Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
-
Szakbarbár
aktív tag
Arra már régóta szeretnék rájönni, hogy a support egyes szintjei között milyen feladatbeli különbségek vannak.
Mit csinál egy L2-es amit az 1-es szintű nem tud vagy nincs jogosultsága? Gondolom jelszó beállítás, OS illetve programtelepítés még L1 de jogosultság kezelés már L2 szint?
Már lassan 5 éve dolgozom support körben, de még mindig nem vagyok ezzel tisztában. Tippem szerint L1 szinten vagyok.Ez a hozzászólás nem jöhetett volna létre elektromosság nélkül.
-
Cathfaern
nagyúr
Én azt javaslom, hogy kezdésnek próbálj meg minél hamarabb bekerülni valahova. Persze előny ha ez olyan hely, ami akár hosszú távra is jó lehet, de szerintem elsődleges cél, hogy fel tudj költözni Bp-re. Ugyanis a távolról interjúkra rohangálás nem csak iszonyat fárasztó, de nagyon költséges is.
-
legenda
nem ritkán az, hogy a cég ismeretében találni elég sok negatív infót, így jelentősen csökkenne a jelentkezők száma.
sokszor belefutottam korábban ilyenbe; küldtem önéletrajzot, hívtak később, hogy mikor és hová menjek interjúra, a kapott információk alapján rákerestem a cégre, hiszen az elbeszélgetésre felkészülés részét is képezi, hogy tudjak majd válaszolni, ha a cégről kérdeznek, mit tudok róla...stb., de erősen árulkodó volt a tény, miszerint problémákat leíró bejegyzések találataival kezdett el bombázni a kereső, hogy nem korrekt cég, igazándiból nem azokra a feladatokra keresnek embert, amit a hirdetésben megadtak, nem adnak korrekt információkat az interjún...stb.
nem állítom persze, hogy minden hirdetés ilyen, ahol nem nevezik meg a céget, bizonyos esetekben korrekt intézmények is okkal nem reklámozzák, hogy bizonyos pozíciókra pályázatot hirdetnek meg, de arányában ez a ritkább, legalábbis szerintem.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
pvt.peter
őstag
@sss és @Jhonny06: nos, leginkább az érdekelne, hogy kezdőfizetés az milyen sávban mozog a cégnél (proginfó BSc diploma, teljes munkaidő paraméterekkel)?
@FLx: én jókat hallottam az Evosoftról. Esetleg vmi konkrétumot is tudsz mondani ami miatt az emberek átmennek a LogMeInhez?
Ez egy .50-es rombolópuska, elég szép visszarúgással.
-
Mercutio_
félisten
-
PazsitZ
addikt
Megpályáztam egy tesztelői állást, és jött a válasz, hogy ehhez az álláshoz nem elég a C++ nyelv alapfokú ismerete.
Alapvetően olyan állást kell megpróbálni elsőnek keresni, ahol junior fejlesztőt (is) keresnek, azután lehet feljebb lépni...
Mert bár nem ragadtál le a for ciklusnál, de akkor is kellene betanuló idő. Most, h ez mennyi, az más kérdés. Gondolom ezt az a cég nem vállalja, hogy "kineveljen".Lacces (#2013):
Én pont nemrég váltottam. 3 éves PHP webfejlesztői tapasztalattal rendelkezem.
Durván fél éve a PHP mellett kisebb projektek keretében Java web alkalmazások fejlesztésével is foglalkoztam.
Így a kellő releváns webes és kisebb Java tapasztalattal sikerült egy Java-s poziciót elnyernem, bár a dolog még nagyon friss, ugyanis a próbaidőmet töltöm szóval, h mennyire könnyű, majd még csak kicsivel később fogok tudni nyilatkozni .- http://pazsitz.hu -
Új hozzászólás Aktív témák
JobAngel - Az álláskeresők védangyala
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- Revolut
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óra topik
- Tőzsde és gazdaság
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- További aktív témák...
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla