Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
douggutaby
tag
Sziasztok!
Médialejátszót keresek, de eléggé idegen vagyok a témában. Összeget nem igazán tudok mondani, függ attól, hogy a lentiek közül, mit lehet megvalósítani, de 50-100 között gondolkodom. Lehet NAS lenne ideális nekem, de 48nm-en, panelben nem tudom, hogy hova rakjam, és lehet az összegbe sem férne bele egy jobb fajta.
Lehet felsorolok olyan dolgokat, amikre nem képes, de ez lenne a cél:
- unix, linux alapú, jó lenne shell scripteket futtatni, pl torrent letöltése után, vagy feliratkeresésre, vagy ssh miatt is jó lenne
- torrent, amit távolról is elérek (pl Transmission eléggé beávált)
- XBMC képes, bár ha már linux, akkor ez elvileg menni fog (így a következő pont lehet felesleges is)
- kép nézegető, zenelejátszó nem tudom mennyire alaptartozéka mindegyiknek
- belső tárhely, vagy USB-re HDD kötés mindegy (nem wifi-n akarom, hogy lejátszon), igazából nagy álom az lenne, hogy ha innen streamelve tudnék filmet nézni más eszközről.
- wifi támogatás
- HDMI kimenet
- Full HD
- 3,5 jack kimenet
- esetleg böngésző, youtubeElőre is köszi a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest