál az előlapon csak a hívó számát jelzi a készülék. Na én az előlapon a külső részt értem, de ha szétnyitom a készüléket a belső képernyőn is csak a számot írja ki.
-
táltoska
csendes tag
Sziasztok!
Kérdésem a következő lenne: van egy Motorola gleam+ készülékem, ami nem jelzi ki a hívó fél nevét csak a számát a bejövő hívásoknál. Van-e valamilyen megoldás arra, hogy ezt a problémát orvosolni lehessen?
Várom a segítő válaszokat! -
fuximaxi
senior tag
válasz geckowize #29438 üzenetére
Nagy valószínűséggel a rom-ok hibája. Amibe valamiért belenyúltak az már nem gyári.
Tedd fel itt a kérdésedet, valószínűleg többet tudnak az adott készülékről.
-
legenda
amennyiben több sim kártáyával is adott a probléma - tehát a sim kártya hibája kizárható , illetve a felhúzott firmware verzióval sincs gond, úgy hardveres hiba lesz...
a firmware milyen módon került felhúzásra? volt teljes reset is, nem csak sima frissítés, ugye?
ilyenkor nem nsu kell, hanem szervizes szoftver, ami a nulláról húzza újra az egész rendszert!Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
meroly
veterán
Ja értem, tehát akkor nem tudtok mászkálni a menüben, mert mindig visszaugrik a fehér képre.
Hát nincs mit tenni, esetleg phoenix-el próbálkozz, a dead phone funkcióval.Impossible is nothing
-
geckowize
őstag
Hello!
Van egy HTC Desire S telefonom, ami natívan képes 720p-s videófelvételre.
Gingerbread alatt rendesen működött is, de aztán felraktam a gyári rootolt ICS-t (masterross), és a videó mód váltása után (720p)-ben elkezdett a kép egy része, néha az egész, kéken villogni.Gondoltam ez csak a rom hibája lehet, ezért felraktam az ICE DS v5.2 romot, ami tweakelt verziója az előbbinek, és előfordult ugyanez a hibajelenség.
Ha a videózást elindítom, akkor legsűrűbben eltűnik, de néha magába a felvételbe is bekerül a villogás... És hát így elég frusztráló videózni.
Mitől lehet, hogy kéken villog az egész kép? -
W1
senior tag
Sziasztok!
Adott egy Nokia 5130-as telefon, ismerősöm vette használtan, minden jó volt, míg lemerült.. Miután lemerült és fel lett töltve, bekapcsolás után a képernyő elfehéredik és csak gombnyomással jön vissza, stb.Próbáltam PC Suiteval lefrissíteni, de sajnos nem tudom kiválasztani az USB kapcsolatnál a telefonon, illetve amint elfehéredik a kijelző, lekapcsol az USB mód.
Ötlet?
-
fuximaxi
senior tag
válasz quailstorm #29427 üzenetére
Gyanús, hogy a kalibrálás nem segít. Amúgy emlékeim szerint gyárilag nem támogatott a funkció.
-
kpal
nagyúr
sziasztok!
Az lenne a problémám , van egy gyári függtelenNokia N80 telefon és nem tölt be teljesen ,ezt írja ki "A telefonindítás sikertelen.forduljon a márkakereskedőhöz " Mi lehet a gond ??
( régen is ki írta ritkán de egy aksi kivétele megoldható volt ám most semmi se segít.[ Szerkesztve ]
-
quailstorm
nagyúr
válasz Deion Branch #29428 üzenetére
Okosított T280. Ipari hulladék volt akkor is mikor kiadták. Lehet át tudsz még vele vágni valakit. Meg azért egy Samsung E1170-nél jobb, meg a Nokia C1-01-nél is, de nem méltó a Sony Ericsson Walkman névre. Azzal mércével fos, a mai normális feature phone-okat nélkülöző világban elmegy kategória.
4k-t adnék érte max, de többre becsülöm a W200-am valódi Sony Ericssonságát, most nem élnék cserével.[ Szerkesztve ]
-
Deion Branch
tag
Üdv!
Tulajdonomba jutott egy lila SE W395, az érdekelne hogy ennek még van valami értéke (egész jó állapot, pici kopás), vagy 96 gramm liszt is többet ér? -
quailstorm
nagyúr
Bénabéláknak android 2.3.7 alatt hogyan kell a képernyőt újrakalibrálni? LG GT540, kicsit félrehord a sarkokban, kalibrációs beállítást nem találtam.
-
Vasinger!
nagyúr
Azt hogyan lehet megoldani Samsung Galaxy S-en ICS alatt, hogyha hozzáadok a névjegyekhez egy új névjegyet, akkor azt valamelyik csoportba tegye? Tehát a gmail fiókommal vannak szinkrózva a névjegyek és azon belül vannak csoportok. Az X csoportot használom telefonkönyvnek, de amikor létrehozok egy névjegyet akkor globálisan a címtárba teszi az összes közé.
-
Mercutio_
félisten
Sziasztok!
Régi Nokia 6103-nál hogyan lehet betűt beírni, amikor nincs benne sim tehát azt írja ki, hogy tegyek bele egy sim-et, és kódsort akarok megetetni vele amiben betű is van, de minden billentyű lenyomásra csak számokat írEladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
quailstorm
nagyúr
válasz Rob424 #29422 üzenetére
Ha van rá lehetőség, akkor még SEUS-szal megpróbálni frissíteni. Ha nincs, akkor Setool2 lite-tal frissíteni. De alighanem HW hiba, legalábbis a nálam lévő w610 ugyanígy járt és nem javítható. A rajta levő adatoktól remélem már elbúcsúztál, ha nem, még megteheted, semmi remény hogy magától elindulna. Hacsak nem a SIM/M2 a hibás, de nem hinném.
-
Rob424
csendes tag
Sziasztok!
Van egy SE W595-ös telóm.A legutóbbi bekapcsolás óta folyamatosan újraindul.Mit lehet ezzel kezdeni?
Válaszokat előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
fuximaxi
senior tag
válasz Crystalheart #29416 üzenetére
Duino!
kiskaktusz: csak a saját nevedben
[ Szerkesztve ]
-
Crystalheart
őstag
válasz kiskaktusz #29419 üzenetére
Ja hogy ezek már nem is élő gyártók? Hah...
3310-nek nincs élő topikja, legalábbis nem találtam, azért kérdeztem itt. Na mindegy, akkor az egyik. Akármilyen is, a két hetet valószínűleg úgyis kihúzza majd töltés nélkül.
(Hajjaj, főleg manapság, a 3310 mém utáni időkben mit lehet majd villogni vele... Más előveszi az ájfónját, én meg Chuck Norris telóját. )
-
kiskaktusz
addikt
válasz Crystalheart #29418 üzenetére
A topiclakó segítségnyújtók biztos nem ismerik egyik akksit sem a fent említett telefonnal, ezért tapasztalatokat a 3310 topicjában kérj
Valamelyiket muszáj leszel bevállalni, ha használni akarod, mert azt a telefont már mindneki elfelejtette kb.. Indiai fórumokon lehet találsz tapasztalatokat.
"Don't try to understand women... ...women understand women and they hate each other."
-
Crystalheart
őstag
válasz #40993792 #29417 üzenetére
Még az eredeti van benne, de évekig nem használtuk. Most viszont, minthogy folyton tönkretöröm valamely újabb (általában ilyen Classic kiképzésű) mobilomat, úgy döntöttem, hogy inkább visszatérek ehhez. Ennek az ébresztőjelzése legalább még tényleg ébresztett...
Csak az aksija már nem bírja egyetlen napig sem, úgyhogy kell helyette valami. De azért gagyit sem szeretnék. Más aksik esetén van-e valakinek tapasztalata a fenti két márkával?
-
Crystalheart
őstag
Hali! Nokia 3310-hez vennék új aksit, tudnátok segíteni, milyet kellene? Gyári manapság már nemigen van (nem csoda ), a boltokban Cameron meg Duino aksikat látok a noname-ek mellett.
-
fuximaxi
senior tag
válasz EniDeb #29414 üzenetére
Tedd fel a kérdésedet a Melyik okostelefont vegyem topicban.
Lehet lassan ebbe a topicba is kellene egy 1.hsz amit el kellene olvasni, mielőtt ilyen kérdések születnek.
[ Szerkesztve ]
-
EniDeb
csendes tag
Sziasztok!
Kellene nekem egy kis segítség!
Telefont szeretnék venni, esetleg tudnátok nekem ajánlani olyan oldalakat, ahol lehet venni, a mobilszolgáltatók által kínált árak alatt? Nem baj ha nem magyar az oldal. Elsősorban okostelefonokat keresek, de nem ezeket a kínai kütyüket.Előre is köszönöm!
-
-
tpeter77
addikt
GPRS internetet és Mobil online start letiltását bízzam szolgáltatóra, vagy jó hozzá az APN Droid is?
Azt szeretném, ha a telefon csak wifin internetezne, vagy ha felengedem a netre azt én tehessem egy progival, de ő magától ne kapcsolódhasson.
-
tpeter77
addikt
válasz Gézengúz #29408 üzenetére
Amikor én a Vodánál jártam, nem foglalkoztak vele, hogy a személyes adataimban változás történt. Csak tudnám akkor minek ülnek ott, hisz ott voltak az ügyintéző előtt a papírjaim...
A gond az, hogy a számhordozást nem csinálják meg, ha bármilyen adatban eltérést találnak.
És arről csak akkor tájékoztatnak, amikor már át kellett volna állni és onnantól újra kell indítani a procedúrát meg bemenni a Vodához... ez úgy kb 7-10 napot jelent.Adategyeztetést kérj, nehogy meglepi érjen!
Tapasztalatból mondom mindezt, de ahogy gondolod....[ Szerkesztve ]
-
tpeter77
addikt
válasz Gézengúz #29406 üzenetére
szia
Erre épp tudom a váalszt, épp két hete csináltam.
Hogy ne járj úgy mint én, a buktatókat is felsorolom! Én a vodától mentem át telenorhoz..1. Elmész a jelenlegi mobilszolgáltatódhoz, elmondod nekik szolgáltatót váltasz, de a számodat szeretnéd hordozni.
1.a Kérik a titkos kódot, enélkül semmit nem fognak intézni!
1.b Frissítteted náluk a lakcím és személyi igazolványaid adatait, anyja neve, meg bármit ami változott!!
1.c Ekkor kapcsolnak egy ügyintézőt, aki arról faggat, hogy miért mész át a másikhoz.
semmi papírt nem kapsz, mert október 1-vel változott a törvény, az új szolgáltató rendezi az adatokat, számhordozást és nem kell vinned semmit a jelenlegitől az újhoz.2. Ezután elmész az új szolgáltatóhoz és bediktálod a régi számodat amit át szeretnél hordozni hozzájuk.
3. várod a csodát, hogy megtörténjen a váltás (esetemben ennek ma este/holnap reggel kéne megtörténnie)üdv, Péter
-
Gézengúz
addikt
Október 1 után, hogy zajlik a számhordozás? Pl. a blue mobilnál? A honlapon még mindig úgy van feltüntetve, hogy az előző szolgáltatótól kell az számhordozási nyilatkozat, az új rendelet szerint az átvevő szolgáltatóval kell csak kommunikálni és Ő jár el..
-
fuximaxi
senior tag
válasz Teclis1993 #29403 üzenetére
Jó esetben csak szoftveres probléma, rosszabb esetben hardver. Mindenképp keres fel egy szervizt a problémával. Ha nem szürkeimportos készülék akkor még garanciális, tehát mindenképp érdemesebb, mint otthon barkácsolni.
[ Szerkesztve ]
-
Attila17
tag
Üdv. van egy Nokia N78 telóm a baja Bekapcsolás után Nokia Logo majd kikapcsol.
csak töltővel képes bekapcsolni, van olyan hogyha rádugom egyből be is kapcsol, Nokia Logo majd kikapcs.
kép
Ezután elfehéredik az LCD.
Új kijelző van benne. valamint másik akkúval sem ment.Valakinek tipp hogy mi lehet a baja? köszi.
-
Teclis1993
tag
Halli
Nekem egy olyan problémám van hogy van egy Nokia E7-esem ami egyszer csak le merül és most nem kapcsol be hiába teszem fel tölteni USB-röl vagy töltőről villog a LED a töltő mellet de nem lehet be kapcsolni mi lehet az oka valaki valami ötlet ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest