Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz Black-core #30255 üzenetére
Tudom, hogy nem ezt kérted, de nem egyszerűbb windows mobilra saját játék alkalmazást letölteni. Első keresésre windows telós játékok,
vagy kell venni egy androidos mobilt is!
El sem tudom képzelni, hogy melyik játék jöhet be annyira, amit nem lehet helyettesíteni.-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
addikt
válasz generic #30176 üzenetére
Persze lehet ragozni a dolgokat végtelenségig, de lehet hogy legcélszerűbb tiszta ruhát hordani, ill. a zsebeket időnként kifordítani és kirázni.
Dolgoztam már extrém koszos környezetben nem egyszer, ott, csak egy zárt tok a megoldás. Volt olyan is, hogy kotongumit kellett ráhúzni a mobilra, mert olyan környezet volt, ez azért volt számomra jó megoldás, mert így koszos kézzel is tudtam fontos hívásokat fogadni. Természetesen ez nem a tapicskolós korszakban volt, hanem a Nokia 3310 időben.-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
addikt
Talán egy tok nem jobb lenne! Ha annyira koszos a zsebed, akkor máshol is elszennyeződhet, pl. a hangszóró.
Zsírsámán ötlete nem rossz, csak egy hátránya van, hogy úgy érzékeli a készülék, hogy füles van hozzácsatlakoztatva, ebből lehetnek problémák. Ötletnek nem rossz, valami hasonlót dugaszt találj ki, de szerintem a tok védené meg legjobban az egész készüléket.-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
addikt
válasz bencurio96 #29798 üzenetére
Sok hasonló leírás található az interneten, pl.: Android kezdőknek és haladóknak. A Google a jó barátod!
-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
addikt
válasz Markgx10 #29480 üzenetére
A beállítások, telefonról, valami ilyen jelegű menüpontban találod a frissítési beállítást, információt.
Ha nem szolgáltató független ill. hivatalosan a szolgáltatói szoftvert szeretnéd, akkor lehet, hogy a T-Mobile még nem adott ki hozzá frissítést.
Különböző trükközéssel fel lehet tenni a gyári ICS, de ehhez már nem árt egy kis szakértelem is.
Talán itt többet tudnak segíteni: Samsung Galaxy Note-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
addikt
válasz vinikorn #28804 üzenetére
Folyamatosan jönnek, ha nem vetted volna észre! Nem győzöm a teszteket olvasni.
Melyik márkára vagy kíváncsi? Így már jobban szűkíthető a kör. Szerintem karácsony előtt biztos belehúz minden gyártó.-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
addikt
válasz pszili8 #28404 üzenetére
Ha van gmail fiókod és szinkronizáltad a lumia 800-al, akkor csak összeszinkronizálod a galaxy nexussal. Ha ezt nem tetted meg, akkor mentsd le a névjegyzékedet, majd importáld a gmailos fiókodba. Ha nincs gmailes fiókod, akkor regisztrálj egyet, fiók nélkül nehezen lehet boldogulni az androiddal.
-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
addikt
Szerintem a gmailos fiókod kihatással van a a Goole Playre, nem egyezik a kódod, ezért írja ki, hogy megváltozott. Ez csak egy ötlet, lehet, hogy most nagyon tévedek.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz benfolds #27458 üzenetére
Szerintem az is fontos, hogy megbízható forrásból és megbízható márkát vegyél. Sokan megszívták már a nagyszerű ajánlatot. Olyan szaküzletbe vegyél, ahol biztos, hogy nem valami hamisítványt adnak és legyen rá garancia is! Jobb fajtánál, akár 4 évet is adnak rá.
-
addikt
válasz fuximaxi #27449 üzenetére
"A vcf visz át képeket, és az i900-ról nem olyan egyszerű a gmail szinkron."
És mért?
Windows Mobile alól ki tudod másolni a névjegyzéket, gmail fiókból címjegyzék, egyebek, importálás.
És már kész is van!
Az Androidos telóra (LG Optimus 3D) magától szinkronizálni fogja képekkel együtt az egész címjegyzéket, ha megadjuk a gmail nevet és jelszót, ha nincs mobilnet előfizetés, akkor csak Wi-Fin keresztül érdemes.
A kapcsolat képekkel kapcsolatban megkövetlek, most nyíttam meg a vcf mentésem Notepaddal és látom, hogy vannak képek is a nevekhez.
Az eddigi telefonjaim külön kezelték (SE K850), de az android rendszer alatt már a kapcsolatképeket is belementette.
Gmail fiókra előbb-utóbb úgyis szükség lesz TXT-nek, ezért szerintem ez a legegyszerűbb, de biztos van még jó néhány megoldás.-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
addikt
válasz papamaci199 #27443 üzenetére
Persze, csak visszaáll a gyári állapot.
-
addikt
válasz fuximaxi #27441 üzenetére
Ez is egy alternatíva, csak a vcf fájl formátumba nincsenek képek a kapcsolatokhoz. Ha gmail fiókkal szinkronizál, akkor egyúttal a kapcsolat képei is átmásolódnak.
Android rendszer, csak regisztrált gmailos fiókkal tud együttműködni tökéletesen, igaz, hogy fiók nélkül is lehet használni, de rengeteg akadályba fog ütközni.-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
addikt
Szinkronizáld a I900 Omniát egy gmailos fiókkal! Ha nincs, akkor muszáj lesz egyet regisztrálnod, ugyanis enélkül mit sem ér az android. Állandóan falba fogsz ütközni. Ha csak telefonálni szeretnél, akkor felejtsd el az okos-mobilokat!
Az SMS-re nincs ötletem, ha annyira fontos, akkor alakítsd át txt formátumba. Ezt a szövegformátumot minden rendszer kezeli.-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
addikt
válasz Anubis_9 #27373 üzenetére
Nem ismerem a Samsung KIES alkalmazást, de a szinkronizálás irányára nincs beállítás?
A .SPB fájlból kellene feltölteni a telefonszámokat a gmail fiókba. Onnan meg letölteni Sony Ericcson XPERIA x10i-re. Ha zavar, majd a telefonkönyvben a sok email cím, akkor a beállításokban úgy kell beállítani, hogy csak a telefonszámokat jelenítse meg.Vagy regisztrálj egy teljesen új gmail fiókot és erre töltsd fel a telefonszámaidat.
-
addikt
válasz Anubis_9 #27370 üzenetére
Ha minden igaz, akkor a Samsung KIES tud szinkronizálni a gmail fiókkal.
Ettől függetlenül, ha van gmail fiókod, ami Android rendszerhez nagyon, de nagyon ajánlott, akkor simán le kellene tudnia tölteni a címjegyzéked.
Ha nincs fiókod, akkor ideje egyet regisztrálnod, e-nékül a Google Play sem működik és egy csomó minden, amit az Android rendszert értékessé teszi.-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
addikt
válasz kaller1 #26922 üzenetére
Már megint kekeckeddel velem!
Nagyon jól tudod te is, ha házilag oldotta meg, akkor el lehet baltázni is.
Volt olyan is, ha jól emlékszel rá, hogy a Vodafone-os Sharp GX-25 készüléket, hiába függetlenítették, az MMS beállításokat nem lehet felülírni, be volt égetve a memóriájába.
Ezt szerettem volna virágnyelven körül írni!-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
addikt
válasz Attila17 #26919 üzenetére
Vagy nem jól állítottad be, vagy a függetlenítési eljárás nem volt szabályszerű!
Egyébként a T-Mobilnál, ha jól emlékszem engedélyeztetni kell ezt a funkciót, majd aztán használhatod egészséggel!
Szerintem ez lehet nálad is, hívd fel a szolgáltatót, azt hiszem kell majd az előfizetési vagy valamilyen tulajdonosi jelszó is.-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
addikt
válasz Attila17 #26916 üzenetére
Ha manuálisan megtudod tenni, akkor innét wap beállítás, ha nem megy, akkor legegyszerűbb, felhívod a szolgáltatót és kérsz SMS-ben beállítást.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz szbalogh #26851 üzenetére
Samsungok sokszor szarakodnak ezzel a szabvánnyal, szerintem lehet, hogy valami segéd program kellene neki, Samsung PC Suite vagy Samsung PC Studio.
Lassú ez a szabvány nagyobb fájl mozgatásra, kártyaolvasó, adatkábel!
-
addikt
válasz Forestjo #26810 üzenetére
A számadatok alapján kb. 30% többet, de ez csak egy megközelítő infó. Sokkal fontosabb, hogy a háttérben milyen hardver segíti a megjelenítést.
Ezek a számok a laikus embereknek ad útmutatást, de nagy következtetéseket nem szabad levonni belőle. Egy mag, két mag 3tál cseresznye.
A sebesség tesztek már többet elárulnak az adott készülékről, de nem szabad elfeledkezni a szubjektív érzésről sem, mindenki másként tapasztalja a valóságot.-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
addikt
válasz konfar.dani #26807 üzenetére
Letúrni mindent róla egy szoft. frissítéssel!
-
addikt
válasz Attila 42 #26726 üzenetére
Nem tudom, hogy melyik korosztályhoz tartozol, a nevednél a 42 az éveidet jeleni?
Ha fiatal versenyző vagy, akkor az androiddal jobban ki tudod elégíteni az igényeidet. Multimédiában merem állítani a legjobb! A Windows mobilt a kiegyensúlyozott profi üzletembereknek tudom elképzelni, vagy informatikusoknak.
Biztos nagy Nokia barát lehetsz, ezért választottad ezt az új készüléket. A kollégáim nyögnek vele rendesen, némelyik sír is, hogy ez nem a régi Nokia!
Nagyon sok jó dolog is van benne, de hidd el az android kellemesebb készülék.-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
addikt
válasz Attila 42 #26714 üzenetére
Hát pont erre a legalkalmatlanabb a bluetooth. Számold ki, ha készítesz egy kirándulás alkalmával kb. 20 db 1.5 MB képet, mennyi időbe teleik áttölteni.
Egy kártya olvasóval ugyan ennyi idő alatt, több GB infót lehet mozgatni.
A kártyát kivenni a telóból egy 15 másodperc, de hasonló az adatkábellel a fájl cserélés sebessége is.
Azt mondod fontos a kényelem, látod már el is kezdődött a mókázás. Fölösleges erőlködés, ezt a bluetooth szabványt másra használd!
A rádióhullám is egy madzag, csak nem látod és egy kicsit hosszabb, akkor már inkább
WI-FI !!!-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
addikt
válasz Attila 42 #26711 üzenetére
Én ezért utálom ezt a szabványt, informatikusnak kell lenni, hogy normálisan beállítsd.
Mért nem használsz adatkábelt vagy kártyaolvasót? Sokkal gyorsabb és megbízhatóbb.
Nem vagyok járatos a Windows mobilba, de nincs olyan alkalmazás, ami Wi-Fi-vel tud kapcsolódni a PC-hez? Úgy hallottam, hogy a bluetooth-on korlátozva van a média átvitel.
Hagyd a bluetooth lassú és körülményes.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz #40993792 #26655 üzenetére
Nem tudom, hogy a ZTE Skate milyen beállítások vannak, de abba biztos vagyok, hogy az én SE Xperia Mini menüje közelebb áll hozzá.
Ha a te gyakorlatod szerint jár el -szőke-, akkor ezzel az üzenettel fog találkozni, az általad javasol megoldáskor.
Hát, akkor én inkább maradok a Google Playbeni beállítások mellett.-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
addikt
válasz #40993792 #26652 üzenetére
Ezzel csak az a baj, hogy más Google alkalmazás sem fog menni. Ha csak az automatikus telepítés a gond, akkor a legcélszerűbb a Google Play beállításokban kikapcsolni az automatikus telepítést. Itt azt is be lehet állítani, hogy csak Wi-Fi hálózaton frissítsen.
-
addikt
válasz draco31 #26420 üzenetére
Megér egy ZTE Blade egy Nokia 6303i-t és egy Sony Ericsson X8-at, cserébe? Tehát a Blade-ért a másik kettő.
a, Ha az X8 és a Nokia 6303 tökéletes állapotba van, akkor nem.
b, Ha az X8 és a Nokia 6303 halott, akkor remek üzlet ZTE Blade.Nem érzed, hogy ezt neked kellene tudni, hogy mi ér meg egy ZTE Bladet?
Csak te számítasz, senki más. Ne foglalkozz más véleményével, ha neked a ZTE tetszik!-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
addikt
válasz Teasüti #26349 üzenetére
"Amúgy mit csinál ez a process pontosan?" Google a jó barátod!
folyamat (process)
Elsőre, de nem árt informatikai alapismeret hozzá.
Hétköznapi nyelven, a konkrét példámat tudom felhozni. A Mobo Video Player Pro csinál nekem olyat, hogy a kijelző képernyő időtúllépést kiüti, egyszerűen felülírja a megadott előre beállított paramétert. Addig nincs is gond még az ember nézi a videót és a kijelző világítás 15 másodpercenként nem sötétül be, de amikor már nem használom a programot, akkor ezt a tiltást nem állítja vissza az eredeti parancsra. Így, ha nem figyelek oda, akkor gyakran világít a kijelző. Ez szerintem az alkalmazás hibája, nem az android rendszer bugja, mert akkor sokkal többen reklamálnának. Itt is valami hasonló dologról lehet szó.
Ha nem találod meg a hiba forrását, akkor érdemes frissíteni a szoftvert, és lépcsőzetesen visszapakolni az apk-ot.-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
addikt
válasz fuximaxi #26348 üzenetére
Ez amit mondasz, csak általánosságban érvényes, de van kivétel is, komoly profi programozók, akik kimondottan erre gyúrnak, még olyat is hallottam, hogy meghívtak pl. a Samsung fejlesztőihez is.
Egyébként nem izgat a főzött ROM, szenvedély betegség kategóriájába sorolom, olyan mit a kávé, nem okoz semmi hátrányt, de még is csak rabja vagy.Teasüti
Nem tudom, hogy milyen készüléken jött elő a hiba, de SE X8-on és SE Xperia Minin tökéletes a QuickPic képnézegető. Szerintem más alkalmazás okozza ezt a hibát. Egy apk frissítés is előidézhette!-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
addikt
válasz Teasüti #26341 üzenetére
"Android-dal belefutottam egy hibába, miszerint soha nem ment alvó módba"
Cső! Szerintem nem android hiba! Valamelyik mostanában telepített alkalmazásoddal van a gond! Szarul van megírva ill. a készülékeddel nem működik tökéletesen együtt. Én is és más is járt már így!
Mióta megjelent a hiba azóta telepített alkalmazásokat vedd szemügyre, főleg a videó lejátszó és játék alkalmazásokat.
Nálam a Mobo Video Player Pro volt a hunyó, de más program is okozhat hasonló problémát.-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
addikt
válasz meroly #26197 üzenetére
Nincs most a kezem közelében egy hagyományos SE-on, de talán azért kell bekapcsolni, hogy feldobja a balra dőlő ékezeteket, amiből tudok utána választani. A Nokia teló ebben sokkal korrektebb.
Az á azt tuti, hogy megy "à", az ű, ő-nek nincs alternatívája.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Ramos_ #26194 üzenetére
Nem volt még ilyen készülék a kezembe, de nézd meg a beállításokban a nemzeti karakter támogatást be legyen kapcsolva, majd csak a balra dőlő ékezetekkel írjad az SMS-t. Pl. ìgy kellene àllnia az èkezeteknek. Ez a francia verzió, így, ha több karaktert ( 160) akarsz egy üzenetbe elküldeni, akkor megteheted.
Egyébként sok készülék úgy csinál mintha ékezettel küldené el, majd a feladónál nem jelenik meg. Sajnos az SMS karakter szabványból kimaradt a magyar ékezetek lehetősége.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Chosen #24821 üzenetére
Furcsa figura vagy, kérdezel, majd a negatív válaszra, bizonygatod, hogy szerinted lehetne.
Trabant autóba Porsche motort rakni? Nem lehet, persze ha valaki nagyon akarja, akkor meg lehet csinálni, de értelme nem sok van. Ugyan ez a helyzet a problémáddal is, nincs értelem annyi erőt és szakértelemet beleadni. 15-20 ezer forintért már lehet androidos telót kapni.
Nem egyszerűbb?-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
addikt
"Legyen mindig vidám az ember, nem baj ha akasztófa alá viszik csak fel ne húzzák!"
Legyél vidám, semmi baj nem történt, a haverok egy kicsit interneteztek, ha szerencséd van, akkor van mobilinternet előfizetésed, akkor még anyagi kár sem történt.
Szerintem a te felelőtlenséged, hogy őrizetlenül hagytad a mobilod, még akkor is ha nagy bunkó kollégáid vannak.
Az előzményekből valóban le lehet vonni, hogy milyen oldalakon jártak, persze ha értenek hozzá, akár törölhették is az előzményeket."Illetve valaki tud olyat aki a szolgáltatótól meg tudná szerezni ezeket az adatokat?"
Szerintem a titkosszolgálat biztos ki tudná nyomozni. Nem hinném, hogy a szolgáltatódnak van erre kapacitása, hogy neked nyomozzon.
Tartsd magadnál a mobilt, vagy kapcsold ki, ha nem használod."Legyen mindig vidám az ember, nem baj ha akasztófa alá viszik csak fel ne húzzák!
Én alapból szétkaptam volna a szájukat, de ha csak 160 cm magas és vasággyal 50 Kg vagy, akkor inkább kapcsold ki![ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz whited #24678 üzenetére
Ha összehasonlítod a két készülék specifikáció ( részletes leírását ) ZTE Skate Sony Ericsson Live with Walkman , akkor egyből fogod tudni, hogy neked melyikre van szükséged.
A neved alapján nem tudni biztosan, hogy fiú-e vagy lány, de nekem a Sony Ericsson Live with Walkman jobban tetszik. Hétköznapi használatra praktikusabb és gyorsabb lehet, mint a ZTE. Internetezésre a kijelző miatt, viszont ő a szerencsésebb választás.-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
addikt
Általában a hívásszűrő alkalmazással, nem tudom, hogy a telódban ez a funkció mennyire fejlett. Az is lehetséges, hogy nincs is ilyen lehetőség.
Ha elviselhetetlen a zaklatás, akkor jogi út, de szerintem egyszerűbb, akkor a inkább SIM csere.-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
addikt
Android alapból így szeret működni Gmail account . A címjegyzéket így könnyen le tudod menteni ( szinkronizálni ).
Nokia E52 nem használtam, de meglepődnék ha nem lehetne a gmail fiókkal összeszinkronizálni.
-Első lépés, ha nincs gmail fiókod, akkor hozz létre egyet.
-Nokia PC Suite alkalmazással ezt a fiókot szinkronizáld össze a E52-sel, majd a Samsung Galaxy S2 Android telóval ugyanezt megteszed.
Az androidnak nem kell semmilyen segéd program, ő megteszi magától is, lehetőleg Wi-Fi keresztül, mert így olcsóbb.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz BioNiCMaN #24240 üzenetére
Ha sikerült telepítened a MyPhoneExplorert, akkor csak a fájl; beállítások; szinkronizálás; menüben megtalálsz minden beállítási opciót.
A telefon drivere fenn vannak a gépen? A MyPhonExplorerrel tudsz kapcsolódni?
Ha igen, akkor mennie kellene.-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
addikt
válasz BioNiCMaN #24221 üzenetére
Címjegyzék, Névjegyek importálása..
Készíts egy teljesen új gmailes fiókot, majd a fentiekben említett eljárással szinkronizáld.
Ha ez megvan, akkor telepítsd a MyPhoneExplorer Version: 1.8.2 legújabb verzióját. MyPhoneExplorer.
Gondolom innét már nincs gond?-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
addikt
válasz BioNiCMaN #24218 üzenetére
Próbáld ezt a csv formátumot gmail fiókkal szinkronizálni, majd a MyPhoneExplorer PC alkalmazással lerántod ( import ) a névjegyzéket telefonodra.
Még nem csináltam csv címjegyzéket gmailre, de a írásom második része tuti működik.
Egy ötlet, hátha bejön.-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
addikt
válasz szente #24190 üzenetére
"10 MB mobilnet elég telefonra egy nap, csak böngészni Opera Minivel (Androidos verzió), meg MSN-ezni? "
Minél pontosabban leírod, hogy milyen oldalakat böngészel, annál jobban meg lehet saccolni, de nagyon sok mindentől függ. Az sem mindegy, hogy milyen készülékre töltesz le tartalmat pl. 240X320 kijelzőjű készülékre jobban tömöríti az Opera szerver, mint az ennél háromszor ekkora megjelenítőre. A képek és a videó tartalmak generálják az adatforgalom jelentős részét, ezért ha kikapcsolod, akkor sokat lehet vele spórolni.
Az én szokásaim alapján 10MB bőven elég egy nap, pedig állandó 3G adatkapcsolaton szinkronizálja a levelezésemet és az RSS hírcsatornáimat. Ha csak hírek olvasására és fórumozni használnád ill. a közösségi oldalak látogatására, akkor elég lesz a 10MB, ha pl. szex oldalakat akarsz "olvasgatni", akkor egy fél óra alatt is elfogyhat.-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
addikt
válasz kaller1 #24115 üzenetére
Úgy látom nincs számodra most érdekesebb hír, ezért kötekedsz, kiforgatod a szavaimat, ill. értetlenkedsz.
Azt hiszem a #24111 beláttam, hogy figyelmetlenségből a Nokia Suite helyet a SEUS írtam.
Mit csináljak még szerinted? Te sohasem tévedsz?
Úgy általában írtam a Sony Ericsson SEUS-ról, igen lehet a hagyományos zárt OS is frissíteni vele, és a SE Androidot is.
Az meg evidens, hogy a legújabb szoftvert próbálja felrakni az ember, nem egy 3 évvel ezelőttit. Ez mért volna a SE SEUS hibája?
Na mindegy, azt gondolsz, amit akarsz, részemről lezárva ez a felesleges okfejtegetés.-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
addikt
válasz kaller1 #24112 üzenetére
Olvass bele valamelyik SE androidos topikba, ott láthatod, hogy az elcseszett ROM feltétel után a SEUS vissza tudják állítani a gyári alkalmazást. Szerintem újrarakja, nem csak frissíti, de nekem tök mindegy, az a lényeg, hogy működik tőle a rendszer.
Visszatérve a Nokia 3110 Classic-ra, nem hinném, hogy minden hónapba frissítik az OS-t, de általában a legutolsó szokott a legjobb lenni. Ezért nem is értem, hogy mi ezzel a gondod.
-
addikt
válasz kaller1 #24110 üzenetére
Nem vagyok járatos a Nokia teló frissítésében, most látom, hogy Nokia Suite akartam írni, de helyette a SEUS írtam.
Igen ez fatális tárgyi tévedés.
Csak segíteni, akartam a fórumtársunknak. Így értékeld a dolgokat.
Egyébként a kedvenc márkámnál gyakran jól jön a SE SEUS.
Nagy valószínűség szerint a Nokia Suite sem fog rajta segíteni, esetleg a szervizboksz, de kétlem, hogy rendelkezik ilyen eszközzel.
Kösz az észrevétel, érdekes, hogy egy napig nem tűnt fel senkinek az elírásom!-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
addikt
válasz flash- #24108 üzenetére
Hát ez nagyon furcsa jelenség!
Ezt csak úgy tudom elképzelni, hogy van benne még egy alaplapi pici elem, és innen kaphat a hangszóró naftát.
Gondolom csak pityeg, mint egy karóra ébresztő.-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
addikt
válasz qwertly #24093 üzenetére
Nehéz így megmondani, hogy csak szoftveres gond, vagy rosszabb esetben hardveres. Neked kellene tudni, hogy mennyit ér meg ez a készülék. Ha hardveres, akkor szerintem teljesen fölösleges pénzt kiadni érte, azon már vehetsz egy hasonló tudású új készüléket.
Sajnos a telefonkészülékek nagyon gyorsan leamortizálódnak, a gyártóknak nem nagyon van érdekük az öröké valóságnak telót készíteni. Tudom, hogy ezzel, most nem vagy előbbre, esetleg házilag próbáld meg SEUS-al frissíteni.-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
addikt
Mert eddig más megoldással próbálkozott. Ne gondold, hogy csak az AMOLED kijelző az egyetlen lehetőség.
Egy idézet egy Xperia ray kijelzőről: "Amoledhez képest a kijélzője szerintem szebb. Tetszik hogy penge éles és végre vannak színek is bár a fekete az kicsit világos. Napfényben szintén nyert a Ray már fél fényerőnél is hibátlanul olvasható. " Forrás: (#265) correctman
Ha végignézed a SE Xperia ray tesztjét akkor láthatod, hogy oldalról is milyen jól látható a kijelző.
Ez is csak azt bizonyítja, hogy több technológia van versenyben a piacon, majd győz a jobb, de nem feltétlenül az Amoled a befutó.-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
addikt
válasz guildmember #23979 üzenetére
Gondolom, hogy T-Mobile-os készüléknek született, de valami pancser sz@rul függetlenítette ki. Máskor vásárlás előtt ki kell próbálni.
-
addikt
válasz albiosz #23870 üzenetére
Ha meg nem ért hozzá, akkor az általad javasolt megoldással két nap alatt elfogyasztaná az kártyáján lévő egyenleget.
Ugyan is az android, ha az adatforgalom be van kapcsolva, akkor automatikusan felmegy a netre hátérben is. A 0.facebook az valóban ingyenes lesz a regisztráció után, de a többi adatforgalomért keményen meg kell fizetni 10 KB 13 Ft, ez így KO!
Wi-Fi és mobilinternet előfizetéssel kombinálva kb. egy doboz cigi ára a Facebook, és alkalmazásból indítva nagyobb az élmény is, mint a T-s marhasággal.
Ha annyira zsugori, akkor van olyan alkalmazás amivel szűrni lehet az internetre kapcsolódó alkalmazásokat, de nem mindegyik telón működik, ugyan is van bizonyos szoftveres és hardveres elvárás.
A Sony Ericsson Play nagyon király készülék, egy ilyen programmal megkurtítani a tudását, nálam ez kimeríti az infantilizmus határát."k850: szerintem nem illik más pénztárcájában turkálni, feltett egy egyszerű kérdést, arra várt választ."
A választ meg is kapta nrgia-tól válasz.
Én nem turkáltam senki pénztárcájába, de ilyen ordító arcátlanság mellet nem tudtam nem elmenni, de ezt is csak Off-ban tettem.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Barell #23865 üzenetére
Ne csináld már, SE Xperia Play-re telik, mobil internetre meg nem?
Ezer Ft kb. havonta és nem kell bénáskodni a 0.facebookkal. Ez a Xperia Play megerőszakolása, sokkal jobb alternatívák vannak, mint a T-s megoldás.
Ez a szolgáltatás egyébként is, csak bizonyos tartalmakat enged ingyen megnyitni.-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
addikt
válasz hackeeeee #23517 üzenetére
Gondold végig logikusan és magad is tudod a választ.
"A segélyhívót (112) lehet sim kártya nélkül, és adott helyzetben sim kártya nélkül is hívni,"
A segélyhívót (112) lehet SIM kártyával, és adott helyzetben SIM kártya nélkül is hívni. Gondolom így gondoltad te is, csak eltévesztetted.Ha azért nincs rádiókapcsolat, mert a hívott fél kapcsolódási protokollja valami módon sérült, hibás, akkor természetesen nem tudsz telefonálni, még megfelelő térerő mellett sem,
de a 112-höz, gondolom be lehet égetve a memóriájába az elérési útvonal, azt is el tudom képzelni, hogy ilyen vészhelyzetben nagyobb adás-vételre kapcsol, de ha nincs elég erős rádió jel, akkor biztos nem fogsz tudni segítséget hívni.
Ez egy egyszerű paraszti logika, nem kell informatikusnak lenni.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Lacazr93 #23455 üzenetére
Nagyon rendes haverja van, én biztos nem engedném, hogy a telómmal kísérletezzenek
Majd megnézném a haverja arcát is, ha majd a nagy próbálkozás közben az ő készüléke is tégla lesz.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz superecneB #23445 üzenetére
Ha tudod bizonyítani, hogy egy bizonyos előfizető rendszeresen zaklat, akkor feljelentést tehetsz a rendőrségen.
De szerintem nálad nem ez áll fent.A szolgáltatóddal kötött szerződésben, ha nem kérted a telefonszám titkosítást, akkor bármely telefontudakozóban megtalálhatnak. Ettől függetlenül el lehet követni a zaklatás vétségét, de neked kellene védekezned, pl. hívásszűrés funkcióval.
Nekem az android OS-en úgy van beállítva, hogy pl. ismeretlen számokat automatikusan elutasítja. Az okostelefonokban már nagyon sokoldalú hívásszűrés van, de a hagyományos telefonokban is elérhető bizonyos szolgáltatás.Maga a vétlen hívás nem bűncselekmény, de ha valamilyen szándékkal hív az sem büntetendő.
-
addikt
válasz szezso15 #23385 üzenetére
"Valahol olvastam, hogy a nem GPS-es telefonok is meg tudják határozni a pozíciót körülbelül a mobiltornyok elhelyezekedésének megvizsgálásával, vagy hogyan...
A kérdésem, hogy itt lenne-e lehetőség ilyesmire?"Igen van mód rá, az alkalmazás neve Google Maps egy kb. 300 m körben helyez el, ez nálam gyakran sokkal pontosabb helyzetet jelent, de ez a bázis adók sűrűségétől és a terep viszonyoktól is függ. A SE K850 készülékkel működött a Börzsönyben, kritérium a folyamatos adatkapcsolat, ami fizetős, és természetesen olyan készülék, ami támogatja ezt a java programot.
A SE W300-nak a kijelző felbontása ( 128X 160 )nem nagyon alkalmas erre.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz sonykor #23367 üzenetére
Az első képen a Nokia 3200, a második képen a nagy sikerű Nokia 3110 látható.
Csak eszmei értéke van ezeknek a telóknak, a 3200 brutál csúnya kategóriában, a 3110 a nagy klasszikus.
Egyébként veszélyes hulladék, ezért lehet, hogy majd neked kell érte fizetned, hogy megsemmisítésék!-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
addikt
válasz ---Lasali--- #23151 üzenetére
Nem akarok fontoskodni, de érdemes a legalapvetőbb dolognál kezdeni.
1 SIM kártyán vannak egyáltalán telefonszámok?
2 Ha igen, akkor általában az új kézsülék, fel szokta ajánlani, hogy mi legyen az alapértelmezett telefon könyv, itt válaszd a SIM, vagy másolás a SIM-ről opciót.
3 Ha ezt elmulasztotta, akkor a telefonkönyv beállításokban ott van a lehetőség valahol.
Nekem sincs Samum, de általában egy normális telón így működik.-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
addikt
válasz Attila8006 #23119 üzenetére
Szia!
Először is jó volna, ha utána olvasnál, hogy miről szól az Android. Nagyon sok bosszúságtól megóvod magadat, ha az alapokkal tisztába kerülsz. [link]A marketről kellene letöltened egy fájl kezelőt én az Astrot és az Es File Explorert részesítem előnybe.
Ha ismered a MyPhoneExplorert PC alkalmazást, ezzel is tudsz alkalmazást telepíteni.
De szerintem előbb a szoftvert kellene a Sony Ericsson PC Companionnal frissíteni a legújabbra 2.3... valamelyik verziója.
Majd ezek után kellene személyre szabni a készüléket.
Előtte mindenféleképpen olvass utána!!!-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
addikt
válasz manoarc #23104 üzenetére
A kérdésed első felére igen, lehetséges java alkalmazások telepítése, de nem olyan egyszerű a dolog. A java nyelven írt alkalmazásoknak is van fejlődésük ( evolúciójuk ), egy pár évvel ezelőtti készülékre nem tudod az új alkalmazásokat elindítani. Sokszor a kijelző felbontása is akadályt jelent, ezért nem lehet egyértelműen válaszolni a kérdésedre.
Konkrét telefon típus plusz egy játék vagy alkalmazás neve, már sokkal közelebb visz a konkrét válaszhoz.-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
addikt
válasz jonnyjoker01 #23063 üzenetére
Atya Úr Isten! Még mindig itt tartasz?
Őszinte részvétem, a családnak is.
-
addikt
válasz Telomanikus #23037 üzenetére
Benne van a kérdésben, a legjobb..
Nagyon gyerekes dolog így közelíteni a dolgokhoz, ki a legerősebb ember, melyik a leggyorsabb autó stb.
Visszatérve a kérdésedre, szakértő kezekben nagyon sok teló van, amivel jó minőségű képet lehet készíteni. A Samsung telók talán egy kicsit többet nyújtanak ezen a téren. A telefonkészülék egyébként telefonálásra van. Ha ilyen igényeid vannak, akkor talán fényképezőgépben kellene gondolkodni.-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
addikt
Megkéred, hogy ne zaklasson!
Komolyra fordítva, hívásszűrés legtöbb mobilban most már ez alapból benne van. Olyan viszont előfordulhat, hogy pont így egy szám tiltása nem szerepel. Általában azt lehet beállítani, hogy kik hívhatnak. Okostelefonokban van olyan alkalmazás amellyel egy szám szűrése is megoldható.
Ettől függetlenül te nem tudod megakadályozni, hogy hívjanak, csak nem fog csörögni a készülék.-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
addikt
válasz peugeotmate #23010 üzenetére
Szerintem is alapos a gyanúd, hogy a készülékkel történt valami vízi baleset. Valamikor elég egy kis gőz pl. főzés közben, vagy vizes kézzel lett megfogva.
-
addikt
válasz jonnyjoker01 #23008 üzenetére
"érthetőbben: van egy bizonyos burnout nevű játék (240x320) és megakarom módosítani, hogy a left softkey helyett a * gomb szerepeljen, és a right softkey helyett pedig a #. NAGYON FONTOS LENNE!"
Írj a játék program írójának, ha annyira sürgős! Nem írod, hogy milyen készüléked van, de úgy általánosan mondom, hogy nem olyan egyszerű átváltoztatni a funkció gombokat, főleg zárt Operációs rendszeren.
Egyébként nem egyszerűbb volna, ha te tanulnád meg fordítva használni a jobb és a bal funkciógombot?
Nem azért, nem válaszolnak, mert direkt szívatni akarnak, egyszerűen nem tudnak segíteni.
SE készüléket használsz? Rákerestem erre a nagyon fontos játékra, itt [link]
Hát mit mondjak, ehhez nem kell semmi nagy tudomány. Bízok benne, hogy nem múltál még el 10 éves, akkor megértem a türelmetlenséged, egyébként őszinte részvétem, ha neked ez a legfontosabb kiabálva.-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
addikt
válasz fecg21 #22994 üzenetére
Szia!
Én helyedbe a szolgáltatómnál néznék valami megbízható márkájú készüléket. Alsó közép kategóriában is van hasonló árkonstrukciók.
Ezekkel a készülékekkel ha valami probléma lesz, akkor nem sokan tudnak majd segíteni. Garancia jogaidat is nehéz érvényesíteni, de te tudod, hogy mit akarsz.
Én biztos nem vennék ilyen készüléket.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz -=Vacsek=- #22985 üzenetére
Örök időkre!
Ez a rizses téma, max. magába szívja a kipárolgó vizet, de ami a vízben benne volt szilárd szennyeződést azt nem távolítja el. Vannak olyan ásványi anyagok, sók amik vezetik az áramot, ill. elősegítik a korrodálást. Legalább a burkolatot leveted a telóról, hogy gyorsabban tudjon száradni.
Nekem is volt hasonló baleset az asszony telójával, én is megpróbáltam mindent, de a kijelzőjével nem tudtam mit kezdeni, az foltos maradt, ráadásul egy-két hónap múlva mindenféle problémája lett.
Ne add fel, de kezd el keresni az utódját!-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
addikt
válasz Asador #22980 üzenetére
E-mailben írhatsz nyugodtan magyar ékezettel, ott nem számít, csak az SMS-el kell vigyázni. 160 karakter 1 db SMS, de ha magyar ékezetet is használunk, akár az általad írt 50-nél is 1 db SMS-nek számlázzák. Ha fontos az ékezet, akkor a francia a megoldás.
-
addikt
válasz Asador #22977 üzenetére
Nincs semmi probléma a készülékeddel, ez egy nemzetközi szabvány, magyar ékezeteket nem támogatja az SMS írás. Használj francia ékezetet, úgy mint itt.[link]
-
addikt
Ártani biztos nem fog, ez ilyen népi gyógyítás. Régebben olvastam valahol, hogy ha szakszerűen, akarja az ember az ilyen katasztrófát kezelni, akkor az első kikapcsolni ( akku ki). Majd desztillált vízzel lemosni a belső szennyeződött részeket, majd szárítás, de nem hőlégfúvóval.
Állítólag a desztillált vízzel való átmosás eltávolítja a vízben ( Balaton ) található ásványi anyagokat, ami később korrodálódást és zárlatot okozna. Elsőre én is furcsállottam, de van benne logika is, én inkább lehet, hogy valami alkoholos dologgal próbálkoznék, csak az meg félő, hogy felold valami kényes részt.
Olyan ez a telefon elázási katasztrófa válság kezelés, mint a rák gyógyítás, vagy kibírja az ember vagy nem.
Halottam már olyat is, hogy sikerült a dolog, de idő múltával el kezdet rosszalkodni a készülék. Bízunk a jószerencsébe!
Vacsek! A rizst ne felejtsd el![ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Geza74 #22800 üzenetére
"Ott is kijelzi a telefon, hogy a másik kártyán bejövő hívásom van? Mert ha nem, az nagyon nagy gáz..."
A Samsung E2652W készüléken, a harmadik fél azt hallja, hogy nem elérhető a hívott fél. A hívott SMS üzenet sem kapott a sikertelen hívásról, de véleményem szerint ez szolgáltató beállítás függő.
( tesómmal teszteltem )-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
addikt
válasz SOAD19 #22782 üzenetére
Nem változik a nyelvi beállítás, csak a kinézet, úgy mint a XP-én.
Szerintem teljesen ugyan az a kezelése, itt megemlíteném, hogy a Nokia telók példásak a személyre szabásban, akár a kezelőszervek terén is.-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
addikt
válasz SOAD19 #22779 üzenetére
Nem ismerem a Nokia készülékeket, de szerintem csak más a téma háttérszíne, de elképzelhető, hogy egy frissítésben megváltoztatták a téma animációt, de akkor az a gáz részedről, ha az tetszik amelyiket előbb adtak ki, ugyan is visszafelé nem lehet frissíteni. Zárójelben megjegyzem, profik megoldják ezt is, de egy átlag felhasználónak ez már sok.
-
addikt
válasz ju2tin #22770 üzenetére
"Azt szeretném tudni hogy melyik telónak van a leghangosabb "
Mért sértődnék!
Nagyon sok Sony Ericsson volt és van a családba, de az a tapasztalatom, hogy a külső hangszórók terén a Nokia telók hangosabbak.
A Nokia 5800 kimondottan hangos, én még nem találkoztam a barátaim körében hangosabbal. Biztos van hangosabb is, de SE W395, és a X10 mini-nél szerintem hangosabb. A SE telók közül a W550-nek volt viszonylag hangos a hangszórója, de elég torzul szólt teljes hangerőn. A SE minőségről annyit, hogy a K850 telóban már 2X ment tönkre a külső hangszóró.Nem vagyok szakértő a dologban, csak a tapasztalataimat osztottam meg. Egyébként mindig csóválom a fejemet, amikor azt látom, hogy kihangosítva hallgatják a zenét, megosztva a lakossággal. Bunkósságnak tartom, ráadásul sokkal jobb megoldás is van zenehallgatásra, pl. fülhallgató, kihangosító berendezés.
A nyílásokról meg nem veled akarok értekezni.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz gyugyo1010 #22731 üzenetére
Mivel T-Mobile-os ezért, addig még a szolgáltatód nem ad ki újabb frissítést nem tudod frissíteni.
-
addikt
válasz Teszla_ #22715 üzenetére
Szia!
Majdnem ugyanezeket az alkalmazásokat használom a SE X8-on és nem találkoztam hasonló problémával, pedig az sem egy csúcsgép.
A főzött ROM-okkal csak szívás volna, szerintem, ha nagyon fontos a munkádhoz akkor érdemes volna egy új készülékben gondolkodnod.
Én is két készüléket használok, az android nagyon ígéretes, de nem 100%-ig megbízható, a munkámhoz én is SE W995 használok.-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
addikt
SIM-re csak 250 nevet tudsz menteni, ezt is szétszedi, ha egy névhez több telefonszám volt.
Sokkal jobb megoldás a biztonsági mentés a memóriakártyára: telefonkönyv, lehetőségek, egyebek, speciális, bizt. mentés a kártyára.Ha sikerült a szoft. frissítés innét vissza tudod állítani.
Egyébként a mentés után a memóriakártya egyik rejtett mappájában: system, PIM, PB_Backup.vcf találod, ha egy az egyben le akarod másolni a vcf fájlt.
-
addikt
Ez nem teljesen van így, ha jól emlékszem, az S40-en a txt talán a jegyzeteknél tudod megnyitni, itt meg korlátozva van a karakterek száma. Rég bíbelődtem Nokián ilyen jelegű fájl formátummal, lehet, hogy azóta változott a helyzet. Ezért nem vennék mérget rá, hogy szerkeszteni is lehetne.
A Sony Ericsson zárt OS-en is csak a MobyExplorerrel lehetséges. Ezt az alkalmazást fel lehet telepíteni is a S40-re, csak van egy probléma, hogy nem lehet beállítani, hogy ne kérdezősködjön minden művelet előtt annyit, de lehet, hogy ez is fejlődött a Nokia telókban, hogy idegen java alkalmazásoknál is, be lehet állítani a felhasználó adatok írását és az olvasását.
gabo9201: ha anyagilag megengedheted, akkor androidra nagyon szuper könyvolvasó alkalmazások vannak. Ha ez olyan nagyon fontos, akkor feltétlenül válts készüléket, hidd el ég és föld a két OS rendszer közötti különbség. A Nokia 6303 amúgy is, megérett a nyugdíjra, főleg ha ilyen irányú igényeid vannak.-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
addikt
válasz szata.68 #22568 üzenetére
Szia! Szerintem rosszul közelíted meg a dolgot. A tesódnak kellene nyilatkoznia, hogy mire szeretné használni, minden OS- nek van előnye és hátránya. Ha csak telefonálni szeretne, akkor fölösleges 150 ezres telót venni.
-
addikt
Nem használom ezt a navigációt, de itt egy videó, ahol bemutatják a hivatalos verziót. [link]
A végén egyértelműen látni, hogy fizetős a hangalapú változat. Azt eltudom képzelni, hogy a külön erre a célra gyártott Nokia 6110 és a 6710 navigátor és a testvérei, ingyenes verziót tartalmaznak. A C5-re ezek szerint, legális ingyenes nincs.
A Garmin jó alternatíva lehet D347HBR1NG3R-nek ( nagyon szép név ) [link]
Ez egy régebbi találat, de szerintem ezen az úton kellene keresgélnie.-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
addikt
válasz D347HBR1NG3R #22498 üzenetére
Az sem ingyenes, csak tört program, ezért tudod licenc nélkül használni, ami nem etikus.
Egyébként nem a SE egyedi sajátossága, hogy rá lehet varázsolni, hanem az Androidé.
Gondolom a Nokia Mapsra is van valami hasonló megoldás.-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
addikt
válasz feki92 #22404 üzenetére
Ja! Most már értem, hogy mit szeretnél elkövetni a készülékeden, unod a szignózást. Itt egy link: [link]
Az androidon nincs ilyen cirkusz, rengeteg ingyenes progi van, a fizetősek sem vészesen drágák. Lehet, hogy érdemes volna OS váltanod.-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest