Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
sziasztok
az alábbi két kártya közül szeretném a halkabbat hűvösebbet venni
xfx 480/8gb gtr XXX vagy a BE (kb egy árban vannak)
msi 480/8 gaming (az x már árban sok) -
füles_
őstag
válasz TechN7ne #12590 üzenetére
Csak RS van XFX RX 470-ből, meg az egy ventillátoros
Én már nem írok semmit ehhez a témához, mert ahányan vagytok, annyiféle véleményetek van. Bőven jó a Gigabyte, az XFX RS nem számottevően jobb, sőt elég sok savat is kapott
Chereiose, ha úgy döntesz, hogy adsz ki plusz pénzt bolti RX 470-re, akkor XFX helyett inkább Sapphire-t vegyél és téma lezárva. Egy árban szoktak lenni
[ Szerkesztve ]
-
Chereiose
addikt
válasz TechN7ne #12584 üzenetére
Mondjuk ez is igaz, ha meg esetleg bármi gond lenne akkor többet szívnék vele, mint a megspórolt 4K
Nekem egy a lényeg, hogy legyen félpasszív, az megvan kb minden gyártónál. Egyébként nekem bejön a giga így kinézetre, persze az xfx sem csúnya. Hát lehet megfogadom a tanácsot, meg persze ha úgy adódna egy bolti garival könnyebb eladni is a cuccot, mint valami kiskeres jeggyelÉs akkor XFX-ből vehetem nyugodtan a simát is, vagy miben jobb a black edition?
[ Szerkesztve ]
-
BullKoxa
őstag
Sziasztok! Egy problémával fordulnék a topikhoz! mikor a Gpu-Z-t vagy a HW infót indítanám nem csinál semmit a program, lefagy a gép. a játékok kidobálnak, Most a lapom lehet rossz vagy a Vga?
A gépet átköltöztettem a szobám egyik végéből a másikba aznap játszottam vele és másnak kezdte a hülyeséget. a kártya egy hetes ! Most kivettem kártyát elég meleg volt , játékot akartam indítani meg a programokat indítottam. Gpuz Hwinfo.
Vag kapjam szét a gépet darabjaira , kártya ki, Ramok ki, Cpu ki. Holnap még nyomok egy elemkivételt és egy jumperolást is. Ma újra huztam a gépet is mielőtt észre vettem ezt a PCI Buszos dolgot. mikor jött a kártya rendszert is ujra tettem mert vettem a kártyával azt is.
[ Szerkesztve ]
-
TechN7ne
nagyúr
válasz lacus83 #12582 üzenetére
+1
Az is elég érdekes ,hogy párnaposan felrakják ezeket a Giga karikat ,van egy csomo olyan kellemetlenség amire nincs garancia ,pl. melegedés ,hangoskodás vagy a legrosszabb: ciripelés!
Ha már 70k t majdnem kiadok vga ert biztosan nem aproznám el azt a +4k t és én is a boltban venném.
Ráadásul az XFX és a Sapphire megrögzött Radeon gyártó ,míg a Giga kártyái finoman fogalmazva is kínai foss ,kb. soha nem tartoztak a legjobb vga k közé ,mindenhol mindig van belőlük és mindig a legolcsobbak ,ráadásul ritka csúnyák is ,igénytelen.[ Szerkesztve ]
-
lacus83
senior tag
válasz Chereiose #12580 üzenetére
67 k bolti kisker gar az Xfx Rs és a Sapphire is.
Én azon az 5k már nem agyalnék.
Ilyen kis összegnél én nem reckiroznék akármilyen is az aprós eladó.
A 14 napos elállást még akkor meg se említettem.
Az Xfx és a Sapphire is jobb mint a Gigabyte.[ Szerkesztve ]
MSI B460 Tomahawk,I5 10400F Box,G.Skill Tident Z 2X8 Gb 3000Mhz RGB,Corsair H110i GT,Cooler Master Case,Samsung 860 Evo 256GB ,Toshiba P300 3TB,Focus+ 850W Gold,ASUS ProArt 4060 OC,LG 27GL850B
-
Chereiose
addikt
És ha választanatok kéne, akkor G1 gaming vagy Asus Strix? (Állítólag az Asus hangosra sikerült ) +Asusnak hátlapja sincs, tudom semmit nem jelent de a gigából nem spórólták ki ezt
-
Apucy01
őstag
Füles gondolkodjál rajta gyorsan mert az ajánlat határidős!!!
Csak simán Tolvaj KOBOLD!! :D
-
addikt
válasz Chereiose #12572 üzenetére
Nem hinném, hogy számottevő különbség lenne. A giga gpu órajele 1230mhz a memória 6600mhz, az xfx-é 1226mhz és 7000mhz a memória. De ha boltból vennéd, akkor egyértelműen az xfx-et venném a helyedben, így hogy van 4k különbség nem tudom megmondani mivel a giga megoldását nem láttam és mintha még itt se osztottak volna meg tapasztalatot róla.
-
Chereiose
addikt
válasz Create. #12571 üzenetére
Bolti garancia az nincs, csak kiskeres, ez a hátránya, bár sosem volt gondom egy VGA-val sem, ettől nem tartok, meg ugye 4-5K-val olcsóbb. (bár nyilván megnyugtatóbb a bolti gari, már csak a 14 napos elállási szándék miatt is ha bármi baj lenne vele) Ha már boltból veszek akkor ezek szerint jobban megéri kb ugyanannyiért az XFX. Teljesítményben amúgy ad valami extrát a gigabyte-hoz képest?
-
BReal
addikt
válasz #00137984 #12537 üzenetére
Átnéztem a teszteket: a 3-10 fps sem igaz... Lehet, hogy te pont 2 olyan játékkal játszol, mint a fentebb említett Armored Warfare, de még az ASUS RX 470 4GB tesztnél is legalább 12-20 fps-eket gyorsul azon játékoknál, ahol a növelt fps-sel éri el a 60-as szint környékét (vagy valamivel fölötte) az fps.
(#12559) távcsőves: A Divisionben a 2 kártya kiadásakor is fej-fej mellett volt a 1060 6GB és a 480. Az pedig egyértelmű, hogy a 480 általános gyorsulást produkált a driverekkel, míg ez az NV kártyáira nem jellemző. Nem véletlen mondták-mondják, hogy hosszútávon jobb választás a 480. Ezt kiegészítve azzal, hogy itthon szépen megemelkedett a 1060-asok árai egyértelművé teszi, melyik a jobb választás, hacsak nem csak Project CARS és No Man's Sky szinten összerakott csodákkal játszana a vásárló (külföldön akkor is olcsóbb vagy maximum azonos árban volt a 2 kártya, amikor itthon közel 10000-rel volt olcsóbb a 1060 6GB)
[ Szerkesztve ]
-
Chereiose
addikt
Ez az XFX black edition sokkal jobb mint a gigabyte g1 gaming? Egész sok felárat kéne fizetni egy gigabyte-hoz képest, annyit meg lehet nekem nem érne meg. Ugye órajele magasabb, de nem tudom az mennyit ad hozzá FPS számban egy adott játékban.
[ Szerkesztve ]
-
Hobbbyt
őstag
válasz #02119936 #12561 üzenetére
Egyelőre csak a VGA-t, a CPU egy durván alulfeszelt 4790 amit passzívan tudtam vga nélkül hűteni.. (max 65 fokig ment úgy) az RX480 jól beleheli a gépbelsőt. De kiba*zok vel, kiviszem azt a hőt amit termel és máris jó lesz mindenkinek.
Miután megvan a kész rendszer, bővíteni már nem nagy kunszt.
[ Szerkesztve ]
10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem.
-
Askformore
senior tag
válasz távcsőves #12559 üzenetére
Nekem a 4 gigás 480 átlag 60-at hozza, vsync bekapcsolva, ugyanígy maxon minden.. csak néha leesik 40 környékére.. ezért lejjebb vettem simán "magas" presetre, így csak 50-re esik le nagyobb nyílt terepeken.
Lehet ennyit számítana a +4giga Vram? Neked mi a minimum FPS? Benchmarkot még nem is néztem.. Jah, és milyen felbontáson játszol?
+ kérdés: a Hudson(?) pályaudvar visszafoglalás küldetést hogy csináltad meg? 4-en próbáltuk a múltkor fél órán át, de mindig az lett a vége, hogy jöttek a lángszórós fószerek, és kigyulladtunk a fenébe
[ Szerkesztve ]
-
távcsőves
senior tag
válasz Askformore #12541 üzenetére
DX12 és minden a elérhető legjobb amit csak enged a játék beállítani. FullHD felbontás teljes képernyőn.Ultra preset amit kiválasztottam és egyesével leellenöriztem, biztosan a legjobb beállítás van kiválasztva. Csúszkák 100%-ra húzva. Proci 4Ghz-n jár nálam, radeon driver nincs mókolva, ott is alap minden. A beépített benchmark pedig 63FPS-t dob átlagra, a tipikus FPS pedig 63.5. Kizárt, hogy ez így maradjon, valamelyik következő patch újra helyzetbe fogja hozni a gtx1060-at.
[ Szerkesztve ]
-
Hobbbyt
őstag
válasz Plasticbomb #12554 üzenetére
Én már megrendeltem a vízhűtés alkatrészeit.
-
Plasticbomb
addikt
válasz Askformore #12555 üzenetére
Imádom, de már látok egy két apróságot, ami nem okés. Pl nics a vízhűtés csöveinek kivezetés a hátlapon... Vagy pl alul a tápnál az a borítás idegesít szerelésnél, vagy pl a kábelek elvezetésének kialakított "púp" gyakorlatilag útban van, amikor pl az alaplapot teszed be, annyira szűk, hogy majdhogynem be kell pajszerolni a lapot a hűtővel, vagy pl a kábeleket vedugni a helyükre sem egyszerű, a meghajtó keret is kicsit lehetne távolabb ettől a "púptól", feszes nagyon, ahogy bedugod a kábeleket a meghajtókba... Kb mindenhol egy egy centi tenné tökéletessé...
ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)
-
Askformore
senior tag
válasz Plasticbomb #12554 üzenetére
Nagyon fun, ahogy az a ház kinéz
-
Plasticbomb
addikt
válasz #02119936 #12540 üzenetére
Azt nem figyelted, hogy direkt kellett, a többi hűtés kialakítása a házban kergeti a meleg levegőt, a ref meg kirakja egyből házon kívül. A mennyire melegít éppenséggel poén akart lenni... A lényeg, hogy ne a házban tornássza fel a hőmérsékletet. Egy NZXT Manta házról beszélünk, a processzoron egy Dark Rock Pro 3 csücsül, éppenhogy van némi hely az ujjamnak a ház hátsó ventije és a hűtő között, szal minden levegőt kb a hűtőn szív keresztül ki a venti, nem lenne frankó, ha a kellemes 25 c°os levegő helyett 30+ meleget szívna, emelkedne a proci max hőmérséklete, akár el is érhetné a throttling pontot, amikor visszavesz, és ezt inkább elkerülném.
Szóval nem az a kérdés, mennyivel fűti jobban a szobát, hanem a gépház belső hőmérsékletét ne növelje, ha van jobb ötlet.ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)
-
-
imi123
őstag
válasz Malibutomi #12550 üzenetére
Nyilván nem fogják fillérekért osztogatni.
200 alatt semmi realitása. Bízzunk benne hogy fogja is hozni azokat az eredményeket amiket már egy ilyen ár kategóriájú terméktől elvárnánk. Most hogy közeleg a ZEN mintha az Intel is nagyobb aktivitást mutatna.
Kell a verseny.Tévedni emberi dolog, de állati kellemetlen.
-
dergander
addikt
-
Hobbbyt
őstag
válasz #02119936 #12540 üzenetére
Vicces amúgy, hogy én pont úgy tudom, hogy a ref. 480 tápellátása amúgy brutálisan erős és túlméretezett lett. De igazából ezen a téren nincs is rossz kártya.. mindegyik tudja azt amit tudni kell.
Az XFX meg MSI vitában meg teljesen fölösleges állást foglalni. Mind a kettő a legjobb, csak máshogy. Volt itt teszt róla, hogy hangban és GPU hűtésben az MSI jobb mint az XFX. Cserébe a VRM ~90 fok körül tetőzik a ~65 fok helyett. De azt is hozzá kell tenni, hogy itt nincs jó-rossz. csak jó és jobb. A 90fok is teljesen okés. A VGA kártyák túlnyomó részén amúgy kb. 90 fokig szokták engedni a VRM-et.
-
aginor
veterán
válasz #00137984 #12537 üzenetére
Nem akarlak megbántani, de én 960 4GB-ról váltottam és több helyen is szignifikáns ugrást tapasztaltam, még Nvidiás címekben is (pl: Witcher3). Eddig egy kivételt találtam az az Armored Warfare, mert ott a 470 elég szánalmasan teljesít a 960-hoz viszonyítva, de az a játék tradicionálisan megfekteti velemiért az Ati kártyákat.
Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/
-
törölt tag
mennyi lehet az xfx 480/8gb gtr be fogyasztása?
a tápom 18A (216W-ot) tud egy ágon leadni -
-
törölt tag
válasz Plasticbomb #12539 üzenetére
De csak tudd, hogy a ref. (95fok) semmivel fűti jobban a szobát mint a 100W átlagú MSI gaming (65 fok), vagy mondjuk te magad. Kb 100 W-ot adsz le te is, csak nagyobb felületen.
Melyik a nehezebb 1kg papír, vagy 1kg vas tipikus esete.Az AMD referencia kártya nem jó, mert nem lett jóra tervezve. Nem lett konkurencia mondjuk egy MSI vagy XFX GTR-nek.
A referencia egy kiállítási darab amit nem szokás megvenni.Az XFX GTR is annyit eszik mint az RS. és mégis az RS-t fogod kibaszni az ablakon mert forró, de kazánnak meg túl kicsi a teljesítménye és zajos.
[ Szerkesztve ]
-
Plasticbomb
addikt
válasz myckey #12505 üzenetére
Ne felejtsd ki a hűtés megoldást sem, pl én azért vettem XFX RX 480 tuned by XFX Custom Backplate Black Edition RX-480M8BBA6 kártyát, mert az xfx 380x-e nekem bevált darab volt, plusz olvastam-néztem rengeteg tesztet, és tudtam, hogy a ház, amibe rakom, a jelenlegi kiépitésben nem tolerálja azt, ha a kártya nem rakja egyből házon kívül a termelt hőt. Ezért a GTR (RX-480P8DBA6) helyett, aminek a hűtése csak lefújja a bordáról a házba a hőt, vettem egy ref pcb-s blown out hűtős XFX-et. 1 Kitolja a hőt a házból, 2 mehet rá FC blokk vízhűtéshez.
Tesztelgettem, 1400 MHz megy a kártyának könnyen, csak a hűtés nem elég jó, hogy ne akarjam kivágni a JETet a szobámból. De legalább hideg estéken felmelegíti a szobám.ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)
-
törölt tag
Tényleg ezért a helyenként 3-10 FPS miatt nem éri meg vitázni. Javitottam. Most jobb mint a 4-5 fps...? R9 380 4GB videókártyát használtam és alig volt gyengébb gépem mint most. Az RX szériát, meg mint valami nagy szintlépést emlegették több fórumon és AMD ezt nem hozta le... de a VEGA szériával majd javithat. Igazán szeretném egyszer dicsérő szózatokkal magasztalni a játékokban nyújtott teljesitménye miatt.
[ Szerkesztve ]
-
BReal
addikt
Köszi. Azért így is 32% különbség van a kettő között úgy, hogy a 380 4 GB nyilván drágább volt, mint 200$ (ha a 2 GB volt annyiért). A másik probléma, hogy több címnél a 380 nincs is letesztelve. Szerintem úgy 35-40% különséget nyugodtan lehet számolni a 4 GB 380-hoz képest is.
[ Szerkesztve ]
-
HSM
félisten
Itt van 470-el: [link]
Ebből szvsz elég jól be lehet lőni, hol és mennyivel menne jobban/rosszabbul a 480. Hozzátéve, hogy a 480 sanszosan valamivel több sebességet veszít a lassabb ramokon, mint a gyengébb GPU-ja okán kevésbé sávszélesség limites 470.A fórumtárs csak a menetrend szerinti "savanyú a szőlő" előadást tartja. Nem kapott GTX1070 verő kártyát annak árának feléért.
[ Szerkesztve ]
-
BReal
addikt
Hol látszik? Csak mert sehol nem láttam R9 380 4 GB vs. RX 480 4 GB tesztet. De szívesen megnézném.
Zsébernardo: " Egy játékot jó élvezhető grafikával lehet szórakoztató élmény végigjátszani." Tehát szerinted az, ha a Crysis 3-ban az élsimítást 4X-ről leveszed 2X-re, az már nem élvezhető grafikát eredményez? Vannak érdekes igények.
[ Szerkesztve ]
-
HSM
félisten
Hát azért +50% ha meg is van, a VRAM méret miatt...
4GB elllen szépen látszik, hogy azért olyan nagy csoda nem történt. [link] Ami a 380-at illeti, mindig is masszívan túlárazott volt a teljesítményéhez képest.
Ettől függetlenül szerintem méltó lett az új lapka az új elnevezésre, elég sok újdonságot vezetettek be rajta.[ Szerkesztve ]
-
BReal
addikt
válasz #00137984 #12526 üzenetére
Mi az, hogy az RX egy külön kategória? Ez egy új széria, ami ugyanolyan árért (200 dollár 4 GB) nagyjából 50, 50+ %-kal gyorsabb a 380 2GB-nál, kb 30-40W-tal alacsonyabb fogyasztás mellett.
Plusz ahogy írták, 88000/90000 körül kaphatóak a jobb hűtéssel rendelkező 480 8GB-osok (leszámítva a 82000 Ft-os XFX RS-t), kizárt dolog, hogy 100e-ért Vegát kapj, hacsak nem vágja meg a 470-480 árát az AMD és bepréseli 100e környékére. Erre van talán 0,0001% esély.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz #02119936 #12529 üzenetére
Ha-ha...! Most vennék Nvidia-t amikor majd jőn valamikor a VEGA. Addig nem játszom a PC-s játékokkal, amig egy erőben hozzáillő videókártya nem érkezik elfogadható fogyasztással és alig 100ezer forint felett valamivel. GTX 1070 ezért nem játszik most már.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Átviszem a témát az AMD vs Nvidia topikba, mert az RX400 videókártya tulajoknak nem akarom elvenni a kedvét a játéktól. Ha nem arról szólna a történet, hogy a grafikai minőséget nem lehet egy élvethető szinten játszani egy ilyen videókártyán, akkor még megérteném az ellenem felszólaló fórumozokat. Egy játékot jó élvezhető grafikával lehet szórakoztató élmény végigjátszani.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Máskülönben meg a Prohardver! tesztekben is ki van emelve, nem azért terhelik a videókártyákat, hogy megfeküdjenek a magas terhelés hatása miatt, hanem hogy a tesztekben kiderüljön mi van a hardveres képessége mögött. Nekem az RX400-as széria igy nem volt meggyőző teljesitményű videókártya. Az R9380 4GB az akkor ennyit tudott, de hát ez új GCN, meg új tipúsjelőlés van az RX, mert ez egy külön kategória. Hát nem igazán...
-
BReal
addikt
válasz #00137984 #12511 üzenetére
Nem tudom mi a bajod az RX 470-nel Crysis 3 alatt, DigitalFoundry-s tesztbeni7 6700k mellett 68 átlag fps-t ment. Persze ha pl. a Techpowerup tesztjét nézed, ott 36 fps-t mutat a tesztben, a probléma az, hogy az ASUS szerepel ott, amihez egyrészt simán hozzáadhatsz 4 fps-t más gyártók kártyái esetén, másrészt szinte tuti, hogy full maxolva van techpowerupon (pl. 4X MSAA), míg a DigitalFoundry-s videóban MSAA 2TX élsimítás szerepel, de a Linustechtips RX470 tesztjében is 66 átlag fps-t megy max beállításokkal. Valószínű úgy néz ki Crysis 3-ban, hogy ha rámész alapból az ultrára, 1-2 opciót nem rak maximumra, ami durván leszívja a teljesítményt. Ezt a legtöbb helyen nem basztatják, a Techpowerup meg felkapcsolja. Ennek az eredménye 30 fps különbség.
-
Chereiose
addikt
Ahha, akkor nem kevéssel jobb Csak azért érdekelt, mert kíváncsi voltam, hogy mekkora ugrás lesz ez a kártya, ugye legutóbb még nyáron 960 4GB-om volt
Scholes9: Jó lesz az teljesen, szerintem ilyen kártyával már úgyis szépen fog futni minden, nem érdemes még ezreket kiadni a GTX-ekre, mert több FPS-t tudnak, nem elég a 60+? Legalábbis én már így vagyok.
szerk.: Ó és ezzel a hsz-el Ph addikt lettem
[ Szerkesztve ]
-
BReal
addikt
válasz Chereiose #12510 üzenetére
Játéka válogatja, nézz körül itt. Divisionben 35% körül, Witcher 3 és GTA V 45%, Forza Horizon 3 és CoD: IW 55+ %, Thief 80+ %, GoW 4 80%, Battlefield 1 90%, Rise of the Tomb Raider 95%, Hitman kb. 110+ %. Szóval ebből úgy tűnik, hogy a legújabb (Thiefet kivéve), illetve DX12 játékoknál jóval nagyobb előnye van az RX 470-nek a 960-nal szemben, mint sima, picit régebbi (mondjuk a Divisiont kivéve) játékok esetén.
[ Szerkesztve ]
-
myckey
veterán
Nekem XFX GTR B.E. van. Itt a fórumon nekem lett először, nem is hungárisen bű rendeltem.
Csináltam róla millió tesztet.
Rá tudsz keresni.
(#12508) lacus83
Lényege ez az egésznek.
Használja az ember, lehetőleg minél tovább, elégedettséggel.
Lehetőleg nem horribilis áron hozzá jutva.[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
törölt tag
válasz lacus83 #12508 üzenetére
Nem mostanában szóltam itt hozzá, mert vagy játszok inkább Nintendo-t vagy azon a néhány PC-s játékon vegetálok az RX470-es videókártyával amin tudok normálisan játszani. Erről a véleményem meg is volt. [link] A véleményed teljesen megalapozott szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
Chereiose
addikt
A GTX960-nál kb. mennyivel erősebb egyébként a 470?
-
fanti
addikt
Neked és myckey-nek
Igen, bizonyára túl vannak misztifikálva, de mindkét kártyáról megnéztem egy szétszedős és összerakós videót, és az alapján az XFX BE hűtése igényesebbnek, és jobban átgondoltnak tűnt számomra.
Mindkét kártya szép, és minőségileg rendben vannak, így igazándiból Ti ültettétek a fülembe a bogarat, hogy kezdjek el nézelődni az XFX háza táján.
Ami nekem ténylegesen semmit sem számít, az a kártyák világítása. Na, ez nem szempont. A Sapphire abban az egy dologban tetszett jobban, hogy okosabban oldotta meg a 8 pines tápcsati elhelyezését, azaz elfordította és a kártya végére tette. Ez a kábelmenedzsment miatt igen ötletes és praktikus megoldás.
Esetleg ha van tapasztalatotok az XFX BE-vel, akkor azt szívesen venném, azaz hőtermelés, hang, power limitelést igényel-e, stb....egyedi fan profil......Lényeg az, hogy tuning nem lesz, az előd 380X-en sem volt. Stabilitás számít és a relatíve halk működés.
Ja, és nem lesz sem MSI AB, sem TriX, sem más tuningszoftver telepítve, azaz mindent driverböl akarok monitorozni és esetleg állítani. Ebben segíthetnétek nekem. Köszönöm!
-
lacus83
senior tag
válasz myckey #12505 üzenetére
Szívemből szóltál, de én már kb inkább nem is olvasom a topicot.
Még mindig vannak itt olyanok akik különböző paraméterek alapján kijelentést tesznek nekik jobb Rx ük van.
Egy kutya az összes Sapphire, Xfx, Msi.
MSI combosabb hűtést kapott. Az hogy van néhány Xfx amit jobban lehet húzni nem jelenti azt hogy azok a jobbak a trióból
Vagy akkor az Msi a legjobb és az Xfx sz@r mert melegebb?
Vagy a Sapphire a sz@r mert nem megy annyit mint az Xfx?
Miért is mert van itt egy két jobban futó Xfx?
Hadjuk már tényleg ezeket a bullshit baromságokat.
XFX tulaj szidja a Sapphiret pedig nem is volt neki,Sapphireos az Msit mert drágább.Xfx a király mert megy 1500 at ami Fury szint. Hadjuk már.
Bejön ide valaki és nem mer Sapphiret venni mert hangos? LOOOL.
Én 84 ért vettem a 480 8Gb Sapphiret azóta se volt senkinek ennyiért szerencséje hozzá, most is olcsóbb mint Gtr Xfx.
De nem veszik meg mert valaki szerint hangos, pedig még nem is hallotta, vagy melegszik? Tököm az!
Jah és nem személyes de kiborító ami itt megy, vagy valaki leszerződött egy egy gyártóhoz reklámozni?Győzködni akarja itt mindenki a másikat melyik a jobb.
Tök mindegy Xfx, Sapphire, Msi mind jó.Tuning meg lutri.Ne legyünk már gyerekek.
Vegyétek azt amire telik. Gond bármelyikkel lehet, vagy nem lesz gond. Lutri ez is.Nah megyek tolok pár óra Bf1 et, mert én ezért vettem a karit nem pedig ellenőrizgetni hány fokos, meg mennyit megy tuningban.
Kezd gyerekes és vicces lenni ez a topic is.Játékban gazdag boldog új évet.
Mert játszani kéne nem a baromságot osztani meg bizonygatni kinek a nagyobb.
Pff felb@szt@m magam.
Sorry.Peace
[ Szerkesztve ]
MSI B460 Tomahawk,I5 10400F Box,G.Skill Tident Z 2X8 Gb 3000Mhz RGB,Corsair H110i GT,Cooler Master Case,Samsung 860 Evo 256GB ,Toshiba P300 3TB,Focus+ 850W Gold,ASUS ProArt 4060 OC,LG 27GL850B
-
myckey
veterán
Túl vannak rendesen misztifikálva ezek a dolgok.
Vegye meg az ember, lehetőleg minél jobb áron, bedobja, használja.
Legyen rá garancia, az mondjuk nem árt.Persze, az egyik 10 fokkal idébb-odébb van, a másik vrm je hű de fasza, meg a hang is ott van még, aztán kinek kinek a színe se mindegy stb...
De lényegében egyik se fog csodát tenni.
Egyébként jól döntöttél, nagy gondok még nem voltak ebben a topicban ezekkel a kártyákkal.
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
távcsőves
senior tag
golota: véletlen.
Chereiose; egy darabból vontál le trendet?
[ Szerkesztve ]
-
fanti
addikt
Na, engem is bezsongattatok olyannyira, hogy az Aqua-nál visszamondtam a Sapphire-t, és én is átpártoltam az XFX-hez, ezzel : XFX Radeon RX 480 8GB GTR Black Edition videokártya /RX-480P8DBA6/
Kellett nekem benéznem ide hozzátok
De megnéztem a teszteket és a videókat, tényleg nagyon igényes mindenében ez a kártya.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- Okos Otthon / Smart Home
- Asszociációs játék. :)
- TCL LCD és LED TV-k
- Google Chrome
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Torrent meghívó kunyeráló
- További aktív témák...
- XFX Speedster SWFT 319 RX6800 ingyen foxpost box
- BESZÁMÍTÁS! ZOTAC Trinity RTX 3070 Ti OC 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte RX 6800 XT Gaming OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- SAPPHIRE Radeon RX 470 Mining Edition 4GB - REJTETT HDMI-S - AKÁR 5 HÓNAPOS MEGTÉRÜLÉS
- GeForce RTX 3080 Ti GAMING OC 12G - Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest