Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kissdani
senior tag
válasz erdoke #38404 üzenetére
Sajnos igy se jó! Közvetlenül szeretném neki megadni a asztali gép hdd-jének az elérési utját de sehogy se sikerül! Elmondaná valaki hogy is néz ki az elérései ut?
85XH9096B_UE75MU7000_Optoma HD33_Galaxy S10+_AGM A8_MSI GE73 7RD Reader_PS5_Denon AVR-X2500H_JBL ES 5.2_Dune HD Base 3D_Asus AX88U-N18U_Logitech Harmony Ultimate One_Samsung HW-K550_Synology DS918+_
-
Mercutio_
félisten
válasz erdoke #37966 üzenetére
Kelet-EU-ban egy fizetős szolgáltatás a többség számára nem lehet versenyképes
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
blakey
titán
válasz erdoke #37861 üzenetére
Köszönöm, akkor nincs más hátra mint egy próba.
(#37864) dgyuri0123
Amik vannak azok úgy maradnak, elég sok "ereklye" van köztük és néha jőlesik egy kis "korongozás".[ Szerkesztve ]
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Madwe
nagyúr
válasz erdoke #37665 üzenetére
Nekem a harmony touch annyira nem jött be... A készülékeim legtöbbjének van ipad appja (kivéve az erősítőnek) uh nekem marad az ipad+ erősítő távja, így sokkal kellemesebb nekem mint a harmonyval volt, amivel sok minden körülményesen oldható meg (de legalább minden megoldható 1 készülékről, az is igaz...)
-
Tomocso
tag
válasz erdoke #37019 üzenetére
Úgy néz ki a külső keret a ludas! Egy Aldis ChiliGreen 1,5-os, szerintem mivel green ezért állítja le magát. Beledugtam egy régi sima sata2-es házban lévő 180 gigás külsőt, ez folyamatosan pörög el is érem mindig, de most meg a torrentet nem tudom rá letölteni, men értem miért. Elindítom a letöltést majd 5 másodpercen belül leáll, hálózati hely nem elérhető felirattal.
Nahh mindegy még próbálgatom este hátha össze hozok valamit, lehet átpakolom a régi házba a nagy vinyót, megnézem mit csinál.köszönöm az eddigi segítséget.
-
-
válasz erdoke #36806 üzenetére
Nem értek, hozzá,de egy másik topicban hobbyelektronika, azt mondták, hogy a 110v/60hz-es készülékek elektronikáját is a 60hz-re szabályozzák, hogy a interferenciát elkerüljék.
És emiatt nem lehet magyarországon ilyen készülékekkel földi adást nézni, meg mivel azok 6mhz-enként lépnek csatornát,
ÉS eddig egy digiTV beltérit kötöttem rá,de futott a kép és a menü is , meg fekete-fehér volt a kép is.
Egyedül a TV saját menüje volt szines és az volt álló.
Ezért gondoltam, hogy hátha a Digis beltéri is 50hz-en adja a képet, mivel europai szabvány szerint készült.DE gondoltam egy mediaboxnál ha csak filmet játszanék le ott tudnék állitani 60hz-et, sajnos a közelben nem találtam még PC-t vagy olyan laptopot amivel összetudnám kötni,mert ott biztos tudnám állitani a képfrissitést.
-
djnice
veterán
válasz erdoke #36153 üzenetére
Sajnos nem lehet dinamikusra állítani a kimenetet, csak a képfrekvenciát váltja, a p és i között nem vált. A hdmi 10 biten áll természetesen. Ha esetleg van lehetőséged kipróbálni a Live Hub-on az általam linkelt anyagot vagy akár egy 1080i-s felvételt (tudok küldeni samplet ha kell) akkor észreveszed a különbséget, de tegnap le is fényképeztem a hibát.
-
djnice
veterán
válasz erdoke #36089 üzenetére
Na végre valaki aki ért hozzá. De én nem vitatkozom többet, azt vesz mindenki amit akar. Én saját szememmel látom hogy a WD képe egyértelműen rossz, ezek az előző generációs sigma procik ennyit tudtak, az újak már jók, nemhiába rakták bele a VXP-t.
1080i-ből pedig mindig 1080p lesz a megjelenítés során, hiszen a TV progresszív megjelenítő, csak nem mindegy milyen algoritmus végzi ezt. -
devil-k
nagyúr
válasz erdoke #35798 üzenetére
Visszatérve a témára, elég tökéletes háznak és feltételeknek kell lennie, hogy a wifi valóban úgy működjön, ahogy az ember elvárja, vagy legalábbis "képzeletében" él.. Nálam is van egy holttér, ahova már nem ér el a vezeték nélküli net, ezt annyival tudtam kiküszöbölni, hogy vettem egy jelerősítőt, ami tökéletesen lefedte ezt a kis területet.
Bár abszolút megértem az álláspontodat, hogy nem túrnád fel a frissen festett házat. Én sem tenném. Előre kell gondolkozni, amikor van rá lehetőség.
- mozi bolondéria -
-
devil-k
nagyúr
válasz erdoke #35794 üzenetére
Igazad van, rengeteg körülménytől függ a WIFI, ezért sem mentem bele mélyebben. Viszont a kábeles megoldás szvsz. egyszerűbb, nem őszülsz bele és ami fontos, stabil. Igaz, járhat "rombolással", de egy kis odafigyeléssel és igényességgel szerintem kivitelezhető.
De az sem mindegy, hogy egy 700 MB-os adatot akarsz áttolni vagy egy 45 GB-osat. Kísérletezni lehet, de annyi tényező van ami ront ezen a wifis dolgon... Nálam is AC-s router megy, de semmi "komoly" nem csatlakozik rá vezeték nélkül:
2 db okostelefon (ebből 1 db 5 GHz-n),
1 db laptop
1 db TVMinden más (Popcorn, NAS, erősítő, PC) kábelen van csatlakoztatva.
[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
BBéci
legenda
válasz erdoke #35470 üzenetére
Informatikus, rendszergazda haverom szerint a 3 TB-os RED-hez olyan NAS kell, ami SATA III-as. Nem értek hozzá, csak azt tudom, amit nekem mondtak.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
kutga
nagyúr
válasz erdoke #35350 üzenetére
Hálózati lejátszás nem érdekes, egyelőre mezei avi-khoz kell, de lehet ezzel azért megpróbálkozom pár HD tartalommal is, ha már tudja.
Igazából egy mindenes lejátszót kerestem beépített lemez meghajtóval, ami azért pár évig használható marad.
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz erdoke #35330 üzenetére
"Nincs gondja a 23,976-tal, és majd szólj, ha talalkoztál problémával 24,000-s filmet nézve."
Nna, vettem a fáradtságot és kölcsönöztem egy 24 fps-es Francia filmet. Sophie Marceau a főszereplő, valami újabb film, a másik szereplő Gad Elmaleh, na mindegy.
Lényeg TS Muxer-be importálva megállapítottam, hogy valóban kerek 24p-s. Kipróbáltam a WD-vel és, szaggatott, mint állat. Na mondok ezt nem hagyom annyiban és megint csak TS Muxerrel még egyszer átmuxoltam ugyanúgy kerek 24p-re, mint korábban volt.
Láss csodát: akadás/röcögés mentes a kép és a hang is teljesen szinkronban maradt, hiszen 24p-ről 24p-re konvertálva nem mászott el az sem nyilván.
Ergo én most is azt mondom, hogy a release "gyártója" b@sz el valamit muxolás közben. Más anyaggal is ki fogom próbálni az tuti. Ott van pl. a Bor Mámor Provence. Az is el van cseszve, de nagyon és csak ilyen ratyiban lehet hozájutni. Meglátom mit tudok vele kezdeni.[ Szerkesztve ]
"csak a zene van"
-
erdoke
titán
válasz erdoke #35323 üzenetére
Többször is riportolták már a WD felé, és a korábbi lejátszóknál is így volt. Egyszerűen sz.rtak rá. Itt a Live Stremaing bug reportja 24.000 ügyben.
A legjobb aláírás a héten
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz erdoke #35315 üzenetére
"Az európai mozifilmek jó része 24,000 képkockasebességgel készül, innentől nem értem a kommented."
Arra reagáltam, hogy a WD-nek gondjai vanak szerinted az európai filmekkel. Ha 24p-s akkor nem lehet semmi gond. Ha 23.976, akkor sem, csak az elcseszett release-el lehet a gond.
Hangsúlyozom: a WD mindent normálisan játszik le. Az ASUS nem.
[ Szerkesztve ]
"csak a zene van"
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz erdoke #35311 üzenetére
" Európai mozifilmek esetén okoz hasonló röccenést, mint amit az Asus a hollywoodi moziknál csinál."
Ennek semmi köze az európaisághoz. Ha szar a release, akkor semmi nem tudja normálisan lejátszani.
Azért van egyébként, mert az okos készítő DVD-ről emeli át a hangot MKV-ba. A BD eredeti 24p-s fps-t átmuxolja 25 fps-re. Így jó lesz a hang, de döcögni fog a kép, mint az Asusnál a 24p.
WD csak rossz anyaggal döcög.
Viszont nincs rajta sztereo coax kimenet, csak átalakítóval.Barthezz2 :Mellékesen megjegyezném, hogy egy 5.1 DD, vagy DTS-t hang sztereóra lekeverése nem a legjobb megoldás, mert a center hangokat nem fogod tudni szabályozni, így biztosan nagyon halk lesz az effektekhez viszonyítva, de ha hallani szeretnéd és felhangosítod, akkor biztosan kiesel a gatyádból egy komolyabb robbanástól, vagy lövéstől, amikor épp az effekteké a szerep. Akkor pedig marad az a megoldás, hogy állandóan fel-le nyomkodod a volume-t, ami baromi kényelmetlen és kiábrándító tud lenni egy 2-3 órás film teljes hossza alatt.
[ Szerkesztve ]
"csak a zene van"
-
MODERÁTOR
válasz erdoke #35309 üzenetére
Hm.. értem.
Az a baj, hogy 20 alatt nem nagyon találok mást, amit érdemes lehet, 20-30 közt már akad, de mindegyik netes, ami meg nekem nem feltétlen kellene, de a felár meg ugye mégis ott van.
De akkor visszaolvasgatva.. a WD TV Live Streaming már megfelelne az elvárásaimnak(attól eltekintve, hogy egy 10-essel több)? Van vele valami para amit érdemes tudni?
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
DeathAdder
veterán
válasz erdoke #35297 üzenetére
Igazából van külső hordozóm amivel a nagyobb filmeket gyorsan átmásolom, csak egyedi esetekben pl. egy sorozatrész, vagy F1 gyors letöltése után többször próbálkoztam már a hálózati lejátszással, és biza nem mindig volt stabil.
Egyébként is tervben van már router csere, csak tudni szerettem volna, hogy ezzel is nyernék-e. Mert ha igen, akkor a vásárlás küszöbén állva nem spórolnék azon a néhány ezren, hogy a jobbat válasszam
-
Kroni1
veterán
válasz erdoke #35285 üzenetére
Értem, köszi a kimerítő segítséget! Akkor ezek szerint ebben az árban te inkább a WD Live streaming-ot ajánlanád.. Megnézem melyik van aprón, és akkor még kitalálom h mi legyen!
Amúgy utánaszámoltam, valóban elég a 100-as LAN, ahogy nézem az mkv-im közül a 3D-sek is ~6-12Mbps-al vannak tömörítve, plusz az audió, ami együtt is max 15Mbps sávszélt igényel (ha jól sejtem h így ki lehet számolni).
[ Szerkesztve ]
-
Kroni1
veterán
válasz erdoke #35272 üzenetére
Köszi! A másik hasonló tudású cucc az O'Play mini Plus ha jól látom. Arról milyenek a vélemények? Nekem azért lenne kicsit vonzóbb mert én csak hálózatról használnám, és ugye annak N-es a Wifije és Gbit LAN-ja is van, a WD-nek meg ha jól látom csak 10/100-as.. Vagy ez nem annyira lényeges különbség, és a 3D mkv-khoz elég a lassabb LAN is
[ Szerkesztve ]
-
Perillustris
senior tag
válasz erdoke #35151 üzenetére
Mindamellett, hogy elfogadom, sokan vannak, akik egy HTPC mellett döntöttek, számomra elég meggyőző, hogy nem is oly régen segítettem unokatesóm gépét eladni. Megépítette, kitartott mellette, de aztán elfáradt, és egy Dune HD Max-re váltott.
Egyben nem is sikerül eladni, melynek nyilván az az oka, hogy aki HTPC-t épít, az maga szereti összeválogatni-építeni az alkatrészeket (ahogy egy tuningolt autót sem szoktak vásárolni ezek rajongói, hanem ők szerelik, teszik mássá azt).
Perillustris
-
törölt tag
Abszolút nem értek egyet, semmiben, de nem részletezem, mert ez már valóban nem a topik témája. Semmivel nem foglalkozunk vele többet, mint NAS és egyéb témákkal. Akkor kerül elő, mikor valaki MP keretein belül keresi azt, amit sosem kap meg általa, vagy többet, szebbet és jobbat, gördülékenyebb megoldást szeretne, mint ami egy MP-től elvárható. Az, hogy egy értelmesen összeállított HTPC-nek jelentősen jobb kép és hangminősége van, nem hit kérdése, hanem tény. Amikor valaki filmek nézésre LCD tévét szeretne, 10-en ugranak, hogy ne azt a szart vedd, hanem plazmát. MP és HTPC kérdésköre ugyanez, ha valakinek kiugró minőségi követelményei vannak, akkor "kötelesség" felhíni a figyelmét a jobbik megoldásra. Itt is. Én legalábbis megteszem, és akárhányszor valaki hasonló követelményekkel érkezik, ezután is meg fogom tenni. Mint ahogy MP-t ajánlok, segítek annak is, akinek erre van igénye, ezt tudja megfizetni, stb.
(#35157) BBéci
Akkora miért nem lehet, mint a Base 3.0? Vagy fele, aminek semmi akadálya. Ha kiesik a telefonos táv, erre az esetre találták ki a távirányítót, melyet magad programozol tetszőleges gombokra, tetszőleges szabadsággal. Természetes nem téged beszélnélek rá, de folytathatnám a kötözködést végtelenségig, pl fogyasztás, ami konfigtól függően 20W-ból is megoldható, hangtalanság szintén nem akadály, stb stb.
Mostanában az az érzésem, rengeteg hozzászólás szimplán kötözködésből születik (nem csak itt), semmi más értelme nincs, számos alkalommal felületes olvasgatás után, és vagy gonoszkodásból, egymás cseszegetésére, szemellenzősen, csak saját érdeket előtérbe helyezvén, kompromisszumra, más nézet elfogadására képtelenül.
-
BBéci
legenda
Egyetértek.
Boldog vagyok, amikor egy nap nem kell bekapcsolnom a laptopot, asztali PC-m sosem volt.
Akkor érdekelne a HTPC, ha akkora lenne, mint a Dune Connect, ugyanannyi áramot fogyasztana, ugyanolyan hangtalan lenne, ugyanannyiba kerülne.
A telefonos távirányítás élből kiesik, mert nem lehet vakon használni.(#35156) Dorian
A Samsung Green sem 7200-as.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
törölt tag
válasz erdoke #35149 üzenetére
Ezt a Harmony megoldja. Figyelmetlenül betévedők kedvéért, az eredeti kérdés bitstream és egyebek közötti különbségről szólt, és a HTPC olyanok számára lett felvetve, mint lehetőség, akiknek a rendszere, minőséggel szemben támasztott követelménye megkívánja a (sokkal) jobb minőség meglétét. Senkire sem lett rátukmálva, főleg olyanokra nem, akiknek tudvalevőleg nincs igénye jobbra, másra, mint a topik főszereplői.
-
törölt tag
válasz erdoke #35139 üzenetére
Többségünk SSD-t vagy Pendrive-ot használ, melyről hidegindítással 15-30mp és játékra kész az XBMC, MPC-HC stb. Ahogy távirányításra tablet, teló és Yatse, látványos, gyors és pofonegyszerű, de számos programozható távirányító is rendelkezésre áll, kinek kénye-kedve szerint.
-
Warter
addikt
Nah, nálam pont így működik a htpc-m. Megnyomom a bekapcsoló gombot a távirányítón, bejön az xbmc kb. 20 sec. És már nézhető/hallgatható bármi. Plusz ott a tabletes felület is, ha valaki arra élvezne.
Toobee: Még a végén kiszorulnál a konyhából a kávé gépeiddel együtt.
[ Szerkesztve ]
-
Toobee
veterán
Ha akarom, akkor a Harmony nalam is megoldja ezeket, viszont en jobban szeretem a telefonon keresztul iranyitani. Eppenseggel azzal is meg lehet oldalni a komplett vezerlest, mivel van rajta infra. Szoval nalam ugy nez ki, hogy a PC 24/7-ben megy. Ha zenelni szeretnek, akkor bekapcsolom a rendszert a telefonrol, majd kivalasztom a hallgatni kivant albumot. Ha meg mozizni, akkor a TV-t is benyomom es filmet valasztok a telefonrol. Megcsinaltam a boritokat, szoval meg jol is nez ki. Feleseg nincs, gyerekrol meg nem tudok.
-
xtremetuning
addikt
Nálam a Harmony One simán vezérli a CrystalVisiont....úgyhogy probléma kipipálva....
...ha belekezdtél a high-endbe, vess keresztet, mert sosem lesz vége.. :) ......... és ezt mástól nyúltam, de nagyon igaz : 'Tegnaptól őszinteséget fogadtam. Azóta nincsenek barátaim...'
-
Joshi
titán
Vettem egy Logitech Harmony távot azzal a céllal hogy majd minden távirányítót kivált, aztán most ott tartok hogy szinte minden készülékem sajátját használom. Volt nekem is htpc-ém de inkább visszaváltottam asztali lejátszóra, jelenleg nem tudnám megmondni hogy mi a legjobb talán egy fini kis félvér csaj kellene aki lesi a kívánságaimat.
-
BBéci
legenda
válasz erdoke #35129 üzenetére
Az egy külön kategóriát képvisel, próbálták ötvözni a BD-s és a médialejátszós képességeket. Mint tudjuk, az öszvér megoldások ritkán sikeresek. Ezért valahogy nincs a látókörömben az a készülék.
-
Szaki2
tag
válasz erdoke #34908 üzenetére
Köszi szépen!
Nekem csak az a lényeg, hogy a letöltött avi, mpeg, mp4, mkv filmeket szaggatás nélkül tudjam pendriveról nézni analóg tv-n (nem HD, full HD).
Se ISO, se bluray lejátszás nem érdekel.A futottak kategóriában van még az Measy A1 HD vagy a boxchip F10-et használó noname kínai lejátszókkal érdemes foglalkozni?
-
törölt tag
válasz erdoke #34770 üzenetére
Egyetértek, szerintem is megérné cserélni.
(#34771) robi-k
Az agyonveri tévé esetén azért túlzás (természetesen jobb), sokan szeretik a rommá élesített, eltúlzott képjavítók használatát (pl darbee 20-30% felett), majd ennek téveszméjében ítélni, miközben borzalmas művi képet néznek. Találkoztam hurrázó teszttel 50-es értékkel, ami nekem inkább fájdalmas. Egyébként pont ma olvastam egy hazánkfia véleményét AVF-n, Oppo 95 vs AMD HTPC esetén nem lát semmi különbséget. Nálam is hasonló a sorrend, megfelelő megjelenítő esetén látványos különbség S864x > A-400 > Oppo és HTPC procival/rendererrel.
[ Szerkesztve ]
-
snemeth
aktív tag
válasz erdoke #34503 üzenetére
Ami nem feltétlenül baj, mert a 3D és a DTS HD helyett kap AVI lejátszást.
Az avi egy konténer. Amivel a lejátszónak gondja van, az a divx. Évek óta nem láttam divx kódolású filmet, ami persze nem jelenti azt, hogy ne lehetne bárkinek ilyen. Ugyanakkor simán átírható a fourcc kód xvid-re és akkor már viszi is. [link]
-
Mezga Aladár
veterán
válasz erdoke #34493 üzenetére
A WOL funkciót, nem minden synology nas tudja. Jellemzően a drágább modellek.
(#34491) Shadowbull: "Ha a NAS energiatakarekos uzemmodban van"
Ha lehet, tudnád a nas tipusát?(#34492) axwel18: Nem túl drágán vállalható, én egy 100-ast hasonlítottam egy 200-al, valamivel gyengébb a képe, bd remux bitráta a határon mozog, hd hang, ha jól emlékszem, nincs, bd menü, gyári jukebox nincs.
[ Szerkesztve ]
-
madgie
titán
válasz erdoke #34343 üzenetére
Fél év költöztünk, én meg tudtam oldani a kábelcsatornát? Festeni, falat javítani úgyis kell, ha "új" házba mégy, akkor már nem nagy kaland előtte pár helyen normális kábelcsatornát kiépíteni.
Persze én is sok mindent másképp csinálnék azóta
Ami viszont biztos: inkább nézek kényelmesen 720p sorozatot hálón, mint vinyóra másolgassak, ha kell valami.
-
Warter
addikt
válasz erdoke #34340 üzenetére
Majdnem megkönnyeztem a történetedet. De ebből még mindig nem következik semmi. Letölteni lehet wifin is, de ettől még a fájlok tárolása vagy a megosztás nem kell, hogy usb-n legyen és másolgatni kelljen. Vagy meg lehet azt oldani automatán is. Na mind1, mindenki úgy csinálja, ahogy akarja. Peace.
-
BBéci
legenda
válasz erdoke #34329 üzenetére
Az első perctől kezdve, (2009 augusztus) amióta merevlemezen tárolom és arról nézek filmeket, kizárólag USB-n keresztül másolok, valóban az a leggyorsabb.
-
robi-k
őstag
válasz erdoke #34327 üzenetére
Az A400 max 45 MB/s tud. AZ A400/410 processzora sokkal jobb/gyorsabb/magasabb teljesítményű MCU-val rendelkezik, és kétmagos. Tehát igen, az A400 esetén van értelme (sőt, kötelező) a gigabites hálózat.
(#34331) BBéci
A korszerű médialejátszók vagy a NAS hálózaton keresztül gyorsabb adatküldésre képesek, mint az USB 2.0 max 45 MB/s elméleti sebessége. Az USB 3.0 már jóval gyorsabb, de hosszabb távolságra (3 métertől) nem vetélytársa a gigabites hálózatnak.[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz erdoke #33896 üzenetére
Még nem volt a kezemben, jövő hét közepén kapok egyet tesztelésre.
(#33898) dgyuri0123
Szerintem 50GT60-hoz is felesleges A-400-at venni, 55VT60-hoz már megfontolandó. Nem az ujjamból szopom, mindkettővel próbáltam, használtam.[ Szerkesztve ]
-
herhi
tag
válasz erdoke #33833 üzenetére
Újra sziasztok...szóval a történet továbbra is a ma vásárolt Asus O Play Minivel folyt.
mégpedig ki mit tud arra mondani, hogy minden működik rendesen, szuperul, távirányító is, kábelek, minden, de egy baj van, távirányítóról bekapcsolni nem hajlandó, kikapcsolni viszont DE!!
ez mi a szösz?? nem tudom bekapcsolni....csak kihúz, újra bedug.
köszi...[ Szerkesztve ]
-
deusrache
csendes tag
válasz erdoke #33831 üzenetére
Hálás köszönet. Hiába, 20e forintért kár a csillagos eget várni, főleg ha általános célú a termék.
Ugyanakkor a WD-ben riaszt hogy egyes formátumoknál mintha hivatalosan sem bírná az 1080p-t:
MPEG4.2 ASP@L5 up to 1280x720p30 resolution
H.264 BP@L3 up to 720x480p30 or 720x576p25 resolution
Forrás, hivatalos specificikációElnézést ha hülyeségen aggódok, de sajh' csak PC-s világban vagyok jártasabb - nem nagyon tudom megítélni hogy a fentebbi gondot jelent-e.
-
-
kenny123
addikt
válasz erdoke #33756 üzenetére
Még hirtelen eszembe jutott valami, megint.
Ugye az említett lejátszón ( MED600X3D ) csak usb 2.O van. Ez nem kevés, egy mondjuk 4Ogb bd iso-nál? Nme fog akadozni a lejátszás, pufferelés miatt?Szerk: Bizony, nyílván a lekvár.
EU kiosztást használok HU layouttal, amiben nincs 0.[ Szerkesztve ]
yo
-
nagyúr
válasz erdoke #33498 üzenetére
"Az R6S ugye továbbra se tud 23,976-ot kiadni."
A gyári CS szoftverrel nem, de a BC firmware-verzió tudja 2D esetén a 23,976-ot. 3D esetén viszont egyik szoftverrel sem megy.
Locutus :
Bizony, hogy látható az röccenés negyvenvalahány másodpercenként, azonnal kiszúrható egy jó megjelenítőn!
[ Szerkesztve ]
-
Locutus
veterán
válasz erdoke #33502 üzenetére
És ezek gyorsabbak mint az R6S? Vagy frissebb kodekeket tudnak? Vagy mi indokolja, hogy mondjuk az R6S durván 15k-s eladási árához képest rátegyek még 30k-t egy med600x3d-re? Valahogy úgy érzem, hogy ennyivel közel sem tudnak többet...
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest