Hirdetés
- War Thunder - MMO Combat Game
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Nintendo Switch
- Xbox Series X|S
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Automobilista 2
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Path of Exile 2
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
-
GAMEPOD.hu
A topic lényege, amire való:
Új hozzászólás Aktív témák
-
matyi012345
őstag
válasz MrChris #26899 üzenetére
Monitorod be van kalibrálva? Nagyon zavaró hogy amin rajta van az olyan mintha zajként jelentkezne. Akkor inkább legyen rendesen fekete a háttér. fényeken amúgy látszik, hogy nem voltak Amit lehetett azt nagyjából kihoztad, ha nincsenek fények tárgyfotózásnál akkor úgyis mindegy. <18+> Kb olyan mint f@*z nélkül b@**ni ha lehetek csúnya </18+>
-
MrChris
nagyúr
Kértek tőlem hegedű fotót bizniszeléshez. Próbálkoztam. Állítólag ezek a lényeges részek ehhez. Semmi művészkedés, kb háromnézeti műszaki rajz, oldaluk nem is fontos. De én csak a zongorákhoz értek
tető
hát
csigaJa nem volt semmi extra fényem, csak a mennyezeti armatúrák, meg 10 perc... látszanak is. Meg egy feka zongoratakaró háttérnek.
[ Szerkesztve ]
-
válasz fungeld #26896 üzenetére
Nem is mondtam, de hasonló helyzet; kis felületű, de fényes tárgy, a nagy sötét környezetben.
Hold fotózásához pedig magas érzékenységet használsz, már ha nagylátón vagy, mert elég gyorsan mozog. Szóval könnyen kiég, mint a Nap. HA nem is azonos nehézségű, de hasonló feladat.Nem mondom el, hogyan fotóztam Napot telével, mert nem túl biztonságos... De kitalálni sem nehéz.
@sixpak : Szerintem ez is jóféle
[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
sixpak
nagyúr
válasz bepken #26884 üzenetére
Thx...igen, teljesen igazad van, de mint mondottam, ezek nagyon régi képek és közöm nem volt a fotózáshoz - na nem mintha most lenne .
(#26885) fungeld: nagyon hangulatos kép, tetszik.
Nekem is van egy hasonló, de közel nincs olyan jó, mint a tiéd.https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
válasz matyi012345 #26893 üzenetére
Igen, én holdat csináltam így (3.kép) Egymás után két expó, és a holdat bemaszkoltam a saját fénykörébe. Egész értelmes lett.
Van olyanom is, amin a Nap nincs beépgve, brutál "ND szűrő"...
-
matyi012345
őstag
-
fungeld
aktív tag
Az engem nem zavar, illetve direkt hagytam benne. Hosszú hétvégés családi kirándulás volt és ott volt a szállásunk, de legközelebb figyelek rá, mert így belegondolva egy kívülállónak tényleg csak zavaró elem.
(#26889) Fotonhámozó Persze, mindenre nem lehet figyelni csak leírtam, hogy a sok dicséret mellett legyen valami kritika is.
(#26890) Fotonhámozó Többet nem mertem húzni, mert akkor nagyon zajos lenne. Egyébként tud valaki olyan képet mutatni, ahol nincs beégve a Nap és nem alexpós minden más?
[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/118824533@N04/
-
zgospel
őstag
válasz Fotonhámozó #26887 üzenetére
erre a kérdésre én is szeretném tudni a választ
https://www.flickr.com/photos/zpapa/
-
-
Fotonhámozó
senior tag
válasz fungeld #26872 üzenetére
(#26872) fungeld + (#26877) ccs2929: köszi! Teljes kocka, sajnos ennyi fért a fix 35-ös látómezejébe. A helyszínen azzal voltam elfoglalva, hogy a svenkelés jól sikerüljön (záridő prioritást használtam) és lehetőleg ne pont középre, hanem kicsit balra eltolva legyen a téma a képen.
A farkas imádott olvasni, zabálta a könyveket. Ezért ette meg a nagy i-t és a piros k-t.
-
-
Fotonhámozó
senior tag
válasz zgospel #26871 üzenetére
Kösz! Van még jó pár képem szombatról. Viszont Flickr-t nem szeretném teleszórni velük, csak akkor, ha a feltöltött képeim kizárólag a beállított albumban jelennének meg, a photostream-ben nem. Megoldható ez valahogy? Vagy minden kép automatikusan a photostreamben is megjelenik?
A farkas imádott olvasni, zabálta a könyveket. Ezért ette meg a nagy i-t és a piros k-t.
-
bepken
veterán
válasz sixpak #26879 üzenetére
erre kapásból ment is a fav - hangulatügyileg legalábbis ez tetszett meg leginkább
bár én talán kicsit más szögből fotóztam volna. kicsit lentebb vittem volna a kamerát, olyan félméterrel....leginkább azért, hogy szebben kiadja az összefutó sínpárt, illetve szerintem a kompozíció is érdekesebb, ha kicsit "alulról" van fotózva
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
Chance
tag
https://www.flickr.com/photos/ch4nce/
-
Horgász a reggelbe'
Borzalmas nagylátó konverter + akkor már vagy 4 órája kint voltam, a fejemből se láttam kiMutogatni való hater díszpinty
-
Vyndree
őstag
Érik a füge Budapesten, már a második szüret volt. tavaly augusztus végére érett be az első
-
-
sixpak
nagyúr
Sziasztok.
Szerintetek ebben a vonat témájú albumban van értékelhető kép?6-7 éves képek, tehát nagy törést nem fog okozni az életemben, ha a nagy többség szerint fos az összes.
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
LamaCube
addikt
1-2 virág, ami érdekes volt, de nem tudom mi a nevük.
[link]
talán ez is lótusz
[link]
ez nem virágHyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
ccs2929
senior tag
válasz Fotonhámozó #26859 üzenetére
Nagyon tuti ez is, de nekem, ami mellette van még jobban tetszik. K...a jól eltaláltad ezt a retrós színvilágot, nagyon adja, ami különösen tetszik mindkét képen, hogy az autók is retrók, tehát nem "rontja" el egy modern vas sem az összképet. Az út levágásért tényleg kár, de, ha nem hívják fel a figyelmem rá, nem tűnik fel, mert mindkét kép eladja magát úgy, ahogy van.
Flickr: http://goo.gl/V53ntj Ha korrekt volt az üzlet,akkor várom az értékelést!
-
-
jjeahh
nagyúr
válasz fungeld #26872 üzenetére
kösz! elsőre nekem is az tetszett, aztán végül mégis az elsőt tettem ki flickr-re picit megvágva... oda meg vissza vagyok valamiért a visszanézős képekért
[ Szerkesztve ]
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
Big-Lacos
aktív tag
válasz zgospel #26871 üzenetére
Koszonom.
(#26872) fungeld:jobb lenne harmadolon, eredetileg ugy is lett volna, csak csepergett az eso, az obit nem akartam cserelni hosszabbra, igy 35mm-n lottem, es vagdosni kellett a sallangokat, amik belelogtak, igy kerult kozepre. Koszi neked is.
https://www.flickr.com/photos/biglacos/
-
LamaCube
addikt
Megoldottam a flckr problémát. Frissíteni kellet a tűzrókát
1 hetes kirándulásom apropóján hoznék 1-2 képet. Sajnos nd szűrő hiányában a vízeséses képek nem az igaziak, de mentségemre legyen szólva, ott állványt nem nagyon lehet használni. Kézből meg még ezt a kis időt is nehéz volt megtartani, azokon a fatákolmányokon... Mondjuk szerintem mindegyik turista fotó, de talán 1-2-ben van valami...vagy nem
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
fungeld
aktív tag
válasz matyi012345 #26748 üzenetére
Jó lett és a koktélparadicsomos is. Nekem valahogy nagyon bejönnek a termékfotóid.
(#26708) hcl Gratulálok.
(#26789) jjeahh Nekem a második jobban bejön. Felül sok, illetve nekem a jobb oldalon is egy kicsit. A háttérben pedig eléggé zavaró az az autó, szelektíven visszahúznám a pirosat, a másik kettő annyira nem zavaró.
(#26803) Fandango Az elsőnél nagyon jó a kompozíció, ment is rá a csillag.
(#26856) Big-Lacos Ötletes, ha nem beállított kép, akkor nagyon jól elkaptad, viszont ha a harmadolón lenne és nem középen akkor még ütősebb lenne.
(#26859) Fotonhámozó Hangulatos lett, ha nagyon kötekedni akarok akkor belevágtál a kanyarba.
https://www.flickr.com/photos/118824533@N04/
-
Big-Lacos
aktív tag
válasz Fotonhámozó #26865 üzenetére
Rakerestem Laurent Nivalle-re (lehet muveletlen vagyok, de nem tudtam ki ez)
Tetszik ez a kepi vilag.https://www.flickr.com/photos/biglacos/
-
LamaCube
addikt
Úgy néz ki, hogy nálam van valami gebasz a flickerrel, mert a gyerek gépén teljesen jó. Csináltam egy rendszer visszaállítást, de nem javult meg. Most futtatok egy vírusirtót. Mi a franc kergítette meg...
Hogyan lehet kijelentkezni a flickr-ről?[ Szerkesztve ]
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
Larry303
addikt
válasz Fotonhámozó #26864 üzenetére
nálam is nagy kedvenc
másik topic tény, hogy nem pörög, de néha kapsz olyan kritikát ami itt nem...
nem biztos, hogy ez jól van így, de ez vanhttps://www.flickr.com/photos/kocsisbalazs
-
Fotonhámozó
senior tag
-
Fotonhámozó
senior tag
válasz Big-Lacos #26856 üzenetére
Tetszik, feldobják a piros szalagok. Először nem esett le, mi is van a képen. Még gigaméretű imádkozósáskára is gondoltam, illetve xenomorphra. Kellett hozzá a cím, na!
[ Szerkesztve ]
-
-
ccs2929
senior tag
válasz Larry303 #26850 üzenetére
Ezt nagyon jól megfogalmaztad, mindig ilyen konstruktív véleményeket lenne jó olvasni/írni, de nem könnyű. Tudom, nálad most aktuális a téma nagyon, mármint a gyerkőc fotózás
"kell ilyenkor sok képet lőni róluk és a legjobb pillanatot kiválasztani amikor minden stimmel" +1
Gyerekeknél tényleg beválik, hogy messziről figyelve kell lekapni őket, mikor mit sem tudnak arról, hogy éppen ők vannak a "fókuszban", így lehet a legtermészetesebb képeket készíteni róluk.Vyndree Nekem alapvetően tetszik, bejön ez a színvilág. Alul sok az üres tér, esetleg egy hajó feldobná, + balról még egy képkocka hiányzik, de minimum a híd teljes egészében.
sixpak húúúh, ez elég durvára sikeredett. Személy szerint nekem nem jönnek be ezek a durva hdr képek. Hdr-ből csak azok a képek jönnek be, amik tényleg még a természetesség határát súrolják.
Flickr: http://goo.gl/V53ntj Ha korrekt volt az üzlet,akkor várom az értékelést!
-
sixpak
nagyúr
válasz Vyndree #26854 üzenetére
Nem rossz, hasonló van nekem is, de arra a legnagyobb jóindulattal sem lehet rámondani, hogy természetes.
hdr bénázáshttps://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
LamaCube
addikt
Sziasztok!
Nektek jó a flicker? Nálam tökre rossz minőségben jönnek be a képeim. És az exif adatokat sem látom. Vagy valamit megint állítottak rajta?
-
Larry303
addikt
válasz Neszójábe #26849 üzenetére
így hog ymásodszor megnéztem tényleg
igazából az árnyékokon kívül ami nagyon szúrta a szemem, hogy nagyon lentről vagy és, így ahogy elfordítja a fejét túl hangsúlyos a szeme feletti csont, amitől kicsit torzul az egész a szeme környékén, teljesen szem magasságból, vagy kicsit feljebbről ez teljesen eltűnne és a szép nagy szemei (ami a gyerkőcöknél aránytalanul nagy ugye és ettől irtó cukik lesznek ) érvényesülnének...szerintem....
kell ilyenkor sok képet lőni róluk és a legjobb pillanatot kiválasztani amikor minden stmmelhttps://www.flickr.com/photos/kocsisbalazs
-
Larry303
addikt
válasz matyi012345 #26846 üzenetére
na ezt azért tényleg ne keverjük ebbe a topicba
másik oldalról megközelítve, van pár rossz érv is...elég elvetemült vagyok ahhoz, hogy jópárszor nem kevés cuccal megyek a gyerkőccel kirándulni stb....otthon játék közben pedig derítőlapozok, függönydiffuzorolok srb
de egy ilyen szituban nem várható el, hogy anyut megkérjük ugyan tartsa már oda a diffuzort a beauty disht, meg alulról a derítőlapot....
szal az adott kép esetén, nem biztos, hogy a gyerkőcöt fel kell szedni a földről és hátteret/árnyékot keresni neki....viszont simán pofán lehetett volna deríteni akár egy mezei vakuval és egy jobb-előnyösebb kompot találni a kissrácnak, mert ez a téma-pillanat egy szülőnek bizony elég sok érzelemmel bír -fog bírni a jövőben majd ha visszanézi...szvsz ez a két legnaygobb hibája a képnek
szal ott gyorsan megpróbálni kihozni a legtöbbet belőle, és még a végén lehet egy olyan kép sikerül ami nem csak az érintettek felé bír érzelmekkel-tartalommal.[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/kocsisbalazs
-
jjeahh
nagyúr
válasz matyi012345 #26846 üzenetére
igaz mondjuk aki ilyen szinten űzi valszeg túl jók ide a fotói most hirtelen Solve Sundsbo pár fotója ugrott be így, hogy írod: [link], [link] [link]
[ Szerkesztve ]
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
matyi012345
őstag
Portrénál nem csak a lágy karakterű fény a jó. Műteremben egy gondosan beállított férfi portrét vagy akát női portrét is meg lehet csinálni szépre nagyon kemény karakterű fénnyel is. Jó smink stb...ha látszik hogy tudatosan olyan akkor nincs gond a kemény fénnyel.
-
-
jjeahh
nagyúr
válasz ccs2929 #26839 üzenetére
séta közben visszanézőst még sosem sikerült élesre lekapni, ezért mondtam neki forogjon egy helyben valahogy így: [link] + sorozat
ja, am imádom a visszanézős képeket, lövök is még majd[ Szerkesztve ]
-
Nem mondtam, hogy jól áll Egy portrénál, ha van segítő, akkor már lehet diffúzorozni.
@jjeah : Hogy egy kép ide való-e, azt nem csak az dönti el, hogy milyenek a fények, hanem hogy milyen a kép egésze... Ennyi erővel a linkelt képeden is beégett a háttér, mégsem zavar senkit, mert nem lényeges.
Másik ilyen eset : Kimész rendezvényre, pl. egész napos fesztivál. Nem tudsz mit kezdeni a fényekkel.
portézni oké, nem akkor mész, amikor erős a napfény, oké. Azt te választod meg, mikor mész.
A makró + állvány témához, a legérdekesebb makró témák elmenekülnek, mire összerakod a cuccot A korábban linkelt légivadász meg össze-vissza lengett a gazon, amin ült.
[ Szerkesztve ]
-
jjeahh
nagyúr
ezt linkeltem már, nem egy nagy szenzáció a kép, de itt is fél órát gyalogoltunk amíg találtunk pár fát és megérte sztem...itt is süt a nap, látszik eléggé, hogy nyár van, mégsem égett szénné az arca, az árnyékok sem kőkemények...bár ez utóbbin lehet javítani ND szűrő + vaku + diffúzorral is...tájnál meg persze, lehet, hogy pont amikor eljutsz egy szép helyre ferőfényes napsütést kapsz el, ilyenkor max megörökíted úgy ahogy van és kész, de én olyan képet nem linkelnék ide, az max emlékképnek jó sztem makróhoz állvány kell, és/vagy derítés...esetleg fényerős obi + focus stacking, ha nem mozog a téma.
most nem azt próbálom magyarázni, hogy amikor vakító napsütés van, és nem tehetsz ellene nem kell fotózni, hanem azt, hogy az ilyen képek nem valók ide, sem portfólióba, mivel technikailag közel sem tökéletesek és ezt mivel már kezdő fotós vagy te is tudod, mer' aki kezdő, az már valamennyire gondolom tudatosan komponál.szerk, na látom megelőztetek
[ Szerkesztve ]
-
A Zéé
addikt
válasz Neszójábe #26836 üzenetére
portrénál szerintem mindenképp. Imént leesett barackot meg nem szokás megörökíteni. Szerintem. És a tájképnek se áll jól a délután 2-kor fotázás. Lehet lőni olyant is, sőt én is szoktam, de azok inkább emlékképek. Ha az esztétikum az elsődleges, akkor azt nem a legerősebb nyári napsütésben kell lőni.
Érdemes megnézni jjeahh múltkor linkelt képeit. Lerí a képről, hogy a nyárról szól, nappal készült erős napsütésben, és mégse kemények a fények az alanyon.A te képeddel az az egyik alapvető baj, hogy egyik irányból teliberevi a nap. Az arca lényegi része viszont árnyékba kerül. Ez tényleg inkább csak olyan emlékképnek jó, ami neked és a családodnak kedves, de ez attól még nem egy jól sikerült kép nekem.
[ Szerkesztve ]
Just a simple Lineman...
-
-
válasz jjeahh #26832 üzenetére
Nem mindig tudsz hajnalban menni, illetve pl. verőfényes nyári hangulatot verőfényes nyárban lehet, borús időben necces Strand szintén...
Elkapott pillanat, szerintem az a legjobb, ha valaki tud, akkor azt is megoldja szépen komponálva - csak az már nem kezdőIlletve pl. makróhoz muszáj sok fény, az általában kemény lesz...
[ Szerkesztve ]
-
jjeahh
nagyúr
tájképelni is sztem hajnalban, reggel, borús időben, vagy arany-kékórában az igazi portrénál meg a modell általában mozgatható, ha meg csak pillanatfotó, akkor az sztem nem a kezdő topikba való, hanem a családi albumba
[ Szerkesztve ]
-
-
jjeahh
nagyúr
válasz Neszójábe #26829 üzenetére
tudom, hogy nyár van meg minden, de nekem fura, hogy a legtöbb linkelt képen túl kemények a fények ahogy ezen is...elvileg "amatőr fotós"-ok vagyunk, tehát az alapokat illene csuklóból tudni, és az, hogy legtöbb esetben ajánlott elkerülni a kemény fényeket sztem alap...a képelésben az egyik, ha nem a legfontosabb dolog a fény minősége, nem? de lehet csak csak én vagyon ilyen megrögzött, cáfoljatok meg, ha nem így van...
szerk: hogy valami építőt is írjak: ilyenkor lehet többféle módon lágyítani a fényt, vagy egyszerűen beültetni a picit egy fa alá, vagy bárhová ahol árnyék van[ Szerkesztve ]
-
Neszójábe
senior tag
Peace
-
matyi012345
őstag
válasz balintkagan1 #26822 üzenetére
Jó lenne ez a sör, csak a jobb oldali fényt helyre kéne tenni:
-nem fut végig, lent már nincs
-az üveg nyakánál belóg
-fent az a fehér vékony csík zavaróÚgy igazán a tónusa sem tetszik, hogy ilyen szürkés. Középen a feliratok és a címke és egy kicsit lehetne világosabb, az is eléggé szürke. Háttér nekem nem áll össze, de ez szubjektív.
Larry303:
Nem fogta meg, direkt inkább ISO-t emeltem hogy minimumon tartsam őket a rekeszhez de nem tudta megfogni, de nálam még ennyi belefért.
[ Szerkesztve ]
-
Colonel993
senior tag
válasz Real_Necro #26825 üzenetére
Nagyon tutik, csak kicsit adj neki színt és kontrasztott... pötit erőtlen... vagy legalább is a második.
Nagyon tetszetős ez a sok kicsi apró részlet.||| NE kérdezz, mert a végén még valaki válaszol! ||| ThinkPad & Nikon user ||| Samu s8.4 LTE RulezZz "Mikor 2 hónap elmélete vitatkozik, 8 év tapasztalatával..." - :") -
-
Larry303
addikt
válasz matyi012345 #26823 üzenetére
min teljesítményen nem fogta meg a vízcseppeket?
amúgy jó kis kép
a sör is frankó, de a kép felső részén kicsit harsány nekem az a piros[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/kocsisbalazs
-
matyi012345
őstag
válasz matyi012345 #26823 üzenetére
Felraktam a javítottat
-
matyi012345
őstag
válasz balintkagan1 #26822 üzenetére
80cm-s áteresztőlapra villantottam 2 studiovakuval, minimum teljesítményen. A vízcseppek nagyon gyorsak, a vakuk villanása meg viszonylag hosszú, így nem tudtam őket megfogni. Érdekes ez az áteresztő amúgy, ha átvillantom őket akkor lesz egy ilyen kereszt benne, az 56-oson nincs ilyen.
-
balintkagan1
tag
válasz matyi012345 #26821 üzenetére
Nagyon jó! Jó az ötlet. Kicsit bemozdultak a vízcseppek, nem tudom stúdióvakuval csináltad-e, azért, vagy mert rendszervakun túl nagy teljesítményt kellett használni, a szűk rekesz miatt avagy, szándékosan ilyen. Mindenesetre a vízcseppek sokkal mozgalmasabbá teszi, a fotót, izgalmasabbá a koktél paradicsomokat . Szerintem nagyon elegáns hatást kölcsönöz a háttérfény. Én talán még egy derítőlapot/papírlapot tettem volna a vaku elé, hogy ne "csillag" legyen a paradicsomok tetején, hanem egyenletes csúcsfény.
Hoznék én is egy fotót, habár ez csak egy sima termékfotó:
-
matyi012345
őstag
válasz matyi012345 #26820 üzenetére
Hozok egy képet, ha már így derült égből ide offoltam egyet
-
matyi012345
őstag
Köszönöm mindenkinek, megvan, elkerülte a figyelmemet, nem tudom miért de nem láttam. Lehet hogy azért mert nem a kezdőoldalról mentem fel, hanem gyorshívóba már a saját profilom van elmentve.
-
negyedes
addikt
válasz matyi012345 #26815 üzenetére
ossze kell majd fuzd a googleos accodal. elsore lepj be a yahoosal es ott majd megkerdi h volt e masik accountod.
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
Vyndree
őstag
válasz matyi012345 #26815 üzenetére
Hetek óta írják, hogy nem fogsz tudni belépni, csak yahoo accounttal. Kövesd az utasításokat és regizz be, menni fog, nem vesznek el a képeid.
-
matyi012345
őstag
HELP!
Google accounttal töltöttem eddig flickr-re, most meg nem fogadja el a google accot, regiztetett yahooval, a képeim meg sehol. Hogyan tudom visszahozni?
-
-
-
-
válasz sixpak #26806 üzenetére
Majd fog
Reggel, napkeltekor, nappal szemben állsz, és megvillantod vakuval az árnyékos oldalát (akár beépítettel). (Ez konkrétan HSS-es rendszervaku volt, a gépre rakva, kicsit túl is villantottam.)
Persze kell hozzá egy megfelelően hülye alany is, aki nem menekül el, ha ott ugrálsz körülötte A lgivadász félős. A szitakötő meg sosem néz feléd, mindig a vizet figyeli.
Amúgy ez sima 300mm-es teleobi, semmi extra okosság.[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós kamerák
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- War Thunder - MMO Combat Game
- CNC topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Windows 11
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Reklámblokkolók topikja
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest