Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A topic lényege, amire való:
Új hozzászólás Aktív témák
-
g.killer
aktív tag
válasz LimaBravo69 #33874 üzenetére
+1
@belovary
Nagyon Szép! Mind2 de nekem is az új jobban tetszik![ Szerkesztve ]
"A legjobb megoldás az, ha az ember talál egy számára elviselhető állást, amiből meg tud élni, és a maradék idejét és energiáját a fotográfiának szenteli. " (André Kertész)
-
belovary
senior tag
válasz LimaBravo69 #33874 üzenetére
Köszi, akkor már vagyunk ezzel így páran. Azt gondoltam túl sötét, de akkor jó ez így, kiemeli a témát. Ó, nekem 3 gyerek mellett itt külföldön annyi időm van, hogy pisloghatok. Egy 15 és fél éves kamasz, feleségem első régesrégi házasságából, na ő sem egyszerű eset, és a két kisfiam. A nagyobbik 20 hónapos, a kisebbik 1 hónapos.
-
belovary
senior tag
válasz LimaBravo69 #33855 üzenetére
Nálam bénább biztos hogy nem lehetsz PS-el. Ráadásul én már nem mai csirke vagyok, szóval sajnos már nem tanulok úgy mint régen. Szita lett az agyam... Túl sok volt a buli, meg a pia a fősulin, most meg szívom a következményeit. Szóval én azt ajánlom neked, hogy csak nyomasd és nyomasd! Nyisd meg, nyomjál be képeket, találj ki valamit, amit meg akarsz csinálni, azt kész. Én is úgy kezdtem, hogy családi fotókat szerkesztettem állandóan. Ezt ide, ezt oda, jókat röhögtünk. Persze a kivitelezés gagyi volt, nem volt egyik sem szép munka, de laikusoknak simán király volt. Aztán elkezdtem már a fotóimat is babrálni, és próbáltam szebben kijelölni, és addig csináltam, amíg elfogadható nem lett. Persze borzalmas sokat kell még tanulnom, meg fejlődnöm mert mindig azt érzem, hogy semmit nem konyítok még hozzá. Youtube-on rengeteg videó van, kijelölés, vágás, stb... ami nagy segítség! Én is úgy szoktam, hogy van egy "projekt" amir meg akarok csinálni, mondjuk nagyon pontos kijelölés, akkor rákeresek, és próbálom az szerint csinálni. Így ha gyakorlom, rögzül, és megtanulom. Na meg persze innen is szokott jönni segítség. Egy biztos! Idő kell hozzá, és sok gyakorlás, mert így autodidakta módon azért nem egyszerű...
@xXxian: Nem tudom, de ha rákeresel, más fotós oldalon is feltűnik ez a kép. Úgy tűnik, elég sok mindenkié ez a kép...
[ Szerkesztve ]
-
erzol
őstag
válasz LimaBravo69 #33855 üzenetére
Fejo fórumtárs régebben írta, hogy tabletten/notebookon viszi magával a régi képet és addig variálja a nézőpontot, amíg jó nem lesz az eredetihez. A többi gondolom Ps.
[ Szerkesztve ]
-
mumk1
addikt
válasz LimaBravo69 #33843 üzenetére
Különösebb bajom nincs a képeddel, esetleg izgalmasabbá lehetne tenni ilyen "Fejo stílusba" megcsinálva, összevágva egy régi képpel.
http://www.flickr.com/photos/airsmile/ --------- http://www.fotovesely.com/sk/kontakt/
-
belovary
senior tag
válasz LimaBravo69 #33846 üzenetére
Egy biztos! A képed miatt most megismerhettem az épület történelmét, így köszönöm neked, mert ezzel is gazdagodtam! Köszi a linkeket is, nagyon hasznos, és érdekes!
-
belovary
senior tag
válasz LimaBravo69 #33843 üzenetére
Mivel abszolút nem ismerem, így nekem nem annyira jön be. Elsőre egy sima ház, a közelebbi oldala romos. Most már értem viszont miért villamos megálló, mert erre már rá is akartam kérdezni. Gondolom más szögből nem igen lehetett, mert amikor betetted a másodikat, egyből írni akartam a pici kép alapján, hogy na, az kemény lett. Mobilon néztem, aztán gépen már láttam mi a helyzet. Őszintén írom, hogy nem tudom, hogy örökíteném meg, hogy egy olyan embernek is érdekes legyen, akinek ismeretlen. Talán éjszaka, valami frankó megvilágítással már érdekesebb lehetne. Na meg kíváncsi lennék belül milyen lehet. Maga a kép jó, csak a téma nekem annyira nem... De szerencsére ez nem jelent semmit!
-
mumk1
addikt
válasz LimaBravo69 #33840 üzenetére
Ha jól emlékszem, mostanában láttam egy riportot, miszerint a XII. kerületi önkormányzat nem fogja eladni hasznosításra a megállót, hanem felújítják az épületet, úgy hogy a peron rész is megmaradna.
Egyébként szerintem is egy szép épület.[ Szerkesztve ]
http://www.flickr.com/photos/airsmile/ --------- http://www.fotovesely.com/sk/kontakt/
-
vinti
csendes tag
válasz LimaBravo69 #33508 üzenetére
A színösszhang nekem nagyon tetszik, ha levágom az embereket az aljáról KIRÁLY! Szerinted?
-
copass
veterán
válasz LimaBravo69 #33519 üzenetére
ehh így se jó, de jobb mint a lilásizé. próbál meg kivenni a lilát split tone-al LR-ben. hátha.
"amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
GrmnShepherd
tag
válasz LimaBravo69 #33519 üzenetére
Színesben sokkal jobban bejön, szerintem igazad van tényleg elvész a lényeg így.
-
copass
veterán
tedd át ff-be. ennyire megborul magas iso a nyikon? ne már.
"amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
papaya
senior tag
szerintem jó a kompó, de mintha elszállt volna a high pass filter, vagy az iso marta szét egy cseppet.
-
toth_janika
őstag
válasz LimaBravo69 #32815 üzenetére
Hehe!!! Csillámf@szláma vagyok ssgt1981 váras képére reagáltam, sorry
@Szevam
Nekem a Meteoraknál készült egy képem:
Ez konkrétan úgy készült, hogy kimásztam a másik kolostor falára... Az egyik apáca majdnem agyhúgykövet kapott tőlem[ Szerkesztve ]
Flickr - http://www.flickr.com/photos/toth_janos/
-
fr3ntzen
aktív tag
válasz LimaBravo69 #32808 üzenetére
Nekem tetszik.
Ja és én pl le se szartam mi a kép címe,de valamibe mindig bele kell kötni,ez a JÓMADZSAR szokás.
PS4,PS3,PSP,PS One, Huawei p30pro, Canon Eos 7D, Valami i7es erőmű :) Instagram: heroldhenzphotography, henzherold
-
törölt tag
válasz LimaBravo69 #32808 üzenetére
Nem érdekel. Abba kötök bele amibe akarok, ez egy fórum, ráadásul kritikákat vársz a képeidre. Kaptál.
Viszlát -
törölt tag
válasz LimaBravo69 #32800 üzenetére
Nem feltétlenül attól lesz jó egy kép, mert angol nevet adsz neki( rosszul.)
-
toth_janika
őstag
válasz LimaBravo69 #32800 üzenetére
Nekem egy kicsit hiányzik a vízszint belőle.
Flickr - http://www.flickr.com/photos/toth_janos/
-
LimaBravo69
tag
válasz LimaBravo69 #32728 üzenetére
Erre kérhetnék észrevételt?
Vagy esetleg ennyire semmilyen?Kösz előre is
"The perfect number of watches for a collection can be expressed by the equation "N + 1" where 'N' = the number of watches you already have."
-
torzo
őstag
válasz LimaBravo69 #31887 üzenetére
A témát zűrzavar veszi körül, úgy kell szinte megkeresni. Az sem biztos, hogy a monokróm a jó megoldás, mert színesben lehet, hogy jobban odavonzaná a tekintetet- gondolom, a csónak erősen eltér a nád színétől. De a zűrzavar színesben is megmarad.
-
berobi78
tag
válasz LimaBravo69 #31826 üzenetére
Nem pont ilyenre, mert ez meg így nagyon szűk lett. Valahol pont a felénél vágnám el, de sztem adja is magát, mert ott pont van egy alacsony nád. Az még benne lehetne. De, hogy így se legyen szűk, azért lenne jobb állóra, mert akkor felül, és talán alul is több lehetne. De abszolút amatőr vagyok, csak első pillantásra nekem így jobban tetszene. Bal oldalt az a sötét, sűrű nád halom, valahogy nem illik a képbe.
-
berobi78
tag
válasz LimaBravo69 #31820 üzenetére
Én a bal oldalát kidobnám, és a jobb oldalát lőttem volna állóban.
-
Fandango
veterán
válasz LimaBravo69 #31822 üzenetére
Probald meg manualisan. Lens correction resz azon belul a Color fulecske, es ott a pipetta, es belekattintasz a CA-s reszbe, es probalod beloni melyik adja a legjobb eredmenyt, vagy a csuszkakat allitgatod.
-
Fandango
veterán
válasz LimaBravo69 #31820 üzenetére
Szerintem alexpos, CA is van par helyen. Amugy hangulatra nem rossz.
-
matyi012345
őstag
válasz LimaBravo69 #29001 üzenetére
Az a gond, hogy a körök kb ugyanakkorák nagyon kevés kivétellel. Ha egyik távolabb másik közelebb lenne akkor más méretet kellett volna felvenniük, erre így szinte nulla az esély. Vagy az objektívedre csapódott le pára de az exponálásnál szerintem erre figyeltél, vagy észrevetted volna. egyébként Belovary fórumtársnak nagyon hasonló jelensége volt, bár nem ugyanígy nézett ki de szenzorkosz volt ráadásul a makacs fajtából. De lehet hogy itt nem ez a gond de hogy ez a jelenség nekem fura, az biztos. Alapesetben nem kéne hogy ottlegyenek.
[ Szerkesztve ]
-
matyi012345
őstag
válasz LimaBravo69 #28997 üzenetére
Ezek a szóródási körök utómunka eredménye? Ha igen akkor nagyon nem kéne, ha nem akkor meg irány a szervíz. Amúgy igen zavaró, panorámázhattál volna 2-3 képből és akkor meglenne.
hcl: Persze, értem hogy a természetfotó nem az a kategória, és a riport is még hivatalosan ez a kategória ahol nincs olyan módosítás ami az egész képet érinti, de úgy azonkívül még talán a műtárgyfotót és a műemlék szintű épületfotót tudnám említeni és ennyi. Minden más terület amit el tudsz képzelni az fotó és utómunka együttes eredménye.
[ Szerkesztve ]
-
válasz LimaBravo69 #28590 üzenetére
Nem vágtam volna le az üveg alatti betont, de így sem gáz.
Mutogatni való hater díszpinty
-
Fandango
veterán
válasz LimaBravo69 #28592 üzenetére
Legkozelebb akkor mar tudod mit kell vinned
-
Fandango
veterán
válasz LimaBravo69 #28590 üzenetére
Jol neznek ki az ivek es vonalak, kar hogy alul olyan maszatos a lejaro uvege, mert az kicsit zavaro.
[ Szerkesztve ]
-
Balinov
titán
válasz LimaBravo69 #28394 üzenetére
miazhogy! Legalabbis szeritnem. Belogo lampak nelkul sztem sokkal kiegyensulyozottab a kep. Jobb lett!
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Balinov
titán
válasz LimaBravo69 #28370 üzenetére
muegyetemnel engem is zavar, amit Fandango irt par hsz-el feljebb, viszont egyebkent tetszik.
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Neszójábe
senior tag
Az elsőnél valamiért az ugrik be, hogy ilyen épületet szemből fotóznék.
A másodiknál kicsit kilóg az alja, illetve nem tudom mozogtak-e a felhők és ha igen merre, de nekem nagyon tetszik (pl. fotóhámozó előző képe), amikor hosszú záridővel el vannak mosva, főleg ha a mozgásuk iránya megegyezik a téma-gép irányával.
[ Szerkesztve ]
Peace
-
Fandango
veterán
Mű. egyetemnél a bal alsó sarokban belógó tárgyak zavaróak. A másik képnél a perspektívikus torzítást kihúztam volna, hogy a kép széle és az épület széle párhuzamos legyen.
-
chinaminman
tag
válasz LimaBravo69 #28012 üzenetére
A
meghozza gyümölcsét! -
LimaBravo69
tag
válasz LimaBravo69 #27697 üzenetére
Bocsánat, ez Balinov mester tornyos képére ment volna..
Egyébként megnézve a mellette lévő állóképet, értem a bal oldalát, gondolom a Bömbit akartad lehagyni.
De a tetejére nincs törvényes magyarázat"The perfect number of watches for a collection can be expressed by the equation "N + 1" where 'N' = the number of watches you already have."
-
matyi012345
őstag
válasz LimaBravo69 #27673 üzenetére
Tetszik a kékóra és jó az expo, de a kompón még gondolkodnék. A nagy eget nemigazán indokolja semmi, viszont az előtérbe inkább zavar, hogy elvágtad a házakat. Egyébként jó.
-
ccH2SO4
tag
Szép! Elfért volna a haladóban is.
-
Pandabarat
csendes tag
Szerintem nagyon jó lett.
-
torzo
őstag
válasz LimaBravo69 #25419 üzenetére
Azon kívül, hogy nekem ez a kép nem sok "vizet zavar" .
Nagyon zavarónak tartom a folyó tükröződését. Mostanában van elég fény, de érdemes polárt használni amúgy is. Itt nagyon kellett volna, hogy ne verje ki a szemünket a folyó felszínének csillogása. Az esztétikáról majd mások. -
Novics
senior tag
válasz LimaBravo69 #25263 üzenetére
Jááááááááááááááááááj, hát én azt csak a másik tükrös képre válaszként tettem be, tudom, hogy vacak a háttér. Megkeresem az eredetit, nem tudom már mennyire lett vágva. De azért köszi.
A fontolva haladó. - 30 felett minden nap ajándék.
-
End-ru
aktív tag
válasz LimaBravo69 #25332 üzenetére
Irányjelzősön van pl. ahol tudnak segíteni.
„A mélység nem cél, hanem figyelem, türelem és önmagad csendje.”
-
Fandango
veterán
válasz LimaBravo69 #25330 üzenetére
Próbáld meg a google image search szolgáltatást, a feltöltött kép alapján keres hasonlókat.
-
Pedig nem nehéz makrózni, csak kell valami, ami alkalmas rá (előtét, közgyűrű, fordított, vagy makróobi). Meg fény.
@jjeah : Néha pont az a jó, ha becsillog ellenfényben, de mondjuk ja, a MC dolgok használatilag sokkal kényelmesebbek
-
Wa2x_
veterán
válasz LimaBravo69 #25267 üzenetére
Nekem rövid, el is adtam az EF 50/1.8-am, de pár ezresért veszek egy Heliost, kötelező darab.
..: Old Honda's never die - they just get faster :..
-
Wa2x_
veterán
Én is most tervezek venni Helios 44M-et csak nem tudom melyik verziót vegyem.
[ Szerkesztve ]
..: Old Honda's never die - they just get faster :..
-
Saccco
nagyúr
Amit feljebb linkeltem az is Helios 44-2-vel készült (+mellette 1-1).
[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
válasz LimaBravo69 #25175 üzenetére
A képeimre cak annyit várok el, hogy legyek feltüntetve, hogy én követtem el. Ha nem kereskedelmi célú, akkor szerintem korrekt.
-
Balinov
titán
válasz LimaBravo69 #25112 üzenetére
nagyon szivesen, en meg az L billentyus tippet, mert azt meg en nem ismertem.
hamar szobahoztad, betennem kritikara ezt az irorszagi orgonat, szerintetek eletkepes a kompo, vagy nem tobb mezei turistaskepnel?
[ Szerkesztve ]
-
Balinov
titán
válasz LimaBravo69 #25109 üzenetére
a a kurzort a kep (nem a kepernyo!) jobb felso sarkahoz kozelited, lesz egy 2 iranyi nyil ikon, az bedobja a lightboxos nezetet, vagy beirod az url-be a /lightboxot , valahogy igy
-
LimaBravo69
tag
válasz LimaBravo69 #24846 üzenetére
Szórom a hamut a fejemre, figyelmetlen voltam
Csimpekvének szól a "zsír""The perfect number of watches for a collection can be expressed by the equation "N + 1" where 'N' = the number of watches you already have."
-
matyi012345
őstag
válasz LimaBravo69 #24846 üzenetére
Félreértés ne essék, ez nem a saját képem, hanem egy pár HSZ-el feltöltött kép zajszűrve és levels helyretéve. Csimpkeve-t illeti a dícséret, de találsz nálam is makrót az aláírásomon lévő linken
Madmike :
Igen, az a JPEG. Topaz denoise
-
válasz LimaBravo69 #24754 üzenetére
Valóban nem túl szerencsés, mert szűk a sín, és a környezet is úgy, hogy nem lóg be semmi. A tágabb képen más a hangulata, erre céloztam. Mind a kettő egy nyugdíjas mozdony, csak más felhanggal, igazából kreatívabak a színekkel, meg a címmel tudnák változtatni, pozitív, vagy negatív kicsengése legyen.
-
válasz LimaBravo69 #24750 üzenetére
Ez így sem rossz. Ennek is lenne mondanivalója, csak egész más
[ Szerkesztve ]
-
Novics
senior tag
válasz LimaBravo69 #24709 üzenetére
A fekete-fehér tényleg jobb, bár az meg egy kicsit fakó nekem. Meg szög sem jó. Vagy jobban szemből, vagy jobban oldalról kellett volna. Meg nem szemmagasságból. Az, hogy "haja" van szerintem szintén nem szerencsés. Bár akár még mókás is lehet, ha ráerősítesz.
A fontolva haladó. - 30 felett minden nap ajándék.
-
gubisadam
aktív tag
Tetszik mindkettő, viszont egy kicsit a "tömzsi" jelző jutott róla eszembe. Kicsit mintha oldalról össze lenne nyomva.
-= Suzuki SX4 S-cross 1.4T 6aut - i5-13500 / MSI PRO B760 / GW 2060S =-=-
-
Szerintem a FF jobb, és tényleg lehetne szépia, valamint felette és balra hagynék még kis helyet, de amúgy így sem gáz. Így is a haladási irányba van hely, valamint kb. a kép egyharmada szabad. Szög is jó, de nekem is kicsit ferdének tűnik.
Jó, hogy ilyen értelmes környezetben kaptad el, én gőzösből mindig csak kiállított darabokat fohok, amögött meg épület van, meg stb., ami hazavágjaMutogatni való hater díszpinty
-
erzol
őstag
Akárhogy nézem szvsz jobbra dől.
Gondolom kiegyenesítésnél ugrik a vonat kereke.
FF tetszetős amúgy.[ Szerkesztve ]
-
Saccco
nagyúr
FF-ben elég jó. Egy kis szépiát még elbírna.
Színesben szerintem illúzióromboló.Szerk:
A kép szélén belóg egy oszlop, esetleg azt még ki kellene venni.[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
negyedes
addikt
válasz LimaBravo69 #24356 üzenetére
koszonom szepen. eddig errol nem is tudtam, picit huzos az ara de kov fizubol beszerzem.
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
ccs2929
senior tag
válasz LimaBravo69 #22994 üzenetére
Az első virágnál nem tetszik a szög ahogy meglőtted, mert a főtéma körül auraként jelentkezik a hátul lévő fehér virág, a másodiknál meg a szembelövés ami nem igazán jön be, de a színek, élesség rendben
szepsuti Nekem alapjaiban tetszik, ha nem pixelkukkoljuk, akkor szerintem okés, azt leszámítva, hogy a hátul vonuló hegy lefejezi szegényt. Az ég sok egy picit, akkor lenne az igazi, ha valami szép bárányfelhők lettek volna, így sajna nem ad a képhez. A modell rendben van , de egy alapos CA eltávolítást még csinálhattál volna, mert a kézfejénél, óránál, és a cipőjén baromira előjött.
Real_Necro A vignyetta nekem sem jön be, amúgy vágás rendben, aranyos a kis "dög", a szemeken egy picit élesítettem volna, meg egy minimális csúcsfényt adtam volna rá, lehet igazad van abban, hogy egy kicsit alexpósnak tűnik, de nem vészes
Eagl3 Képminőségileg mindegyik ok. Az oroszlánnál hiányzik a farka, de tudom, nem könnyű meglőni az ilyet, mert nem mindig tudsz úgy helyezkedni, meg az állatok sem mindig pózolnak úgy, hogy a fotósnak jó legyen.
A majom kicsit szűkösre sikeredett.
A majomportré tetszik, egyedül a szájánál lévő elmosott ág zavaró, de erről meg nem te tehetsz.Mc Pite Az első elég fakóra sikeredett, de ott jobb a vágás, mert nem folyik ki a víz a képből. Nagyon sok a kiégett rész, ez nem lett az igazi, láttunk már ettől sokkal jobbakat tőled.
A másodikon jobbak a színek, a modell is sokkal oldottabbnak tűnik, csak kár, hogy így "megdöntötted", mármint a képet Kár, hogy ilyen kicsiben linkelted, így az élességről nem nagyon tudok nyilatkozni. Elég kemény fényeket sikerült kifognod most. Jöhet több kép a hölgyről a továbbiakbanFlickr: http://goo.gl/V53ntj Ha korrekt volt az üzlet,akkor várom az értékelést!
-
Balinov
titán
válasz LimaBravo69 #22893 üzenetére
mar ne is haragudj, de miert is kene elnezest kerned? Velemennyilvanitos topik ez, no para. Koszi a velemenyt mindenfelekeppen, jo latni, hogy tobbeknek azert tetszik, meg ha meg is van a (valszeg sajat hulyesegembol fakado) hibaja, de legkozelbb hasonlo helyzetben igyekszem jobban figyelni.
-
BigBadPlaYeR
senior tag
válasz LimaBravo69 #22797 üzenetére
A világosabb nekem is jobban tetszik, de én lehet messzebb mennék: engem zavar, hogy az előtérben lévő szobor nagyon sötét mindenhogyan. Esetleg meg lehetne világítani hosszú záridő mellett egy zseblámpával, valahogy így: [link]
"Furcsa, hogy az ember milyen keveset ér el, ha nem is próbálkozik."
-
LamaCube
addikt
válasz LimaBravo69 #22800 üzenetére
A zajszűrést mivel csinálod?
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
BigBlackDog
veterán
Ez már jobban tetszik nekem is. Kicsit zsúfoltnak hat számomra, de a színek rendben vannak szerintem.
-
fungeld
aktív tag
Csak én látom kicsit zajosnak? Egyébként a másodiknál tetszik, hogy minden látszódik, illetve jobbak a színek, de az első valahogy hangulatosabb. Nem tudok dönteni, hogy melyik a jobb.
(#22789) lolkapitany A virág tetszik, de a háttérben az a belógó növény nem a legszerencsésebb, illetve nekem szűk alul.
[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/118824533@N04/
-
sarasota123
aktív tag
válasz LimaBravo69 #22785 üzenetére
szerintem túl van élesítve a cica, a háttér sajnos elég inhomogén és zavaró, és a vágás sem teljesen oké
He scales the mountain because he's not afraid of it. He slays the dragon because he's not afraid of him. And he walks through hellfire because Broomhilda's worth it.
-
kovisoft
őstag
válasz LimaBravo69 #22785 üzenetére
Pedig jött rá visszajelzés, rögtön kettővel utána.
-
aldebaran
őstag
válasz LimaBravo69 #22377 üzenetére
Így van, erre akartam irányítani a figyelmed! Ügyes! Így lehet tanulni.
Gandhi mondta: "Élj úgy, mintha meghalnál holnap. Tanulj úgy, mintha örökké élnél."
-
aldebaran
őstag
válasz LimaBravo69 #22374 üzenetére
Mi az alapvető különbség a Te képed és e kép között?
[link]Gandhi mondta: "Élj úgy, mintha meghalnál holnap. Tanulj úgy, mintha örökké élnél."
-
Novics
senior tag
válasz LimaBravo69 #21983 üzenetére
A fa jobb oldaláért tényleg kár. Hátrébb kellett volna még menni, hogy az egész benne legyen. A kuka viszont lemaradhatott volna. Fandango verziója nekem jobban tetszik.
(#22000) Sir Coop Jó lett volna, ha a Lánchíd másik pillére is benne lenne, és a korlát lemaradhatott volna. Valahogy olyan szögből, mint a másik linkelt képen, csak a teteje nélkül.
Az utómunka pedig... szerintem olyan, mint a régi kifakult képek. Nekem igazán nincsen bajom vele, van egy hangulata. Nem tudom, hogy milyen fények voltak, de azért a másik kép színvilága jobban bejön.(#22013) jjeahh Az első képen nagyon sok az üres tér. És az oszlopot is ki lehetett volna shoppolni. (Vagy gimpelni. )
A második kép már-már szinte szelektíven színtelenített. Nekem tetszik. (De nem a szelektivitás miatt.)
Portrékhoz nem nagyon tudok hozzászólni, de a jobb keze tényleg elég szerencsétlen pózban van.(#22026) Balinov A napkeltés tényleg nem nagy szám, sokkal jobbakat szoktál lőni. Pl a másodikat. Nagyon jók a színei. Nagyon profi munka. A horizont sem zavar. Kár lett volna harmadolóra erőltetni.
Tavaly én is voltam spanyolban, de én az Atlanti-óceánhoz mentem. Gyalog. A 2013-as csodás tavaszban igazán élmény volt. Az egy hónap alatt nem sok napfényt láttam, ellenben annál több esőt.A fontolva haladó. - 30 felett minden nap ajándék.
-
fungeld
aktív tag
válasz LimaBravo69 #22025 üzenetére
Én személy szerint kiszedtem volna azt a kis maradékot a bal felső sarokból. Nagyon odahúzza a szememet.
[ Szerkesztve ]
-
ccs2929
senior tag
válasz LimaBravo69 #22004 üzenetére
Valóban a Duna szintjét nézve nem olyan zavaró, de szvsz a híd elég hangsúlyos, és azon nagyon látszik, a ferdeség, de elképzelhető, ha azt korrigálod, akkor meg a Duna fog "borulni"
szerk.: kovisoft, és valóban
[ Szerkesztve ]
Flickr: http://goo.gl/V53ntj Ha korrekt volt az üzlet,akkor várom az értékelést!
-
kovisoft
őstag
válasz LimaBravo69 #22000 üzenetére
Tisztára Déjà vu érzésem volt ettől a hidas képtől és a rá kapott kommenttől. Kicsit keresgéltem, aztán rátaláltam egy korábbi képre, ami hasonló nézőpontból dolgozza fel ugyanazt a témát. Még a rá kapott kommentben is közös pont a híd tetejének levágása.
-
jjeahh
nagyúr
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
ccs2929
senior tag
Lenyesném a tetejéről a korlátot, meg az embereket, és picit jobbra dől szvsz, ezt korrigálnám, meg, ha sok időm lenne, akkor még azt a ronda darut is kiszedném
Kép linkelést nem bonyolult, amikor beszúrod a linket, akkor a "[link]" kijelölve marad, ekkor rákattintasz lent a kép ikonra, és oda meg beilleszted a kis kép linkjét, remélem érthető voltamFlickr: http://goo.gl/V53ntj Ha korrekt volt az üzlet,akkor várom az értékelést!
-
ccs2929
senior tag
Szia!
Egyetértek fungeld-al, ha már a fa a főtéma, akkor kár a jobb oldaláért, valamint egy kis előteret hiányolok, bicikli,emberek nem zavarnak, de bal oldalról azt a kukát kiszedtem volna
hcl Arányokkal nekem nincs bajom, de ekkora méretben nem igazán látszik még a CA sem A madár még úgy ahogy egyben van, de a háttér az baromira szét van esve Nehezen akarom elhinni, hogy ennyire szar legyen ez a 75-300-as obi, az én Tamim is CA-zik, meg az sem egy profi obi, de ennyire nem rossz a helyzet
Hozok én is egyet, rég képeltem. Jöhet hideg-meleg
Szemből jól jött volna egy kis derítés, meg talán jobbról egy picit szűk is /Nem, ebbe a trolloknak nem kell belekötni /[ Szerkesztve ]
Flickr: http://goo.gl/V53ntj Ha korrekt volt az üzlet,akkor várom az értékelést!
-
Fandango
veterán
válasz LimaBravo69 #21991 üzenetére
Direkt csinaltam sotetebbre es kontrasztosabbra, mert ilyen sziluettes kephez jobban illik (szvsz)
-
Larry303
addikt
válasz LimaBravo69 #21991 üzenetére
félreértessz...a fa ebben a kompoban nem tetszik. szvsz lehetett volna ezt ott jobban is, ha a fa volt a téma
nekem első blikkre, a sávok, a naplemente a felhőkkel és a sziluettek jöttek be a parton, de a fa kitakar, plussz kusza számomra. -ezért írtam, perze ez csak az én véleményem
meg ha túl lenne élesítve kicsit, az ágaknál fura[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/kocsisbalazs
-
fungeld
aktív tag
Nekem nagyon tetszik, de talán egy kicsit hátrébb mentem volna, hogy az egész fa benne legyen. Úgy alul meg felül is lenne egy kis plusz hely.
-
Fandango
veterán
-
MODERÁTOR
válasz LimaBravo69 #21967 üzenetére
Ide, hova más hova tennéd? De ne úgy gyere ide, hogy vettél egy DSLR-t, kattintottál vele kettőt a szoba közepén, és azt idecsapod, hogy "tessék, itt van mesterművem, véleményezzétek", mert annak az lesz a vége, hogy kritika helyett "shift+del"-t kapsz.
Mert értékelhetetlen. Az újoncok olvassanak vissza, nézzék meg, hogy ki mire, milyen értékelést kapott, és ezek alapján induljanak el, olvassanak, tanuljanak, próbálkozzanak. Ha már úgy érzik a kép ami kiesik a gépből olyan, hogy A0 méretben kinagyítva szívesen kitenné a falára (és mondjuk nem azért, mert saját gyermekét ábrázolja miközben homokot majszol), akkor tegyék fel ide véleményezésre. Ha ez megvan, és az ember belefeccöl órákat, az meg fog látszani a képen, ahogy a kritikák építő jellegén is.
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
Andrew31
senior tag
válasz LimaBravo69 #21912 üzenetére
A szöget én sem feltétlenül állítottam volna be, de szépek a színek (a hídon), az eget talán hozzá húzhattad volna.
Szép helyeken jártál.
Ha azt csinálod, amit szeretsz, az szabadság. Ha szereted, amit csinálsz, az boldogság.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest