Új hozzászólás Aktív témák

  • runner 125

    nagyúr

    válasz Shkiz0 #38854 üzenetére

    Megkaptam én is, h ez nem a "GPS topik". :))
    Rá se ránts, nem csak neked van ilyen igényed.
    Nos, egy kis utánaolvasást követően, számomra világossá vált, h az ebay-es, 50-60.000ft-os, android-os 2 DIN-ek szart sem érnek. Eleve garancia kb nullával egyenlő, más részből a megbízhatóságuk, minőségük is megkérdőjelezhető, én gyorsan letettem róla, persze lehetnek és biztosan vannak kivételek is, csak azok picit drágábbak. Pl. a kifejezetten típusspecifikus, a gyári helyre / környezetbe illő kínai fejegységeknek nagyobb bizalmat szavazok. A Volvo-mba a svédektől vettem ilyen, - egyértelműen Kínában legyártatott - fejegységet, mivel a gyári kialakítás nem teszi lehetővé ízlésesen a 2 DIN beillesztését. Bármennyire meglepő, de a hangzása übereli a gyári fejegységet, nem csak a véleményem szerint, index forumon is beszámoltak erről az S60/V70 topikban. Mellette ott van a fullos IGO, tolatókamera élőkép, DVB-T lehetőség, film, videóklip lejátszás, BT kihangosítás (iszonyú pörfikt, egyszer kell csak párosítani, ahogy beülök 10 másodperc alatt feláll a kapcsolat. Intelligensen kezeli a zenét, automatán lehalkítja magát, navi közben elveszi az első komponens szettről a hangot, h halld a navi utasítást, ez esetben csak hátul szól) Egy dolog nincs még sajnos megoldva, az a kormányvezérlés és a radarhang, ugyanis több mint fél éve cseszik küldeni hozzá a CAN illesztetőt.
    Összességében a nagyon olcsó verizókról én lebeszélnélek, nem tudom milyen autóba kell, de ha ízlésesen elhelyezhető a normál 2 DIN, használt, minőségibb megoldásban gondolkodj, amelyek 3-4-5 éve 1000-1500 ajróba fájtak újonnan. Kenwood, Alpine, JVC, stb.. ilyet vettem én is a Honda-ba vaterán, egy új droid-os kínai kütyü árán. Itt ugyan Garmin navi van, de szintúgy van BT kihangosítás, rearcam bemenet, USB, és mindent lejátszik. Video.

    [ Szerkesztve ]

    "Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák