Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
--HARDCORE--
senior tag
-
bobalazs
nagyúr
Öcsém ha egy borsónyi pasztát elkensz rajta akkor pont ennyi lesz rajt. Úgyhogy nem kell már belemagyarázni, inkább zoomolj bele a képbe. látszik a fecskendő nyoma ahogy csíknyomokat hagyott maga után. Na aztán nézd meg mellette milyen "vastag" az a paszta. Na ugye. De jólvan tök fölösleges magyarázkodnom, én csináltam, én tudom, jó az. Ha nem lenne jó, akkor nem lenne most 63 fokos az a kurva gpu. Ugyanis ha túl vastag lenne a hőfok se stimmelne. Úgyhogy a hülyék utcája egyel arrébb van.
-
Lacccca87
addikt
Anno volt nekem ilyen problémám még LGA1156 os foglaltos géppel.
Bizonyos esetekben beragadt a PCI-e sáv 1X re és csak úgy tudtam megodlani ha újraindítottam a gépet majd biosban 1 el le vagy fel állítottam az FSB-t.
Megoldást nem találtam rá sajnos, elég sok fórumot megjártam vele, de mint kiderült ez valami speciális bug a H-s chipes lapok + Clarkdale magos procik esetén.Újabb konfigurációknál nem futottam bele ilyesmibe azóta.
-
-
Askformore
senior tag
Nekem is leesik 38-ra néha DX11-ben (FX8350 4,3GHZ). DX12-ben amikor megy, akkor tartja a 60 körüli átlagot, de sajnos általában crashel indítás után az alt+tabnál.. Amúgy meg minden max, FHD, a volumetrikus ködöt és a mélységélességet vettem le.
Afterburner szerint nincs 100-on a proci amikor ledroppol, sőt igazából sosincs 100-on, 50-80 között ugrál, szóval nem proci limit.. a játékkal van valami.
[ Szerkesztve ]
-
BullKoxa
őstag
Szia! Nekem is 90 körül van Division alatt, igaz húztam egy kicsit rajt 1320-ra eddig. fesz alap Power Limit +15-n . ram még 2050-n. Házamban 90° ban el van forgatva minden. SilveStone Raven 3 . És mindegy hogy gyári vagy egyedi venti prifilon van a kártya hűvösebb nem lesz, nem akarom még 50%-n pörgetni sem a vga ventiket.
[ Szerkesztve ]
-
-
forguet
senior tag
Ez volt a kérdés: Van arra lehetőség, hogy az alaplapi VGA csatlakozót használom, de közben működjön az rx 480 is?
Legjobb tudomásom szerint ilyet nem lehet, de javítsatok ki ha tévednék.Átalakítóval tudja direktben működtetni az RX480-ról.
Amúgy az a szerény véleményem ha vkinek van 70 ezre videokártyára, az tegyen már mellé egy olyan monitort amin legalább DVI csati van...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Elemlámpa, zseblámpa
- AliExpress tapasztalatok
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- A beágyazott rendszerek területére is jön az új EPYC generáció
- Honda topik
- További aktív témák...
- MSI RTX 4090 SUPRIM - 2.5 ÉV Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF GAMING RTX 4090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! nVidia Founders RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Videokártyát, videokártyákat keresek, vennék!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest