Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A topic lényege, amire való:
Új hozzászólás Aktív témák
-
g.killer
aktív tag
válasz Real_Necro #37166 üzenetére
Lehet...
#Torzo: Jó képek nekem is tetszenek és irigykedem, hogy bár csak én lőhettem volna! De jelenleg arra sincs időm hogy levegyem a gépet a polcról!
Az előbbiekhez: Szerintem, ha valakinek van önkritikája, és tanulni szeretne és nem azért jön ide, hogy itt majd istenítsék akkor jól megtalálja a helyét ebben a topikban. Például én április óta követem a topikot nem telet el olyan hét amikor nem olvastam/ olvasom el a hozzászólásokat, amikor eljutottam arra a pontra amikor olyan képet sikerült összehoznom ami már nekem is tetszett, akkor sem azonbal ide szaladtam mert tudtam, hogy jó a szinvonal. Ilyenkor ráírtam Torzo- ra és kikértem az ő véleményét, aki sokat segített abban, hogy meglássam a hibákat ezúton is köszönöm neki! Miután az adott kép átugrotta a "torzomércét" kiposztoltam ide és ti elmondtátok a véleményetek, bár volt egy olyan amire végül nem kaptam választ de mivel, hozzám mérten sokan fave-elték így megelégedtem ennyivel! Összeségében arra akartam kilyukadni, hogy szerintem nagyon is megálja a helyét a csoport neve és pusztán az események követéséből sokat lehet tanulni. Ugyan nem sokat írok, de tudjátok itt vagyok!
[ Szerkesztve ]
"A legjobb megoldás az, ha az ember talál egy számára elviselhető állást, amiből meg tud élni, és a maradék idejét és energiáját a fotográfiának szenteli. " (André Kertész)
-
torzo
őstag
válasz Real_Necro #37166 üzenetére
Szerintem is eléggé harsány, de tényleg nem nyúltam hozzá. A kontrasztosítás eredménye. Amúgy meg ez marhalegelő, bokáig jártam a trágyában, épp szórták a jó népek.
Valamiből van ám az a tejhozam!Canon szenzor más, erősebb színeket eredményez, ahogy látom.
-
torzo
őstag
válasz Real_Necro #37155 üzenetére
Ansel Adamstól származik úgy tudom, hogy az nem BW fotó, amiben nincs teljesen fekete és tiszta fehér. Hisztogram szerint rendben.
Az előtér kritika jogos, a harmadolás nem. Egyre inkább kerülöm, nem kell az.@grigo: clarity +14 a BW konverzió előtt. De nem is kellett volna, eszméletlen éles ez a tami!
@Fandango: Persze, highlight erősen minusz. Hogy legyen benne tónus! Amúgy meg látod, tiszta felhős-borús-napos minden.
[ Szerkesztve ]
-
pitagi
tag
válasz Real_Necro #37110 üzenetére
A 3-as képről készítettem egy gyors b-változatot:[link]
Szeretném kérdezni, hogy jó-e az irány, illetve, hogy oly-viewer-ben mit tehetnék még, kb kifogytak az általam ismert lehetőségek. (Más progim nincs.)Mindenkinek köszönöm a tanácsokat
[ Szerkesztve ]
-
torzo
őstag
válasz Real_Necro #37039 üzenetére
Tény, hogy girnyó digóéknál random barangolhatsz, gyönyörű az egész ország, including Szardinia. Nápolyi régió nekem még nem volt meg, de tuti, megyek oda is majd.
Chiantiból borvidékest OK. Netán egy borvirágost?
-
torzo
őstag
válasz Real_Necro #37035 üzenetére
Ha rányomok kéket, akkor jön a sávosodás meg a többi vacakság, de azért még megnézem majd, mit lehet tenni. Zöld dettó. Ezt a képet biztosan nem láttad, ehhez hasonló dombosat panorámában igen.
Az egy másik helyszín volt kb. 20 km-rel arrébb, de a táj valóban nagyon hasonló. -
torzo
őstag
válasz Real_Necro #37032 üzenetére
Meg a WB sem elég jó. Shi(f)t+del!
-
mumk1
addikt
válasz Real_Necro #37003 üzenetére
Mivel nincs hatályos kitiltásom a városból, gondoltam fotózok egyet.
De ezek szerint ráismertél a skanzenre.http://www.flickr.com/photos/airsmile/ --------- http://www.fotovesely.com/sk/kontakt/
-
mumk1
addikt
válasz Real_Necro #37000 üzenetére
http://www.flickr.com/photos/airsmile/ --------- http://www.fotovesely.com/sk/kontakt/
-
vond
MODERÁTOR
-
torzo
őstag
válasz Real_Necro #36993 üzenetére
Figyeljetek csak!
-
torzo
őstag
válasz Real_Necro #36861 üzenetére
Nehezen találom az optimális csúszkaállást. Ha a házikó fényviszonyai rendeződnek, a fénypászmák szinte eltűnnek. Persze mindez LR-mal. PS-sel nem gond.
-
torzo
őstag
válasz Real_Necro #36819 üzenetére
Én is belevettem volna többet, de a 14 mm erre volt elég.
Utómunkában igazad van, de már megírtam. Az eredeti, 36 MP-s jpegben nincsenek ilyen hibák. -
torzo
őstag
válasz Real_Necro #36812 üzenetére
Nincs túlélesítve, nem is élesítettem rajta egyáltalán (ennél az optikánál ez felesleges is), kontrasztot növeltem kissé, csúcsfények minusz stb.
A leméretezés hatása az összes effekt, amit észrevettél. 45 MB raw-ból alig 1 MB jpeg és 6 mpx-re csökkentés. A másik a PH motor vsz.Tényleg rondán sávosodik.
Mindenkinek: Hadd kérjem, hogy ne pixelszintű kritikát generáljatok! Nem lehet eredeti méretben közzétenni, ezek a lebutított képek ezer sebből véreznek. Szóval ha lehet, fotósszemmel bíráljatok, pls!
A fő kérdés: Jó a kép vagy nem?
[ Szerkesztve ]
-
torzo
őstag
válasz Real_Necro #36752 üzenetére
Azért nem mutat többet, mert voltak arrafelé zavaró oszlopok, drótok. Csináltam panorámához való sorozatot is, de tele van rondítva ilyenekkel. Ezen a részleten mutattak szépen a fénypászmák és ezért ilyen szűk.
#fandango: Már megint ez a 16:9! És már megint igazad van!
#StefanBraun: Kösz.
[ Szerkesztve ]
-
*Ropi*
félisten
válasz Real_Necro #36498 üzenetére
(#36499) vond: A lány ült a srác ölében, mi mást?
(#36500) zool1: nem értem a kérdést: ha rákattansz, Fullhádében-ban nyílik meg.
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
vond
MODERÁTOR
válasz Real_Necro #36498 üzenetére
Ne félj, nem csak Te.
Ropi! Ez a két homo sapiens mit akar éppen csinálni térdtől felfelé?
[ Szerkesztve ]
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
igor-hu
tag
válasz Real_Necro #36464 üzenetére
-
igor-hu
tag
válasz Real_Necro #36464 üzenetére
Köszi a tippeket. Este megnézem mit lehet belőle még kihozni. Talán pici tartalék van még a zöld részekben.
-
igor-hu
tag
válasz Real_Necro #36447 üzenetére
-
mumk1
addikt
válasz Real_Necro #36457 üzenetére
Oda már nem mentünk át, lekötöttek a parasztházak.
Meg aztán a szokásos rohanás volt, még csatlakozásom volt egy keszthelyi naplementéhez.http://www.flickr.com/photos/airsmile/ --------- http://www.fotovesely.com/sk/kontakt/
-
Muerte68
addikt
válasz Real_Necro #36349 üzenetére
Köszönöm a monitorral lehet némi probléma már más is jelezte,Én húztam vissza az expót legközelebb hagyom,a vágás meg az utómunka gyakorlásra szorul még próbálok jobban ráfeküdni
Láttam egy fickót a kávézóban. Se mobil, se laptop. Csak ült ott és itta a kávéját. Mint egy pszichopata.... https://www.flickr.com/photos/128638150@N03/
-
phaseOne
tag
válasz Real_Necro #36313 üzenetére
na arra az oldara pl nem sierült eljutnom legalább nem sablon kép
-
Fandango
veterán
válasz Real_Necro #36139 üzenetére
Nem volt derűs az égbolt , illetve nekem nem tűnik sötétnek az időjárási viszonyokhoz képest.
Előtér nem túl sok lett volna, mert egy beton kiugró rész szélén álltam, aminek látszik a jobb oldala. A cipőm orra meg nem mutatna túl jól ha alul belóg. -
Wa2x_
veterán
válasz Real_Necro #35987 üzenetére
Ez melyik ilyen helyre nem igaz? Természetesen saját felelősségre lehet bemenni, én őrt nem láttam egyszer sem, amit őriznek az a reptér, ami ma is működik.
..: Old Honda's never die - they just get faster :..
-
papaya
senior tag
válasz Real_Necro #35914 üzenetére
nekem is
-
Fandango
veterán
válasz Real_Necro #35914 üzenetére
Santorinin csak kirándulni voltam (1 nap), Kréta (Hersonissos) volt a nyaralás helyszíne. Jellemzően drágaság van, lehet találni normális áron jó dolgokat, kaját, de nem ez a jellemző.
A Kréta albumhoz hozzá adtam 30 képet erről a kirándulásról, nyugodtan nézegessétek.
[ Szerkesztve ]
-
Fandango
veterán
válasz Real_Necro #35905 üzenetére
Jó téma, utómunka se rossz, de nekem alexpós érzésem van.
-
torzo
őstag
-
phaseOne
tag
válasz Real_Necro #35896 üzenetére
Hű Necro, bekeményített az avatarod
-
vond
MODERÁTOR
válasz Real_Necro #35893 üzenetére
Épp a pottyantós miatt olyan jó a föld » és a jó föld miatt olyan jó a szőlő » és a jó szőlő miatt olyan jó a bor és a pálinka.
[ Szerkesztve ]
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
papaya
senior tag
válasz Real_Necro #35893 üzenetére
van az a szitu amikor nagyon jó, ha ilyen jól működnek ezek a származási érzékek...
amúgy lehet, hogy ez a mondanivalója a képnek, ha ezeket mind megeszed, tud hogy van egy biztos pont
[ Szerkesztve ]
-
papaya
senior tag
-
C0R0
csendes tag
válasz Real_Necro #35744 üzenetére
Több napelemes "útjelzőt" vettünk ma és nagyon tetszett, ahogy megvilágítják a járda mellett a növényeket. Semmi mélyebb.
-
mondomén
őstag
válasz Real_Necro #35737 üzenetére
Úgy gondoltam ez dinamikussá teszi a képet, és így majd jól látszik, hogy mennyire táncoltak, pörögtek. Szinte mindegyik bemozdult valamennyire, bénáztam sokat, de reméltem átjön valamennyi az este hangulatából. Doboltak, énekeltek, táncoltatták a magyar lányokat. Aztán nyomtak ilyen kakas tánc féleséget, egymás szemébe néztek és aki elvesztette a szemkontaktust, az vesztett.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Real_Necro #35731 üzenetére
nem szoktam feltétlen törekedni mindig a mértani vízszintre.. talán így hangsúlyosabb lehet a kis ház, jobboldalt
talán -
Fandango
veterán
válasz Real_Necro #35731 üzenetére
De.
-
törölt tag
válasz Real_Necro #35604 üzenetére
Valahol azért szánalmas, hogy így működik... Sok követőm van a FB-on, a heti oldaleléréseim száma aktuálisan 300 ezer körüli, így persze nem lenne nehéz egy gyengébb képpel győznöm egy ilyen pályázaton. Csakhogy egy ilyen "győzelmet" mások meglopásának tartanék. A jelek szerint másoknak nincsenek hasonló gátlásai...
-
Fandango
veterán
válasz Real_Necro #35600 üzenetére
Azt nem tudom, nem emlékszem rá. Ezt a pályázatot is elfelejtettem, ha nem jön e-mail, eszembe sem jut.
-
mumk1
addikt
válasz Real_Necro #35488 üzenetére
Na látod, ezért infrázok inkább, az nem akar CA-t produkálni!
http://www.flickr.com/photos/airsmile/ --------- http://www.fotovesely.com/sk/kontakt/
-
g.killer
aktív tag
válasz Real_Necro #35469 üzenetére
"A legjobb megoldás az, ha az ember talál egy számára elviselhető állást, amiből meg tud élni, és a maradék idejét és energiáját a fotográfiának szenteli. " (André Kertész)
-
g.killer
aktív tag
válasz Real_Necro #35469 üzenetére
Igen, a háttérrel nem tudtam mit kezdeni városi macska! a farka mindig ki fog lógni max akkor levágom holnap megnézem mit tudok csinálni. Ha úgy sem jó akkor megy a sima turista fotók közé!
Köszönöm a választ!BalaNce87: Igen szerintem is nagyon szép macska, holnap megvágom
(Azaz már ma! )
[ Szerkesztve ]
-
Studi
veterán
válasz Real_Necro #35466 üzenetére
És a nevet is rajtafelejtettem, pedig az nem volt szándékom. Sajnos egyelőre nagyon nehéz 2mp-ig egy helyben találni, úgyhogy háttérrel nemigen tudok variálni, most ez volt kéznél. De holnap újra próbálkozom.
-
Zsolt1
tag
válasz Real_Necro #35459 üzenetére
Oké, talán kicsit látványosabb az övé. Viccet félretéve, egyértelműen távolabbról kellett volna fotóznom, hogy a nagy tűzijátékok látszódjanak + a tömeg helyett a Dunának kellett volna látszódni. Sajnos itt mivel rossz helyre álltam/nem onnét lőtték, mint ahonnan gondoltam, ezért alapból veszve volt az egész.
Köszi a képeket, elraktam őket könyvjelzőbe, ha pár év múlva megint Pesten leszek 20.-án, legalább már lesz kiindulási alapom, hogy hová érdemes állni (a két végébe és semmiképpen nem a tömegbe).[ Szerkesztve ]
-
Schuby
aktív tag
válasz Real_Necro #35460 üzenetére
Nincs vágva ez a teljes kompó. Ha nagyobb helyet hagyok előtte akkor nem tölti ki a képet a szárnya,meg igy a harmadoló vonalon van a szeme. Igaz, szűk a tér előtte de így tudtam kompromisszumot kötni
x230, N53SN, D7200, BV6000S
-
copass
veterán
válasz Real_Necro #35440 üzenetére
kb. 1 éves már ül,áll,jár. de felőlem főzhet. mondjuk azt megnézném! egy jó szilvapálesz aranyat ér.
[ Szerkesztve ]
"amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
copass
veterán
válasz Real_Necro #35438 üzenetére
ül a földön vagy fekszik, mókol a szilvákkal,stb.
jobban illik a környezethez, mint az hogy fekszik egy bőröndben!
jó családiképnek oké. de attól még életlen, az obi ilyen lágytojás nyitva?"amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
INTELligent
senior tag
válasz Real_Necro #35248 üzenetére
Köszi, bár ez most direkt lett ekkora . Majd hozok még párat.
Blog: https://path2phd.substack.com/ || https://500px.com/photofan96 || Strava: https://bit.ly/2QzLnok
-
belovary
senior tag
válasz Real_Necro #35106 üzenetére
"Nem töltöd fel. "
De végül is tényleg így van. Aki nem szeretné, hogy ellopják, felhasználják, az nem is tölt fel sehová...
[ Szerkesztve ]
-
aldebaran
őstag
válasz Real_Necro #35106 üzenetére
Köszi!
Gandhi mondta: "Élj úgy, mintha meghalnál holnap. Tanulj úgy, mintha örökké élnél."
-
tDr1v3r
veterán
válasz Real_Necro #34708 üzenetére
Nem enged, a Photos által kiköpött jpg-ből szerkesztettem, nem a rawból. Kicsit még kevés vagyok ahhoz hogy reprodukáljam Lightroomban is...
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
*Ropi*
félisten
válasz Real_Necro #34721 üzenetére
Flickeren, de én csak a PH!-ba beágyazott képet láttam mobilról.
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
addikt
válasz Real_Necro #34717 üzenetére
Jaja, nem nagyon akart odébb menni, bár középen se lenne tökéletes, talán valahol féltávon. Egyébként ez Rockport (MA), Atlanti óceán partja.
-
tDr1v3r
veterán
válasz Real_Necro #34693 üzenetére
Valahogy így? Próbáltam javítani de a Lightroom-ban egyszerűen elveszek, a Photos (az új OS X-es amit szerkesztőnek használok) meg ilyet nem tud... pedig nagyon jó a felülete, csak szegény sok dologhoz buta.
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
tDr1v3r
veterán
válasz Real_Necro #34693 üzenetére
Köszi.
Megpróbálom majd délután a javasolt módosításokat. Tudom hogy témára nem túl megindító, eredetileg egy környékbeli "lokálpatrióta" játékra csináltam, de úgy gondolom hogy megérné a maximumot kihozni a képből.
-
Lassú Víz
addikt
válasz Real_Necro #34671 üzenetére
A kiérkező tűzoltók is jó téma
A mérnökkel már egy órája vitatkozol valamin, mire rájössz, hogy ő ezt élvezi.
-
matyi012345
őstag
válasz Real_Necro #34623 üzenetére
Ki kell várni míg odaér és ott megállítani van amelyik nem áll meg rá ha kihúzod a pöcköt?
[ Szerkesztve ]
-
matyi012345
őstag
válasz Real_Necro #34620 üzenetére
A kronók állása rendben van alapállásban is. Másodpercet meg már tárgyaltuk
-
gboszi
senior tag
válasz Real_Necro #34620 üzenetére
A 15:40 (ami ugye tükörkép a 10:10-nek) "szomorú szájat" és ezálltal más érzéseket keltet, mint amit szerettek volna az óra gyártok, ezért is 10:10 a legtöbb.
"If you're good at something, never do it for free!"
-
matyi012345
őstag
válasz Real_Necro #34616 üzenetére
Ennek egy nagyon régi hagyománya van (kb 90 éves) amitől a gyártók minimális mértékben eltérnek. Pl. Tag Heuer 10/10 37-en fotóztat jelenleg ha jól tudom. Esztétika, hagyomány, és Zéé által említett dolgok összessége igazából ez. Nem érdemes tőle eltérni, nem lesz jobb a végeredmény. A második beállítás is szokás volt egy ideig, de egyre jobban kikopik a szomorkás hangulata miatt, azért is írtam, hogy inkább az első a jobb.
Kellcucc: Ki tudod másolni magadnak text docba, de ha a topicot elmentet és később a topickeresőt használod akkor meglesz a hozzászólás is.
[ Szerkesztve ]
-
A Zéé
addikt
válasz Real_Necro #34616 üzenetére
így takar bele a legkisebb eséllyel a mutató egy hagyományos felépítésű óralapon a márkajelzésbe, a feliratba, a kronográf skálába, vagy a dátumablakba
+ a 10:08-al kb. szimmetrikus is lesz a kis és nagy mutató.
[ Szerkesztve ]
Just a simple Lineman...
-
Chance
tag
válasz Real_Necro #34612 üzenetére
Köszi a véleményt! Igen, én is szerettem volna tenni mellé valamit (próbálkoztam is egy éjjeliszekrény+ régies kislámpa kombóval, de sajnos nem tetszett a végeredmény).
Ez így ebben a formában már megismételhetetlen, mert egy szállodai szobában készült, de legközelebb majd jobban figyelek.@ferq68
Köszi, megnézem szűkebb vágással, bár úgy emlékszem, már így is elég nagy a crop.[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/ch4nce/
-
Muerte68
addikt
válasz Real_Necro #34612 üzenetére
Esetleg szűkebbre jobban kitöltené a képet
Bocs rossz helyre válaszoltam az órás képre akartam[ Szerkesztve ]
Láttam egy fickót a kávézóban. Se mobil, se laptop. Csak ült ott és itta a kávéját. Mint egy pszichopata.... https://www.flickr.com/photos/128638150@N03/
-
torzo
őstag
válasz Real_Necro #34508 üzenetére
Sigma 50-500 televégen, 1/3-dal megrekeszelve ezt tudja. Igen, valóban nem pixelkukkolós a kép, de azért sok szódával talán elmegy!
Azért megvigasztalódtam, amikor Nikon 200-400/4 és Sigma 300-800/5.6 még gyengébben muzsikált 10-szeres árért.
Sigma 150-600/5-6.3 OS sport, dicsérik. Majd ha kipróbáltam, lehet, Bigma megy a süllyesztőbe, de egyelőre nincs jobb. -
Obladee
csendes tag
válasz Real_Necro #34477 üzenetére
Valamilyen szép fényjáték az égen jó lett volna.
A párkányok eléggé girbegurbák, ha az egyiket kihúzom egyenesbe a másik mászik el. Merre érzed dőlni? -
Schuby
aktív tag
-
mumk1
addikt
válasz Real_Necro #34434 üzenetére
Köszi!
Készült több verzió is a szekérről, de ennél maradtam, mert ezen nagyon bejött az öreg faszerkezet erezete.http://www.flickr.com/photos/airsmile/ --------- http://www.fotovesely.com/sk/kontakt/
-
Schuby
aktív tag
-
Schuby
aktív tag
válasz Real_Necro #34414 üzenetére
valszeg nálam le van tiltva, mert nagyitani tudom semmi más opció nem látszik. így az exifek se.
x230, N53SN, D7200, BV6000S
-
Fotonhámozó
senior tag
válasz Real_Necro #34391 üzenetére
Kösz! Voltak a közelben sötét alakok, féltem is tőle, hogy elfelejtetik velem a fényképezőgépet. De nem történt semmi, szerencsére.
A farkas imádott olvasni, zabálta a könyveket. Ezért ette meg a nagy i-t és a piros k-t.
-
Fandango
veterán
válasz Real_Necro #34376 üzenetére
Ezzz azzzz!
-
IRON STORM
őstag
-
buci30
addikt
válasz Real_Necro #34163 üzenetére
JohnyBlue azaz vállalhatatlan THX!
Nem törlöm mert amúgy tetszik mert nem olyan rossz, vagyis tetszik ,hogy így kaptam el, de gyakorlás okés....
iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
buci30
addikt
válasz Real_Necro #34071 üzenetére
Értem!
-
válasz Real_Necro #34003 üzenetére
Köszönöm, még rágódok rajtuk
A természettől nem félni kell, hanem megismerni azt. A megismerés pedig nem csak arról szól, hogy ránézek valamire és hiszek valamit az által, hanem arról, hogy foglalkozom vele, hagyom, hogy megmutassa önmagát.
-
jjeahh
nagyúr
válasz Real_Necro #33991 üzenetére
+1
[ Szerkesztve ]
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
aldebaran
őstag
válasz Real_Necro #33991 üzenetére
Köszi, így már értem. Próbálkozok még.
Gandhi mondta: "Élj úgy, mintha meghalnál holnap. Tanulj úgy, mintha örökké élnél."
-
aldebaran
őstag
válasz Real_Necro #33989 üzenetére
Akkor 16:9-ben jobb lenne, igazad van!
Hát erősítettem a zöldön és a repce szára is zöld és az is erősödött...Gandhi mondta: "Élj úgy, mintha meghalnál holnap. Tanulj úgy, mintha örökké élnél."
-
buci30
addikt
válasz Real_Necro #33948 üzenetére
-
Fotonhámozó
senior tag
válasz Real_Necro #33395 üzenetére
Köszi! Nem tervezem.
A farkas imádott olvasni, zabálta a könyveket. Ezért ette meg a nagy i-t és a piros k-t.
-
matyi012345
őstag
válasz Real_Necro #33271 üzenetére
Szerintem dinamikusabb így, mint ha lenne még hely. Ha mindenki harmadolóba meg átlóba komponálna akkor rém unalmas lenne az összes kép. Persze szabály szerint kéne még hely, de mire is valók a szabályok?
-
MODERÁTOR
válasz Real_Necro #33271 üzenetére
Nem csak szerinted, szerintem is kicsit szűk, de nekem felülről is egy hangyányit.
A kép maga tetszik, kalibrálatlan office monitoron egész jól néz ki, de majd megnézem egy normálison ismatyi012345: nekem csak a szemem szúrta, nem méricskéltem hogy most a harmadolóban van-e, vagy nem-e...
[ Szerkesztve ]
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
sweet122
tag
válasz Real_Necro #33267 üzenetére
-
Colonel993
senior tag
válasz Real_Necro #33264 üzenetére
Fogalmam sincs milyen növény... valami elszáradt termés + friss rügy hajtás
Amúgy amit kérsz, azt ugyebár a kontraszt csúszka húzásával egyből meglenne... csak úgy meg nekem nem tetszik.
A vágás meg ha úgy lenne akkor meg azt kérnétek, hogy vágjam meg[ Szerkesztve ]
||| NE kérdezz, mert a végén még valaki válaszol! ||| ThinkPad & Nikon user ||| Samu s8.4 LTE RulezZz "Mikor 2 hónap elmélete vitatkozik, 8 év tapasztalatával..." - :") -
-
Noddy
senior tag
válasz Real_Necro #33264 üzenetére
Bükk.
Jesus my savior, not my religion. - Jéghegy nem talál ibolyát.
-
mumk1
addikt
válasz Real_Necro #33232 üzenetére
Köszi!
A teteje már így is meg lett faragva, azért is vágtam 16:9-re. A csík tényleg zavaró, talán egy fa lehetett.http://www.flickr.com/photos/airsmile/ --------- http://www.fotovesely.com/sk/kontakt/
-
copass
veterán
válasz Real_Necro #33232 üzenetére
akkor van esélyed, ha ha ténytanusítvány készítettsz jegyzővel hogy az ott a tiéd, jó pénzért, majd per. de ez se tutiság. mert a tolvaj majd fog találni egy rakat kifogást és mindent meg fog tenni hogy ne kelljen fizetni.
én völgyi attilát kerestem meg hogy segítsen nekem tanáccsal. írt is egy jó cikket ebben a témában
meg kell értetni velük hogy loptak és fizessenek. sok a kiskapu ha perre kerül és sokáig tart. előtte kell megéretni velük te vagy nyerő helyzetben, felesleges perre vinni, mert sokkal többet veszíthetnek. nyomás alatt tartani. így van esély pénzt látni belőle."amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
buci30
addikt
válasz Real_Necro #33103 üzenetére
Ezen tul vok csak kérdezni szerettem volna ,h jo en igy meg h melyik kell állítani P-Tv-Av-M?
[ Szerkesztve ]
-
Mirman
őstag
válasz Real_Necro #33085 üzenetére
Na hát azt elbénáztam rendesen úgy tűnik. Próbálgattam hogy melyik beállítással mit érek el és úgy maradt a rekesz. ISO-hoz nem nyúltam , azt magának lőtte be hozzá.
-
matyi012345
őstag
válasz Real_Necro #32955 üzenetére
Ez egy jó oldal, van youtube csatorna is és nagyon jó ingyenes oktató anyagok vannak fent, de az oldalról is elérhető sok ingyenes video és sok kép.
Itt van pár jó video, valamelyik csak tagoknak érhető el de sok ingyenes van. Amerikai éjszaka kisvakukkal, napfényhatás szórt fényben, 3 műtermi setup, gyerekfotó stb..
Hirtelen ez jutott eszembe de még biztos rengeteg van.
Szerk : link jav.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest