-
GAMEPOD.hu
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csatravi
senior tag
Az a baj, hogy eléggé megbízhatatlan az Ali rendszere (is). Ha a megrendelt termék Track Order gomb fölé viszem az egeret akkor ez [kép] jelenik meg. Ha rá is kattintok akkor meg ez [kép] . Ha a keresőket nézem akkor meg azok mutatnak más adatokat
Így aztán elég nehéz a keresők adataira megbízhatóan támaszkodni mert melyik is mond igazat. Néztem az általad ajánlott oldalt is. Lehet elküldöm az eladónak, hogy akkor most meséljen, hogy mi merre van. -
capafog23
őstag
Összefoglalóba már megtaláltam a kérdésemre a választ.
Megvámoltak 12601Ft-os csomagra (szállítással egyött). 36,45 Euro, pont a határ felett
Nem gond amúgy
Nem tudtam hogy az Aliexpress premium shipping DHL szállítást jelent.
Olcsóbb volt a premium mint a sima Aliexpress standard shipping.Amúgy 1 hétig vámolt a DHL ha valaki hasonló helyzetben lesz.
Hétfőn adtam le a papírokat, ma lett meg a vám (áfa). -
Voice24
őstag
Hali!
Ma megérkezett egy csomag (nem az, amiről pár napja itt értekeztem). Egy személymérlegről van szó [link]
Direkt azért lett ez választva, mert Usb-töltésű, nem akartunk folyton elemet cserélgetni benne, mint a régiben. Erre ma kibontom, nézegetem, hát alul ott van a nyílás a 2 db AAA elemnek. Na, mondom, ez talán biztonsági dolog, keresem tovább az Usb csatlakozót. Az oldalán találtam is egy nyílást, megörültem, de rájöttem, az valóban csak egy nyílás, kicsikét nagyobb, mint a microusb, de üres. Nézegettem tüzetesen a termék leírását, ott bizony egyértelműen USB charging van írva energiaellátásnak, és még csak választható opció sincs, hogy esetleg rossz gombot nyomva rendeltem meg.
Írtam az eladónak ezekről a tényekről. Mire számíthatok? A visszaküldés gondolom elég macera és nem is olcsó mulatság, de nekem ilyen mérleg ennyiért nem kell, elemeset olcsóbban itthon is vehettem volna. Az már csak hab a tortán, hogy csak kínai leírás van hozzá, a hozzávaló app a qr kód alapján pedig egy megbízhatatlannak minősített webhelyről jönne le. A Play áruházban van egy hasonló nevű és funkciójú app, de az egyből bejelentkezést kér, miközben regisztrációs lehetőséget nem dob fel, így ördögi kör az egész. Nagyon csalódott vagyok, várom az eladó reakcióját. -
jozsohaver
tag
Van két regisztrálatlan küldeményem, az egyik : UB933259282TW
a másik : UB933127525TW
Tudom hogy nincs az országba, az nem igazi bejegyzés. Már írtátok többen. De kb. innentől átlagosan mennyi idő szokott lenni míg megjön ? Mind a kettő májusi rendelés.
Köszönöm! -
Topikgazda
válasz ecaddsell #40191 üzenetére
Nincs ilyen opció, pontosabban van egy egyszerű, belépsz a shopjába és a keresőben azon az oldalon, a webshopba keresel.
Van keresel egy terméket, feladja a listát ott választasz.
Ekkor lesz keresési lehetőség a az üzletben (In this store) vagy az AliExpressen ( On AliExpress)Vagy a Store home-ra kattintasz és akkor ott tudsz keresni, képen jobb szélen a nagyítós rész
Ha egy terméket keresel az pedig feladja az összes webshopot, de mivel 50 karakter a kereső szó, nem lehet kapcsolt keresést csinálni.
-
ecaddsell
aktív tag
válasz agroman #40183 üzenetére
ne vedd 100%-nak, hogy azonos boltbol rendelt kulonbozo termekek eseten olcsobban szallit.
OK, ilyen is előfordul, de legyünk optimisták és tegyük fel van normális bolt is. Egyébként is van előnye ebben az esetben is, pl. nem kell filléres csomagokkal külön foglalkozzak.
Szóval megoldható az (nem túl bonyolultan), hogy több termékre szeretnék azonos eladót keresni? A nem túl bonyolultan alatt azt értem, hogy nem külön keresést indítok minden termékre és kikeresem azt a boltot (okat) amelyik minden találatban benne van.
-
Topikgazda
Az eladó nem refundolja a pénzt, amikor már ő megkapja azt nem lehet visszakérni.
Amíg nem igazolod le azt, hogy megérkezett és nincs vele gondod addig az Aliexpress kezeli a pénzt, így tőlük kapod vissza, ha csak az eladó nem állítja be hogy elküldte, még akkor is ha te előbb kérted a vásárlás törlését. Sajnos a te törlési kérelmedet figyelmen kívül hagyhatják. -
Niczo
senior tag
Sziasztok!
Alin 06.10-én töröltem egy rendelést, amivel még nem történt semmi, tehát nem volt még kiszállítás státuszba. Az eladó mennyi idő után refundolja a pénzt? Eddig még nem kaptam vissza.
Ha nem tudsz változtatni a körülményeken, változtass a hozzájuk való viszonyodon.
-
ecaddsell
aktív tag
Meg lehet azt oldani valahogy az Ali keresőjével, hogy több terméket szeretnék 1 boltból és megmondja nekem melyik ez a bolt?
Konkrétan most éppen 3 chip-et szeretnék (de mással is előjött már ez) ami párjában is kevesebb mint 2 dollár (és gramm szintjén van súlyban), viszont eddig nem találtam olyan boltot ahol a 3-ból legalább kettő megtalálható lett volna...
Külön boltokból meg a mostani helyzetben ugye nem éppen ideális mivelhogy a szállítás nagyon megdobja. -
Topikgazda
3
Emelkedtek a posta díjak ott is április 8-tól, persze csak két emelés (01 és 04) volt náluk ebben az évben még, nem úgy mint a Magyar Postánál aki július 1-től a 4. emelést hajtja végre.
Az árak meg a gazdasági válság miatti költségnövekedés. Mert a járvány ezt is hozta magával.[ Szerkesztve ]
-
nyisziati
veterán
-
Ixion77
addikt
válasz trialboj #40167 üzenetére
Azért GearBest-tel is sokaknak összeakadt már a bajusza.
Én idén már alig rendeltem Kínából, kezd nagyon elegem lenni belőlük.
Év végétől megszűnik az ÁFA és vámmentes határ, onnantól szerintem visszaesik az EU-ba irányuló forgalmuk úgy kb. 90%-kal...
Akkor talán végre ki tud épülni helyette valami EU-n belüli disztribútor-hálózat amely a minőségibb és keresett cikkeket beimportálja és árulja tisztességesebb feltételekkel. A sok hamisítványért, meg céljára alkalmatlan vacakért pedig nem kár. Az évek során azért volt jópár olyan termék amit miután megérkezett már dobhattam is ki..."Seems like humanity needs war and famine to correct itself."
-
fairi
addikt
Magas rang azt jelenti, sokat vásárolt és aktív volt.Nem mindegy hogy valaki most kezdve, vagy évek óta már akár milliót is költött náluk.
Olyan jutalékot generált, hogy kivételes esetben pár dollárt vissza is adhatnak.Vevőnek igaza van vagy sem, nem mindig lehet eldönteni, főleg ha kommunikáció rossz, se vevő, se eladó nem beszél az angolul.
Akkor megnézik a státusát, rangját és döntenek. Kb itt számít hogy Silver vagy Diamond vagy.
-
anonymus89
addikt
Üdv lenne egy kérdésem meghïvtam haverom és már vásárolt is de az utána járó kupon sehol, miért nem kaphattam még meg?
Ez már lassan 2 hete.Alza+ tagság 20% kedvezménnyel https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=xAdVXTXkykpX
-
trialboj
őstag
válasz trialboj #39976 üzenetére
Kicsit már off de lehet valakit érdekel. Tegnap kaptam egy csomagot a GLS-től romániába (magyar feladó) úgy hogy semmit nem is rendeltem, mikor kibontom látom hogy a GearBest-ről rendelt cuccaim, 12$ értékben, futár hozta házhoz, 4$ sem volt a posta a teljes csomagra, és NEM EU-s raktárt jelöltem meg, mivel ilyen opció nem is volt.
Szóval amíg az Ali szívatja a vásárlókat, addig egy másik oldal alájuk vág, és elhappolja az elégedetlenkedőket. Persze megjegyezném hogy a GearBest-en fele annyi cucc sincs mint Banggoodon vagy Alin, de mindenképp korrekt dolog volt, hogy 17 nap alatt kézbe kaptam, úgy hogy postára sem kellett mennem, ráadásul 10 nap alatt a városomban volt a csomag, kaptam róla sms-t, de mivel semmit nem vártam a GLS-től, azt hittem csak rossz számra küldték az értesítést.
"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
-
Aramisz
csendes tag
A mobil app felületen történő olcsóbb fizetés mennyivel olcsóbb?
Hol lehet azt látni vagy miben nyilvánul meg?
Köszönöm a választ -
Topikgazda
válasz gyulazsolti #40159 üzenetére
Más is egyet kapott, a képen valóban 4 van de 1 darab amit megveszel. Más mennyiért ad ilyet?
Pictured despite appear 4 send only 1 28 Feb 2020 18:55Size: as picture pedig azt jelenti hogy a képeken a méret (size), nem a quantity (mennyiség) szó van használva és tényleg ott a méret.
A Color: 1-16 pedig a termék variáció.[ Szerkesztve ]
-
Zoli-bácsi
senior tag
Appból néztem, ott ott van hogy /piece. Itt valóban elég megtévesztő.
-
fairi
addikt
ha nem volt túl sok vitád akkor nyugodtan belekezdhetsz, kimondottan megtévesztő a hirdetés.
-
gyulazsolti
senior tag
válasz Zoli-bácsi #40158 üzenetére
Az 1-es a színt jelöli.
Másik amit vele rendeltem, 2-es mégis 1-et kaptam.
Van amelyiknél 10-es szám van. [kép] -
Zoli-bácsi
senior tag
válasz gyulazsolti #40157 üzenetére
Nem, ott van hogy 1darab.
-
Ixion77
addikt
Csak azért olvastam vissza hogy lássam hogy más is ugyanígy járt-e.
Én nyertem egy $0.01-os wireless töltőt. A kapott kupon használatával a terméket megvehetem $ 3.14-ért. Az ingyenes postázás fizetéskor $2.59-re változik.
Az oldalra ki van írva hogy a kupon használatához kontaktoljak az eladóval. Megtettem. Először megígérte hogy ármódosítást fog rakni a még fizetetlen termékre. Nem teszi. Ha válaszol is, értelmetlen válaszokat küld, pl. hogy "a mi rendszerünk szerint minden rendben van", meg forduljon az Aliexpress ügyfélszolgálatához.
Egyértelmű, hogy eszük ágában sincs hagyni hogy a nyereményt az ígéreteknek megfelelően megkapjam. Már nem először derül ki számomra hogy az ígéretek betartása nem erősség Kínában."Seems like humanity needs war and famine to correct itself."
-
Topikgazda
válasz Csatravi #40153 üzenetére
Abból lesz 3, az sajnálatos hogy kínai nem tudja elolvasni a kínai szöveget, mert egyértelműen írja az országokat.Kazahsztán nem ygenlő Magyarországgal ennyit talán tud értelmezmóni.
De a kézbesítés vagy annak a kísérlete ami szükséges hogy arról beszéljünk hogy igazából megérkezett.
Ha levél neki megérkezik Csingkungba és ő Sanghajban lakik az még nem lesz neki kézbesített állapotú, mert nem kapta meg.
De itt nézd meg mert ez pontos nem a 17track valami, még fordításod is jobb lesz.Postal.Ninja linkje pontos nyomkövetés
-
Csatravi
senior tag
-
Topikgazda
válasz pszichiater #40150 üzenetére
Senkimás, csak a posta szállítja. E
bből is látszik hogy gagyi a mobil app felülete, szépen megtudja kavarni az embert, én csak a az olcsóbb fizetés miatt használom, ha él az eladónál ez az opció, a böngészős verzió nem kavar meg az egyértelműbb. -
Topikgazda
válasz Csatravi #40147 üzenetére
Ezeknél nincs semmi személyes adat.
A vonatos szállítás lényege az hogy elindul ebből a városból, megérkezik Kazahsztánba, majd Brest vagy Vilnius és majd azután Magyarország, minden alkalommal lesz majd egy Megérkezés az országodba szöveg.
A kereskedő feladja a postán, a posta elszállítja egy postai kicserélőközpontba, ott meg csinálják a kifelé történő vámolást majd valami szállítóeszközre rakva elindítják. Ez folyamat van leírva -
pszichiater
senior tag
Köszönöm a gyors választ. Igen, én is ezt vettem ki belőle, csak este valamivel jobb az angolom Tehát akkor jelenleg nincs teendő ha jól értem. Várható még valami, vagy egyszer csak kihozzák? Amúgy tényleg ki szállítja ki itthon?
"Idegeskedni annyit jelent, mint mások hülyeségét saját magunkon megtorolni....."
-
Bodz
nagyúr
válasz pszichiater #40148 üzenetére
Most még ne nyomj rá! Azt kell majd megerősítened, hogy megkaptad a cuccot.
[ Szerkesztve ]
-
atala
addikt
Az értékelésnél annál a kérdésnél, hogy milyen gyorsan szállította ki az árut, hány csillagot szoktatok adni?
Ez a kérdés arra vonatkozik, hogy az eladó milyen gyorsan adta postára, vagy arra, hogy mennyi idő alatt ért ide?
Lesz abból bármi hátránya az eladónak, ha nem 5 csillaggal értékelem ezt a rész? -
-
NP007
csendes tag
Értem, de a banki tranzakció adatait és az aliexpress fizetésről szóló screenshot-ot már átküldtem nekik, az Náluk van.
A vámkezelési megbízásnál pedig ha kitöltöm és megbízom őket, a postát kérem fel a vámkezelési eljárás lefolytatására, az pedig 3500+ÁFA.
Ezt nekem ki kell nekik fizetnem? Épp mentességet kapnék, azt a törvényi mentesség pénzbe kerül? Vagy ettől a végén eltekintenek? ... bocsi, nem tudom, ezért kérdezem!
-
cof
veterán
Minden egyes csomag átmegy a vámon röntgen alatt, csak van amit kiválasztanak adat bekérésre, ha úgy ítélik meg, hogy értékesebb lehet az áfa mentes határnál.
Ők nem tudják azt, hogy te mennyit fizettél érte, a csomagoláson szereplő érték nem mérvadó, ezért kérik most tőled be az adatokat.
Kitöltöd a nyomtatványt, egy screenshot-ot is mellékelsz a banki tranzakcióról, és az Aliexpress fizetésről, és ennyi.
Nyilatkozatot azért kell kitölteni, mivel megkezdték a vámkezelési eljárást, csak az alapján tudják lepapírozni ha te kitöltöd és visszaküldöd.
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
NP007
csendes tag
Kínából rendeltem múlt hó elején 2 db. akkutöltőt, végösszeg szállítással együtt 32.36 USD volt.
A tegnapi nap jött az SMS hogy a XXXXXX számú küldeményem vámkezeléséhez intézkedjek.
A sablon szöveget, mely hivatkozik az e havi vámmentességi határra az adott csomagszámra hivatkozva átküldtem Nekik, Aliexpress és banki bizonylattal.
A mai nap jön a válasz, hogy a küldeményhez küldjem el a vámkezelési nyilatkozatot.Ezt most nem értem. Ha a vámmentességi határ alá esik a szállítmány, mit töltsek ki nekik, hisz nem kell akkor a törvény szerint vámkezelni ... vagy valamit keverek? Mit kéne most lépnem?
H-E-L-P!
Köszönöm!
-
Csatravi
senior tag
Üdv! Merre lehet ez a csomag ?
Szám: RV..............CN
Csomagolás állapota: Szállítás alatt
Ország: Kína -> Magyarország
Célállomás:
2020-05-23 13:36, Insert item into bag
2020-05-23 13:35, Insert item into bag
2020-05-23 12:50, Receive export item at office of exchange
2020-05-23 00:00, Send item abroad
2020-05-21 17:54, Receive item from customer
Feladás:
2020-06-08 17:13, 到达寄达地处理中心
2020-06-05 17:28, 到达寄达地处理中心
2020-06-01 18:20, 离开【新疆霍尔果斯口岸,中国】
2020-05-29 10:48, 离开【重庆团结村中心站,中国】
2020-05-25 11:04, 重庆市, 已交航空公司运输
2020-05-23 15:44, 重庆市, 离开【重庆国际处理中心】,下一站【重庆交换站】(经转)
2020-05-23 13:36, 重庆市, 【重庆国际处理中心】已出口直封
2020-05-21 21:09, 重庆市, 到达【重庆国际处理中心】(经转)
2020-05-21 20:28, 重庆市, 离开【南岸客户】,下一站【重庆国际】
2020-05-21 17:59, 重庆市, 离开【南岸客户】,下一站【重庆国际】
2020-05-21 17:54, 重庆市, 【中国邮政集团有限公司重庆市寄递事业部速递部国际营销中心国际小包营业部】已收件,揽投员:国际小包临时5
2020-05-18 11:36, 物流订单已创建
======================================
17track.net -
szuszinho
őstag
Tegnap rendeltem lengyel raktárból, erre délután hívnak egy lengyel számról Nem tudtam felvenni, de mikor visszahívtam a számot, kinyomtak.
Másnál volt ilyen? -
fairi
addikt
válasz djsunstealer #40131 üzenetére
UJ168238670CN, UW534486523CN ezt tegnap kaptam meg. lesz az még 100 nap is vagy több. Márciusi "megérkezett" sunyou csomag továbbra se került elő.
-
fairi
addikt
Lehet senkit nem érdekel, de befejeződött a 3. sztori.
írtam az eladónak, kb visszajelezte, hogy igaz hogy megnő a termékára 2.6 dollárral mikor fizetni akarok, de sajnos ő semmit nem tud ellene tenni. Irjak az Alinak.Akkor nagy nehezen elérek egy élő ügyintézőt. Kb elég hamar világossága teszi, a COVID helyzet miatt, blablabla, ha akarom az ingyenes terméket akkor fizessek érte 2.6 dollárt. Meg nem érti minek pattogok sokan így is kiváltották. Ment is a visszaszámláló hogy ne zavarjam tovább őket.
Igazából rájöttek a pszichológia egyik tanulságát: ha sok időt öltél bele, még akkor is fizetsz a végén ha átvernek. idióta időt ölő haszontalan játék,amin ha nehezen nyersz valamit, akkor se az lesz, amit ígértek.
-
johniee
senior tag
82 napra megérkezett egy ajánlott (registered air mail) kínai küldemény...
a többi viszont még sehol március vége óta"Nekem a paszta szenvedély" by Tesco-Zsömle =)
-
szemmelver
aktív tag
válasz djsunstealer #40081 üzenetére
Köszi! tehát ez az eredeti nyomkovetesi szám? A masik csak egy alternatívája?
-
cof
veterán
A címzett jelen esetben a posta. Ezért is van ott megjegyzésben, hogy címzett.
Ezt a vaterafutar.hu oldalon töltöttem ki, de hiába kell beírni a címzett nevét és címét, ha postán maradóra kéri, akkor csak a posta címe lesz rajta a kinyomtatandó feladóvevényen.
Jelen esetben csak SMS-t és e-mail értesítést kap a címzett, hogy megérkezett a csomag a postára.
Vagy meg volt hülyülve a posta rendszere ebben az időben és a két utolsó bejegyzés felcserélődött. Sajnos most nincs előttem több nyomkövetési szám, hogy meg tudjam nézni.
[ Szerkesztve ]
-
-
Topikgazda
Nem azt kérdeztem, de egyébként lehet úgy érkeztetni a külföldit is.
Ajálott levélre lettem volna kíváncsi mert adtam fel, de nem tudom a nyomkövetési számot mert elvesztettem a feladóvevényt és így nem lehet megnézni. Egyáltalán mit írnak amikor oda megérkezik. Azt hittem hogy tudod azt is. Csak azért kérdeztem.
-
maestro87
őstag
Köszi, erre voltam kíváncsi. Tehát 1,25-öt beírva, akkor 1,25-öt kapok, az eladó meg a kupon értékét. Ha vissza szeretném fizetni később akkor célszerűbb megérkezettnek jelölni és rész refundot kérni.
De a hozzászólás második felét nem teljesen értem. Mikor kapok vissza kupont? Mert még sose kaptam vissza kupont. Én olyan szabályt találtam csak, hogy csak abban az esetben jár vissza a kupon ha még nem járt le.
Most lejárt már a védelmem, az eladó nem tudta még egyszer meghosszabbítani és pár napom van még dispute-ot nyitni. Akkor most visszaszerezhetem a kupont ami már rég lejárt? -
cof
veterán
Nincs olyan nemzetközi ajánlott küldemény, hogy postán maradó.
'Küldemény postán átvehető', ez a bejegyzés olvasható minden esetben ha be kell menni a postára érte.
Meg ugye amit nem hoznak ki hozzám, kettő bejegyzés is hiányzik, 'küldemény a kézbesítőnél van', és 'sikertelen kézbesítés, küldemény postán átvehető'.
[ Szerkesztve ]
-
Directors
senior tag
Meglett, most hozta a postás. Jò sokára ért ide, de legalább meglett. Meg másnak még többet kellett várnia Kínábòl.
Köszönöm a segítséget.
A hamis barátok olyanok, mint az árnyékunk: miközben sétálunk a napsütésben, szorosan velünk tartanak, de azonnal elhagynak, amikor árnyékba érünk.
-
cof
veterán
Nem ezt írják be, ha postán lehet átvenni. Azt, hogy küldemény postán átvehető, én tudom mert nálam rendszeres, hogy nem hozzák ki.
De kézbesítőnél van bejegyzés sincs nekem, tehát ezt a postás valakinek kivitte.
Ha belefér a postaládába, simán bedobja és beírja kézbesítettnek, lehet itt is erről van szó.
[ Szerkesztve ]
-
sztanozs
veterán
Nem random? Konkrétan ez a PPP majdnem 20 kilométerre van egy másik településen, amikor itt nálunk is van 1 PPP valamint egy MOL és egy OMV kút is, ami szintén PPP-ként működik. Ebből kettő sétatávolságon belül.
JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
-
xy.zsolt
őstag
Ma kaptam egy EUR-os tételre egy ilyen TN-t: LVS10060000024151093, szerintem erre már most keresztet vethetek
BESTSECRET MEGHÍVÓt szívesen küldök PM-ben.
-
Topikgazda
válasz Directors #40102 üzenetére
Nem, mert ez könyvelt küldemény amit címen kell kézbesíteni a postának. De van ahol elsunnyogják. Úgy mint nálad is, lehet hogy csomagos próbálkozott 8 óra körül és már vissza is vitte ottani átvételre egy órán belül. Szerintem el sem indult vele a kézbesítő. Bár ott nem tudom miért 17 Jún 2020 05:56 ilyen korán kezdenek dolgozni a kézbesítők?
Persze ha a kézbesítés nem sikerül, akkor be kell menned érte és még mindig a postás írja alá hogy kézbesítve ( a járvány miatti jogtalan előírásuk) és berakja a postaládába ha belefér.
Nézd meg van-e valami értesítés és menjél be érte, ez külföldről jön nem lehetne postán maradó, mert ezt eddig annál írták:
2020.06.17. | 09:07 Kézbesített Sikeresen kézbesítve Abony posta[ Szerkesztve ]
-
Directors
senior tag
Sziasztok!
Ez a postán lenne, be kell mennem érte ? LT033694058NL
A hamis barátok olyanok, mint az árnyékunk: miközben sétálunk a napsütésben, szorosan velünk tartanak, de azonnal elhagynak, amikor árnyékba érünk.
-
Topikgazda
válasz sztanozs #40100 üzenetére
Ezt beszéltük több héten keresztül.
Ez van írva címnek: az AliExpress Standard Shipping szállítási móddal küldött a Sprinter futárszolgálat által vagy Pick Pack Ponton kézbesítendő Észt postai számos vagy SyTrack (SunYou) küldeményekről.
Ez röviden a lényeg
Most még akkor a leíráson belül is ismételjem ezt el?
Ha ezzel küldik, az a te szállítás opció választásod, a cím a fix a rendszerben így az van mindig megadva, akár címre akár máshova adják le, nem random teszik le, hanem a legközelebbi pontra, az más kérdés hogy a járvány miatt csökkent az elérhető pontok száma, de talán újra megnyílnak. És az is hogy néha tévednek. De az orvosolható és átszállítják, ez többek szerint működik.
A mászkálásban igazad van, de a postára is be kell mászni (az is egy pont) mert a posta sem szállít ki mindent, az sem mindenkinek a közelében van.
Annyit tudj hogy ennek ellenére van igazi észt postás küldemény küldés amit a posta kézbesít és címen, a SyTrack (SunYou) is jöhet postával de akkor ezek nem AliEpress Standarkénr vannak megadva.
És szoktak olyat is hogy hiába fizettél kínai postás air mailt- akkor is ezzel küldik.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!