-
GAMEPOD.hu
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quqesz
nagyúr
válasz mSchumi87 #61799 üzenetére
Azok a frekvenciák, amiket a mobilhálózat használ, ergó ezen telefonálsz/netezel. Nálunk a gsm és az LTE van. Kb úgy képzeld el, mint a rádión az fm/am, csak ez kétirányu kommunikációra képes.
Hogy melyiket melyik szolgáltató használja az változó, asszem a 800-900 a 2g, az 1800/1900 meg a 3g, de ebben nem vagyok biztos.[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
mSchumi87
senior tag
GSM: 850, 900, 1800, 1900 MHz
UMTS:850, 900, 1900, 2100 MHz
LTE (FDD): Bands 1, 3, 5, 7, 8, 20
LTE (TDD): Bands 38, 40, 41Ezt valaki el tudná magyarázni mi mit jelent? Koszi
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S24/ MacBook Pro 14" M1 Pro/ iPad mini 6
-
w333
félisten
válasz Aryon87 #61795 üzenetére
Több cuccot ad ki magágól ... így nem kívánod a cigit !
Illetve ez nem folyik, nincs annyira macerás ... az akku is jobban bírja !
Én amit ajánlok egy ilyen Joytech AIO készülék ehhez 1ohm porlasztó és 12mg -s leves, ezzel le tudod rakni a cigit
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
mSchumi87
senior tag
Van olyan hivas rogzito ami root nelkul mukodik?
Mas: emlekezteto program kozul mit ajanlanatok?
-
Aryon87
félisten
Igazából miben különböznek a készülékek? Ugyanúgy kiadja a cuccot magából nem? Nem értek hozzá, nekem az lenne a lényeg, hogy a cigit elhagyjam. Most kb 20k a dohány+hüvely kombó havonta.. Havi ~6k-ra csökkentve még jobb lenne.
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
akooos
veterán
50.000 forintnyi fagyitól kihányom a tüdőm Megyek szombaton a Mi Storeba, megnézek mindent. Az elsődleges cél a Mi Notebook, de ha nem lesz, akkor porszívó, víztisztító vásárlás lesz Ja meg egy füles is kéne az AKG by Samsung helyére.
Ja amúgy megvárom az új iPhonet (többek között) és csak jövőre fogok telefont venni.
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
Van e-cigim, alirol rendeltem. Ugyanaz mint itthon a starter.
2db volt benne + toltofej, kabel tok es adagolo 3k aron..
Sok embertol hallottam, hogy netrol lehet rendelni a levest, csak a forrast nem tudom. Jobb lenne, mert olcsobb is. Itthon a 6mg-os epres vivo-t vettem.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
w333
félisten
válasz Aryon87 #61787 üzenetére
Simán át tudsz rá állni ... bőségesen kiváltja a cigit !
Liquidet netről is tudsz rendelni, durván 5k a 100ml ami 2 hónapig elég !
Csak porlasztót kell cserélni durván 1-2 hetente az 2k az 5 darab (2 hónapra) elég !
Szóval kb. 5 ezerből bőven elvagy havonta !
Szerk.
Én ezt rendeltem ... nagyon megéri !
Csak ugye rendeltem még hozzá 6X10ml levest meg porlasztókat !
Ha tudsz Aliról rendelni akkor negyed áron megvagy ott 16$ és 3.6$ az 5 porlasztó.
Na szóval ha kintről rendeled a cuccokat, havonta lazán megvagy 2-3 ezerből !
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
Vannak, de sajnos kiegeszitoket nem forgalmazunk. De nagyon nem is keresik az e-cigis cuccokat, inkabb a liquideket veszik.
Azert tenyleg nem mindegy, hogy 6k vagy 40k... En is kb annyival kalkulaltam, 1 honapra talan ha 3x kellene vennem lottyot.
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
w333
félisten
válasz Quqesz #61784 üzenetére
Na igen ... addig én is mindenképp várok, S10 -re kíváncsi vagyok !
De nálam akár a szinfon is játszik (persze az X)
Különben k*rva jó ez az S8 én nagyon megvagyok vele elégedve ... amire használom bővel túlteljesíti, ha nem cserélném le szerintem még 2 évig is jó lenne !
És amit észrevettem hogy ahogy jönnek a havi frissítések úgy lesz egyre jobb ... már ezek az apró döccenések is lassan megszűntek, így kellett volna kiadni, szóval egyelőre bőven elvagyok még vele
[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
válasz leslien #61777 üzenetére
Na ez gyors volt! Ennyire nem jött be?
akooos
Akkor már 2:0 a userek javára (vs Note9)...MI8 lesz az sztem...😀Fotós topik
Múltkor akartam felrakni képeket, de nem tettem....mert
1.S8+ lerágott csont
2.ami ott megy már sokszor nem is a képekről szól....hanem hogy ki mondja a nagyobb vakert[ Szerkesztve ]
-
akooos
veterán
Bementem egy Media Marktba egy Note 9-nyi pénzzel a zsebemben, aztán megtapogattam és inkább nem vettem meg. Jobban kézreáll a 8, ha cserélem, nem a 9-re fogom.
-
w333
félisten
Na megjött az Ecigi készletem ... fura nagyon fura (pedig majdnem 2 évig szívtam) de nagyon elégedett vagyok vele, nagyon jó kis cucc (ajánlom) !
23k volt mindenestől durván 1 hónapnyi adaggal !
Kicsit utánaszámoltam a dolgoknak és nagyon durván 6000 Ft a havi költség és simán kiváltja a cigit amire havi szinten 40k -t költöttem ami brutál sok !
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
-
leslien
nagyúr
bye bye Note 9...
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
mSchumi87
senior tag
Sziasztok valami olyat lehetseges csinalni hogy van tobb gmailes accountom de lassan majd torolni akarom amiket nrm hasznalok de addig is atlehet iranyitani az uzeneteket amiket kapnek a regikre az uj accountra?
-
-
akooos
veterán
válasz vodrosjozsi #61768 üzenetére
Nem, hanem más topikokban. Itt, szerkesztett képek és még ki tudja hol.
-
Arcképgyáros
válasz aprokaroka87 #61766 üzenetére
Volt már hasonló
iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU
-
nrg_52
addikt
válasz vodrosjozsi #61768 üzenetére
Democsokvagy. 😂😂😂
Ma próbáltam jobb ember lenni, de a világ nem hagyja.
-
mentic18
aktív tag
válasz aprokaroka87 #61766 üzenetére
nem. félálomban én a macskanőket számolom.
Samsung Galaxy A53 5G
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz vodrosjozsi #61754 üzenetére
Más: Ti szoktátok fél álomban, pl rendezgetni a Launchert a telefonon, illetve összevissza nyomkodni?
-
Aryon87
félisten
-
Aryon87
félisten
W333, ez miért is nem lepett meg?
Tényleg van valami fátyolosság, mintha egy zsírréteg lenne a Note kameráján.. Pixel meg tök tiszta
[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
válasz vodrosjozsi #61758 üzenetére
Van csajom? Húúú, csak az asszony meg ne tudja!😀
-
Quqesz
nagyúr
-
mentic18
aktív tag
Jó lett a mi a2 lite, de ennyiért inkább az a1. Nem zavar a botchnotch de nincs értelme, arc azonosítás nincs, dupla kopp nincs, a kamera nem annyira jó. Ez is bestbuy ha új középkategóriás készüléket akar vki. Jobban várom a sima a2t.
Samsung Galaxy A53 5G
-
mark!
őstag
válasz vodrosjozsi #61751 üzenetére
nem vagyok má akkora rokker, de néha azért indítok még nirvanát vagy rage against the machinet
>
-
mark!
őstag
-
Arcképgyáros
Picivel jobbat pl. mint amilyen nekem van (bár 0-ról építve lehet, hogy más árazás jönne ki).
Az enyim:
Dell U2412M monitor ~40k
Win10 Home 50kHP Z400 workstation 8GB RAM, 150GB SSD
i7 930
+ Egyéb alkatrész
Összesen 100k alatt kijön, nekem 50 volt Quadro600 VGA-val (ami helyett most GTX750Ti süvít).iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU
-
mark!
őstag
tudom hogy nem android, de: kb milyen gépet lehet rakni max 200-ból monitorral együtt? videókártya fix, rx560-at szeretnék
>
-
Arcképgyáros
-
S e t h
nagyúr
válasz vodrosjozsi #61742 üzenetére
Nem meteorológus, felolvassa amit elé raknak, szóval a szakmaisághoz annyi köze van, mint itt a fórumozóknak.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
vodrosjozsi
addikt
válasz aprokaroka87 #61740 üzenetére
Hát értsen már a szakmájához érted.. tiszta gáz
Samsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
nrg_52
addikt
válasz aprokaroka87 #61740 üzenetére
Nem lenne egy hosszu eletu a hazassagotok akkor. 😀
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz vodrosjozsi #61739 üzenetére
:D
Ha téved, akkor elválok tőle. -
vodrosjozsi
addikt
válasz aprokaroka87 #61738 üzenetére
Hát hallod ha elvetted volna zitát akkor amikor mondtam akkor nem kellene a butatelefonodat bámulnod.. élő időjárás jelentés, akkor amikor akarod, előbb tudod mint bárki más + még meg is húzhatod
[ Szerkesztve ]
-
mentic18
aktív tag
válasz aprokaroka87 #61736 üzenetére
nem. te pataki zita vagy és a kör közepén se nézel ki túl jól.
mostanában nem tud összerakni 2 normális mondatot sem őőőzés nélkül. pedig csak a szöveget kellene felolvasnia.Samsung Galaxy A53 5G
-
akooos
veterán
válasz aprokaroka87 #61732 üzenetére
Remélem nincs igazad, ez az idő pont optimális nekem, végre nem azon szenvedek, hogy a bőrömet is lekaparom magamról Hanem végre be kellett takaróznom éjszaka
-
nrg_52
addikt
Aigner Szilard, te vagy az?
-
Arcképgyáros
Akkor ezt most benéztem
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz Dr. 444Hertz #61731 üzenetére
Csak úgy halkan megsúgom hogy 2 nap múlva itt már 33°C lesz.
Az hogy most hűvősebb volt, az egy hidegfront miatt van.
Volt már olyan hogy Júliusban nappal 7-9°C volt, és egész nap esett.Max a reggelek már hűvősebbek lesznek.
-
Arcképgyáros
válasz aprokaroka87 #61730 üzenetére
Há mindig ez van, nem?
Aug. 20 után két hétig hosszú felső-alsó, aztán szeptember második hetétől megint kikukucskálnak a fenekek meg a mellek a lányok ruháinak ilyen-olyan részéről...iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz Dr. 444Hertz #61729 üzenetére
Hol van kéthetes őszi időjárás?
-
Arcképgyáros
-
vodrosjozsi
addikt
-
mark!
őstag
válasz Dr. 444Hertz #61726 üzenetére
tudod, neked nincs időd, nekem viszont van sok pénzem
amúgy pesten nyelvoktatással elég jól le lehet húzni a népeket.. 3500-4000ft/45perc.
[ Szerkesztve ]
>
-
Arcképgyáros
válasz vodrosjozsi #61725 üzenetére
Sajnos nekem nincs időm nyelvet tanítani....
Pedig szívesen segítenék.iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU
-
vodrosjozsi
addikt
válasz Dr. 444Hertz #61724 üzenetére
De még leírni se lehet ezek alapján (kiejtésileg) max úgy h mácüdá és hát amíg ezt leírtam egyből a maca jutott eszembe
Nem vállalsz véletlenül japán nyelvből oktatást? Nagyon szívesen megtanulnék valamennyire, hátha ki tudok menni tavasszal japánbaSamsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
Arcképgyáros
válasz mentic18 #61723 üzenetére
Hát nem is egészen úgy kell kiejteni...
Japánban van egy hangzó, ami a magyar "a" és "á" között van, és rövid.
(Más "a" nincs amúgy)Az "u" is ott a magyar "ü" és "u" között van valahol.
Röviden: magyar ábécé szerint nem lehet kiejteni a Matsuda (nemzetköziesített márkanevén: Mazda) nevét.
-
Aryon87
félisten
válasz vodrosjozsi #61721 üzenetére
Jobbakat is csinált mint a mostani generációs S-ek..
Megyek Smallville-t nézni, imádom a sorozatot. Anno néztem, abbamaradt, most 10évadot lefutok ahogy lehet
Nem oly rég meg végignéztem a Lucifer, Siren, Shadowhunters sorozatokat is, utóbbinak a 6 kötetét is beszereztem e-könyv formájában
-
Aryon87
félisten
válasz vodrosjozsi #61719 üzenetére
Nembaj, képtárként is használom az oldalt, legalább ott tudom hogy tuti megmaradnak
-
Aryon87
félisten
válasz vodrosjozsi #61716 üzenetére
Mindjárt másképp néz ki egy Note8-hoz képest.. Bár gondolom ez full wifin adja.
(#61717) vodrosjozsi
Picasso netán?
[ Szerkesztve ]
-
vodrosjozsi
addikt
Úristen, megvan a második követőm flickr-en és nem hiszitek el ki az!!!
-
-
Quqesz
nagyúr
Mi van itt skacok, no more tényleg kirugatta magát?
Kicsit megfáradtam ma...Székelyudvarhely-Orosháza útvonal nem volt 1xű....osztán meg haza...kb 740km, kicsit fáradt vagyok. 1 hét alatt beletekertünk a Sharanba 2500km-ert, ebből kb 2000km romániában volt.....aki volt kint nem kell mesélnem az utakat. Viszont fantasztikus helyekre vitt el az idegenvezető! Most megyek csucsukálni....to be continued!
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz vodrosjozsi #61709 üzenetére
Ettol tartok en is...
-
vodrosjozsi
addikt
HUTCH kollega s9 topicból: vett egy s9+-t, eladta mert nem tetszett neki, visszavette ugyanazt mert levetkőzte a hibákat de akkor is talált benne (lófasznyi szarokat, minden telóban van), ezt is eladta mert note9-et akart de nem jött be neki (ugyanaz a két telefon ) ezért vett újonnan s9+-t a media markt-ban.
-
MODERÁTOR
-
w333
félisten
válasz Intruder2k5 #61702 üzenetére
Majd ha lenyugszanak a kedélyek akkor lesz érdemes elmenni !
-
Aryon87
félisten
Pfuh, van ott sor...
-
Aryon87
félisten
Mindenesetre kaosz ami van ebben a varosban..
-
MODERÁTOR
válasz Aryon87 #61692 üzenetére
Jahh, néhányan álltak a sorba, ahogy nézem lehet az 1-es villamos is a sor miatt nem tudott menni.
Gyorsított verza: https://youtu.be/QILoXZdIK-o
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- OpenMediaVault
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- AI-jal és páncéllal készül a CES-re az Ulefone
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje