Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dergander
addikt
válasz Chereiose #12599 üzenetére
Akkor én is leírom a véleményem,nekem már volt Giga AMD és Nvidia kártyám is. AMD-ből 7950,R9 280x valami fertelmes a hűtése, maximum közelébe mozok a hőfok mikor már throttlingol. A ventillátor pedig pörög mint az állat. Nem értem pedig a hűtésének jónak kellene lennie kinézet alapján. De ha neked nincs sok pénzed megveszed az olcsóbbat. Nekem Nitro+OC-m van de nagyon nem bántam meg hogy drágábban vettem meg.
-
törölt tag
válasz Chereiose #12599 üzenetére
Miért vajúdsz itt napok óta ? úgyis a Gigát fogod megvenni mert rendkívül árérzékeny vagy.
RS meg a Giga között nincs szignifikáns eltérés, több pénzt meg Te nem akarsz kiadni.
Akkor mi a kérdés ?
480ből senki nem ajánlaná a Gigát mert évek óta AMD oldalon az alja spórolós kártyákkal.
2 nap múlva jelentik be a Vegát amint kiadák az új kártyákat és ez max március nyomott áraik lesznek a 480-asoknak mert sokan átpatannak rá. Ha nem tudod ezt kivárni vedd a legolcsóbbat ami szimpi, legfeljebb hűvös nem lesz,... meg halk
Ciripelés meg a magas frekiken van pl 144 Hz-es monitornál, ez tök kártyafüggetlen bármelyiknél lehet ,
TVnél ilyen nincs 60 Hz-en.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- Fair Áron / NVIDIA GeForce Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
- Fair Áron / AMD Radeon Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
- Fair Áron / AMD Radeon Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
- XFX Speedster SWFT 319 RX6800 ingyen foxpost box
- BESZÁMÍTÁS! MSI GAMING X TRIO RTX 3070 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest