Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A topic lényege, amire való:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Saccco
nagyúr
válasz
Zsolt1 #35150 üzenetére
Ennyire azért nem jó az a képem.
Ha szép háttérmosást szeretnél, akkor kicsi F értékkel fotózz (rekesszel).
Plusz mielőtt más javasolja nézd meg Scott Kelby könyveit, nagyon jók, egyszerű a nyelvezetük. Én személy szerint sokat tanultam belőle.szerk.: utólag is lehet élesíteni, kicsit.
-
Saccco
nagyúr
válasz
Zsolt1 #35148 üzenetére
Szerintem inkább a vágás nem az igazi, túlságosan középen van. A színeket én nem érzem túlhúzottnak. A hátteret lehetne még utólag maszatolni. Illetve jól mutatna, ha a háttér mondjuk fekete fehér lenne(, vagy más a témától különböző). (Nekem is volt anno egy hasonló próbálkozásom.)
Második próbára biztos, hogy egy nagyon közelire mennék.
(makró fordított obi
)
-
-
bepken
veterán
válasz
Zsolt1 #26568 üzenetére
az első kép: felül lemaradt az épület csúcsa, illetve én egy kicsit sötétnek érzem az egészet (már túl sötét volt, gondolom ezt lőtted később)
az aljából pedig még vágnék egy kicsit, legalább akkorát, hogy a jobb-alsó sarokból eltűnjön az a szürke belógó valami.a második kép: az összhatás nagyon jó szerintem, nekem kifejezetten tetszik a kép
itt a háttér (felhők) sem olyan komor, szebbek a színek, szépek a csillanások a vízben.
és hát igen, mindkettő életlen és zajos...de ebben a részében nem tudok segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Amazon Fire TV stick/box
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hálózati / IP kamera
- Spórolós topik
- Politika
- LEGO klub
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Elérhető az iOS 18.4, vele pedig megérkezett az Apple Intelligence is
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Tab S10+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest