-
GAMEPOD.hu
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
w333
félisten
Most pl. fotós topikban is leírtam a véleményem a Note 9 -ről és ezzel nem fogok senkivel sem vitába szállni, őszintén ? nekem is Samu van nagyon szeretem de akkor is nyitva van a szemem és látom mi a szitu, éppen ezért le kell írjam hogy 3 év alatt kamerában szinte 0 változás történt ... ez van !
Szerk.
Ha most őszinte akarok lenni kamerában nálam ez a rangsor : Pixel telefonok a HDR+ miatt a legjobbak (hátrány hogy nincs manuális mód) aztán jön az iPhone X ami szerintem a legszínhelyesebb ami létezik (hátrány nincs manuális mód) aztán jönnek a többi telefonok P20 Pro nagyon jó de kicsit elvisz egy ilyen mesevilágba előnye a rengeteg beállítás (hátrány hogy este zsírkréta) Samu telefonok S7, S8, S9 és Note 8 és 9 nappal nagyon jók, este gyenge (hátrány a manuális mód semmit sem ér mert elmossa a képet) és nagyjából ki is fogytunk ... tökéletes telefon nincs és nem is lesz, mindenhol van kompromisszum !
De persze várom az ellenpéldát is, hátha csak én tudok valamit rosszul !
(#61399) Aryon87
Megmondom a legnagyobb igazságot ... hogy miért van ez ? mert a gyártók úgy lövik be a kamera szoftverüket hogy az emberek 99% a különböző közösségi oldalakra tölti fel a képeket, senki sem nagyít bele a képekbe, nagyítás nélkül pedig nagyon szuperül néz ki még a P20 Pro zsírkréta képe is !
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Aryon87
félisten
Azt a hozzaszolast en se ertettem, mert azzal en is egyetertek, hogy a Huawei ejjeli modja egy teljesen kulon temakor, es nem osszevetheto massal.
Azert zsirkreta, mert a zajszures a maximumon van. Hogy miert azt en sem ertem, Huawei biztos tudja az okat. De legalabb van, ezeet is egyedi, es kozossegi oldalra kivaloak azok.
Probaljatok ki, hogy Lightroomban a noise reduction csuszkat maxra toljatok. Na ezt csinalja a Huawei szoftvere is.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
w333
félisten
válasz no more #61396 üzenetére
Én egyik ilyen h*lye csoportban sem vagyok ... ott csak osszák az észt én erre nem vagyok kíváncsi és őszintén nem is érdekel !
1 csoportban vagyok az a "Seat adok-veszek" ha bármi kell az autóhoz !
Szerk.
Pl. tegnapi estet hogy leírtam hogy a P20 Pro esti módjával az a bajom hogy zsírkréta lesz a kép ... válaszképp kaptam hogy összehasonlították Note 8 -al és a P20 Pro hát az milliószor jobb, és én itt húztam be a kéziféket, persze összehasonlították telefonon egymás mellé rakva a két telefont ... abból aztán le lehet szűrni melyik a jobb, oda írtam volna hogy rakd fel mind a 2 képet és megmutatom hol a hiba, de inkább elengedtem a témát !
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
Tudom.
Ooo, a HTC-t mostansag nagyon lehuzzak, pedig az egyik legjobb kozt van, csak a ceg elcseszte azzal hogy nincs marketingje. Mert csak facen latom, azt is ugy hogy kovetem. Sehol mashol nem latom a HTC nevet.
Ugyanez ervenyes az LG-re is.
A Huawei es Samsung + iPhone az orrba-szajba nyomja ahol csak lehetseges. Az mellekes hogy mi az igazsag, mi mar csak tudjuk[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
Kiesek a fanatizmusbol, mert tobb markat is kedvelek, ez pedig 4/5 markanevet jelent.
Azt kellene tegyem, de eleget huztam meg magam, es mikor mar szemelyes tamadas van, persze hogy kinyitom a szamat, azaz potyogom a billentyuzetet. De igen, en huzom a rovidet, mert a falka erosebb
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz no more #61387 üzenetére
Hmmm ... azért ez persze megint más szitu !
Engem pl. ha valami nem érdekel, inkább nem írok semmit mert hidegen hagy !
De miért is kéne én ellenkampányoljak egy olyan dologért ami nem érdekel
Szerk.
Ezek szerint a gyártók valamit nagyon jól csinálnak marketing vagy nem tudom hogy miért de sokan fanatikussá válna egy adott márka után ... én meg pont magasról teszek rá, bennem soha nem alakult ki ilyen fanatizmus, pedig nem tegnaptól van nekem sem okostelefonon
(#61388) Aryon87
Szerintem enged el, nem kell ezeket leírni mert látod csak te szívod meg !
Néha én is nagyon sokszor odaírnám az igazamat de inkább mosolygok rajta és továbblépek ... van egy olyan közmondás hogy : "okos enged, bolond szenved"
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz Blackmirror #61389 üzenetére
En viragot adok neked: 🌷
Szerk: ha lenne hajam...
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz mentic18 #61385 üzenetére
Ja, ezert lehet jar ban, csak epp azt nem latod, nekem hogy lett visszaszolva, azert biztos ingyen pite jar
Sebaj.En inkabb mosolygok egy jot, mert jo strand ido van.
W333: semmi nem tortent, csak volt merszem erosebben leirni ezt azt, kakas meg futott a dombra kukorekolni.
Meghagyom ezt itt bucsukepnek, ha eljon az ideje:
[ Szerkesztve ]
-
mentic18
aktív tag
Nyugalom csikánók! Idecsődül nekünk macska vagy Mr. Kinder Penguin és lesz tipitopi sok emberszabásúnak.
Aryon neked meg a beszólásért jár a ban.
Senki sem napraforgó és sumák. Kétszínű és edény sem.
A nagy igazságot és a bociszemeket mellőzzük kérem, nem hat egyiksem.[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy A53 5G
-
w333
félisten
válasz no more #61347 üzenetére
Nem tetszik ... S7 óta én nem latok semmi javulást kamerában !
(#61370) no more
Na mi történt már megint ?
Mondjuk én nem értem azt hogy mi a baj azzal ha valakinek megvan a saját véleménye ? nem lehetünk egyformák ... tegnap én írtam a fotós topikba hogy nem tetszik a P20 Pro esti módja mert zsírkrétát csinál a képből, szóval nem értem mi a baj ezzel ?
[ Szerkesztve ]
-
S e t h
nagyúr
Nem lehetne átírni a téma nevét Margaréta csoportra?
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Aryon87
félisten
válasz akooos #61368 üzenetére
Tudom jol. Van hozza segitseg sajnos, mert van/vannak aki azon igyekszik, hogy eltunjek veglegesen.
Sajnos tenyleg azt a vilagot eljuk, hogy a kocsogseg, aljassag a nagy ur, a gyengek kiesnek. Utobbi vagyok, igy en fogok menni, es nem az elobbi kategoria.
Ez a nagy igazsag.[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz no more #61366 üzenetére
Nem kell tennem semmit, tesznek masok erte. Es jol csinaljak. Zsak a foltjaival egyutt
Meg jo hogy van a net vilagan kivul normalis is, es nem napraforgokkal meg sumak ketszinuekkel van dolgom.Leptem, hivogat a strand
-
Aryon87
félisten
válasz vodrosjozsi #61364 üzenetére
Miert is nem lep meg?🤣🤣🤣
Pedig most nem fikaztam, kakiztam.[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz vodrosjozsi #61362 üzenetére
:C
No comment
Bodrik bacsi jol vegzi dolgat.[ Szerkesztve ]
-
winery
aktív tag
Nyugi van tessék lazulni ,ha másképpen nem sikerül számoljatok el 100tól visszafelé , ha lehet római számokkal
-
Aryon87
félisten
válasz vodrosjozsi #61356 üzenetére
Ah, sehol
-
vodrosjozsi
addikt
válasz Dr. 444Hertz #61351 üzenetére
A napraforgót nézd..
És mi?? 50% max, ne túlózzáSamsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
no more
veterán
Aryon elkezdte bomlasztani a másik fotós topikot is. 😂😂
Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx
-
Arcképgyáros
válasz vodrosjozsi #61350 üzenetére
És a kép 90% gaz....
iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU
-
no more
veterán
válasz vodrosjozsi #61348 üzenetére
Minden telefonban ugyanaz a szenzor van. A szoftveres algoritmus lehet más.
-
no more
veterán
A Note 9 kamerája elég durva lett! Profi fotósok által tesztelve. Azt mondják már nincs túlszaturálás sem. 🤔 A dinamikatartomány mindenképpen brutál jó lett, olyan helyzetekben van tesztelve, ahol más telefonok vagy kiégetik a képet, vagy túl sötét lesz. Nem ártott már egy kis fejlődés a Samunak...
-
Quqesz
nagyúr
válasz vodrosjozsi #61331 üzenetére
Logisztikai céget vezet, szal van felelősség. Nem ér annyit az az autó, hidd el......a Honda jobb. De hogy mekkora kultusza van azon most döbbenek le!
Aryon
Sztem manuális beáll lesz a megoldás olyan 60-125sec közötti zárudővel. De majd csinàlok auto, meg több fajta manuális képet(pl iso200 és auto záridő v auto iso és 125 sec). A múltkori képekből kiindulva össze lehet hozni.[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
Aryon87
félisten
-
Aryon87
félisten
válasz Quqesz #61328 üzenetére
Nocsak, nem is tudtam, hogy a gyokereid onnan vannak. Sokan vagyunk igy ugy latom
Ami helyszineket felsoroltal kihagyhatatlanok, bar en csak a Tordai Sobanyat lattam, valamint Szovata nalam alap akarhanyszor kiutazom ( Marosvasarhelytol kb 1.5 ora a kisbusszal)
-
Quqesz
nagyúr
válasz Aryon87 #61327 üzenetére
Huhh sok fele. Holnap Torda lesz a célpont, aztán Székelyudvarhely mint szállás. Kolozsvár, tordai sóbánya, szováta, medve tó, parajdi sóbánya, csíksomlyó, somlyó hegye, szent anna to, gyimes, gyilkos tó, békás szoros, madarasi hargita, törcsvár és segesvár.....kb, aztán kiderül mi fér bele 1 hétbe, de lesz idegenvezetőnk. Meg meg akarom nézni fater szülőfaluját is.
[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
válasz vodrosjozsi #61325 üzenetére
Jaja, mint egy busz 7 személyes. Holnap ki is használjuk, irány Erdély! Amúgy családi autónak kiváló, és ez egy fullosan felszerelt(panoráma ablak,gombra nyílik a tolóajtó/csomagtartó, kis asztalkák, navi, automata, stb...). Csak asszony nem szereti mert ezzel kell dolgoznia és bazinagy neki. Vezetési élménynek meg ott a Honda, az abban kiváló!
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
Oh, a Chevrolette az egyik kedvencem 😍 en is futyoresztem volna a kocsi utan
Mas: megujult a mobilos chrome, hat eleg erdekes lett... Sotet temat meg mindig nem tud..
[ Szerkesztve ]
-
mentic18
aktív tag
válasz Quqesz #61321 üzenetére
Ja, jó nagy dög. Touranunk volt ugyebár az se kicsi, de a sharan kerekes hajónak is elmenne. Dr ezek az új változatok elég robosztusak, nagyon jól néznek ki. Ha nagycsaládom lenne, azzal mennék, és szedném mindenkitől a kilóméterdijat. Plusz az alapár 700 forint személyenként.
Samsung Galaxy A53 5G
-
Quqesz
nagyúr
válasz vodrosjozsi #61309 üzenetére
Jaj nem is meséltem neked, az asszony az új helyén egy VW-ent kapott.....egy Sharan-t.....azóta csak busznak hívjuk😀 bazinagy benne a hely, menni megy, de vezetési élmény az 0! Még jó, hogy bezárja az ajtajait, mert ha egy buszmagállónál állnék meg sztem elkezdenének felszálni.......😀
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
Félreértettél ... a Mustang valakié az nem eladó, a Corvette pedig más valakié és ez az illető szeretné a Corvette -t lecserélni Lambóra
(#61315) ZedMester
Pont ezt akartam írni "elfogadnám"
Szinte a földön ülsz benne és látod magad előtt a két nagy sárvédőt mennyivel magasabb mint a motorháztető, mondom olyan mintha a Batmobil -ban ülnél !
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz vodrosjozsi #61312 üzenetére
Autókozmetikába hozták ... engedték hogy menjek egy kört !
OT rendszámos volt, babakék színben !
Múlt héten meg egy ilyen kis döggel mentem ... olyan mint a Batmobil !
Mondanom sem kell hogy mennyire p*ncimágnes ... fütyörésztek a csajok !
Szerk.
Különben eladó ... fent van Hahun, csak most nincs 26 misim !
Gazdijának Lambó kell, egyeseknek milyen szar lehet !
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz vodrosjozsi #61309 üzenetére
A múltkor vezettem egy 63 -s évjáratosat ... brutális, csak a nyers erő !
[ Szerkesztve ]
-
no more
veterán
-
vodrosjozsi
addikt
válasz Aryon87 #61300 üzenetére
Ne keverd őt magaddal, te szoktál trollkodni.
Amúgy nem fikázásra raktam be a képet csak jót röhögtem a kommentjén, nem tudom minek kellett megint f@szoskodni
Ezt figyeljétek baccátok meg.. újra gyártják, modern belsővel (infotain.. érintőképernyő, klíma stb), új ledes lámpák de azon kívül minden ugyanaz.
Ez kell. Na nem 58 millióértSamsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
w333
félisten
Mi ez a hiszti már megint korán reggel ?
-
Aryon87
félisten
válasz no more #61303 üzenetére
:N
A RAW kepeket nem en kezdtem el, es a Gcam volt ami kezdte az egesz lavinat. Ne menjuk ebbe bele, Bodrik leirta a mierteket ott, es azt jogosnak is mondom. Vege.
En legalabb vittem a kepeket, meg ha tul sokat is. Sokan is kerestek meg privatban akik kamera miatt akartak telefont venni.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
no more
veterán
válasz Aryon87 #61302 üzenetére
"bulvarlap szintu szenny lett"
Az csak addig volt, amíg ott voltál. Addig RAW fájlt is tölthettek fel. Miattad már az sincs. Én szerettem Moz képeit nézegetni pl.
Egyébként szoktam látni, hogy miket írogatsz S8 és Note 8 csoportokba, még úgy is, hogy nem vagyok egyikben sem.
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz no more #61301 üzenetére
De latnak ertelmeset, nem trollkodast. Es csak az S8/S8+/Note8-as csoportban vagyok (beneznek a 9 szeriasba is, de rejtett, igy lemaradok a jorol), ahol jo vicceket olvashatok. Nem zavarok ott senkit, maskepp reg kivagtak volna es volt hogy ott is segitettem
Ulj le, jobban jarsz.Ja fotos.. en vagyok tiltva, de amik mostansag mennek ott.. rohejes. Kevesebb kep, tobb ertelmetlen trollkodas es okoskodas, aminek koze sincs a topiknak, es maradhat is.. kb bulvarlap szintu szenny lett. no comment
[ Szerkesztve ]
-
no more
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Ideapad Gaming 3 15ach6
- iPhone 15 Pro Max 256 GB 100%
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G, 12/512 Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest