Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
devil-k
nagyúr
válasz douggutaby #37699 üzenetére
Ha veszel egy NAS-t és médialejátszót, akkor minek még Plex?
- mozi bolondéria -
-
douggutaby
tag
válasz devil-k #37698 üzenetére
LG 32LK530 a megjelenítő.
Hát ez az most HTPC-nek egy mac mini van (4.1, kb 90-et ér), amit már most soknak érzek erre az egyszerű feladatra.
Igazából azt hiszem az ideális nekem egy egyszerűbb NAS lenne, amire feltolnék egy transmission-t és egy plex media servert. A tv-hez pedig vennék egy egy egyszerű lejátszót (pl androidosat), amiről futna a plex.
NAS árakkal nem vagyok tisztában, de jó lenne ha ez kijönne kevessebből, mint a mini
Van erre valami tipped? Pl az ajánlott-ra nem megy fel a plex media server, mert gyenge. Akkor lehet kicsit sokat kell fizetni ahhoz, hogy azt is vigye. -
devil-k
nagyúr
válasz douggutaby #37697 üzenetére
Nagyon sok mindent szeretnél egyszerre! Annyit még leírhatnál, hogy milyen és mekkora megjelenítőhöz szeretnéd? Melyik a fontosabb, a NAS vagy a médialejátszó? Együtt is lehet a kettőt, így:
A kettő együtt kb. 100.000 Ft.
A wifi támogatás opcionális.
Másik alternatíva, ami még jobb is, de nem tudom, hogy 100.000 Ft elég lesz-e, hozzá.
Saját HTPC.Itt pedig egyben lehet a kettőt.
[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
douggutaby
tag
Sziasztok!
Médialejátszót keresek, de eléggé idegen vagyok a témában. Összeget nem igazán tudok mondani, függ attól, hogy a lentiek közül, mit lehet megvalósítani, de 50-100 között gondolkodom. Lehet NAS lenne ideális nekem, de 48nm-en, panelben nem tudom, hogy hova rakjam, és lehet az összegbe sem férne bele egy jobb fajta.
Lehet felsorolok olyan dolgokat, amikre nem képes, de ez lenne a cél:
- unix, linux alapú, jó lenne shell scripteket futtatni, pl torrent letöltése után, vagy feliratkeresésre, vagy ssh miatt is jó lenne
- torrent, amit távolról is elérek (pl Transmission eléggé beávált)
- XBMC képes, bár ha már linux, akkor ez elvileg menni fog (így a következő pont lehet felesleges is)
- kép nézegető, zenelejátszó nem tudom mennyire alaptartozéka mindegyiknek
- belső tárhely, vagy USB-re HDD kötés mindegy (nem wifi-n akarom, hogy lejátszon), igazából nagy álom az lenne, hogy ha innen streamelve tudnék filmet nézni más eszközről.
- wifi támogatás
- HDMI kimenet
- Full HD
- 3,5 jack kimenet
- esetleg böngésző, youtubeElőre is köszi a segítséget
-
Ivy.4.Ever
őstag
Sziasztok!
Mi a tapasztalat ez és a hasonló tuneres médialejátszós eszközökkel? Mindenképp egyben kellene nekem képakadás és kockásodásmentes dvb-c box és médialejátszó CRT tvhez ami támogat mkv-t és pendriveról olvas.[ Szerkesztve ]
-
smiti
veterán
Sziasztok!
Adott egy ilyen R7 260X kártya: [link]
Van-e valamilyen megoldás, hogy ezt a kártyát összehozzam a ~ 10 éves 82 cm képátlójú CRT televíziónkkal?
Valami set top boxra vagy nagyon olcsó média lejátszóra gondolok. A vga HDMI kimenetét és a TV Scart csatlakozója között szeretnék valahogy olcsó megoldást találni. -
Yok3r149
csendes tag
Helló! Egy kis segítséget szeretnék kérni van egy sencor smp 9000 pro-m,pakoltam rá pár firm-et de minddel az a baj hogy nem kezeli le rendesen a távirányítót (csak ki-bekapcsolni lehet vele),persze billentyűzettel megy de az azért nem ugyan az.Szerettem volna visszatenni a régi szoftot de sehol sem találom,az ugyan úgy kinéző gépek firmjeivel se akar menni a távkapcs,eddig egyedül a bc-s firm-ek amik kezelik de az nem nagyon jött be.Tudnátok segíteni esetleg hol találhatnám meg a régit vagy hogy tudnám ráhangolni a távot más firm-ekre?Előre is köszönöm a választ üdvok3r149
-
koma106
senior tag
Sziasztok!
Nem tudom, belefér-e a topic témába...
Eddig iMac-ről vezetékkel küldtem át a képet 32LGLD450 LCD TV-re, mostantól vezeték nélkül kell megoldanom. Filmeket és sorozatokat szeretnék vezeték nélkül átjuttatni a TV-re, legalább 720p minőségben, akadásmentesen, élvezhető minőségben.
Adott tehát egy iMac, kapcsolódik hozzá egy USB HDD, amin a filmeket tárolom, és torrenten seedelem. Van egy TP-LINK TL-WR841N router-em és egy LGLD450 LCD TV.
Amire gondoltam:
Apple TV
Chromecast
WD TV Live StreamMit javasoltok?
-
-
dgyuri0123
nagyúr
Őszintén örülök, hogy van rajtam kívül valaki, aki használta ezt a remek gépet.
CD-t, SACD-t, DVD-AUDIO-t, analógon hallgattam, mert a Yamaha RXV1300-nak nem volt valami szuper a DAC-ja. Persze digitális coax-on is összekötöttem a Yamahával a filmekhez.Szerk: egyébként rosszul írtam, mert volt HDMI-je, de nem tudott felskálázni.
[ Szerkesztve ]
"csak a zene van"
-
BBéci
legenda
válasz dgyuri0123 #37685 üzenetére
Hosszú ideig használtam DV668-at, nem véletlenül, hanem a jó tulajdonságai miatt. Komponens kábellel csatlakoztattam vetítőhöz, hangját koaxiálissal vittem az erősítőbe.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz Dorian #37681 üzenetére
Nem tudok hozzászokni egy rosszabb hanghoz soha. Olyan sok input van a fejemben, hogy hiába használnék bármit bármeddig, akkor is a fejemben van az összes korábbi vasam hangzása.
Tudom, hogy ez nem feltétlen hihető, de szó nincs arról, hogy a Med600 esetlegesen rosszabb hangját később jónak mondjam.
Pont ezért lepett meg, hogy A Pioneer-nál jobban szólalt meg. Vagy inkább másképpen, de ezt inkább nevezném jobbnak, mint másnak.
Az első pillanatban kijöttek a különbségek, amik az órák elteltével csak erősödtek, úgymint a magas hangok tisztább és határozottabb jelenléte, (cinnek, triangulum, csörgők stb.), a hangszerek sokfélesége egy nagyobb zenekarban is, ugyanakkor az ének, az "s... sz.." hangok lágyabb (nem tompább) előadása, a mélyek elsőre kissé kevesebb, de később már pontosabb, kevésbé döngő megszólalása, DD-ben is sokkal hallgathatóbb zenei produkció.36 órája van meg a Med600, úgyhogy megszokásról, vagy hozzá szokásról nem beszélhetünk.
Van egyébként egy példám arra, miért nem tudok megszokni egy rosszabb hangot. Anno volt egy Pioneer DV668-am, aminek szerintem nagyon szuper hangja volt, legalábbis az én rendszeremben. Kb. 10 különböző CD, DVD lejátszóm volt előtte, de a Pioneer DV668 volt az, aminek a hangjától végre hátradőltem a kanapén. Simán verte az elődjét, egy Marantz CD6000 OSE-t, szerintem.
De, mivel nem volt HDMI-je nem bírtam magammal és lecseréltem egy Pioneer DV LX50-re. Attól kezdve lógott az orrom, mert komoly visszalépés volt a régi SCART-os DVD-hez képest, legalábbis hangban. Soha nem tudtam elfogadni az LX50 gyengébb produkcióját. Annál jobb hangú lejátszóm soha nem volt.
Persze nem egy Primare-vel versenyzett, hanem egy Marantz CD6000 OSE-vel, így nyilvánvalóan nem High End eszköz volt, de messze verte az összes hasonló árkategóriájú CD-t és DVD-t. Azóta is keresem azt a hangot, csak nem találom.[ Szerkesztve ]
"csak a zene van"
-
Madwe
nagyúr
Lords of the Fallen, lenne már október!!!!
-
robi222
senior tag
Ide is írom hátha tudja valaki.
Mede miért csinálja azt, hogy a film nem tőlti ki a teljes kép méretet, hanem beljebb egy jóval kisebb kockában van. Régebben jól működött csak valamit el álíthattam. Elég idegesítő, hogy minden filmnél a projin utána kel álítgatni. -
Dorian
félisten
válasz dgyuri0123 #37680 üzenetére
Vagy inkább hozzászoksz a hangkarakterükhöz.
Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz bajnokpityu #37672 üzenetére
Engem is meglepett a Med600 hangja, ráadásul még teljesen bejáratós.
Még néhány nap kell neki, mire eléri a maximum képességét szerintem. Legalábbis így volt ez eddig az összes eszközömmel."csak a zene van"
-
rgeorge
addikt
Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
mivamma
senior tag
Beírtam a keresőbe, hogy biliárdasztal, de nem hozott találatot. Na jó befejeztem a vérszívást
Mindenki maga dönti el, de én biztos nem tudnék együtt élni ennyi távirányítóval.(#37677) Dorian: próbálkoztam úgy is, hogy a világ legnagyobb dohányzóasztala
[ Szerkesztve ]
" Aki legény éjjel, legyen nappal is éjjel! "
-
BBéci
legenda
válasz mivamma #37674 üzenetére
Egy képet tettem fel valamelyik topikba, talán a plazmás esetleg a házimozi erősítős volt. Nem tudom, hogyan lehet megkeresni.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
bajnokpityu
félisten
válasz dgyuri0123 #37671 üzenetére
hoppá, ez egyre több pio eszközre igaz...
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz #75912448 #37656 üzenetére
Pedig de.
HDMI-ről hajtottam eddig mindent. Volt 3 féle WD-m, aztán egy Pio160, most pedig a Med600.
Bizton állítom, hogy még a Pio-nál is jobb a hangja a Med-nek, de legalábbis más. Kissé kevésbé döng és több hangszert mutat meg. Pl. aki ismeri Quimby Sziget 2013 DVD-jét, az tudja, hogy van egy fúvós szekció, akik néhány számban úgy rikoltoznak, hogy szinte kakofón lesz a hangzás. Legalább is a Pioneer-nál, de a Med600 ugyanott sokkal visszafogottabb, elkülönülnek a rézfúvósok valamelyest egymástól és sokkal kevésbé zavaróan
"rikoltozik" az egész.A WD-t viszont egyáltalán nem sorolhatnám a jó hangzású eszközök közé. Soha nem voltam elégedett a hangjával, szemben a képminőségével, ami azért nagyon tisztességes. Filmek alatt sem igazán hallani a hátterek munkáját, de a centert sem tudja megfelelően kezelni, mert alig hallható néha és + 6-7 DB-t is emelni kell a hangerején, hogy érthető legyen. Zenén igazi fahangú eszköz lesz belőle. Nincsenek cinnek, nincsenek elkülönülő hangszerek, szimfonikus zenén lapos massza az egész.
Én sem hiszem el, hogy minden bitstream ugyanúgy szól, hiszen hallom a különbséget még itt az alsó osztályban is és nem placebo hatásról beszélek, hanem egész egyszerűen, vakon hallható különbségekről.
Aki azt állítja, az nagyon dilettáns."csak a zene van"
-
Tibiajax
nagyúr
válasz devil-k #37649 üzenetére
nekem kb ugyanazt jelenti.. végigjártam majd' a teljes m.player-palettát, oplay, kínai noname, a300, dune, qnap.. meguntam őket, megláttam egy xbmc-t --> ő kell nekem
ugyanazt csinálom vele is, mint az eddigi asztali lejátszókkal, filmet, zenét játszok le vele.
a különbség mégis amit nyújt velük szemben, nekem mindent megér -
Madwe
nagyúr
válasz erdoke #37665 üzenetére
Nekem a harmony touch annyira nem jött be... A készülékeim legtöbbjének van ipad appja (kivéve az erősítőnek) uh nekem marad az ipad+ erősítő távja, így sokkal kellemesebb nekem mint a harmonyval volt, amivel sok minden körülményesen oldható meg (de legalább minden megoldható 1 készülékről, az is igaz...)
-
-
B.attila
tag
válasz devil-k #37658 üzenetére
csak egy kiragadott példa
kiürül a Download könyvtár, minden ami benne volt köddé válik nekem eddig a tegnapi volt a 4. alkalom de reggelig írhatnék a viccekről amiket művel néha nem lehet be vagy ki kapcsolni csak úgy egyszeründe a legutóbbi nagy firmwer frissítés tényleg sokat segített rajta,
de azért ha nem ilyen briliáns a képminősége akkor már rég végeztem volna velecsak az háborít háborított fel hogy 90K ért eladtak egy még nem teljesen elkészül cikket utólag kb. 1 évbe telt míg úgy ahogy használhatóvá tették
Cuore Sportivo
-
devil-k
nagyúr
válasz mivamma #37652 üzenetére
Ez annál hasznos, akinél 10-11 távirányítót kell kiváltania. Nálam csak 4 van, ebből a TV távirányítóját annyira használom, hogy be és kikapcsolom. Hamarosan lesz még egy a vetítő miatt, de nem hiszem, hogy ezért vennék ilyen távirányítót.
B.attila
Miért megbízhatatlan sz*rkupac?
erdoke
Nálad hány távirányítót vált ki?[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
törölt tag
válasz dgyuri0123 #37642 üzenetére
No, sokak kételkednek benne, hogy bitstream esetén is egész nagy különbségek vannak hangminőség terén. Pedig van élet a MED-en túl is Régebben azt sem merték bevallani maguknak, hogy a Realtek lehet jobb (uo), mint a Sigma, pedig a WD ugyanaz a hardver mint a Dune 101 és tsi.
-
Multibit
nagyúr
Nálam úgy állt meg a távirányítók számának szaporodása, hogy a megvásárolt cd-játszó és erősítő nem távos
-
mivamma
senior tag
válasz devil-k #37649 üzenetére
Miért ne lehetne? Pont ez a lényege! Csak meg kell adni az adott eszköz típusát és máris letölti a megfelelő gombokat/funkciókat hozzá. Ha ne adj isten valami kimaradt, akkor fel tudsz venni plusz gombokat és azoknak olyan funkciót/nevet adsz amit csak akarsz.
Még nem találkoztam olyan eszközzel, amit ne kezelt volna. (TV, MP, HM, STB, Klíma)
[ Szerkesztve ]
-
-
mivamma
senior tag
Ti most tényleg azt akarjátok elhitetni velem, hogy 4-5 távirányítót használtok?
ui: életem egyik legjobb döntése volt a Logitech Harmony Touch, pedig akkor még csak három távirányítóval kellett küzdenem egyszerre. (bár vicces volt, amikor az asszony soha nem a jó távirányítóval akarta kezelni az eszközöket )
(#37647) devil-k: komolyan mondom, amíg nem kezdtem el használni én is szkeptikus voltam, de most már közel egy év után azt kell mondanom, hogy minden pénzt megér!
[ Szerkesztve ]
-
dgyuri0123
nagyúr
A WD-hez képest sokkal jobb. Kivéve a megszokást igénylő gomb elrendezést.
De még a Pioneer BDP160-nál is jobb szerintem, mert azon kicsik, egyformák és nem túl kellemes tapintásúak a gombok, nem beszélve a nyomáspontról, ami a Med-nél pont kellően "kemény" ahhoz, hogy határozottan lehessen használni. Nem mellékes az sem, hogy nem kell vele "célozni", mert elég széles szögű a működési tartománya, így kényelmesen lehet navigálni, nem úgy, mint pl. a WD-ével, amivel valóban célozni kell, hogy reagáljon a lejátszó a kapott parancsra.[ Szerkesztve ]
"csak a zene van"
-
bl4ze
veterán
válasz dgyuri0123 #37642 üzenetére
Én is meg tudtam szokni a Med távirányítót.
Mindössze túl nagynak találom, de bejönnek a gombok+funkciók.:. bl4ze .:.
-
dgyuri0123
nagyúr
Igazad van. Nem a legjobb, de azért meg lehet szokni. 48 órája vagyok Med600 tulajdonos és azt kell mondjam, egész jól ki lehet igazodni a billentyűk kavalkádja között. 10 mp ugrás előre-hátra van egyébként dedikált gombbal. A 60 mp-es ugrás nincs ugyan, de van helyette egygombos időre tekerés, hogy így fogalmazzak, amikor a "jobbra" kurzort megnyomod akkor feljön az idősáv és addig "teker", amíg nyomva tartod. Baromi jó szerintem, mert egyetlen pl. 5mp-es gombnyomással, akár 50 percet is lehet léptetni, oda-vissza az időben. A világítása valóban igazi szemkiverő, de legalább van.
A fogása és a masszívsága ellenben abszolút pozitív. Nem recseg - ropog, kellő súlya és mérete van, nagyon kézbe simuló, legalábbis az én kezemben.Ami azt illeti ha most kéne lejátszót ajánlanom, nagyon melegen ajánlanám a Med600-at.
Pl. a WD-hez képest sokkal jobb lejátszó. Mondom ezt úgy, hogy kb 5 éve WD fan vagyok/voltam.
Ha figyelmen kívül hagyjuk a 3D-t, akkor is ajánlanám akár 2D-s anyagokhoz, mert bőven hozza az árkülönbözet által elvárható minőségi javulást minden tekintetben. A kép és a hangminősége egyaránt magasabb nívót képvisel. A DVD-k felskálázása példás, a térhangzás remek, a magas hangok "sziszegése"
elmúlt, pedig a BDP160-nál ez még megvolt. Zenei BD/DVD hangzása teljesen élvezhető, nem úgy, mint a WD-vel, aminek használatakor mindig az erősítőt okoltam, mondván: ez ennyit tud, de nem így van. A MED600 olyan hangszereket hallatott meg velem, amiket eddig észre sem vettem és nem kukorékoló, hanem egészen elfogadható minőségben.
A hálózatkezelése eddig első osztályú, majd később elválik, mennyire stabil.Bocs, ha épp nem kapcsolódik szorosan az éppen aktuális hozzászólásodhoz és nem is akartam ömlengeni sem, de valóban komolyan meglepett a többlet tudása ennek a lejátszónak.
Ezúton köszönöm mindenkinek, (neked is), hogy felhívtátok a figyelmemet ere a remek masinára.
[ Szerkesztve ]
"csak a zene van"
-
BBéci
legenda
válasz devil-k #37638 üzenetére
A világítása durván erős fényű és kikapcsolhatatlan. Hiányzik róla a Dunéknél megszokott 10 mp és 60 mp ugrás. Ha jól emlékszem, kockánkénti léptetés sincs, de lehet, hogy az csak a MED-ről maradt le.
A Panasonic és a régebbi Pioneer távirányítók gombelrendezését tartom etalonnak. Középen a play, amit közrefognak az előre és vissza gyorstekerő gombok, alatta stop, felette pause, amivel lehet kockánként léptetni.[ Szerkesztve ]
-
devil-k
nagyúr
A távirányítónak van egy pár esztétikai "sajátossága" valóban. Leginkább az, hogy sok rajta a felesleges gomb, az elrendezés sem az igazi. De legalább világít és ez sötétben nagyon jó szolgálatot tesz. Illetve lehetett volna szálcsiszolt fekete, mert ez a szürke nagyon gagyi hatást kelt.
- mozi bolondéria -
-
BBéci
legenda
válasz devil-k #37635 üzenetére
Ha egy (számomra) normális távirányítója lenne, biztosan beszereznék egyet. Amit adnak hozzá, az katasztrófa.
[ Szerkesztve ]
-
*Tata*
senior tag
Sziasztok!
Kis segítség kellene.
Van egy 3D tv-m és most wifivel van összekötve a sz.gépemmel servioo segítségével.
Tökéletesen lejátszik a beépített lejátszója mindent, de azt hallottam,
ha egy médialejátszót vennék sokkal szebb lenne a kép.
Milyet ajánlanátok, és azt hogy lehetne összekötni a pc-vel, és a tv-vel?[ Szerkesztve ]
-
robi222
senior tag
Akinek popcorn 400-va az tudna róla mondani valamit ,hogy mennyire instabil és hogy, a hibáit javítooták-e már?
-
mivamma
senior tag
Csak azt tudom mondani amit az asszonynak: azon a fél centin már nem múlik semmi
Sys25: usb-s dvd-re szavazok. Nekem volt lg 492 asszem, az jó volt. De van itthon egy valami Orion vagy tecsos sz@r, ami szinte bármit lejátszik usb-ről (persze mkv-t nem).
[ Szerkesztve ]
-
sys25
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok nekem ajánlani valami normálisabb médialejátszót?Idősebb szüleimnek kéne a régebbi képcsöves samsung tvhez,amin scart és rca(sárga+piros+fehér) csatlakozó van csak,szóval ilyen kimenetü lejátszó kéne.Általában divx és sd felbontású mkv-s filmeket néznek,ugyebár a hd felesleges is lenne azon a tv-n.
Nem kell bele semmi extra hálózati lejátszási képesség,csak usb-n pendriveról vagy az 500as külső vinyómról vigye a filmeket.
Erre kéne valami egyszerűbb és olcsóbb lejátszó.
Vagy inkább vegyek egy usb-s dvd lejátszót?De azokban meg nem nagyon bízok,volt 1-2öz szerencsém ismerősöknél,nagyrészt samsungok és lg-k voltak,de mindegyik elég válogatós volt divx-ben,az mkv-t meg egyik se vitte...
Vagy van valami olyan usb-s dvd ami nem túl válogatós?A válaszokat előre is köszi!
-
BBéci
legenda
válasz mivamma #37617 üzenetére
Egyszer rászánom magamat és elkészítem a Dunémhez a jukeboxot. Nagyon tetszik, de fogalmam sincs, hogyan kezdjek hozzá. MED600-hoz egyszerűen összeállítottam.
-
Orcsi
aktív tag
Most lehet hogy hülyét kérdezek, de pl egy XBOX One nem tud kiváltani egy media playert?! A sima XBOX 360 gyalázatosan játsza le a filmeket....
Same shit, different day!
-
devil-k
nagyúr
Akkor Med600X3D kell neked, ugyanis abban van tisztességes Jukebox. Ezt is rá lehet kötni a NAS-ra és megy is a mozizás. Nálam is rá van kötve a médialejátszó, bár én Popcornt használok.
Ezeket a márkákat szoktuk ajánlani: WD Live Stream, Mede8er, Dune, Popcorn.
mivamma
Vagy Dune.[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
Orcsi
aktív tag
válasz devil-k #37614 üzenetére
Köszi a választ. Nézegettem a készülékeket, de mind 3D s (nincs ilyenem, és nem is érdekel, próbáltam több helyen is és idegesít, ez még nem kiforott technológia, de valakinek ez kell. Moziban is próbálom elkerülni a 3Dt de a gyerek filmeket nehéz megkerülni.....) illetve WDt leszámítva mind HDDs . Ezek pont azok a dolgok amelyeket sosem fogok használni ergó kidobott pénz ?!
Minden adat NASon van és az is tölt le gigabites háló van és eddig még nem volt olyan hogy akadt volna a film...(nem divx )
Viszont az nem derül ki számomra a csili vili honlapokon, hogy tényleg működő képes szolgáltatásuk van a tekintetben, hogy pl a filmeket lehet rendezni és nem mint egy norton commanderben kell a fileokat vadászni.... szóval már jártunk a marson meg minden, de ami most van az fapad.... szóval kéne valami olyan felület ahol pl látom hogy egy film amit letöltöttem egy éve de cím alapján már nem emlékszem rá akkor pl egyből lássam mondjuk az IMDB adatlapját (vagy ilyen nincs?)
A tv egy Sharp ne kérdezd a tipusát nem 3D aquos jó áron volt. Ha jól emlékszem PH is tesztelte és a beállítások is onnan vannak és tényleg szebb képe van úgy mint bármelyik gyári hokuszpokusz...
-
devil-k
nagyúr
60"-s TV-n DivX-t nézni....
Ha továbbra is DivX-t akarsz nézni és nem érdekel a Blu-ray, akkor elegendő egy Western Digital Live Stream. (25.000 Ft)
Ha érdekel a Blu-ray és a Blu-ray 3D is, akkor minimum Mede8er 600X3D-t kell venni. (45.000 Ft)
De szívem szerint, ekkora TV-hez Popcorn A400/A410-et vennék. (89.000 Ft). A Popcorn képminőségileg (is) jobb, mint a Mede8er. Főleg ekkora megjelenítőn lehet igazán észrevenni.
"A kép minődégről nem tudok mit mondani de az tény és való hogy mikor 42"ról ugrottam 60"ra mintha más lenne persze ez egy divx esetében érthető de nagyobb felbontás esetén miért van? rosszul van beállítva valami?"
Ha csak szemre van beállítva a TV és mindenféle képjavító hókusz pókusz be vagy kapcsolva, akkor erősen tudja rontani egy Blu-ray élményét is. Milyen típusú TV-d van egyébként?
[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
Orcsi
aktív tag
Sziasztok,
Olyan kérdésem lenne amire itt biztos tudnátok választ adni.
Asus Oplayem(HDP-R1) van gondolom egy őskövület mivel a megjelenésekor vettem meg és az nem ma volt....és az utolsó FW is 2012es....
Szóval vannak bajaim vele .... fotókat nem tudunk nézni vele mert a 6-7. fotó után lefagy a gép.
Mivel nason vannak a cuccok elegem van abból hogy minden alkalommal a teljes hálozati struktúrát végig kell ugrálnom egy filmért (favorites nem müxik). Ez az egyik legnagyobb bajom!!
Zene lejátszás elég gagyi.....Mi van most a piacon ami kultúrált minőséget és szolgáltatást kínál?
A kép minődégről nem tudok mit mondani de az tény és való hogy mikor 42"ról ugrottam 60"ra mintha más lenne persze ez egy divx esetében érthető de nagyobb felbontás esetén miért van? rosszul van beállítva valami?
HDMIn megy a cucc erősítőbe onnan megy egy kábel tévébe....
Válaszokat előre is köszi.
-
devil-k
nagyúr
-
Asztee
aktív tag
Sziasztok !
Azt szeretném kérdezni,hogy a med600 és med800 között csak a beépíthető HDD a különbség vagy van valami egyéb tudás béli különbség is ?''A világon 10 féle ember létezik : az egyik ismeri a kettes számrendszert a másik nem."
-
djnice
veterán
válasz edemke007 #37604 üzenetére
Kb ez az egyetlen DVD lejátszó ami lejátszik mkv-t (bár azért ezt vásárlás előtt kipróbálnám, mert nem mindenhol írják) és van rajta scart is: [link]
Gondolom a scart az rgb jelek miatt kellene, hogy szebb legyen a crt tv-n a kép, ha a sima kompozit is elég, ésszerűbb egy bluray lejátszót venni, ha egyszer majd le lesz cserélve a tv.[ Szerkesztve ]
-
edemke007
tag
Ez mit tudhat?
http://ipon.hu/webshop/product/ibox_8608_dvb_t_media_recorder/419960
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest